Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85357 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #250 στις: Κυρ 20 Ιούν 2021 22:39 »
Ο κοουτς είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει τα γήπεδα της Γερμανίας με το κουτάλι. Έχει δουλέψει σε όλες τις κατηγορίες, σε μεγάλες ομαδες και έχει υπάρξει και προπονητής σε σπουδαίες ακαδημίες όπως αυτές της Λεβερκούζεν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρει άπειρους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΣ τόσο από άποψη παικτικη όσο και από άποψη χαρακτήρα. Σίγουρα πιστεύω ότι έχει προτείνει και πολλούς στον ΧΒ.
Το θέμα δεν είναι όμως τι θα προτείνει ο Μεταξάς. Το θέμα είναι τι συμπεριφορά θα κρατήσει ο πρόεδρας. Αν απορρίψει όσους δεν είναι ελεύθεροι , όσους είναι ανω των 25 και όσους ζητάνε λεφτά τότε μην περιμένετε να έρθουν σπουδαίοι παίκτες από Γερμανία πλευρά και γι'αυτό δεν θα φταίνε οι προτάσεις του κοουτς αλλά οι αποφάσεις του ΧΒ.
Κατά τη γνώμη μου το βάρος το μεταγραφικό θα πρέπει να δωθεί σε αυτούς που θα προτείνει ο κοουτς και σε αυτούς που έχουν συνεργαστεί μαζί του. Είναι κατά κάποιο τρόπο παίκτες που ξέρουμε την αξία τους και μπορούμε να αποφύγουμε τις εκπλήξεις. Αν όμως ακολουθηθεί η ίδια τακτική τότε δεν περίμενω τρέλα πραγματα...

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Κυρ 20 Ιούν 2021 23:12 »
Του πηρε και παίκτες μην τυχόν και δεν έχει εμπειρία και γνώση να διαλέξει αυτός, χωρίς να τον ρωτήσει. Του έφερε πολυεργαλειο τριαδη να του λύσει τα χέρια.
Πάντως για Καραχάλιο δεν μπορώ να τον κραξω γιατί μου άρεσε εδώ και χρόνια σαν παικτης, αλλά συνεχιζω να διαφωνώ με τη λογική αυτή "είμαι ο πρόεδρας και θα σου φέρω ένα καλό παιχτακι που ξερω να σου κάνει τη δουλειά" λες και είμαστε β ερασιτεχνικό

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Δευ 21 Ιούν 2021 01:45 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Δευ 21 Ιούν 2021 18:11 »
Πάει και ο Ιούνιος.. Εχουν έρθει 3 παίκτες... Μάλιστα..
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Δευ 21 Ιούν 2021 19:29 »
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2013311/pros-borlska-poltaba-o-naoymets
Αν ο ΧΒ καταφέρει να βγάλει λεφτά και από τον Νάουμετς πραγματικά παραιτούμαι. Ο άνθρωπος έχει τα χίλια δυο στραβά άλλα το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει το άγγιγμα του Μήδα. Μιλάμε για μεγάλη κωλοφαρδία ρε πρόεδρα.. από την μύγα ξύγκι βγάζεις.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 11:22 »
Αντίχριστοι, από σήμερα ο πρόεδρας βάζει μπροστά τις μηχανές, στο φουλ.
Περίμενε να περάσει η πεντηκοστή σαν σωστός θεοσεβούμενος, και αφού "ζύγισε" σωστά και τη συμβουλή κοκκινομάλλας τυφλής, μονόδοντης μάγισσας - καφετζούς - χαρτορίχτρας των Τζουμέρκων που του απαγόρευσε τις μεταγραφές πριν το πέρας του θερινού ηλιοστασίου, ανασηκώνοντας μανίκια, για να μην τα λερώνει και από τις σάλτσες στο φαγητό, ξεκινάει...
Δεν θ` αφήσει
πέτρα που να μην σηκώσει, μπας και αναστήσει κανα "πεθαμένο" (αγωνιστικά),
ράφι που να μην "ξεσκονίσει" μπας και επαναφέρει κανέναν στην ενεργό δράση,
πανέρι που να μην "ξεψαχνίσει" προκειμένου να βρει οποιονδήποτε, οπωσδήποτε ελεύθερο - να μην ταλανίζεται και από παντός είδους δεσμεύσεις -κυρίως ομογενή που ψάχνει τα ναύλα να έρθει στην πατρίδα...
Σεβόμενος και την έννοια της οικογένειας, θα δει παντός είδους CEO που να μπορεί να "τσοντάρει" και το κατι τις του, προκειμένου να κάνει συμβόλαιο και σε κάποιο (αν όχι όλα) από τα παιδιά του τελευταίου.
Από έγκυρες π(λ)ηγές έμαθα ότι έχει ραντεβού με τον CEO της πολυεθνικής "ΠΑΤΑΤΑΚΙ - ΣΑΜΑΛΙ ΤΣΙΠΣ" - που πρόσφατα μετέφερε την έδρα της στα Γιάννινα, ώστε να κανονίσουν το ποσοστό από τις πωλήσεις της γνωστής εταιρείας στο γήπεδο, που θα καταβάλει η εταιρεία για να δει το βλαστάρι του αφεντικού με τη φανέλα του ΠΑΣ.
Δεν κρατιέται, λέμε...
ΥΓ. Το φοβερό είναι ότι μέσα από αυτή την "έρευνα" του πρόεδρα, σίγουρα, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, θα προκύψουν και ένας ή δύο παικταράδες, που θα τους βλέπουμε και θα τσιμπιόμαστε, με την γνωστή απορία "που τους βρήκε ο πούστης πάλι". ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΑ.
Περιμένω μόνο τα καλύτερα, δεν με έχεις μάθει σε τίποτε λιγότερο B-) B-) B-)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 12:13 »
Εγώ απλά να θυμίσω ότι σε 10 μέρες η ομάδα ξεκινάει προπονήσεις και αυτή τη στιγμή της λείπουν καμία δεκαριά παίκτες. Αν ο κύριος Μεταξάς δυσκολεύεται να συμπληρώσει τις ομάδες για το οικογενειακό διτερμα μπορώ να θυσιαστω εγώ και να έρθω να βοηθήσω την κατάσταση. Λογω της καραντίνας έχω πάρει κάποια κιλακια αλλά αν με βάλεις σεντερ φορ και μου πεις να μην τρεχω πολύ και απλά να στηνομαι στη μικρή περιοχή θα μαι τίμιος. Κοουτς μέχρι να σου φέρει ο μεγιστάνας τον φουνταριστό έχε με στο νου σου, τζάμπα θα το κάνω γιατί την αγαπάω την ομάδα!

ΥΓ πέρα απτή πλάκα τελειώνουν οι μέρες και η ομάδα είναι γυμνή . Ξυπνάτε και φέρτε παίκτες και δώστε στον κοουτς ο,τι χρειάζεται για να δουλέψει σωστά...

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 13:11 »
Εμένα μου λέει το ένστικτο μου ότι κάποιοι γνωστοί του κ. Μεταξά θα έρθουν κατευθείαν στο Κιελτσε για προετοιμασία. Είναι και πιο κοντά στην Γερμανία. Βέβαια μπορεί και απλά να είμαι πολύ αισιόδοξος  :)) :))

Πάντως πιστεύω ότι στο στάδιο της προετοιμασίας στο Κιελτσε θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 13:31 »
Σύμφωνα με άρθρα που έχουν βγει απο τοπικά κυρίως μέσα, υποτίθεται ότι έχουμε κλείσει παίχτες αλλά δεν τους ανακοινώνουμε.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη λογική. Εκτός αν πρέπει να ανακοινωθούν όταν λήξουν τα συμβόλαια τους.

Γενικά σε όλες τις ομάδες δεν υπάρχει μεγάλη κινητικότητα.

Εγώ είμαι αισιόδοξος γτ ήρθε ένας προπονητής ο οποίος σίγουρα θα πήρε κάποιες εγγυήσεις για μπάτζετ και γήπεδα. 

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 13:36 »
Το πρόβλημα είναι οτι είναι σε εξέλιξη το euro και το copa america και δεν μπορεί να τους ανακοινώσει.  :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 13:54 »
Στο ραντάρ του ΠΑΣ ο ομογενής φορ Δημήτρης Ιωαννίδης

Παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό που θα μπορέσουν να αποκτήσουν σημαντική μεταπωλητική αξία ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι Έλληνας που γεννήθηκε στο Έσεν της Γερμανίας και έχει καριέρα στην συγκεκριμένη χώρα και την Ολλανδία.

Στα 21 του χρόνια ο παίκτης έχει παίξει στις μικρές ομάδες των Ντούισμπουργκ, Σάλκε, Ντίσελντορφ και πριν από τρία χρόνια πήγε στην Φορτούνα Σιτάρντ και πέρσι αποκτήθηκε ως δανεικός από την ημιεπαγγελματική Σπορτφρόιντε Λότε.

Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές, χωρίς γκολ ή ασίστ, με συνολικό χρόνο 2.153 αγωνιστικά λεπτά.

Super fm.

ΥΓ. Αυτοί οι δημοσιογράφοι που έχουμε στα Γιάννενα είναι πραγματικά ο ένας χειρότερος απ' τον άλλον, δεν μπήκαν καν στον κόπο να δούνε τη θέση παίζει ο παίκτης και όχι μόνο έβαλαν κάτι στην τύχη, το έβαλαν και στον τίτλο. Για να βγάλουν είδηση αυτοί πρέπει να έχει ανακοινωθεί επίσημα από το σάιτ της ΠΑΕ δύο μέρες πριν και πάλι έξω θα πέσουν. Δεν είναι ρε μάγκες μυστικοπαθής ο χοντρός δημοσιογράφους δεν έχουμε και ζούμε στα σκοτάδια με ότι μας πουν οι αθηναιζοι

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 14:24 »
Ιωνικός: Κιάκος, Ιατρούδης και οι… επόμενοι!
Ιωνικός: Πήραν μπροστά οι μηχανές στη Νίκαια. Προς επιβεβαίωση του Sportime, Ιατρούδης και Κιάκος πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νίκαιας. Για τον επιθετικό της ΑΕΚ προσπάθησε να μπει «σφήνα» και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν να πάει στον Ιωνικό.

Αμφότεροι αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα εντός της εβδομάδας και πλέον ακολουθούν οι υπόλοιποι με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Κρούση έγινε και στον Λευτέρη Χουτεσιώτη, αλλά οι απαιτήσεις του πρώην γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα κρίθηκαν υπερβολικές και όλα δείχνουν οτι ο Σέρβος είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον «άσο».

Από κει και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Γιώργου Βαλεριάνου (φώτο), επίσης αποκάλυψη του Sportime. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Νίκαιας, την οποία όπως όλα δείχνουν θα κάνει αποδεκτή.

Aπό το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν οι Μάναλης, Ματσούκας, Γκουτσούλιας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης, Μουστάκης, Πογοσιάν και πιθανότατα και ο Αναγνωστόπουλος, ενώ διαφορά στο οικονομικό υπάρχει με τον Πλατέλλα.
https://www.sportime.gr/ionikos/ionikos-kiakos-iatroudis-ke-i-epomeni/

Έχω μία απορία.
Υπάρχει παίκτης που να του προτείνουν ΠΑΣ ή Ιωνικό και να διαλέξει Ιωνικό;
Εγώ πάντως μόνο μια εξήγηση δίνω. Να μην έχει σκοπό να παίξει μπάλα, αλλά να πάρει σβάρνα όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας.
Οπότε σαν τελικό συμπέρασμα βγάζω ότι πολύ καλώς δε μας ήρθε ο Ιατρούδης, καθότι θα ακολουθούσε τα χνάρια Μανθάτη, Μυστακίδη, Μάνου κλπ......

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 14:28 »
ΥΓ. Αυτοί οι δημοσιογράφοι που έχουμε στα Γιάννενα είναι πραγματικά ο ένας χειρότερος απ' τον άλλον, δεν μπήκαν καν στον κόπο να δούνε τη θέση παίζει ο παίκτης και όχι μόνο έβαλαν κάτι στην τύχη, το έβαλαν και στον τίτλο. Για να βγάλουν είδηση αυτοί πρέπει να έχει ανακοινωθεί επίσημα από το σάιτ της ΠΑΕ δύο μέρες πριν και πάλι έξω θα πέσουν. Δεν είναι ρε μάγκες μυστικοπαθής ο χοντρός δημοσιογράφους δεν έχουμε και ζούμε στα σκοτάδια με ότι μας πουν οι αθηναιζοι
Eμείς - οι οπαδοί - "ψαχνόμαστε" (για την ομάδα) στο transfermarkt ενώ ο πρόεδρας ξημεροβραδιάζεται στο skroutz...
Είναι θέμα οπτικής: Λογική κι ευαισθησία...
Την ίδια ώρα οι γιαννιώτες δημοσιο... (προσθέστε ότι συνθετικό θέλετε, εκτός από το "γράφοι" - είναι ύβρις, και μετά ξέρετε τι ακολουθεί) παρακολουθούν θέατρο, την παράσταση "Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω", στην οποία άλλωστε περιοδικά και εναλλάξ συμμετέχουν ως κομπάρσοι. Θίασος "μπουλούκι".
ΥΓ. Ζητώ ειλικρινά και ταπεινά συγγνώμη από τα περίφημα "μπουλούκια".
Το αλλάζω σε θίασος μπουμπούκι...

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 15:20 »
Στο ραντάρ του ΠΑΣ ο ομογενής φορ Δημήτρης Ιωαννίδης

Παίκτες που δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό που θα μπορέσουν να αποκτήσουν σημαντική μεταπωλητική αξία ψάχνει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι ο Δημήτρης Ιωαννίδης, ο οποίος είναι Έλληνας που γεννήθηκε στο Έσεν της Γερμανίας και έχει καριέρα στην συγκεκριμένη χώρα και την Ολλανδία.

Στα 21 του χρόνια ο παίκτης έχει παίξει στις μικρές ομάδες των Ντούισμπουργκ, Σάλκε, Ντίσελντορφ και πριν από τρία χρόνια πήγε στην Φορτούνα Σιτάρντ και πέρσι αποκτήθηκε ως δανεικός από την ημιεπαγγελματική Σπορτφρόιντε Λότε.

Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές, χωρίς γκολ ή ασίστ, με συνολικό χρόνο 2.153 αγωνιστικά λεπτά.

Super fm.

Tο μόνο άγχος μας είναι να [... μπορέσουν να αποκτήσουν μεταπωλητική αξία..]. Τα υπόλοιπα δε μετράνε, θέσεις κλπ. Είναι σέντερ φορ, είναι αμυντικό χαφ, είναι τερματοφύλακας, δεν παίζει κανένα ρόλο.

Συνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #264 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 17:28 »
Ιωνικός: Κιάκος, Ιατρούδης και οι… επόμενοι!
Ιωνικός: Πήραν μπροστά οι μηχανές στη Νίκαια. Προς επιβεβαίωση του Sportime, Ιατρούδης και Κιάκος πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της ομάδας της Νίκαιας. Για τον επιθετικό της ΑΕΚ προσπάθησε να μπει «σφήνα» και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν να πάει στον Ιωνικό.

Αμφότεροι αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα εντός της εβδομάδας και πλέον ακολουθούν οι υπόλοιποι με τους οποίους υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Όπως επίσης αποκάλυψε το Sportime, πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ, ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Κρούση έγινε και στον Λευτέρη Χουτεσιώτη, αλλά οι απαιτήσεις του πρώην γκολκίπερ του ΠΑΣ Γιάννινα κρίθηκαν υπερβολικές και όλα δείχνουν οτι ο Σέρβος είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τον «άσο».

Από κει και πέρα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να τελειώσει και το θέμα του Γιώργου Βαλεριάνου (φώτο), επίσης αποκάλυψη του Sportime. Ο Έλληνας αριστερός μπακ έχει επίσημη πρόταση από την ομάδα της Νίκαιας, την οποία όπως όλα δείχνουν θα κάνει αποδεκτή.

Aπό το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν οι Μάναλης, Ματσούκας, Γκουτσούλιας, Φουρλάνος, Τσιριγώτης, Μουστάκης, Πογοσιάν και πιθανότατα και ο Αναγνωστόπουλος, ενώ διαφορά στο οικονομικό υπάρχει με τον Πλατέλλα.
https://www.sportime.gr/ionikos/ionikos-kiakos-iatroudis-ke-i-epomeni/

Έχω μία απορία.
Υπάρχει παίκτης που να του προτείνουν ΠΑΣ ή Ιωνικό και να διαλέξει Ιωνικό;
Εγώ πάντως μόνο μια εξήγηση δίνω. Να μην έχει σκοπό να παίξει μπάλα, αλλά να πάρει σβάρνα όλα τα μπουρδέλα της Αθήνας.
Οπότε σαν τελικό συμπέρασμα βγάζω ότι πολύ καλώς δε μας ήρθε ο Ιατρούδης, καθότι θα ακολουθούσε τα χνάρια Μανθάτη, Μυστακίδη, Μάνου κλπ......
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο ρόλος που θα έχει ενας παίκτης στην ομάδα δεν παίζει ρόλο? Ο ιατρουδης ίσως είναι στα βασικά πλάνα ή να του έχουν υποσχεθεί ότι θα παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ σε εμάς εδώ μπορεί να μην πήρε τέτοια υπόσχεση από τον προπονητή. Επίσης οκ άλλο ΠΑΣ και άλλο Ιωνικός για εμάς, αλλά είναι μία από τις μεγαλύτερες διαχρονικα ομάδες του Λεκανοπεδιου της Αττικής, αν και αυτά λίγο παίζουν ρόλο πλέον... Είναι ομάδα superleague που εδρεύει στην Αθήνα με ότι αυτό και αν συνεπάγεται. Δες για πχ τι λένε για παίκτες της premier που τους ζητά μια ομάδα του Λονδίνου (Palace πχ) και η Newcastle. Ότι πολλοί προτιμούν το Λονδίνο από το μακρινό Newcastle. Ίσως είναι λίγο έως πολύ άκυρη η παραμοιωση με Αθήνα - Γιάννενα αλλά οκ. Το θέμα είναι πως κ δεν πήγε ο Χουτεσιωτης για μένα εκεί που θέλει να παίζει βασικός όπως λένε!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 19:22 »
Πάντως στο μάνατζερ τον έχει MC/AMC.Στο transfermarkt αναφέρεται DMC/MC και DR.Γενικότερα αναφέρεται σαν μέσος.Άλλωστε καλή σχέση με τα γκολ δεν έχει.Αν ήταν φορ,μάλλον δεν τον αγοράζεις.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 20:06 »
Εγώ ξέρω ότι ο ατρόμητος ενισχύεται.. Καρταλης και τώρα κουλουρης.. Εμείς πάλι από τα πανερια θα πάρουμε?
....

Συνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #267 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 20:59 »
Και το πιο ωραίο είναι ότι ο Σπανός θα έφευγε από Ατρομητο φέτος το καλοκαίρι......

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 23:13 »
Εγώ ξέρω ότι ο ατρόμητος ενισχύεται.. Καρταλης και τώρα κουλουρης.. Εμείς πάλι από τα πανερια θα πάρουμε?

Και από την στιγμή που ο Κουλούρης πήγε στον Ατρόμητο, ποιος θα είναι ο στραικερ της ομάδας μας άραγε....??

Μήπως είμαστε κοντά στην μεγάλη επιστροφή??

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 23:15 »

Φιλε apnea , δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να κοιταζουμε τις μεταγραφικες κινησεις Χαλκηδονας , φιδιων , Τριπολης κλπ.

Αντιπαλοι μας στην μαχη για την σωτηρια ( αυτος ειναι ο στοχος για του χρονου , για οσους δεν καταλαβαν ) θα ειναι ο Ιωνικος , το Αγρινιο , ο Απολλωνας και η Λαμια . Αυτους πρεπει να κοιταζουμε κατα την γνωμη μου .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 23:54 »

Φιλε apnea , δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να κοιταζουμε τις μεταγραφικες κινησεις Χαλκηδονας , φιδιων , Τριπολης κλπ.

Αντιπαλοι μας στην μαχη για την σωτηρια ( αυτος ειναι ο στοχος για του χρονου , για οσους δεν καταλαβαν ) θα ειναι ο Ιωνικος , το Αγρινιο , ο Απολλωνας και η Λαμια . Αυτους πρεπει να κοιταζουμε κατα την γνωμη μου .

Δυστυχώς έχεις δίκιο. Για ακόμα μια φορά στόχος μας είναι η παραμονή..
Εγώ θα κάνω μια ερώτηση. Ο Κοντε και ο κάθε Κοντε γιατί να έρθει?
....

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 00:01 »
Θέλαμε τον Κουλουρη στην ομάδα;. Δε νομίζω. Έχει να βάλει γκολ από πρόπερσι και έχει να μπει στη 18αδα της Τουλούζ από τον Νοέμβριο. Θα βελτιωθεί; δεν το βλέπω. Αλλά και να βελτιωθεί είναι ένας παίκτης σε πτώση. Ρίσκο και πολλά λεφτά. Προτιμώ τρεις παίκτες με τα λεφτά που θα του δώσει ο Σπανός. Βέβαια δε μου άρεσε ποτέ ο συγκεκριμένος, οπότε είμαι λίγο προκατειλημενος αρνητικά. Πάντως ο Ατρόμητος ειναι ο μόνος που κινείται στην σγορα. Οι υπόλοιποι κλαιν.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 23 Ιούν 2021 00:04 από Tsimendos »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 00:23 »
Το θέμα είναι ότι κινείται κια εχιε κάνει καλές μεταγραφές. Δεν είναι α και θέλω εγώ τον Κουλουρη ή τον κάθε Κουλουρη.. Αλλά τι κάνουμε από κινήσεις... Αλλά όπως ειπώθηκε.. Ο ατρόμητος έχει στόχους 6αδα. Εμείς έχουμε στόχο παραμονής..
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 01:02 »

Και από την στιγμή που ο Κουλούρης πήγε στον Ατρόμητο, ποιος θα είναι ο στραικερ της ομάδας μας άραγε....??

Μήπως είμαστε κοντά στην μεγάλη επιστροφή??

Για να κατέληξαν στον ελάχιστο ( συγκριτικά με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΝΤΕ) Κουλούρη, πάει να πει ότι ο Πετραν τους έριξε άκυρο στην πρόταση που του έκαναν. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι ο Πέδρο θέλει πάνω από 200 χιλιάρικα. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι εμείς θα δούμε Πέδρο Κοντε μόνο στον ύπνο μας φέτος...

Μακάρι να έχω άδικο και ο λόγος που ο Κόντε τους γειωσε είναι για να επιστρέψει στον ΠΑΣ της καρδιάς του. Δεν το βλέπω όμως...

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 07:29 »
Εγώ έμαθα ότι η πρόταση στον κόντε έγινε και του προσφέρθηκε το ποσό των 150.000€ καθαρά με την εφορία πληρωμένη από την ομάδα μιλάμε για καθαρά ποσά σίγουρα τα 30.000€ παραπάνω που δίνει ο Ατρόμητος δεν είναι κάτι που στεναχωρεί των Πέδρο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πει το μεγάλο ΝΑΙ.