Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85234 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #825 στις: Δευ 09 Αύγ 2021 23:00 »
Ο Λιασος δεν κανει εκει θελουμε ενα νεο Καστρο σκυλι που δαγνωνει αλλα να παταει και στην αντιπαλη περιοχη τα αμυντικα χαφ στο σημερινο ποδοσφαιρο ειναι το πιο βασικο γραναζι στο παιχνιδι μιας ομαδας.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #826 στις: Δευ 09 Αύγ 2021 23:50 »
Με την έλευση του Πετράν γίνετε ακόμα πιο επιτακτική η αγορά ενός ποιοτικού ενδεκαδάτου 8αριού.
Ενός παίχτη δυνατού,με πάθος και  με δυνατότητες στην οργάνωση παιχνιδιού.
Κάτι σαν Ριμόλντι ας πούμε που θα ταΐζει και τους Μορέιρα,Μπρένερ καθώς και Κόντε, Περέα.

Εναν τέτοιο παίχτη και είμαστε σε πολύ καλή φάση

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #827 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 08:01 »
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη απώλεια σε παίκτη είναι ο Καρταλης και συγκεκριμένα απ' όταν μετατοπιστηκε λίγο πιο μπροστά στη μέσαια γραμμή. Ένα τέτοιο παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρώ ότι χρειάζεται η ομάδα για τη νευραλγικη θέση του 8αριου και να ταιριάξει αρμονικά με τον Χουάν Ντομινγκεζ.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Newbie
  • *
  • Είμαστε ότι σκεφτόμαστε!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 12:48 »
Νομίζω ότι η μεγαλύτερη απώλεια σε παίκτη είναι ο Καρταλης και συγκεκριμένα απ' όταν μετατοπιστηκε λίγο πιο μπροστά στη μέσαια γραμμή. Ένα τέτοιο παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά θεωρώ ότι χρειάζεται η ομάδα για τη νευραλγικη θέση του 8αριου και να ταιριάξει αρμονικά με τον Χουάν Ντομινγκεζ.

Συμφωνω απολυτα! ισώς ηταν ο μοναδικός παιχτης απο αυτους που εφυγαν που ισως θα επρεπε να προσπαθησουμε λιγο παραπανω να τον κρατησουμε ! Βέβαια όπως λεω συνεχεια, καλύτερα να φευγουν όσοι νιωθουν ότι εχει κλεισει ο κυκλος τους παρα να τους κραταμε και να μην αποδιδουν! Καλύτερα να ερχονται νέοι - φρεσκιοι παιχτες που να τα δινουν ολα! Μακάρι να μην μας λειψει ή να τον αντικαταστήσει καποιος επαξια!

Τρανό παράδειγμα ο Κοντε ο οποίος γυρισε γιατι ΑΓΑΠΑΕΙ την ομαδα!!

Θρύλος Είναι Ο ΠΑΣ Και Όχι Ο Πειραιάς!!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #829 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 13:23 »
Εγώ πιστεύω αυτός που θα λείψει περισσότερο είναι ο Κάστρο του δεύτερου γύρου, γιατί τέτοιο σκυλί πίσω από τον Ντομίνγκεζ δεν έχουμε και το χρειαζόμαστε. Ο Κάστρο σαν εξαρι μαζί με Καραχάλιο ή Γκνταρφσκι θα έδινε ακόμα περισσότερη ελευθερία στον Ντομίνγκεζ φέτος να καλύψει το δημιουργικό κομμάτι

