Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85223 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #876 στις: Σαβ 14 Αύγ 2021 13:03 »
Να μην έχω και εγώ ένα πατέρα γνωστό στη πιάτσα και λεφτά για να παίξω μπάλα στη Γιαννενάρα ρε γαμωτο.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Σαβ 14 Αύγ 2021 13:46 »
Το σπρώξιμο που έχει φάει αυτό το παιδί για να παίξει μπάλα...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Σαβ 14 Αύγ 2021 13:53 »
Τον έχει δει  κανεις; Είναι καλός;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Σαβ 14 Αύγ 2021 13:55 »
Ο Μίλι είναι σε καλή ηλικια και ήρθε στον ΠΑΣ με σκοπό να διεκδικήσει θέση βασικού.
Ο ίδιος μπορεί να είχε τέτοιες βλέψεις οι ικανότητές του όμως δεν είναι ούτε για αναπληρωματικού (το έχω γράψει πολλάκις από πέρυσι).

Αν έρθει πρόταση είναι δεδομένο ότι θα παραχωρηθεί. Αν δεν έρθει επαφίεται στη διοίκηση και το τεχνικό team αν θα λύσουν τη συνεργασία και θα μείνει ελεύθερος. Σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει βρει εναλλακτική, ειτε από εντός της ομάδας, ή με μεταγραφή.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνονται παίκτες ελεύθεροι και στα σίγουρα  θα πρέπει να ψάξουμε κάποια ομάδα (κορόϊδο κατ εμέ) να δώσει κάτι τις για να τον αποκτήσει - για κάποιες μικρομεσαίες της Α΄εθνικής ενδεχομένως ως αναπληρωματικός μια χαρά θα ήταν...  Ακόμα πιο απαραίτητο είναι το ότι πρέπει να αναπληρωθεί είτε από παίκτη της Κ19 , Κ21 κλπ είτε από κάποιον ταλαντούχο από τις υπόλοιπες ομάδες της περιοχής για να πάρει μαθήματα από τον Pedro...

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 16:31 »
Στο φιλικο με Αστετα αριστερο μπακ Πιρσμαν ο Πηλιος δεν πηγε καν αρα ποιος ειναι αναπληρωματικος αριστερος μπακ κοουτς αν συμβει κατι στον Πιρσμαν?

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 16:51 »
O Γκαρντάφσκι, εκεί έπαιζε τα τελευταία χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #882 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 17:17 »
Άρα στο κέντρο έχουμε Ντομιγκεθ Λιασο Σιοντη Καραχαλιο?
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 17:39 »
Άρα στο κέντρο έχουμε Ντομιγκεθ Λιασο Σιοντη Καραχαλιο?
Ο μεταξάς έχει δοκιμάσει και γκαρνταφσκι στο κέντρο (ω ναι παίζει ΚΑΙ σε αυτή την θέση) και από πέρυσι έχει κάνει και ο κάργας εξαρι οπότε γενικά επιλογές θεωρητικά υπάρχουν άλλα το θέμα είναι πόσο καλές είναι. Προβλέπω ντομίνγκεζ Καραχαλιο βασικούς στο κέντρο, γκαρνταφσκι δεξιά (που φαίνεται να είναι πολύ καλός), μορειρα αριστερά.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 17:40 »
Πάντως ο Πηλιος τον τελευταίο καιρό προπονούνταν με δεμένο καρπό αφού είχε χτυπήσει πριν καμία βδομάδα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αν είναι αυτός ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή. Όπως και να χει αν δεν υπολογίζεται ο Πηλιος καλό θα είναι να βρεθεί άλλη λύση για μπακ απ του Πιρσμαν.  Είναι κρίμα να στερουμαστε τον πολύ καλό Γκαρνταφσκι από τις άλλες θέσεις για να παίζει μπάκ..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 17:43 »
Πάντως ο Πηλιος τον τελευταίο καιρό προπονούνταν με δεμένο καρπό αφού είχε χτυπήσει πριν καμία βδομάδα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αν είναι αυτός ο λόγος που δεν ήταν στην αποστολή. Όπως και να χει αν δεν υπολογίζεται ο Πηλιος καλό θα είναι να βρεθεί άλλη λύση για μπακ απ του Πιρσμαν.  Είναι κρίμα να στερουμαστε τον πολύ καλό Γκαρνταφσκι από τις άλλες θέσεις για να παίζει μπάκ..

