Σοβαρα τωρα , ξερει κανεις φιλος - που πιθανον να παρακολουθει προπονησεις - για ποιους μιλαει το δημοσιευμα του Superfm οταν λεει << δεδομενου οτι υπαρχουν κι αλλοι παικτες που έρχονται από τραυματισμό και θα χρειαστούν κάποιους μήνες ...>> ???
Κάποτε υπήρχε ένας συνταυρος εδώ μέσα, PASas λέγονταν που σχεδόν καθημερινά μας έκανε μια πάρα πολύ αναλυτική περιγραφή για τι γινόταν στην προπόνηση. Δεν το ξέρω προσωπικά άλλα τα άρθρα του ήταν τόσο κατατοπιστικά που ένιωθα σαν να είχα παρακολουθήσει και εγώ την προπόνηση παρόλο που ήμουν στην Αθήνα. Όμως σαν τον ΚΡΟΝΟ, αυτός ο καφενές έφαγε τα παιδιά του. Εμφανίστηκαν κάποιοι "φωστήρες" που δυστυχώς κάποιοι παραμένουν ακόμη εδώ μέσα και άρχισαν να καταστρέφουν κάτι όμορφο.
Οι "Φωστηρες" αντί να γίνουν σοφότεροι από το παλικάρι, ώθησαν σε αποχώρηση ένα ανιδιοτελή ΠΑΣολε που ήταν τα μάτια και η φωνή πολλών άλλων που είναι μίλια μακρυά από εκεί που κάνει η ομάδα προετοιμασία.
Όλες αυτές οι δυσάρεστες αναμνήσεις δεν θα τις ξαναθυμομασταν αν φέτος δεν λειτουργούσαμε χειρότερα και από την πιο ερασιτεχνική ομάδα της Ηπείρου. Φέτος η καλοκαιρινή προετοιμασία εξελίσσετε σε ότι χειρότερο έχουμε δει εδώ και 10ετιες. Σκέτο φιάσκο...
Μια παρατημένη ομάδα, μια ανημποριά σε όλα και μια ερασιτεχνική διάθεση που όμοια της δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναδεί.
Ούτε ένα φιλικό παιχνίδι ρε τσερεμεδες δεν μπορείτε να κλείσετε, είναι ποτέ δυνατόν όλο αυτό....
Όταν ξεκινήσει η σεζόν και με 3 φιλικά παιχνίδια (αν γίνουν και αυτά τα 3) θα κουτουλανε μεταξύ τους οι παίκτες μας και θα μετράμε μπαλάκια να δω αν θα βγεις να πάρεις τις ευθυνες που είναι όλες δίκες σου ήπιε....
Η καλύτερη χρονιά μετά την Ευρώπη οικονομικά και εσύ συνειδητά περιμένεις να πάει το καρπούζι 6 λεπτά το κιλό για να κλείσεις τις τρύπες που βροντοφωνάζουν στην ομάδα...
Δεν είμαι απαισιόδοξος γενικά άλλα φέτος δεν έχεις αφήσει τίποτα όρθιο και ακόμη και ο πιο αισιόδοξος ΠΑΣΟΛΕΣ ανησυχεί μαζί σου.