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #830 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 13:40 »
Νμζ μετά την σημερινή συνέντευξη τύπου του χβ κάπου εδώ κλείνει το συγκεκριμένο thread. Αντε να μπει και ο κοντε στις προπονήσεις και μακάρι να αρχίσουμε δυνατά και να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #831 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 13:49 »
Μένει τώρα να δούμε ποιοι θα αποχωρήσουν. Ελπίζω να μην έχουμε καμια δυσάρεστη έκπληξη της τελευταίας στιγμης όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #832 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 14:10 »
Λογικά ποντάρουν πολλά στον Καραχαλιο. Δεν το ξέρω το παιδί, ίσως να είναι ακόμη μια αποκάλυψη του ΧΒ, ένας νέος Τσουκαλάς ή ένας πιο βελτιωμένος (επιθετικογενης) Κάστρο. Εγώ χωρίς να έχω πλήρη εικόνα θα ήθελα ένα ενδεκαδατο 6-8αρι από Β Γερμανίας πχ, αλλά οκ. Μακάρι να δέσει γρήγορα όλο το ροστερ τώρα και να δούμε ωραία πράγματα!

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 14:18 »
Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι,την δουλειά πού έκανε ο Κάστρο θα την κάνει ο Καραχάλιος (είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι),στον Καρτάλη υπάρχει η λύση τού Γκαρνταφσκι, υπάρχει ο Σιόντης και φυσικά ο Λιασος που είναι πιτσιρικάς και πρέπει να στηριχθεί γιατί είναι προϊόν της ακαδημίας.Τωρα μπροστά έχεις αναπληρώσει τον κρισμαν με ΠΈΔΡΟ,τον ελευθεριαδη με Μορέιρα και παμλιδη με Περεα έχοντας τίς λύσεις Σνάιντερ,Μπρενερ,Μιλιτσεανου,Τριαδη!Με λίγα λόγια έχεις ΠΑΓΚΟ όχι όπως πέρυσι που γυρνούσε το κεφάλι ο Γιαννικης για αλλαγή και δάγκωνε τα χείλια.Θεωρητικα πάντα και επί χάρτου γιατί καθρέφτης είναι το Γήπεδο εδώ θα μαστε να τα λέμε.Σορρυ αν κούρασα.υ.γ Κάτι μου λέει ότι φέτος ο Ντομινκεθ θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον ριμολντι είναι παικταρα ο Ισπανός ειδικά τώρα που θα έχει και καλή παρέα!! :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #834 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 15:15 »
Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι,την δουλειά πού έκανε ο Κάστρο θα την κάνει ο Καραχάλιος (είναι πολύ καλός σε αυτό το κομμάτι),στον Καρτάλη υπάρχει η λύση τού Γκαρνταφσκι, υπάρχει ο Σιόντης και φυσικά ο Λιασος που είναι πιτσιρικάς και πρέπει να στηριχθεί γιατί είναι προϊόν της ακαδημίας.Τωρα μπροστά έχεις αναπληρώσει τον κρισμαν με ΠΈΔΡΟ,τον ελευθεριαδη με Μορέιρα και παμλιδη με Περεα έχοντας τίς λύσεις Σνάιντερ,Μπρενερ,Μιλιτσεανου,Τριαδη!Με λίγα λόγια έχεις ΠΑΓΚΟ όχι όπως πέρυσι που γυρνούσε το κεφάλι ο Γιαννικης για αλλαγή και δάγκωνε τα χείλια.Θεωρητικα πάντα και επί χάρτου γιατί καθρέφτης είναι το Γήπεδο εδώ θα μαστε να τα λέμε.Σορρυ αν κούρασα.υ.γ Κάτι μου λέει ότι φέτος ο Ντομινκεθ θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον ριμολντι είναι παικταρα ο Ισπανός ειδικά τώρα που θα έχει και καλή παρέα!! :pashat:
Εκτός απο καλή παρέα φέτος θα έχει κάνει και προετοιμασία. Πέρυσι ήταν έτοιμος τον δεκέμβρη.
Ο καραχάλιος είναι καλός παίχτης, και πιστεύω περιμένουν πολλά και απο γκαρντάφσκι για το κέντρο.

