Αποστολέας Θέμα: Lionel Messi  (Αναγνώστηκε 3938 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Lionel Messi
« στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 13:20 »
Όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα κάποιο τόπικ που να αναφέρεται αποκλειστικά στον θαυματουργό "La Pulga".
Τα χρόνια περνάνε και μάλιστα πολύ γρήγορα.
Στα 33 πλέον ο Messi και σιγά σιγά θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το ποδοσφαιρικό "αντίο" στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 21ου αιώνα, έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών.
Δεν θα μπω σε συγκρίσεις με άλλους μεγάλους, ένας είναι ο Messi, όπως επίσης ένας ήταν και ο Maradona!
Με αυτόν μαζί, η Μπάρτσα παρουσίασε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών.
Δεν θα γράψω για τα τρόπαια που πήρε, ούτε για τις ατομικές διακρίσεις που μιλάνε από μόνα τους.
Θα πω μόνο ότι του λείπει ένα γαμημένο παγκόσμιο κύπελλο με την Αργεντινή, απλά και μόνο για να έχει παρέα ο κορυφαίος όλων, ο Diego.
Αλλά από την άλλη, όταν πετυχαίνει γκολ ίδιο και απαράλλαχτο με του Maradona κόντρα στην Αγγλία, ε, τότε δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι ο Messi είναι η δεύτερη μετενσάρκωση του Θεού στον πλανήτη.
Όχι και λίγο, εάν αναλογιστούμε ότι οι γιατροί δεν του έδιναν πιθανότητες να ξεπεράσει το 1,50 ύψος όταν ήταν πιτσιρικάς.
Πηγαίο, γνήσιο ταλέντο, αλήτικο ποδόσφαιρο αλάνας,
θα είναι στο μυαλό το δικό μου δίπλα δίπλα με τον Diego εκεί ψηλά, στις απάτητες από άλλους ποδοσφαιρικές κορυφές του Έβερεστ!
Θα αλλάξει πολύ η μπάλα, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί...

Και κάπως έτσι, ο Θεός έπλασε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν τον Υιό Του και Του έδωσε το χρίσμα.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Lionel Messi
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 20 Μάρ 2021 13:52 »
Καλούτσικος μου φαίνεται...ας έρθει και βλέπουμε!

Έλευθερος είναι! Είναι 33, για αλλαγή να ξεκουράζει τον Μίλι ΟΚ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Κυρ 28 Μάρ 2021 17:04 »
(...)
Αλλά από την άλλη, όταν πετυχαίνει γκολ ίδιο και απαράλλαχτο με του Maradona κόντρα στην Αγγλία, ε, τότε δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι ο Messi είναι η δεύτερη μετενσάρκωση του Θεού στον πλανήτη.
(...)
Και κάπως έτσι, ο Θεός έπλασε κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν τον Υιό Του και Του έδωσε το χρίσμα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 01 Απρ 2021 21:39 »
"Θα δείξω στον Μέσι ποιός είναι το αφεντικό στο γήπεδο".
Αυτό είπε ο Νόιερ πριν το ματς με την Μπάρτσα.
Το αποτέλεσμα, ένα από τα πιό όμορφα γκολ που έχω δει.
Τρομερή η ντρίμπλα στον κακόμοιρο αμυντικό που πέφτει σαν κομμένο δέντρο...
Απεγνωσμένος ο Νόιερ που απλώνει το χέρι να φτάσει τη μπάλα, την οποία δεν έχει αντιληφθεί που είναι...
Απόλαυση ο άλλος αμυντικός που ίπταται στον αέρα να προλάβει τη μπάλα και σκάει στο χορτάρι ...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 04 Απρ 2021 00:00 »

Δεν θα δούμε ξανά τέτοια πράγματα._
Από κανέναν._

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 23:08 »
Πρώτη και τελευταία φορά που ο "ψύλλος" έδειξε σημάδια αλαζονείας, λίγα χρόνια πριν μέσα στο Μπερναμπέου, όταν και πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μπάρτσα.

