Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85395 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 16:34 »
Όχι όλοι θέλουμε έναν κανιγια
Ναι, κοίτα, έχω στο μυαλό μου ένα κράμα από Μπατιστούτα, *Ρεδόνδο, Κέμπες, Κανίγια, Καβάνι, Αλβαρέζ, Μπεσέρα και Ριμόλντι!

*Τεράστιος παικταράς! Αμυντικό χαφ που ήξερε τόση μπάλα, όση όλα τα 10άρια της εποχής του μαζεμένα!

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 19:17 »
Όχι όλοι θέλουμε έναν κανιγια
Ναι, κοίτα, έχω στο μυαλό μου ένα κράμα από Μπατιστούτα, *Ρεδόνδο, Κέμπες, Κανίγια, Καβάνι, Αλβαρέζ, Μπεσέρα και Ριμόλντι!

*Τεράστιος παικταράς! Αμυντικό χαφ που ήξερε τόση μπάλα, όση όλα τα 10άρια της εποχής του μαζεμένα!

Πραγματικα , το να τον βλεπεις απλα να κινειται με η χωρις στην μπαλα , ηταν η απολυτη χαρα των αισθησεων . Τυχεροι οσοι τον ειδαμε να συμμετεχει σε ποδοσφαιρικες παραστασεις ...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 19:38 »
Tις προηγούμενες ημέρες το Prismasport.gr σε σχετικό του ρεπορτάζ (Διαβάστε εδώ) σας είχε αναφέρει ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται πολύ κοντά στην δεύτερη καλοκαιρινή του προσθήκη και αυτή αφορά Έλληνα ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος.

Το νέο στοιχείο που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Prismasport.gr είναι ότι ο ΟΦΗ φαίνεται να έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι και μάλιστα μέχρι πρόσφατα ανήκαν στην ίδια ομάδα.

Ο λόγος για τον 26χρονο μέσο Αλέξανδρο Καρτάλη , και τον 26χρονο τερματοφύλακα Λευτέρη Χουτεσιώτη που φαίνεται ότι βρίσκονται στο μεταγραφικό μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ.

Τόσο ο Καρτάλης όσο και ο Χουτεσιώτης μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας τους καθώς ουδείς εκ των δύο θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας των Ιωαννίνων.

Για τον Καρτάλη φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από άλλες ελληνικές ομάδες , όσο και από την Γερμανία όπου έχει παίξει μπάλα ο ομογενής άσος και η περίπτωση του είναι λίγο περίπλοκη αλλά φαίνεται ότι ο ΟΦΗ έχει βρει τον τρόπο να τον πείσει για να γίνει κάτοικος Ηρακλείου και οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα σε αυτό το θέμα.

https://www.prismanews.gr/index.php/ofh/item/4466-thema-prismasport-psaxnete-gia-diplo-xtypima-apo-ton-pas-giannina-o-ofi
....

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 20:23 »
Ε όχι να χάσουμε Καρτάλη από το φοφη. Αν το δω κι αυτό...

Επίσης, Ρεδονδο πόσο άπειρα παιχταρας. Πόσο δίκιο έχετε...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 30 Μάι 2021 20:28 »
Ε όχι να χάσουμε Καρτάλη από το φοφη. Αν το δω κι αυτό...

Επίσης, Ρεδονδο πόσο άπειρα παιχταρας. Πόσο δίκιο έχετε...

Δυστυχως αγαπητε , το φοφη ειναι η μοναδικη ομαδα που μπορει ( λογω οικονομικης επιφανειας , οργανωσης , εγκαταστασεων , εξωγηπεδικης δυναμης καθε ειδους κλπ ) με πολλες πιθανοτητες να ''σπασει'' την φετεινη 6αδα .
Απο πισω και η Χαλκηδονα Περιστεριου και ενδεχομενως και το δημιουργημα Μπεου-Σαββιδη ...

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #105 στις: Δευ 31 Μάι 2021 09:21 »
Εγώ έχω καταλάβει ότι με το συγκεκριμένο πρόεδρο και ο κάθε πικραμένος μπορεί να μας πάρει όποιον παίχτη θέλει.

Δυστυχώς.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 31 Μάι 2021 13:46 »
Τσέλιος από Εργοτέλη ελεύθερος και έχει δύο προτάσεις ήδη από σούπερ λιγκ, οποίος έχει δει τον Εργοτέλη τα τελευταία δύο χρόνια θα καταλάβει και μόνο 23

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 31 Μάι 2021 16:38 »
Πολύ καλό παίχτης ο Τσέλιος και φέτος και περυσι. Και ο Ιατρουδης πέρυσι. Φέτος πήγε στην ΑΕΚ και από κει δανεικός σε μια ολλανδική που δεν ξέρω τι έκανε. Γενικά ο Εργοτέλης έχει τα τελευταία χρόνια πολλούς καλούς παίχτες. Και ο Κόνραντ φέτος. Τσέλιο πιστεύω πρέπει να τον τσιμπήσουμε. Έχει και μεταπωλητικη αξία. Θα μου πείτε, έτσι σκέφτεσαι. Ε έτσι σκέφτομαι εδώ που έχουμε φτάσει

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 31 Μάι 2021 17:50 »
Όσο έχω δει φέτος από Εργοτελη ο συγκεκριμένος παίκτης ξέρει μπάλα αλλά δε νομίζω πως μπορεί να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του ποδοσφαίρου. Ένα κοντραρισμα να του κάνεις και θα φύγει 10 μέτρα παραπέρα. Αλλού τύπου παίκτες θέλουμε στο κέντρο. Προσωπική εκτίμηση με ότι έχω δει μέχρι τώρα μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Με αυτού του τύπου τη σωματοδομη παίζεις με παίκτη λιγότερο στο κέντρο.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 31 Μάι 2021 19:41 »
Χωρις να θέλω να μειώσω κάποιον παίκτη από αυτούς γιατί για να μαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει
καθόλου το Εργοτέλη φέτος, πιστεύω ότι αυτού του είδους οι παίκτες δεν θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα άμεσα. Αυτοί οι παίκτες είναι λαχεία , που άμα σου κάτσουν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν σε μια κατηγορία παραπάνω και αν δεν σου κάτσουν απλά θα πιάσουν μια θέση στο ρόστερ. Ίσως θα ήταν καλές προσθήκες αλλά δεν θα έλεγα ότι μόνο με τέτοιες θα πάμε μπροστά. Θέλουμε πιο μπαρουτοκαπνισμενους παίκτες. Η χρονιά που έρχεται αναμένεται δύσκολη..

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 31 Μάι 2021 20:45 »
Ο Μανιας εμεινε ελευθερος απο την Ανορθωση . Στα 31 του θα ηταν μια εξαιρετικη προσθηκη για τα επομενα 2 ( ισως και 3 ) χρονια .
Κλασσικος σεντερ φορ , καλος σε ολους τους τομεις της θεσης , που ξερει την Ομαδα , την Κατηγορια , και θα προσφερει απο την πρωτη μερα .

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 31 Μάι 2021 20:52 »
Το θέμα με τα λαχεία νομίζω είναι λίγο ξεπερασμένο, κανένας παίκτης δεν έκανε καριέρα επειδή ήταν απλά κωλοφαρδος. Ο ντε Βισεντι έβγαζε ματιά στην Καλαμάτα γ εθνική και την επόμενη χρονιά ήταν απ' τους μβπ στην ομάδα. Ο Κόντε από γ Ισπανίας με πολλα γκολ εκεί έγινε μέσα σε δύο χρόνια που έπαιξε ίσως το καλύτερο σέντερ φορ που πέρασε από την ομάδα. Ο τζιμοπουλος ήρθε ως παιχταρας από τις Σέρρες στη β και έγινε αρχηγός και ο βράχος της άμυνας για πάρα πολλά χρόνια και με κλήση στην εθνική. Όλη μέρα μπορώ να γράφω ονόματα παικτών που ξεχώριζαν σε μικρότερες κατηγορίες και έγραψαν ιστορία στην ομάδα. Δεν είναι ότι θεωρώ το επόμενο next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Τσέλιο αλλά περισσότερο μιλάω για το ότι το ταλέντο που υπάρχει σε αυτές τις κατηγορίες είναι πολύ μεγάλο και είμαι υπέρ της λογικής να επενδύεις σε τέτοιους παίκτες. Ο εφορντ πχ με 2 καλές χρονιές έφυγε για α Βελγίου και θα ήταν όνειρο για μας να τον είχαμε μπροστά. Ο Τσέλιος για να γυρίσω στο θέμα έκανε με άνεση πράγματα που δεν τα βλέπεις στα ελληνικά γήπεδα και αυτό σημαίνει ότι αν βρεθεί σε πιο ανταγωνιστικο περιβάλλον με καλύτερους συμπαίκτες θα βελτιωθεί πολύ περισσότερο και θα φανεί και η ποιότητα του μεσω της ποιότητας και των συμπαικτών που θα έχει. Τέτοιο παράδειγμα ήταν και ο Ιωαννίδης απ' τη Λιβαδειά και ο σαλιακας και ο Καραχάλιος που έγραφα εδώ και 3 χρόνια στο φόρουμ να τον πάρουμε και τελικά το κάναμε φέτος. Υπάρχει πολύ ταλέντο και δεν πρέπει να είμαστε αρνητικοί σε τέτοιες κινήσεις

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Τρι 01 Ιούν 2021 12:26 »
Ο Μανιας εμεινε ελευθερος απο την Ανορθωση . Στα 31 του θα ηταν μια εξαιρετικη προσθηκη για τα επομενα 2 ( ισως και 3 ) χρονια .
Κλασσικος σεντερ φορ , καλος σε ολους τους τομεις της θεσης , που ξερει την Ομαδα , την Κατηγορια , και θα προσφερει απο την πρωτη μερα .
Συμφωνώ απόλυτα με Χρήστο. Δοκιμασμένη και εξαιρετική λύση για την επίθεσή μας. Αρκεί βέβαια να είναι σε καλή κατάσταση. Μη δούμε καμιά πτώση απόδοσης όπως π.χ. Κλάους.....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Τρι 01 Ιούν 2021 13:24 »
Συμφωνω για τον Μανια αν ειναι σε καλη κατασταση ο Τσελιος επειδη εβλεπα σλ2 δεν ειναι για πολλα πολλα δηλαδη ο ντομινγεζ που εχουμε τον θελει για κολατσιο.Εγω εχω να σας πω για ενα παικτη εικασαρι που ηταν σε παοκ τον εδωσε δανεικο σε ξανθη περυσι που οσα παιχνιδια επαιξε εβγαλε ματια επεσε η ξανθη και σαν ελευθερος πηγε στη φοφη με τετραετες συμβολαιο και επαιξε ελαχιστα φετος ειναι μεσοεπιθετικος ξερει πολλη μπαλα και ακουει στο λιγο αστειο ονομα γκαργκαλατζιδης αν παρουν καρταλη αυτοι ας παρουμε εμεις αυτον.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 17:33 »
Προχωράει για τον Μανουσάκη του Εργοτέλη ο ΠΑΣ Γιάννινα
ο πρωτάθλημα της Super League 2 έχουν σκανάρει οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να βρουν περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να σταθούν στη Super League 1 και μετά τον Καραχάλιο του Λεβαδειακού που θεωρείται κλεισμένος, η κυανόλευκη ομάδα ενδιαφέρεται και για τον Γιώργο Μανουσάκη του Εργοτέλη.

Ο Μανουσάκης είναι 23 ετών, ήταν 2ος σκόρερ στο δεύτερο τη τάξει εγχώριο πρωτάθλημα με 10 γκολ και είχε και 4 ασίστ. Με ύψος 1.82 αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα πλάγια.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Κρήτη, ο ΠΑΣ Γιάννινα του έχει καταθέσει πρόταση και είναι έτοιμος να ντυθεί κι αυτός στα κυανόλευκα.
https://super-fm.gr/72049/prochoraei-gia-ton-manoysaki-toy-ergoteli-o-pas-giannina/

Αυτός τι φρούτο είναι ρε συνταυροι;
Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν τον έχω δει με τα μάτια μου για να έχω γνώμη.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 02 Ιούν 2021 18:14 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 17:58 »
Ωραία... Πολύ ωραία και φέτος..
....

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 18:20 »
Αν αυτοί που ακούγονται προορίζονται για πρώτες επιλογές, τότε κι η ομάδα προορίζεται για τους πρώτους υποψήφιους προς υποβιβασμό. Προς το παρών μόνο την άμυνα βλέπω να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς. Αν δεν μας προκύψει κάνα απρόοπτο με τον Πιρσμαν.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 18:57 »
Τι μιζέρια είναι πάλι αυτή ρε που σας έχει πιάσει, ο Μανουσάκης ήταν το μεγαλύτερο κανόνι στη β Εθνική με τον Εργοτέλη μόνο 23 χρονών, αλλά ο παμλιδης που έκανε καλή χρονιά στη β δεν είδα να σας χάλασε φέτος. Πόσο μάλλον τώρα που φεύγει και έχει πέσει γκρίνια. Από που νομίζετε ότι ξεκινάνε όλοι οι παίκτες από τη Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια; Τον Κουτρη από που τον πήραμε; Ο Μπουχαλακης που έπαιζε πριν τον πάρει ο γαύρος; Επόμενο βήμα για την καριέρα του ο πας, παρά πολύ αισιόδοξο μέλλον για εμάς αν του κάνει συμβόλαιο πάνω από 3 χρόνια. Το παιδί σκόραρε με κάθε τρόπο φέτος. Μια χρονιά κάθεται και κάνει σχεδιασμό ομάδας με ποδοσφαιρική λογική ο άλλος και μεις καίμε μάγισσες πάλι

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 19:06 »
Προφανώς αρέσει περισσότερο ο Μανιάς, που θα έρθει να κολλήσει τα τελευταία ένσημα του στην ομάδα. Και έχει να παίξει βασικός σε ομάδα απ'όταν έπαιζε στον ΠΑΣ. Αλήθεια ποιός από τους παίκτες που έχουμε έπαιζε πέρσι σε ομάδα SL; Πεερσμαν, Ντομιγκεζ, Σάλιακας (αλλαγή), Κάργας. Άλλος;
Ο ΧΒ έμαθε και δεν την ξαναπατάει απ'οτι φαίνεται. Αλλους 4 τέτοιους να μας φέρει και μια χαρά θα είμαστε. Και χρειάζεται όλους τους υπόλοιπους για να έχει υλικό το οποίο δεν υπήρχε φέτος. Θα πω πάλι, περιμένω να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος για να τον κρίνω. Αναθέματα έχουμε καβάτζα από τις προηγούμενες χρονιές.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 20:04 »
Μάλλον δεν θα είδατε πολύ Β Εθνική φέτος για να καταλάβετε για τί μπάλα παίχτηκε.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 21:29 »
Μάλλον δεν θα είδατε πολύ Β Εθνική φέτος για να καταλάβετε για τί μπάλα παίχτηκε.
Η ίδια που παίχτηκε και πέρσι, τόσο χάλια.
Υπήρξαν όμως παίκτες που ξεχώριζαν, όπως και φέτος.
Ο Μανουσάκης, που αναφέρεται ο σύνταυρος πιό πάνω, είναι ένας από αυτούς. Όπως επίσης και ο Καραχάλιος.
Μην ξεχνάμε ότι ο Παμλίδης ήταν επιπέδου β' εθνικής,
ο Σάλιακας γυάλιζε πάγκο, ο Σιόντης είναι γέρος, ο Παντελάκης δεν μπορεί να σταθεί, ο Ελευθεριάδης σιγά τον σκόρερ στην από κάτω κατηγορία, ο Καρτάλης ήταν στη γ' Γερμανίας, κλπ κλπ...
Αυτοί όμως μας έφτασαν μια ανάσα από τον πρώτο μας τελικό. Όπως, φυσικά, και ο Γιαννίκης, που υποβίβασε την τάδε ομάδα της γ' Γερμανίας. Όλα τα παραπάνω τα θυμάστε, φαντάζομαι...
Εγώ λέω υπομονή. Επίσης λέω ότι από τη στιγμή που παίρνεις τέτοιους παίκτες, πρέπει να τους βοηθήσεις με κάποιους πιό έμπειρους, ας πούμε πρωτοκλασάτους για τα δεδομένα του πρόεδρα. Θα μπορούσε π.χ. να βρει τους αντίστοιχους Ντομίνγκεθ σε κάθε θέση. Ε, αυτοί αργούνε λίγο, κακώς βεβαίως, αλλά τί να κάνουμε τώρα...
Περιμένω όμως να δω ΚΑΙ αυτούς.
Αυτά...

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 21:50 »
Ακριβώς!! Δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτούς τους παίκτες με το καλημέρα. Το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο και πιο ανταγωνιστικο από φέτος. Θέλει παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις. Κι ο Κρισμαν που σερνόταν, στη Β είχε βάλει καμιά δεκαριά γκολ αν θυμάμαι καλά. Υπομονή θέλει, και σίγουρα η Β δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο. Όλοι κρίνονται φυσικά μέσα στο γήπεδο. Πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξει η προσωπικότητα και η φιλοσοφία του νέου προπονητή. Η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων και πολλές φορές συγκυριων.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 22:28 »
Δεν είναι μιζέρια. Απλά αυτό που λέμε από περισυ. ΘΈΛΟΥΜΕ Παίκτες τύπου Ντομιγκεζ.. Και το βασικό.. Θέλουμε σέντερ φορ που να βάζει γκολ. Και αυτόν δεν τον βρίσκεις στην Β Εθνική. Τον βρίσκεις στην Γ Ισπανίας κλπ.. Εκεί που ξέρουν μπάλα.
Μην λέμε τα ίδια. Δεν γίνεται κάθε φορά με παίκτες β εθνικής να πάμε να κανουμε πορεία. Πάρε 4 καλούς για να πάμε μπροστά. Προσοχή δεν λέω να πάρει ονόματα..
....

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τετ 02 Ιούν 2021 23:18 »
Όλα στο χόρτο τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο, καθρέφτης όλων το Γήπεδο.Ο Μανουσάκης είναι καλός παίχτης όπως και ο Καραχάλιος, βγάζουν δυναμική, θέληση και προπαντός είναι παίχτες που έχουν κίνητρο για να προχωρήσουν παραπέρα.Αυτους τούς παίχτες δεν πρέπει να τους φοβόμαστε,οι μεταγραφές πισωγυρισματα είναι το ρίσκο.Τι να τον κάνω τον Μανια ότι είχε να δώσει το δώσε ξαναζεσταμενο φαγητό.Εξαιρω Πέδρο :pashat: :P