1-1 και γλυκόπικρη γεύση (που λεν και οι δημοσιογράφοι).
Όταν η αεκ τρώει 5, τρεις μέρες πριν, εμείς δεν κερδίζουμε και βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο.
Έχουμε μεγαλώσει επικίνδυνα!!!!Χοντρέ μην ζαλίζεσαι και κάνε ότι πρέπει και μπορείς το καλοκαίρι.
Ωραία η προσμονή για την ρεβάνς στο τηγάνι. Τα παιδιά μας έχουν κάνει να έχουμε ελπίδες.
Και έχουμε πραγματικές. Αγωνιστικές.
Το σημερινό ήταν βγαλμένο από άλλες ΄΄ένδοξες΄' εποχές, που οι πιο παλιοί θα θυμούνται...
Αγωνιστικά.
Ο Μάρτινς εκτός από παίχτες είναι και προπονητής (κανονικός) και αυτό δημιουργεί επίσης μεγάλη δυσκολία. Σε κάτι Γκαρσία/Χιμένεθ, κλέβει εύκολα πορτοφόλι ο Γιαννίκης.
Δεν έχω ξαναδεί, σε τόσο κρίσιμο παιχνίδι να έχουν φορτωθεί ως το 10λεπτο τα 2 στόπερ της μιας ομάδας με κάρτες. Εγώ τις θεώρησα και τις 2 υπερβολικές.
Η κάρτα του Πιρσμαν (μετά το VAR), έχει ισχύ; Η φάση δεν θεωρείτε ότι σταμάτησε στο πέναλντι;
Είμαι ο μοναδικός ρε μάγκες που όταν είδα να παίρνει την μπάλα η Αργεντίνικη παιχτούρα στο πέναλντι, σκεφτόμουν ότι κάτι είναι εκτός πλάνου!?!Μιλι, μπορούσες σήμερα το γκολ. Ας ελπίσουμε ότι το κρατάς για μετά.
Αυτό που μου έκανε όμως εντύπωση, ήταν ότι σήμερα ήταν πολύ νωχελικός (έως φοβισμένος στα μάτια μου) στο πρώτο μισάωρο ο Ντομίνγκεζ. Ο οποίος εδώ που τα λέμε, έχει παραστάσεις που οι άλλοι δικοί μας δεν έχουν. Μετά βέβαια, ανέβηκε.
Σήμερα κατ' εμέ παίζαμε με μέτριο Ντομίνγκεζ , πράγμα που για εμένα κάνει ακόμα πιο σπουδαία την σημερινή μας εμφάνιση.
Τον καλό Ισπανό θα τον χρειαστούμε πολύ στο τηγάνι.
Δεν χορταίνω να βλέπω Καρτάλη!
Δεν αντέχω να βλέπω Φορτούνη.
90' ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
ΚΥΠΕΛΛΟ, ΚΥΠΕΛΛΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!