Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85318 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #425 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 10:39 »
Schneider, der es zuvor bei 13 Einsätzen auf zwei Treffer brachte, sieht sich inzwischen aber schon wieder auf einem guten Weg und hat die kommende Spielzeit fest im Blick. „Die Operation ist jetzt vier Wochen her und bislang ist alles gut verheilt. Das Ziel ist es, zur neuen Saison wieder voll einsetzbar zu sein, und das sieht nach jetzigem Stand gut aus“, erklärte der 26-Jährige im Interview mit „Regionalsport“.
https://www.liga-zwei.de/jahn-regensburg-jan-marc-schneider-will-zur-neuen-saison-wieder-angreifen/

Με τα υπέροχα γουγλογερμανικά μου είχε 13 εμφανίσεις και 2 γκολ.Είχε και τραυματισμό στον αστράγαλο.Έκανε εγχείρηση και επανήλθε.Πέρυσι το καλοκαίρι όλα αυτά.

https://www.transfermarkt.com/jan-marc-schneider/leistungsdatendetails/spieler/149354
Μισές δουλειές και κακορίζικες.Έχει και συμμετοχή στην Γερμανία Κ-15.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 07 Ιούλ 2021 10:44 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #426 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 10:46 »
Μεγάλη ξεφτίλα για την ομάδα μας, να την κοροϊδεύουν οι ίδιοι της οι παίκτες για να φύγουν. Όπως πολύ μεγάλη ξεφτίλα είναι που οι περισσότεροι παίκτες μας προτιμούν να παίξουν σε άλλες ομάδες της χώρας, κατά τη γνώμη μου μικρότερες από εμάς. Έχουμε χάσει 4 βασικούς και έναν καλό αναπληρωματικό τερματοφύλακα από ομάδες της κατηγορίας μας.

Προτιμάνε τα λεφτά και όχι τη φανέλα. Δουλειά είναι και μετά συμπάθεια. Αν πληρώνεσαι καλά πουλάς και οπαδιλίκι αμα λάχει.

Για την περίπτωση του Παμλίδη, ως παικτική μονάδα, στεναχωριέμαι...(νταξ δε θα τα βαψω και μαύρα). Αλλά για την περίπτωση του Κάστρο, ο πάικτης είναι κλόουν, μπαλόνια και τέτοια. Δυστυχώς είμαι από τους λίγους που έχουν την άποψη ότι καλύτερα που έφυγε, γιατί μόνο μανούρα έκανε και πολύ λίγο έπαιζε (τον έχω στην ίδια κατηγορία με Βελλίδη, έφυγε και βρηκαμε τα ίσια μας). Απομονώστε και τους δύο σε παλιότερο μάτς και δείτε ότι χάνονται στο γήπεδο και μοιραία κατέληξαν σε μικρότερες ομάδες.

Σε κάθε ματς επί Βελλίδη έτρωγες στάνταρ 1 γκολ, άρα ξεκινούσες το μάτς με 1-0 από τα αποδυτήρια και έψαχνες δύο.
Σε κάθε μάτς επί Κάστρο έτρωγες 1 γκολ ανά 10 λάθη δικά του στο κέντρο.
όσο αφορά τον Παμλίδη, όσο υπάρχουν παίχτες που τον τροφοδοτούν (αυτό ισχύει για κάθε επιθετικό) τόσο αυτοί θα βάζουν γκολ. Πολλοί λλίγοι επιθετικοί κάνουν μόνοι τους παιχνίδι (βλέπε Κόντε, βλέπε Μανιάς παλιότερα)

Οπότε καλή ζωή στον Απόλλων...Τον κυρ Γιάννη πάντως Χριστούγεννα δε βγάζει με τη σαρα και τη μάρα που μάζεψε.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #427 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 10:46 »
Είναι από την προηγούμενη χρονιά με την ίδια ομάδα όταν και είχε σκοράρει, δεν είναι fake news.
Μια αξιόπιστη λύση για την δεξιά πλευρά όπου φέτος προορίζεται για βασικός ο Μπρένερ και νομίζω ένας από τους λόγους που έφυγε ο Παμλίδης είναι και η ανάδειξη φέτος του Μπρένερ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #428 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 10:49 »
Όπως φαίνεται καλύπτει πολλές θέσεις στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #429 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 10:53 »
Δοκιμάζουμε επιθετικό που δεν έβαλε ούτε ένα γκολ πέρυσι ????  .... πόσο τσάμπα παίζει να είναι?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #430 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 11:05 »
Δοκιμάζουμε επιθετικό που δεν έβαλε ούτε ένα γκολ πέρυσι ????  .... πόσο τσάμπα παίζει να είναι?
Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα γκολ τα έχει στην τέταρτη και στην πέμπτη κατηγορία.Όμως για πέρυσι δεν ξέρουμε και σε τι θέση τον χρησιμοποιούσε ο προπονητής του.Δεν παίζει μόνο επιθετικός.

https://www.transfermarkt.com/jan-marc-schneider/leistungsdatendetails/spieler/149354

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #431 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 11:22 »
Απο την μία σκέφτομαι ότι τον κόντε και τον καρτάλη τους πήραμε απο πολύ χαμηλές κατηγορίες, απο την άλλη όμως ότι η διάθεση να δώσουμε 50.000 για να πάρουμε παίχτες για την βασική 11άδα δε θα μας βγει σε καλό.

Όλοι είναι χαζοί και πετάνε τα λεφτά τους κι ο δικός μας θα κάνει ομάδα με φραγκοδιφραγκα.
Δώσε ρε άνθρωπε μου 4-5 καλά συμβόλαια να φτιάξουμε μια ωραία ομάδα.
Κερδισμένος θα βγεις και απο τα εισιτήρια και απο την πορεία της ομάδας.
Όσο σε βλέπει ο κόσμος ανεβαίνουν και οι χορηγοί.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #432 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 11:52 »
Νταξει ρε μάγκες αυτό με τα γκολ δεν λέει τόσα, πολύ πιθανόν να χρησιμοποιούταν σε άλλη θέση από αυτή του cf (είδα ότι παίζει και στα άκρα αλλά και πίσω από τον επιθετικό). Επίσης με 4 σεζον στην β γερμανίας απάτη δεν είναι σίγουρα. Δώστε μια ευκαιρία σε όλους γενικά τους νέους παίχτες, ειδικά αυτούς που δεν έχουμε δει ποτέ στο γήπεδο και θα δείξουν αυτοί τι αξίζουν.

ΥΓ: μου φαίνεται περίεργο μερικοί να ζητάν παίκτες απο β ελλάδος και να απαξιώνουν πιθανή μεταγραφή από β γερμανίας...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #433 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 12:00 »
Αλλαγή του επιθετικού τους ήταν. Μέσο όρο την τελευταία χρονιά έπαιζε 36λεπτά ανα ματς. Δεν περιμένεις και τσουβάλια γκολ από τέτοια συμμετοχή. Ο προπονητής θα αποφασίσει. Για αλλαγή του Κόντε, μία χαρά μου κάνει.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #434 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 13:03 »
Αφενός παίκτης της δεύτερης κατηγορίας Γερμανίας δεν πρέπει να περνά απαρατήρητος, καθώς μιλάμε για ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα.
Αφετέρου η αφλογιστια και οι τραυματισμοί που ακούω με προβληματίζουν πολύ.

Πολύ περίεργη περιπτωση παίκτη και μου κάνει εντύπωση μάλιστα ότι δοκιμάζεται και θέλει πρώτα να τον τσεκαρεις ο Μεταξάς. Δεν μου βγάζει μεγάλη σιγουριά αυτό.

Επίσης αν και εμένα μου κάνει για πλάγιος επιθετικός όπως είδαμε η κανονική του θέση είναι του σέντερ φορ.
Αν ο πρόεδρος έχει στο νου του να αφήσει τα σενάρια περί Κόντε και να αποκτήσει αυτόν για βασικό κανονι με 0 γκολ σε 20 συμμετοχές τότε για να το θέσω απλά τα πράγματα δεν πιστεύω ότι θα πάνε καλά για μας φέτος.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 13:42 »
Λογικές οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες, όλοι θέλουμε να τα πάει καλά η ομάδα. Σκεφτείτε όμως λίγο τα στατιστικά που θα είχαν οι μέχρι πρότινος βασικοί επιθετικοί μας που πολλοί θεωρούν απώλεια αν έπαιζαν σε ομάδα β γερμανίας. Ακριβώς, ελε, παμλίδης κλπ δεν θα έπαιζαν ούτε αλλαγή στην αλλαγή του βασικού επιθετικού. Τέτοια πρωταθλήματα δεν θέλουν μόνο ποδοσφαιρική ποιότητα, τεχνική κατάρτιση κλπ αλλά και σωστή εκγύμναση, καλή φυσική κατάσταση και ικανότητα αφομοίωσης και εκτέλεσης του πλάνου του coach για την ομάδα. Χίλιες φορές τέτοια μεταγραφή παρά κάποιον τυπά που έβαλε 8 γκολ με τον εργοτέλη στην β ελλάδος πχ. Απόδειξη ο Καρτάλης που ήρθε από γ γερμανίας και έκανε παπάδες. Γνώμη μου πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 13:46 »
Το μόνο που με κρατάει αισιόδοξο είναι ο Μεταξάς.
Δεν μπορεί να άφησε την γερμανία έστω και σαν 2ος προπονητής χωρίς να πήρε κάποιες εγγυήσεις για παίκτες και μπάτζετ.
Ήρθε σε εμάς για να φτιάξει το όνομά του. Πως θα το κάνει χωρίς κάποια βοήθεια;

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 17:51 »
Ρε παιδια εχετε δει αγωνες β Γερμανιας?επειδη εχω δει αρκετους φετος μονο οι τρις πρωτες ομαδες αξιζαν απο εκει και κατω ηταν αστα να πανε και το σημαντικοτερο οι καλοι επιθετικοι ηταν ξενοι και οχι γερμανοι ηδαμε φετος ολοκληρη εθνικη Γερμανιας τη χαλια ειχε και περιμενετε απο αναπληρωματικο επιθετικο που δεν βαζει γκολ να ειναι καλος?πηγενε παρε παικτες απο λατινικη αμερικη που το κατεχουν το τοπι τι ξυλοκοπους γερμαναραδες πλακα κανουμε?ακομα δεν μας δουλεψε ο καστρο οτι ηθελε να παει στη χωρα του αυτο το ψεμα το ελεγε ο χβ για δικαιολογια και τωρα που πηγε στον φουρναρη ξεβρακωθηκε ο τζες για λιγα φραγκα παραπανω.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 17:58 »
Από πότε το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι καλύτερο από την Β Γερμανίας;

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 18:46 »
Δεν έχει πολύ νόημα να προαξιολογούμε υποψήφιους παίχτες. Πολλές φορές έχουμε κάνει κωλοτούμπες, τόσο με παίχτες "που δεν κάνουν" αλλά τελικά έκαναν με το παραπάνω, όσο και με μεγάλες μεταγραφές που πήγαν άπατες (ε, ρε πανηγύρια που έκανα όταν ήρθε ο Κλάους).
Κριτής είναι το γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 21:00 »
Τικ τακ, τικ τακ :P
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 21:30 »
Επειδή διαβάζω διάφορα για το γνωστό θέμα σε site και facebook θα το πω όσο απλά γίνεται:

ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ASSASSINO ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ!!!

Να πέσουν τα τσιμέντα!

Όχι τίποτα άλλο από τα ματς με το σκατόγαυρο μόνο ξενέρες φάγαμε αλλά κάναμε τουμπεκί (εγώ). ΧΒ το νου σου καιρός να ξηλωθείς και όχι μόνο στην τζεπ.

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 13:43 »
Θα δούμε...ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερμανός. (Κι ας έπαιξε στην αγαπημένη St.Pauli)
Χρειαζόμαστε 5 11αδάτες μεταγραφές...μήπως να το γράψουμε με σπρέι στο ΠΕΑΚΙ;

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 14:41 »
...μήπως να το γράψουμε με σπρέι στο ΠΕΑΚΙ;
Είσαι τρελός ή εγκάθετος;;; Αν αναγκαστεί μετά ο Μπειζάνης να πληρώσει μπογιατζή για να το βάψει και να το αποκαταστήσει, ΠΑΕΙ ΜΙΑ, πρωτοκλασάτη - ενδεκαδάτη, ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ, τη χάσαμε... Για τέτοια είμαστε;;;
Εδώ, το πρωί "σκότωσε", για ένα πενηντάρι ευρουλάκια το πατίνι που λέγαμε προχθές (αυτό ντε, με το οποίο κατέβαινε τη Δωδώνης) και κάνει auto stop μέσα στην πόλη, άσε που ακούστηκαν και φήμες ότι για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό σχεδιασμό, δανείστηκε από ένα τυπάκο που πουλούσε τη "ΣΧΕΔΙΑ", ένα κέρμα των 0,50 €...
fadomas έλα, λέγε για ποιον δουλεύεις και τι βρώμικα σχέδια απεργάζεσαι.
Δεν θα μας τον ξεπαραδιάσεις εσύ και οι όμοιοί σου... Αντε πια... B-) :'( :'(

ΥΓ. Προφανώς τον γερμανούλη, ο κόουτς τον γνώριζε και προφανώς έχει στοιχεία που του αρέσουν και του κάνουν σε μορφή value for money. Επίσης, προφανώς επειδή την περυσινή χρονιά την "έβγαλε" τραυματίας, γι` αυτό και τον κάλεσε να τον δει στο χορτάρι και να αξιολογήσει την τωρινή κατάστασή του. Ετσι τουλάχιστον ερμηνεύω εγώ αυτή την κίνηση.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:03 »
Εγω παλι , ερμηνευω ( απλη αισθηση , τιποτε περαν τουτου ) τα οσα ΕΓΙΝΑΝ μεχρι σημερα ( Πεμπτη 8 Ιουνιου 2021 ) και ΟΧΙ οσα ακουγονται , γραφονται κλπ ως εξης :

1. Σε μια χρονια οπου τα εσοδα θα ειναι περιπου 2 εκ ευρω περισσοτερα απο περσι ( 1.7 απο το Στοιχημα και περιπου 300 χιλ απο τα εισητηρια θεου Θελοντος ) , ο Χριστοβασιλης μειωνει κι αλλο το κοστος του Ποδοσφαιρικου Τμηματος .
2. Ο στοχος του παραπανω ειναι η προσωπικη κονομα . Μια τελευταια αλλα μεγαλη κονομα .
3. Αφηνει την Ομαδα στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα , οπου πιθανον το τελος της χρονιας θα μας βρει στην Β Εθνικη.
4. Στο τελος της περιοδου περιμενει να δει μηπως αρπαξει και τα τελευταια 500,600,800 χιλιαρικα απο πιθανη μεταγραφη Μαυροπανου ( φετος εμεινε και παλι στην Γερμανια ως δανεικος ) και την κανει , με γεματη τσεπη .
Η Ομαδα θα πουληθει σχετικα φθηνα , καθως πιθανον να μην προσπαθησει να βγαλει ( πολλα ) απο την Πωληση προκειμενου να την ξεφορτωθει . Ουτως η αλλιως θα εχει βγαλει ηδη ,πολλω μαλλον δε , εαν πουληθει και ο Μαυροπανος .

Αυτη επαναλαμβανω ειναι απλα η αισθηση που μου δημιουργειται απο οσα ΕΓΙΝΑΝ μεχρι σημερα .
Ισως φταιει και η χθεσινη ζοχαδα μου απο το σπρωξιμο της Αγγλιας  >:(

ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστω , να γινουν οι πρεπουσες μεταγραφες καποια στιγμη , και 21 Αυγουστου να κατεβασουμε μια ανταγωνιστικη και αξιοπρεπη Ομαδα χωρις μονο ''λαχεια'' , ''νεκραναστημενους'' , φερελπιδες και ''τιμιους'' .
Θα παραδεχτω οτι εσφαλα στον συλλογισμο μου , οπως κανω παντα αλλωστε ...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:24 »
... καθως πιθανον να μην προσπαθησει να βγαλει ( πολλα ) απο την Πωληση προκειμενου να την ξεφορτωθει .
Μικρέ, αθώε μου christos (με αγάπη). Με την προεδράρα έχεις χάσει και συ τ` αυγά και τα πασχάλια - όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε. "8 Ιουνίου";;;
Για τον Μπειζάνη μιλάμε... Εξακολουθείς να θεωρείς ότι υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα "να μην προσπαθήσει να βγάλει (πολλά) από την πώληση;;;

ΥΓ. Ως ένας ορκισμένος, εδώ και πενήντα χρόνια σχεδόν, φανατικότατος οπαδός της Λιβερπουλάρας, από εχθές μου έχουν "ξηλωθεί" τ` αρχ@##$ από το "σπρώξιμο" στην ομάδα των υπερφίαλων ταγαράδων που εξακολουθούν να πιστεύουν, μόνοι αυτοί και κάτι ξεχασμένοι έλληνες "δημοσιογράφοι", ότι είναι κορυφαίοι στον κόσμο, στο ποδόσφαιρο - θα μου πεις, εδώ πιστεύουν ακόμη ότι είναι αυτοκρατορία...
Δύο φορές και μόνο στην έδρα τους, μετά από 1500 παιγνίδια,
1966 παγκόσμιο κύπελο - απέναντι στους εξίσου απεχθείς, ποδοσφαιρικά, γερμανούς - με γκολ που δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή, και
2021 "περάσανε" στον τελικό, με τον τρόπο που περάσανε - δεν θέλω να πιστεύω επειδή "ο Θεός σώζει την βασίλισσα"... ;)

Μέχρι και η Ελλάδα, με πολύ λιγότερα παιγνίδια πήρε το ευρωπαικό κύπελλο, και μόνο με τη "μαγκιά" της - οκ, και με λίγη (λέμε τώρα) δόση τύχης...

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Ιούλ 2021 15:33 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 16:37 »
... καθως πιθανον να μην προσπαθησει να βγαλει ( πολλα ) απο την Πωληση προκειμενου να την ξεφορτωθει .
Μικρέ, αθώε μου christos (με αγάπη). Με την προεδράρα έχεις χάσει και συ τ` αυγά και τα πασχάλια - όλοι στην ίδια κατάσταση είμαστε. "8 Ιουνίου";;;
Για τον Μπειζάνη μιλάμε... Εξακολουθείς να θεωρείς ότι υπάρχει η ελάχιστη πιθανότητα "να μην προσπαθήσει να βγάλει (πολλά) από την πώληση;;;

ΥΓ. Ως ένας ορκισμένος, εδώ και πενήντα χρόνια σχεδόν, φανατικότατος οπαδός της Λιβερπουλάρας, από εχθές μου έχουν "ξηλωθεί" τ` αρχ@##$ από το "σπρώξιμο" στην ομάδα των υπερφίαλων ταγαράδων που εξακολουθούν να πιστεύουν, μόνοι αυτοί και κάτι ξεχασμένοι έλληνες "δημοσιογράφοι", ότι είναι κορυφαίοι στον κόσμο, στο ποδόσφαιρο - θα μου πεις, εδώ πιστεύουν ακόμη ότι είναι αυτοκρατορία...
1966 παγκόσμιο κύπελο - απέναντι στους εξίσου απεχθείς, ποδοσφαιρικά, γερμανούς - με γκολ που δεν πέρασε ποτέ τη γραμμή, και
2021 "περάσανε" στον τελικό, με τον τρόπο που περάσανε - δεν θέλω να πιστεύω επειδή "ο Θεός σώζει την βασίλισσα"... ;)

Μέχρι και η Ελλάδα, με πολύ λιγότερα παιγνίδια πήρε το ευρωπαικό κύπελλο, και μόνο με τη "μαγκιά" της - οκ, και με λίγη (λέμε τώρα) δόση τύχης...

Φιλε μπαμπΠΑΣ , παντα απολαμβανω τα κειμενα σου και οι αποψεις μας συμπιπτουσιν απολυτως ( βεβαιως βεβαιως )
Αλλα δεν ηξερα και για την ...Λιβερπουλαρα !
Σου μιλαει καποιος ο οποιος ερωτευτηκε ( ανεξηγητα αλλα σφοδρα ) την Ομαδα αυτη καποιο Σαββατο απογευμα εκει στα τελη των 70s μπροστα σε μια ασπρομαυρη SABA , ακουγοντας τα ονοματα των παικτων της απο τον Αργυριου και τον Γερακαρη , και ( ανεξηγητα και παλι ) αυτος ο ερωτας κραταει μεχρι και σημερα ...
Και που δεν υπηρχε θρανιο που να εχω περασει απο το Δημοτικο μεχρι και το Λυκειο , οπου να μην ειχε την 16αδα του ΠΑΣ και της Λιβερπουλ...

Οσο για την αποψη μου για το χθεσινο σκανδαλο , μπορεις να την δεις στο νημα Εuro 2020 ...

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #447 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 16:50 »

Φιλε μπαμπΠΑΣ , παντα απολαμβανω τα κειμενα σου και οι αποψεις μας συμπιπτουσιν απολυτως ( βεβαιως βεβαιως )
Αλλα δεν ηξερα και για την ...Λιβερπουλαρα !
Σου μιλαει καποιος ο οποιος ερωτευτηκε ( ανεξηγητα αλλα σφοδρα ) την Ομαδα αυτη καποιο Σαββατο απογευμα εκει στα τελη των 70s μπροστα σε μια ασπρομαυρη SABA , ακουγοντας τα ονοματα των παικτων της απο τον Αργυριου και τον Γερακαρη , και ( ανεξηγητα και παλι ) αυτος ο ερωτας κραταει μεχρι και σημερα ...
Και που δεν υπηρχε θρανιο που να εχω περασει απο το Δημοτικο μεχρι και το Λυκειο , οπου να μην ειχε την 16αδα του ΠΑΣ και της Λιβερπουλ...

Οσο για την αποψη μου για το χθεσινο σκανδαλο , μπορεις να την δεις στο νημα Εuro 2020 ...
Κααααλεεεεεεεεέέέέ΄μου άνθρωπε, από σήμερα θα σε θεωρώ όχι μόνο αδελφό αλλά και δίδυμό μου B-) B-) B-)
ΥΓ. Έχω, ήδη, απολύτως προσυπογράψει (δια του "συμφωνώ") τις θέσεις σου για το Euro.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #448 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 18:04 »
Ειστε πάντως πολύ αχάριστοι. Είδε ο πρόεδρας οτι χωρίς μπαράζ και άλλες τέτοιες ομορφιές δεν έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μετά το Μάρτιο και είπε να ξαναγυρίσουμε στις παλιές καλές εποχές. Γίνεται αυτό με μεταγραφές;
Υ.Γ. Ο Μεταξάς φαίνεται οτι έχει πολύ καλό όνομα προπονητικά στη Γερμανία. Υπήρχα πιθανότητα να έρθει παίκτης Β' Γερμανίας να δοκιμαστεί στον ΠΑΣ προ Μεταξα; Ούτε μία στο εκατομμύριο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #449 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 12:33 »
Προχωράει του Σνάιντερ στα Γιάννινα
Ο Γερμανός φορ σταμάτησε προπονήσεις με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» και φαίνεται πως θα αποκτηθεί
Χωρίς τον Γιαν Μαρκ Σνάιντερ έγινε η σημερινή (8/7) προπόνηση του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Πλέον στον «Αγιαξ της Ηπείρου» καλούνται να αποφασίσουν εάν θα προχωρήσουν ή όχι στην απόκτηση του 27χρονου Γερμανού φορ, καθώς έχει ήδη περάσει και από τις απαραίτητες εξετάσεις. Το πιο πιθανό πάντως είναι να υπογράψει στον «Αγιαξ της Ηπείρου» και μάλιστα διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
gazzetta.gr