Πριν καμία βδομάδα μετά από αρκετές προπονήσεις που παρακολούθησα είχα γράψει ότι θα μου φανεί περίεργο αν η ομάδα κινηθεί για άλλο χαφ.
Έστω και μια προπόνηση να δει κάποιος θα καταλάβει ότι ο Μεταξάς δουλεύει καλά με τα χαφ που ήδη έχει καθώς και ότι ο Λιασος που ίσως να μην τον έχουμε στο μυαλό μας σαν μια αξιόπιστη λύση , φέτος αποτελεί μια καλή επιλογή για το κέντρο.
Δεδομένου ότι ο κοουτς δείχνει ότι θα κολλήσει στο 4-4-2 οι δύο θέσεις των εσωτερικών χαφ θα τις καλύψουν οι Ντομίνγκεζ, Σιόντης, Λιασος και Καραχάλιος με το μόνο ερώτημα να είναι ποιος θα ξεκινάει δίπλα στον Ισπανό που δείχνει αναντικατάστατος. Το άμα εγώ προσωπικά ή εμείς σαν οπαδοί θα θέλαμε έναν ακόμα χαφ δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς και μετά την υπέρβαση του Κόντε ο ΧΒ δεν πιστεύω ότι είναι διατεθειμένος να δώσει άλλο συμβόλαιο.
Αναφορικα με το ρόστερ θα συμφωνήσω και εγώ ότι φέτος είναι πολύ πιο βαθύ και ποιοτικο σε σχέση με πέρυσι.
Η άμυνα είναι ίδια , στα χαφ είπαμε τι ισχύει και στην επίθεση από εκεί που είχες κάποια στιγμή σαν μόνες επιλογές τους Μπρενερ , Μιλιντσεανου , Παμλιδη και Ελευθεριάδη ξαφνικά έχεις τον Αργεντινό, τον Μολδαβό και μαζί τους τον ( σίγουρα καλύτερο του Παμλιδη) Περέα, τον με γεμάτες χρονιές Μορέιρα , τον έμπειρο Γκαρνταφσκι, τον Τριαδη , τον Σνάιντερ και φυσικά την καψούρα μας τον Πέδρο ( δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ στο πόσες κλάσεις πάνω είναι από τον κριζμαν).
Οπότε εν κατακλείδι νιώθω ότι έστω και αργά η ομάδα έχει φτιάξει αξιοπρεπές ρόστερ που σίγουρα μπορεί να πετύχει ωραία πράγματα αν βγει και ο κοουτς σωστή επιλογή. Αν ο ΧΒ δεν είχε αφήσει την ομάδα με τρία μόνο φιλικά τότε θα μουν πολύ αισιόδοξος..τώρα έχω και τις επιφυλάξεις μου . Υπομονή και μακάρι να ξεκινήσουμε με διπλαρα μέσα στα όρκ.
ΥΓ ξέχασα να αναφέρω ότι έμεινε στο τέρμα ο τιτάνας Γιούρι που από μόνος του αποτελεί ατραξιόν.
ΥΓ1 θεωρώ απαραίτητο οι δουμτσης , γροσδανης , Αλέξης Τριαδης και πιθανός και ο λωλης να φύγουν δανεικοί. Δεν νομίζω ότι χωράνε στο ρόστερ προσωρινά . Ίσως στο μέλλον με τα παιχνίδια που θα πάρουν να μπορούν να δώσουν και το κάτι παραπάνω.