Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85242 φορές)

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #850 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 15:21 »
Τί πίνουν εκεί στο sportime, ο χβ ο ίδιος είπε τέλος οι μεταγραφές...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 15:48 »
Μπορεί να το βρίζουμε όλοι το σάιτ
Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά που λένε για τα εσωτερικά της ομάδας
Ότι μεταγραφικό έχει πει είτε με καινούριους παίχτες είτε με αποδεσμεύσεις έχει πέσει μέσα.
Στα περισσοτερα τουλάχιστον

Αποσυνδεδεμένος Giannis

• Newbie
  • *
  • Είμαστε ότι σκεφτόμαστε!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 16:02 »
Ο ΧΒ μπορεί να έριξε στάχτη στα μάτια και να μην εννοούσε ακριβώς αυτό που είπε.. Εάν ο προπονητής ζητήσει έναν παίχτη ακόμα, θεωρώ ότι θα τον πάρει έστω και προς το τέλος Αυγούστου..

Προσωπικά έχω ξαναγράψει ότι μάλλον θα μας λείψει ο Καρταλης και όχι τόσο ο Κάστρο.. Γιατί ο πρώτος είχε και την κίνηση και την σέντρα και την δημιουργικότητα που θα δούμε αν θα την βρούμε φέτος από τους καινούργιους.. Ο Κάστρο νομίζω ότι με την προώθηση του Κάργα στην θέση του και τον σιοντη σαν 2η λύση δεν θα μας λείψει πολύ.. Έχουμε δλδ παίχτες με αμυντικές δυνατότητες, αλλά μας λείπουν με δημιουργικότητα.. Να δούμε μήπως τα βρούμε από τους νέους 👍
Θρύλος Είναι Ο ΠΑΣ Και Όχι Ο Πειραιάς!!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 16:30 »
Χωρις να εχω δει την ομαδα να αγωνιζεται πιστευω οτι 2 παικτες θα λειψουν απο το περσινο ροστερ.Ο Καρταλης και ο Λεο.Νομιζω οτι το φετινο ροστερ ειναι το ιδιο κακο με το προηγουμενο και ελπιζω οτι ο Μεταξας θα καταφερει να βαδισει στον δρομο του Γιαννικη και να παρουσιασει ενα αξιομαχο συνολο

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #854 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 17:27 »
Ε όχι και "το ίδιο κακό ρόστερ". Απλά σύγκρινε τους προηγούμενους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση με τους τωρινούς και ειδικά πως άρχισε η ομάδα πέρυσι (ο κάργας δεν έπαιζε στα πρώτα παιχνίδια, ο ντομινγκεζ άργησε καμιά δεκαριά ματς να ενσωματωθεί, ο λοντίγκιν ήρθε χειμώνα κλπ κλπ) με το πως θα αρχίσει τώρα με βασικούς σε κάθε θέση (αν προλάβει πρεμιέρα ο καραχάλιος).

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #855 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 20:31 »
Γεια χαρά σε όλο το Forum!

Ελπίζω φέτος σε μια καλύτερη αγωνιστική σαιζόν και να δούμε επιτέλους το Ζωσιμάδες ξανά γεμάτο ! Τώρα όσο αφορά τα μεταγραφικά δε νομίζω κανείς μας να περίμενε κάτι το διαφορετικό και βλέποντας και τις κινήσεις αντιπάλων δεν νομίζω το ρόστερ μας να είναι κατώτερο από αυτά τις Λαμίας-Ιωνικού-Απόλλωνα-Παναιτωλικού-Οφη κτλ.Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι το πρώτο φιλικό που η ομάδα θα πρέπει να δείξει που ακριβώς βρίσκεται και σε ποιο βαθμό ετοιμότητας είναι τουλάχιστον οι νέοι παίχτες και συγκεκριμένα Καραχαλιος(εάν παίξει λόγο τραυματισμού)Περεα,Σνάιντερ,και γιατί όχι ο Γκαρνταφσκι ο οποίος ακούγεται ότι δείχνει ορεξάτος. Τώρα ο Περειρα πιστεύω ότι έρχεται με γεμάτες χρονιές και τα στατιστικά του δεν είναι άσχημα.Ο Κοντε είναι μεγάλη υπέρβαση για την ομάδα μας αλλα θα πρεπει να κάνει και αυτός δικιά του υπέρβαση στα 33 του πλέον αλλά δεν τον φοβάμαι. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά ποιο καλά από πέρυσι αλλά σίγουρα όλα θα τα δούμε στο γηπεδο!