Έχω την εντύπωση πως ένας από τους 3 που πήρε από την κ19 είναι αριστερό μπακ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν ξέρει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 18:12 »
Υπάρχει ο Ρίζος αλλά να κρατήσεις ένα παιδί που δεν έχει παίξει με την πρώτη ομάδα σε σχέση με ένα που έχει παίξει και έχει αφήσει νομίζω καλές εντυπώσεις,μου κάνει κουλό.Μέχρι σήμερα κανένα από τα 3 παιδιά δεν έχει ανακοινωθεί ή έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Στο μεταξύ

Παράθεση
α) Η αναγραφή στο Φύλλο Αγώνα, δύο (2) ποδοσφαιριστών ηλικίας κάτω των είκοσι
ένα (21) ετών στην 20άδα για τις ομάδες της Super League, Super League 2 και της
Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας είναι υποχρεωτική, από την πρώτη Φάση μέχρι και τον Τελικό
Αγώνα, ανεξάρτητα από τον αριθμό των δηλωμένων ποδοσφαιριστών. Για τον
υπολογισμό της ηλικίας των ποδοσφαιριστών θα λαμβάνεται υπόψη η 1η Ιανουαρίου
του έτους γεννήσεώς τους. Για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 εντάσσονται
στην κατηγορία αυτή οι γεννηθέντες από 01.01.2001 και εντεύθεν.

Σε όλες τις Φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2021-2022 επιτρέπονται έως
πέντε (5) αλλαγές που θα γίνονται σε τρεις (3) διακοπές του αγώνα για κάθε μία ομάδα
(χωρίς να υπολογίζεται ως διακοπή οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν στην διάρκεια
του ημιχρόνου) και εφόσον ένας αγώνας οδηγηθεί σε παράταση οι ομάδες έχουν
δικαίωμα και 6ης αλλαγής, σύμφωνα με τις διατάξεις των Κανόνων Παιγνιδιού (Laws of
the Game και από 8-5-2020 απόφαση της IFAB).
Η δήλωση 20αδας αντί 18αδας με εννέα αναπληρωματικούς στον πάγκο ισχύει και για
την περίοδο 2021-2022.
Η ανωτέρω πρόβλεψη θα ισχύσει για όλη την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 εκτός
εάν η FIFA την αλλάξει με νεότερη πρόβλεψη που θα έχει υποχρεωτική εφαρμογή σε
όλες τις διοργανώσεις

Σε αυτήν την κατηγορία εντάσσονται οι Καραγιάννης,Λώλης,Γρσοδάνης.Δεν υπάρχει άλλος προς το παρόν.Θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.Ας σφυρίξει κανένας στον προπονητή αυτήν την λεπτομέρεια.
Φυσικά λογικά και φέτος θα συνεχίσουμε με 20άδες και πέντε αλλαγές.Αυτό ισχύει προς το παρόν για το κύπελλο αλλά λογικά το ίδιο θα ισχύει και στο πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 18:12 »
Ο Ρίζος αλλά δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται ακόμη καθώς δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στα φιλικά, πράγματι ο Πήλιος είχε νάρθηκα στο χέρι και μπορεί γι' αυτό να μην έπαιξε, θα φανεί στη συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 21:15 »
Ο Καργας μόνο με τον Ατρόμητο ήταν άψογος. Μετά όσες φορές δοκιμάστηκε σε αυτή την θέση δεν μου άρεσε καθόλου..
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Κυρ 15 Αύγ 2021 21:52 »
Δεν νομίζω να χρησιμοποιηθεί εκεί πάντως. Ο κοουτς από ότι φαίνεται τον προορίζει για βασικό στα στόπερ.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Δευ 16 Αύγ 2021 18:40 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν «βλέπει» τον Δούμτση ο Μεταξάς!

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-den-vlepi-ton-doumtsi-o-metaxas/

Λογική κίνηση. Πάντως θα ήθελα να ναι όντως δανεικός και να μην τον χάσουμε τον παίκτη. Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει κάτι αν πάρει παιχνίδια και ωριμάσει.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, προορίζεται για δανεικός. «Κρούση» στον Εργοτέλη.

Πριν από ένα περίπου χρόνο, ο Γιώργος Δούμτσης αποφάσισε να πάει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει τότε, ο ΠΑΟΚ δεν του έδωσε την ευκαιρία.

Την πρώτη του χρονιά στον «Άγιαξ» της Ηπείρου, με τον Αργύρη Γιαννίκη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε επτά συμμετοχές, οι οποίες όμως δεν συμπλήρωσαν ολόκληρο 90λεπτο.

Με τον νέο προπονητή, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Ηρακλής Μεταξάς φαίνεται πως δεν τον «βλέπει» καθόλου. Στα τρία πρώτα φιλικά των Ηπειρωτών με Λαμία, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, ο Δούμτσης, όχι μόνο δεν έπαιξε λεπτό, αλλά ούτε στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε.

Δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός. Ήδη τηλέφωνο στον Νίκο Μπαδήμα, που έχει αναλάβει τον Εργοτέλη, έχει ήδη πέσει από τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και για τους Γροσδάνη και Πηλιό.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 16 Αύγ 2021 18:42 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 00:20 »
Προεδρε βαδίζουμε προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αυτό που φαίνεται με γυμνό μάτι είναι το ότι η Ομάδα χρειάζεται ένα παίκτη στο κέντρο, 6-8 με δυνατότητα οργάνωσης παιχνιδιού,η 10αρι.
Θέλω να πιστεύω πως δεν θα μας απογοητευσεις , ούτε εμάς, αλλά ούτε την Ομάδα. Ο Κοντε η οποίος άλλος παίζει μπροστά χρειάζεται ένα καλό παίκτη πίσω του να περνά την μπάλα η να την κρατά όταν αυτή καίει.
Κάνε το Όνειρο μας πραγματικότητα,να βλέπουμε τον ΠΑΣ ψηλά και αν είναι δυνατόν όχι κάτω από την 6 θέση. Αυτή είναι η Ομάδα πού θέλουμε να βλέπουμε και που έχεις την τιμή να ήγησε ...
ΚΑΝΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ...
ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ...
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...
ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ότι μπορεί ο καθένας.
Μόνο ΠΑΣ
 :pashat: :pashat: :mono: :pashat: :pas:

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 03:15 »
Αυτός θα είναι ο εκλεκτός;   

https://www.transfermarkt.com/hilal-ben-moussa/profil/spieler/223405

Έτσι ακούστηκε.
Λογικά έπεσε και ψηστήρι από Πίρσμαν για την άρτια οργάνωση και τις υποδομές της ομάδας.  :)
Ίδωμεν.   

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 06:20 »
Το θέμα είναι ότι εμεις για άλλη μια χρονιά όλο λόγια είμαστε και δε θα κάνουμε κανένα χρέος. 1000 άτομα θα είμαστε στο γήπεδο

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 07:52 »
[τα 1000 άτομα στο γήπεδο θα είναι γιατί άτομα σαν εμένα τους απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα, όσο και αν αγαπώ την ομάδα αγαπώ την ζωή μου περισσότερο , εμβόλιο τελευταίος θα κάνω όταν δεν θα μου επιτρέψουν να πάω στο atm να πάρω τα τελευταία μου ευρω.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 09:35 »
[τα 1000 άτομα στο γήπεδο θα είναι γιατί άτομα σαν εμένα τους απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα, όσο και αν αγαπώ την ομάδα αγαπώ την ζωή μου περισσότερο , εμβόλιο τελευταίος θα κάνω όταν δεν θα μου επιτρέψουν να πάω στο atm να πάρω τα τελευταία μου ευρω.

Αφού αγαπάς τη ζωή σου περισσότερο τότε βάσει στατιστικών θα έπρεπε να εμβολιαστείς.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #896 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 10:59 »
Ξαναλέω ότι από Σεπτέμβριο μπορεί να μην έχουμε κόσμο στο γήπεδο με τόσα κρούσματα πάλι.... Εγώ πάντως θα είμαι εκεί..
....

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #897 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 11:08 »

Αφού αγαπάς τη ζωή σου περισσότερο τότε βάσει στατιστικών θα έπρεπε να εμβολιαστείς.
Μύθος περιμενω καρτερικά να δω  τους εμβολιασμενους και μετά προς το τέλος θα αποφασίσω ότι μάλλον δεν θα το κάνω.
Όσο για τις στατιστικές είναι σαν τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις  τι να πιστέψουμε τα ιδιωτικά μέσα μαζικής εξαπάτησης.
Πάντως δημοκρατία είναι να σεβαστω την άποψη σου για τα εμβόλια και δικαίωμα μου να πράξω σαν ελεύθερος άνθρωπος.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #898 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 11:13 »
Παράθεση
Πάντως, δημοκρατία είναι να σεβαστω την άποψη σου για τα εμβόλια και δικαίωμα μου να πράξω σαν ελεύθερος άνθρωπος.

Δημοκρατία είναι να μην κινδυνεύω από εσένα.

Κάτσε τώρα σπίτι να δεις τα ματς από την τηλεόραση  λαθρεπιβάτη, κουτοπόνηρε.
Άι σιχτίρ σάς βαρεθηκε η ψυχή μου (και δεν επανέρχομαι) :dab:

ΥΓ Οι mods μπορουν να το κατεβασουν...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #899 στις: Τρι 17 Αύγ 2021 11:24 »
Κουτοπόνηρος είσαι και φενεσαι.
Και δεν χρειάζεται να είσαι τουρκολαγνος στα ελληνικά θα μιλάς .
Και ναι θα κάτσω στον καναπέ μου να τα δω τα παιχνίδια έως ότου.και διάρκειας θα πάρω και δεν θα πάω γήπεδο και ξύδι δημοκρατικές τυπε και μην επανέρχεσαι δεν χρειάζεται.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Αύγ 2021 11:30 από makispas66 »