Αποστολέας Θέμα: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021  (Αναγνώστηκε 85253 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Θερινη μεταγραφικη περιοδος 2021
« Απάντηση #925 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 00:24 »
ΕΝΑ ΧΑΦ ΝΑ ΠΕΡΝΆΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΆ...
ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;;;;;
ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΦΕΤΟΣ;;;
ΕΝΑ ΧΑΦ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #926 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 01:35 »
Άρε πρόεδρα τον Καρταλη και τον Παμλιδη να κράταγες με 200 χιλιάρικα και τους 2 και θα ειμασταν καλά φέτος από θέμα υλικού. Αυτό το αφ υψηλού στυλ, ότι τόσα δίνω, αν δεν θέλετε θα βρω άλλους, δεν θα βγαίνει πάντα. Νομίζω με αυτούς τους 2, θα ειμασταν για καλά πράγματα αν μας βγει Γιαννικης και ο Μεταξάς!

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #927 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 01:42 »
Και αντε μερικές φορές το καταλαβαίνω όπως παλιότερα να σου παίρνει παίκτη ο γαυρος, ο μπαοκ, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά...... Τώρα να σου πάρει παίκτη ο Αρτομητας.......??

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 09:17 »
Τον Απόλλωνα και τη Λαμία να μη ξεχάσουμε.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 19:19 »
Εδω Καστρο Παμλιδη σου πηρε ο φουρναρης που αν τους ειχες ησουν σχεδον κομπλε για ποσα παραπανω εκατο χιλ και για τους δυο μαζι αν ειναι δυνατον τωρα οσο αφορα τον νεο κοουτς ειπαμε Γιαννικη δεν βρισκεις καθε 2 χρονια αλλα καθε 20 χρονια.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #930 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 21:20 »
Εδω Καστρο Παμλιδη σου πηρε ο φουρναρης που αν τους ειχες ησουν σχεδον κομπλε για ποσα παραπανω εκατο χιλ και για τους δυο μαζι αν ειναι δυνατον τωρα οσο αφορα τον νεο κοουτς ειπαμε Γιαννικη δεν βρισκεις καθε 2 χρονια αλλα καθε 20 χρονια.
Κοίτα δεν ξέρω αν θα βγει Γιαννικης ο Μεταξάς! Με 3,4 φιλικά καλό είναι να κρατάμε ακόμη μικρό καλάθι για τέτοιες κουβέντες. Δεν λέω ότι θα βγει Γιαννικης ο Μεταξάς, αλλά από τώρα δεν μπορώ να τον κρίνω έτσι από τώρα. Μην ξεχνάς τι λέγαμε και για Γιαννικη τέτοια εποχή πέρυσι και όταν μας έριχνε 3 η Βέροια..... Ο  Καστρο προσωπικά ποτέ δεν με τρέλανε, νομίζω θα καλυφθεί το κενό του ή έχει ήδη καλυφθεί. Παμλιδη και Καρταλη όμως δεν έχουμε από αυτά τα λίγα που βλέπω μέχρι στιγμής και είναι κρίμα γιατί ήρθαν κάποιοι παίχτες που θα μπορούσαν να προσθέσουν ποιότητα μπροστά σε σχέση με πέρυσι σε κάποιες θέσεις που είχαμε έλλειψη. Αυτά από μένα

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Τετ 25 Αύγ 2021 11:26 »
Πάντως αν έχει κλείσει ο Κάτσε (που δε το εύχομαι) είναι πολύ άσχημο που δεν έχει ήδη ενταχθεί στην ομάδα.
Ελπίζω να κοιτάνε κάτι άλλο παίχτες στη θέση ελεύθεροι υπάρχουν πολλοί.
&ab_channel=BMSOCCER
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Αύγ 2021 11:33 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Τετ 25 Αύγ 2021 11:35 »
&ab_channel=Slovenskinavija%C4%8D

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 00:13 »
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 02:40 »
Χαχαχχα αφήνω και αυτό εδώ!!

https://sportsking.gr/2021/08/25/gouilsir-pos-tha-eksigiso-sta-paidia-mou-oti-kamia-omada-de-me-thelei/
Πρόεδρε λυπήσου τον άνθρωπο που δεν έχει δουλίτσα και δεν έχει τι να πει στα παιδια του. Κάνε του μια πρόταση . Κρίμα να μείνει χωρίς ομάδα :P

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 14:17 »
Ελεύθερος.
Ετών 31.
Παραστάσεις φουλ απο Αγγλία.
600 αξία.
&ab_channel=MelbourneVictory

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 15:45 »
Θυμαστε τον βραζιλιανο Βιδαλ που διωξαμε υπεγραψε στην Αν.Καρδιτσας σλ2 θα παιζει ρε χβ ετσι που μας καταντησες χωρις να παρεις ουτε ενα επιτελικο χαφ καλος ηταν για εμας :-?τι λεω ο ανθρωπος απο την πικρα μου ε?

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 16:29 »
Ο βιδαλ ούτε τότε δεν μπορούσε να παίξει, σιγά μην τον πάρουμε από τα αζήτητα αν είναι δυνατόν.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #938 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 17:56 »
Αναζητώντας… την τελευταία πινελιά

Για ακόμη μια μεταγραφή ενδεχομένως να “ψαχτεί” ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά και τα φιλικά προετοιμασίας που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ο Ηρακλής Μεταξας φέρεται να έχει ζητήσει έναν ποδοσφαιριστή στο κέντρο ωστόσο το αφεντικό του ΠΑΣ στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν ολοκληρωθεί.

Ύστερα όμως και τα φιλικά είναι ορατό και με…γυμνό μάτι ότι στο χώρο του κέντρου , όσον αφορά το δημιουργικό σκέλος, τα κενα που άφησαν οι Καρτάλης και Κάστρο δεν καλύφθηκαν.

Λίγες ώρες ωστόσο εμειναν ώστε να εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος και να διαπιστωθεί αν τελικά θα υπάρξει ενίσχυση στο ρόστερ.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τα τελευταία 24ωρα είναι του Κάτσε, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τον Άρη.

https://www.sportsioannina.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ac/?fbclid=IwAR3myFtBkZKuqd9UW7E5ZwH6rsoJGg0_lL7OVMoGUEpoez4-T7MPh3U_rxU

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 18:27 »
Όχι τον κάτσε..
....

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 18:40 »
Ότι δηλαδή ο τωρινός κατσε θα μας λύσει το πρόβλημα στο κέντρο. Μάλιστα....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 12:09 »
Και, ενόψει της τελευταίας "πινελιάς", λίγο πριν σηκώσουν τους "πάγκους", έχοντας μαζέψει 15€ από 300-400 ρομαντικούς - αν ήμουν στην πόλη, θα πήγαινα και εγώ - έπεται και η ζητούμενη μεταγραφική επένδυση του πρόεδρα...
Στο παρα κάτι, πριν και τελευταία σέσκουλα, λαχανικά, ντομάτες και φρούτα γίνουν "καπνός", νάτος ο αρχοντάνθρωπος, ο "κιμπάρης" ο αγοραστής με τις φαρδιές τις τσέπες, έτοιμος να γεμίσει το "καλάθι" του κόουτς... Έτσι για να μην έχει ο τελευταίος και καμία δικαιολογία περί δήθεν λειψού ρόστερ...
Δεν γεννήθηκε ακόμη αυτός που θα "φάει" έστω και ένα περισσευούμενο σεντ από τον Αντώνη Μπειζάνη...
Και αν καταφέρει και προλάβει και πουλήσει, να και μια ακόμη αγορά, ένα τελευταίο, έστω και ταλαιπωρημένο μαρουλάκι για τη σαλάτα του σεφ...
Αιντε να δούμε πότε θα κάνει την ομάδα βασίλισσα....
Ένας θείος και ένας John μωρέ, ένας θείος...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 13:19 »
Παρεμπιπτοντως , η αποκτηση τουλαχιστον ενος καλου χαφ με οργανωτικες και αμυντικες ικανοτητες ΔΕΝ ειναι απλα μια ''πινελια '' . Ειναι απαραιτητη . ΔΕΝ ειναι το ''κατι παραπανω '' αλλα αυτο που λειπει .

Κατα την γνωμη μου βεβαια λειπουν και αλλοι καλοι παικτες για να κανουμε μια ανταγωνιστικη Ομαδα που θα καταφερει να σωθει , αλλα τετοια ωρα τετοια λογια ...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 13:29 »
Πραγματικά πάντως υπάρχουν πολλοί ελεύθεροι στην θέση 8.
Με μια απλή αναζήτηση στο transfermarkt βρίσκεις παίχτες από χρηματιστηριακή αξία από 2 εκ. έως και 200 χιλιάρικα (βρίσκεις και πιο κάτω αλλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να έρθει παίχτης σε αυτή τη θέση με κάτω από 200 χιλιάρικα αξια)
Παίχτες είτε στην ηλικία των 20 με 25 αλλά και έμπειρους που λογικά θέλεις.
Πραγματικά έχω την απορία αν ψάχνει η ομάδα.

Αλλες 2 επιλογές:
Martin Hasek
&ab_channel=UltraFootballHub%E3%83%84

Elvis Saric
&ab_channel=NikitaMTA
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 27 Αύγ 2021 13:37 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Δευ 30 Αύγ 2021 02:18 »
Χθες ο Ιωνικός ανακοίνωσε για την ενίσχυση του κέντρου του τον Κανιας που έπαιζε στον παοκ όταν είχε πάρει το πρωτάθλημα.
Μιλάμε για ένα παίκτη που έχει παίξει σε Εσπανιόλ, Μπέτις, Σουόνσι και άλλες.
Ποσο πιο καλο πρότζεκτ είναι αυτό του ιωνικού και πόσο πιο ευκατάστατη είναι αυτή η ομάδα ώστε να προσελκύει τέτοιους παίκτες ; Εμείς δηλαδή ρε χοντρέ δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτή τη μεταγραφή για να λυθεί το θέμα στο κέντρο μας;

Πόσο μας έχεις μικρύνει ρε ΧΒ

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Δευ 30 Αύγ 2021 11:59 »
Αν μου επιτρέπεται,
θα πρότεινα αυτόν - τον ελεύθερο βεβαίως - (60 φορές διεθνής, αρχηγός - με ότι αυτό συνεπάγεται - στην πρώην, δανέζικη, ομάδα του, και χρηματιστηριακή αξία 400.000 €).
Hallur Hansson - υπάρχουν και τα σχετικά βιντεάκια, για όποιον ενδιαφέρεται.
Κεντρικός μέσος που μπορεί να παίξει και επιθετικός μέσος, ψάχνει το γκολ και την ασίστ, σε καλή ηλικία (29) - δεν πρόκειται να τον ενοχλήσει, στο ελάχιστο, ο χειμωνιάτικος καιρός των Ιωαννίνων ;)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Δευ 30 Αύγ 2021 13:41 »
Πολύ καλός ο Χανσον τον έχω τσεκάρει πολύ καιρό τώρα. Γενικά όντως είναι γκολτζης μέσος και αυτό φενεται και στα βίντεο. Δε ξέρω οργανωτικά πως είναι αλλά σίγουρα από το τίποτα που έχουμε τώρα είναι καλή λύση. Όποιος μπορεί ας ανεβάσει 1 2 βίντεο

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Δευ 30 Αύγ 2021 14:32 »
HANSON KAI MANSON εγω δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχει ζητησει αυτος ο προπονητης......ο γιαννικης ειχε το υλικο που ειχε...επαιξε αυτο που ταιριαζε.....ειχε 2-3 τρεχαλατζηδες τους ανεβασε και 1 με 2 επιπεδα πανω και εκανε την δουλεια του.....τουτος εδω τι παιζει ακριβως?
λαθη πολλα αμυντικα...αλληλοκαλυψεις οτι ναναι....δημιουργια φασεων τιποτα....αναφορες για χαλια αποδυτηρια....δεν ξερω
το ξαναλεω....σεντερ φορ Κοντε....και δεν παει η μπαλα μπροστα?ημαρτον τι αλλο θα δουμε

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Δευ 30 Αύγ 2021 15:00 »
HANSON KAI MANSON εγω δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχει ζητησει αυτος ο προπονητης......ο γιαννικης ειχε το υλικο που ειχε...επαιξε αυτο που ταιριαζε.....ειχε 2-3 τρεχαλατζηδες τους ανεβασε και 1 με 2 επιπεδα πανω και εκανε την δουλεια του.....τουτος εδω τι παιζει ακριβως?
λαθη πολλα αμυντικα...αλληλοκαλυψεις οτι ναναι....δημιουργια φασεων τιποτα....αναφορες για χαλια αποδυτηρια....δεν ξερω
το ξαναλεω....σεντερ φορ Κοντε....και δεν παει η μπαλα μπροστα?ημαρτον τι αλλο θα δουμε

Έτσι ακριβώς. Την ίδια απορία έχω και εγώ, απλώς δεν ήθελα να τη διατυπώσω μέχρι τώρα.
Ο Πέδρο δεν έχει βάλει ούτε ένα γκολ στα φιλικά, πως θα βάλει στα επίσημα όταν οι άμυνες (απ΄ όσο μπορώ να φανταστώ) θα είναι προσαρμοσμένες πάνω του;
Που σκατά πηγαίνει η μπάλα στην επίθεση;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Δευ 30 Αύγ 2021 17:22 »
Και εγώ έχω πει ότι εκτός από τα λάθη ή ομάδα δεν έχει πλάνο..
Ας περιμένουμε να δούμε..
....