Το Κρίσμαν - Πέδρο που είπες είναι ενδεικτικό του πόσο καλύτερα είμαστε μπροστά φέτος

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 16:10 »
Σαν να το ηξερα λοιπον, μεταγραφες τελος!
Ολα θα κριθουν απο τους 2 αγνωστους Χ, Γκαρνταφσκι και Σναιντερ, δεδομενου οτι για Περεα Κοντε εχουμε άποψη και για το οτι ο Ολλανδος εχει γεματες και υγιεις χρονιες.

Καταρχην λοιπον θα πρεπει να αποδειχτουν υγιεις και να δειξουν κυριως στοιχεια  δημιουργικοτητας, ( αρα αυτοι θα αποτελουν τον αντι Καρταλη )  αν και επαναλαμβανω, πιατευω πως ο Ντομινγκεθ θα ειναι ο κυριος τροφοδοτης του Κοντε.
Απο κει και περα αν καταφερουν και δωσουν οι 2 τους ( Γκαρνταφσκι-Σναιντερ ) ειτε ως επιτελικοι χαφ ή 2οι επιθετικοι 7-8 γκολ στην ομαδα και παρουμε αλλα τοσα απο Μορειρα και Περεα, θα εχουμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο περισυ!

κυριοτερος αντι Καστρο θα ειναι ο Λιασος, ειναι δεδομενο πως καθιερωνεται και θα παρει περισσοτερες ευκαιριες απο περισυ. Αλλωστε αποτελει και το Νο 1 προιον πωλησης και πρεπει να «προωθηθει»
Και δε νομιζω πως κανει και λιγοτερα πραγματα απ´τον Κολομβιανο ο οποιος προσωπικα ποτε δε μου γεμισε το ματι αν και απο κοντα δεν καταφερα να δω παιχνιδι του, το τονιζω!

Λιγο μπακαλιστικα τα γραφω, η πορεια θα εξαρτηθει απο πληθος παραγοντων αλλα με μια γενικη προσεγγιση πιστευω καπου εκει καταληγουμε.

ΥΓ. Παντα με  την παραδοχη της διεξαγωγης ενος πρωταθληματος που παιζεται στα ισα και εντος αγωνιστικων χωρων

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #836 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 16:33 »
Αντί κάστρο θα είναι  Λιασιος - Καραχαλιος-Σιοντης στο μυαλό προπονητή- διοίκησης αυτή την στιγμή. Δίπλα από Ντομινγκεζ. Αντί Καρταλης Gadarwski (και Μορειρα??) Μπορεί! 
Σνάιντερ, Περεα, Μπρενερ, Τριάδης,Γροσδανης?? Λωλης, Δουμτσης??, Μιλιντσεανου, Κοντε, και πιθανόν ακόμη και οι 2 που προανέφερα (Gadarwski και Μορειρα) να μπορούν αν χρειασθεί να παίξουν και αυτοί στην επίθεση πλάγια κυρίως.Σγρ είμαστε πιο γεμάτοι από πέρυσι ασυζητητί από μέση και μπροστά.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 16:49 »
Σγρ είμαστε πιο γεμάτοι από πέρυσι ασυζητητί από μέση και μπροστά.
ίσως είμαι απαισιόδοξος, ίσως όμως και τέτοιες απόψεις δεν βασίζονται παρά μόνο σε ευσεβείς πόθους των φιλάθλων που πάντα ελπίζουν με όποια νέα προσθήκη...
Μακάρι να διαψευστώ αλλά ακόμα και αν οι Καραχάλιος, Σνάιντερ, Περεα, Gardawski είναι όσο καλοί ελπίζουμε, είναι δεδομένο ότι σπάνια αποδίδουν όλες οι μεταγραφές στο χορτάρι με βάση τις δυνατότητές τους. Για τους συγκεκριμένους μάλιστα δεν έχουμε και καμία αξιόπιστη ένδειξη ότι είναι παίκτες με δυνατότητες.
Ακόμα και ο Κόντε που είναι παικταράς είναι αβέβαιο πως θα αποδώσει μετά από 2 χρόνια σε πρωτάθλημα το οποίο αποτελεί συνήθως ταφόπλακα της καριέρας των παικτών. 
Επαναλαμβάνω ότι μακάρι να διαψευστώ, αλλά θα πρέπει να βγουν στο χορτάρι ακόμα πιο πάνω από τις προσδοκίες των αισιόδοξων οι συγκεκριμένοι για να αναπληρωθεί και η χαμένη ομοιογένεια ...
και στα σίγουρα δεν μπορώ να θεωρώ σοβαρή άποψη κάποια που περιλαμβάνει πχ στους χρήσιμους παίκτες και τους 2 Τριάδηδες...
Άρα η ελπίδα είναι μόνο στο να βγει ο προπονητής εφάμιλλος του Γιαννίκη για να φτιάξει σταδιακά ένα σύνολο το οποίο θα έχει αθροιστικά παραπάνω δυνατότητες από ότι θα έχουν οι παίκτες που το απαρτίζουν. Και αυτό είναι στην ουσία το στοίχημα...    