Αποσυνδεδεμένος Evangelost

• Newbie
  • *
  • United we stand….Divided we fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #856 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 21:54 »
 :pashat:

Στο site αναφέρεται πως τον αντι- Κάστρο τον έχει βρει ο Χριστοβασίλης και περιμένει να πέσει η τιμή του !

Αποψή μου πως θα γίνει ακόμη μία μεταγραφή προς το τέλος.

Έχει όμως εντοπίσει τον παίχτη κάποιο από τα γατόνια του Forum ( Σερλοκ Χολμς κτλ..) μετά βεβαίως και την δημοσιογραφική - ντετεκτιβίστικη επιτυχία με τον Κόντε και την κυρα Κόντενα;
 :pashat:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #857 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 22:10 »
Έχουμε στείλει τους σκάουτερς  :)  :))

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #858 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 23:10 »
https://www.transfermarkt.com/marc-rzatkowski/profil/spieler/53681
Εικασία. Είχε βγει παλιότερα δημοσίευμα για κάποιον που έχει παίξει στο MLS. Από τους ελεύθερους Γερμανούς και 8αρι, μόνο αυτόν βρήκα. Και μάλλον για 8αρι πάμε. Ο Ντομιγκεζ θα παίζει λίγο πιο πίσω.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #859 στις: Πεμ 12 Αύγ 2021 10:07 »
Πολύ χαίρομαι που βλέπω και νέα μέλη στο forum.
Καλώς ήρθατε παιδιά

Εγώ θυμάμαι ένα παλιότερο δημοσίευμα που έλεγε για τον κάτσε ότι αρέσει και περιμένει να πέσει η τιμή.
Μου αρέσει ο κάτσε αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι πλέον. Αν και δεν είναι μεγάλος.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #860 στις: Πεμ 12 Αύγ 2021 10:24 »
Καλώς ήρθατε παιδιά

Εγώ θυμάμαι ένα παλιότερο δημοσίευμα που έλεγε για τον κάτσε ότι αρέσει και περιμένει να πέσει η τιμή.
Μου αρέσει ο κάτσε αλλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι πλέον. Αν και δεν είναι μεγάλος.
Ρε συνταυρε νιώθω ότι ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να μας χαλάσει τα αποδυτήρια στο τσακ μπαμ.
Καλύτερα αν είναι να αποκτηθεί χαφ να αποκτηθεί ένας ακόμα Γερμανός γνωστός του Μεταξά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #861 στις: Πεμ 12 Αύγ 2021 11:36 »
Καλώς ήρθατε παιδιά

Ρε συνταυρε νιώθω ότι ο συγκεκριμένος θα μπορούσε να μας χαλάσει τα αποδυτήρια στο τσακ μπαμ.
Καλύτερα αν είναι να αποκτηθεί χαφ να αποκτηθεί ένας ακόμα Γερμανός γνωστός του Μεταξά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Δεν γνωρίζω αν έχει τέτοια θέματα. Εγώ το λέω καθαρά αγωνιστικά.
Εννοείται ότι είναι καλύτερα να φέρει κάποιον ο μεταξάς γτ η αγορά εκεί έχει πολλούς καλούς και φτηνούς απο ότι φαίνεται

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #862 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 00:42 »
Ειχα γραψει πριν καιρο οτι θα ηθελα τον Κατσε μακαρι να ερθει αν εχει προβλημα ο Ντομινγεθ θελουμε δυο μεταγραφες στα χαφ επισης αν φυγει ο Μιλι μενουμε με Κοντε μοναδικο καθαρο φορ αρα και εκει θελεις αλλον ενα φορ.

