Αποστολέας Θέμα: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  (Αναγνώστηκε 8649 φορές)

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
« Απάντηση #50 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 11:01 »
Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να λέω "τι μαλάκας είναι αυτός", "τι παρτάλι είναι αυτό" ή "πόσο τρελοκομείο είναι".
Ένας 'Αγγελος (ένας είναι ο Άγγελος - σαν νοοτροπία μιλάω, γιατί αμιγώς προπονητικά, ο Άγγελος όχι και πολλά...) στο πιο "αλάνικο" και πιο διψασμένο, που σίγουρα θα κλείσει και θα ελέγχει απόλυτα τα στεγανά των αποδυτηρίων, ειδικά σε μια ομάδα που ο πρόεδρας δεν δείχνει να ασχολείται με αυτά.
Ξέρει να δουλεύει με νέα παιδιά - πολύ σημαντικό για εμάς - έχει όμως και τη νοοτροπία και το σαράκι του πρωταθλητισμού - που σε εμάς λείπει...
Έχει πια δοκιμαστεί και ξέρει, είναι στην κατάλληλη ηλικία να κάνει το βήμα παραπάνω, ερχόμενος μάλιστα σε μια ομάδα καλά δουλεμένη όπως η δική μας, και να αποδείξει ότι δεν είναι απλά "μπαοκάρχης", και επίσης έχω διαπιστώσει ότι οι παίκτες του παίζουν γι` αυτόν - άρα κάτι καλό κάνει...
Κυρίως όμως, όντας αυτός που είναι (αυτό το "πράγμα", τέλος πάντων), από τη μια δεν έχει καμία σχέση με γαυροχανουμοβάζελοσκούλικα (το αντίθετο μάλιστα) - ευτυχώς για εμάς - και από την άλλη, ασφαλώς θα "καίγεται"και θα θέλει να αποδείξει με κάθε τρόπο στα μπαόκια ότι τον αδίκησαν. Κοινώς, ένας τιτλούχος κόουτς, απέναντι σε όλους με το "Μαχαίρι στα δόντια".
Ένας στρατηγός "πολεμιστής" που έχει τα εφόδια να μετατρέψει ένα κοπάδι προβάτων σε ("τρελά") λιοντάρια - μένει να το δείξει στην πράξη.
Στην κατάλληλη ηλικία και προπονητική φάση, με πολύ δυνατό κίνητρο να διακριθεί και να κερδίσει, κύριες και κύριοι, θα πρότεινα τον, αλά Μπιέλσα, τρελό, Πάμπλο Γκαρσία - μας χρειάζεται λίγη τρέλα, να "ξεφύγουμε"...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 11:13 »
Στρατιοτάκια γίναμε με τον Γερμανό, τώρα χρειαζόμαστε μια latin πινελιά στην ομάδα. Συμφωνώ και επαυξάνω. Και είναι η 2η φορά που του την κάνουν. Με ποδοσφαιρικές εμπειρίες από τεράστιες ευρωπαικές ομάδες. Και την ανάλογη ηρεμία να δλεψει χωρίς να τον ενοχλεί κανείς. Απλά και αυτός θα χρειαστεί γήπεδα. Όσο αυτά δεν γίνονται, δεν νομίζω να έχουμε ανάλογα αποτελέσματα.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 11:40 »
Ρε συνταυροι θα διαφωνήσω. Ισχύει ότι ο μποξερ είναι και τρελή φιγούρα και δυναμικός και σε καλή ηλικία για προπονητής αλλά πραγματικά έχουμε ακούσει τόσες φορές κατηγορίες περί αρμάτων του παοκ που νομίζω μια τέτοια κίνηση απλά θα χε ως αποτέλεσμα να μας ζαλίσουν ακόμα περισσότερο. Καλύτερα έναν ξένο (ας είναι και λάτιν να μην σας χαλάσει το χατίρι) παρά τον πιο τρελό παοκτση στον πάγκο μας . Έχετε όρεξη να τους ακούτε να μιλάνε....;

