Αποστολέας Θέμα: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 3110 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF/5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ
« Απάντηση #25 στις: Δευ 26 Απρ 2021 17:41 »

έκαστος εφ' ω ετάχθη

Μου στάλθηκε το παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Δευ 26 Απρ 2021 18:20 »
Λόγω επαγγελματικής υπεραπασχολήσεως ξέχασα να τραβήξω το καζανάκι και ξέμεινε μέσα ένας έγκριτος.
Αν το θυμηθώ θα το τραβήξω Τετάρτη βράδυ.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 26 Απρ 2021 19:57 »
Βήτας: «Ουδέποτε ο Χριστοβασίλης είχε εμπλοκή με κοριό, ούτε ζήτησε τη βοήθεια του Κούγια»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Βήτας. Ο τότε νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα, τοποθετήθηκε αναφορικά με τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας για τον ισχυρό άνδρα της ομάδας των Ιωαννίνων, κύριο Χριστοβασίλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
«Δεν θα ασχοληθώ με την ανακοίνωση του κυρίου Κούγια. Μέσα αναφέρει ότι ο Χριστοβασίλης ζήτησε τη βοήθεια του για τον κοριό της ΕΥΠ, σε μία υπόθεση που ουδέποτε είχε εμπλοκή ο κύριος Χριστοβασίλης και επίσης ποτέ δεν ζήτησε την βοήθεια του Αλέξη Κούγια, γιατί είχα αναλάβει εγώ εξ ολοκλήρου την υπόθεση και αυτά που σας αναφέρω είναι η πραγματικότητα».

https://super-fm.gr/70855/vitas-oydepote-o-christovasilis-eiche-emploki-me-korio-oyte-zitise-ti-voitheia-toy-koygia/

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 26 Απρ 2021 22:22 »
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΒΟΛΟΣ 0-0
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 26 Απρ 2021 22:25 »
Τι μας συμφέρει:

ΑΕΛ-ΟΦΗ                  αδιάφορο
Ατρόμητος-Λαμία             χ
Απόλλων-Βόλος               1

2 στα 2

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τρι 27 Απρ 2021 00:13 »
Αλέξη ευχησου να πάμε τελικό και να χουμε να ασχοληθούμε με αυτόν γιατί άμα είμαστε αδιάφοροι στο μεταξύ μας ματς θα χει Τσο και Λο που λένε και στο χωριό μου. Εμείς θα στην βάλουμε την ταφόπλακα με την ελπίδα να φύγεις και από εκεί και να σωθεί και αυτή η έρμη η Λάρισα που την έχεις καταντήσει μπουρδέλο.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τρι 27 Απρ 2021 15:24 »
Απάντησε και στον Βήτα ο Κούγιας

Ακόμα και στη χθεσινή προσωπική δήλωση του Γιώργου Βήτα απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και μάλιστα με μακροσκελή ανακοίνωση για να υπενθυμίσει ποιους είχε συγκατηγορούμενους ο Χριστοβασίλης σε δίκες για ύποπτα παιχνίδια στα οποία όμως θυμίζουμε ότι αθωώθηκε.

Αναλυτικά:

Ένας δικηγόρος που υποδύεται τον φανατικό οπαδό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ όταν ήμουν εγώ ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του, αφού είναι από την Άρτα και είναι οπαδός της Αναγέννησης Άρτας, όπως από την Άρτα είναι και ο Χριστοβασίλης και ο οποίος βλέπει το όνομα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μόνο όταν αναφέρεται και ασχολείται με εμένα, άλλωστε για αυτό τον καλούν στο ραδιόφωνο του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, οι δημοσιογράφοι υπάλληλοι του Σαββίδη στο OPEN, έκανε μία ψευδή δήλωση την οποία αναπαρήγαγαν μόνο τα site του ΠΑΟΚ, των Ιωαννίνων και το ραδιόφωνο και το site της Λάρισας που πανηγυρίζουν όταν η ΑΕΛ χάνει αγώνες.