Χρόνια Πολλά στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 21ου αιώνα!
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!
Να σε έχει ο Θεός (Diego) καλά!
Είχα γράψει ότι
Παράθεση
Θα αλλάξει πολύ η μπάλα, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί...
34 σήμερα, τρέχει ο χρόνος...
Αλλά εσύ άλλαξες το ποδόσφαιρο!
Όπως ακριβώς το άλλαξε ο "πατέρας" σου Diego λίγες δεκαετίες πίσω!

Τί απίστευτα έχουν δει τα μάτια μας από τους δύο Αργεντινούς!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 21:35 »
Εκεί που γεννήθηκε ο «Μεσσίας» 🇦🇷🙏⚽

Απέναντι από ένα σχολείο σε μια γειτονιά του Ροζάριο, 4 Αργεντίνοι καλλιτέχνες δημιούργησαν μια μεγαλόπρεπη τοιχογραφία για να τιμήσουν ένα παιδί που μεγάλωσε σε αυτή τη γειτονιά, αλλά προερχόταν από κάπου... πολύ μακριά.

Η επιγραφή αναφέρει:

«Από έναν άλλο γαλαξία... και από τη γειτονιά μου».

Photo Credits : Bleacher Report Football

gazzetta.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 14:02 »
Επιτέλους!
Ο Θεός του ποδοσφαίρου φέρθηκε δίκαια απέναντι στον γιο του, έστω και αργά, στα 34 χρόνια του!
Ο πιό προικισμένος παίκτης του 21ου αιώνα οδήγησε την αγαπημένη μου Αργεντινή στην κορυφή!
Αφού έπαιξε ημιτελικό και τελικό τραυματίας, αφού είχε συμμετοχή στα 9 από τα 12 γκολ της ομάδας με 4 γκολ και 5 ασίστ, αφού βγήκε πρώτος σκόρερ, πρώτος στις ασίστ και MVP του τουρνουά...
Επιτέλους ανέβηκε στο θρόνο του!

Συγκλονιστικό το κλάμα του, τρομερή η στιγμή της αγκαλιάς με τον Νεϊμάρ, απίστευτο στιγμιότυπο με τους συμπαίκτες του να τον πετάνε στον αέρα!
Άξιζε πραγματικά να βλέπεις live τον G.O.A.T. να κατακτά τον πρώτο του μεγάλο τίτλο με την μεγάλη εθνική της χώρας του!
Και όλα αυτά μέσα στο Μαρακανά εναντίον της Βραζιλίας!

"Ο Θεός κρατούσε αυτή τη στιγμή για εμένα".
Ναι ρε παικταρά, για εσένα!

Μία βαθιά υπόκλιση στον τελευταίο μεγάλο καλλιτέχνη της μπάλας!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 22:32 »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 16:11 »
Αντι- Παμλίδης

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 16:56 »
Μας τον πήρε η Παρί Σεν Ζερμέν για λίγα λεφτά παραπάνω.
Εντάξει επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 19:11 »
Απλά θέλει να παίζει βασικός και για αυτό πήγε στην Παρί.

