Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85313 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #275 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 07:48 »
Φυσικά θα πει το ναι.. Για να έρθει σε ομαδα που με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο στόχος της είναι η παραμονή.
Μην ξεχνάμε ότι όταν ήρθε, ο ΠΑΣ έπαιζε Ευρώπη.
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 09:41 »
Εγώ έμαθα ότι η πρόταση στον κόντε έγινε και του προσφέρθηκε το ποσό των 150.000€ καθαρά με την εφορία πληρωμένη από την ομάδα μιλάμε για καθαρά ποσά σίγουρα τα 30.000€ παραπάνω που δίνει ο Ατρόμητος δεν είναι κάτι που στεναχωρεί των Πέδρο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πει το μεγάλο ΝΑΙ.
Δηλαδή ο ατρόμητος του πρότινε 200 και εμείς του λέμε 150;
Μήπως το κάναμε για να πούμε ότι του κάναμε πρόταση και αισιοδοξούμε για το μεγάλο ΝΑΙ;
Και μετά θα πούμε ότι είναι κακός και ο κόντε που μας είπε όχι.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 11:08 »
Ατρόμητος 180.000€
ΠΑΣ 150.000€

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 11:15 »
Στόχοι Ατρομήτου?
Στόχοι ΠΑΣ?
Μην λέμε πάλι τα ίδια.
Ο κάθε παίκτης κοιτάει και τι θα κάνει στην ομάδα που θα πάει.
Πέρισυ με τον προπονητή και παίκτες άσημους, εκτός απο τον Ντομιγκεθ, κάναμε μία καλή πορεία στο κύπελλο.
Αντί να επενδύσουμε πάνω σε αυτό, μέχρι στίγμής έφερε τον Τριάδη (?)...
Θετικό βήμα είναι η ελευση προπονητή με την ίδια νοοτροπία. Απλά πρέπει να δώσουμε και χρήματα.
Και ενας παίκτης δεν φέρνει την άνοιξη.

(Και επίσης 30.000χιλ είναι σημαντική διαφορά νομίζω)
Τεσπά.
....

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #279 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 11:39 »
Αν θες να τον φέρεις του βάζεις και  έξτρα 20 χιλιάρικα ως μπόνους (συμμετοχών και παραμονής πχ) και τον φέρνεις. Τα 30 χιλιάρικα ναι είναι διαφορά και πολύ φοβάμαι ότι αν ισχύει αυτή η διαφορά (γιατί ο Ατρομητος γράφτηκε ότι με τα μπόνους φθάνει τα 200 χιλιάρικα), δύσκολα θα πει το ναι ένας επαγγελματιας ποδοσφαιριστης με αυτές τις διαφορές. Εκτός αν πλέον έχει αποσυρθεί ο Ατρομητος μετά τον Κουλουρη.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 13:43 »
https://www.agon.gr/athlitika/52432/senaria-poy-ftanoyn-mechri-ton-konte/
Σε αυτό το άρθρο μάλιστα λένε ότι αν φύγει από τα Εμιράτα τότε είναι σίγουρη η επιστροφή αποκλειστικά σε εμάς.
Τι να πω. Το εύχομαι με όλη μου τη καρδιά αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
Με βάση αυτά τα λεφτά που έπαιρνε , τα 150 χιλιάρικα είναι λίγα νομίζω. Επίσης συμφωνώ ότι για να φέρεις πίσω το Πέδρο δεν φθάνει το συναίσθημα αλλά πρέπει να τον πείσεις ότι θα υπάρχει πλάνο και στόχοι για την επόμενη χρονιά.
Το μόνο που θεωρώ ενθαρρυντικό είναι ότι το σίγουρο περιβάλλον της ομάδας μας που όλοι τον ξέρουμε και τον σεβόμαστε θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στα πολλά γκολ. Κατά τα άλλα θέλει πολύ προσπάθεια να τον πείσεις πιστεύω.
Φίλε makispas66 πες και σε εμάς από πού αποπνέει αυτή η αισιοδοξία που αναφέρεις.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 13:49 »
Νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να μηδενίσουμε.
Έχουμε δύο θετικά δείγματα: Την διατήρηση της φιλοσοφίας στο ζήτημα του προπονητή και την προετοιμασία σε αναγνωρισμένο κέντρο του εξωτερικού.
Αν δεν έχουμε καμιά δυσάρεστη έκπληξη με τη σύνθεση της άμυνας, μόνο πραγματικά δυσάρεστο στοιχείο μέχρι στιγμής είναι η απώλεια του Καρτάλη.
Ελάχιστες ομάδες έχουν κινηθεί γρήγορα στη μεταγραφική αγορά και αυτό δεν είναι πάντα τεκμήριο επιτυχίας.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 14:11 »
Δεν ξέρω αν αξίζει να αναφερθεί, αλλά σύμφωνα με το transfermarkt η "αξία" του είναι στα 400th. Όσο του πιρσμαν ή του ντομινγκεζ δλδ και μικρότερη από του παντελάκη και του παμλίδη!!! Το λέω γιατί άσχετα που εμείς ξέρουμε ότι είναι παιχτούρα, μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τον manager σύμφωνα πάντα και με την αξία του παίχτη. Απλά το γεγονός ότι ξέρουμε την αξία του, λειτουργεί σαν εγγύηση την οποία μια άσχετη ομάδα δεν έχει και για αυτό μπορεί να μην είναι διατεθειμένη να ξοδέψει το κάτι παραπάνω (για παίχτη τέτοιας ηλικίας μάλιστα). Αυτό που λέω είναι ότι τα καθαρά 150χιλ. που αναφέρονται παραπάνω πολύ πιθανό να μην τα βρίσκει από άλλη ομάδα και επιπλέον είναι αρκετά καλή προσφορά αν λάβεις υπόψιν τον λόγο συμβόλαιο/"αξία" των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 14:34 »
Πωπω γκρίνια πάλι Παναγία μου. Και εντωμεταξύ δεν έχει ανοίξει καν ακόμα η περίοδος μεταγραφών. Λες και έχει κάνει κανείς μεταγραφές (εκτός από τον Ατρόμητο ο οποίος όμως είχε ξηλώσει όλο το ρόστερ, και ίσως τη Λαμία). Από πέρυσι ο μόνος που λείπει είναι ο Καρτάλης. Περιμένετε ρε παιδιά να ανακοινωθεί ο προπονητής και εγώ λέω ότι παίχτες θα έρθουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κιελτσε. Τι αρχίζουμε από τώρα. Επίσης ναι ο Κόντε είναι το καλύτερο σέντερ φορ μας τα τελευταία 20 χρόνια και είναι παιχταρα αλλά ένας Κόντε δε θα φέρει την άνοιξη. Ούτε βέβαια αν δεν κλείσει σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμένοι. Εγώ έχω υπομονή και είμαι αισιόδοξος όπως και από τη χρονιά που πέσαμε και μετά.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 16:23 »
Ο Πεδρο θελει να ερθει στον ΠΑΣ και με λιγοτερα χρηματα απο αυτα του Ατρομητου. Αυτο το ξερω επειδη μιλαει με εναν γνωστο μου με μηνυματα. Απο  κει και περα μεχρι πριν 2 εβδομαδες ειχε προταση μονο απο Ατρομητο. Δεν ξερω αν αλλαξε αυτο.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 18:11 »
Μα δεν είναι γκρίνια. Είναι απόψεις που βγαίνουν από τις μέχρι σήμερα κινήσεις τα τελευταία 5 χρόνια.
Μακάρι φέτος να αλλάξει αυτό.
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 18:51 »
Από όσα λέτε ρε συνταυροι τότε είναι πολύ πιθανό και να έρθει φέτος ο Πετραν. Αν λέει ότι θέλει να έρθει πίσω στο ΠΑΣ και αν του κάναμε και πρόταση όπως λέτε τότε γιατί να μην έρθει. Μακάρι να χουμε ευχάριστα νέα  και μακάρι να έρθει άμεσα για να προλάβει και την προετοιμασία και την Πολωνία. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους παίκτες της ομάδας.
Αν έρθει πάντως ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο :))

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 18:55 »
Ο Πεδρο θελει να ερθει στον ΠΑΣ και με λιγοτερα χρηματα απο αυτα του Ατρομητου. Αυτο το ξερω επειδη μιλαει με εναν γνωστο μου με μηνυματα.

Αχαχαχα του γυάλισε καμιά "Τζίνα";   :))

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 19:05 »
Για τον Κοντε δεν ισχυει οτι θα πρεπει να αποφασισει ο προπονητης;Παντως απο οτι διαβαζω σε αρκετους αρεσει το ξαναζεσταμενο φαγητο!!!

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 19:20 »
Για τον Κοντε δεν ισχυει οτι θα πρεπει να αποφασισει ο προπονητης;Παντως απο οτι διαβαζω σε αρκετους αρεσει το ξαναζεσταμενο φαγητο!!!

Άμα το φαγητό είναι παστίτσιο εγώ προσωπικά το τρώω και διπλοζεσταμενο...
Για τον Κόντε μιλάμε..

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 20:01 »

Δλδ παμλιδης,μιλι των συνδυαστικά 10 γκολ την σεζόν είναι προτιμότεροι από κόντε των 20+;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 00:07 »

Δλδ παμλιδης,μιλι των συνδυαστικά 10 γκολ την σεζόν είναι προτιμότεροι από κόντε των 20+;

Τον Παμλιδη δεν τον κρατας (λεμε τωρα ) για τα 8 γκολ , τα οποια θα μπορουσαν να ειναι 6 η και 12 .
Τον κρατας για τα παρα πολλα πραγματα που κανει μεσα στο γηπεδο ( ολα κοντα στο 7 ) , κατι το οποιο πολυ δυσκολα βρισκεις . Εξαιρετικη επιθετικη αμυνα, συνεχεις αλλαγες θεσεων , ταχυτητα με την μπαλα και ξαφνικες αλλαγες κατευθυνσης ( μονο ο Νικολιας το ειχε αυτο τοσο εντονα ) , γρηγορα 1-2 σε κλειστο χωρο , ευκολο ξεμαρκαρισμα , και φυσικα αρκετα γκολ.
ΑΝ ο Μεταξας εχει το ιδιο αγωνιστικο πλανο με τον Γιαννικη , ο Παμλιδης και ο Καρταλης ειναι ( θα τολμησω να πω ) σχεδον αναντικαταστατοι στους ρολους τους . Ακομα και αν ερθουν οι …Ντε Βισεντι και Κοντε .

Ο Μιλι κατ’εμε δεν κανει για ροστερ ομαδας Α Εθνικης , οπως και ο Γροσδανης . Αλλα αυτο ειναι επισης προσωπικη μου γνωμη …

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 11:57 »
Με αφορμή και τις φήμες για τον Κάστρο και το Σάλιακα, μου ήρθε στο μυαλό η ελληνική ταινία που αποδίδει πιστά και ανάγλυφα την εικόνα της ομάδας μας.
"ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ".
Στο ρόλο του Βέγγου - Κου Μπειζάνη, ο εκλεκτός μας πρόεδρας - τον οποίο από σήμερα και πέρα εγώ θα αποκαλώ ΜΠΕΙΖΑΝΗ.
Στο ρόλο της, φευ, σε μόνιμη αναμονή - to be - "βασίλισσας", η ομάδα μας
"Να γλυτώσω και 5 € γιατί δεν θα πληρώνω μισθό λυκειάρχη και προσωπάρχη, να πάρω τόσα από δω, τόσα από κει, να "σκοτώσω" τ` αυτοκινητάκι για ν` αγοράσω τους σωλήνες, να δώσω λίγα απ` αυτά ν` αγοράσω κάτι άλλο, να το δώσω, γιατί 100.000 δεν τ` αφήνεις, τ` αφήνεις;;;", και "δεν πειράζει που θα ζούμε στο ερείπιο το υπόγειο, μια μέρα θα ζήσουμε στο ρετιρέ"...
"Και πρωτίστως, και πάντα ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι ν` αρχίσει η βασιλεία" της ομάδας μας...
ΜΠΕΙΖΑΝΗΣ, κύριοι.
Σε δεκατρία χρόνια προεδρίας το μόνο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, ένα μεταχειρισμένο λεωφορείο, άντε και τα όργανα γυμναστικής...
Μακάρι να μπορούσαμε εμείς οι οπαδοί να τον "στριμώξουμε" όπως τα κατάφερε ο θείος Κωνσταντάρας με τη "βοήθεια" του αμερικάνου γαμπρού Bill.
Ένας Bill μωρέ, που είναι ένας Bill να "σφίξουν οι κώλοι"... :'( :'( :'(
ΥΓ. Πόσο θέλω να με διαψεύσει ο Μπειζάνης...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 24 Ιούν 2021 12:04 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 15:06 »
Παντως εαν καποιος που δεν ηξερε καν τι εγινε την προηγουμενη περιοδο εβλεπε να φευγουν μεχρι στιγμης 8-9 παικτες  ( Καρταλης , Παμλιδης , Ελευθεριαδης , Κρισμαν , Μπρενερ , Καστρο , Χουτεσιωτης , Οικονομοπουλος και ισως Ναουμετς ) ΚΑΙ φυσικα ο Προπονητης , θα πιστευε ( δικαιως ) ειτε οτι ο ΠΑΣ επεσε στη Β Εθνικη , ειτε οτι σωθηκε την τελευταια στιγμη κανοντας μια τραγικη χρονια .

Επ'ουδενι δεν θα μπορουσε να φανταστει οτι ουδεποτε κινδυνεψε , οτι εφτασε να εχει στο τσεπακι την 8η θεση , οτι για καποιους μηνες επαιξε εξαιρετικο ποδοσφαιρο που θαυμαζαν ολοι , οτι εκανε τρεις νικες επι του βαζελου μεσα σε δυο εβδομαδες και εφτασε στα ημιτελικα του Κυπελλου , οτι κερδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και τον 6ο Αστερα στην Τριπολη , οτι δεν εχασε απο τον Αρη κλπ ...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 15:53 »
Είναι κουραστικό πια. Δεν υπάρχει καμία χρονιά, ακόμη και η χρονιά της ευρώπης που μπορέσαμε να ονειρευτούμε κάτι.

Διαλύθηκε η ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας (έφυγε ο προπονητής, ο βοηθός του και 6-7 βασικοί) γιατί ζήτησαν αύξηση επειδή πέτυχαν όλα αυτά που πέτυχαν.
Θα πουλήσει ότι παίχτη έχουμε γτ έκανε καλή χρονιά αλλά θα μου πεις εδώ πούλησε και το όνομα.

Για το γηπεδικό κάνουμε για άλλη μια χρονιά μπαλώματα με τα λεφτά που μας έδωσαν για να μας περισσέψουν και κάποια.

Θα βρούμε πάλι ότι πιο φτηνό υπάρχει γτ εδώ και χρόνια μας λένε ότι δε βγάζουμε λεφτά κι ας έχουμε πουλήσει τα πάντα κι έχουμε τα λιγότερα έξοδα.

Υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτή που απορώ γτ μιλάμε και σκεφτόμαστε πράγματα για την ομάδα με αυτόν τον πρόεδρο που μας έχει κάνει μαγαζί.
Τι μπορεί να αλλάξει και τι μπορούμε να περιμένουμε;

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 10:39 »
Πωπω γκρίνια πάλι Παναγία μου.
Από πέρυσι ο μόνος που λείπει είναι ο Καρτάλης.
...
Ενδεικτικά αναφέρω βάζοντας με μπλε όσους κρίνω πώς θα έπρεπε να διατηρήσουμε και με κόκκινο όσους θα έπρεπε να φύγουν:
Γιαννίκης, Μπαδήμας
Καρταλης , Παμλιδης , Ελευθεριαδης, Καστρο , Χουτεσιωτης
,Ναουμετς Κρισμαν ,  Οικονομοπουλος,
και συζήτηση για Σάλιακα και Peersman
Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψαν και άλλοι, όλα αυτά μετά από μία πετυχημένη χρονιά στην οποία καταφέραμε περισσότερα από το αναμενόμενο και κυρίως παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο.

Ως συμπέρασμα Οι μοναδικοί που γκρινιάζουν (και μάλιστα όχι εξίσου  ειλικρινώς και αθώα με όσους ενδέχεται να το κάνουν επειδή ανησυχούν από την έλλειψη οράματος και προοπτικής) είναι όσοι λένε στους υπόλοιπους ότι γκρινιάζουν...
Η μοναδική δικαιολογία για τέτοιες απόψεις είναι το ενδεχόμενο να ανήκουν στην κάστα των εκάστοτε γλυφτών της διοίκησης (για προσωπικούς τους λόγους)...
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 25 Ιούν 2021 10:45 από dk »

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 12:07 »
Όσο πουλάει ο Κούγιας τη Λάρισα άλλο τόσο πουλάει και αυτός τον ΠΑΣ. Το παραμύθι ότι δεν ενδιαφέρεται κανένας δεν μπορεί να στέκει. Δεν έχει βάλει από προσωπικό του λογαριασμό ούτε 10€ και κάνει διαχείριση των εσόδων με κέρδος για παντελονιασμα κιόλας. Επιχείρηση που σου προσφέρει τη μέγιστη διαφήμιση σαν επιχειρηματία σε ότι άλλη δραστηριότητα έχεις και ταυτόχρονα να μην σπας φράγκο. Σίγουρα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και για τη Λάρισα και για εμας το ζήτημα είναι γιατί να αφήσει το μαγαζάκι γωνία που έχει φτιάξει

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 14:11 »
Ε ναι dk προφανώς και εγώ έχω συμφέρον με τη διοίκηση. Καμία σχέση δε θέλω να έχω με αυτούς που βρίσκονται μέσα στον ΠΑΣ. Τα έχω ζήσει από μέσα. Ένα σκορποχωρι όλα. Ειδικά οι υποδομές. Το ότι φέτος δεν πήγαν τα παιδιά της κ19 στον ΟΦΗ είναι το λιγότερο. Έχουμε ζήσει και χειρότερα με υπεύθυνους, ανθρώπους που είναι ακόμα στην ομάδα.
Απλά λέω ότι γνωστός πρώην βοηθός προπονητή, πριν κάτι χρονια, που εμφανίστηκε σε 2 προπονήσεις όλη τη χρονιά, άφηνε παιδιά έξω λόγω των μαλλιών τους. Τα σπίτι που δίνουν στα παιδιά που φέρνουν από άλλες πόλεις τα έχετε δει πως είναι; Δύο άτομα σε ένα σπίτι το οποίο είχε εναν ενιαίο χώρο, απλά με δύο κρεβάτια κολλητά, μια κουζίνα σάπια και ένα μπάνιο 2x2 τραγικό.

Εγώ όλους όσους είναι μέσα στον ΠΑΣ, πέρα από κάποιους προπονητές και προφανώς τους παίχτες, ούτε να τους βλέπω δε θέλω. Επομένως όχι δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Η θέση μου είναι στην κερκίδα. Δίκιο θα έχετε αν η ομάδα είναι χάλια τον Αύγουστο. Απλά από τώρα θεωρώ λίγο υπερβολική αυτή την καταστροφή. Για να δούμε. Κι εγώ στο καλύτερο ελπίζω

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 16:03 »
Κάθε χρόνο τα ίδια. Επένδυση από τα κέρδη των μεταγραφών καμία. Όσοι έρχονται είναι ελεύθεροι. Μετά είχαμε τους δανεικούς από τους οποίους μόνο ο Ζαιρο έπαιζε και προσπαθούσε.
Τωρα πάλι θα φύγουν παίκτες και πάλι θα περιμένουμε τέλος Αυγούστου για τους ελεύθερους. Οπότε και η προετοιμασία θα γίνει με του εναπομειναντες και τους μικρούς. Δεν θα ήταν καλύτερο να υπήρχαν οι μισές έστω μεταγραφές στην προετοιμασία?
....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 18:36 »
Στη λίστα των Ηπειρωτών ο Κατσίκας!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει τερματοφύλακα και ο Παναγιώτης Κατσίκας είναι στα υπ’ όψη!
Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον οι Ηπειρώτες αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Με τον Γιούρι Λοντίγκιν «κολώνα» κάτω από τα δοκάρια και τον νεαρό Αθανασίου να θεωρείται εξελίξιμος, στον «Άγιαξ» της Ηπείρου αναζητούν γκολκίπερ ως δεύτερη λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, μια περίπτωση που εξετάζεται είναι o Παναγιώτης Κατσίκας. Ο 22χρονος γκολκίπερ έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Λαμια, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει απο την ομάδα της Φθιώτιδας, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται ούτε στις αποστολές.

Εφόσον τελικά λύσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πολύ πιθανό να τον προσεγγίσει για να… ανηφορίσει στην Ήπειρο

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-sti-lista-ton-ipiroton-o-katsikas/