Ο Χριστοβασίλης όχι μόνο ήταν κατηγορούμενος για στήσιμο αγώνων στην δικογραφία Παπανδρέου, αλλά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών μαζί με τον περιβόητο Θωμά Μητρόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκε για να μετονομασθεί ο Ηλυσιακός σε Αιγάλεω εισπράττοντας 500.000€, μαζί με τον περιβόητο Μάκη Ψωμιάδη, μαζί με τον περιβόητο Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα, μαζί με τον Χαραλαμπίδη του Ιωνικού, αλλά κυρίως μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και γενικό κουμάντο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί ιδιοκτησίας Χριστοβασίλη, Βαγγέλη Αγγελή, αλλά και άλλα κουμάσια του ποδοσφαίρου για στήσιμο αγώνων.

Η αιτία παραπομπής Χριστοβασίλη ήταν οι υποκλαπείσες συνομιλίες του Βαγγέλη Αγγελή με συγκατηγορούμενους του Χριστοβασίλη για στήσιμο αγώνων, την περίοδο που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είχε υποβιβαστεί στην τότε Β΄ Εθνική και τα περισσότερα παιχνίδια ήταν στημένα από την συμμορία της Ηλιούπολης με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σε αυτή τη δίκη όλοι οι κατηγορούμενοι με μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας εμένα καταδικάστηκαν σε ποινές από 5 έως 8 χρόνια κάθειρξη, εκτός από τον Χριστοβασίλη και τον Αγγελή για τους οποίους δεν ανέφερα τίποτα από το παρελθόν τους στο ποδόσφαιρο και ακόμα θυμάμαι τα παρακάλια και των δύο για να τους βοηθήσω.

Εκτός από το Κακουργιοδικείο με κατηγορούμενους Χριστοβασίλη και Αγγελή, παράλληλα το καλοκαίρι του 2012 έγιναν οι δίκες και στα πειθαρχικά δικαστήρια του ποδοσφαίρου με κατηγορούμενες ομάδες τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα, τον Διαγόρα Ρόδου, την Ηλιούπολη, τον Αγροτικό Αστέρα, τον ΟΦΗ, αλλά και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την κατηγορία το στήσιμο αγώνων και προβλεπόμενη ποινή τον υποβιβασμό.

Στις δίκες αυτές ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας, που είχε τολμήσει να αποκαλύψει όλα αυτά τα παράνομα της Β΄ Εθνικής που απέτρεπαν την Παναχαϊκή της οποίας ήμουν ιδιοκτήτης να ανέβει στην Super League, ήμουν εγώ και παρά το ότι ο Χριστοβασίλης επί τρία χρόνια δεν πλήρωνε σε εμένα τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει για την αγορά από αυτόν το καλοκαίρι του 2008 των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μόνο και μόνο για να μην υποβιβασθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στα δικαστήρια και στα πειθαρχικά για τον υποβιβασμό και τα ποινικά όπου δικάστηκαν για τα κακουργήματα, έκανα αγιογραφία της προσωπικότητας του Χριστοβασίλη αποκρύπτοντας αυτά που είχε κάνει εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εμού, αλλά και εις βάρος του Ηλυσιακού κι ανέφερα μόνο την οικογενειακή του και επιχειρηματική του δραστηριότητα συγχωρώντας τον για την βρωμιά που έκανε το 2008, σίγουρα εισπράττοντας χρήματα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος τότε της Β΄ Εθνικής ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ να βάλει 12 πιτσιρίκια να παίξουν αυτόν τον κρίσιμο αγώνα και έτσι έχασε ο Ηλυσιακός, το ίδιο έκανε και φέτος εις βάρος της ΑΕΛ βάζοντας πιτσιρίκια απέναντι στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό για να υποβιβαστεί η ΑΕΛ, ενώ την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έβαλε την κανονική ενδεκάδα και με την βοήθεια του αλήστου διαιτητικής μνήμης Τεροβίτσα, ο οποίος σφύριξε εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τρία πέναλτι και έτσι χάσαμε τον αγώνα με τον Ηλυσιακό με 4-3, με αποτέλεσμα να ανέβει με διαφορά ενός πόντου στην Super League μία από τις πιο βρώμικες ομάδες που εμφανίστηκαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πανθρακικός αντί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και έτσι εγώ να αναγκαστώ να πουλήσω τις μετοχές μου στον Χριστοβασίλη, του οποίου τότε όταν έκανε αυτά που αναφέρω εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δικηγόρος ήταν ο συμπατριώτης του από την Άρτα, αυτός που εμφανίζεται τώρα να κάνει τον φανατικό οπαδό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να κάνει και αυτές τις δηλώσεις και έτσι βλέπει πάλι το όνομα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έστω και σε αυτά τα συγκεκριμένα.

Υ.Γ. Ο λαλίστατος δικηγόρος δεν άκουσα, ούτε διάβασα να κάνει καμία δήλωση ή ανακοίνωση για την πώληση των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, που από ότι γνωρίζω, εκτός εάν με πληροφόρησαν λάθος, ήταν παρών στο συμβολαιογραφείο της εταιρείας συμβολαιογράφων, στα γραφεία της οποίας έγιναν τα συμβόλαια.

Τα υπόλοιπα αύριο το μεσημέρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

https://super-fm.gr/70875/apantise-kai-ston-vita-o-koygias/

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Τρι 27 Απρ 2021 16:01 »
Απάντησε και στον Βήτα ο Κούγιας

Ακόμα και στη χθεσινή προσωπική δήλωση του Γιώργου Βήτα απάντησε ο Αλέξης Κούγιας και μάλιστα με μακροσκελή ανακοίνωση για να υπενθυμίσει ποιους είχε συγκατηγορούμενους ο Χριστοβασίλης σε δίκες για ύποπτα παιχνίδια στα οποία όμως θυμίζουμε ότι αθωώθηκε.

Αναλυτικά:

Ένας δικηγόρος που υποδύεται τον φανατικό οπαδό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ όταν ήμουν εγώ ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του, αφού είναι από την Άρτα και είναι οπαδός της Αναγέννησης Άρτας, όπως από την Άρτα είναι και ο Χριστοβασίλης και ο οποίος βλέπει το όνομα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μόνο όταν αναφέρεται και ασχολείται με εμένα, άλλωστε για αυτό τον καλούν στο ραδιόφωνο του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, οι δημοσιογράφοι υπάλληλοι του Σαββίδη στο OPEN, έκανε μία ψευδή δήλωση την οποία αναπαρήγαγαν μόνο τα site του ΠΑΟΚ, των Ιωαννίνων και το ραδιόφωνο και το site της Λάρισας που πανηγυρίζουν όταν η ΑΕΛ χάνει αγώνες.

Ο Χριστοβασίλης όχι μόνο ήταν κατηγορούμενος για στήσιμο αγώνων στην δικογραφία Παπανδρέου, αλλά παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών μαζί με τον περιβόητο Θωμά Μητρόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκε για να μετονομασθεί ο Ηλυσιακός σε Αιγάλεω εισπράττοντας 500.000€, μαζί με τον περιβόητο Μάκη Ψωμιάδη, μαζί με τον περιβόητο Ριαβόγλου του Αγροτικού Αστέρα, μαζί με τον Χαραλαμπίδη του Ιωνικού, αλλά κυρίως μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και γενικό κουμάντο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί ιδιοκτησίας Χριστοβασίλη, Βαγγέλη Αγγελή, αλλά και άλλα κουμάσια του ποδοσφαίρου για στήσιμο αγώνων.

Η αιτία παραπομπής Χριστοβασίλη ήταν οι υποκλαπείσες συνομιλίες του Βαγγέλη Αγγελή με συγκατηγορούμενους του Χριστοβασίλη για στήσιμο αγώνων, την περίοδο που ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είχε υποβιβαστεί στην τότε Β΄ Εθνική και τα περισσότερα παιχνίδια ήταν στημένα από την συμμορία της Ηλιούπολης με επικεφαλής τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Σε αυτή τη δίκη όλοι οι κατηγορούμενοι με μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας εμένα καταδικάστηκαν σε ποινές από 5 έως 8 χρόνια κάθειρξη, εκτός από τον Χριστοβασίλη και τον Αγγελή για τους οποίους δεν ανέφερα τίποτα από το παρελθόν τους στο ποδόσφαιρο και ακόμα θυμάμαι τα παρακάλια και των δύο για να τους βοηθήσω.

Εκτός από το Κακουργιοδικείο με κατηγορούμενους Χριστοβασίλη και Αγγελή, παράλληλα το καλοκαίρι του 2012 έγιναν οι δίκες και στα πειθαρχικά δικαστήρια του ποδοσφαίρου με κατηγορούμενες ομάδες τον Ολυμπιακό Βόλου, την Καβάλα, τον Διαγόρα Ρόδου, την Ηλιούπολη, τον Αγροτικό Αστέρα, τον ΟΦΗ, αλλά και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την κατηγορία το στήσιμο αγώνων και προβλεπόμενη ποινή τον υποβιβασμό.

Στις δίκες αυτές ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας, που είχε τολμήσει να αποκαλύψει όλα αυτά τα παράνομα της Β΄ Εθνικής που απέτρεπαν την Παναχαϊκή της οποίας ήμουν ιδιοκτήτης να ανέβει στην Super League, ήμουν εγώ και παρά το ότι ο Χριστοβασίλης επί τρία χρόνια δεν πλήρωνε σε εμένα τα χρήματα που είχαμε συμφωνήσει για την αγορά από αυτόν το καλοκαίρι του 2008 των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μόνο και μόνο για να μην υποβιβασθεί ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στα δικαστήρια και στα πειθαρχικά για τον υποβιβασμό και τα ποινικά όπου δικάστηκαν για τα κακουργήματα, έκανα αγιογραφία της προσωπικότητας του Χριστοβασίλη αποκρύπτοντας αυτά που είχε κάνει εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εμού, αλλά και εις βάρος του Ηλυσιακού κι ανέφερα μόνο την οικογενειακή του και επιχειρηματική του δραστηριότητα συγχωρώντας τον για την βρωμιά που έκανε το 2008, σίγουρα εισπράττοντας χρήματα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος τότε της Β΄ Εθνικής ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ να βάλει 12 πιτσιρίκια να παίξουν αυτόν τον κρίσιμο αγώνα και έτσι έχασε ο Ηλυσιακός, το ίδιο έκανε και φέτος εις βάρος της ΑΕΛ βάζοντας πιτσιρίκια απέναντι στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό για να υποβιβαστεί η ΑΕΛ, ενώ την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έβαλε την κανονική ενδεκάδα και με την βοήθεια του αλήστου διαιτητικής μνήμης Τεροβίτσα, ο οποίος σφύριξε εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τρία πέναλτι και έτσι χάσαμε τον αγώνα με τον Ηλυσιακό με 4-3, με αποτέλεσμα να ανέβει με διαφορά ενός πόντου στην Super League μία από τις πιο βρώμικες ομάδες που εμφανίστηκαν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Πανθρακικός αντί του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και έτσι εγώ να αναγκαστώ να πουλήσω τις μετοχές μου στον Χριστοβασίλη, του οποίου τότε όταν έκανε αυτά που αναφέρω εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δικηγόρος ήταν ο συμπατριώτης του από την Άρτα, αυτός που εμφανίζεται τώρα να κάνει τον φανατικό οπαδό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και να κάνει και αυτές τις δηλώσεις και έτσι βλέπει πάλι το όνομα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έστω και σε αυτά τα συγκεκριμένα.

Υ.Γ. Ο λαλίστατος δικηγόρος δεν άκουσα, ούτε διάβασα να κάνει καμία δήλωση ή ανακοίνωση για την πώληση των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, που από ότι γνωρίζω, εκτός εάν με πληροφόρησαν λάθος, ήταν παρών στο συμβολαιογραφείο της εταιρείας συμβολαιογράφων, στα γραφεία της οποίας έγιναν τα συμβόλαια.

Τα υπόλοιπα αύριο το μεσημέρι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

https://super-fm.gr/70875/apantise-kai-ston-vita-o-koygias/

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ ("... όταν ήμουν εγώ ιδιοκτήτης της ομάδας ήταν ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του, αφού είναι από την Άρτα και είναι οπαδός της Αναγέννησης Άρτας, όπως από την Άρτα είναι και ο Χριστοβασίλης...", "...το ίδιο έκανε και φέτος εις βάρος της ΑΕΛ βάζοντας πιτσιρίκια απέναντι στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό για να υποβιβαστεί η ΑΕΛ, ενώ την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έβαλε την κανονική ενδεκάδα και με την βοήθεια του αλήστου διαιτητικής μνήμης Τεροβίτσα, ο οποίος σφύριξε εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ τρία πέναλτι... ::) ::) ::)
στα όρια ΔΕΠΥ, ανακοίνωση,
ακόμη και ΑΝ συμπεριλαμβάνει και αλήθειες - και τα χαλασμένα ρολόγια δύο φορές την ημέρα δείχνουν τη σωστή ώρα.
Νομικά, πάει και το όποιο τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου, πόσο μάλλον όταν ο τελευταίος έχει κιόλας πανηγυρικά αθωωθεί (!!!), αναφύονται "ζητηματάκια" περί της αξιοπιστίας του μάρτυρα και του, δια του όρκου, καθήκοντος αληθείας του ("στα δικαστήρια και στα πειθαρχικά για τον υποβιβασμό και τα ποινικά όπου δικάστηκαν για τα κακουργήματα, έκανα αγιογραφία της προσωπικότητας του Χριστοβασίλη αποκρύπτοντας αυτά που είχε κάνει") και άλλα ων ουκ έστι αριθμός...
Γενικώς, εν μέσω υπεραπασχολήσεως, μια ανακοίνωση για τον κάδο

έκαστος εφ' ω ετάχθη

Μου στάλθηκε το παραπάνω.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Τρι 27 Απρ 2021 18:02 »
Το αστείο είναι οτι είναι ο μοναδικός από τους προέδρους της SL που έχει τιμωρηθεί για στημένα και μιλάει για άλλους. https://www.tanea.gr/2011/10/07/sports/timwria-gia-tin-panaxaiki-kai-ton-aleksi-koygia/

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 28 Απρ 2021 14:29 »
Ο κοντός ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα, μάλλον κάτι θα του τύχε πάλι. Μάλλον τον πήρε τηλέφωνο ο Φουρθιώτης να τρέξει να τον υπερασπιστεί.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Τετ 28 Απρ 2021 14:34 »
Ο κοντός ούτε φωνή ούτε ακρόαση ακόμα, μάλλον κάτι θα του τύχε πάλι. Μάλλον τον πήρε τηλέφωνο ο Φουρθιώτης να τρέξει να τον υπερασπιστεί.

Έβγαλε ανακοίνωση στο σαιτ της ΑΕΛ ότι κατέθεσε στην ΕΕΑ.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 28 Απρ 2021 14:47 »

Κι ότι θα τα πει σε συνέντευξη τύπου μετά το Πάσχα (του 2035)

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τετ 28 Απρ 2021 14:50 »

Τη διάβασα, για γέλια για ακόμα μια φορά ο κοντός.

Κλασσικός κούγιας, τώρα θυμηθκε ότι ο ΠΑΣ παίζει σήμερα. Όλο θα και θα ρε κοντέ. Σε έχουν πάρει χαμπάρι όλοι και γελάνε με τα χάλια σου. Άντε να πας να υπερασπιστείς κανέναν Φουρθιώτη, Λιγνάδη, Κορκονέα καραγκιοζάκο και που σαι προσοχή στα τακούνια και στις μάντρες.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 28 Απρ 2021 15:27 »
Ο πλεον ανεντιμος τροπος ( απο τον πλεον ανεντιμο ανθρωπο ) για να προσπαθησει καποιος να παρει τους 3 βαθμους στο μεταξυ μας ματς . Εκβιασμοι , λασπη , βρισιες , και καταγγελια την μερα του ημιτελικου .

Φτου σου !

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τετ 28 Απρ 2021 15:40 »
Μετά και το σημερινό, ο "Τσατσένκο της καρδιάς μας" παίρνει επάξια μετά το τίτλο του πρόεδρου της ΑΕΛ και τον τίτλο του νέου πρόεδρου του Εδεσσαϊκού....

Και για όσους θέλει... φρεσκάρισμα η μνήμη τους εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=zE1nbMbuOXI

Πάμε στα σπουδαία τώρα.... Γ@μηστε τον φουστη τον Ολυμπιακό.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 28 Απρ 2021 16:05 »
Ενταξει γνωστος ο ψηλος σε ολους μας. Απειλει ,προσπαθει να εκφοβισει να τραμπουκισει και τελικα πλακα πλακα εχει καταφερει δεν ξερω με τι ακρες, να γινει αρχινταβατζης του ποδοσφαιρου. Κρατος εν κρατει. Η ευλογη απορια μου ειναι πως δεν βρισκεται ενας εισαγγελεας -δικαστικος λειτουργος ,να τον τελειωσει μια και καλη. Εκτος κι αν το αφεντικο του που ολοι ξερουμε ποιος ειναι ,βρισκεται στο απυροβλητο λογω θεσεως και ισχυος. ΥΓ Ψηλε εγω σου τα γραψα. Τι θελεις και τρεχεις χρονιαρες μερες;;;; ΥΓ 1.Η δραση οπως γνωριζεις  παντα προκαλει αντιδραση. Κατσε μηπως σκαλιζοντας αποδειχθει στο τελος σε ποιον ανηκει η ΠΑΕ ΑΕΛ. ΥΓ 2. Προκαλεις πλεον μονο τον γελωτα σε ολο το πανελληνιο. ΥΓ 3 Αφου οπως δηλωσες εισαι 70 plus , τι θελεις και βασανιζεις το ποδοσφαιρο;;;;;; Αντε να αποσυρθεις στην βιλαρα σου ,να πινεις το χαμομηλακι σου γιατι οσο ασχολεισαι με τα κοινα μονο τον οικτο προκαλεις.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 28 Απρ 2021 16:17 »
Ανακοίνωση
Κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου, με συμβολαιογραφικά έγγραφα σε φυσικό πρόσωπο, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος σχετιζόταν και σχετίζεται επιχειρηματικά κατά τον χρόνο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, με δύο επιχειρηματίες ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League, χωρίς να ενημερωθεί ποτέ για αυτή την μεταβίβαση η μόνη αρμόδια να την εγκρίνει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η μεταβίβαση υπέκρυπτε και υποκρύπτει τον απόλυτο έλεγχο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακόμη και σήμερα από τον ένα εκ των ιδιοκτητών των δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται και λόγω της παρανομίας αυτής της συναλλαγής και της παντελούς αδυναμίας να εγκριθεί αυτή η μεταβίβαση αποκρύφτηκε το γεγονός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει αγώνα κυπέλου με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή, ο οποίος ήταν εικονικός αγοραστής και ουδέποτε ενεφανίσθη στο προσκήνιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και ουδέποτε κατέβαλε ούτε ένα ευρώ για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε τον αριθμό των συμβολαίων και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τα ονόματα ιδιοκτητών ΠΑΕ που συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη διαδικασία, όπως και τις λεπτομέρειες της που αναφέρονται στην καταγγελία και αυτό θα γίνει σε συνέντευξη τύπου είτε στην Αθήνα, είτε στην Λάρισα αμέσως μετά το Πάσχα.
aelfc.gr

Σίχαμα