Εδώ είχε παγκέλα και αλλαγή στο 88΄στη θέση του Μιλιντσεάνου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 11 Αύγ 2021 13:10 »
Γατάκι....άκουσες ότι ήρθε ο Πέδρο και πήγες στην Παρί.
Φοβάσαι τον ανταγωνισμό.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Τρι 22 Νοέ 2022 12:11 »
Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλον ποδοσφαιριστή που να έχει τέτοια τεχνική κατάρτιση. Εύκολα μπορώ να θυμηθώ μεγάλους μπαλαδόρους που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε μπάλα. Μερικοί από αυτούς είναι ο Πελέ, ο Γκαρίντσα, ο Σώκρατες, ο Ζήκο, ο Αρντίλες, ο Κέμπες, ο Κρόιφ, ο Πλατινί, ο Ρονάλντο (το φαινόμενο), ο Ζιντάν. Από αυτή τη λίστα, εννοείται, δεν θα μπορούσε να λείπει ο κορυφαίος όλων των παραπάνω, ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο καλλιτέχνης, ο ζωγράφος, ο χορευτής, ο μεγάλος αρτίστας της μπάλας, ο αλήτης, ο επαναστάτης.
Δεν ξέρω τί ακριβώς παίχτηκε και το ταλέντο του Μαραντόνα πέρασε στον Λίο. Δεν ξέρω εάν ο Θεός μας λυπήθηκε εμάς τους θνητούς και αποφάσισε να κλωνοποιήσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και να φτιάξει ένα ακριβές αντίγραφο. Δεν ξέρω εάν φτιάχνοντας αυτό το αντίγραφο, του ξέφυγε λίιιιγο παραπάνω τέχνη στο νέο του δημιούργημα, τον Λίο. Ξέρω όμως αυτό το αντίγραφο του Ντιέγκο είναι ό, τι τελειότερο έχει γνωρίσει ο πλανήτης.
Ξέρεις τί γίνεται? Ο άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που περπάτησε στη γη, νιώθει την ανάγκη να πιστέψει σε μία ανώτερη δύναμη. Εάν αυτή η δύναμη λέγεται Δίας, Θεός, Ρα, Αλλάχ, λίγη σημασία έχει. Σημασία έχει ότι υπήρξαν προσωπικότητες Θεόσταλτες μέσα στους αιώνες οι οποίες άλλαξαν τον κόσμο, ο καθένας στον τομέα του. Ο Χριστός, ο Τσε, ο Μπετόβεν, ο Ντα Βίντσι, ο Αϊνστάιν, ο Νεύτωνας, ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Σωκράτης, ο Γκάντι, ο Τέσλα, οι Black Sabbath, οι Deep Purple, οι Led Zeppelin, οι Metallica. Ναι οκ ξέφυγα, πάντως σίγουρα ξεχνάω πολλούς ακόμη. Αυτόν πάντως που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω, είναι ο Ντιέγκο, του οποίου το πνεύμα έχει κάνει κατάληψη στο σώμα ενός άλλου κοντού, του Μέσι. Αυτά που έχει κάνει ο Λίο για πάνω από 15 χρόνια τώρα, είναι πράγματα τα οποία τα έχει κάνει μόνο ο Μαραντόνα (απίστευτο το πώς καταλήγω ξανά σε αυτόν!).
Η αλήτικη Αργεντίνικη ντρίμπλα, το ξεφτίλισμα που ρίχνει όταν περνάει μισή ομάδα, ο τρόπος που ρίχνει κάτω αντιπάλους με μία προσποίηση, τα out of this world γκολ που έχει βάλει. Θέλω να πω, ότι ενώ ο Μαραντόνα είναι και θα παραμείνει ο κορυφαίος όλων των εποχών, ετούτος εδώ ο κλώνος του, ώρες ώρες μου φαίνεται ότι τον έχει ξεπεράσει.
Το σίγουρο είναι ότι ενώ εγώ παλεύω μέσα μου να αποφασίσω για το εάν ο Μέσι τον έχει ξεπεράσει, ο ίδιος ο Ντιέγκο κάθεται εκεί ψηλά αναπαυτικά με ένα πούρο στο χέρι και περιμένει καρτερικά, σίγουρος ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Υιός του θα σηκώσει την πολυπόθητη κούπα. Παρέα, δίπλα του, ο Κρόιφ με το τσιγάρο στο χέρι, ενώ παραδίπλα ο Μπεστ αρπάζει ακόμη ένα μπουκάλι ουίσκι και κερνώντας τους ακόμη μία "σειρά", απολαμβάνουν μαζί τα θαυμαστά έργα του κορυφαίου 10ριού που έχει περάσει ποτέ από τον πλανήτη!

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 22 Νοέ 2022 14:35 »
Μαραντόνα δεν θα γίνει ΠΟΤΕ!
Παιχταρας αλλά λίγος σαν Ηγέτης.
Γελάω με την αρτζεντινα του,λουζερ ομάδα σαν τούς ξυλοκόπους Άγγλους.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 22 Νοέ 2022 14:37 »
Δυστυχως πολυ λιγος και σημερα ο μεσι, σε πιανει απελπισια οταν τον βλεπεις με το εθνοσημο