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 12:09 »
Ρε συνταυροι θα διαφωνήσω. Ισχύει ότι ο μποξερ είναι και τρελή φιγούρα και δυναμικός και σε καλή ηλικία για προπονητής αλλά πραγματικά έχουμε ακούσει τόσες φορές κατηγορίες περί αρμάτων του παοκ που νομίζω μια τέτοια κίνηση απλά θα χε ως αποτέλεσμα να μας ζαλίσουν ακόμα περισσότερο. Καλύτερα έναν ξένο (ας είναι και λάτιν να μην σας χαλάσει το χατίρι) παρά τον πιο τρελό παοκτση στον πάγκο μας . Έχετε όρεξη να τους ακούτε να μιλάνε....;
Σύνταυρε, σ` "εχασα". Από πότε κριτήριο επιλογής - πρόσληψης ενός προπονητή είναι το τι θα πουν οι "άλλοι";;;
Οι "άλλοι" πάντα θα έχουν να λένε... Σιγά μη ζητήσουμε και την έγκρισή τους...
Να μου πεις ότι τον θεωρείς "λίγο" ή "ανίκανο" να το δεχθώ... Αλλά το τι θα πουν οι άλλοι;;; Με ξεπερνάει...
Και εν πάσει περιπτώσει, αν οι "αλλοι" δεν τον θέλουν 100, γι` αυτό και μόνο το λόγο, εγώ θα τον ήθελα με 1000...
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 27 Μάι 2021 12:14 από μπαμΠΑΣ »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 13:01 »
Απλά θεωρώ λάθος να φέρεις έναν άνθρωπο που με το που έρθουν οι πρώτες αναποδιες θα αρχίσουν όλοι να μιλάνε . Ο Γκαρσία είναι αμφιλεγόμενο πρόσωπο πριν καν έρθει. Στην πρώτη ήττα από τον παοκ θα μιλάνε για πούλημα και λοιπές παπαριές όλοι και θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει και γκρίνια εντός στρατοπέδου. Όπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα όπου όλοι έχουν κάτι να πουν είναι καλύτερο πιστεύω να αποφεύγονται περιπτώσεις τύπου Γκαρσία για να αποφύγεις τα λόγια των γύρω γύρω , να προστατεύσεις το όνομα σου και να αποφύγεις και την γκρίνια των οπαδών και την εσωστρέφεια.
Περιπτώσεις παθιασμένων προπονητών και με φιλοδοξίες σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες.  Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πας στον πιο φανατισμένο οπαδό του παοκ.
Μπορεί να ναι και λάθος το σκεπτικό μου, αλλά ο Γκαρσία αν και τον σέβομαι γιατί είναι αληταρας και αντι-σταρ δεν θα ταν μια κίνηση που θα με χαροποιουσε.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 13:08 »
Δεν υπάρχει κανένας λόγος ή ανάγκη να πάρεις προπονητή, δηλωμένο οπαδό άλλης ομάδας. Τέλος.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 13:21 »
Εκτός του ότι είναι δηλωμένος οπαδός, εκτός του ότι δεν έχει δείξει κάτι στον παοκ, νομίζω ότι δεν μας ταιριάζει και ο χαρακτήρας του.
Δεν θα ήθελα ένα προπονητή που να λέει συνεχώς ότι τον κυνηγάει το σύστημα, ο ολυμπιακός, το ποκ, να κάνει ανακοινώσεις αυτός η γυναίκα του σαν χουλιγκάνοι.

Το ήθος στις δηλώσεις και η αγωνιστική αντιμετώπιση των αγώνων απο τον γιαννίκη είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Κάτι έξω απο την αρρώστια του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο γκαρσία είναι ο ορισμός αυτής της αρρώστιας και ταίριαξε απόλυτα στη χώρα μας.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 14:00 »
Ποιος Γκαρσία ρε παιδιά. Πάτε καλά; Να γίνουμε οι καραγκιοζηδες της Ελλάδας; Και να εύχονται όλοι να χάσουμε; Ο άνθρωπος είναι τρελός. Να κάνει τίποτα καραγκιοζιλικια εδω όπως στον τελικό να τρελαθώ.

Επίσης σε άρθρο του Γκαζετα σήμερα λέει πως το θέμα προπονητή θα λήξει μέχρι Κυριακή και οι υποψήφιοι είναι 5. 2 από Λατινική Αμερική και 3 από Ευρώπη και από αυτούς 3 έχουν περάσει "στην επόμενη φάση" για τον ΧΒ και θα αποφασίσει μέχρι Κυριακή. Για να δούμε... Ότι και να δούμε δεν θα μπορούμε να κρίνουμε αφού δεν θα τον ξέρουμε. Χαχαχαχαχα. Έξυπνος ο προεδρας

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 16:03 »
Αν ξέρεις το παιχνίδι ξέρεις και να το παίζεις σωστά. Επειδή ο Γκαρσία είναι Ουρουγουανος και επειδή γυναίκα αλλάζεις αλλά ομάδα δεν αλλάζεις, δε φαντάζομαι να γεννήθηκε παοκτζης. Το τι πουλάει στα χαμένα είναι άλλη κουβέντα. Και αυτός που ξαναφέρνουν πούλαγε παοκοφροσυνη όσο ήταν εδω. Με 1,8 μύρια το χρόνο και γω γίνομαι για ένα χρόνο γάβρος, μπαοκι, χανουμι, βαζελος κλπ. Ο Άγγελος ας πούμε είναι πολύ πιο βαμμένος από τον Γκαρσία. Δε θυμάμαι να μας χάλασε.  Όλα είναι θέμα επαγγελματισμου και πορωσης. Και ο συγκεκριμένος δείχνει να πορωνεται με αυτό που κάνει. Και γι'αυτο θα τον ήθελα.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 19:38 »
Που έχει δουλέψει πριν ο παοκτζης.. Σε κάποιο προηγμένο πρωτάθλημα έστω και στην Β κατηγορία?
Τι νοοτροπία έχει? Εκτός από τα καραγκιοζιλικια που κάνει.. Δεν νομίζω ότι αυτός ταιριάζει με την ομάδα μας...
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Πεμ 27 Μάι 2021 20:29 »
Ενώ ο Γιαννίκης είχε έρθει από την bundesliga και μας έβγαλε τα μάτια. Όλοι κρίνονται από τη δουλειά που κάνουν. Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Αυτό απαιτούσε η περίσταση, αυτό έκανε. Και προφανώς προσπαθούσε να βρει πάτημα να κρατήσει τη δουλειά του.
Τελικά ας έρθει αυτός που θα αποφασίσει ο ΧΒ. Είναι επαρκώς τυχερός (ή ψαγμένος;) για να του βγει και ο επόμενος.

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 28 Μάι 2021 03:52 »
Ρε Tsimendos γιατί τέτοια κάψα με τον Γκαρσία πια; Έχει τίποτα να δείξει. Κι εγώ είμαι φανατικός ΠΑΣ και ξέρω την ίδια προπονητική με Γκαρσία; Γιατί να μην πάρουν εμένα και πουλάω εγώ όσο οπαδιλικι θεέ μετά. Δεν έχει να δείξει τίποτα. Εγώ ευχομουν να κάτσει στον μπαοκ για να του κάνουν όλοι πλάκα

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 28 Μάι 2021 09:49 »
Αν ξέρεις το παιχνίδι ξέρεις και να το παίζεις σωστά. Επειδή ο Γκαρσία είναι Ουρουγουανος και επειδή γυναίκα αλλάζεις αλλά ομάδα δεν αλλάζεις, δε φαντάζομαι να γεννήθηκε παοκτζης. Το τι πουλάει στα χαμένα είναι άλλη κουβέντα. Και αυτός που ξαναφέρνουν πούλαγε παοκοφροσυνη όσο ήταν εδω. Με 1,8 μύρια το χρόνο και γω γίνομαι για ένα χρόνο γάβρος, μπαοκι, χανουμι, βαζελος κλπ. Ο Άγγελος ας πούμε είναι πολύ πιο βαμμένος από τον Γκαρσία. Δε θυμάμαι να μας χάλασε.  Όλα είναι θέμα επαγγελματισμου και πορωσης. Και ο συγκεκριμένος δείχνει να πορωνεται με αυτό που κάνει. Και γι'αυτο θα τον ήθελα.

Υπάρχουν πολλές διαφορές με τη μεγαλύτερη να είναι ότι ο Άγγελος έχει παίξει ως παίκτης και σε άλλες ομάδες και κυρίως ότι είχε δουλέψει και σε άλλες ομάδες ως προπονητής πριν έρθει σε εμάς.
Οπότε μπορεί και να είναι βαμμένος (αμφιβάλλω βέβαια γιατι έχει πολλές αντιπάθειες στον ΠΑΟΚ), αλλά τουλάχιστον είναι επαγγελματίας και δεν το δείχνει.

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 28 Μάι 2021 10:15 »
Τελικά ας έρθει αυτός που θα αποφασίσει ο ΧΒ. Είναι επαρκώς τυχερός (ή ψαγμένος;) για να του βγει και ο επόμενος.
Αυτό...
Κατατέθηκε μια πρόταση, υπήρξαν "αρνητές" - που είναι και της μόδας - κάθε τι παραπάνω κουράζει...

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 28 Μάι 2021 10:46 »
Αυτό...
Κατατέθηκε μια πρόταση, υπήρξαν "αρνητές" - που είναι και της μόδας - κάθε τι παραπάνω κουράζει...
Θα έλεγα καλύτερα ότι υπήρξαν διαφορετικές απόψεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 28 Μάι 2021 10:54 »
Αυτό...

Δηλαδή εσύ περίμενες να βρεις αποδοχή στην πρότασης που έκανες;
Πραγματικά εκπλήσσομαι....

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 28 Μάι 2021 11:08 »
Αυτό...

Δηλαδή εσύ περίμενες να βρεις αποδοχή στην πρότασης που έκανες;
Πραγματικά εκπλήσσομαι....
Γιατί να περιμένω αποδοχή;;; Αποφασίζει κάποιος εδώ στο forum και όχι ο πρόεδρας;
Νομίζω ότι δικαιούμαι να εκφράσω μια άποψη, και ασφαλώς δικαιούστε να την απορρίψετε και να έχετε διαφορετική...Μέχρι εκεί, τίποτε περισσότερο ή λιγότερο.
Αυτό και τέλος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Παρ 28 Μάι 2021 12:28 »
Καμία κάψα απολύτως. Δεν τον ξέρω, δε με ξέρει. Οταν μιλάμε για προπονητή, θα μιλάμε για έργο. Ο συγκεκριμένος ήταν 3-4 χρόνια πρωταθλητής με τις μικρές ομαδες των αχώνευτων. Σε μια ομάδα σαν τη δικιά μας, που ο ΧΒ παίρνει αρκετά πιτσιρίκια για να παίξουν μετά από 1-2 χρόνια θεωρώ οτι θα ταίριαζε. Η ομάδα την οποία προπονούσε δεν ήταν δικό του δημιούργημα. Αρα δεν μπορώ να τον κρίνω από την περσινή του δλεια. Κοινώς χεσκα αν θα είναι αυτός ή κάποιος άλλος αρκεί να πάει τρένο την ομάδα. Καφενές είναι. Απόψεις λέμε. Δεν θα αντιπαρατεθώ με κάποιον για τον Γκαρσία.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Παρ 28 Μάι 2021 16:50 »
Από σημερινό δημοσίευμα του filathlos.gr:

Υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΣ ο γιος του Βιέρα
28/05/2021
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και μία λύση που εξετάζεται είναι του Μαξιμιλιάνο Βιέρα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Ουρουγουανού τεχνικού, το όνομά του «παίζει» για τον πάγκο του «Άγιαξ της Ηπείρου», ώστε να διαδεχθεί τον Αργύρη Γιαννίκη και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις,.   

Ο 53χρονος είναι ένα από τα «βαριά» χαρτιά στη χώρα του και αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Προγκρέσο, ενώ ξέρει πολύ καλά την Ελλάδα, καθώς είναι γιος του μεγάλου άσου του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ της δεκαετίας του ’70, Μίλτον Βιέρα. Μάλιστα, εκείνα τα χρόνια βρίσκονται στην Αθήνα. Επίσης, έχει πάει σε ελληνικό σχολείο και γνωρίζει τη γλώσσα μας.

Ιδιαίτερα δραστήριος σε επίπεδο Ακαδημιών, όπου εργάστηκε για χρόνια στις ΗΠΑ, ο Βιέρα στο παρελθόν πέρασε και από την εθνική ομάδα του Κατάρ.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 28 Μάι 2021 17:23 »
Ο 53χρονος είναι ένα από τα «βαριά» χαρτιά στη χώρα του

Ακριβός ακούγεται..

Αποσυνδεδεμένος PAS uefa

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Παρ 28 Μάι 2021 18:09 »
Ο 53χρονος είναι ένα από τα «βαριά» χαρτιά στη χώρα του

Ακριβός ακούγεται..

Μπα δεν νομίζω να ναι αυτός ο εκλεκτός.
Δεν έχει περγαμηνές σαν προπονητής.
Πού είναι το βαρύ χαρτί; ;;
Το όνομα τού πατέρα του; ;;;
Πάμε παρακάτω με μεγάλα πηδηματάκια.
Αντε μπράβο με το κάθε ανυποστατο δημοσίευμα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Παρ 28 Μάι 2021 18:12 »
https://en.wikipedia.org/wiki/Maxi_Viera

https://www.transfermarkt.com/maximiliano-viera/profil/trainer/84913

Πολύ πρόσφατα πήγε στην Προγκρέσο.Να την παρατήσει άραγε στα κρύα του λουτρού;Σε ένα πρωτάθλημα που μόλις άρχισε;

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Παρ 28 Μάι 2021 23:07 »
Αυτός είναι ο εκλεκτός κύριοι, ειναι τελειωμένο. Καλός ο ντόιτσμαν και η πειθαρχία αλλά εδώ πάμε για επιστροφη στις ρίζες μας. Ο Τζές είναι πασίγνωστος στην Ουρουγουάη και δικτυωμένος σε όλη την Αμερική.  :mono:
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 00:16 »
Αυτός το ξέρει ότι είναι ο εκλεκτός?
....

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Σαβ 29 Μάι 2021 00:19 »
Τον επόμενο κοουτς θα τον βρει η Νικολούλη.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