Αποστολέας Θέμα: Φανέλες 2021-2022  (Αναγνώστηκε 9029 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Φανέλες 2021-2022
« στις: Πεμ 27 Μάι 2021 23:36 »
Του χρόνου θα έχουμε καλύτερη φανέλα πολύ εντυπωσιακή.Συνεργασια με καινούρια εταιρία από Γαλλία μεριά.
Ας ελπίσουμε και η ομάδα μας να έχει την ανάλογη πορεία.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φανέλες 2021-2022
« Απάντηση #1 στις: Παρ 28 Μάι 2021 00:39 »
Le coq sportif ?

Αποσυνδεδεμένος Petros Mount

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 28 Μάι 2021 13:15 »
Ναι και από ότι ξέρω θα είναι εντυπωσιακή η φανέλα.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Παρ 28 Μάι 2021 13:20 »
Μαλακία να αφήσουμε το στυλ της Kappa για την Λεκοκ. Γενικά πλέον λίγες ομάδες επιλέγουν την εν λόγω εταιρία. Για μένα έχει πολύ παλιακού τύπου φανέλες και όχι με την έννοια του ρετρό.

Από την φετινή εμφάνιση της Saint Etienne

Estac

Atletico Mineiro

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Παρ 28 Μάι 2021 14:01 »
Ο ΠΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ DASOULT RAFALE VIVE LA FRANCE ΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΤΕΛΙΚΑ  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ adidas  ΚΑΙ Nike ΓΙΑ ΤΗΝ KAPPA ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ  ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Παρ 28 Μάι 2021 14:48 »
Πάντως αυτή η πορτοκαλί που είχαμε φέτος για τα εκτός έδρας ήταν πολύ καλή (και γούρικη).

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 28 Μάι 2021 15:07 »
Προσωπικά θα ήθελα να δω και κάτι σε μαύρη εμφάνιση. Πιθανώς η 3η θα ήθελα να ταν μια εντελώς μαύρη με μπλε λεπτομέρειες. θα ταν κάτι το διαφορετικό.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 12:24 »
Παράθεση
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε στους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας PAS GIANNINA FC την έναρξη της συνεργασίας μας με τον διεθνούς φήμης Γαλλικό οίκο αθλητικής ένδυσης, Le Coq Sportif.

Το Hallofbrands.gr, αποκλειστικός προμηθευτής ρουχισμού και αθλητικών ειδών του PAS GIANNINA FC, φέρνει στην Ελλάδα το εμβληματικό Brand που έλειπε από την χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.

Η πρώτη γνωριμία του PAS GIANNINA FC με την Le Coq Sportif έγινε σχεδόν πριν 4 δεκαετίες, καθώς την σεζόν 1984-1985 την όμαδα μας έντυσε ο Γαλλικός Οίκος.

Το όραμα και η έμπνευσή μας ήταν η αναβίωση του θρυλικού παρελθόντος μέσω της σύγχρονης αισθητικής και της γαλλικής φινέτσας, στοιχεία με τα οποία η Le Coq Sportif υπογράφει το σύνολο του αθλητικού εξοπλισμού της.

Με πάνω από 130 χρόνια εμπειρίας, η Le Coq Sportif διατηρεί τόσο τις απλές και λιτές γραμμές της όσο και την διαχρονική της ποιότητα. Αυτή εξάλλου είναι και η κληρονομιά της.

Με την στενή συνεργασία του Hallofbrands.gr & της Le Coq Sportif, καταφέραμε και πετύχαμε ένα αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι αλλά και σίγουροι ότι θα ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας.

Stay tuned...
&ab_channel=HallOfBrands

Για εμένα μέτρια εταιρία ποιοτικά...σχεδόν Β Εθνική μπροστά στην Kappa. Κι αν ακόμα και με Kappa δε δίναμε το κάτι παραπάνω για πιο ωραίες εμφανίσεις...φανταστείτε εδώ. Ίδωμεν.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 02 Αύγ 2021 12:29 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 12:39 »
Πάντως αυτή η πορτοκαλί που είχαμε φέτος για τα εκτός έδρας ήταν πολύ καλή (και γούρικη).
η τελευταια φορα που θυμαμαι ομως le coq sportif δεν ήταν ......
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 12:57 »
Προσωπικά μ' αρέσει η συγκεκριμένη εταιρία και είναι και πολύ ποιοτική (ντύνει την πρωταθλήτρια κόσμου μην το ξεχνάμε). Επίσης το καλό με εταιρείες όπως η kappa και η le coq sportif είναι ότι ναι μεν είναι γνωστές και ποιοτικές αλλά δεν έχουν τόσες ομάδες με αποτέλεσμα ακόμα και μικρότερες ομάδες να παίρνουν περιποιημένες custom εμφανίσεις και όχι έτοιμες ή πρόχειρες. Τα περσινά σχέδια μου άρεσαν πάρα πολύ βέβαια και δεν θα είχα πρόβλημα να συνεχίσουμε με kappa (εξαίρεση η δεύτερη φανέλα που ήταν όλη λευκή αλλά ευτυχώς δεν χρησιμοποιήθηκε τόσο). Από την le coq sportif περιμένω ίσως κάτι πιο κλασικό/ρετρο, ίσως κάτι σε στυλ παλιάς αργεντινής προσαρμοσμένο σε πιο βαθύ μπλε για πρώτη εμφάνιση. Ελπίζω να εξαφανισθεί η ολόλευκη φανέλα που μοιάζει με νοσοκομειακή εμφάνιση και να παραμείνει η πορτοκαλί για τρίτη, ίσως και μαύρη όπως είπε ένας σύνταυρος παραπάνω. Πιστεύω ότι είναι καλή συνεργασία και ότι θα βγουν περιποιημένες εμφανίσεις αλλά φοβάμαι λίγο το οικονομικό, καθώς η le coq έχει γενικά τσιμπημένες τιμές (όχι ότι οι περσινές ήταν φθηνές).

