Αποστολέας Θέμα: Ηρακλής Μεταξάς  (Αναγνώστηκε 43016 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής Μεταξάς
« Απάντηση #375 στις: Δευ 13 Ιούν 2022 22:22 »
Μήπως 90 η ρήτρα και σβήσιμο στα χρωστούμε να;( Κάνα 4μηνο);

Δεν το γνωρίζει κανείς,αλλά έτσι όπως λειτουργεί ο τζες,ποιος να το αποκλείσει αυτό;

Δεν γινονται αυτα,οι εποχες ειναι δυσκολες για να χαρισει καποιος λεφτα.Αν διπλωσει δοση κανεις προσφυγη και παιρνεις και τα χρωστουμενα και τα επομενα του συμβολαιου σου.

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Τρι 14 Ιούν 2022 13:06 »
Οταν εφυγε ο Αργυρης στεναχωρηθηκα τωρα που εφυγε ο Μεταξας τιποτα για να μην πω οτι χαρηκα δεν ξερω ειχε κατι μου δεν μου αρεσε βεβαια πετυχε τους στοχους της ομαδος μας αλλα απο ωραια μπαλα τιποτε μηδεν.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Τρι 14 Ιούν 2022 14:39 »
Διαβάζω ότι ο Μεταξάς θα πάρει στην Τρίπολη Στάνκο και Γκαρντάβσκι. Το Σνάιντερ τον παιχταρά που τον φάγαμε στη μάπα γιατί τον είχε άβγαλτο από την 11άδα γιατί δεν τον παίρνει μαζί;

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #378 στις: Τρι 14 Ιούν 2022 15:11 »
Μήπως 90 η ρήτρα και σβήσιμο στα χρωστούμε να;( Κάνα 4μηνο);

Δεν το γνωρίζει κανείς,αλλά έτσι όπως λειτουργεί ο τζες,ποιος να το αποκλείσει αυτό;

Δεν γινονται αυτα,οι εποχες ειναι δυσκολες για να χαρισει καποιος λεφτα.Αν διπλωσει δοση κανεις προσφυγη και παιρνεις και τα χρωστουμενα και τα επομενα του συμβολαιου σου.

Ποιος είπε να διπλώσει;
Αδιπλωτη να μείνει... Ξέρει αυτός! Χρωστάει στους πάντες μέχρι εκεί που τον παίρνει.
Για αυτό κάθε μήνα έχουμε και δίκες για κάνα χιλιάρικο,δύο,κάνα 2,3ενοικια....

Είπαμε! Χαζός ο τζες με τίποτα!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #379 στις: Τρι 14 Ιούν 2022 19:46 »
Δεν ξέρω γιατί, αλλά στο μυαλό μου τόσο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα από τον Μεταξά όσο και μεταγραφές τύπου Στανκο και γκαρνταφσκι μου μοιάζουν αποτυχημένες κινήσεις πριν καν γίνουν

Τον αστέρα τον έχω στο μυαλό μου σαν μια ομάδα που έχει μάθει να ξοδεύει για να  παίρνει τους κλασσικούς Λατίνους που θα του παίξουν το αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι αμυντικές φιλοσοφίες του Μεταξά δεν νομίζω να κουμπωσουν στο ήδη υπάρχον ρόστερ του αστέρα ενώ και οι Γκαρνταφσκι Στανκο μου μοιάζουν μεταγραφές που δεν έχουν σχέση με την ταυτότητα της Τριπολιτσάς αφού είναι περισσότερο εργάτες παρά μπαλαδοροι.

