Αποστολέας Θέμα: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα (4η αγωνιστική play out)  (Αναγνώστηκε 4411 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα (4η αγωνιστική play out)
« Απάντηση #100 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 22:23 »
Ντεντάκης : «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ» (vid)

Ο αρχηγός του Βόλου θεωρεί πως είναι δίκαιη η ισοπαλία, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ομάδα του μπορούσε να πετύχει και άλλο τέρμα
Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Πανθεσσαλικό σε παιχνίδι που όπως δήλωσε ο Αντώνης Ντεντάκης, ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο.

Ο αρχηγός των γηπεδούχων μίλησε στον Γιώργο Αργυρόγλου μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας αρχικά:

«Η αλήθεια είναι ότι αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και νομίζω ότι μπορούσαμε να σκοράραμε και άλλο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα φάνηκε λίγο κουρασμένη, αλλά το σημαντικό είναι ότι παραμείναμε αήττητοι στα playouts, που είναι και ο στόχος μας. Έχουμε σωθεί νωρίς αλλά όλα τα παιχνίδια τα κυνηγάμε».

Που κρίθηκε το παιχνίδι;

«Το παιχνίδι κρίθηκε ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η ισοπαλία είναι θεωρώ ένα δίκαιο αποτέλεσμα γιατί όπως είπα και προηγουμένως στο πρώτο ημίχρονο, είμασταν εμείς καλύτεροι από στο δεύτερο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή. Εν τέλη, η ισοπαλία αντικατοπτρίζει απόλυτα το παιχνίδι».
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/11744506/ntentakis-mporousame-na-skoraroume-kai-allo-gkol/

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 23:08 »
Με νεο συστημα και πειραματικες ενδεκαδες , δεν μπορουσαμε να περιμενουμε τιποτε καλυτερο . Και αυτο που ειδαμε παντως μετα το 20ο λεπτο ηταν αρκουντως ικανοποιητικο , σε βαθμο που θα μπορουσαμε ακομη και την νικη.
Και κυριως υπηρχε αγωνιστικη διαθεση , αρκετη πιεση στα χαφ και μπροστα , αλλα και επιθετικο πλανο .
Στα των παικτων ,οι πιο πολλοι κινηθηκαν ανω του μετριου αυτη την φορα.

Εξαιρεση κατα την γνωμη μου ο Καρταλης που φυλαγοταν ιδιαιτερα εν οψει Κυπελλου ( ευκαιρια να ‘’πουλησει ‘’ τον εαυτο του φυσικα ) και θα μπορουσε να βγει νωριτερα , ο Οικονομοπουλος που απλα δεν μπορει , ο Χουτεσιωτης που δεν ενεπνεε καμια εμπιστοσυνη και ηταν κολλημενος στην γραμμη του τερματος του και ο Πανουργιας που δεν μου εδειξε κατι , ουτε στα ψηλα ουτε στα χαμηλα .

Χαρηκα πολυ που ειδα επιτελους τον Γροσδανη . Θα μπορουσε να παιξει και πιο πολυ , και ελπιζω να γινει με Αγρινιο .
Πολυ παθος και ενθουσιασμος ,εντυπωσιακη δυναμη και σωματοτυπος ...Μποξερ μεσαιων κιλων .
Απο την αλλη βεβαια , ειδα πολυ μετρια τεχνικη , κακο κοντρολ και λαθη . Περιεργος για το ποσο μπορει να τα βελτιωσει , αλλα σιγουρα για να γινει αυτο ,  χρειαζονται παιχνιδια .
Περιμενω να δω και Δουμτση .

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 23:54 »
Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο-εικοσαλεπτο η ομάδα ήταν πολύ καλή τηρουμένων των συνθηκών.Καινουργια ενδεκάδα, καινούργιο σύστημα, χωρίς κίνητρο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κίνητρο (φάνηκε απ'την ενδεκάδα) γιατί το μόνο που της έχει απομείνει είναι η κατάληψη της έβδομης θέσης.Πολυ καλή παρουσία τα νέα παιδιά και αν το είχε καρφώσει ο Γροσδανης θα είχαν σκοράρει δύο παιδιά απ'την u-19! Μπράβο για την προσπάθεια.Υ.γ Ρε φωστήρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου κόψτε επιτέλους τα play off και play out σε καμμία σοβαρή ποδοσφαιρικά ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει αυτό το έκτρωμα, 16 ομάδες για να χαρεί μπάλα η επαρχία.Αυτα συνεχίζουμε... :pas: :mono:

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 00:21 »
Εγώ νομίζω ότι το γκολ ήταν κανονικό.
Τεσπ.... Από τους μικρούς ο Πανουργιάς δνε μου έδειξε κάτι οπω ςκαι ο Γροσδανης. Πολλά λάθη ο 2ος...Βεβαια ητνα το 1ο του παιχνίδι.. Μακάρι να δείξει κάτι το καλό..
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 02:51 »
Η ομάδα και πάλι δεν έπιασε τις αποδόσεις που μας έχει συνηθίσει αλλά τουλάχιστον σήμερα έδειξε μέταλλο και τελικά θα μπορούσε να νικήσει κιόλας. Η αλλαγή στο σύστημα μου άρεσε αρκετά , θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και κόντρα στο γαύρο άμα χρειαστεί να παίξουμε πιο αμυντικά. Πολύ θετική η εικόνα των νέων παιδιών (ειδικά ο Λιάσος και ο Πήλιος που πραγματικά στάθηκαν επάξια στις θέσεις τους απτήν αρχή). Αυτά, πάμε για άλλα ..

ΥΓ Ρε παιδιά, ο Πανουργιάς έκλεισε τα 23 .. δεν νομίζω ότι συγκαταλέγεται στους νεαρούς :)) :P

:mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 10:24 »
Θύμισε φιλικό καλοκαιριού, με τόσες αλλαγές.
Θα μπορούσε να κανει κάποιες μέσα στην χρονιά, έτσι ωστε να μην μας φαίνεται έτσι τώρα.

Τες πα.

Ειναι απο τις λιγες χρονιές που δεν είμαστε με την ψυχή στο στόμα, με τα κομπιουτεράκια.
Ας το ευχαριστηθούμε, και ας το χαρούμε.
Του χρόνου πρωτάθλημα, πάμε για το κύπελλο.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 11:49 »
Οφσάιντ ήταν ο Παμλιδης στην αρχη της φάσης. Μια χαρά τα πιτσιρίκια και ο κόουτς βάζει και τους μεγάλους για να τους κρατήσει σε εγρήγορση και ρυθμό. 10 μέρες έμειναν για το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 12:17 »
Μπάλλας : «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας» (vid)

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εφετινή εικόνα της ομάδας, δήλωσε ο νεαρός παίκτης του Βόλου.
Ο Γιώργος Μπάλλας, πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας για πρώτη φορά λεπτά συμμετοχής στα φετινά Playout. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου.

Το αρχικό του σχόλιο:

«Είναι ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΣ αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο τα Γιάννινα ανέβηκαν, η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα».

Είδαμε πολλά νέα πρόσωπα και από τις δύο ομάδες πως το σχολιάζεις αυτό;

«Η ομάδα το κάνει για να ξεκουράσει τους παίκτες που αγωνίζονται όλη τη χρονιά και φυσικά για να δει νέα πρόσωπα. Πιστεύω και εμείς και ο ΠΑΣ προσπαθούμε να παίξουμε με κάτω τη μπάλα και αυτό φαίνεται σε όλες τις αναμετρήσεις μας».

Είσαι ευχαριστημένος από φετινή πορεία της ομάδας;

«Θα μπορούσε και καλύτερα. Είμαστε μια ομάδα που πήγαμε καλά φέτος, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο. Σε γενικές γραμμές ναι».
https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/11744569/mpallas-den-ekmetalleytikame-tis-eykairies-mas-vid/

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 16:38 »
Μετά τη φάση που είχαμε στο 30 δευτερόλεπτο, για 25 λεπτά ο Βόλος μας έπαιζε μονότερμα. Ούτε ο γαύρος δε μας είχε κλείσει έτσι....
Το νέο σύστημα δεν το κατάλαβα. Παίξαμε με τρία σεντερ μπακ και μας ειχαν κάνει χωνί....2 δοκάρια είχαν και το σκορ θα μπορούσε άνετα να ήταν 3-0.
Άμυνα και Χουτεσιώτης έπαιρναν λίγο τον μεσημεριανό ύπνο, αν και είχε περάσει η ώρα.
Για να μη λέμε μόνο για την άμυνα, ούτε το κέντρο μας ήταν καλό. Καρτάλης σε ρηχά νερά και ο Κάστρο δε νομίζω να είχε σε άλλο παιχνίδι τόσες λάθος μεταβιβάσεις.
Νομίζω μόνο ο Μπρένερ και ο Παμλίδης προσπάθησαν να φανούν λίγο στο πρώτο ημίχρονο.
Ευτυχώς μετά το γκολ ισορροπήσαμε το παιχνίδι και επίσης στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να παίξουμε καλή μπάλα, θα μπορούσαμε ακόμη και τη νίκη.
Ο Γρασδάνης σωματοδομή τανκ, αλλά από τεχνική μου φαίνεται ότι θελει τρελή δουλειά....
Από όλους τους πιτσιρικάδες πάντως που έβαλε ο κόουτς, αυτόν που θα ήθελα να δω να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής είναι ο Λώλης και μου κάνει περιέργεια που ενώ χρησιμοποιήθηκε σε κάποια ματς στην αρχή, μετά ξεχάστηκε στον πάγκο.
Επίσης, η διαιτησία για ακόμη μία φορά ήταν για τον πέο....Μακάρι να μη ξανασφυρίξουν ποτέ οι έλληνες διαιτητές.
Τέλος το γκολ που βάλαμε στο τέλος ακυρώθηκε σωστά; Δεν ξέρω τους κανονισμούς διαιτησίας, αλλά γιατί τη φάση τη μέτρησαν από τη σέντρα όταν έχει εξελιχθεί από παρέμβαση άλλου παίκτη;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 19:10 »
Τέλος το γκολ που βάλαμε στο τέλος ακυρώθηκε σωστά; Δεν ξέρω τους κανονισμούς διαιτησίας, αλλά γιατί τη φάση τη μέτρησαν από τη σέντρα όταν έχει εξελιχθεί από παρέμβαση άλλου παίκτη;

Ο Παμλίδης πριν κάνει το σουτ που αποκρούστηκε, ήταν οφσάιντ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 22:06 »
Γιατί είναι οφσάιντ; Η μπλε γραμμή του αμυντικού είναι πιο μπροστά από την κόκκινη του Παμλίδη.
Απαντάω μόνος. Μάλλον μετράει η γραμμή του χορταριού και όχι η κάθετη αν καταλαβαίνω.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 18 Απρ 2021 22:10 από pextempalla »

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Κυρ 18 Απρ 2021 22:41 »
Ναι, οι κάθετες απλά προσδιορίζουν σε ποιο σημείο του χορταριού λαμβάνεται το σημείο που θα τραβήξουν τις γραμμές οφσάιντ.
Εϊναι προοπτική 3D.