Ο μαραντονα περιμενε πως και πως να παιξει με την εθνικη
Ηταν χαρουμενος και περιμενε με ανυπομονησια τετοιες στιγμες
Και τραβαγε και τους υπολοιπους παιχτες να τον ακολουθησουν και να πιασουν το μεγιστο

Αυτος εδω νιωθει και λες και κουβαλαει 500 τονους στις πλατες του
Ειναι ενα ανεξηγητο φαινομενο για καποιοιυς
Για μενα ειναι το πολυ απλο οτι δεν μπορεσε ποτε να ειναι ηγετης σε οποια ομαδα και αν βρεθηκε
Δεν μπορουν να ειναι ολοι ηγετες πως να το κανουμε
Αλλα ειναι απογοητευτικο να εισαι ο νο1 του κοσμου και να εχεις τετοια παρουσια με την εθνικη

Μην ξεχασετε να δειτε την ταινια μαραντονα για τον ντιεγκο απο τα καλυτερα αφιερωματα που εχω δει
Ας ειναι καλα αυτος του περιβαλλοντος μαραντονα που τραβαγε σε βιντεο ολα αυτα τα στιγμιοτυπα

Στο τσακ να σπασω το λαπτοπ σημερα απο αυτο που εβλεπα στο δευτερο ημιχρονο
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι η σαουδικη αραβια ειχε πολλα τρεξιματα
Αλλα με τοσο ξυλο που εριχνε εφαγε την πρωτη κιτρινη καρτα στο 67 και μετα ακολουθησαν αλλες 5
Αλλα τοτε το ματς ειχε σχεδον κριθει, δωσε καμια καρτα νωριτερα
Λαουταρο παει χαμενος ετσι οπως παιζει αυτη η ομαδα

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 23 Νοέ 2022 22:07 »
Τον έκαψες κρίμσον.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 00:38 »
Απίθανο κράξιμο για ΙΣΩΣ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει εμφανιστεί σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτά που έχει κάνει δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ο Μαραντόνα ήταν κάτι άλλο. Ηγετικος, απίθανο ταλέντο, τεράστια Κολόνες, μαζί με τον Μέσι οι δύο καλύτεροι εβερ. Όμως τα νούμερα του Μέσι σε ασίστ και γκολ είναι εξωπραγματικά. 10αρι με 300 ασίστ και 700 γκολ

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 02:05 »

...Δεν ξέρω τί ακριβώς παίχτηκε και το ταλέντο του Μαραντόνα πέρασε στον Λίο. Δεν ξέρω εάν ο Θεός μας λυπήθηκε εμάς τους θνητούς και αποφάσισε να κλωνοποιήσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και να φτιάξει ένα ακριβές αντίγραφο. Δεν ξέρω εάν φτιάχνοντας αυτό το αντίγραφο, του ξέφυγε λίιιιγο παραπάνω τέχνη στο νέο του δημιούργημα, τον Λίο. Ξέρω όμως αυτό το αντίγραφο του Ντιέγκο είναι ό, τι τελειότερο έχει γνωρίσει ο πλανήτης...

...Ξέρεις τί γίνεται? Ο άνθρωπος, από την πρώτη στιγμή που περπάτησε στη γη, νιώθει την ανάγκη να πιστέψει σε μία ανώτερη δύναμη. Εάν αυτή η δύναμη λέγεται Δίας, Θεός, Ρα, Αλλάχ, λίγη σημασία έχει...

... δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω, είναι ο Ντιέγκο, του οποίου το πνεύμα έχει κάνει κατάληψη στο σώμα ενός άλλου κοντού, του Μέσι. Αυτά που έχει κάνει ο Λίο για πάνω από 15 χρόνια τώρα, είναι πράγματα τα οποία τα έχει κάνει μόνο ο Μαραντόνα (απίστευτο το πώς καταλήγω ξανά σε αυτόν!)...

...Θέλω να πω, ότι ενώ ο Μαραντόνα είναι και θα παραμείνει ο κορυφαίος όλων των εποχών, ετούτος εδώ ο κλώνος του, ώρες ώρες μου φαίνεται ότι τον έχει ξεπεράσει...

