Αποστολέας Θέμα: Φανέλες 2021-2022  (Αναγνώστηκε 9027 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φανέλες 2021-2022
« Απάντηση #25 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 15:35 »
Πώς να πάρεις αποτέλεσμα με το ροζάκι της Μπάρμπι στις φανέλες; Μεταλλαγμένη ομάδα είμαστε. Ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα; Γελάνε και οι αντίπαλοι πια, δεν το' χουν καταλάβει; Αν είναι έτσι, γιατί δεν βάζει κι ο Χριστοβασίλης  ένα ροζάκι κουστουμάκι να πάει στην επόμενη  συνέντευξη Τύπου; Μήπως ο Μεταξάς να καθίσει στον πάγκο με απαλό ροζάκι φορμάκι; Πάμε καλά; Μήπως να αλλάζαμε και τη γαλανόλευκη σε ροζ με αφέλειες να πούμε  για να ικανοποιηθούν κάποιοι;

Όπως και να'χει, αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Είναι η Μπάρμπι- ΠΑΣ κι όποιος την αντέχει ας τη χαίρεται...

Ναι ρε η ροζ φταίει, όχι ότι έπρεπε να βγάλουμε amber alert για την άμυνά μας χτες. Έλεος πια με τις προκαταλήψεις και τις ανασφάλειες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 15:35 »
Όλα τα τελευταία χρόνια η ομάδα στα φιλικά φόραγε είτε περυσινές φανέλες που δεν φόρεσε,είτε κάποιες πρόχειρες που βγήκαν για τα φιλικά.Πιθανόν αλλά όχι σίγουρο είναι να είναι αυτή η τρίτη φανέλα της ομάδας.
Το να συνδέεται η φανέλα με σιξιστικούς λόγους είναι αηδία από μόνο του.Το ότι η ομάδα κάθε χρόνο πρέπει να φτάσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για να παρουσιάσει τις φανέλες της και ότι το τμήμα μάρκετινγκ είναι ανύπαρκτο για να παίξει μπάλα με τον κόσμο είναι που πρέπει να προβληματίσει πραγματικά.Η καινούρια φανέλα έπρεπε ήδη να έχει παρουσιαστεί και να είναι διαθέσιμη προς πώληση.Το μόνο παρήγορο σε αυτό το θέμα,αν μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει έτσι,είναι ότι η πλειοψηφία των ομάδων Α εθνικής κινούνται ακριβώς το ίδιο με τον ΠΑΣ.Γιατί το επίπεδο του πρωταθλήματος και της οργάνωσης αυτού,είναι για τα μπάζα.

ΥΓ:

Τρίτη εμφάνιση Άρη

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 15:57 »
Πώς να πάρεις αποτέλεσμα με το ροζάκι της Μπάρμπι στις φανέλες; Μεταλλαγμένη ομάδα είμαστε. Ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα; Γελάνε και οι αντίπαλοι πια, δεν το' χουν καταλάβει; Αν είναι έτσι, γιατί δεν βάζει κι ο Χριστοβασίλης  ένα ροζάκι κουστουμάκι να πάει στην επόμενη  συνέντευξη Τύπου; Μήπως ο Μεταξάς να καθίσει στον πάγκο με απαλό ροζάκι φορμάκι; Πάμε καλά; Μήπως να αλλάζαμε και τη γαλανόλευκη σε ροζ με αφέλειες να πούμε  για να ικανοποιηθούν κάποιοι;

Όπως και να'χει, αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Είναι η Μπάρμπι- ΠΑΣ κι όποιος την αντέχει ας τη χαίρεται...
Καθότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι εμείς οι Ελληναράδες περπατάμε και τα σέρνουμε και στάζουμε ανδρίλα ένα πράγμα! Πςςςςς, αυτά είναι!
Ενώ π.χ. όσες ομάδες έχουν φορέσει ροζ είναι κάπως, έτσι λίγο προς το γυναικείο, ε?
Μεταξύ άλλων, ροζ φανέλες έχουν φορέσει και η Μπαρτσελόνα, η Μπόκα Τζούνιορς, η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπενφίκα και άλλοι...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 16:26 »
Έχουμε και από παλιότερα

Οι γυναίκες του φόρουμ θα πουν ότι αυτό δεν είναι ροζ ροζ,είναι ροζ μπομπόν ή κάτι τέτοιο αλλά τι να κάνουμε που δουλεύουμε με ρυθμίσεις windows.

Κρίμσον ντροπή σου που δεν ανέφερες ολόκληρη Παλέρμο.Που πάμε χωρίς Παλέρμο.Μετά είναι όλοι οι άλλοι.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 17:02 »
Messi,Del piero,Xavi,Iniesta,Zidane,Cavani,Ronaldo κτλ κτλ κτλ είναι μερικοί απ'αυτούς τούς"μικρούς"μωρέ ποδοσφαιριστές πού φόρεσαν την ροζ φανέλα, αλλά εδώ είναι Ελλάδα ρε που πας με τα ροζ ρε σαλιακα ρε πιρσμαν ρε λιασο, ακούς εκεί ροζ...ου ρε!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 19:19 »
Έχουμε και από παλιότερα

Οι γυναίκες του φόρουμ θα πουν ότι αυτό δεν είναι ροζ ροζ,είναι ροζ μπομπόν ή κάτι τέτοιο...
Επειδή ρώτησα και μου 'παν...
Το επάνω είναι ένα καθαρό φούξια, ενώ το κάτω το λες και σκάρτο κόκκινο.
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 19:36 »
Ducks και την φετινή φανέλα μπορούμε να την πούμε ξεβαμμένο κόκκινο  :)) :))
Μπήκε στο πρόγραμμα με τα λευκά  :)) :))

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 19:50 »
Η φανέλα είναι κακή όχι τόσο λόγω χρώματος όσο λόγω σχεδιασμού. Δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο ( πέραν της λεπτομέρειας με το σήμα στην κοιλια που υπήρχε και στη περσινή άσπρη). Γενικά η τρίτη συνηθίζεται να είναι διαφορετική από όλες τις απόψεις αλλά το να είναι απλά ροζ δεν λέει τιποτα. Το θέμα είναι αν έχει και ωραίο σχέδιο όπως η πορτοκαλί πέρυσι.

ΥΓ η μπλε που φορούσε ο Κόντε στην παρουσίαση του δεν είναι η πρώτη μας;..
Εγώ αυτό κατάλαβα

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 23 Αύγ 2021 18:25 »
Kάποιοι προσπαθούν να συνδυάσουν ιδεοληψίες και σλόγκαν με ένα σχόλιο για τις απαράδεκτες -κατ’ εμέ- φανέλες της ομάδας με το απαλό ροζάκι και προσπαθούν να συνδυάσουν την αισθητική της φανέλας με ομοφοβίες και ρατσισμούς. Ε, πάει πολύ. Παίρνουμε δυο λέξεις δηλαδή και τις κοτσάρουμε όπου μας κάνει κέφι;
Aν o ΠΑΣ μού θυμίζει Μπάρμπι, είναι γιατί φοράει το κατεξοχήν χρώμα της πετυχημένης εμπορικά κούκλας της ΜΑΤTΕL. Όχι γιατί ο ΠΑΣ έγινε ομάδα θηλέων. Ισα ίσα που μου αρέσει πολύ το γυναικείο ποδόσφαιρο. Δεν είδα βέβαια φέτος στην Ολυμπιάδα ροζάκι σε καμία εθνική. Θα μου πεις, άλλο η Εθνική. Δεκτόν, αλλά και η ομάδα για μένα ‘Εθνική’ είναι και πρέπει να διατηρεί το χρώμα της φανέλας της ή έστω κάτι κοντινό σ’ αυτήν. Για μένα επαναλαμβάνω. Για κάποιους άλλους -που παίρνουν και τις αποφάσεις- μπορεί  φέτος να φοράει ροζ, του χρόνου λιλά και τον επόμενο απαλό λαχανί. Αλήθεια, γιατί όχι κόκκινο ή πράσινο; Παραπέμπουν σε συγκεκριμένες ομάδες θα πείτε; Ε, και;
Το αν φόρεσε η Ρεάλ κι η Μπαρτσελόνα λαχανί, κιτρινάκι και πυτζαμέ λιλά δεν μου λέει τίποτε (είδαμε και τα αποτελέσματα που πήραν). Δεκάδες  άλλες ομάδες ΔΕΝ φόρεσαν. Και στο κάτω κάτω τι είναι οι ομάδες αν όχι εμπορικό προϊόν; Ή μήπως όχι; Ε, και; 
Για τα δικά μου γούστα(ποιος σε ρωτάει εσένα ,θα μου πείτε),  το πορτοκαλί- μαύρο πέρσι ήταν μια χαρά, αλλά ροζάκι; Αισθητικό είναι το θέμα αλλά επηρεάζει -όπως πιστεύω- την ψυχολογία του παίκτη. Και επαναλαμβάνω, ο πρόεδρος θα έβγαινε με ροζ κουστουμάκι στη συνέντευξη τύπου; Ο προπονητής μήπως με ροζ φορμούλες ; Όχι; Γιατί όχι; Είναι κι αυτοί ρατσιστές, ομοφοβικοί ή ξέρω γω τι συμπεραίνει η κορεκτίλα; Μήπως είναι απλώς θέμα γούστου και λίγο ιστορίας; Ε, αυτό λέω κι εγώ. Και -τέλος πάντων- αφού κανένας δεν μας ρωτάει αλλά κάποιοι αποφασίζουν θέλοντας κλακαδόρους για τα πάντα, εγώ θα επιμείνω ότι ο ΠΑΣ στα ροζ  μου θυμίζει Μπάρμπι. Και θα προτιμήσω να τον βλέπω ασπρόμαυρο… 

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 23 Αύγ 2021 18:39 »
Εντωμεταξύ πάντα η τρίτη φανέλα κάθε ομάδας δεν έχει καμία σχέση με το χρώμα της. Και έχουν υπ;ρηει πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στα ροζ. Όπως της Γιουβέντους και της Παλέρμο. Εμένα πάντως αυτές σίγουρα δε μου θυμίζουν Μπάρμπι. Επίσης ένα φιλικό ήταν σιγά

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 23 Αύγ 2021 18:41 »
Η τρίτη φανέλα κάθε ομάδας έχει κάποιο άλλο χρώμα από τα βασικά χρώματα της ομάδας.Είναι πλέον κομμάτι των κανονισμών.
Για να θυμίσουμε λίγο την ιστορία αυτής της ομάδας,έχουμε αλλάξει το βασικό μας χρώμα για λόγους χορηγού επί Χριστίδη.Υπάρχουν και οι σχετικές φωτογραφίες.Ας μην πάω παραπίσω σε άλλες εποχές που έχουμε παίξει και με δανεική φανέλα.
Άλλο πράγμα αν είναι ωραία και αρέσει ή το αντίθετο η τρίτη φανέλα και άλλο αν λόγω ροζ κάποιοι σκανδαλίζονται γιατί είναι ροζ.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 23 Αύγ 2021 21:43 »
Το ότι δεν βλέπεις ένα πιτσιρίκι με φανέλα ΠΑΣ στο δρόμο,το ότι δεν υπάρχει μπουτίκ να πάρεις δυο πράγματα κ μεταξύ αυτών τη φανέλα στο γιό ή τον ανιψιό σου, το ότι αυτές που απευθύνονται σε ενήλικες είναι κομματάκι πανάκριβες, έχει γίνει πλέον συνήθεια δυστυχώς.... Μάρκετινγκ, όπως είπε κ ένας άλλος πριν, για το γάιδαρο καβάλα κ λίγο μας είναι...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 12:01 »

Η φετινή της Ατλέτικο Μινέιρο σε στυλ...χάρτη δια χειρός ενος οπαδού της!
Ακρως ενδιαφέρον, αν και νομιζω εμεις θα παιξουμε απλα με το σημα στο πλάι της φανέλας σε στύλ "κρυφό"

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 12:56 »
Πολύ όμορφη και προσεγμένη φανέλα

Αποσυνδεδεμένος Evangelost

• Newbie
  • *
  • United we stand….Divided we fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 16:09 »
 :pashat:

Παιδιά ξεχάστε τα αυτά! Είμαστε πολύ πίσω στο κομμάτι του Μάρκετινγκ όπως έχω προαναφέρει!

Πρέπει όμως και η πίεση των οπαδών προς την διοίκηση να μην γίνεται μόνο στους τομείς που είναι ευκόλως ορατοί όπως μεταγραφές,  νίκες,  γήπεδα αλλά και σε πολύ σημαντικούς τομείς προβολής,  παρουσίασης και διασκέδασης που οφείλουν να λειτουργούν τα σύγχρονα club του 2021

:pashat:

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 24 Αύγ 2021 17:32 »
Ρε μάγκες έχω μια απορία σχετική.
Έχω παρατηρήσει ότι η le coq sportif στα social media της ανεβάζει φωτογραφίες από τις φανέλες των ομάδων που ντύνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει φωτογραφίες δικές μας μέσα σε αυτές.

Αυτό λέτε να συμβαίνει επειδή δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα οι επισημες φανέλες μας ή είμαστε τίποτα πελάτες τρίτης κατηγορίας και δεν θα ασχοληθούν καν μαζί μας..;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 00:36 »

Η φετινή της Ατλέτικο Μινέιρο σε στυλ...χάρτη δια χειρός ενος οπαδού της!
Ακρως ενδιαφέρον, αν και νομιζω εμεις θα παιξουμε απλα με το σημα στο πλάι της φανέλας σε στύλ "κρυφό"

Τρέλλα η φανελα   (y)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 10:59 »
Η συγκεκριμένη τα σπάει. Με τρομερή λεπτομέρεια σε μανίκι - γιακά.

Βάζεις χάρτη της Ηπείρου, ένα ωραίο τσιτάτο με καλλιγραφικά από την άλλη μεριά και παρουσιάζεις κάτι "φρέσκο".
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 16:27 »
Η βασική μας φανέλα θα είναι πολύ ωραία φέτος. Καλύτερη από την περυσινή.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 16:55 »
Η βασική μας φανέλα θα είναι πολύ ωραία φέτος. Καλύτερη από την περυσινή.
Μαντεψια;; Ή κάτι ξέρεις;

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Κυρ 29 Αύγ 2021 12:44 »
Όσο το ροζάκι του Μπάρμπι- ΠΑΣ  παραμένει και μάλιστα και εντός έδρας (!) δύσκολα θα  πάρει αποτέλεσμα της προκοπής. Εδώ μιλάμε πια για καθαρή… αντιποίηση αρχής. Και βέβαια… κιχ απ’ την κερκίδα. Πόσο αστείο θέαμα, αλήθεια… και με 15 ευρώ είσοδο Αύγουστο μήνα σε φιλικό (!).Ούτε η Μάντσεστερ Σίτυ. Από πότε γίναμε Ελβετία και δεν το καταλάβαμε; 

Συνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 29 Αύγ 2021 12:49 »
Και συνεχιζειιις...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Κυρ 29 Αύγ 2021 13:58 »
Παράθεση
Όσο το ροζάκι του Μπάρμπι- ΠΑΣ  παραμένει και μάλιστα και εντός έδρας (!) δύσκολα θα  πάρει αποτέλεσμα της προκοπής. Εδώ μιλάμε πια για καθαρή… αντιποίηση αρχής. Και βέβαια… κιχ απ’ την κερκίδα. Πόσο αστείο θέαμα, αλήθεια… και με 15 ευρώ είσοδο Αύγουστο μήνα σε φιλικό (!).Ούτε η Μάντσεστερ Σίτυ. Από πότε γίναμε Ελβετία και δεν το καταλάβαμε;

Ηρέμησε ομοφοβικούλι μου...υπάρχουν τόσα θέματα στην ομάδα να γκρινιάξεις...έλεος!  :stop:

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σαβ 04 Σεπ 2021 12:34 »
Συνταυροι σε ένα ψάξιμο που έκανα στο site της superleague είδα ότι έχει τις εμφανίσεις μας για τη νέα σεζόν. Από ότι φαίνεται η ΠΑΕ έχει δηλώσει τις εμφανίσεις στην superleague αλλά για τους οπαδούς δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση..

Σύμφωνα με το σάιτ η πρώτη μας εμφάνιση είναι κλασσική και αγαπημένη άσπρη με την μπλε ρίγα. Η δεύτερη μας είναι εκείνη που φορούσε ο Κόντε στην παρουσίαση του στο Ζωσιμάδες ενώ η τρίτη είναι η πλέον γνωστή ροζ.

Βγάλτε ρε καρμιρηδες μια ανακοίνωση να ξέρει ο κόσμος με τη φανέλα θα αγωνιστεί φέτος η ομάδα....

https://www.slgr.gr/el/team/790/

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σαβ 04 Σεπ 2021 13:08 »
Απλά η ΠΑΕ απαράδεκτη. Οι φανέλες πολύ όμορφες, και οι τρεις.