Έχουμε και λέμε:
- Έναν τίμιο τερματοφύλακα για δεύτερο που να μην έρθει απλά να καλύψει μια θέση αλλά να έχει όντως κίνητρο να βοηθήσει πίσω απτον ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΓΙΟΎΡΙ.
- Έναν στόπερ νεαρό και εξελιξιμο για αντι-Πανουργια.
- Δύο δεξιά μπακ ( αν φύγει ο Σαλι), ο ένας ενδεκαδατος και ο άλλος για να έρχεται από τον πάγκο.
- Δύο αμυντικά χαφ και το ένα μάλιστα για βασικό μιας και ο Κάστρο χαιρετάει.
- Έναν εσωτερικό χαφ ( γιατί ο Ντομίνγκεζ πιο πολύ αμυντικό χαφ είναι παρά 8αρι)
- Ένα δεκαρι να φτιάχνει παιχνίδι ( έναν αντι-Καρταλη δηλαδή) που να χει ποιότητα βασικού.
- Δύο εξτρέμ για να είναι οι προτεραιότητες για βασικοί (Δεδομένου ότι Τριαδης και Μπρενερ θα έρχονται από πάγκο)
- Έναν δεύτερο επιθετικό ( ή δύο αν δεν κρατήσεις Παμλιδη)
- Έναν σέντερ φορ που να βάζει όντως γκολ ( ολογράφως ΟΧΙ ΜΙΛΙΝΤΣΕΑΝΟΥ)
Αυτα μέτρησα εγώ πάνω κάτω. Αν θες να έχεις σωστό σύνολο νομίζω ότι κάτι τέτοιες κινήσεις πρέπει να κάνεις. 12 περίπου παίκτες εν ολίγοις αν δεν θες να βγάλεις πάλι τη σεζόν με 15 παίκτες.
Εγώ τα γράφω αυτά όντας ξάπλα στον καναπέ με την βερμούδα και το αναψυκτικό στο χέρι και κατάφερα να αγχωθω και ο κύριος που είναι στο τιμόνι της ομάδας βλέπει αυτές τι ελλείψεις και λειτουργεί με ψυχραιμία Δαλάι Λάμα λες και η ομάδα δεν ξεκινάει προετοιμασία σε μια βδομάδα με δέκα μέρες.
Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με αλλά οι μισοί από αυτούς κανονικά θα έπρεπε να έχουν έρθει ήδη και απλά να έμπαιναν οι τελευταίες πινελιές όσο προχωράμε μέσα στο καλοκαίρι. Αντί αυτού το μόνο που έχει ανακοινωθεί με σιγουριά και αυτοπεποίθηση είναι ο Τριαδης
.
Τουλάχιστον αντιμετώπισε το θέμα προπονητή με σοβαρότητα.
Ο θεός να μας φυλάει