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #863 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 01:22 »
[ο ποδοσφαιριστής κάτσε έχει τελειώσει  ούτε υπόδειγμα αθλητή δεν τον λες .
Ας ξεχάσουμε ότι το αναφέραμε κιολλας μην τσιμπήσει και ο πρόεδρος και κάνει καμία μαλακιά και τον φέρει  .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #864 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 10:37 »
Ο Μιλι για εμένα πρέπει να μεινει.. Είναι καθαρός φορ που μπορεί να βοηθήσει.. Όσον αφορά με το κάτσε, ο χρήστης για 1η φορά θα συμφωνήσω με τον Μάκη.. Μακριά και ούτε αγαπημένοι..
....

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #865 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 13:11 »
Ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Κάτσε. Και σαν χαρακτήρας και σαν ποδοσφαιριστης. Δεν έχω δει κάτι ιδιαίτερο παικτικα και τα τελευταία χρόνια έχει φθίνουσα πορεία. Προτιμώ ένα πολύ πιο δυνατό παίχτη για αυτή τη θέση μιας και είναι ακρος σημαντική.

Όσο για Μίλι κι εγώ θεωρώ μαλακια να φύγει,μιας και μετά τον Κοντε δεν υπάρχει φορ. Θα χρειαστεί ανάσες ο πεδρο κάποια στιγμή

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #866 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 15:01 »
O Μιλιντσεάνου είναι μια εξαιρετική λύση για αναπληρωματικός του Κόντε. Δε νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί παίκτης καλύτερός του ο οποίος θα δεχθεί έρθει για 2ος πίσω από τον Κόντε. Οπότε λογικά πρέπει να μείνει.
Όσο για τον Κάτσε, η διαρκώς φθίνουσα πορεία του δείχνει ότι δεν αξίζει να ποντάρεις σε αυτόν.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #867 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 15:03 »
Ξέρει κανείς γτ είναι εκτός αποστολής ο πίρσμαν;
Έπαθε κάτι, ξεκούραση ή πολύ χαρήκαμε με την ομάδα και ήρθε η ώρα να ξενερώσουμε;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #868 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 15:07 »
Ξέρει κανείς γτ είναι εκτός αποστολής ο πίρσμαν;
Έπαθε κάτι, ξεκούραση ή πολύ χαρήκαμε με την ομάδα και ήρθε η ώρα να ξενερώσουμε;
Άκυρο. έγραψε λάθος ο καλύβας στο passports και το διόρθωσε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 15:22 »
Από το μικρό μέγεθος της αποστολής φαίνεται ότι ο μεταξάς θα συμπεριφερθει στο παιχνίδι σαν κανονικό αγώνα. Επομένως ακόμα πιο ενδιαφέρον να δούμε πως θα παρουσιαστουμε και να δούμε και τα πλάνα του μεταξά όσον αφορά σύστημα, βασική ενδεκάδα κλπ

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 19:10 »
Ο Μελινσεανου πρέπει να μείνει η αλλιώς να αντικατασταθεί.
Πρέπει να έχουμε ένα σοβαρό μπακ απ για τη θέση του Κοντε όπως και για τη θέση του Λοντιγκιν.
Το θέμα είναι ότι είναι δύσκολο να αποδεχτει κάποιος οντως καλός παιχτης ένα τέτοιο ρόλο.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 19:37 »
Πρεπει να έχετε στον νου σας ότι ο Μιλιντσεανου είναι ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια και με βάση την μετριότητα που μας έχει δείξει μέχρι στιγμής θα ήταν ανόητο να μείνει για backup του Κόντε και για αμυντικό χαφ να έχουμε τον μπαρμπασιοντη και τον πιτσιρικά. Επιπροσθέτως δεν κάνει για δεύτερος στο 4-4-2 όντας βαρύ κορμί, χίλιες φορές να παίζει εκεί ο σβούρας ο Περεα. Όσον αφορά τον Κάτσε, μιλάμε για ένα χαφ 28 ετών, διεθνή με παραστασεις πρωταθλητισμού και Ευρώπης. Μηχανακι, με καλή πρώτη πάσα και τρομακτικό μακρινό σουτ που έχουμε χρόνια να δούμε (μόνο ο απίθανος ο κοζορωνης απειλούσε κάπως έτσι, αλλά στερούνταν οποιουδήποτε άλλου προσοντος). Αν τον έπαιρνε ο Παναιτωλικός σίγουρα θα μιλάγαμε για πρώτου ραφιού κίνηση και ότι εμείς μείναμε με τον Σιόντη. Μακάρι να έρθει, είναι ακριβώς το κομμάτι που λείπει. Το τι ακριβώς πρόβλημα έχει το σώμα του, έχουμε γιατρούς στην ομάδα να το ελέγξουν, δεν είναι δική μας δουλειά.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 19:42 »
O Μιλιντσεάνου είναι μια εξαιρετική λύση για αναπληρωματικός του Κόντε. Δε νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί παίκτης καλύτερός του ο οποίος θα δεχθεί έρθει για 2ος πίσω από τον Κόντε. Οπότε λογικά πρέπει να μείνει.
Όσο για τον Κάτσε, η διαρκώς φθίνουσα πορεία του δείχνει ότι δεν αξίζει να ποντάρεις σε αυτόν.
Την ίδια γνώμη είχες και για τον Λοντίγκιν που όταν ήρθε είχε να πάρει πάνω από 4 παιχνίδια 3 χρόνια;; Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει ο ΠΑΣ του Χριστοβασίλη τέτοιας εμβέλειας παίκτες είναι να εχουν φθίνουσα πορεία. Αλλιώς συνεχίζουμε με στοιχήματα και προσευχές στην Παναγιά.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Συνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 20:08 »
O Λοντίγκιν έχει παίξει βασικός σε Ch. League. Ήρθε στον ΠΑΣ για 6 μήνες για να δώσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τον καλό Χουτεσιώτη. Πέτυχε 100%, πήρε (δικαίως) τη φανέλα του βασικού σπίτι του και ευτυχώς θα μείνει άλλη μια χρονιά.
Ο Κάτσε αυτά που περιγράφεις τα έκανε τα πρώτα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και μετά ακολουθεί πορεία Κλάους. Πάντα δανεικός, πουθενα δεν έπιασε. Πέρσι πήγε με μεταγραφή στον Άρη και ούτε καν ακούμπησε. Αν πιστεύεις ότι θα έρθει στον ΠΑΣ και θα παίξει μπαλα, πάσο.

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 20:58 »
Ο Μίλι είναι σε καλή ηλικια και ήρθε στον ΠΑΣ με σκοπό να διεκδικήσει θέση βασικού. Με την απόκτηση του Πεδρο δε μπορεί να λογίζεται ως βασικός, ούτε ακόμα και σαν δεύτερος φορ σε σχήμα 4-4-2. Συνεπώς το βρίσκω λογικό να θέλει να αποχωρήσει. Αν έρθει πρόταση είναι δεδομένο ότι θα παραχωρηθεί. Αν δεν έρθει επαφίεται στη διοίκηση και το τεχνικό team αν θα λύσουν τη συνεργασία και θα μείνει ελεύθερος. Σε αυτή την περίπτωση είναι δεδομένο ότι η ομάδα θα πρέπει να έχει βρει εναλλακτική, ειτε από εντός της ομάδας, ή με μεταγραφή.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