Αποστολέας Θέμα: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα (4η αγωνιστική play out)  (Αναγνώστηκε 4416 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βόλος ΝΠΣ-ΠΑΣ Γιάννινα (4η αγωνιστική play out)
« Απάντηση #75 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:08 »
Μπήκε ο Μπάλλας,βγήκε ο πρώην μας ο Τάσος ο Κρητικός

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:10 »
πολλα λαθη κλεψαμε σε ενα με τον πηλιο βγηκε στην κοντρα εδωσε λιγο πιο αριστερα στον γροσδανη εκανε σουτ μεσα απο την περιοχη εξω
στο 83

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:11 »
Πλασέ Γροσδάνη και άουτ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:12 »
Φάουλ σε καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:13 »
Απευθείας άουτ

αλλαγή Κιάκος μέσα Μπαριέντος έξω.

Σαν τον Χαρούλη δεν είναι ο δεύτερος;

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:13 »
Μόλις μπήκα σπίτι. Και το Χ μια χαρά είναι με βάση την εικόνα μας ή κανω λάθος;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:14 »
Το βάλαμε αλλά ήταν οφσάιντ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:14 »
Δούμτσης αντί Παμλίδη

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:15 »
και ο δουμτσης μεσα στο 88 αντι του παμλιδη
πριν σκοραρε ο σαλιακας αλλα ακυρωθηκε οφσαιντ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:17 »
Τελευταία λεπτά

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:17 »
3 εξτρα λεπτα
α εδωσε και ενα τραγικο οφσαιντ πριν

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:18 »
Το γκολ ηταν οφσαιντ οντως;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:20 »
ΤΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:20 »
Είχε ένα σουτ ο Βόλος μέσα στην περιοχή αλλά σημάδεψε τις διαφημιστικές πινακίδες

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:22 »
Το γκολ ηταν οφσαιντ οντως;

απο την πρωτη σεντρα εδειξε το ριπλει με τις γραμμες ειναι οφσαιντ, ο παμλιδης ομως κανει επαφη και διωχνει ο τερμας,αν δν αλλαζει η φαση ειναι

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:24 »
Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ. Το var έλαβε υπ όψιν τη στιγμή της σέντρας κι όχι τι στιγμή που έγινε το σουτ μετά τη σέντρα. Επίσης μετά έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ στο Δουμτση που βγήκε μόνος στη πλάτη της αμυνας. Για το διαιτητή τι να πω; Απλά τραγικός.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:24 »
Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ. Το var έλαβε υπ όψιν τη στιγμή της σέντρας κι όχι τι στιγμή που έγινε το σουτ μετά τη σέντρα. Επίσης μετά έδωσε ανύπαρκτο οφσάιντ στο Δουμτση που βγήκε μόνος στη πλάτη της αμυνας. Για το διαιτητή τι να πω; Απλά τραγικός.
Αρτινός τι να πεις  :))

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:33 »
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: Το ιδιαίτερο κούρεμα του Γροσδάνη (vid)

Τα κομμωτήρια άνοιξαν και απ' ότι φαίνεται ο νεαρός άσος του ΠΑΣ το εκμεταλλεύτηκε, αν κρίνουμε από το κούρεμα του.

Ο Γροσδάνης πέρασε ως αλλαγή στο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στον Βόλο, αντικαθιστώντας τον Καρτάλη στο 69'. Αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το ιδιαίτερο κούρεμά του με τις γραμμές στο πίσω μέρος του κεφαλιού του!
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1584721/volos-pas-giannina-idiaitero-koyrema-toy-grosdani-vid

Ήδη υπάρχουν αρκετά σχόλια για αυτό.Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο όρεξη είχε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:40 »
Κι εγώ για κανονικό το είδα το γκολ, τέλος πάντων.

Οι πιτσιρικάδες μια χαρά, μου άρεσαν.
Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα καθιερωθούν, εάν συνεχίσουν τη σωστή δουλειά.
Ομολογώ ότι τον Γροσδάνη τον βλέπω για πρώτη φορά να παίζει και μου έκανε εντύπωση  η σωματοδομή του και η τεχνική του κατάρτιση. Ας έχει ό,τι κόμμωση θέλει, αρκεί να είναι καλός σε αυτό που κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:41 »

Προσυπογράφω επί 1966. Για γέλια τα κοράκια.

Στην αρχή με τα τρία στοπερ, τα δύο χαφ (Λιάσο και Κάστρο) στο κέντρο, το γκολ και τα δοκάρια του Βόλου να πω την αλήθεια το ψιλοβοφήθηκα το ματς. Η ομάδα με διέψευσε και της αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση μετά το στραπάτσο με τη Λαμία. Από την ισοφάριση και μετά ο ΠΑΣ είχε καλύτερη εικόνα και μπορούσε να κερδίσει. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι αναπληρωματικοί ιδιαίτερα δε οι Λιάσος, Πήλιος και Γροσδάνης.

Ελπίζω του Μιλι να μην είναι κάτι σοβαρό, τη γκαντεμιά και αυτή φέτος.

Συνεχίζουμε..... :pas: ΚΑΙ  :mono:

Υ.γ.: Στο gazzeta είστε για γέλια που ασχολείστε με το κούρεμα ενός νέου παίκτη. Εγώ από την άλλη στέκομαι στο χτύπημα στην πλάτη του παίκτη από τον coach σαν ενθάρρυνση.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:45 »
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα: Το ακυρωθέν γκολ του Σάλιακα για οφσάιντ (vid)

Στο 87' ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δίχτυα, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Ο Σάλιακας από κοντά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το 1-1 διατηρήθηκε καθώς το τέρμα του δεν μέτρησε ως οφσάιντ, όπως επιβεβαίωσε και το VAR.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1584724/volos-pas-giannina-akyrothen-gkol-toy-saliaka-gia-ofsaint-vid

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:47 »
Γιαννίκης: «Είτε μείνω είτε φύγω θα παραδώσω έκθεση στη διοίκηση»

Αλλαγή συστήματος σήμερα και 3-5-2 από τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά και μια εικόνα από το μέλλον με Πήλιο, Γροσδάνη, Λώλη και Λιάσο να βρίσκονται ταυτόχρονα μαζί στο τελευταίο 20λεπτο. Ο κόουτς τόνισε ότι η σωτηρία που ήρθε νωρίς και εύκολα τον οδήγησε στην απόφαση να κάνει δοκιμές, ώστε να παραδώσει την έκθεσή του στη διοίκηση ως οφείλει να κάνει κάθε επαγγελματίας προπονητής, όπως είπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στον Βόλο για την πορεία του φέτος και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει και στους παίκτες μου γιατί πετύχαμε τη σωτηρία πολύ νωρίς, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου φέτος και ήρθε η ώρα σήμερα να αλλάξουμε κάποια συστήματα και να δούμε κάποιους παίκτες και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα χωρίς βαθμολογικό άγχος. Πιστεύω ότι ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις».

Για την ποιότητα του β’ ημιχρόνου που δεν ήταν εφάμιλλη του α’ 45λεπτου: «Και στο β’ ημίχρονο το ματς είχε ένταση, είχαμε προϋποθέσεις για ευκαιρίες και γκολ. Στο α’ μέρος χρειαστήκαμε ένα τέταρτο περίπου μέχρι να μπούμε στο κλίμα και είναι λογικό μετά τις αλλαγές και την αλλαγή συστήματος, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν θα συνεχίσει να δοκιμάζει παίκτες και συστήματα: «Πετύχαμε πολύ νωρίς τον στόχο μας δεν έχουμε βαθμολογικό άγχος, οπότε αυτό μας επιτρέπει να δούμε κι άλλους παίκτες. Είτε μείνω είτε φύγω από την ομάδα θα κάνω την έκθεσή μου για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι ο επαγγελματισμός, έτσι έχω μάθει από εκεί που έρχομαι, οπότε αυτό θα συνεχίσουμε».

Για το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα: «Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προσπαθούμε, δεν παίζουμε ποδόσφαιρο σκοπιμότητας. Είναι η εξέλιξη που είχαμε φέτος και σήμερα είχαμε φάσεις στο παιχνίδι μας κι αυτό δουλεύουμε».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 21:48 »
Το var ήταν στον κόσμο του.. Ηθελημένα προφανώς. Το γεγονός ότι ο κόουτς δοκίμαζε συστήματα με κάνει να ελπίζω πως θα μείνει.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 17 Απρ 2021 21:51 από echo »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 22:08 »
Λόπεθ: «Κυριαρχήσαμε στο πρώτο, ισορροπημένο το δεύτερο»

Στην καλή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε ο Άνχελ Λόπεθ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του Βόλου χαρακτήρισε ανταγωνιστική την ομάδα του και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη χρησιμοποίηση κάποιων νεαρών παικτών όπως ο Μπάλλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λόπεθ:

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δυο δοκάρια και κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά, ενώ το δεύτερο μέρος ήταν πιο ισορροπημένο. Σε κάθε περίπτωση ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί όπως θέλουμε να είμαστε, δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν και κάποιοι νεαροί παίκτες όπως ο Μπάλλας για να τον τσεκάρουμε και πρέπει να συνεχίσουμε».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σαβ 17 Απρ 2021 22:10 »
Παράθεση
Συγκινημένος στις δηλώσεις του ο Λιάσος για το παρθενικό του γκολ

Το πρώτο του γκολ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο πέτυχε ο Άγγελος Λιάσος. Ο 21χρονος χαφ σκόραρε στο 29’ και έφερε το ματς με τον Βόλο στα ίσια. Στη συνέχεια ανέβηκε πολύ ψυχολογικά κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Στις δηλώσεις του εμφανίστηκε συγκινημένος για το γκολ που πέτυχε, αλλά και χαρούμενος για τις ευκαιρίες που παίρνει και τον ενεργό ρόλο που αποκτάει πλέον στην ομάδα.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ. Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά, έχουμε κάποια ακόμα παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι στιγμής».

Για το κακό ξεκίνημα του ΠΑΣ στο ματς: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά το ισορροπήσαμε και νομίζω ότι στο β’ 45λεπτο ήμασταν πολύ καλύτεροι του Βόλου».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας: «Νομίζω ότι είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμα καλύτεροι, γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Πιστεύω ότι βήμα βήμα η ομάδα εξελίσσεται και βελτιώνεται συνεχώς».

Για τις εμπειρίες και τις συμμετοχές που αποκτάει φέτος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ενεργό ρόλο στην ομάδα. Παίρνω χρόνο συμμετοχής και ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου δίνει χρόνο. Κοιτάω μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι και να κάνω το βήμα παραπάνω».
super-fm.gr

Παράθεση
Καρτάλης: «Δίκαιο αποτέλεσμα, παίξαμε με νέο σύστημα»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Καρτάλης στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Ο ομογενής μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε ότι η ομάδα άργησε να βρει ρυθμό, αλλά βελτιώθηκε στη συνέχεια και στάθηκε στο γεγονός πώς έγινε rotation και αλλαγή συστήματος.

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θεωρώ πώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο Βόλος και στο δεύτερο εμείς».

Για το γεγονός ότι δεν έγινε καλό ματς στο δεύτερο όπως στο πρώτο: «Σίγουρα κουραστήκαμε. Δουλέψαμε και καινούργιο σύστημα στην προπόνηση. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες δυσκολίες, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είχαμε ένα μεγάλο rotation, αλλάξαμε πολλούς παίκτες, είχαμε απουσίες»

Για το πρώτο εικοσάλεπτο που ήταν καλός ο Βόλος: «Αργήσαμε να μπούμε στο ματς, έπρεπε να βρούμε ρυθμό αλλά μετά μπήκαμε καλά».
passports.gr