...Το σίγουρο είναι ότι ενώ εγώ παλεύω μέσα μου να αποφασίσω για το εάν ο Μέσι τον έχει ξεπεράσει, ο ίδιος ο Ντιέγκο κάθεται εκεί ψηλά αναπαυτικά με ένα πούρο στο χέρι και περιμένει καρτερικά, σίγουρος ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Υιός του θα σηκώσει την πολυπόθητη κούπα...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 10:33 »
Εϊ! Μην ξεχνάμε αυτόν τον μάγο:  B-)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 11:39 »
Πείτε ότι και όσα θέλετε για τον Μέσι και την Αργεντινή...
"Βάλτε κι αργάτες", που `λεγε κι ο παππούλης μου.
Μπορεί και να "δικαιωθείτε"... Για μπάλα μιλάμε, ένα ασκί γεμάτο αέρα, και ως γνωστό "ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα"...
Πλην όμως, όπως λέμε και στη Μοσπίνα, BACK HAS THE ACHLADA TIN OURA...
Το γεγονός ότι ξεκίνησε με τέτοια ήττα η ομάδα του ΘΕΟΥ, έχει κάνει ήδη πολλούς να ανησυχήσουν...

ΥΓ. Έτσι και ο ΠΑΣ... Μετά τη χθεσινή συνέντευξη του "κόουτς", νομίζετε ότι είναι λίγοι οι "οχτροί" που έχουν χάσει τον ύπνο τους; ;)
Μεταξύ μας μόνο - σσσσσσσςςςςςςς, γιατί μας ακούνε - και `γω αυτό νομίζω, γαμώτο...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 11:56 »
ΤΑΧΑΣ, ψυχραιμία! Εννοείται ότι δεν θα γίνει ποτέ Μαραντόνα. Λέω απλά ότι αυτά που κάνει ο Μέσι τα έκανε μόνο ο Ένας και Μοναδικός Θεός!

born_in_drakolimni, είναι μεγάλη ΚΑΒΛΑ βλέπεις τον Λίο με την δοξασμένη φανέλα της Αργεντινής!

fon, δύο ατόφια ποδοσφαιρικά διαμάντια έχει γνωρίσει ο πλανήτης. Τον Ντιέγκο και τον Λίο. Καίγονται τα διαμάντια μωρέ?

my8os, ναι ομολογώ τον ξέχασα. Κοίτα, υπάρχουν φορές που μπορεί να μη θυμάσαι και τους 12 Αποστόλους του Χριστού. Ε, έτσι την πάτησα με έναν από αυτούς. Ναι , ο Ροναλντίνιο ήταν ένας από τους Αποστόλους του Ντιέγκο!

arispas, συμφωνώ σε όλα.

Last but not least, φίλτατε PAS and stale bread, ματαξανάμανά ομολογώ ότι υπήρξαν φορές που ένιωσα σαν τον Πέτρο. Ίσως και να νιώθω ακόμα έτσι. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Πέτρος ήταν ο πιό πιστός μαθητής του. Το 'πιασες γατόνι μου?! B-)
Παρεμπιπτόντως, εκπληκτικό το ποστ σου! Επικό! Με ξασήκωσες!

Υ.Γ. Αδελφέ μου μπαμΠΑΣ, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε όλα. Ναι! Η Ομάδα του Θεού! Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μέσα στον επόμενο μήνα, εκεί κοντά στα Χριστούγεννα (καθόλου τυχαία!) θα έρθει η στιγμή που θα δοξαστεί το Όνομά Του!

Την καλημέρα μου σε όλους, πιστούς και άπιστους, του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του 21ου αιώνα!  :)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 14:01 »
στο ματς με τη ποδοσφαιρομάνα Σαουδική Αραβία,ο Μέσι ήταν για τα σκλιά,όλο το παιχνίδι της Αργεντινής στο β ημίχρονο το γάμησε......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 14:32 »
Ποιός είπε ότι ο Θεός έχει πάντα καλή διάθεση?  B-)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 24 Νοέ 2022 15:11 »
Επειδή στην 2η φώτο βλέπω στο πρόσωπό του το αστέρι της Φλωρεντίας και προσωπική μου αδυναμία μετά τον ύψιστο, η διανομή πρέπει να είναι ως εξής: