Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1ος αγώνας Ημιτελικά  (Αναγνώστηκε 12722 φορές)

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1ος αγώνας Ημιτελικά
« Απάντηση #275 στις: Τετ 07 Απρ 2021 22:26 »
Ο πανουτσος μιλάει πολύ καλά για μας και στην Αθλητική Κυριακή

Παιδιά τώρα κατάλαβα γιατί μου φάνηκε τόσο αφύσικο το πέναλντι του Εραμουσπε. Αν το σταματήσετε ακριβώς πριν το βαρεσει θα δείτε ότι το αριστερό πόδι το παταει πολύ μπροστά από την μπάλα και όχι δίπλα. Έτοιμος για εξάρθρωση στο πόδι ηταν :)) :)). Πολύ καλό πάτημα. Δεν ξέρω πως κατάφερε και έβαλε και αυτή τη δύναμη που έβαλε. Παρατηρήστε το

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Τετ 07 Απρ 2021 22:26 »
Μιλάμε για φουλ εκθειασμό στο Σπορ Fm...ειδικά απο Πανούτσο που επαναλαμβάνει για ποιο λόγο δε παίζει ο Σάλιακας και ο Καρτάλης στην Εθνική... :mono:
Την ίδια απορία έχουμε πολλοί πριν από τον συγκεκριμένο

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Τετ 07 Απρ 2021 22:40 »
Όταν κάτι έχει γίνει έστω και μια φορά παύει να θεωρείται αδύνατο.

Το άγχος το έχουν αυτοί.
Εμείς και 5 να φάμε θα απογοητεύτουμε, θα στεναχωρηθουμε αλλά οκ παίζουμε με μια ομάδα με 100πλασιο μπάτζετ.
Αυτοί θα τρέμουν, όπως έτρεμαν και σήμερα γιατί ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΣ...

Εσείς ψυχή κι εμείς μαζί...

Let's do it...

Αποσυνδεδεμένος PetrosMount

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Τετ 07 Απρ 2021 23:19 »
Σήμερα αυτό που έγινε στους δρόμους άξιζε περισσότερο και απο το μάτς.Και μπράβο στα παιδιά που το οργανώσανε και μακάρι να το ξανακάνουμε,έχουμε ζήσει μια τρομερή χρονιά και οφείλουμε να δείχνουμε με κάθε τρόπο την αγάπη μας στον προπονητή μας και τους παίχτες μας.Στα του αγώνα τώρα.Πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε καλύτερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό.Και είμαι σίγουρος πως στον επαναληπτικό θα μπούμε δυνατά να τους αιφνιδιάσουμε.Και δεν λέω πως θα πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας αλλά πως θα γίνει μεγάλο ντέρμπι.Ο διαιτητής ευτυχώς έδωσε το πέναλτυ(αν ήταν Ελληνας δεν υπήρχε ουτε μια στο εκατομμύριο  να το δώσει)αλλά γενικά δεν μ άρεσαν κάτι καρτούλες που μας έδωσε εύκολα.Απο εκεί και πέρα απο όταν ξεκινήσαμε να πιέζουμε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού φάνηκε πως κάνουν εύκολα το λάθος και για αυτό πιστεύω πως στο Καραισκάκη που το πλάτος του γηπέδου θα είναι μεγαλύτερο θα κανουμε το παιχνίδι μας.Για μένα η πρόκριση ειναι 50-50.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Τετ 07 Απρ 2021 23:28 »
Χαρμολυπη ( οπως ειπε ο Kun ) αλλα απυθμενη περηφανεια γι’αυτην την ΟΜΑΔΑΡΑ που η θεση της επρεπε να ειναι τουλαχιστον στην πρωτη πενταδα του πρωταθληματος .

Παιξαμε στα ισα κανοντας δεκα τελικες ( εκ των οποιων οι τρεις του Μιλι και το σουτ απο τα πλαγια του Καρταλη ηταν πολυ μεγαλες ευκαιριες  ) στην ομαδα που πριν τρεις μερες εριξε 5 στην ΑΕΚ , πριν τρεις εβδομαδες κερδισε την Αρσεναλ στην εδρα της , και που εχει παρει το πρωταθλημα απο τον ...Νοεμβριο , και μαλιστα περπατωντας .

Δεν νομιζω οτι χρειαζονται περαιτερω αναλυσεις.

Περιμενω με προσμονη και ελπιδες το Β’ ημιχρονο στο μεγαλο τηγανι , οπου ειμαι σιγουρος οτι και την μπαλα μας θα παιξουμε , και φασεις θα κανουμε . Το ποσο θα ληξει και το ποιος θα περασει ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων .

Σε αλλα νεα , φαινεται πια ξεκαθαρα οτι ο Γιαννικης μας χαιρεταει συντομα ...

Υ.Γ 1.   Πολυ καλος Προπονητης ο Μαρτινς και με εξαιρετικο ηθος .
Υ.Γ.2.   Συγκλονιστικα τα οσα εγιναν απο τον κοσμο μας πριν το ματς . Hats off μαγκες !

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #280 στις: Τετ 07 Απρ 2021 23:30 »
Όλη η Πόλη κατακλύζεται από περηφάνεια!

Οι άδειοι δρόμοι, τα έρημα στενά... οι εγκαταλειμμένες  μικρο-αλάνες, οι μαραμένες γειτονιές... έχουν στήσει την δική τους γιορτή.
Η ελπίδα βρήκε ΕΔΩ! το λιμάνι της.

Έναν ολόκληρο χρόνο τριγυρνά ανάμεσα στα "χαλάσματα" και στις "στάχτες" των πόλεων χωρίς ούτε μια χαραμάδα ανοιχτή να κουρνιάσει...

Την συναπάντησαν τα παλληκάρια του ΑΓΙΑΞ, της πρόσφεραν τόπο για να χωρέσει και πλέον την κρατάνε δικαιωματικά στα χέρια τους!
Την έφεραν στο Σπίτι μας εδώ κ' καιρό, της φόρεσαν όμορφα κυανόλευκα ρούχα, την ταξίδεψαν σε όλη την χώρα κ' μάθανε σε όλον τον ντουνιά ότι πρέπει να έχεις ψυχή για να σε ανταμείψει με την μαγική της επίδραση.

Πέτρινη Ομάδα μου, ατσάλινη ψυχή!
Σ' ευχαριστώ από τα βάθη της ύπαρξής μου!
 Ένας γύρος σου έμεινε ακόμα στο ρινγκ.
 Ένας γύρος ακόμη για να διανύσεις την απόσταση!
Και η δόξα σου χαμογελά!

Πάρε αγκαλιά την ελπίδα σου, πάρε μαζί σου κ' την ψυχή μας κ' θα αντέξεις!
Το έχεις ξανακάνει!

«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #281 στις: Τετ 07 Απρ 2021 23:36 »
Μπραβο στην ομαδα για σημερα θα τους βγαλουμε τα συκοτια βεβαια με 1-0 θα περναγαμε γιατι αυτοι θα ανοιγοντουσταν και σε αντεπιθεση θα τους βαραγαμε τωρα ειναι πιο δυσκολο αλλα παιζωντας 3-5-2 εκει με προσοχη πισω μην το φαμε μπορουμε να βαλουμε ενα γκολ και να τους περασουμε.Αν σημερα ο κοουτς εκανε πιο γρηγορα της αλλαγες δεν εβαζαν αυτοι γκολ περιμενα ο κοουτς να μην κανει το ιδιο λαθος οπως στο ματς εδω στο πρωταθλημα  που εγινε το ιδιο οταν εβαλαν αυτοι δευτερο φορ δεν εβαλε τριτο στοπερ και εγινε και τοτε 1-1.Ο γαυρος ηταν τυχερος και τον εσωσε ο Σα στα τετ α τετ του μιλι.Επισης να πω οτι πιστευω οτι ο κοουτς δεν μενει με τιποτε ανεβασε της μετοχες του φετος παρα πολυ και τον βλεπω αν μεινει Ελλαδα να πηγαινει στην Αεκ η εξω Γερμανια λογω οικογενειας.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #282 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 00:11 »
Αν πάει στην αεκ τότε δεν βγάζει παρέλαση..
....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #283 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 00:15 »
Παράθεση
Καρτάλης: «Ανατριχιάσαμε με τους φιλάθλους μας»

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως ο κόσμος του «Αγιαξ της Ηπείρου» έδωσε σήμερα δύναμη σε όλους στην ομάδα
Το εγκώμιο των φίλων του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έπλεξε ο Καρτάλης στην Cosmote TV, μετά το αποψινό (7/4) 1-1 των «Ζωσιμάδων» με τον Ολυμπιακό, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Με αφορμή τους πυρσούς που άναψαν πριν τη σέντρα, στις γύρω πολυκατοικίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τα συναισθήματα που του αφήνει το παιχνίδι: «Παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε αρκετές ευκαιρίες με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Δεν σκοράραμε, αλλά πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της ρεβάνς: «Στη ρεβάνς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά και να είμαστε τακτικά πάρα πολύ σωστοί».

Για τα χιλιόμετρα που έτρεξε: «Ήμουν κουρασμένος στο τέλος, αλλά μπορώ να τρέξω παραπάνω. Του έκανα λίγο πλάκα του κόουτς, αλλά θα μπορούσα να τρέξω και 120 λεπτά σήμερα με τόση δύναμη που είχαμε. Ειδικά με αυτό που έκαναν οι φίλαθλοί μας πριν το παιχνίδι ανατριχιάσαμε!».

https://www.gazzetta.gr/football/kypello-elladas/article/1581658/kartalis-anatrihiasame-me-toys-filathloys-mas
Παιδί μου Αλέξανδρε, κι εμείς ανατριχιάσαμε με το πάθος και την πίστη σας!
Και πού να δεις τί θα γίνει στον τελικό, αγόρι μου!