Τέλος πάντων, στα του οίκου μας έχω να πω ότι και τους δύο παίκτες τους θέλω στην ομάδα να παραμείνουν αλλά και οι δύο εύκολα θα αντικατασταθουν αν φύγουν.
Το μόνο κακο θα είναι ότι θα χαθεί η ομοιογένεια εντελώς αν φύγουν και αυτοί. Δεν θα έχει μείνει τίποτα από την περσινή ομάδα με εξαίρεση τους Καραχάλιο και Εραμουσπε.( Αν ισχύουν και τα σενάρια για Ντομίνγκεζ και Κάργα)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #380 στις: Τετ 15 Ιούν 2022 08:21 »
Δεν ξέρω γιατί, αλλά στο μυαλό μου τόσο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αστέρα από τον Μεταξά όσο και μεταγραφές τύπου Στανκο και γκαρνταφσκι μου μοιάζουν αποτυχημένες κινήσεις πριν καν γίνουν

Τον αστέρα τον έχω στο μυαλό μου σαν μια ομάδα που έχει μάθει να ξοδεύει για να  παίρνει τους κλασσικούς Λατίνους που θα του παίξουν το αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι αμυντικές φιλοσοφίες του Μεταξά δεν νομίζω να κουμπωσουν στο ήδη υπάρχον ρόστερ του αστέρα ενώ και οι Γκαρνταφσκι Στανκο μου μοιάζουν μεταγραφές που δεν έχουν σχέση με την ταυτότητα της Τριπολιτσάς αφού είναι περισσότερο εργάτες παρά μπαλαδοροι.

Τέλος πάντων, στα του οίκου μας έχω να πω ότι και τους δύο παίκτες τους θέλω στην ομάδα να παραμείνουν αλλά και οι δύο εύκολα θα αντικατασταθουν αν φύγουν.
Το μόνο κακο θα είναι ότι θα χαθεί η ομοιογένεια εντελώς αν φύγουν και αυτοί. Δεν θα έχει μείνει τίποτα από την περσινή ομάδα με εξαίρεση τους Καραχάλιο και Εραμουσπε.( Αν ισχύουν και τα σενάρια για Ντομίνγκεζ και Κάργα)

Μόνο ο Στάνκο θα ήθελα να παραμείνει. Ειδικά αν όπως λες παίζει να μην ανανεώσει ο Ντομίνγκεζ.
Γκαρντάφσκι βρίσκεις οχτακόσιους στην αγορά....

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 15:49 »
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2130200/metaxas-na-leei-o-antipalos-aman-paizoyme-me-ton-astera

«Ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, εύχομαι καλή συνεργασία έχουμε όπως πιστεύω ότι είχαμε και με τους συναδέλφους σας στα Γιάννενα. Αρχικά, να πω γι' αυτό το καινούργιο κεφάλαιο που ξεκινά για εμένα εδώ είναι ότι πρέπει να τελειώσεις ένα άλλο. Μου λείπει ένα ευχαριστώ προς τα Γιάννενα. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπόρεσα να πω. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο κι όταν εννοώ τον κόσμο, αναφέρομαι φυσικά στον κόσμο του ποδοσφαίρου που ήταν στα γήπεδα, στα εκτός έδρας που μας βοήθησαν... Σε Λαμία, Βόλο... αξέχαστες στιγμές. Αλλά και τον απλό κόσμο των Ιωαννίνων που με έκαναν και ένιωθα πολύ ευχάριστα. Τον κύριο Παντελή, στον βενζινάδικο που πήγαινα και για το γούρι, στα εστιατόρια που πηγαίναμε, στο κομμωτήριο, στον Μεξικάνο μ' αυτά που μου είπε προς το τέλος και μου έφτιαξε τη μέρα προς το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και μ' αυτό θέλω να κλείσω το κεφάλαιο αυτό και χαίρομαι που ανοίγει αυτό το κεφάλαιο. Και πιο πολύ χαίρομαι για για την αυριανή μέρα που θα γνωρίσω τα παιδιά και θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε τις προπονήσεις μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον κύριο Μποροβήλο και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κύριο Μπάκο και στον κύριο Καϋμενάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Τα λόγια του Μεταξά για τον ένα χρόνο που ήταν στον ΠΑΣ. Τα bold δικά μου.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν είπε τίποτα για παίχτες και διοίκηση.
Ακόμη μου φαίνεται ότι έχει ένα παράπονο που δεν μπόρεσε να μιλήσει νωρίτερα
Ίσως τελικά να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως η συνεργασία του με τον πρόεδρο να μην ήταν καλή.

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 16:09 »
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2130200/metaxas-na-leei-o-antipalos-aman-paizoyme-me-ton-astera

«Ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα, εύχομαι καλή συνεργασία έχουμε όπως πιστεύω ότι είχαμε και με τους συναδέλφους σας στα Γιάννενα. Αρχικά, να πω γι' αυτό το καινούργιο κεφάλαιο που ξεκινά για εμένα εδώ είναι ότι πρέπει να τελειώσεις ένα άλλο. Μου λείπει ένα ευχαριστώ προς τα Γιάννενα. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μπόρεσα να πω. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο κι όταν εννοώ τον κόσμο, αναφέρομαι φυσικά στον κόσμο του ποδοσφαίρου που ήταν στα γήπεδα, στα εκτός έδρας που μας βοήθησαν... Σε Λαμία, Βόλο... αξέχαστες στιγμές. Αλλά και τον απλό κόσμο των Ιωαννίνων που με έκαναν και ένιωθα πολύ ευχάριστα. Τον κύριο Παντελή, στον βενζινάδικο που πήγαινα και για το γούρι, στα εστιατόρια που πηγαίναμε, στο κομμωτήριο, στον Μεξικάνο μ' αυτά που μου είπε προς το τέλος και μου έφτιαξε τη μέρα προς το τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και μ' αυτό θέλω να κλείσω το κεφάλαιο αυτό και χαίρομαι που ανοίγει αυτό το κεφάλαιο. Και πιο πολύ χαίρομαι για για την αυριανή μέρα που θα γνωρίσω τα παιδιά και θα βγούμε στο γήπεδο και θα κάνουμε τις προπονήσεις μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στον κύριο Μποροβήλο και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κύριο Μπάκο και στον κύριο Καϋμενάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Ίσως τελικά να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως η συνεργασία του με τον πρόεδρο να μην ήταν καλή.

Copy paste όλα τα λόγια εντωμεταξύ με αυτά που είχε πει πέρυσι όταν είχε έρθει εδώ. Ευχαρίστησε και τον κόσμο. Φαντάζομαι και στην Τρίπολη την ίδια βοήθεια θα έχει από τον κόσμο. Τι, όχι;

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 16:39 »

"Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν είπε τίποτα για παίχτες και διοίκηση".
Και καλά για τη διοίκηση (του ενός)... Δεν αποκλείω την "ασυμφωνία χαρακτήρων" και τη διαφορετική, από τον καθένα τους, ερμηνεία στις λέξεις "αμείβομαι", "υπόσχομαι", "πραγματοποιώ". Άλλωστε, τα ελληνικά και των δύο έχουν ένα "ζητηματάκι"...
Μπορεί (λέμε τώρα) και να `χανε επικοινωνία "χαλασμένου τηλεφώνου"...
Όμως... Ούτε ένα ευχαριστώ στους παίκτες;;; Ούτε ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες του (τεχνικό και λοιπό team);;;
Ούτε μία αναφορά, τόση δα;;;
Χωρίς τη συνδρομή τους, μπορεί και να είχε φύγει νωρίς νωρίς για το σταθμό του Μονάχου...
Άσε που, χωρίς αυτούς, δεν θα έκανε το "άλμα" στον αστέρα...
Κατά πως μας τα λέει, ευτυχώς που υπήρχε και ο κόσμος και τον έκανε να ξεχνάει κάπως τον "Γολγοθά" που ανέβαινε την περασμένη χρονιά, μ` όλους αυτούς που `χε μπλέξει...
Πάλι καλά που στη νέα του ομάδα, θα έχει τουλάχιστον, κατά τα λεγόμενά του, καλύτερο ρόστερ... Για να παίξει αυτό που του στέρησε ο ΠΑΣ...
"Τα στερνά τιμούν τα πρώτα";;;

Ελπίζω να μην τον αδικώ...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 16:55 »
Το αν ευχαρίστησε τους παίκτες και το τεχνικό team το ξέρει αυτος και οι προαναφερθέντες. Αυτό που κατάλαβα εγώ τουλάχιστον είναι οτι δεν είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει και τον κόσμο. Το άλλο που κατάλαβα είναι οτι δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει άλλο στα Γιάννινα. Τους λόγους τους ξέρει ο χβ, ο ίδιος και όσοι ήταν στην ομάδα.
Υπάρχει και αυτή η δήλωση
Ό,τι είπα για τους παίκτες ισχύει και για μένα. Δεν έχω στόχο όταν είμαι σε μια ομάδα να πάω σε μια άλλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιούν 2022 17:00 από Tsimendos »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Πεμ 30 Ιούν 2022 20:38 »
Προτείνω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον πρώην κοουτς. Υπάρχει μια ομάδα που ξεκίνησε να χτίζεται σήμερα στο Πανηπειρωτικο και ο Μεταξάς δεν είναι μέρος της.

Μόνο ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος pasforever

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 13:22 »
Τελικά, δεν αποδείχτηκε και  τόσο «κύριος», ο κύριος Μεταξάς. Βέβαια έχει κι ένα θέμα με τα ελληνικά του που θυμίζουν λίγο Α'Δημοτικού. Να' ναι γι' αυτό; Ή μήπως η πρεμούρα του να περάσει το χαντάκι του έκαψε τη μνήμη και ξέχασε να ευχαριστήσει; Ποιος ξέρει... Ο Γιαννίκης δεν μπορούσε μακριά από την οικογένεια, μέχρι που τον φώναξε η ΑΕΚ. Μετά μπορούσε. Αλλά δεν πρόλαβε και πολύ, του έκαναν τη χάρη και τον έστειλαν γρήγορα πίσω. Να φταίει η γερμανοτραφής  νοοτροπία γι' αυτές τις συμπεριφορές; Ποιος ξέρει... Πάντως ο προλαλήσας σύνταυρος έχει  απόλυτα δίκιο. Μόνο ΠΑΣ...   

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #387 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 14:04 »
Ρε πάρτε το χαμπάρι.

Κανείς δεν κάθεται με το Χοντρό. Δεν το καταλαβαίνετε; Κανείς: Όγιος, Άγγελος, Χριστόπουλος, Γιαννίκης, Μεταξάς.

Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Τι να κάνει ένας καλός προπονητής σε μια ομάδα που δεν κοιτάει ουρανό αλλά το ταβάνι του δωματίου όταν ξαπλώνει και κοιμάται.

Δεν έχει στόχους αυτή η ομάδα. Ούτε Κύπελλο, ούτε Ευρώπη ούτε τίποτα. Μόνο Σουπερλίγκα. Τίποτα άλλο. Θέση από τη 6η έως 11η. Τέλος.

Μην αρχίστε τον αντίλογο. Τον ξέρω και είναι πολύ σοβαρός. Έχει σοβαρά επιχειρήματα. Αλλά μην διαβάζω και μαλακιούλες για το Μεταξά και τον κάθε Μεταξά. Έλεος δηλαδή. Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή όντως δεν καταλαβαίνετε;
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 15:01 »
Πραγματικά, κι εγώ τώρα δεν καταλαβαινω την "επίθεση" στον Μεταξά και αυτό το "Α αφού έφυγες από εμάς ξεγραφουμε τα πάντα ". Όχι συνταυροι. Ο ΠΑΣολες έχει μάθει να εκτιμάει αυτους που προσφέρουν.

Το "ΜΟΝΟ ΠΑΣ" που όλοι μας υποστηρίζουμε δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να ασχολούμαστε και με οτιδήποτε άλλο. Και ο Μαυροπανος δεν είναι στην ομάδα μας πια, αλλά όλοι μας ασχολούμαστε.

Είτε για κακούς, είτε για καλούς λόγος, κάθε άνθρωπος που περνάει από την οικογένειά μας γράφει το ονομα του στην ιστορία της και αυτό δε ξεγράφει. Έτσι κι αλλιώς με το τι ασχολούμαστε εμείς πίσω από μια οθόνη δεν επηρεάζει την ομάδα (ευτυχως). Αν γράψουμε 5 σχόλια για τον Μεταξά εμείς εδώ στο φόρουμ, δε θα επηρεαστεί ο προγραμματισμός ή η προπόνηση της ομαδας

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 15:03 »
Ρε πάρτε το χαμπάρι.

Κανείς δεν κάθεται με το Χοντρό. Δεν το καταλαβαίνετε; Κανείς: Όγιος, Άγγελος, Χριστόπουλος, Γιαννίκης, Μεταξάς.

Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Τι να κάνει ένας καλός προπονητής σε μια ομάδα που δεν κοιτάει ουρανό αλλά το ταβάνι του δωματίου όταν ξαπλώνει και κοιμάται.

Δεν έχει στόχους αυτή η ομάδα. Ούτε Κύπελλο, ούτε Ευρώπη ούτε τίποτα. Μόνο Σουπερλίγκα. Τίποτα άλλο. Θέση από τη 6η έως 11η. Τέλος.

Μην αρχίστε τον αντίλογο. Τον ξέρω και είναι πολύ σοβαρός. Έχει σοβαρά επιχειρήματα. Αλλά μην διαβάζω και μαλακιούλες για το Μεταξά και τον κάθε Μεταξά. Έλεος δηλαδή. Κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ή όντως δεν καταλαβαίνετε;

"μην διαβάζω και μαλακιούλες"
Δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις - αν διαβάζεις...
Γιατί αν διάβαζες, δεν θα έβρισκες πάτημα στα προηγούμενα για το "Κανείς δεν κάθεται με το Χοντρό. Δεν το καταλαβαίνετε; Κανείς: Όγιος, Άγγελος, Χριστόπουλος, Γιαννίκης, Μεταξάς, κλπ".
Αυτό κατάλαβες ή έκανες πως κατάλαβες, για χάρη του "φιλιππικού"...
Όπως και να `χει, για να μην χαλιέσαι τσάμπα, μην ασχολείσαι με τις "μαλακιούλες" των άλλων. Μπορείς απλώς να πατάς "Συμφωνώ" στις δικές σου ... αναρτήσεις. Και θα χαίρεσαι και δεν θα "ξεφεύγεις"...

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #390 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 15:04 »
Ρε πάρτε το χαμπάρι.

Έχεις απόλυτο δίκιο και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Η ομάδα δεν έχει στόχους αλλά δεν μπορεί να έχει κιόλας. Τι στόχους ακριβώς να βάλει όταν βρίσκεται σε ένα σύστημα που δεν επιτρέπει σε καμία από τις ομάδες πλην 5 να κάνουν το βήμα παραπάνω. Έτυχε και υπήρξαν καλές χρονιές όταν έλλειπαν ΑΕΚ και Άρης. Στον Αστέρα όπως και στον ΠΑΣ ότι ομάδα και να κάνει ο Μεταξάς και ο κάθε Μεταξάς, δεν πα' να πάιζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, θα βγει μαξ 6ος. Και ποιος πρόεδρος θα ρίξει λεφτά να φτιάξει ομάδα όταν ξέρει πως ακόμα και την μπαρτσελόνα να έχει οι θέσεις είναι φιξ πριν αρχίσει το πρωτάθλημα; Και σαν να μην φτάνει η διαπλοκή, το οικονομικό χάσμα μεταξύ των ομάδων έχει μεγαλώσει και άλλο. Πως ακριβώς θα ανταγωνιστούν ο ΠΑΣ, ο ΟΦΗ, ο Αστέρας, ο Παναιτωλικός του ροστερ αξίας 8-15 εκατομμυρίων τις υπόλοιπες ομάδες των 40-100;

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 16:02 »
Το λάθος όπως λέει και φίλος Άρης είναι ότι μερικοί κάνουν επίθεση στον Μεταξά χωρίς λόγο για εμένα.
Και ειδικότερα που αφήνουν αιχμές για τον χαρακτήρα του χωρίς να τον γνωρίζουν.

Επιλογή του είναι, επαγγελματίας είναι και στην τελική δεν σου είπε και ποτέ ότι γούσταρε που δούλευε για τον ΠΑΣ.
Πρόβλημά του και στα @@ κι όλας που θα πάει και τι θα κάνει.

Το ότι το περιβάλλον του ΠΑΣ διώχνει τους προπονητές και τους παίχτες είναι το πρόβλημά μας.
Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε.

Απο περιέργεια θα ήθελα να μου βρείτε έναν λόγο για τον οποίο πιστεύετε ότι θα έπρεπε να συνεχίσει και δεύτερο χρόνο στην ομάδα.

Τέλος ο ΠΑΣ έχει παρελθόν παρόν και μέλλον, πέρα απο πρόσωπα και καταστάσεις.
Μπορούμε να σχολιάζουμε και το παρελθόν και το παρόν και το μέλλον του.
Τα παρελθόν και ειδικότερα τα λάθη που έχουν γίνει κατά το παρελθόν και η αποφυγή τους στο μέλλον, σε κάνουν καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος PASsenger

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 16:43 »
Ο κόουτς Μεταξάς έκανε την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.Και η καλύτερη επιλογή είναι να φύγει για να γλιτώσει από τον Χρηστοβασίλη και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται.Για ποιο λόγο να μείνει δηλαδή;Για να παίζει ένα χρόνο χωρίς σέντερ φορ;Για να μην έχει γήπεδο να προπονηθεί;Για να ζητάει παίκτες τον Γενάρη και να παίρνει τ'α@@@@@ του;Για να του πουλάνε τον μοναδικό σέντερ φορ στο μέσο της σεζόν;Ή μήπως για να του χρωστάνε δεδουλευμένα 4 και 5 μηνών;
Αν ο Χρηστοβασίλης ήθελε να τον κρατήσει δεν θα έβαζε ή δεν θα συμφωνούσε σε ρήτρα αποδέσμευσης.Οι πράξεις μιλάνε δυνατότερα από τα λόγια.Και οι πράξεις του Χρηστοβασίλη τα λένε όλα.

ΥΓ.Το προπονητικό που ο πρόεδρος υποστήριζε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμο,ολοκληρώθηκε;
Χαχαχα.

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 17:04 »
Ρε πάρτε το χαμπάρι.

Δεν μας λες όμως γιατί έρχονται στην ομάδα του χοντρού;Με ένα κλικ στο ίντερνετ μαθαίνουν αμέσως με ποιον θα συνεργαστούν και κάτω απο ποιές συνθήκες θα δουλεύουν!!!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 17:11 »
Ρε πάρτε το χαμπάρι.

Δεν μας λες όμως γιατί έρχονται στην ομάδα του χοντρού;Με ένα κλικ στο ίντερνετ μαθαίνουν αμέσως με ποιον θα συνεργαστούν και κάτω απο ποιές συνθήκες θα δουλεύουν!!!
Η ανεργία είναι σκληρή.Σε αναγκάζει να εργαστείς και στους χειρότερους.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 18:07 »
Έρχονται, ο Μεταξάς και οι άλλοι, γιατί μας βλέπουν ως φαση,ως σκαλοπάτι στην μετέπειτα καριέρα τους.

Δεν μας βλέπουν ως στόχο.Δεν πιστεύουν ότι εδώ θα καταξιωθουν,απλώς ότι θα γίνουν διάσημοι ή γνωστοί από άσημοι.

Και πως θα γινόταν επιτυχημένοι;Απλά τα πράγματα: ΕυρωπηΚυπελλο,βοηθητικά,υποδομές κ.ο.κ..

Όλα όσα αρνείται ο Χοντρός.

Για αυτό λέω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει στόχους.Δεν πάει παραπάνω με αυτές τις προϋποθέσεις.Το είδαμε και με Γιαννικη και με Μεταξά.Πλεον για να ανέβεις επίπεδο πρέπει να πέσει μαρούλι.Και μαρούλι υπάρχει.Μονο που το ματσαλαει ο ευτραφής.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 18:23 »
Η ομάδα με τον χριστοβασιλη ανέβηκε επίπεδο.
Από ομάδα Β Εθνικής με λίγες παρουσίες στην Α, έγινε σταθερή ομάδα της Α εθνικής με λίγες εξαιρέσεις με μια συμμετοχή στην Ευρώπη και κάνα 2-3 καλές πορείες στο κύπελλο.