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 17:41 »
Παικτης με τα αμυντικα και δημιουργικα χαρακτηριστικα του Καρταλη δεν υπαρχει αυτη την στιγμη κατα την γνωμη μου , εκτος και εαν μας εκπληξει ο Γερμανο-Πολωνος.

Παικτης με τα χαρακτηριστικα του Παμλιδη ( επιθετικη αμυνα , τεχνικη , γκολ , αλλαγες θεσεων μεσα στο γηπεδο κλπ ) επισης δεν υπαρχει .
Απορω απο που πηγαζει η αισιοδοξια οτι ο Περεα και ( ειδικα αυτος )ο Σναιντερ μπορουν να καλυψουν το κενο του . Μακαρι να το κανουν αλλα με αυτα που ειδαμε μεχρι σημερα , δεν μπορουν .
Ελπιζω μονο στον Περειρα , κυριως σε εναν ρολο δευτερου επιθετικου απο τα αριστερα , και οχι μονο .
Στον ρολο του κοφτη , Καραχαλιος , Σιοντης και Λιασος εχουν τις ιδιες πιθανοτητες νομιζω , αλλα κανεις καλυτερος του Καστρο . Ισως ο Καραχαλιος ;

Κατα τα αλλα ,θεωρω οτι Τριαδηδες και Δουμτσης απλα συμπληρωνουν το ροστερ .
Ερωτηματικο ο (παραδοξως εξαφανισμενος μεχρι στιγμης ) Μπρενερ .

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 18:03 »
Συμφωνώ ότι μέχρι στιγμής (και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) παίκτη σαν τον Καρτάλη δεν έχουμε. Αλλά, πρώτον έχουμε επιτέλους κανονικό δεξί χαφ τον γκαρντάφσκι και από πίσω και τον μπρενερ, ενώ μπορούν να παίξουν και οι περεα, σναιντερ αν χρειαστεί. Στα αριστερά μορέιρα και π. τριάδης δεν βλέπω πως μπορούν να είναι χειρότεροι από τον ελευθεριάδη πχ. Στο κέντρο ο καραχάλιος από όσο τον έχω δει είναι πολύ πιο δημιουργικός από τον καστρο ενώ παραμένουν και οι σιοντης, λιασος που είναι καθαροί "κόφτες". Στην επίθεση εκτός κοντε που δεν νμζ ότι χρειάζεται να πω κάτι έχεις τον ταχύτατο περέα (κριζμαν, παμλίδης δεν μπορούσαν να στρίψουν να πούμε, κατέστρεφαν κάθε αντεπίθεση), και έχεις πλέον και δυο back up με σναιντερ μιλι (προσωπικά δεν μου κάνουν εντύπωση αλλά θα δείξει πως θα παρουσιαστούν). Πίσω σταθερή άμυνα όπως πέρυσι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι κατά πόσο έτοιμοι είναι αυτοί που λογίζονται για back up του πιρσμαν και ο 2ος και 3ος τερμ/κας.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #840 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 18:51 »
Συμφωνώ ότι μέχρι στιγμής (και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) παίκτη σαν τον Καρτάλη δεν έχουμε. Αλλά, πρώτον έχουμε επιτέλους κανονικό δεξί χαφ τον γκαρντάφσκι και από πίσω και τον μπρενερ, ενώ μπορούν να παίξουν και οι περεα, σναιντερ αν χρειαστεί. Στα αριστερά μορέιρα και π. τριάδης δεν βλέπω πως μπορούν να είναι χειρότεροι από τον ελευθεριάδη πχ. Στο κέντρο ο καραχάλιος από όσο τον έχω δει είναι πολύ πιο δημιουργικός από τον καστρο ενώ παραμένουν και οι σιοντης, λιασος που είναι καθαροί "κόφτες". Στην επίθεση εκτός κοντε που δεν νμζ ότι χρειάζεται να πω κάτι έχεις τον ταχύτατο περέα (κριζμαν, παμλίδης δεν μπορούσαν να στρίψουν να πούμε, κατέστρεφαν κάθε αντεπίθεση), και έχεις πλέον και δυο back up με σναιντερ μιλι (προσωπικά δεν μου κάνουν εντύπωση αλλά θα δείξει πως θα παρουσιαστούν). Πίσω σταθερή άμυνα όπως πέρυσι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι κατά πόσο έτοιμοι είναι αυτοί που λογίζονται για back up του πιρσμαν και ο 2ος και 3ος τερμ/κας.

Ο Παμλιδης δεν μπορουσε να …στριψει ; Εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για τον ιδιο παικτη φιλε ;
Το ιδιο φυσικα θα σε ρωτουσα και για τον Κρισμαν αλλα δυστυχως ο αντιεπαγγελματισμος του ( παικτης του 7-8 που εδινε 3-4 ) δεν μου επιτρεπει κατι τετοιο …

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 19:07 »
Ο δημιουργικός Καστρο σε 46 παιχνίδια είχε μία ασιστ. Μια χαρά παίκτης ήταν βέβαια αλλά όχι για τη δημιουργικότητα του. O Παμλίδης μάλλον θα λείψει για λίγο καιρό μέχρι να προσαρμοστούν οι νέοι. Ο Καρτάλης προ ΠΑΣ είχε μικρότερη χρηματιστηριακή αξία από τους νέους που ήρθαν και τον 1ο χρόνο δεν έβγαζε και μάτια. Και οι τρεις πήραν υπεραξία από την ομάδα και το σύστημα που έπαιζε ο προπονητής, καθώς και το πως τους αξιοποίησε. Να δούμε τι θα κάνουν με τις καινούργιες τους ομάδες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 19:21 »
Να δούμε τι θα κάνουν με τις καινούργιες τους ομάδες.

Αυτό περιμένω να δω και εγώ. Ειδικά τον παμλίδη γιατί θα αποδειχθεί πόσο μέτριος (και πολύ λέω) είναι. Στον Απόλλων του πετράκη που και πολλές ευκαιρίες δεν θα του δίνονται (μην ξεχνάμε στον ΠΑΣ έβαλε μεν το αστρονομικό ποσό των 7 γκολ αλλά ήθελε 4-5 ευκαιρίες, αμφιβάλω ότι θα τις έχει σε ομάδα πετράκη) και βλέπω ότι τον βάζει δεξιά και όχι σεντερ φορ. Στάνταρ θα τελειώσει το πρωτάθλημα με λιγότερα από 5 γκολ.

Ο καστρο δεν είναι τπτ ιδιαίτερο αλλά μπορεί να ταιριάξει στο στυλ πετράκη.

Ο καρτάλης είναι ο μόνος από αυτούς που έφυγαν που πιστεύω ότι μπορεί να μας λείψει. Ελπίζω να τα πάει καλά και να μην "θαφτεί" όπως άλλοι παίχτες στον Ατρόμητο καθώς τον εκτιμώ πολύ ποδοσφαιρικά μιλώντας (πριν τις φετινές μεταγραφές ήταν ο δεύτερος καλύτερος με την μπάλα στα πόδια μετά τον ντομινγκεζ).

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #843 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 20:45 »
Δε συμφωνώ στο να μηδενιζονται οι παίχτες που έφυγαν. Τόσο ο Παμλιδης όσο κι ο Ελευθεριάδης είχαν σημαντική προσφορά και απέδειξαν την αξία τους όταν η μπάλα έκαιγε.
Μακαρι να βγουν οι νέοι ισάξιοι κι ανώτεροι.
Η ομάδα είναι πιο πλήρης φέτος, αρκεί να αποκτήσει το συνεκτικό μέταλλο που είχε η περσινή. Δεν είμαι απαισιόδοξος, ούτε πετω στα σύννεφα. Σημαντικό να έχουμε δυνατή κερκίδα.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 21:39 »
Να δούμε τι θα κάνουν με τις καινούργιες τους ομάδες.

Αυτό περιμένω να δω και εγώ. Ειδικά τον παμλίδη γιατί θα αποδειχθεί πόσο μέτριος (και πολύ λέω) είναι. Στον Απόλλων του πετράκη που και πολλές ευκαιρίες δεν θα του δίνονται (μην ξεχνάμε στον ΠΑΣ έβαλε μεν το αστρονομικό ποσό των 7 γκολ αλλά ήθελε 4-5 ευκαιρίες, αμφιβάλω ότι θα τις έχει σε ομάδα πετράκη) και βλέπω ότι τον βάζει δεξιά και όχι σεντερ φορ. Στάνταρ θα τελειώσει το πρωτάθλημα με λιγότερα από 5 γκολ.

Ο καστρο δεν είναι τπτ ιδιαίτερο αλλά μπορεί να ταιριάξει στο στυλ πετράκη.

Ο καρτάλης είναι ο μόνος από αυτούς που έφυγαν που πιστεύω ότι μπορεί να μας λείψει. Ελπίζω να τα πάει καλά και να μην "θαφτεί" όπως άλλοι παίχτες στον Ατρόμητο καθώς τον εκτιμώ πολύ ποδοσφαιρικά μιλώντας (πριν τις φετινές μεταγραφές ήταν ο δεύτερος καλύτερος με την μπάλα στα πόδια μετά τον ντομινγκεζ).

Εμενα παλι , δεν με απασχολει καθολου το τι θα κανουν στις τωρινες τους ομαδες .
Αντιθετα , το μονο που σκεφτομαι ειναι το τι εκαναν σε εμας .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #845 στις: Τρι 10 Αύγ 2021 21:42 »
Εμένα με ενδιαφέρει να παίξουμε ποδόσφαιρο όπως περισυ.. Περισυ έβγαιναν φάσεις αλλά δεν βάζαμε γκολ.. Φέτος με τον Πεδρο μπροστά πρέπει να βγαίνουν φάσεις.. Θα δούμε στο γήπεδο αν οι καινούργιοι παίκτες και ο προπονητής έχουν να δώσουν πράγματα..
....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 00:16 »
Για εμενα το πολυ παραξενο ειναι που ο κοουτς στηριζει μεχρι τωρα τον Σναιντερ και δεν βλεπουμε τον Μρενερ που περσυ εδειξε πολυ καλα στοιχεια ισως το κανει γιατι αυτος τον εφερε θα δειξει το μελλον τι θα γινει αλλα νομιζω ο αργεντινος ειναι αρκετα καλυτερος.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Αύγ 2021 00:19 από ahpas »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 00:30 »
Πριν καμία βδομάδα μετά από αρκετές προπονήσεις που παρακολούθησα είχα γράψει ότι θα μου φανεί περίεργο αν η ομάδα κινηθεί για άλλο χαφ.
Έστω και μια προπόνηση να δει κάποιος θα καταλάβει ότι ο Μεταξάς δουλεύει καλά με τα χαφ που ήδη έχει καθώς και ότι ο Λιασος που ίσως να μην τον έχουμε στο μυαλό μας σαν μια αξιόπιστη λύση , φέτος αποτελεί μια καλή επιλογή για το κέντρο.

Δεδομένου ότι ο κοουτς δείχνει ότι θα κολλήσει στο 4-4-2 οι δύο θέσεις των εσωτερικών χαφ θα τις καλύψουν οι Ντομίνγκεζ, Σιόντης, Λιασος και Καραχάλιος με το μόνο ερώτημα να είναι ποιος θα ξεκινάει δίπλα στον Ισπανό που δείχνει αναντικατάστατος. Το άμα εγώ προσωπικά ή εμείς σαν οπαδοί θα θέλαμε έναν ακόμα χαφ δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς και μετά την υπέρβαση του Κόντε ο ΧΒ δεν πιστεύω ότι είναι διατεθειμένος να δώσει άλλο συμβόλαιο.

Αναφορικα με το ρόστερ θα συμφωνήσω και εγώ ότι φέτος είναι πολύ πιο βαθύ και ποιοτικο σε σχέση με πέρυσι.
Η άμυνα είναι ίδια , στα χαφ είπαμε τι ισχύει και στην επίθεση από εκεί που είχες κάποια στιγμή σαν μόνες επιλογές τους Μπρενερ , Μιλιντσεανου , Παμλιδη και Ελευθεριάδη ξαφνικά έχεις τον Αργεντινό, τον Μολδαβό και μαζί τους τον ( σίγουρα καλύτερο του Παμλιδη) Περέα, τον με γεμάτες χρονιές Μορέιρα , τον έμπειρο Γκαρνταφσκι, τον Τριαδη , τον Σνάιντερ και φυσικά την καψούρα μας τον Πέδρο ( δεν χρειάζεται καν να αναφερθώ στο πόσες κλάσεις πάνω είναι από τον κριζμαν).

Οπότε εν κατακλείδι νιώθω ότι έστω και αργά η ομάδα έχει φτιάξει αξιοπρεπές ρόστερ που σίγουρα μπορεί να πετύχει ωραία πράγματα αν βγει και ο κοουτς σωστή επιλογή. Αν ο ΧΒ δεν είχε αφήσει την ομάδα με τρία μόνο φιλικά τότε θα μουν πολύ αισιόδοξος..τώρα έχω και τις επιφυλάξεις μου . Υπομονή και μακάρι να ξεκινήσουμε με διπλαρα μέσα στα όρκ.

ΥΓ ξέχασα να αναφέρω ότι έμεινε στο τέρμα ο τιτάνας Γιούρι που από μόνος του αποτελεί ατραξιόν.

ΥΓ1 θεωρώ απαραίτητο οι δουμτσης , γροσδανης , Αλέξης Τριαδης και πιθανός και ο λωλης να φύγουν δανεικοί. Δεν νομίζω ότι χωράνε στο ρόστερ προσωρινά . Ίσως στο μέλλον με τα παιχνίδια που θα πάρουν να μπορούν να δώσουν και το κάτι παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
....

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 15:03 »
Μετά τον Κόντε, σειρά έχει το 6άρι!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και μετά τον Κόντε, φέρνει χαφ.
Δύο ακόμα 11αδάτες κινήσεις είχε σκοπό να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σέντερ φορ και αμυντικό χαφ.

Όπως αναφέρει η στήλη Agent Greek στο e-Sportime της Τετάρτης, ο ένας ήρθε και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος. Ο Πέδρο Κόντε κάλυψε το κενί. Ο Μεταξάς δεν τρελαίνεται με την ιδέα του Σιόντη ως βασικού και έχει ζητήσει αντί – Κάστρο.

Ο Χριστοβασίλης τον έχει βρει αλλά περιμένει να πέσει η τιμή του. Την ερχόμενη εβδομάδα (αν όχι αυτή) η οριστική εξέλιξη.

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-meta-ton-konte-sira-echi-to-6ari/