Αποστολέας Θέμα: 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ  (Αναγνώστηκε 1875 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΜΑΪΟΥ
19:30 ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ
19:30 ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
19:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
19:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ
15:00 ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ
17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OFF/6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ PLAY OUT ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ
« Απάντηση #1 στις: Παρ 07 Μάι 2021 14:18 »
Παράθεση
Σάββατο 8/5, 19:30

Βόλος-Λάρισα: Ευαγγέλου (Λ.Δημητριάδης, Νικολαΐδης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Φωτιάς, Φωτόπουλος)

Παναιτωλικός-Ατρόμητος: Γκορτσίλας (Νικολακάκης, Μπουξμπάουμ, 4ος Κουκούλας, VAR: Διαμαντόπουλος, Μωυσιάδης)

Λαμία-ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Απτόσογλου, Ψαρρής, 4ος Μανούχος, VAR: Κουμπαράκης, Χριστάκογλου)

Κυριακή 9/5

15:00 ΠΑΟΚ-Άρης: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλίνκα, 4ος Τζίλος, VAR: Κοοj, Παπαδάκης)

17:15 Αστέρας Τρ.-Ολυμπιακός: Κουτσιαύτης (Κουρομπύλια, Τριανταφύλλου, 4ος Καραντώνης, VAR: Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος)

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Αρανόφσκι (Ζιούκοφ, Κούτσεφ, 4ος Ζαχαριάδης, VAR: Εστέβες, Σαμοΐλης)

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 07 Μάι 2021 18:57 »
Από super - fm.gr :

Σε ψηφοφορία έθεσε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League η ΠΑΕ ΑΕΛ το θέμα της αναβολής όλης της αυριανής αγωνιστικής των playouts για λόγους ισονομίας,εξαιτίας της αναβολής του αγώνα car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ψηφοφορία έληξε με… σκορ 9-5 υπέρ της μη αναβολής, με την ΕΠΟ να ψηφίζει «λευκό».

Υπέρ της πρότασης της ΑΕΛ ψήφισαν μόνο η Λάρισα, ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός και κατά οι υπόλοιπες 9 ομάδες.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 12:24 »
Τι μας συμφέρει:

ΛΑΜΙΑ - ΟΦΗ                   2
ΒΟΛΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ              2;
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  1

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 15:04 »
Τι μας συμφέρει:

Αυθαίρετο μάλλον ...
Ο καθένας κρίνει με διαφορετικά κριτήρια .
πχ προτιμώ να μείνει ως ευκολότερος αντίπαλος ο Παναιτωλικό και να πέσει ο ΟΦΗ ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 16:57 »
Τι μας συμφέρει:

Αυθαίρετο μάλλον ...
Ο καθένας κρίνει με διαφορετικά κριτήρια .
πχ προτιμώ να μείνει ως ευκολότερος αντίπαλος ο Παναιτωλικό και να πέσει ο ΟΦΗ ...

Τπ πήγα με το σκεπτικο της βαθμολογίας.

Έτσι έχεις δίκιο αν και νομίζω ότι θα σωθεί ο ΟΦΗ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 19:45 »
Καλά ξεκίνησαν τα ματς.Για να δούμε τι έχουν να μας προσφέρουν.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 20:25 »
Όπως φαίνεται στο ημίχρονο των αγώνων η Λάρισα αποχαιρετά από σήμερα την κατηγορία. Δύσκολο ν ανατρέψει το 2-0 που χάνει.
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-2
Λαμία - ΟΦΗ 0-1
Βόλος - Λάρισα 0-2, τα αποτελέσματα του ημιχρόνου

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 20:32 »
Με αυτά τα αποτελέσματα Λάρισα και Παναιτωλικός μένουν μοναχοί τους.
Ας δούμε όμως και τα τελικά αποτελέσματα και βλέπουμε.

Βαθμολογικά βλέπω πέφτει από σήμερα η Λάρισα μιας και ο Παναιτωλικός την έχει στην ισοβαθμία.
Παναιτωλικός-Λάρισα 2-1
Λάρισα-Παναιτωλικός 1-0
Λάρισα-Παναιτωλικός 1-1

Ο Παναιτωλικός τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια.

1. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Προσοχή να καλύψουμε και το -12 και να πάει να απαυτωθεί η Σουζάνα και ο Παναιτωλικός αν του μπουν τίποτα ιδέες.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 08 Μάι 2021 20:39 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 21:38 »
Αντίο από σήμερα για τον Αλέξη.
Τελικά αποτελέσματα :
Λαμία - ΟΦΗ 0-2
Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-3
Βόλος - Λάρισα 3-1

Μπαραζ ο Παναιτωλικός.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 21:42 »
ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 22:14 »
ΡΕ ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.... ΕΛΕΟΣΣΣ :P :P

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 08 Μάι 2021 23:04 »
Τη Λάρισα εγώ τη θέλω αντίπαλό μας στην Σουπερλιγκα, χωρίς όμως Πρόεδρο τον Κούγια.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 00:26 »
Τι μας συμφέρει:

Μόνο το πρώτο.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 00:34 »
Τη Λάρισα εγώ τη θέλω αντίπαλό μας στην Σουπερλιγκα, χωρίς όμως Πρόεδρο τον Κούγια.

Συμφωνώ. ΠΑΣ και ΑΕΛ πρέπει να είναι πάντα στην 1η κατηγορία και σε υψηλές πτήσεις με την δυναμική που έχουν.

Ήθελα πολύ να φύγει η κυραφόφη από την σκουπρολίγκα. Σε αυτή την ομάδα ναι θα άξιζε πραγματικά να έχει πρόεδρο τον Κούφια. Μεγαλύτερο μπο#ρδέλο δεν θα υπήρχε. 2 σιχαμερά ερπετά μαζί με τα γλωσσίδια έξω. 

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 15:00 »
Παράθεση
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

Κάποιοι βιάζονται να μας υποβιβάσουν και κάποια σιχάματα, δήθεν ΑΕΛάρες μόνο όταν έπαιρναν τα χοντρά μεροκάματα, έγραψαν και άρθρα εναντίον της αναδιάρθρωσης, χωρίς να έχουν επάνω τους ίχνος τσίπας με ότι πιο υποτιμητικό σημαίνει αυτή η έκφραση.

Όλοι όμως καταλαβαίνουν πόσο δικαιώνομαι για το στήσιμο της ΑΕΛ στα play– out από όλες τις ομάδες δυστυχώς, εκτός από τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα.

Ο Βόλος απέναντι στον ΟΦΗ, στον Παναιτωλικό και στην Λαμία έπαιξε με παιδάκια και χθες μήπως και στραβώσει τίποτα έβαλε και τον Δουβίκα.

Τα Γιάννενα ξευτίλισαν την έκφραση «σηκώνω τα πόδια» και «το εργαλείο» Κάργας καθάρισε και για τον ΟΦΗ και για τον Παναιτωλικό, ο Λισγάρας ο υπάλληλος της Ξάνθης και ο καλύτερος φίλος του Καρασαλίδη επί 5 χρόνια καθάρισε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα, αλλά το μεγαλύτερο σίχαμα, άλλωστε για αυτό κάθισε 5 χρόνια με τον Λιμπάντση στην Κέρκυρα και τον έδιωξαν κλοτσηδόν από τον Πανιώνιο και τον Ατρόμητο, ονομάζεται Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο ηθοποιός – προπονητής με το φυτεμένο μαλλί, που χθες στην Λαμία καθάρισε και την περίπτωση η ΑΕΛ να κέρδιζε τον Βόλο, από τα πρώτα λεπτά.

Όλοι αυτοί σε λίγο θα καταλάβουν ότι έκαναν μία τρύπα στο νερό, αφού εκτός μίας ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, εκκρεμεί και η καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και απλώς απέδειξαν πόσο ξεδιάντροποι είναι.

Όλοι αυτοί δεν έχουν καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο για μένα είναι μέρος της γενικότερης προσωπικής μου κουλτούρας και ότι η ΑΕΛ είναι το παρόν και το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο για όσα χρόνια θα ζήσω και όσα χρόνια θα είμαι ακμαίος να κερδίζω χρήματα από την επιστήμη μου και να την χρηματοδοτώ σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

Θέλω να ευχαριστήσω με τα πιο θερμά λόγια τους κ.κ. Festa, Φουσέκη και Παναγούλη για όσα προσέφεραν στην ΑΕΛ για να επιτευχθεί το ακατόρθωτο, όπως απεδείχθη, αφού η τύχη μας ήταν προδιαγεγραμμένη και σχεδιασμένη από τον Γιαννάκη και τα αφεντικά του ότι και να κάναμε, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην πιο βρώμικη ομάδα της SuperLeague 1 με τον άγνωστο ή τους άγνωστους ιδιοκτήτες από το 2015, την ομάδα θα κοουτσάρει ο ακάματος εργάτης της ΑΕΛ και συνεργάτης του Πρωταθλητού Ελλάδας Γιάτσεκ Γκμόχ, Μιχάλης Ζιώγας με γυμναστή τον κ. Κώστα Μαντζιώκα και προπονητή τερματοφυλάκων τον Βαγγέλη Τσότσα.

Την εικοσάδα θα αποτελέσουν μόνο οι ποδοσφαιριστές που μαζί με τους τραυματίες Graur, Zizic, Γλυνό θα είναι η βάση της ΑΕΛ για την επόμενη ημέρα σε όποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Το κλάμα του Acuna, του Jakimovski, του Μπέρτου, και του νεότερου αρχηγού στην ιστορία της ΑΕΛ Πινακά, δείχνει τον δρόμο και το ποιοί παίκτες Έλληνες και ξένοι πρέπει να αγωνίζονται στην ΑΕΛ.

ΥΓ1. Εγώ δεν είμαι Πηλαδάκης να έχω εισπράξει μέσω της ΑΕΛ δεκάδες εκατομμύρια, να την έχω χρεώσει 19.000.000€ και μόλις η ομάδα υποβιβάζεται να την εγκαταλείπω στα τοπικά πρωταθλήματα και να έχω το θράσος μόλις την αναλάβει αξιόπιστος και με χρήματα ιδιοκτήτης να εισπράττει και 2.200.000€ ενοίκιο.

ΑΕΛ στ εύκολα, ΑΕΛΑΡΑ στα δύσκολα.

ΥΓ2. Μην ξεχνάτε ότι εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα και κανέναν, όλα τα λαμόγια παντός είδους τα έχω για πρωινό, γιατί είμαι από πλουτώνιο και έχω την δύναμη να αποφασίζω ποιά θα είναι η ζωή μου και η καθημερινότητα μου.
aelfc.gr

Ας έχουν τον νου τους στην ομάδα και να κάνουν το 2 στα 2.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 15:29 »
Παράθεση
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια

είμαι από πλουτώνιο
Κι εμένα με τσίμπησε μία αράχνη παλιότερα και έγινα ο Spider Man.
Άσε που στο dna μου έχω και κρυπτονίτη, άρα είμαι και λίγο Superman.

Γελοίο υποκείμενο...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 16:54 »
Το ότι ο Κούγιας είναι ο μεγαλύτερος αλήτης με το μεγαλύτερο θράσος σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο νομίζω ότι το ξέρουμε όλοι. Προσωπικά θεωρώ ότι μέχρι να τελειώσει για τα καλά το θέμα υποβιβασμος το πανελλήνιο θα παρακολουθήσει απιστευτο σόου . Θα κυνηγήσει την τιμωρία της ομάδας μας μέχρι άκρων, θα τεντωθεί στις ανακοινώσεις , θα χρησιμοποιήσει γνωριμίες , θα κατηγορεί ανθρώπους και θα καταγγείλει στημένα από δω και από εκεί συνεχώς και γενικότερα θα κάνει ότι μπορεί ώστε να φρενάρει την επικύρωση της βαθμολογίας και να σώσει την παρτίδα μέσω αναδιάρθρωσης .
Επειδή ζούμε στη χώρα που ζούμε κρατάω μια πισινή και φοβάμαι ότι μπορεί και να το καταφέρει. Όπως και να χει ίσως είναι σοφό να σηκώσουν λίγο μανίκια στην ομάδα και να κερδίσουμε και τα δύο επόμενα ματς ώστε ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση να βρισκόμαστε πάλι πάνω του βαθμολογικά.

ΥΓ ΤΑΚΟΎΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 17:11 »
Κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να μαζέψει αυτό το νούμερο που βρίζει ασύστολα όποιον βρίσκει στο δρόμο του; Τι φοβούνται; Ολες οι αλητείες του είναι καταγεγραμμενες με επίσημες δηλώσεις μάλιστα. Μαζέψτε επιτέλους κύριοι εισαγγελείς τον ψυχακια.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 18:43 »
Κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει να μαζέψει αυτό το νούμερο που βρίζει ασύστολα όποιον βρίσκει στο δρόμο του; Τι φοβούνται; Ολες οι αλητείες του είναι καταγεγραμμενες με επίσημες δηλώσεις μάλιστα. Μαζέψτε επιτέλους κύριοι εισαγγελείς τον ψυχακια.

Δεν σου πάει στο νου, πως ένα τέτοιο άτομο σερβίρεται ως "κορυφαίος ποινικολόγος"; Πως τρέχουν σ' αυτόν όλοι οι στριμωγμενοι λεχριτες;
Προφανώς έχει τις άκρες του.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 20:02 »
Παράθεση
γιατί είμαι από πλουτώνιο

Ωχ, τον βλέπω για Κοζλοντούι (εξαφανίστηκε κι η Οργάνωση 7)

Είχα μείνει στο ότι είναι από τιτάνιο και μπετό.

Ότι πει ο... πάντα απολαυστικός!
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 09 Μάι 2021 20:05 από Mikkael_Sin »
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 21:35 »
Ανακοίνωση του άλλου μέγιστου τιτανα του ελληνικού ποδοσφαίρου :

Βόλος για Κούγια: «Η Λάρισα δυστυχεί στα χέρια του αποτυχημένου παράγοντα»
09/05/2021

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας περί αναδιάρθρωσης έδωσε ο Βόλος με ανακοίνωση.

«Σχετικά δε με το όνειρο που άρχισε να βλέπει από χθες, με την θερμοκρασία είναι η αλήθεια ανεβασμένη, ότι δηλαδή η ομάδα του δεν θα υποβιβαστεί λόγω δήθεν επικείμενης αναδιάρθρωσης, απλώς να τον ενημερώσουμε ότι αν θα γίνει η αναδιάρθρωση των ομάδων ή όχι δεν θα το αποφασίσει ο Αλέκος ή οι όποιοι φίλοι του πολιτικοί, καθώς δεν είναι μαγαζί τους, αλλά οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League που απαρτίζουν τον ανεξάρτητο αυτό ποδοσφαιρικό συνεταιρισμό και δουλεύουν με επαγγελματισμό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ήταν που ήταν ο γηραλέος ποινικολόγος ήρθε και το κώνειο του υποβιβασμού και τον αποτελείωσε. Η παραληρηματική του ανακοίνωση συνεπώς, φυσικά κατά πάντων, όχι μόνο δεν εκπλήσσει, αλλά μάλλον ήρθε καθυστερημένη.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, τον Βόλο, να ενημερώσουμε τον πικραμένο υπερήλικα παράγοντα ότι είναι η μοναδική ομάδα που τελείωσε ΑΗΤΤΗΤΗ τη διαδικασία των play outs. Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει τη σοβαρότητα και την αλήθεια των όσων ο γνωστός Αλέκος επικαλείται για να ελαφρύνει τη δεινή θέση που έχει έρθει. Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ αγωνίστηκε και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει για την αξιοπρέπεια τη δική της και του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σχετικά δε με το όνειρο που άρχισε να βλέπει από χθες, με την θερμοκρασία είναι η αλήθεια ανεβασμένη, ότι δηλαδή η ομάδα του δεν θα υποβιβαστεί λόγω δήθεν επικείμενης αναδιάρθρωσης, απλώς να τον ενημερώσουμε ότι αν θα γίνει η αναδιάρθρωση των ομάδων ή όχι δεν θα το αποφασίσει ο Αλέκος ή οι όποιοι φίλοι του πολιτικοί, καθώς δεν είναι μαγαζί τους, αλλά οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League που απαρτίζουν τον ανεξάρτητο αυτό ποδοσφαιρικό συνεταιρισμό και δουλεύουν με επαγγελματισμό.

Θα τον συμβουλεύαμε έστω και για μια φορά στη ζωή του να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αποδεχθεί με αξιοπρέπεια τον υποβιβασμό της ομάδας του, για τον οποίο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος, και να προετοιμαστεί για τα πέτρινα χρόνια εκτός των μεγάλων σαλονιών της Super League τα οποία θα παρακολουθεί ως απλός θεατής.

Για την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Λάρισας που δυστυχεί στα χέρια αυτού του αποτυχημένου παράγοντα τι να πούμε; Σίγουρα της αξίζει πολύ καλύτερη τύχη. Ευχόμαστε καλή λευτεριά…

ΥΓ. Επειδή η Β Εθνική είναι μια σκληρή περιπέτεια με πολλές και δυνατές συγκινήσεις και παράγοντες από ευπαθείς, λόγω ηλικίας, ομάδες διατρέχουν κινδύνους, καλό θα ήταν ο Αλέκος να αποχωρήσει οριστικά. Και για τον ίδιο και για το ποδόσφαιρο.

YΓ1. Το 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την επιχορήγηση των ομάδων μέσω Στοιχήματος παραμένουν στα ταμία της ΑΕΛ ή έχουν χρησιμοποιηθεί;

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 21:39 »
Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ο υπεύθυνος για τον υποβιβασμό είναι γνωστός, να φύγει»
09/05/2021

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητεί την αποχώρηση του Αλέξη Κούγια, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο γήπεδο, που τέτοιες μέρες πριν 14 χρόνια η Α.Ε.Λ. μας κατακτούσε εμφατικά τον τρίτο τίτλο της, ο υποβιβασμός σφραγίστηκε με τον πιο επώδυνο τρόπο. Ήρθε ως νομοτελειακό αποτέλεσμα της τοξικότητας και των παλινωδιών στον τρόπο διοίκησης και στις σχέσεις με το περιβάλλον της.

Ποτέ στο παρελθόν η Α.Ε.Λ. δεν προόδευσε αν το τρίπτυχο παίκτες – διοίκηση – κόσμος δεν ήταν ΕΝΑ. Ποτέ στο παρελθόν η Α.Ε.Λ. δεν προόδευσε δείχνοντας ασέβεια στο DNA της. Το αντίθετο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε έναν υποβιβασμό.

Η Ιστορία της Α.Ε.Λ. έχει πληθώρα από δύσκολες στιγμές, αγωνιστικές αποτυχίες και τραγωδίες. Ο κόσμος της ομάδας είναι μαθημένος στα δύσκολα, γι’ αυτό και κάθε επιτυχία μας είναι εντυπωσιακή και πιο γλυκιά. Επειδή όμως όλοι μα όλοι είμαστε περαστικοί από το μεγαλείο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, αυτό που προέχει από αύριο δεν είναι ο καταμερισμός ευθυνών.

Άλλωστε ο υπεύθυνος και οι συν αυτώ είναι γνωστοί εδώ και πολύ καιρό. Προέχει η αλλαγή σελίδας και αυτή θα επιτευχθεί με την απομάκρυνση ΚΑΘΕ συνιστώσας κατάρρευσης. Νέα ιδιοκτησία και διοίκηση με όραμα, κόσμος συσπειρωμένος, αρχές της πόλης με σεβασμό στην Α.Ε.Λ. ομάδα με σταθερότητα και μέλλον.

Δεν είναι ευχολόγια, είναι οδηγός επιτυχίας. Διδασκόμαστε από τον καλύτερο εγγυητή, την ίδια την Ιστορία μας και αφυπνιζόμαστε, ενεργοποιούμαστε, ελπίζουμε. Θα επιστρέψουμε μόνο σεβόμενοι και ακολουθώντας τις προσταγές της νοοτροπίας και των αξιών που αυτή η ομάδα πρεσβεύει και δυστυχώς έχουν παραγκωνιστεί. Θα επιστρέψουμε γιατί αυτό είναι το πεπρωμένο μας».

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 22:18 »
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 2-0 (Σβαμπ, Ζιφκοβιτς)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 0-1 (Μάνταλος)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 09 Μάι 2021 23:10 »
Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ο υπεύθυνος για τον υποβιβασμό είναι γνωστός, να φύγει»
09/05/2021

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητεί την αποχώρηση του Αλέξη Κούγια, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο γήπεδο, που τέτοιες μέρες πριν 14 χρόνια η Α.Ε.Λ. μας κατακτούσε εμφατικά τον τρίτο τίτλο της, ο υποβιβασμός σφραγίστηκε με τον πιο επώδυνο τρόπο. Ήρθε ως νομοτελειακό αποτέλεσμα της τοξικότητας και των παλινωδιών στον τρόπο διοίκησης και στις σχέσεις με το περιβάλλον της.

Ποτέ στο παρελθόν η Α.Ε.Λ. δεν προόδευσε αν το τρίπτυχο παίκτες – διοίκηση – κόσμος δεν ήταν ΕΝΑ. Ποτέ στο παρελθόν η Α.Ε.Λ. δεν προόδευσε δείχνοντας ασέβεια στο DNA της. Το αντίθετο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνουμε έναν υποβιβασμό.

Η Ιστορία της Α.Ε.Λ. έχει πληθώρα από δύσκολες στιγμές, αγωνιστικές αποτυχίες και τραγωδίες. Ο κόσμος της ομάδας είναι μαθημένος στα δύσκολα, γι’ αυτό και κάθε επιτυχία μας είναι εντυπωσιακή και πιο γλυκιά. Επειδή όμως όλοι μα όλοι είμαστε περαστικοί από το μεγαλείο της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας, αυτό που προέχει από αύριο δεν είναι ο καταμερισμός ευθυνών.

Άλλωστε ο υπεύθυνος και οι συν αυτώ είναι γνωστοί εδώ και πολύ καιρό. Προέχει η αλλαγή σελίδας και αυτή θα επιτευχθεί με την απομάκρυνση ΚΑΘΕ συνιστώσας κατάρρευσης. Νέα ιδιοκτησία και διοίκηση με όραμα, κόσμος συσπειρωμένος, αρχές της πόλης με σεβασμό στην Α.Ε.Λ. ομάδα με σταθερότητα και μέλλον.

Δεν είναι ευχολόγια, είναι οδηγός επιτυχίας. Διδασκόμαστε από τον καλύτερο εγγυητή, την ίδια την Ιστορία μας και αφυπνιζόμαστε, ενεργοποιούμαστε, ελπίζουμε. Θα επιστρέψουμε μόνο σεβόμενοι και ακολουθώντας τις προσταγές της νοοτροπίας και των αξιών που αυτή η ομάδα πρεσβεύει και δυστυχώς έχουν παραγκωνιστεί. Θα επιστρέψουμε γιατί αυτό είναι το πεπρωμένο μας».
δεν είμαι κ τόσο σίγουρος για το πόσος κόσμος έχει απομείνει στην ΑΕΛ, ακολουθώντας βέβαια τη μοίρα όλων των επαρχιακών (κ μη ) ομάδων, ελέω ΠΟΚ κ μΠΑΟυΚ....κ στη τελική,ο υποβιβασμός είναι το πρόβλημα με τον κοντό;
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro