Αναλογικά, μεταξύ των παικτών, αρκετά σωστή η βαθμολογία σου Λαμία, αλλά λίγο φουσκωμένη. Εγώ θα έβαζα:
Λοντίγκιν - 8,5
Χουτεσιωτής - 7
Σαλιάκας - 8
Πεερσμάν - 8,5
Παντελάκης -8
Κάργας - 8
Εραμούσπε - 8
Οικονομόπουλος - 7
Πήλιος - 7
Βάζω σε όλους τους βασικούς της άμυνας τον ίδιο βαθμό 8, με ένα κλικ παραπάνω τον Πίρσμαν 8,5. Αδικείς κατά τη γνώμη μου τον Παντελάκη που δεν υστέρησε σε σχέση με τους υπόλοιπους, ενώ βάζεις αδικαιολόγητα ψηλότερο βαθμό στον Πήλιο που ουσιαστικά έκανε ένα καλό ματς, ότι δηλαδή και ο Οικονομόπουλος. Και βέβαια το 7 που τους βάζω σε σχέση με το 8 των βασικών μπορεί να είναι και πολύ.....εμένα δε με έπεισαν ότι μπορούν για 11άδα.
Ντομίνγκεζ - 8,5
Καρτάλης - 8,5
Κάστρο - 8
Λιάσος - 8
Σιόντης - 8
Ναουμέτς - 6
Μπρένερ - 8
Ελευθεριάδης - 8
Υπερβολικό το 9 στο Λιάσο, όπως και το 7,5 στο Νάουμετς, ο οποίος ήταν η απογοήτευση της χρονιάς. Περίμενα πολύ περισσότερα από αυτόν αλλά αποδείχτηκε ότι ΔΕΝ....
Επίσης θεωρώ το 9 στον Ελευθεριάδη υπερβολικό. Στο δεύτερο γύρο δεν ήταν καλός. Θα το δικαιούταν αν συνέχιζε τις εμφανίσεις του πρώτου γύρου.
Παμλίδης -8,5
Κριζμαν - 6
Μιλιντσεανου -7
Κρίζμαν, η έτερη απογοήτευση της χρονιάς. Μεγάλος περιπατητής....Ο Μίλι ενώ φαινόταν ότι έχει καλά στοιχεία, στο τελείωμα αποδείχτηκε δυσκοίλιος. Ίσως αν τον βλέπαμε περισσότερο να σχηματίζαμε καλύτερη άποψη.
Λώλης - ;
Πανουργιάς -;
Γροσδάνης - ;
Τριάδης - ;
Δούμτσης -;
Τέλος, συμφωνώ απόλυτα με τα ερωτηματικά που έβαλες και πλην του Λώλη που θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ, οι υπόλοιποι δε νομιζω ότι πρέπει να μείνουν στην ομάδα.