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 13:04 »
Είμαστε alternative ρε γαμωτο! :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 13:06 »
Αν γίνει επαναφορά του ρετρο στοιχείου που είναι πλέον το νέο τρεντ γενικά αλλά και στο ποδόσφαιρο και στην sl (βλέπε παο, παοκ, αστέρας ήδη φέτος), δεν θα μου φαινόταν περίεργο να δούμε καμιά χρυσή φανέλα.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 13:12 »
Ναι, Le coq φανέλες και... Le cock* μεταγραφές...

* https://en.m.wikipedia.org/wiki/Penis

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 14:00 »
Ναι, Le coq φανέλες και... Le cock* μεταγραφές...

* https://en.m.wikipedia.org/wiki/Penis
είσαι κ μαρτυριάρης.....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 18:14 »
Εταιρία που φορέσαμε το 83-84 και μόνο.Σε μια μαύρη σεζόν.Βιντεάκι που δείχνει το μπαράζ.Δηλαδή αν δεν πάει ο ΠΑΣολές από κορονοιό,από τις μεταγραφές,να έρθει και μια φανέλα από τότε να αποτελειώσει ότι μείνει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τρι 03 Αύγ 2021 20:05 »
Παράθεση
Η πρώτη γνωριμία του PAS GIANNINA FC με την Le Coq Sportif έγινε σχεδόν πριν 4 δεκαετίες, καθώς την σεζόν 1984-1985 την όμαδα μας έντυσε ο Γαλλικός Οίκος.

Σιόντης την έχει την εταιρία έτσι;Δεν κάνω λάθος;Βάλανε και βιντεάκι.Καλά την μια φωτογραφία με την μπλε να κάνουν λάθος οκ.Που να ξέρουν για Νέα Φιλαδέλφεια κτλ.Καλά τον πανηγυρισμό Μανέφσκι, Ζηση,Κωνστα,Μπονοβα,Παπαγγελη,Λιάκου.Αλλά βρε αθεόφοβοι βάζετε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από το μπαράζ και μου λέτε σεζόν 84-85.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 04 Αύγ 2021 00:08 »
Ρε σύνταυροι, εγώ παρόλη την ανησυχία που έχω, εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος ότι κάτι καλό θα βγει και φέτος. 'νταξ μη με πυροβολήσετε, έτσι θέλω να σκέφτομαι.
Τώρα πού το στηρίζω, θα ρωτήσετε...
Κάτι ο νέος κόουτς, κάτι που μας βγαίνουν κάποιες μεταγραφές, κάτι κάτι "μεταφυσικό"... ε κάτι θα βγει...  :P

ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ, βγάλε μας τα μάτια και δικαίωσε το ένστικτο μου!
Ανυπομονώ να σε δω από κοντά, επιτέλους!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 04 Αύγ 2021 15:46 »
Τη φθηνότερη ψάχνουμε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 21:51 »
Ίσως με πιο έντονη τη ρήγα και πιο ανοιχτό μπλε τις σκούρες μπλε λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκια;
Άλλωστε είναι κοινής αποδοχής η άποψη να υπάρχει κάθε χρόνο η άσπρη με την μπλε ρίγα. Ίσως και ως βασική.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 21:54 »
Ίσως με πιο έντονη τη ρήγα και πιο ανοιχτό μπλε τις σκούρες μπλε λεπτομέρειες σε γιακά και μανίκια;
Άλλωστε είναι κοινής αποδοχής η άποψη να υπάρχει κάθε χρόνο η άσπρη με την μπλε ρίγα. Ίσως και ως βασική.

Πολύ όμορφη και γενικά από λίγη έρευνα που έχω κάνει έχω δει ότι η εταιρεία αυτή γενικά δεν έχει άσχημα σχέδια. Μακάρι να φτιάξουν ένα ειδικό σχέδιο με τη ριγα για εμάς αν και δεν το βλέπω.
Επίσης ελπίζω η ροζ εμφάνιση που είδα στο φιλικό να μην είναι η τρίτη μας. Δεν έχω κανένα θέμα με το χρώμα όπως έχουν οι υπερβολικά αντρακλες που προσβλήθηκε ο αντρισμος τους απλά την θεωρώ άσχημη και κακοσχεδιασμένη. Θα ήθελα η τρίτη να είναι κατάμαυρη με μπλε λεπτομέρειες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 22:19 »
Δεν θα έλεγα ότι είναι κακοσχεδιασμενη η ροζ, μόνο λίγο απλοϊκή ίσως. Σαν τρίτη εμφάνιση δεν θα με χαλούσε αν και προσωπικά δεν αλλάζω την γουρλίδικη και πολύ όμορφη πορτοκαλί (είναι και συμπληρωματική του μπλε για τους ψαγμένους) με καμία.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 23:58 »
Αν και θεωρώ ότι την φανέλα που έχει το Παλέρμο (ροζ - μαύρο) είναι μια από τις πιο γαμ@τες εμπνεύσεις που είχε ποτέ ποδοσφαιρικός σύλλογος με την αντίθεση που κάνουν τα 2 χρώματα, για εμένα σαν 3ο χρώμα με τον ταύρο επάνω δεν μου κολλάει.

Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε δει του κόσμου τις άθλιες τρίτες εμφανίσεις. Τι  μουσταρδί, χρυσό (le kouyien) λαχανί, κιτρινο-γκρι, μωβ, κουραδί κλπ. Μόνο η πορτοκαλί φανέλα κολλάει σαν 3ο και άσχετο χρώμα με ή χωρίς μπλε στοιχεία και την γουστάρει και ο κόσμος. Και μόνο αυτό πρέπει να καθιερωθεί.

Αλλά όταν δεν είσαι η μις γιούροπ ομάδα και η εταιρία που φοράς λανσάρει φέτος το τάδε άσχετο χρώμα αυτό θα σου πλασάρει και εσένα. 

Πάντως θα φορεθεί πολύ το ροζ φέτος. Και οι σκώληκες απάνω ροζάκι. Έτσι σιγά σιγά να πλησιάζουν τα ερυθρόλευκα που γουστάρει και ο προεδρός τους.

Αποσυνδεδεμένος PAS A TEMPOS

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 09 Αύγ 2021 17:56 »
Φωνάζω απο πέρισυ, στα γραφεία - αν βρω κάποιον να μιλήσω - όπως κι στο κατάστημα με το οποίο συνεργάζεται η ΠΑΕ για τις εμφανίσεις:

ΔΙΑΘΈΣΤΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΕΓΈΘΗ!!!

Είμαι ετεροδημότης κι όταν ρωτάνε τον γιό μου 6.5 ετών τι ομάδα είναι, μόλις ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΆΖΕΙ ΠΑΣ, τον κοιτάνε σαν εξωγήινο!
Αλλά αυτός επιμένει να με ρωτάει, «Μπαμπα πότε επιτέλους θα έρθει η εμφάνιση που μου υπόσχεθηκες;»

Για πόσο θα περιμένει όμως ώστε να ταυτιστεί περισσότερο με την «εναλλακτική επιλογη» και πόσο θα την υποστηρίζει ειδικά μεγαλώνοντας όταν τριγύρω ακούει απο φίλους και συμμαθητές μόνο ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ;;;;;

Έιμαστε σε θέματα τέτοια μαρκετινγκ και επικοινωνιακά για τον γάιδαρο εντελώς όμως!

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 14:58 »
Πώς να πάρεις αποτέλεσμα με το ροζάκι της Μπάρμπι στις φανέλες; Μεταλλαγμένη ομάδα είμαστε. Ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα; Γελάνε και οι αντίπαλοι πια, δεν το' χουν καταλάβει; Αν είναι έτσι, γιατί δεν βάζει κι ο Χριστοβασίλης  ένα ροζάκι κουστουμάκι να πάει στην επόμενη  συνέντευξη Τύπου; Μήπως ο Μεταξάς να καθίσει στον πάγκο με απαλό ροζάκι φορμάκι; Πάμε καλά; Μήπως να αλλάζαμε και τη γαλανόλευκη σε ροζ με αφέλειες να πούμε  για να ικανοποιηθούν κάποιοι;

Όπως και να'χει, αυτός δεν είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Είναι η Μπάρμπι- ΠΑΣ κι όποιος την αντέχει ας τη χαίρεται...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 15:28 »
Εμένα με ενοχλεί γιατί δεν ταιριάζει με τα χρώματα της ομάδας και επειδή δε λέει και κάτι σαν σχέδιο.
Το μόνο καλό που παρατήρησα στη φανέλα (και λογικά θα το έχουν κι άλλες) είναι ότι στα πλευρά της εμφάνισης προς τα κάτω υπάρχει μεγάλο ανάγλυφο το σήμα της ομάδας. Οπότε φαντάζομαι σε μπλε και άσπρη εμφάνιση θα δείχνει πολύ ωραίο.

Οι άλλοι σεξιστικοι συνδιασμοι ροζ=γυναικείο=δεν έχει δυναμική=χάνουμε είναι από επιπέδου δημοτικού έως άκρως ρατσιστικές/ομοφοβικες/σεξιστικές

Περιμένουμε τις επίσημες φανέλες.