Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85177 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #800 στις: Παρ 06 Αύγ 2021 00:50 »
Και το γκολ ποιος θα το βάζει?
Μακάρι να μας βγει αλλά περισυ χάσαμε βαθμούς όπως και ίσως την πρόκριση επειδή είχαμε κλασσικές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε τον γκολτζη..
....

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Newbie
  • *
  • Είμαστε ότι σκεφτόμαστε!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Παρ 06 Αύγ 2021 20:30 »
Με βάσει αυτα που βλέπουμε στα βίντεο, βλέπω η αριστερή πλευρά μας φέτος να "μαμαει" με Πιρσμαν και Μορέιρα!

Στο γήπεδο θα τα δούμε όμως όλα!!

Στο συγχρονο ποδόσφαιρο θέλεις γρήγορους και καλούς πάιχτες στα ακρα!! Πίρσμαν με Μορέιρα από αριστερα και Σιάλιακας με κάποιον από τις νεες μεταγραφες από δεξία! Μένει ενας γκολτζης (αρε Κόντε πες το ναι) και ένας παιχταρας δίπλα στον Ντομιγκεζ για να κάνουμε την υπέρβαση φετος! 2 καλές μεταγραφες ακόμα Πρόεδρε και θα έχουμε και καλή 11αδα και καλό βάθος στον πάγκο!
Θρύλος Είναι Ο ΠΑΣ Και Όχι Ο Πειραιάς!!

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Παρ 06 Αύγ 2021 21:08 »
Άλλο βίντεο άλλο χορτάρι. Θα το δούμε.φιλος που πήγε χτες προπόνηση,μου είπε μπυροκοιλια φούσκα ο μαυρουλης...

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Παρ 06 Αύγ 2021 21:29 »
βλέπω η αριστερή πλευρά μας φέτος να "μαμαει" με Πιρσμαν και Μορέιρα!

Πολύ χλωμό να είναι και οι δυο στην ομάδα. Μακάρι να έμενε ο Πίρσμαν αλλά δεν το πιστεύω. Τον Σάλιακα που είναι και πιο νέος μπορεί να τον πουλήσει πιο μετά και με πιο μεγάλο κέρδος με καλές εμφανίσεις (πχ το άλλο εξάμηνο). Για τον Πίρσμαν δεν υπάρχει περιθώριο λογικά θα υπάρχουν διάφορες προτάσεις και θα τον κορδελιάσει την τελευταία στιγμή.

Αν ήταν άλλος πρόεδρος που βάζει το συμφέρον της ομάδας πάνω από την τσέπη θα σκεφτόμουν και εγώ διαφορετικά. 

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Παρ 06 Αύγ 2021 21:53 »
Άλλο βίντεο άλλο χορτάρι. Θα το δούμε.φιλος που πήγε χτες προπόνηση,μου είπε μπυροκοιλια φούσκα ο μαυρουλης...
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ σήμερα τον είδα λίγο τροφαντουλη αλλά δεν υστερούσε κάπου σε τρέξιμο και σε ενέργεια. Οπότε δεν νομίζω να έχει θέμα. Γενικά πάντως μου άρεσε αυτό που είδα .

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 10:11 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Πέδρο Κόντε… έρχεται – Μέχρι πότε είναι το deadline

ΠΑΣ Γιάννινα: Το πρώτο φιλικό ολοκληρώθηκε και «γέννησε» (ΞΑΝΑ) θέμα στο γκολ! Οπότε, ο πρόεδρος το πήρε απόφαση και έστειλε ανανεωμένη πρόταση στον διακαή πόθο.

Ο Πέδρο Κόντε είδε τη νέα προσφορά να αγγίζει τα 130-140 χιλιάρικα τον χρόνο (plus bonuses).

Όπως αναφέρει η στήλη Παρασκήνια στο e-Sportime του Σαββάτου, ο 33χρονος Αργεντινός σέντερ φορ έχει deadline για να απαντήσει στον ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι την Δευτέρα. Βάσει ενημέρωσης από τη λίμνη θα εκστομίσει, επιτέλους, το «si»!

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-o-pedro-konte-erchete-mechri-pote-ine-to-deadline/
Είναι η πρώτη φορά που θέλω να βγει αληθινό το συγκεκριμένο site.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 07 Αύγ 2021 13:22 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 11:29 »
https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-o-pedro-konte-erchete-mechri-pote-ine-to-deadline/
Είναι η πρώτη φορά που θέλω να βγει αληθινό το συγκεκριμένο site.
Μακάρι, φίλε μου.
Αλλά πώς να τους πιστέψεις όταν σε προηγούμενο άρθρο τους για τον Κόντε έκαναν λόγω για 200 χιλ. συν τα μπόνους και σήμερα μιλάνε για 140 χιλ. συν τα μπόνους...

ΠΕΔΡΟ ΚΟΝΤΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 12:05 »
Αργεντινός λέει, 130.000 βελτιωμένη πρόταση ενώ έλεγε 200.000 στο προηγούμενο άρθρο λέει, μας βλέπω με τη βολίδα του Βούπερταλ να βγαίνει η χρονιά

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 12:25 »
Εγω το το είπα... Αν θα έρθει θα πάρω διάρκειας..
....

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 12:25 »
Απ όσο μπορώ να γνωρίζω, τόσο ήταν από την αρχή η πρόταση. Τα μπόνους άλλαζαν.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 13:11 »
Πάντως αν ισχύουν όσα λέει το sportime το μόνο σίγουρο είναι ότι τον ΧΒ δεν τον θορύβησε η αφλογιστια στο φιλικό με τη Λαμία. Μάλλον τα 150 διαρκείας που έχει πουλήσει θα τον θορυβησαν....

Μακάρι να ισχύει αυτή η είδηση και μέχρι τη Δευτέρα να έχει απαντήσει θετικά η παικταρα. Θα χαρώ με όλη μου τη καρδιά.

ΥΓ Τα λεφτά που γράφονται είναι τόσα πολλά που αδυνατω να πιστέψω ότι όντως θα τα δώσει κάπου ο ΧΒ ...

ΥΓ1 Μπορεί να έχει αργεντίνικο ταπεραμεντο ο Πέδρο αλλά είναι Ισπανός. Δεν είστε διαβασμενοι εκεί στο sportime

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 15:25 »
Μαλιστα . Ο ( Ισπανος παρεμπιπτοντως ) Κοντε , που ειχε αρνηθει υποτιθεμενη προταση 300 χιλ τον χρονο συνολικα , διοτι εψαχνε τα διπλα στην Μεση Ανατολη , θα δεχτει τωρα την …ανεβασμενη προταση των 130 - 140 χιλ συν bonus .
Το δουλεμα παει κι ερχεται απο πασα κατευθυνση και προς πασα κατευθυνση …

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #812 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 17:39 »
Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες ο κόντε ζητάει τρελά λεφτά για τα δεδομένα του ΠΑΣ ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε πολύ περισσότερα από 300.000€ αρχικά εάν τώρα δεχτεί να έρθει με τα 300.000  που μιλάμε για καθαρά ποσά με μπόνους συμμετοχές γκολ  κλπ κλπ το spirtime στόχος είναι να υποβαθμίσει την μεταγραφή αυτή για επικοινωνιακούς λόγους ο πρόεδρος θέλει να το κρύψει για φορολογικούς οπότε όλοι θα κάνουν την δουλειά τους και ο παίκτης και η ομάδα και το πορνοσαιτ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 17:48 »
Κακά τα ψέματα 600.000€ δεν μπορεί να δώσει  ξεχαστε τον κόντε 300.000€ του πρόσφερε και  εδώ και 20 μέρες δεν λέει το ναι , δώσε μου και άλλο περιθώριο να βρω καλύτερο συμβόλαιο ζητάει, δεν μπορεί η ομάδα άλλο να περιμένει. Για όλους εσάς που και τώρα σας φταίει ο πρόεδρος σταξτε παραδακι να κάνουμε αύξηση σε όλους τους ποδοσφαιριστές και δώστε και 600.000 καθαρα στον κόντε τιναξτε τον προϋπολογισμό και του χρόνου η ομάδα θα χρωστάει 4 εκατομμύρια σε εφορία και παίκτες γίνετε να είμαστε όλοι μαζί διαχειριστές όχι διότι θέλει γνώσεις  επιχειρηματικές.

Τελικά ρε Μάκη πόσα του έκανε προσφορά?
120000 300000?
....

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 18:10 »
Απάντησα μην διαβάζεις sportime η αξιοπιστία του κοντά στο 2%ε ο κόντε θα πάρει 300.000€ με τα μπόνους καθαρά γιαυτον και αφορολογητα.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 18:19 »
Τελικά ρε Μάκη πόσα του έκανε προσφορά?
120000 300000?
https://imgur.com/a/rC7QOOa

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 18:23 »
Απάντησα μην διαβάζεις sportime η αξιοπιστία του κοντά στο 2%ε ο κόντε θα πάρει 300.000€ με τα μπόνους καθαρά γιαυτον και αφορολογητα.
Το θέμα για εμάς νομίζω δεν είναι πόσα θα πάρει και πως θα τα πάρει. Το θέμα είναι την Δευτέρα να έχει πει το ναι και να δούμε επιτέλους την πολυπόθητη ανακοίνωση. Αν οι πληροφορίες λένε ναι και ισχύει όντως αυτό, δεν πα να λέει ότι θέλει το sportime, ο κοντε θα κεράσει την ομάδα τους και μετά πάλι θα κρύβονται.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 20:44 »
Σύμφωνα με την σούπερ λιγκ ο Πανουργιάς έχει φύγει από την ομάδα.Δεν πρέπει να συμμετέχει νομίζω στις προπονήσεις της ομάδας.Τώρα έφυγε ή πήγε δανεικός έλα ντε.Πάντως ο ίδιος στο ίνστα ακόμα παίχτης του ΠΑΣ λέει ότι είναι.
Ο Νάουμετς πάλι έχει κανονικά συμβόλαιο.Τώρα που βρίσκεται ο συγκεκριμένος έλα ντε.Αυτός πάλι στο ίνστα φωτογραφίες με τον ΠΑΣ έχει αλλά δεν αναφέρει αν ανήκει στον ΠΑΣ.
Τα χαρτιά για τον Μορέιρα δεν κατατέθηκαν ακόμα και δεν αναφέρεται στην λίστα όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους που ήρθαν.
Ρίζος,Μίνα,Κύρκος ως τώρα δεν έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ή έχουν υπογράψει,δεν έχουν καν ανακοινωθεί και δεν έχουν κατατεθεί τα συμβόλαια.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας γράψει από κάτω.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 20:45 »
Ρε παιδιά δηλαδή θεωρείται λογικό να δώσει 300.000 σε έναν παίχτη; Και αν μετά καταρρεύσει η ομαδα; Πάλι θα τον κράζουμε. Εγώ και να μην έρθει ο Κόντε δε με νοιάζει αρκεί να έρθει ένας στο κέντρο, ένα εξτρέμ και ένα Μπακ. Αν όμως ερθει ο Κόντε με λογική τιμή τότε θα χαρώ πολύ.

Πάντως αν είναι για έναν Κόντε να πέσουμε Γ' τότε αστο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 20:55 »
Σύμφωνα με την σούπερ λιγκ ο Πανουργιάς έχει φύγει από την ομάδα.Δεν πρέπει να συμμετέχει νομίζω στις προπονήσεις της ομάδας.Τώρα έφυγε ή πήγε δανεικός έλα ντε.Πάντως ο ίδιος στο ίνστα ακόμα παίχτης του ΠΑΣ λέει ότι είναι.
Ο Νάουμετς πάλι έχει κανονικά συμβόλαιο.Τώρα που βρίσκεται ο συγκεκριμένος έλα ντε.Αυτός πάλι στο ίνστα φωτογραφίες με τον ΠΑΣ έχει αλλά δεν αναφέρει αν ανήκει στον ΠΑΣ.
Τα χαρτιά για τον Μορέιρα δεν κατατέθηκαν ακόμα και δεν αναφέρεται στην λίστα όπως συμβαίνει με τους υπόλοιπους που ήρθαν.
Ρίζος,Μίνα,Κύρκος ως τώρα δεν έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ή έχουν υπογράψει,δεν έχουν καν ανακοινωθεί και δεν έχουν κατατεθεί τα συμβόλαια.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας γράψει από κάτω.

Αυτό αναρωτιόμουν και εγώ ειδικά με ναουμετς. Έχει συμβόλαιο και στο ινστα έχει ακόμα τον ΠΑΣ. Ίσως πάει δανεικός κάπου δεν ξέρω. Ο μορεϊρα πάντως στο transfermarkt φαίνεται δεν νμζ ότι υπάρχει πρόβλημα εκεί. Όσον αφορά αυτούς από τις ακαδημίες ίσως να μάθουμε μετά το φιλικό με τον Παναιτωλικό. Βασικά μετά το αυριανό φιλικό είπε ο κόουτς ότι θα βγουν οι τελευταίες αποφάσεις ώστε να μπει η ομάδα στην τελική ευθεία.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 21:13 »
Παράθεση
Ρε παιδιά δηλαδή θεωρείται λογικό να δώσει 300.000 σε έναν παίχτη;

Κανονικά θα έπρεπε να είχε πάνω από ένα παίχτη με τέτοιο ποσό ΑΝ ήθελε να κάνει σοβαρό πρωταθλητισμό και όχι αλχημείες ή επιλογές που αρμόζουν σε Λεβαδιακός κτλπ.

Από εκεί και πέρα το να φέρεις ένα παίχτη σαν τον Κόντε καλώς η κακώς θα πρέπει να υπερβείς το μέχρι τώρα πλαφόν σου που είναι γύρω στα 150 νομίζω.
Για να μη "φανεί" κάπως θα πρέπει να ανέβαζε όλο το μπάτζετ αλλά αυτό δε πρόκειται να το κάνει ποτέ. Άρα επιλέγει να τα δώσει σε ένα όνομα το οποίο κι ολας θα του αποφέρει και κάποια διαρκείας παραπάνω. Φυσικά ελπίζει και να του βγει και στο χορτάρι για να μη ψάχνει πάλι φορ το Γενάρη.

Εγώ ξαναλέω ότι κι ο Πέδρο να έρθει χρειαζόμαστε σίγουρα ακόμα ένα ενδεκαδάτο 8άρι. Θα έλεγα και εξτρέμ αλλά ήρθε ο "Ολλανδός"

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 21:49 »
Ρε παιδιά δηλαδή θεωρείται λογικό να δώσει 300.000 σε έναν παίχτη; Και αν μετά καταρρεύσει η ομαδα; Πάλι θα τον κράζουμε. Εγώ και να μην έρθει ο Κόντε δε με νοιάζει αρκεί να έρθει ένας στο κέντρο, ένα εξτρέμ και ένα Μπακ. Αν όμως ερθει ο Κόντε με λογική τιμή τότε θα χαρώ πολύ.

Πάντως αν είναι για έναν Κόντε να πέσουμε Γ' τότε αστο

Γιατί ρε συνταυρε αν έρθει με λογική τιμή θα χαρείς; Από τη τσέπη σου θα τα πάρει ο Κόντε; Από την τσέπη του χοντρού θα τα πάρει αν τα πάρει και καλά θα κάνει να ζητήσει τόσα.
Αν σε μια χρονιά που αυξήθηκαν τόσο τα έσοδα μεσω των χρημάτων από το στοίχημα εμείς δεν μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο συμβόλαιο τότε τι να το κάνω;
Δεν βλέπω να τα επένδυσε κάπου αλλού όλα αυτά τα λεφτά μιας και τα μέχρι τώρα συμβόλαια ήταν ιδιαίτερα οικονομικά.
Χρέος του είναι μια φορά στο τόσο να βάζει και το χέρι στη τσέπη ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες σαν τον Κόντε, όπου και καθόλου μπάλα να μην παίξει οφείλεις να του δώσεις μισθό μόνο και μόνο για τη παρακαταθήκη που άφησε και για το γεγονός ότι μια χρονιά σε κράτησε μόνος του στη κατηγορία όταν κέρδιζε τον βαζελο κλπ μόνος του....

Μιλάμε για παίκτη ποιοτικό που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι και θα κάνει γκελ αυξάνοντας και τα διαρκείας. Αν δεν δώσεις ούτε σε αυτόν ένα καλό συμβόλαιο δεν θα το δώσεις σε κανέναν.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 23:16 »
Ποιο …χερι στην τσεπη ρε μαγκες ;
Εχετε αντιληφθει τα εσοδα , ειδικα φετος ; Εκτος και εαν εννοειτε ως ‘’τσεπη ‘’ το ταμειο της Ομαδας . Ετσι ναι .
Για να μην τρελαθουμε βεβαια , δεν νομιζω οτι βαζει καποιος το χερι στην ‘’τσεπη ‘’ στο ελληνικο πρωταθλημα …

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #823 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 23:31 »
Το ταμείο της ομάδας εννοώ φυσικά ..
αφού ολα τα έσοδα της ομάδας παντως στην τσεπη του πανε , απο εκει θα χρειαστει να τα παρει εν τελει για να τα δωσει στον Κοντε :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #824 στις: Δευ 09 Αύγ 2021 17:38 »
Νομίζω οτι καλύτερο και για τον Ντομίνγκεθ!
Απ´τη 1η στιγμή που ακούστηκε το σενάριο επιστροφής Κόντε το μυαλό μου πήγε στη συνεργασία των 2 τους! Στα όσα θετικά μπορεί να αποφέρει η συνύπαρξη των 2 πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών μας ως ομόγλωσσοι.
Πιστεύω και σε καλύτερο Ντομίνγκεθ απο αυτόν του περσινού  Β´ γύρου.
Μένει να δούμε αν - και με πλήρη προετοιμασία φέτος με την ομάδα - θα χρησιμοποιηθεί σε πιο προωθημένη θέση όπως αρχικά αποκτήθηκε ή θα παράμεινει ως 6-8αρι. Αν προωθηθεί δε βλέπω άλλη ποιοτική μεταγραφή δυστυχώς δεδομένου οτι  οι 2 Γερμάνοι εμφανίζονται απο τα ρεπορτάζ  και ως πολυθεσίτες ενώ στη θέση του καθαρού 6άριου  παγιώνεται ο Λιάσος.