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #284 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 00:51 »
Φοβερό πάθος η ομάδα σήμερα. Τίποτα δε χάθηκε. Τι σκατά με αυτό το γήπεδο. Υποτίθεται οτι έχει ένα μήνα να βρέξει και ήταν χειρότερο από το παιχνίδι με το βάζελο στο πρωτάθλημα.
Στην αρχή ξεκινήσαμε με λίγο άγχος. Με τις δύο κάρτες στα στόπερ, νομίζω πως παραδόξως καθάρισε λίγο το μυαλό και ηρέμησε λίγο η ομάδα. Ο γαβρος (το ψάρι είναι γαύρος) τα χρειάστηκε. Λίγο καλύτερα να πλάσαρε και να σούταρε ο Μίλι θα είχαμε περάσει από σήμερα. Αν ήταν άλλος δεν ξέρω αν θα πέρναγε σε ταχύτητα και δύναμη τον σεμεδο για να κάνει την ευκαιρία. Εξω παίζουμε καλύτερα. 0-3 με τον Ατρόμητο, 0-2 με τον βάζελο, να μη ξεκινήσουμε με ένα 0-1 με το γαβρο;
Πρώτη φορά σε ημιτελικό πάμε με ισοπαλία στο 2ο αγώνα. Στους δύο προηγούμενους πηγαμε με 2 γκολ στο κεφάλι. Για να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #285 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 01:56 »
Η μέρα που μας πέρασε ήταν από αυτές που μας θυμίζουν γιατί πρέπει να είμαστε περήφανοι σαν οπαδοί του ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και από αυτές που όπως λέμε δημιουργούν νέους οπαδούς. Συγκλονιστικά τα όσα έγιναν τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου..
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις για τα όσα ζήσαμε:

-Αγωνιστικά η ομάδα ήταν συγκινητική και όλοι οι παίκτες έδωσαν σώμα και ψυχή κόντρα σε μια ομάδα με δεκαπλάσιο μπάτζετ δείχνοντας ότι δεν μασάει και κοιτάει τους πάντες στα μάτια. Η μπάλα κάτω , αυτοματισμοί , αντεπιθέσεις φωτιά και γενικά όμορφο ποδόσφαιρο όπως έχουμε συνηθίσει. Αν είχαν αξιοποιηθεί οι 2-3 κλασσικές μας ευκαιρίες(αχ βρε Νικόλα κάρφωσε το να τους ξεράνεις) θα κάναμε ήδη τα πλάνα μας  για την εκδρομή στο ΟΑΚΑ. Αν κάποιος άξιζε να νικήσει αυτοί ήμασταν εμείς ..

-Η πρόκριση για μένα ακόμα παίζεται . Η ομάδα θα παίξει το ποδόσφαιρο της και στο τηγάνι και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Είδαμε και σήμερα ότι ο κόουτς ξέρει πολύ καλά να αντιμετωπίζει τα ατού του γαύρου και αυτό θα κάνει και στον επαναληπτικό. Με το μαχαίρι στα δόντια και ότι βγεί.

- Τα όσα συνέβησαν κατά την υποδοχή της ομάδας πραγματικά νομίζω συγκίνησαν τους απανταχού πασολέδες. Πάνω από 200 καπνογόνα να συνοδεύουν το πούλμαν μας για σχεδόν 900 μέτρα διαδρομή στο τέλος της οποίας επικράτησε ο απόλυτος πασολέδικος πανζουρλισμός. Όλος ο κόσμος με μια φωνή να τρέμει η γη , καπνός που σε κάνει να μην βλέπεις στο μισό μέτρο και οι παίκτες μέσα στο πούλμαν να έχουν μείνει άφωνοι(φήμες λένε ότι ο έρμος ο Ντομίνγκες ακόμα μας βγάζει βίντεο). Τυχεροί όσοι το ζήσαμε. Πραγματικό βάλσαμο για τη ψυχή κάθε οπαδού.

-Ένα μεγάλο μπράβο στους οργανωμένους μας που με πολύ κόπο (και χρήμα ) οργάνωσαν πολύ καλά και με σοβαρότητα το όλο σκηνικό καθώς και τις τόσες άλλες ενέργειες όπως το υπέροχο πανό που ομόρφαινε την άδεια από κόσμο κερκίδα μας.

-Η σημαία με τον Muf νομίζω προκάλεσε ρίγος σε όλους(ας του στείλει κάποιος τις αντίστοιχες φωτο.. σίγουρα θα το εκτιμήσει).

-Ο θεούλης με το πανό "ΜΕΙΝΕ Ή ΠΗΔΑΩ " παρακαλώ να έρθει να παραλάβει το βραβείο του..  :))

-Η απάντηση του Γιαννίκη στην ερώτηση του δημοσιογράφου δεν θεωρώ ότι υποδηλώνει την φυγή του. Έμενα μου βγάζει την αίσθηση ενός ανθρώπου που πραγματικά βρίσκεται σε δίλλημα και απλά απέφυγε την ερώτηση διπλωματικά.

-Το να επικαλείσαι κακό αγωνιστικό χώρο σε ένα ματς με τόσες φάσεις εκατέρωθεν το θεωρώ τουλάχιστον αστείο . Αν κέρδιζε ο γαύρος νομίζω δεν θα γινόταν καν συζήτηση για το χορτάρι...

-Στην πόλη μας και στο ματς βρίσκονταν και οι Betarades ενώ έκαναν και συνέντευξη λέει με τον ΧΒ την οποία θα προβάλουν στο youtube . Αν κρίνω απτήν άνεση  που έχει ο πρόεδρας στο λόγο μάλλον δεν θα πάει και πολύ καλά αυτο.. :)) :))

ΜΕΤΡΑΜΕ ΗΔΗ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ :mono:

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #286 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 02:01 »
Ένα πράγμα μάγκες μόνο ζητάω απο όλο το φόρουμ, όσους γνωρίζω προσωπικά , όσους γνωρίζω ώς nicknames και όσους δεν γνωρίζω κάν. Ας συνεχίσουμε ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαι με τον Π.Α.Σ. είδα τον κόσμο μας να πιστεύει ότι θα το πάρουμε . Βλέπω την μιζέρια της μικρομεσαίας ομάδας να φεύγει (στην φετινή ομάδα δεν υπήρχε καν αγωνιστικά) από τους οπαδούς μας. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ . Το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στις νέες γενιές .

Μία μπλέ πόλη, μία μπλέ ιδέα, μια μπλέ ομάδα
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ρε ΜΟΥΝΙΑ

Μέχρι το "και απο τίς μεγάλες;" να γίνει μια παλιά χαζή ερώτηση που θα θυμόμαστε και θα λέμε στα παιδιά μας, ότι ρωτούσανε κάποτε κάποιοι αδαείς όταν είμασταν νέοι..

Το κοντέρ με τις λύπες 1000άρισε. Ώρα για την μια χαρά που μας χρωστάει η ιστορία. :mono:

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #287 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 09:33 »
Ένα πράγμα μάγκες μόνο ζητάω απο όλο το φόρουμ, όσους γνωρίζω προσωπικά , όσους γνωρίζω ώς nicknames και όσους δεν γνωρίζω κάν. Ας συνεχίσουμε ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαι με τον Π.Α.Σ. είδα τον κόσμο μας να πιστεύει ότι θα το πάρουμε . Βλέπω την μιζέρια της μικρομεσαίας ομάδας να φεύγει (στην φετινή ομάδα δεν υπήρχε καν αγωνιστικά) από τους οπαδούς μας. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ . Το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στις νέες γενιές .

Μία μπλέ πόλη, μία μπλέ ιδέα, μια μπλέ ομάδα
Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ρε ΜΟΥΝΙΑ

Μέχρι το "και απο τίς μεγάλες;" να γίνει μια παλιά χαζή ερώτηση που θα θυμόμαστε και θα λέμε στα παιδιά μας, ότι ρωτούσανε κάποτε κάποιοι αδαείς όταν είμασταν νέοι..

Το κοντέρ με τις λύπες 1000άρισε. Ώρα για την μια χαρά που μας χρωστάει η ιστορία. :mono:

Πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαι με τον Π.Α.Σ. είδα τον κόσμο μας να πιστεύει ότι θα το πάρουμε. Βλέπω την μιζέρια της μικρομεσαίας ομάδας να φεύγει από τους οπαδούς μας. ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. Το ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στις νέες γενιές.

Το πιο συγκλονιστικό μήνυμα για όσα είδαμε φέτος και αυτά που επιβάλλεται να βλέπουμε στο μέλλον.
Δε μας αξιζει να είμαστε ο φτωχός συγγενής και ίσα ίσα μια ομάδα που συμπληρώνει τη σουπερ λίγκα. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
Το πρώτο βήμα έγινε με τον προπονηταρά που ακούει στο όνομα ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ.
Ελπίζω να εκμεταλλευτεί η διοίκηση στο έπακρο όσα μας πρόσφερε τα 2 χρόνια που είναι μαζί μας. Να συνεχίσει πάνω στη φιλοσοφία που πέρασε στην ομάδα έστω και αν δεν είναι μαζί μας και του χρόνου. Όλοι βέβαια ελπίζουμε να παραμείνει και να συνεχίσουμε μαζί τη γιγάντωση της ομάδας.

Πραγματικός πανζουρλισμός χτες.
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που οργάνωσαν τη συνοδεία στην πορεία του λεωφορείου της ομάδας.
ΜΠΡΑΒΟ στους παίκτες και τον προπονητή μας για τη μπαλάρα που έπαιξαν για ακόμη μια φορά και μας έκαναν υπερήφανους.
ΜΠΡΑΒΟ και στη διοίκηση που θεωρώ ότι άρχισε πλέον να πιστεύει στην ομάδα και να το παλεύει για το καλύτερο. Η μιζέρια της μικρομεσαίας ομάδας πλέον φεύγει και από αυτή, όχι μόνο από τους οπαδούς.

Τελικά κάτι καλό φαίνεται να γεννιέται φέτος.......

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #288 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 10:15 »
&ab_channel=PASsports.gr

Και η μπατσινα να τραβαει βιντεο.
Stile di vita

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #289 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 10:27 »
Επειδή σε εκείνο το σημείο ήμουν μπροστά μπροστά είδα και έναν αστυνομικό να βαράει την ασπίδα του στο Ρυθμό του συνθήματα που τραγουδάγαμε και τρελάθηκα ακόμα παραπάνω. Όλοι ΠΑΣ είναι πια. Κανένα θέμα δεν είχαν χθες ούτε αυτοί με μας ούτε εμείς με αυτούς. Δεν πείραξε κάνεις κανέναν. Όλα άψογα

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #290 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 10:47 »
Ρε μαλάκες, ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ
(Επιτρέψετε τον αδόκιμο αυτό όρο γιατί μετά από τόσα χρόνια σε αυτό το forum σας νιώθω όλους σαν παρέα μου, είτε σας ξέρω από κοντά, είτε με nicknames)

Ξύπνησα με ένα συναίσθημα ήττας λες και χουμε χάσει 0-4. Θα μου κανείς είναι κακό αποτέλεσμα το 1-1? Όχι δεν είναι κακό, αλλά ήθελα απέναντι σε αυτό το βρωμερό κόκκινο κρατικοδίταιο κατεστημένο του πειραία μια νίκη και ας μας ρίχναν πέντε με οκτώ στο τηγάνι που έλεγε χθες ο γνωστός οπαδοπατέρας του κωλόγαυρου. Ένα 2-1 ρε αδερφέ όπως με τη βαζέλα.

Βλέπω και ξαναβλέπω τα στιγμυότυπα, το ματς για μένα κρίθηκε στη φάση του 65ου λεπτού στην προβολή του Μίλι που ενώ η μπάλα φαίνεται να πηγαίνει κάτω από τα πόδια του Σα κάπου βρίσκει και δεν πάει μέσα. Με 2-0 σε αυτό το χρονικο σημείο πιο πιθανό θα ήταν το 3 ή 4-0 παρά το 2-1. ΜΠΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ ΓΑΜΩ.

Άπειρα respect από μένα σε όσους διέθεσαν χρόνο και χρήμα για να ζήσουμε αυτά τα ονειρικά σκηνικά πριν το ματς, σε μια τόσο δύσκολη συγκηρία με το γαμωκορονοιό. Δεν ανατριχιάσατε μόνο εσείς Καρτάλη παικταρά μου, αλλά και ένας ολόκληρος λαός στα πέρατα της οικουμένης που έχουμε μεγαλώσει με τον Άγιαξ της Ηπείρου, που αν δεν ήταν αυτή η κωλοκατάσταση χθες θα ήταν δίπλα σας στους Ζωσιμάδες. Πραγματικά αυτό που έγινε με τον κόσμο τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του ματς στις ταράτσες δεν το έχω ξαναδεί φέτος πουθενά στην Ελλάδα. Τελικά μεγάλο πλεονέκτημα να είναι το γήπεδο σου μέσα στην πόλη με πολυκατοικίες γύρω γύρω.  B-) B-)

Ο γαύρος μέχρι τώρα στο κύπελλο είναι η πιο κωλόφαρδη ομάδα. Μαζί με τα παόκια είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν έχουμε νικήσει φέτος από γκρουπάκι των τεσσάρων του ΠΟΚ & ΠΟΘ. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να το κάνουμε διπλό στο Καραϊσκάκη και νίκη στον τελικό απέναντι στο γαύρο του Βορρά.

:pas: ΚΑΙ  :mono:

"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #291 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 11:50 »
Πιο ήρεμα και πιο ψύχραιμα σήμερα....
Είμαι πιο αισιόδοξος σήμερα από ότι χθες μετά το ματς. Ακόμα κ με ένα 2-0 θα φοβόμουν πολύ. Θα ξυπνουσαν, θα υπήρχε μεγάλη συσπείρωση για την ρεβάνς από όλους εκεί. Τώρα πάλι κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Μια ματιά στα σημερινά πρωτοσελιδα θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Άσε που τέτοιες ομάδες δεν τις αποκλείεις 2 φορές με τον ίδιο τρόπο.
Πολλοί λενε ότι το 0-0 ίσως ήταν καλύτερο αποτέλεσμα.. Ίσως... Από την άλλη ας μην γελιόμαστε. Ένα γκολ θα το βάλει εκεί κ ο γαυρος. Αλλά θα το βάλουμε κ εμείς. Ακόμα και 2-1 να κερδίζαμε χθες θα έπρεπε να βρούμε γκολ και στο τηγάνι.. Οπότε μια η άλλη η δουλειά. Και ο Μίλι κράτησε το καλό για την ρεβάνς. Πάμε λοιπόν όπως στην λεωφόρο με τον βαζελο. Να την πατήσουν εκεί που δεν το περιμένουν.
Μα ακόμα και αν το ταξίδι τελειώσει εδώ... Ο δρόμος που κάναμε ήταν μεγάλος. Και μεγάλωσε και την ομάδα. Έβγαλε ξανά τον κόσμο (εν μέσω covid μάλιστα) στους δρόμους. Έκανε νέα παιδιά να φορέσουν ξανά, (η ακόμα και για πρώτη φορά) μπλε κασκόλ (η ακόμα και μπλε μάσκα στις μέρες που ζούμε). Να μην χάσουμε ξανά αυτήν την ευκαιρία λοιπόν. Να μην είναι ένα νέο 2016 που μετά το ευρώ-πάρτι μείναμε μεταξύ μας στο γήπεδο. Είναι χρέος όλων μας να το διαφυλαξουμε και γιατί όχι να το μεγαλώσουμε όλο αυτό που ξεκίνησε χθες. Όλων όμως. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #292 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 12:09 »
Είμαι απελπισμένος. Όχι με την ομαδάρα μας, αλλά που δεν υπάρχει το συμφωνώ για να συμφωνήσω με όλους σας.
 :flag: :flag: :flag: :flag: :flag:
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #293 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 12:28 »
Λίγο άσχετο πάλι αλλά οι μπεταραδες μετά τον πρόεδρο συνεχίζουν τις συνεντεύξεις με Λοντίγκιν και Παμλιδη. Εγώ ζήτησα και Κάργα αν προλάβουν. Μετά από το καλό αποτέλεσμα θα είναι και πιο απελευθερωμένα τα παιδια Αν προλάβετε σκεφτείτε καμία καλή ερώτηση και μπείτε γράψτε την Instagram ή youtube.

Μπράβο στα παιδιά για τη δουλειά τους. Περιμένω με ανυπομονησία όλα αυτά τα γκεστ. Βέβαια προηγούνται κάποια με Σούλη Παπαδόπουλο και Βιερίνια. Πάντως όλες οι συνεντεύξεις των παιχτών είναι απολαυστικές γιατί είναι πιο χαλαροί. Αξίζει να τις δειτε

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #294 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 12:39 »
Αυτό που ζήσαμε χθες έστω και απο μακριά είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας
Μπράβο σε όλους που οργάνωσαν αυτή την υποδοχή
Όταν είδα τα βιντεάκια δάκρυσα και ζήλεψα που δεν μπορούσα να είμαι και εγώ εκεί.

Η ομάδα ήταν λίγο φοβισμένη στην αρχή αλλά δείχνει ότι το μπορεί.
Το σκορ είναι ότι πρέπει για να το θεωρεί ο ολυμπιακός εύκολο και να τον πιάσουμε στον ύπνο
Χθες δεν πιάσαμε καλή απόδοση νομίζω και ειδικά το κέντρο μας
Οι πέντε παίχτες που είχε στο κέντρο ο ολυμπιακός μας έκανε να μην βρίσκουμε χώρους.
Στο τηγάνι που είναι μεγαλύτερο γήπεδο θα βρούμε και με λίγη παραπάνω τύχη που δεν είχε χθες ο μίλι θα το βάλουμε το γκολάκι.
Πιστεύω θα χρειαστούμε τουλάχιστον 2 γκολ.

Οι συνθήκες φέτος είναι πιο ώριμες απο ποτέ για να αλλάξουμε επίπεδο.
Ακόμη και να φύγει ο γιαννίκης πρέπει να επιλέξουμε προπονητή της ίδιας φιλοσοφίας.
Πρέπει να συνεχιστεί το χτίσιμο πάνω σε αυτές τις βάσεις που έχουν μπει τα 2 τελευταία χρόνια.
Πρέπει να βελτιώσουμε γήπεδο και προπονητικό και αν μένουν χρήματα να κάνουμε 2-3 βαρβάτες προσθήκες.
Οι ομάδες δεν χτίζονται απο την μία μέρα στην άλλη. Θέλουν χρόνια και υπομονή.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 13:23 »
Λοιπόν πάμε τώρα με ένα κλικ πιο καθαρό μυαλό!

Η ποδοσφαιρική αξία του Σεμέδο είναι στα 8 εκατομμύρια.

Η αξία του ΠΑΣ είναι στα 6,65 εκατομμύρια.

Πάμε πάλι για να το εμπεδώσουμε.

Ο Σεμέδο ως μονάδα αξίζει παραπάνω από όλο τον οργανισμό που ονομάζεται ΠΑΣ Γιάννινα (σύμφωνα πάντα με την ποδοσφαιρική αξία)

Αυτό για να καταλάβουμε για το πόσο σημαντική είναι η εικόνα της ομάδας μας.
Είμαστε η μόνη, Η ΜΟΝΗ, ελληνική ομάδα που έχει δυσκολέψει τον γαυρο τόσο πολύ. Ομάδες με το ρόστερ όπως η αεκ μαζεύουν πεντάρες και μάλιστα με τον γαύρο σε χαλαρές ταχύτητες.
Εχουμε κάνει 3 φορές ρεζίλι τον βάζελο. Τα ματς με την μόνη σοβαρή ομάδα φέτος (πλην γαυρου) τον Άρη τα χάσαμε από ανετοιμότητα  και από απερισκεψία.

Πρέπει να είσαι μεγάλος κάφρος ή εντελώς άμπαλος για να μη βγάλεις το καπέλο σε αυτή την ομάδα που με το πιο μικρό ρόστερ παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα αλλά κυρίως παίζει ωραίο στρωτό ποδόσφαιρο με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αντίπαλο. Αυτό σημαίνει πίστη στη δουλειά που κάνεις. Να ξέρεις ότι εμπιστεύεσαι το σύστημα σου και το πως εχεις δουλέψει ώστε να μην αλλάζεις ριζικά κάθε φορά που παίζεις με καλύτερο αντίπαλο. Δεν έχουμε παίξει ταμπούρι ούτε σε ένα ματς. Ακόμα και χθες , οποιαδήποτε ομάδα, θα ξεκίναγε το δεύτερο ημίχρονο με ένα πουλμαν στο τέρμα. ΟΧΙ εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και φτάσαμε χιλιοστά σε δύο ακόμα γκολ.

Ο κόσμος λοιπόν του ΠΑΣ έχει "ξυπνήσει" όχι γιατί η ομάδα είναι τρίτη στο πρωτάθλημα, όχι επειδή παίζει ημιτελικά στο κύπελλο. Αλλά επειδή βλέπει να μετουσιώνεται η εικόνα του ΠΑΣ που έχει στο μυαλό του στο χορτάρι. Δηλαδή μια ομάδα που θα παλέψει ΟΛΑ τα ματς, θα κυνηγήσει την ΝΙΚΗ σε ΟΛΑ τα ματς. Μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να το καταστρέψει. Μια ομάδα που έχει ΣΤΟΧΟΥΣ και όχι μια ομάδα που βολοδέρνει χωρίς να ξέρει τι θέλει. Μια ομάδα ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ και όχι κομπάρσο.

Για αυτό "ξύπνησε" ο κόσμος και καλό είναι να έχει ξυπνήσει και η διοίκηση και να κρατήσει ΑΥΤΗ την εικόνα του ΠΑΣ ασχέτως πως θα εξελιχθεί η ιστορία με τον κόουτς. Να ξέρει ότι ο κόσμος της ομάδας έχει τον ΠΑΣ ως την καλύτερη ομάδα του ΚΟΣΜΟΥ και όχι απλά την ομάδα της πόλης μας που την στηρίζουμε έτσι επειδή είμαστε ανωμαλάρες.

ΥΓ: Κάτι άκουσα ότι η ομάδα μπήκε με VIC. Αν ισχύει δείχνει ότι οι προτάσεις που είχα καταθέσει και εγώ και άλλοι από εδώ μέσα αρχίζουν και ακούγονται κάπως στην ΠΑΕ. Ας του σταλεί ένα μαζεμένο κείμενο με τις περισσότερες προτάσεις που έχουν γίνει στο ανάλογο τοπικ. Είναι καλό που ακούγονται οι ιδέες των φιλάθλων γιατί έτσι ακούς και τον παλμό της πόλης.
ΥΓ2: Έχω πολλές ιδέες για διάφορα μαρκετινίστικα θέματα που θα προσπαθήσω να τα περάσω στους κατάλληλους ανθρώπους. Με καλή διάθεση όλα γίνονται. Οφείλουμε να δώσουμε την ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ σε αυτή την πόλη και σε αυτή την ομάδα.

ΑΓΙΑΞ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 13:53 »
Ένα ξέρω εγώ. Το προδομένο δοκάρι του Βικελίδης ζητά δικαίωση.
Κάτι μου λέει ότι θα τη δώσουν τα δοκάρια του Καραϊσκάκης.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 13:57 »
https://epirusonline.gr/eidiseis/athlitismos/isopalia-1-1-sto-proto-paichnidi-toy-kypelloy-metaxy-pas-giannina-olympiakoy/

Ισοπαλία 1-1 στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακού
Ο μαχητικός ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε την ισοπαλία (1-1) από τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες»

Πόσο ντροπιαστικός τίτλος, ιδιαίτερα όταν υποτίθεται ότι γράφεται από τοπικό μέσο και όχι π.χ. από τον πρωκταθλητή....

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 13:59 »
https://www.gazzetta.gr/football/kypello-elladas/article/1581773/o-pas-ehei-kerdisei-idi-tropaio-kai-min-einai-apo-asimi
Παράθεση
Ο ΠΑΣ έχει κερδίσει ήδη τρόπαιο και ας μην είναι από ασήμι

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό έδειξε για άλλη μια φορά γιατί φέτος αυτό που γίνεται στα Γιάννενα είναι υπέροχο. Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης.

Αυτό που συμβαίνει φέτος στα Γιάννενα έχει χρόνια να συμβεί. Μια ομάδα κόσμημα για την πόλη, ένας προπονητής που με το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία με το έργο του έχει βάλει τα γυαλιά σε όλους, μια διοίκηση που προσπαθεί να είναι δίπλα στην ομάδα και τον κόσμο να έχει αποκτήσει ξανά το αίσθημα της υπερηφάνειας για τον ΠΑΣ που είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Και όλα αυτά απόρροια της σπουδαίας φετινής πορείας της ομάδας. Γιατί αυτό που έχουν καταφέρει φέτος οι Ηπειρώτες δεν μετριέται με τίτλο. Για ομάδες όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα το φετινό κέρδος είναι κάτι πολύ περισσότερο από έναν τίτλο. Η υγεία που βγάζει, το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει και η παραδοχή από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα για την ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ αποτελούν κατάκτηση του Αργύρη Γιαννίκη και των παικτών του.

Αλήθεια, ποια άλλη ομάδα έχει ζορίσει τρεις φορές τον καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Καμία. Όταν ομάδες μεγαθήρια γνωρίζουν συντριβές ή βάζουν ένα πούλμαν μπροστά από τον τερματοφύλακά τους, ο ΠΑΣ Γιάννινα για άλλη μια φορά απέδειξε πως αν πιστεύεις στον εαυτό σου και στο πλάνο σου τότε θα δικαιωθείς.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΣ στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό ήταν να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός προερχόταν από την πεντάρα επί της ΑΕΚ, κι ερχόταν στους Ζωσιμάδες υποψιασμένος και χωρίς καμία διάθεση υποτίμησης. Και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα όταν οι παίκτες του Μαρτίνς με επιθετική άμυνα στο πρώτο τέταρτο (κάτι που είναι χαρακτηριστικό του «Άγιαξ της Ηπείρου») προσπάθησαν να πνίξουν τον αντίπαλό τους και να πετύχουν το γκολ που θα τελείωνε την πρόκριση. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, ο ΠΑΣ βρήκε τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πιέζοντας ψηλά κατάφερε να ισορροπήσει το ματς. Μάλιστα, κατάφερε να προηγηθεί στο καλύτερο δυνατό σημείο του αγώνα λίγο πριν την ανάπαυλα με το πέναλτι του  Εραμούσπε.

Μοιραίος ο Μιλιντσεάνου

Με το 1-0 υπέρ του το δεύτερο ημίχρονο θα ήταν βούτυρο στο ψωμί των Ηπειρωτών. Με τον Ολυμπιακό αναγκασμένο να ανεβάσει τις γραμμές του για το γκολ της ισοφάρισης, αυτό που έπρεπε να κάνει ο ΠΑΣ ήταν ένα κλέψιμο και μια γρήγορη αντεπίθεση στο τρανζίσιον για το δεύτερο γκολ. Και το κατάφερε όχι μία αλλά δύο φορές, αλλά ο Μιλιντσεάνου και τις δύο φορές νικήθηκε από τον Σα. Και όταν τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται δεν τις μετουσιώνεις σε γκολ κάποια στιγμή θα τιμωρηθείς.

Έτσι, σε μια στιγμή αμυντικής αδράνειας και λάθος τοποθέτησης ο Χασάν με ένα εντυπωσιακό γυριστό έκανε το 1-1 πετυχαίνοντας το μίνιμουμ για τον πρώτο αγώνα. Πλέον με τον επαναληπτικό στο Γ. Καραϊσκάκης ο ΠΑΣ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι, μια υπερβατική εμφάνιση για να κάνει το μεγάλο μπαμ και να γράψει ιστορία. Αν μπορεί να τα καταφέρει; Προφανώς και μπορεί, άλλωστε και στο πρωτάθλημα ηττήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Πάντως, ακόμα και αν ο αποκλεισμός στην ρεβάνς έρθει εύκολα, αυτό δεν μειώνει καθόλου όχι μόνο την χθεσινή εμφάνιση αλλά την εν γένει παρουσία της ομάδας των Ιωαννίνων. Και η αποθέωση πριν τον αγώνα μέσα στην πόλη αλλά και το respect από όλους τους άλλους αντίπαλους οπαδούς δείχνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κερδίσει ήδη τον δικό του τίτλο, και ας μην είναι από ασήμι.

ΥΓ. Μπορεί να στενοχωρήσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αλλά βλέποντας την αγωνιστική εικόνα των δύο Δικεφάλων καταλαβαίνει κανείς πόσο άτυχος ήταν ο ΠΑΣ στην κλήρωση. Με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ και πάντα με βάση την τωρινή τους παρουσία ο ΠΑΣ θα είχε πολλές περισσότερες πιθανότητες για να πάει στον τελικό.

ΥΓ1. Απίστευτος Εραμούσπε. Ο τρόπος που εκτέλεσε το πέναλτι με τέτοια ψυχραιμία, ήταν αξιομνημόνευτη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως στην ομάδα εκτελεί άλλος τα πέναλτι. Να πούμε εδώ πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός αναλαμβάνει τα πέναλτι με τέτοια επιτυχία, αφού το ίδιο είχε κάνει και στην Ουρακάν.

ΥΓ2. Το πανό των οπαδών του ΠΑΣ για τον Αργύρη Γιαννίκη τα λέει όλα για την σχέση και την αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπο του 41χρονου τεχνικού. Ο ΠΑΣ και ο κόσμος τον πίστεψε και ο ίδιος το ανταπέδωσε με την φετινή ομάδα-θαύμα. Μπορεί μετά και το χθεσινό να ακουστούν νέες φήμες, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι και για τον ίδιο η καλύτερη λύση είναι η παραμονή στην ομάδα. Γιατί με την ίδια σχεδόν ομάδα και τον ίδιο στην άκρη του πάγκου οι Ηπειρώτες του χρόνου μπορούν να στοχεύσουν σε κάτι καλύτερο, και μπορούν να το πετύχουν.

ΥΓ3. Τα όσα έζησαν οι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της διαδρομής στο γήπεδο από τους οπαδούς είναι εικόνες που θα τους μείνουν αξέχαστες για πάντα. Και είναι κρίμα που ο χθεσινός αγώνας δεν είχε κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Πεμ 08 Απρ 2021 14:28 »
Stile di vita