Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85183 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #25 στις: Πεμ 18 Μάρ 2021 23:40 »
*τεχνικά για να μην πω ότι είναι πολύ ΚΑΚΟΣ
**έχει περιθώρια εξέλιξης

ήθελα να γράψω πάνω

Υ.Γ ΓΑΜΩ ΤΟ Τ9

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Παρ 19 Μάρ 2021 22:35 »
πάρα πολύ απλά τα κριτήρια ... αμφότεροι είναι πιθανότατα μέτριοι. Σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις πολλαπλά οφέλη να κρατάς αυτόν που δημιούργησες από το φυτώριο σου... οπότε μεταξύ των 2 δεν τίθεται ζήτημα. Για ποιον λόγο να έχουμε έναν μέτριο Μολδαβό έναντι ενός νέου από τις δικές σου ομάδες που θα δίνει ουσιαστικά προοπτική και σε άλλους να ελπίζουν ότι θα ανέβουν στην ανδρική ομάδα και παράλληλα θα συσπειρώνει και περισσότερους φιλάθλους γύρω από την ομάδα.
Μην ξεχνάς ότι μπορούμε να έχουμε πληρέστερη άποψη για τον Γροσδάνη μετά από τόσα χρόνια στις Κ... 
Ούτως ή άλλως πάντως αμφότεροι δεν αξίζουν ΣΗΜΕΡΑ για βασικοί ούτε σε ομάδα της πιο κάτω κατηγορίας... ο ένας έχει περιθώρια βελτίωσης όμως...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Παρ 19 Μάρ 2021 22:41 »
Καταρχάς ο Γροσδάνης παίζει κέντρο.Β2Β αν θυμάμαι καλά σε παλιότερο παιχνίδι που είχα δει.Έχει επιθετικές αρετές αλλά δεν είναι επιθετικός.Οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Μίλι.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Παρ 19 Μάρ 2021 22:54 »
ο σχολιασμός έγινε με βάση τις προτάσεις που έγραψε ο christos που τους κατέταξε και τους 2 σαν επιθετικούς.
Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι συγκρίσιμοι αλλά και πάλι επιμένω ότι αν θέλεις να κρατήσεις έναν από τους 2 αυτός δεν θα ήταν ο Μιλι... Μακάρι να με διαψεύσει άμεσα.

Παρεμπιπτόντως μάθαμε με τι ανταλλάγματα έφυγε ο Λεό που θα ήταν πιο χρήσιμος και από τους 2 τους;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Παρ 19 Μάρ 2021 22:55 »
Ακούστηκε για κανά 80άρι.Άλλα μόνο φήμες.Οπότε..

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 00:09 »
Ο Γροσδανης ξεκίνησε σαν 8αρι με όπλο τα φυσικά του προσόντα. Θέματα τακτικά και στην άμυνα και στην τεχνική. Την καλή του χρόνια την έκανε σαν σέντερ φορ που έβαλε και 11 γκολ νομίζω. Πάντως για κέντρο υπολογίζεται. Δεν ξέρω, πάντως εγώ δεν περιμένω πολλά. Λιασος σε πρώτο στάδιο πάντα φαινόταν ένα σκαλί πάνω απ' όλους στις κ... λόγω της δουλειάς που έχει ρίξει, της απίστευτης αντοχής και του πάθους που έχει. Ο Λωλης έχει το προσόν της τεχνικής αλλά θέλει να δουλέψει το σώμα του και νομίζω βγάζει και τραυματισμούς αρκετούς. Πηλιος απίθανα γρήγορος, εξτρέμ έπαιζε και τον γύρισαν Μπακ. Σαφώς πάντως Λιασος έχει το προβάδισμα απέναντι σε όλους αυτούς και φαίνεται και στο ροτεισον φέτος. Τώρα από πίσω η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Μάθε παίχτης στα χέρια κάποιου προπονητή με όρεξη αν δουλευτεί σωστά μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 08:05 »
Έμαθα για 3 περιπτώσεις παικτών από άκρως αναξιόπιστη πηγή και από πλήρως αξιοπιστη πηγή ότι δεν τα βρίσκουν με τον κόντε είναι μακριά τους χωρίζουν 300.000€ τώρα που μιλάμε.
Να εμφανιστω να πω τι  δηλ?   έχω και υποστηρικτές εδώ μέσα  που κόβουν φλέβες για πάρτι μου στην γωνία με περιμένουν να έχω λάθος πηγή να μου κάνουν την ψυχή μαύρη.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 10:09 »
Tοσα λεφτα εχει βγαλει ο Κοντε ας τα δωσει τα 300 χιλιαρικα και να επιστρεψει στην ομαδα της καρδιας του

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 12:59 »
Νομίζω δεν κατάλαβες τα 300.000€ τα έδωσε ο πρόεδρος  απλά ζητάει 600.000€

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 13:58 »
Μη γράφετε ότι ναναι πια ομάδα θα δώσει 600.000 για τον Κόντε; Καμία, ούτε καν200.000. Η πορεία του είναι πτωτική, τώρα παίζει σε μια ομάδα που μάχεται για τη σωτηρία της και βάζει γκολ μόνο με πέναλτυ, είναι 33 ετών μην το ξεχνάτε αυτό, ξεκολλάτε δεν πια ο Κόντε που ήταν προ πενταετίας.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 14:45 »
Ο Γροσδανης ξεκίνησε σαν 8αρι με όπλο τα φυσικά του προσόντα. Θέματα τακτικά και στην άμυνα και στην τεχνική. Την καλή του χρόνια την έκανε σαν σέντερ φορ που έβαλε και 11 γκολ νομίζω. Πάντως για κέντρο υπολογίζεται. Δεν ξέρω, πάντως εγώ δεν περιμένω πολλά. Λιασος σε πρώτο στάδιο πάντα φαινόταν ένα σκαλί πάνω απ' όλους στις κ... λόγω της δουλειάς που έχει ρίξει, της απίστευτης αντοχής και του πάθους που έχει. Ο Λωλης έχει το προσόν της τεχνικής αλλά θέλει να δουλέψει το σώμα του και νομίζω βγάζει και τραυματισμούς αρκετούς. Πηλιος απίθανα γρήγορος, εξτρέμ έπαιζε και τον γύρισαν Μπακ. Σαφώς πάντως Λιασος έχει το προβάδισμα απέναντι σε όλους αυτούς και φαίνεται και στο ροτεισον φέτος. Τώρα από πίσω η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο. Μάθε παίχτης στα χέρια κάποιου προπονητή με όρεξη αν δουλευτεί σωστά μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά.

Φανταστειτε , εγω τον ειχα για σεντερ φορ ! Ουτε καν ηξερα οτι η θεση του ειναι μεσος .
Εν πασει περιπτωσει , μεχρι στιγμης τον κατατασσω  στην κατηγορια Γωγου .
Καλος και φερελπις ( στην θεωρια ) αλλα ...χωρις να τον εχουμε δει ποτε σε συνθηκες αγωνα !
Γι’αυτο θα προτεινα να δοθει δανεικος . Οσο για τον Μιλι , ουτε κρυο ουτε ζεστη .
Σε καμια περιπτωση ομως δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι ο βασικος μας Φορ του χρονου ...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 14:56 »

Φανταστειτε , εγω τον ειχα για σεντερ φορ ! Ουτε καν ηξερα οτι η θεση του ειναι μεσος .
Εν πασει περιπτωσει , μεχρι στιγμης τον κατατασσω  στην κατηγορια Γωγου .
Καλος και φερελπις ( στην θεωρια ) αλλα ...χωρις να τον εχουμε δει ποτε σε συνθηκες αγωνα !
Γι’αυτο θα προτεινα να δοθει δανεικος . Οσο για τον Μιλι , ουτε κρυο ουτε ζεστη .
Σε καμια περιπτωση ομως δεν πιστευω οτι μπορει να ειναι ο βασικος μας Φορ του χρονου ...

Υ.Γ. Επ’ουδενι δεν πιστευω οτι ο Κοντε ζηταει 600 στα 33 του .
Ουτε θα τα βρει πουθενα τετοια χρηματα , μετα τα Εμιρατα.
Σε καθε περιπτωση , ΑΝ οντως προκειται να φερουμε καποιον με ‘’καλο βιογραφικο ‘’ που να μπορει ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να κανει το κατι παραπανω ( που δεν πιστευω οτι θα το κανει ο ΧΒ ) , και δεν παμε σε λυση ‘’φθηνου λαχειου ‘’ , ο Μανιας αποτελει εξαιρετικη περιπτωση .
Στα 31 του μενει ελευθερος το καλοκαιρι .

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 16:50 »
Ρε δεν πάτε καλά. Αρχίσατε πάλι τα + και - στο ρόστερ με το να υποβιβάζετε την προσπάθεια των παιδιών; και αν ο προπονητής για τον Γροσδάνη και τον οποιονδήποτε Γροσδάνη, δε μένω στα ονόματα, έχει αποφασίσει να του αλλάξει θέση και δεν θεωρεί οτι είναι ακόμα έτοιμος και οτι θα απογοητευτεί αν τον βάλει τώρα να παίξει και δεν αποδώσει; είναι ωραίο να πάιζεις με την ψυχολογία 18χρονων παιδιών που δεν τα έχεις δει. Δεν πάμε καθόλου καλά...εκτός κι αν όλοι έχετε περάσει από προπονητές σε μικρές κατηγορίες και ξέρετε να διαχειρίζεστε παίκτες και ταλέντα. Εγώ το μόνο που ξέρω για το παλικάρι είναι οτι θεωρείται για την ηλικία του ένα από τα πολύ καλά ταλέντα στην Ελλάδα. Τίποτα παραπάνω τπτ λιγότερο. Αν ήταν ο γιός σας στη θέση του παιδιού να δω τι θα λέγατε.
Και ο Μίλι τώρα θα πάρει συνεχόμενα 90λεπτα και ρυθμό για να δείξει αν αξίζει να μείνει ή να φύγει. Αυτό που έχω δει εγώ τουλάχιστον από τον παίκτη είναι ότι σε τρία παιχνίδια που έπαιξε βασικός έχει δύο γκολ και μία ασιστ που δε μετράει για δικιά του μιας και το γκολ το έβαλε ο Μπρένερ. Εδώ στην αρχή ο Ντομίγκεθ ήταν παλτάρα και τώρα ψάχνουμε τρόπο να μείνει για άλλα 3-4 χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 17:12 »
Ρε δεν πάτε καλά. Αρχίσατε πάλι τα + και - στο ρόστερ με το να υποβιβάζετε την προσπάθεια των παιδιών; και αν ο προπονητής για τον Γροσδάνη και τον οποιονδήποτε Γροσδάνη, δε μένω στα ονόματα, έχει αποφασίσει να του αλλάξει θέση και δεν θεωρεί οτι είναι ακόμα έτοιμος και οτι θα απογοητευτεί αν τον βάλει τώρα να παίξει και δεν αποδώσει; είναι ωραίο να πάιζεις με την ψυχολογία 18χρονων παιδιών που δεν τα έχεις δει. Δεν πάμε καθόλου καλά...εκτός κι αν όλοι έχετε περάσει από προπονητές σε μικρές κατηγορίες και ξέρετε να διαχειρίζεστε παίκτες και ταλέντα. Εγώ το μόνο που ξέρω για το παλικάρι είναι οτι θεωρείται για την ηλικία του ένα από τα πολύ καλά ταλέντα στην Ελλάδα. Τίποτα παραπάνω τπτ λιγότερο. Αν ήταν ο γιός σας στη θέση του παιδιού να δω τι θα λέγατε.
Και ο Μίλι τώρα θα πάρει συνεχόμενα 90λεπτα και ρυθμό για να δείξει αν αξίζει να μείνει ή να φύγει. Αυτό που έχω δει εγώ τουλάχιστον από τον παίκτη είναι ότι σε τρία παιχνίδια που έπαιξε βασικός έχει δύο γκολ και μία ασιστ που δε μετράει για δικιά του μιας και το γκολ το έβαλε ο Μπρένερ. Εδώ στην αρχή ο Ντομίγκεθ ήταν παλτάρα και τώρα ψάχνουμε τρόπο να μείνει για άλλα 3-4 χρόνια.
Πως ακριβώς υποβιβάζεται η προσπάθεια των παιχτών από μια συζήτηση;Η κριτική των ποδοσφαιριστών είναι ένα καθημερινό φαινόμενο.Παντού.Την μια μέρα μπορεί να γράφουν διθυράμβους και την άλλη να πέφτει κράξιμο.
Για τον κάθε Γροσδάνη,υπάρχει προπονητής.Αυτός αποφασίζει.Όχι εμείς εδώ.Ναι ο προπονητής τον βλέπει στις προπονήσεις.Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι είναι ο Μαραντόνα και κάποιος άλλος να μην τον πιστεύει καθόλου.Δεν έχει τόσο σημασία αυτό.Σημασία έχει το τι πιστεύει ο προπονητής του.Προφανώς υπάρχουν θέματα γενικότερα στις υποδομές που έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν και θα αναφερθούν ξανά στο μέλλον.Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι.Επίσης έγραψε κάποια λόγια παραπάνω ένα παιδί που τον έχει δει κάπως παραπάνω από την πλειοψηφία του φόρουμ.Τον έχει δει στο γήπεδο.Δεν μου βγάζει πουθενά κάτι αρνητικό.Καλά κάνεις και τον πιστεύεις,και εγώ θέλω να τον δω να παίζει,όπως κάθε παιδί από τις υποδομές,καλά κάνει κάποιος και δεν τον πιστεύει.Σημασία στο τέλος της ημέρας έχει η απόφαση του προπονητή.Όχι το τι συζητάμε εμείς εδώ ή γενικά κάθε τέτοια συζήτηση.Επίσης κανένας δεν διεκδικεί κάποιου είδους αλάθητου.Κάθε πρόταση μας δεν είναι κάποιου είδους θέσφατο.
Τον Μίλι θα τον δούμε,και τον Μπρένερ και όποιον άλλον επιλέξει ο προπονητής να χρησιμοποιήσει.Το ότι κάποιοι δεν γέμιζαν το μάτι στην αρχή ενώ τώρα τους θέλουμε με το παραπάνω,είναι αυτό που γράφω στην αρχή.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 17:56 »
Απλά δε μου αρέσει ο σχολιασμός για κάτι που δεν έχουμε δει οι περισσότεροι. Και ο Δούμτσης έκανε παπάδες στις μικρές κατηγορίες. Και ο Λιάσος όταν πρωτοξεκίνησε στην μεγάλη ομάδα δε μας γεμιζε το μάτι. Και ο Λώλης ξεκίνησε τη χρονιά σαν 1-2-3η αλλαγή και στο 2ο γύρο δεν έχει παίξει καθόλου. Αυτό θα πει οτι δεν αξίζει;
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία επηρεάζονται από ακραία σχόλια. Μπορεί θετικά μπορεί όμως και αρνητικά. Ας περιμένουμε λίγο. Θεωρώ οτι ο κόουτς θα μας τους παρουσιάσει και αυτούς όταν πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 18:15 »
Απλά δε μου αρέσει ο σχολιασμός για κάτι που δεν έχουμε δει οι περισσότεροι. Και ο Δούμτσης έκανε παπάδες στις μικρές κατηγορίες. Και ο Λιάσος όταν πρωτοξεκίνησε στην μεγάλη ομάδα δε μας γεμιζε το μάτι. Και ο Λώλης ξεκίνησε τη χρονιά σαν 1-2-3η αλλαγή και στο 2ο γύρο δεν έχει παίξει καθόλου. Αυτό θα πει οτι δεν αξίζει;
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία επηρεάζονται από ακραία σχόλια. Μπορεί θετικά μπορεί όμως και αρνητικά. Ας περιμένουμε λίγο. Θεωρώ οτι ο κόουτς θα μας τους παρουσιάσει και αυτούς όταν πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που δεν θέλει αυτά τα παιδιά,όπως και τα υπόλοιπα παιδιά από τις υποδομές,να παίξουν.Προφανώς όταν κατέβουν στο γήπεδο θα έχουν την υποστήριξη μας.Επίσης προφανώς να πούμε και καμιά κουβέντα να τα ενθαρρύνουμε.
Όμως είναι πλέον επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.Η ίδια η ομάδα πρέπει να τους προετοιμάσει σε κάθε τομέα.Ακόμα και στον ψυχολογικό.Ας πούμε ο Αθανασίου πήγε στο Καραισικάκη και βρέθηκε κάποιος καρακάφρος να τον βρίζει συνέχεια.Οπότε καταλαβαίνεις πόσο χειρότερα υπάρχουν σε καθημερινή βάση.
Η ίδια η ομάδα μειώνει αυτά τα παιδιά γιατί δεν έκανε καν τον κόπο να βγάλει μια ανακοίνωση ότι υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο.Ούτε στο site της είναι ενημερωμένο με τα παιδιά φέτος.Αυτό νομίζω είναι πολύ χειρότερο από το τι σχολιάζουμε εμείς εδώ.
Επίσης κάθε παιδί έχει το νήμα του εδώ.Δεν γίνεται τυχαία αυτό.Αξίζουν της προσοχής μας.Δεν είναι απλώς να συμπληρώνουν την ομάδα.Άσχετα αν πετύχουν σαν ποδοσφαιριστές και γίνουν Μαυροπάνοι ή αν αποτύχουν και δεν γίνουν επαγγελματίες.Δυστυχώς όμως τα σχόλια για αυτά τα παιδιά είναι ελάχιστα.Πολλές φορές μένουν στο σκοτάδι.Παράδειγμα πάνω ο dk που δεν ήξερε την θέση του παιδιού.Δεν είναι ο μόνος.Η πλειοψηφία έτσι είναι.Δεν το λέω για να κατηγορήσω κάποιον.Θα γίνουν και αρνητικά σχόλια.Είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτά.Μπορεί να σε ρίξει ένα αρνητικό σχόλιο,μπορεί και να σε ατσαλώσει για να αποδείξεις ότι κάνουν λάθος.Αξίζουν προσοχής και να κριθούν για το τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο.
Εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε να διαβάσω και τον ίδιο τον γονέα του παιδιού να γράφει.Θα καταλάβαινα ότι μπορεί να γίνει υποκειμενικός.Όμως δεν θα με πείραζε.Δεν θα με πείραζε να έγραφε ακόμα και ο ίδιος ο παίχτης.Όχι για να δημιουργηθεί ένταση ή προβλήματα στην ομάδα ή να έχει ο ίδιος προβλήματα.Ακόμα και τα σχόλια τους αξίζουν.Τα βλέπουμε που και που μέσω συνεντεύξεων.
Εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να έχει πρόβλημα με κάποια συζήτηση.Άλλος για τα μεταγραφικά,άλλος με τον Χβ,άλλος με τα πολιτικά και γενικά με οτιδήποτε.Στο τέλος τι να κάνουμε;Να κοιταζόμαστε μεταξύ μας;Που δεν κοιταζόμαστε αλλά τρόπος του λέγειν.
Πλησιάζει η ώρα του αγώνα.Άντε να περάσει να ξεκινήσει.

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Κυρ 21 Μάρ 2021 03:10 »
Δεν ξέρω αλλά αισθάνομαι ότι προς το παρόν με τον Μίλι παίζουμε χωρίς σέντερ φορ. Είναι έξυπνος αλλά αργος και δεν μου φαίνεται ότι κάνει το κάτι παραπάνω για να ειναι στην 11αδα. Κάτι θα βλέπει και θα τον βάζει ή επειδή δεν έχει άλλον αλλά ο παμλιδης θα μου άρεσε περισσότερο να έπαιζε κορυφή και να έπαιζε βασικός ο μπρενερ στα πλάγια ή ο Ουκρανός Βίκινγκ

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 21 Μάρ 2021 18:46 »
Tsimendos για να σου απαντήσω εγώ με όλα αυτά τα παιδιά, Λωλη, Λιάσο, Γροσδανη, Γωγο, Πήλιο, Βενετικιδη, Βασιλάκη και ακόμα και από άλλες ομάδες παίχτες όπως Λιάβα, Βρακα, Θυμιανη (Ξάνθη), Τζίμα (Αστέρας) τους είχα συμπαίκτες και αντιπάλους και γι αυτο εκφέρω άποψη από αυτά που έχω δει.

Επίσης το να κάνουμε σχόλιο πάνω σε κάτι σε σχέση με την ομάδα ή και κριτική δεν είναι κακο. Δεν μείωσα κανέναν. Απλά απάντησα ότι δεν θεωρώ τον Γροσδανη κατηγορία Β σε σημαντικότητα ενώ βάζει τον Μίλι σε κατηγορία Γ. Σε κανέναν τομέα δεν θεωρώ πιο "πολύτιμο" για την ομάδα αυτή τη στιγμή τον Γροσδανη από τον Μίλι. Ειδικά με το μικρό ροστερ που έχουμε. Και δεν είναι μόνο για αυτή την περίπτωση, τα ίδια έλεγα και για τον Γωγο. Ας πούμε Λωλης, Πηλιος, Λιασος έχουν δείξει πράγματα ήδη και κάποιοι από πέρυσι.

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Δευ 22 Μάρ 2021 19:07 »
https://www.transfermarkt.com/nikita-rukavytsya/profil/spieler/50135

Ο κ. Γιαννικης θα μπορούσε να τον πείσει να έρθει;
Έστω για δεύτερη επιλογή;
Εχει παίξει Γερμανία

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 09 Απρ 2021 16:41 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Το διπλό εμπόδιο για να μη χάσει παίκτες

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε για άλλη μία φορά τη φετινή σεζόν να κερδίσει θαυμαστές με την εμφάνισή του. Απολύτως δικαιολογημένο αυτό βάσει της εικόνας που είχε. Δεν είναι εύκολο να έχεις τέτοια συνέπεια κόντρα στους μεγάλους σε μία σεζόν.
Στην Ήπειρο ζουν το δικό τους όνειρο. Ελπίδες πρόκρισης, έστω και περιορισμένες, υπάρχουν ακόμα και τόσο εντός της ομάδας όσο και στις τάξεις των οπαδών το πιστεύουν. Δεν θα αργήσει η στιγμή, όμως, που θα τεθεί το ερώτημα για το εάν ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό ίδιος και την επόμενη χρονιά.

Το επικό πανό που σηκώθηκε για τον Αργύρη Γιαννίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό αναδεικνύει και το πρώτο ερωτηματικό. Το ποιος θα είναι προπονητής. Στο τέλος του μήνα έχει πει πως θα απαντήσει ο κόουτς έστω και εάν έχει δείξει στις προηγούμενες συζητήσεις τις προθέσεις του. Οπότε ας περιμένουμε. Σχετικά με τους παίκτες, το εμπόδιο είναι διπλό.

Το πρώτο είναι η τόσο καλή πορεία που γίνεται. Όσο οξύμωρο και εάν φαίνεται, η εξαιρετική πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα βάζει επιπλέον δυσκολίες και ο καθένας αντιλαμβάνεται τους λόγους. Υπάρχουν παίκτες που κάνουν σεζόν καριέρας. Θέλουν να το εξαργυρώσουν αυτό και είναι λογικό. Γι’ αυτό και ζητούν σημαντική αύξηση γνωρίζοντας ταυτόχρονα πως θα βρουν προτάσεις από αλλού.

Για να καταλάβει ο καθένας τα δεδομένα, ο Νώντας Παντελάκης επέκτεινε το συμβόλαιό του στην αρχή της σεζόν έχοντας προίκα την άνοδο στη Super League 1. Οι απολαβές του σχεδόν διπλασιάστηκαν και έφτασαν περίπου το 60άρι. Σκεφτείτε τι θα ισχύσει με παίκτες που έχουν κάνει πολύ καλά ματς και έκτοτε. Παιδιά που πρωταγωνιστούν και ήταν εξαιρετικοί σε κομβικά ματς, όπως αυτά του Κυπέλλου. Ένας εξ αυτών ο Αλέξανδρος Καρτάλης που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις σε αυτή τη διοργάνωση, έχει κληθεί να ανανεώσει και αμείβεται αυτή τη στιγμή με περίπου τα ίδια χρήματα με τον Παντελάκη. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης που έχει επίσης αρκετά καλή εικόνα, παίρνει λιγότερα χρήματα.

Προσθέστε σε αυτό ότι τα δύο μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας, οι Σάντι Κριζμάν και Χουάν Ντομίνγκεθ δεν έχουν δώσει όσα θα περίμενε κανείς. Εξαψήφιο είναι και το συμβόλαιο του Νικολάε Μιλιντσεάνου. Ο Γιώργος Παμλίδης δεν είναι λογικό να ζητάει ουσιαστικά διπλασιασμό αποδοχών για να φτάσει στα ίδια ποσά με εκείνους όντας φέτος πρώτος σκόρερ;

Σε αυτά υπάρχει και κάτι ακόμη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και κάθε άλλη ομάδα της λίγκας, πήρε φέτος από το στοίχημα 1.500.000 ευρώ. Αυτό αλλάζει ως έναν βαθμό τα δεδομένα. Υπάρχουν παίκτες ή μάνατζερ που θα γνωρίζοντας την εισροή χρημάτων θα ζητήσουν κάτι παραπάνω.

Ήταν μαγκιά τόσο της διοίκησης όσο και του προπονητή το ότι χτίστηκε μία ομάδα με αρκετά μικρό μπάτζετ και καταφέρνει να βάζει τα γυαλιά σχεδόν σε οποιονδήποτε αντίπαλό της. Μέσω, όμως, της πολύ καλής σεζόν που πραγματοποιείται, άπαντες παίρνουν μία υπεραξία. Αυτή καλείται τώρα να πληρώσει το κλαμπ. Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, αυτό δεν σημαίνει πως όλοι θα φύγουν. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να παραμείνουν οι πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Επαφές γίνονται, η διοίκηση σε κάποιες περιπτώσεις κάνει της δικές της υπερβάσεις και υπάρχει αισιοδοξία τόσο για το πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν όσο και για το πώς θα βρει η επόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα.

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-to-diplo-empodio-gia-na-mi-chasi-pektes/?fbclid=IwAR1yfOrZPjPIhV-l8fGI8V8ifyMbvAaFGuGVTv_hxsHRcXWxuxW0jXvTTWc

Ο αγαπημένος μας δημοσιογράφος χτύπησε πάλι.
Μιλάει για τις ανανεώσεις και λέει αυτό:
"Προσθέστε σε αυτό ότι τα δύο μεγαλύτερα συμβόλαια της ομάδας, οι Σάντι Κριζμάν και Χουάν Ντομίνγκεθ δεν έχουν δώσει όσα θα περίμενε κανείς."

Δεν πρέπει να έχει δει ούτε έναν αγώνα και έχει το θράσος να μιλάει για την ομάδα μας 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 09 Απρ 2021 17:55 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 09 Απρ 2021 22:25 »
Το συμβόλαιο του Κριζμαν λήγει φέτος επιτέλους; Να πάρουμε μια ανάσα. Καλά κλαίω με όλους αυτους. Και ο Νικολακόπουλος έγραψε για τη μεγάλη απουσία του Κριζμαν που αν ήταν στη θέση του Μίλι θα έβαζε ένα από τα δυο αλλά ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Αρχικά αν έπαιζε ο Κριζμαν δε θα βρισκόταν καν μέσα στις φάσεις. Και δεύτερον είδαμε και σε άλλα ματς τι έχασε. Άντε να φύγει. Έχει και ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σαβ 10 Απρ 2021 18:03 »
Καλό θα ήταν να έχει αρχίσει κάπως η μεταγραφική αναζήτηση για την ομάδα. Γνωρίζω ότι αυτό είναι λίγο δύσκολο μέχρι να κλείσει το θέμα Γιαννίκη αλλά καλό θα ήταν η ομάδα να κοιτάζει ήδη κάποια ονόματα. Παίκτες όπως ο Αριγίμπι του Παναιτωλικού μένουν ελεύθεροι. Ασχέτως το αν θα καταφέρει να μείνει το αγρίνιο, θεωρώ ότι θα ήταν μια καλή προσθήκη, ποιοτική αρκετά και σε πολύ καλή ηλικία.  Φέτος και μέχρι τώρα έχει 23 συμμετοχές 4 γκόλ και δυο ασσίστ. Είναι γρήγορος, με πολύ καλή τεχνική και σε θέση που λογικά θα έχουμε αποχώρηση.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σαβ 10 Απρ 2021 19:44 »
Πολλοί έχουν συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι (πάντα βέβαια σύμφωνα με το transfermakt και το ποσό έγκυρο είναι). Ενδεικτικά κάποιοι στ μέτρα μας:

Περεα, Βασιλαντωνοπουλος, Ραμπεγιο, Κάστρο (του Ιωνικού το σέντερ φορ που μ αρέσει πολύ), Ρομανιτς, Ντελετιτς, Τσέλιος(του Εργοτέλη) κλπ

Εγώ προσωπικά θα ήθελα Κάστρο, Αριγιμπι, Βασιλαντωνοπουλο και ίσως και Τσελιο

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 10 Απρ 2021 20:07 »
Εγώ θα ήθελα να κρατήσουμε τους δικούς μας κι ας μην παίρναμε κανένα.
Καλοι όλοι αυτοί βέβαια.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 10 Απρ 2021 23:23 »
Εγώ θα ήθελα να κρατήσουμε τους δικούς μας κι ας μην παίρναμε κανένα.
Καλοι όλοι αυτοί βέβαια.

Συμφωνώ αλλά πρέπει να πάρουμε 2-3 ακόμα. Δεν έχουμε αρκετό βάθος στον πάγκο.