Τώρα ή θα ανέβεις παραπάνω, κάτι που σημαίνει επενδύσεις ή θα αρχίσεις να πέφτεις.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 20:20 »
Η ομάδα με τον χριστοβασιλη ανέβηκε επίπεδο.
Από ομάδα Β Εθνικής με λίγες παρουσίες στην Α, έγινε σταθερή ομάδα της Α εθνικής με λίγες εξαιρέσεις με μια συμμετοχή στην Ευρώπη και κάνα 2-3 καλές πορείες στο κύπελλο.

Τώρα ή θα ανέβεις παραπάνω, κάτι που σημαίνει επενδύσεις ή θα αρχίσεις να πέφτεις.

Συνταυρε υπάρχει και ένα τρίτο και μάλλον χειρότερο σενάριο: η στασιμοτητα.

Και λέω χειρότερο γιατί αυτή η κατάσταση σκοτώνει τον κόσμο μας, οι περισσότεροι κατανοούν, αν και δεν το λένε, ότι δεν πάμε για πουθενά οτι ο ευτραφής δεν θέλει την υπέρβαση ότι μπορεί αλλά δεν, ότι αισθάνεται άβολα με τις επιτυχίες, π Χ. βλ. Μεταξά 6 αδα κ.ο.κ..

Ας βγει ρε πουστη μου ο Χοντρός μια φορά να πει ποιοι είναι οι στόχοι,τι θέλει,θα κάνει κάποια βελτίωση στην υπάρχουσα υποδομή,θα προσεγγίσει ξανά τον κόσμο;

Αλλά αν τα κάνει όλα αυτά θα πρέπει να ζητήσει και ένα τεράστιο συγγνώμη για όλα όσα γίνανε μέχρι τώρα και ιδίως για την κοροϊδία του 2015-17.

Παιδιά η στασιμοτητα είναι χειρότερη από την πτώση.
Η πτώση επιτρέπεται, Π.Α.Σ. είσαι, θα ξανασηκωθείς,δεν φοβάσαι,τι να φοβηθείς άλλωστε;

Η στασιμοτητα όμως είναι ύπουλη.Δεν είσαι νεκρός για να χαλευεις ανάσταση αλλά ούτε και ζωντανός για να παλεύεις με το όνειρο.Εισαι νεκροζωντανος. Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν έχουμε πλέον προσέλευση κόσμου.

Σου για τα λάθη.Γραφω από κινητό με αυτόματη διόρθωση.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 21:14 »
Εγώ συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τα δύο σχόλια του Φώντα. Αλλά ισχύει ότι δεν πρέπει να μένουμε και στάσιμοι. Τώρα βέβαια το θέμα είναι, θελουμε να πάρουμε το ρίσκο και να έχουμε άλλον ιδιοκτήτη, με φόβο να πάμε πολύ χειρότερα και να γίνουμε Παναχαϊκή, αλλά και με αισιοδοξία για κάτι καλύτερο, ή δεν θέλουμε;

Εγώ από το να είμαι 10 χρόνια Β εθνική ή κάθε χρόνο πάνω κάτω, προτιμώ να είμαι 10 χρόνια Α εθνική και να εδραιωθω. Και κάποια χρονια θα έρθει και η καλή σεζόν είτε με Ευρώπη, είτε με πορεία στο κύπελλο. Αν είμαι Β αυτά σίγουρα δε θα τα δω

Όπως και στην Αγγλία υπάρχουν ομάδες που είναι ομάδες για τη 10η θέση σταθερά. Δε σημαίνει ότι αφού δεν βγαίνουν Ευρώπη θα προτιμούσαν να πέσουν και να πάρουν ρίσκο κλπ (Δε λέω ότι αυτές πρέπει να είναι οι φιλοδοξίες μας, αλλά με αυτούς τους 5 του πρωταθλήματος μας, ίσως ο μόνος ρεαλιστικος στόχος είναι η 6αδα για πολλούς και διάφορους λογους).

Οπότε, εγώ προσωπικά, η ομάδα αν πουληθεί θέλω να πουληθεί ΜΟΝΟ σε κάποιον που θα δεσμευτεί να πετύχει κάποιους στόχους και να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που επίσης θα δεσμεύτει να το εκπληρώσει. Αλλιώς να πουλήσει για να πουλήσει ο ΧΒ δε θέλω. Συν ότι δεν νομίζω πως υπάρχει και κανείς στην αγορά που να αρμόζει στην ομάδα μας.

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Παρ 01 Ιούλ 2022 21:25 »
Εγώ συμφωνώ σχεδόν απόλυτα με τα δύο σχόλια του Φώντα. Αλλά ισχύει ότι δεν πρέπει να μένουμε και στάσιμοι. Τώρα βέβαια το θέμα είναι, θελουμε να πάρουμε το ρίσκο και να έχουμε άλλον ιδιοκτήτη, με φόβο να πάμε πολύ χειρότερα και να γίνουμε Παναχαϊκή, αλλά και με αισιοδοξία για κάτι καλύτερο, ή δεν θέλουμε;

Εγώ από το να είμαι 10 χρόνια Β εθνική ή κάθε χρόνο πάνω κάτω, προτιμώ να είμαι 10 χρόνια Α εθνική και να εδραιωθω. Και κάποια χρονια θα έρθει και η καλή σεζόν είτε με Ευρώπη, είτε με πορεία στο κύπελλο. Αν είμαι Β αυτά σίγουρα δε θα τα δω

Όπως και στην Αγγλία υπάρχουν ομάδες που είναι ομάδες για τη 10η θέση σταθερά. Δε σημαίνει ότι αφού δεν βγαίνουν Ευρώπη θα προτιμούσαν να πέσουν και να πάρουν ρίσκο κλπ (Δε λέω ότι αυτές πρέπει να είναι οι φιλοδοξίες μας, αλλά με αυτούς τους 5 του πρωταθλήματος μας, ίσως ο μόνος ρεαλιστικος στόχος είναι η 6αδα για πολλούς και διάφορους λογους).

Οπότε, εγώ προσωπικά, η ομάδα αν πουληθεί θέλω να πουληθεί ΜΟΝΟ σε κάποιον που θα δεσμευτεί να πετύχει κάποιους στόχους και να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που επίσης θα δεσμεύτει να το εκπληρώσει. Αλλιώς να πουλήσει για να πουλήσει ο ΧΒ δε θέλω. Συν ότι δεν νομίζω πως υπάρχει και κανείς στην αγορά που να αρμόζει στην ομάδα μας.
Αυτό τον τρόμο ότι αν αλλάξει ιδιοκτήτη η ομάδα θα έρθει ο κατακλυσμός και η συντέλεια του κόσμου δεν το καταλαβαίνω.Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να είμαι 10 χρόνια σερί στην Α Εθνική με μόνο στόχο την σωτηρία και να τσεπώνει τα τηλεοπτικά πακέτα και τα πακέτα από το στοίχημα ο ιδιοκτήτης χωρίς να βάζει φράγκο.Και ρωτάω.Έχει ήδη 13 χρόνια στην ομάδα ο Χρηστοβασίλης.Αν θελήσει να φύγει αύριο από την ομάδα τι θα αφήσει σαν παρακαταθήκη; Η απάντηση είναι τίποτα.Θα αφήσει το απόλυτο μηδέν.Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για το καλό της ομάδας αλλά μόνο για την τσέπη του.Ακόμα και το υπερλαμόγιο ο Κομπότης έχει φτιάξει προπονητικό στολίδι στην Λιβαδειά.
Και ξαναρωτάω.Κάποια στιγμή,λόγω ηλικίας ο Χρηστοβασίλης θα σταματήσει να ασχολείται και θα αποχωρήσει.Αυτό τι θα σημαίνει;Ότι τελειώνει και ο ΠΑΣ;Και βέβαια όχι.Η προσωπολατρεία δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα.