Εγω παλι , ερμηνευω ( απλη αισθηση , τιποτε περαν τουτου ) τα οσα ΕΓΙΝΑΝ μεχρι σημερα ( Πεμπτη 8 Ιουνιου 2021 ) και ΟΧΙ οσα ακουγονται , γραφονται κλπ ως εξης :
1. Σε μια χρονια οπου τα εσοδα θα ειναι περιπου
2 εκ ευρω περισσοτερα απο περσι ( 1.7 απο το Στοιχημα και περιπου 300 χιλ απο τα εισητηρια θεου Θελοντος ) , ο Χριστοβασιλης μειωνει κι αλλο το κοστος του Ποδοσφαιρικου Τμηματος .
2. Ο στοχος του παραπανω ειναι η προσωπικη κονομα . Μια τελευταια αλλα μεγαλη κονομα .
3. Αφηνει την Ομαδα στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα , οπου πιθανον το τελος της χρονιας θα μας βρει στην Β Εθνικη.
4. Στο τελος της περιοδου περιμενει να δει μηπως αρπαξει και τα τελευταια 500,600,800 χιλιαρικα απο πιθανη μεταγραφη Μαυροπανου ( φετος εμεινε και παλι στην Γερμανια ως δανεικος ) και την κανει , με γεματη τσεπη .
Η Ομαδα θα πουληθει σχετικα φθηνα , καθως πιθανον να μην προσπαθησει να βγαλει ( πολλα ) απο την Πωληση προκειμενου να την ξεφορτωθει . Ουτως η αλλιως θα εχει βγαλει ηδη ,πολλω μαλλον δε , εαν πουληθει και ο Μαυροπανος .
Αυτη επαναλαμβανω ειναι απλα η αισθηση που μου δημιουργειται απο οσα ΕΓΙΝΑΝ μεχρι σημερα .
Ισως φταιει και η χθεσινη ζοχαδα μου απο το σπρωξιμο της Αγγλιας
ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστω , να γινουν οι πρεπουσες μεταγραφες καποια στιγμη , και 21 Αυγουστου να κατεβασουμε μια ανταγωνιστικη και αξιοπρεπη Ομαδα χωρις μονο ''λαχεια'' , ''νεκραναστημενους'' , φερελπιδες και ''τιμιους'' .
Θα παραδεχτω οτι εσφαλα στον συλλογισμο μου , οπως κανω παντα αλλωστε ...