Αποστολέας Θέμα: Ηρακλής Μεταξάς  (Αναγνώστηκε 43018 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής Μεταξάς
« Απάντηση #225 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 11:12 »
Για να φεύγουν όλοι τρέχοντας σημαίνει ότι η συνεργασία με τον Χριστοβασίλη δεν είναι καλή.
Μια χρονιά πετυχημένη και τρέχουν μακριά.

Επειδή το ακούω και στο φατσοβιβλίο από αρκετούς, να υπενθυμίσω ότι οι παίκτες έσταζαν μέλι για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, ότι ο Πέδρο προτίμησε να γυρίσει στον ΠΑΣ και ΜΟΝΟ στον ΠΑΣ, και ότι ο πρόεδρος ποτέ μα ποτέ δεν ανακατεύεται στα αποδυτήρια.
Οι λόγοι είναι άλλοι και όχι η συνεργασία: εργασιακό περιβάλλον (ΠΕΑΚΙ lol), χρήματα, έλλειψη οράματος (ναι όπως ισχύει και για τους φιλάθλους).
Μα συνεργασία είναι όλο αυτό που περιγράφεις.
Μπορεί να μην του λέει τι σύστημα θα παίξει ούτε ποιον παίχτη θα βάλει αλλά του παίρνει τον μοναδικό επιθετικό τον Γενάρη χωρίς να φέρει άλλο.
Του ζητάει παίχτες ο κοουτς και του λέει ότι είναι ακριβοί.
Οι συνθήκες εργασίας είναι άθλιες.
Για το οικογενειακό κλίμα μεγάλο μερίδιο έχει ένας προπονητής και όχι ένας πρόεδρος που ζει στην Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 11:20 »
Γκρινια γκρινια γκρινια.Λες και ο Μεταξας δεν ηξερε που ερχοτανε και με ποιον θα συνεργαζοτανε και κατω απο ποιες συνθηκες.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #227 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 11:41 »
Για να φεύγουν όλοι τρέχοντας σημαίνει ότι η συνεργασία με τον Χριστοβασίλη δεν είναι καλή.
Μια χρονιά πετυχημένη και τρέχουν μακριά.

Επειδή το ακούω και στο φατσοβιβλίο από αρκετούς, να υπενθυμίσω ότι οι παίκτες έσταζαν μέλι για το οικογενειακό κλίμα της ομάδας, ότι ο Πέδρο προτίμησε να γυρίσει στον ΠΑΣ και ΜΟΝΟ στον ΠΑΣ, και ότι ο πρόεδρος ποτέ μα ποτέ δεν ανακατεύεται στα αποδυτήρια.
Οι λόγοι είναι άλλοι και όχι η συνεργασία: εργασιακό περιβάλλον (ΠΕΑΚΙ lol), χρήματα, έλλειψη οράματος (ναι όπως ισχύει και για τους φιλάθλους).
Μα συνεργασία είναι όλο αυτό που περιγράφεις.
Μπορεί να μην του λέει τι σύστημα θα παίξει ούτε ποιον παίχτη θα βάλει αλλά του παίρνει τον μοναδικό επιθετικό τον Γενάρη χωρίς να φέρει άλλο.
Του ζητάει παίχτες ο κοουτς και του λέει ότι είναι ακριβοί.
Οι συνθήκες εργασίας είναι άθλιες.
Για το οικογενειακό κλίμα μεγάλο μερίδιο έχει ένας προπονητής και όχι ένας πρόεδρος που ζει στην Αθήνα

αν εννοούσες για φυγή προπονητών, οκ, νόμιζα συμπεριλάμβανες και τους παίκτες γενικότερα.

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 11:42 »
πολύ βρώμα η δουλεία
δηλαδή ο μεταξάς ενημέρωσε τους παίκτες ότι δεν θα συνεχίσει ενώ η ομάδα διαμένει εκτός έδρας; δεν μπορούσε να περιμένει μερικές μέρες να γυρίσει η ομάδα στην πόλη της; να τελειώσει το πρωτάθλημα ή άντε έστω λίγο πριν το τελευταίο μάτς έτσι για το μπουστ να πάρουν οι παίκτες μία νίκη για αυτόν.
Πάντως και με τον χβ να μην τα βρήκε είναι πολύ νωρίς να φύγει, θα μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμη να δει τις προθέσεις του χβ.
Πάντως οι δηλώσεις του μέσα στην χρονιά έδειχναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον της φάσης του "ονείρου" να πάω εκεί να βγάλω χρήματα, να πάω στην Εθνική κλπ. Εξάλλου ήξερε που ήρθε με τον Γιαννίκη εύκολα θα μπορούσε να μιλήσει, όπως και ο επόμενος που αναφέρθηκε  Γραμμόζης γιατί να έρθει; μια χαρά μπορεί να μιλήσει με μεταξά, γιαννίκη και να του πουν τα αρνητικά του χβ

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #229 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 12:21 »
Ειναι η πρωτη φορα που ενας προπονητης λακιζει ενω εχει συμβολαιο ! Αυτο απο μονο του τα λεει ολα .
Ο Μεταξας , αφου καταφερε τον ΑΘΛΟ να βγαλει την Ομαδα 6η , αποφασισε ( και καλως ) οτι δεν γουσταρει αλλο να παιζει με 12-13 παικτες οταν οι υπολοιπες ομαδες παιζουν με 22 , να ειναι στην μοναδικη ομαδα στον κοσμο χωρις σεντερ φορ για εναν ολοκληρο γυρο , να βαζει στην επιθεση εναν κεντρικο αμυντικο , να εχει τις χειροτερες συνθηκες προπονησης σε σχεση με τους αντιπαλους , να αναγκαστει να φτιαξει το καλοκαιρι μια ομαδα η οποια κυριολεκτικα διαλυεται στα εξ ων συνετεθη , και να παιρνει μαλλον και τα λιγοτερα χρηματα απο τους συναδελφους του τουλαχιστον στις θεσεις 1-8 .

Δεν νομιζω οτι χρειαζονται πιο πολλες εξηγησεις και αναλυσεις .

Υ.Γ.  ΝΑΙ , θα μπορουσε να το ανακοινωσει στους παικτες μετα το τελος των αγωνων , ΑΝ φυσικα εγινε κατι τετοιο . Και αυτο ειναι το μοναδικο που του προσαπτω .

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 12:44 »
Δηλαδή είναι σίγουρο οτι φεύγει??
....

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 15:12 »
Ειναι η πρωτη φορα που ενας προπονητης λακιζει ενω εχει συμβολαιο ! Αυτο απο μονο του τα λεει ολα .
Ο Μεταξας , αφου καταφερε τον ΑΘΛΟ να βγαλει την Ομαδα 6η , αποφασισε ( και καλως ) οτι δεν γουσταρει αλλο να παιζει με 12-13 παικτες οταν οι υπολοιπες ομαδες παιζουν με 22 , να ειναι στην μοναδικη ομαδα στον κοσμο χωρις σεντερ φορ για εναν ολοκληρο γυρο , να βαζει στην επιθεση εναν κεντρικο αμυντικο , να εχει τις χειροτερες συνθηκες προπονησης σε σχεση με τους αντιπαλους , να αναγκαστει να φτιαξει το καλοκαιρι μια ομαδα η οποια κυριολεκτικα διαλυεται στα εξ ων συνετεθη , και να παιρνει μαλλον και τα λιγοτερα χρηματα απο τους συναδελφους του τουλαχιστον στις θεσεις 1-8 .

Δεν νομιζω οτι χρειαζονται πιο πολλες εξηγησεις και αναλυσεις .

Υ.Γ.  ΝΑΙ , θα μπορουσε να το ανακοινωσει στους παικτες μετα το τελος των αγωνων , ΑΝ φυσικα εγινε κατι τετοιο . Και αυτο ειναι το μοναδικο που του προσαπτω .

Έγινε φίλε... Ας πάει στο καλό. Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όσοι πέρσι έκαναν το ίδιο κατέληξαν στα σκατά και τώρα κάνουν πίπες να γυρίσουν πίσω. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, γιατί η ιστορία μας δείχνει ότι κανένας δε δικαιώθηκε σε μια τέτοια μεταγραφή.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 15:23 »
Πάντα πριν από ματς με κάποιον από τους λεγόμενους μεγάλους που καίγονται για βαθμούς, αρχίζουν τα όργανα από τους εγκαθετους δημοσιογραφισκους. Ελπίζω να πρόκειται πάλι για μια τέτοια περίπτωση, αν και οι συνθήκες κάτω από τις όποιες εργάζονται οι κάθε κόουτς που βρίσκονται εδώ, δικαιολογούν την τελική φυγή τους, και καλά κάνουν να είναι φιλόδοξοι αναζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Αν τελικά είναι αληθινά όλα αυτά τα δημοσιεύματα, το μόνο που θα μου αφήσει μια πικρία είναι το γεγονός ότι είχε καλλιεργηθεί ένα κλίμα από όλες τις πλευρές για συνέχιση τις συνεργασίας και τον επόμενο χρόνο, και μάλιστα για μια προσπάθεια για κάτι ακόμη καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 17:39 »
Το γιατί, οποιος μπορεί,τη κάνει με ελαφρά πηδηματακια από το μαγαζί του χοντρού, δεν παίζει να το σκεφτούμε τώρα ε;...
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 17:50 »
Το γιατι ερχονται στο μαγαζι του χοντρου ενω ξερουν τι σαβουρα πουλαει δεν παιζει να το σκεφτουμε;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 18:18 »
Πριν θα συμφωνούσα με τον rasta. Αλλά τώρα, νομίζω ότι ξέρουν ότι θα δουλέψουν χωρίς πίεση και χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι τους, και μετά από 1 χρόνο θα την κανουν με ελαφρά πηδηματάκια για κάπου αλλού..
Άρα τείνω να συμφωνήσω με τον fon
....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #236 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 18:30 »
Το γιατι ερχονται στο μαγαζι του χοντρου ενω ξερουν τι σαβουρα πουλαει δεν παιζει να το σκεφτουμε;
Κι εγώ στην πρώτη μου δουλειά πριν 15 χρόνια με 500 ευρώ ξεκίνησα σε ένα κακό περιβάλλον
Αλλά έφτιαξα βιογραφικό για καλύτερα

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:14 »
Μάγκες μπορείτε να κράζετε το ΧΒ και είναι θεμιτό. Εγώ μόνο μία ερώτηση θα κάνω. Από όσους παίχτες μας κουβάλησαν φέτος πόσους έφερε ο Μεταξάς? Αν βασιζόμασταν σε μεταγραφές τύπου Σνάιντερ και Γκαρντάφσκι τώρα θα ήμασταν στη θέση του Απόλλωνα όσο φιλότιμοι και αν είναι. Ας αναγνωρίσουμε λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί που έρχονται στον ΠΑΣ, γίνονται μάγκες και όταν φεύγουν καταλήγουν ή να είναι χωρίς ομάδα (Γιαννικης) ή να τρώνε σουτ από αυτούς που υποβιβάστηκαν (Παμλιδης). Εγώ αν φύγει ο Μεταξάς του εύχομαι καλή τύχη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να τον θεοποιήσω. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #238 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:19 »
Αν δεν παίζει ρόλο και ο εκάστοτε προπονητής που έχεις τότε ας μην ανησυχούμε.Ας φέρνουμε τον Μπάμπη τον Τεννέ και να τελειώνουμε.Εκτός αν παίζει ρόλο και η προσωπικότητα και η δουλειά του εκάστοτε προπονητή και ίσως πρέπει να προσέξουμε να κρατήσουμε κάποιον προπονητή που κάνει την διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:31 »
Αν δεν δίνεις ή δεν έχεις λεφτά κανένας προπονητής δεν μπορεί να σου φέρει παίκτες από το πάνω ράφι. Ο Μεταξάς με την προσωπικότητα του και τις προπονητικες γνώσεις και κυρίως ικανότητες τους εκτόξευσε όλους.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:38 »
Το θέμα είναι οτι προφανώς δεν υπάρχει όραμα.
Οταν ξεπουλας κάθε χρόνο, το μόνο που σε νοιάζει είναι να παντελονιάζεις.
Αυτό είναι το θέμα.
Εχουμε τις βάσεις εδώ και 3 χρόνια για κάτι καλό και τι κάνουμε?
Τους πουλάμε όλους και πάλι απο την αρχή.
....

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:46 »
Δυστυχώς σήμερα χωρίς χρήμα δεν μπορείς να υλοποιήσεις κανένα όραμα. Μόνο κατά καιρούς θα βλέπουμε υπερβασεις, όπως η φετινή, όταν μια σειρά από παράγοντες θα ευνοούν και τίποτε περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:47 »
Εγω τωρα και με την αγωνια στο τερμα ,θελω να πω οτι σ ενα οπαδικο forum τυπου λαικου καφενε, για να γινει κανονικος διαλογος ,θα πρεπει να σεβομαστε ολους οσους γραφουν, εστω κι αν διαφωνουμε με τις αποψεις τους. Αν ο αντιλογος αντι επιχειρηματων γινεται με τσιτατα της κακιας ωρας και με προσωπικες εμμεσες επιθεσεις σ αυτον με τον οποιον διαφωνουμε, δεν βγαινει ακρη. Καταλαβαινω τον εκνευρισμο ολων των συνταυρων για τον κεραυνο που μας ηρθε. Αυτο ομως δεν μας επιτρεπει να προσβαλουμε τον συνομιλητη μας ,εστω κι αν διαφωνουμε. Εγω προσωπικα δεν ειμαι ουτε ειδωλολατρης, ουτε προσωπολατρης . Τιποτε αλλο προς το παρον στον συνταυρο που προσπαθησε να με ειρωνευτει επειδη εγραψα την αποψη μου. Υγ .Καλη επιτυχια στην ομαδαρα μας. Υγ 1 Κι αυτο θα περασει.Λογια αθανατα και με σημασια. [Μιμης Φωτοπουλος-Ο θοδωρος και το δικανο].

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:52 »
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο Μεταξάς έκανε παιχταραδες τους Λοντίγκιν, Κάργα, Εραμουσπε, Σαλιακα, Πεερσμαν κλπ? Συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Θεωρώ ότι αυτοί είναι παιχταραδες και δεν τους εκτόξευσε ο Μεταξάς. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που ο Αστέρας έσπασε τη ρήτρα και του έδωσε περισσότερα τι θα μπορούσε να γίνει? Απλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Γιαννικης έφυγε πέρσι έχοντας ένα πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα, το ίδιο και οι Παμλιδης και Καρτάλης. Ένα χρόνο μετά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο. Δε βγάζω κάποιον άχρηστο, αλλά θεωρώ τις επιλογές όλων αυτών να κάνουν τις μεταγραφές που έκαναν μαλακισμένες και θεωρώ ότι αν έμεναν στον ΠΑΣ θα ήταν πολύ καλύτερα. Του χρόνου βλέπουμε τι θα κάνει ο Μεταξάς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Σαβ 14 Μάι 2022 19:55 »
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι ο Μεταξάς έκανε παιχταραδες τους Λοντίγκιν, Κάργα, Εραμουσπε, Σαλιακα, Πεερσμαν κλπ? Συγγνώμη αλλά διαφωνώ. Θεωρώ ότι αυτοί είναι παιχταραδες και δεν τους εκτόξευσε ο Μεταξάς. Από εκεί και πέρα από τη στιγμή που ο Αστέρας έσπασε τη ρήτρα και του έδωσε περισσότερα τι θα μπορούσε να γίνει? Απλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι ο Γιαννικης έφυγε πέρσι έχοντας ένα πολύ καλό όνομα στην Ελλάδα, το ίδιο και οι Παμλιδης και Καρτάλης. Ένα χρόνο μετά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο. Δε βγάζω κάποιον άχρηστο, αλλά θεωρώ τις επιλογές όλων αυτών να κάνουν τις μεταγραφές που έκαναν μαλακισμένες και θεωρώ ότι αν έμεναν στον ΠΑΣ θα ήταν πολύ καλύτερα. Του χρόνου βλέπουμε τι θα κάνει ο Μεταξάς.
Ο Γιαννίκης τους παίχτες της ΑΕΚ δεν τους έκανε παιχταράδες αλλά σίγουρα είχε καλύτερο υλικό στα χέρια του από ότι είχε με τον ΠΑΣ.Όμως εκεί έφυγε σαν αποτυχημένος και σαν ταβερνιάρης.Υπάρχει και η διαχείριση και πολλά ακόμα.Το να έχεις παιχταράδες,δεν σου φέρνει σίγουρα την επιτυχία.Όλα παίζουν τον ρόλο τους.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 05:03 »
Ο Γιαννίκης τους παίχτες της ΑΕΚ δεν τους έκανε παιχταράδες αλλά σίγουρα είχε καλύτερο υλικό στα χέρια του από ότι είχε με τον ΠΑΣ.Όμως εκεί έφυγε σαν αποτυχημένος και σαν ταβερνιάρης.Υπάρχει και η διαχείριση και πολλά ακόμα.Το να έχεις παιχταράδες,δεν σου φέρνει σίγουρα την επιτυχία.Όλα παίζουν τον ρόλο τους.

Συμφωνώ μαζί σου και ούτε και εγώ θέλω να φύγει ο προπονητής εννοείται. Άποψή μου όμως είναι ότι στη συνεργασία ΠΑΣ-Μεταξα κέρδισαν πολλά και οι δύο, όχι μόνο ο ΠΑΣ. Ο τρόπος με τον οποίο φεύγει ο coach δε μου αρέσει και δεν τον θεωρώ σωστό, αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΣ θα βρει το δρόμο του ό,τι κι αν γίνει.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 09:41 »
Απο που προκυπτει οτι ειναι τελειωμενο γεγονος η φυγη του κοουτς; εχουμε εκ των εσω πληροφοριες; και γιατι ολοι φευγουν πριν τα ματς με το βαζελο;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 11:46 »

Συμφωνώ μαζί σου και ούτε και εγώ θέλω να φύγει ο προπονητής εννοείται. Άποψή μου όμως είναι ότι στη συνεργασία ΠΑΣ-Μεταξα κέρδισαν πολλά και οι δύο, όχι μόνο ο ΠΑΣ. Ο τρόπος με τον οποίο φεύγει ο coach δε μου αρέσει και δεν τον θεωρώ σωστό, αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΣ θα βρει το δρόμο του ό,τι κι αν γίνει.
Φυσικά κέρδισαν και οι δυο.Προφανώς νομίζω όλους μας πειράζει αν ισχύουν όλα αυτά που ακούστηκαν τελευταία.
Ο ΠΑΣ σίγουρα θα βρει τον δρόμο του,αργά ή γρήγορα.Απλά όταν κάτι πάει καλά,προσπαθείς να το κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς.Είτε είναι προπονητής,είτε παίχτης κτλ.Οκ να έρθει μια μεγάλη ομάδα να σου πάρει παίχτη ή προπονητή και να τα σκάσει οκ.Όχι όμως και ο Αστέρεας.Όποιος να ναι.Όταν λέω μεγάλες ομάδες,δεν εννοώ απαραίτητα ποκ και ποθ ή το άλλο άκρο η Άρσεναλ.Ας είναι μια Κάλιαρι ας πούμε ή κάτι ανάλογο.

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #248 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 13:58 »

Φυσικά κέρδισαν και οι δυο.Προφανώς νομίζω όλους μας πειράζει αν ισχύουν όλα αυτά που ακούστηκαν τελευταία.
Ο ΠΑΣ σίγουρα θα βρει τον δρόμο του,αργά ή γρήγορα.Απλά όταν κάτι πάει καλά,προσπαθείς να το κρατήσεις όσο περισσότερο μπορείς.Είτε είναι προπονητής,είτε παίχτης κτλ.Οκ να έρθει μια μεγάλη ομάδα να σου πάρει παίχτη ή προπονητή και να τα σκάσει οκ.Όχι όμως και ο Αστέρεας.Όποιος να ναι.Όταν λέω μεγάλες ομάδες,δεν εννοώ απαραίτητα ποκ και ποθ ή το άλλο άκρο η Άρσεναλ.Ας είναι μια Κάλιαρι ας πούμε ή κάτι ανάλογο.
Ακριβώς!!! Αν έμπαινε ο ΟΦΗ 6αδα και είχε Μεταξά θα γινόταν αυτό στον ΟΦΗ? Στην Τρίπολη ? Στον Ατρόμητο? Στον Παναιτωλικό? Στον Ιωνικό? Ίσως ούτε στην Λαμία, ούτε στην Λάρισα του Κούγια...!!! Μόνο στον Απόλλωνα και στον Μπεο θα γινόταν κάτι τέτοιο αν και ούτε εκεί είμαι σίγουρος αν δεν ήθελε ο φούρναρης και ο Μπεος! Καταλαβαίνετε ότι με τέτοια γεγονότα δεν θα σε πάρει ποτέ κανείς στα σοβαρά? Παράρτημα θα σε ανεβοκατεβαζουν όλοι... Αν και δεν με νοιάζει κάτι τέτοιο, αλλά τα μηνύματα που στέλνονται είναι ότι το χειρότερο... Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έτσι δεν φτιάχνεις ποτέ ομάδα με μια σταθερότητα να διεκδικείς αυτά που θα έπρεπε κάθε χρόνο σαν σύλλογος! Δεν είμαστε ο Αγιαξ της Ελλάδας, γιατί ο Αγιαξ της Ολλανδίας επενδύει τα χρήματα πίσω στην ομάδα και πετυχαίνει πράγματα! Εμας τα χρήματα πάνε αλλού..... Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε σε επιλογές Πετρακη και σία και τότε θα το καταλάβουμε το τι γίνεται τώρα...! Δεν θα βγαίνουν κάθε χρόνο λαγοί από τα καπέλα......

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #249 στις: Κυρ 15 Μάι 2022 14:08 »
Απο που προκυπτει οτι ειναι τελειωμενο γεγονος η φυγη του κοουτς; εχουμε εκ των εσω πληροφοριες; και γιατι ολοι φευγουν πριν τα ματς με το βαζελο;
Δυστυχώς προκύπτει από πολλές πλευρές και δεν είναι μουφα κατά 99,99999%.Δεν μου άρεσε καθόλου και εμένα η επιλογή και κυρίως η στιγμή αυτής της επιλογής του Μεταξά, γιατί νομίζω ο ίδιος έδειχνε ένα άλλο πρόσωπο το προηγούμενο διάστημα και με αυτά που έλεγε. Τουλάχιστον αυτή την αίσθηση μου είχε δώσει και εμένα...
Αλλά ας ειμασταν τυπικως θελκτικη επιλογή και εμείς να τον κρατούσαμε... Δεν ξέρω αν θα χάσει πιο πολύ ο ΠΑΣ ή ο Μεταξάς(προσωπικά πιστεύω ο 2ος), αλλά όλο αυτό με ξέρανε χθες και πολύ κακό που βγήκε η όλη ιστορία πριν τελειώσει το πρωτάθλημα! Μεγάλη ξεφτίλα όποια πλευρά έχει την ευθύνη για αυτό....!  :stop: