Εγω δυστυχως δεν μπορω να συμμεριστω την αποψη σας συντροφοι ...
Αντιθετα ,τα οσα λιγα εχω δει μεχρι σημερα 26 Αυγουστου δεν μου επιτρεπουν αισιοδοξια παρα μονο προβληματισμο .
Στην θεση του Τερματοφυλακα περαν του Λοντιγκιν δεν φαινεται να υπαρχει κατι . Με ολο τον σεβασμο στα δυο παιδια που εχουμε , θεωρω τον Χουτεσιωτη ανωτερο τους . Μπορει και να μην ειναι .
Δεξι μπακ υπαρχει μονον ο Σαλιακας , χωρις καμια περαιτερω αναλυση περι Οικονομοπουλου .
Αριστερο μπακ υπαρχει μονον ο Πιρσμαν , πλην του Ριζου που δεν ξερω αν ειναι καλυτερος του Πηλιου και σε ποιο βαθμο. Δεν εχω δει κατι αλλα ισως κανω λαθος . Τον Γκανταρφσκι δεν τον θυμαμαι καν ως αριστερο μπακ ουτε στα βιντεο ουτε οσο εχει παιξει φετος στην Ομαδα . Ηταν καποτε η θεση του ? Ως αριστερο μπακ ηρθε ? Απο τον Μεταξα παντως δεν εχει παιξει ακομα εκει πισω.
Οι τρεις παλιοι κεντρικοι αμυντικοι μας ειναι παικτες του 6 . Εξ'ου και τα πολλα και πολυ σοβαρα ατομικα λαθη που εκαναν - αν θυμαστε - την περσινη χρονια . Παρ'ολα αυτα μεσα στην Ομαδα Γιαννικη φαινοταν για 7 η 8 πολλες φορες λογω του συγκεκριμενου τροπου που αμυνομασταν ( ξεκινωντας απο τον Σεντερ Φορ ) ειτε σε παικτες ειτε σε χωρους ειτε με αλληλοκαλυψη . Απο τον Καραγιαννη δεν ειδα κατι που να τον κανει καλυτερο του Πανουργια . Ο Σιοντης εχει να παιξει εκει πανω απο 10 χρονια . Για τον Καραχαλιο δεν εχω γνωμη . Γενικα ειμαστε ΟΚ αλλα πολυ σημαντικο ρολο θα παιξει η λειτουργια και το αμυντικο πλανο ολης της Ομαδας .
Κεντρικα χαφ στο 4-4-2 εχουμε πολλα τον αριθμο . Μονον ο Ντομιγκεζ φαινεται βασικος εως τωρα ενω κανεις απο τους υπολοιπους 3-4 ( Λιασος , Καραχαλιος , Σιοντης και Γκανταρφσκι που χρησιμοποιηθηκε για λιγο) δεν δειχνει να πειθει τον Προπονητη . Οσο για τον Λιασο , μπορει οντως να ειναι ''top project '' στο μυαλο του ιδιοκτητη για να πουληθει ( και καλως βεβαια ) , αλλα στο γηπεδο δεν μου εχει δειξει τιποτε το ιδιαιτερο και κανενα σημαδι προοδου μεχρι σημερα .
Στην θεση του αριστερου χαφ / εξτρεμ / με συμμετοχη στην δημιουργια / παικτη που να καλυπτει αμυντικα τον Πιρσμαν στο 4-4-2 ( ρολος Καρταλη δηλαδη ) υπαρχουν πολλοι τον αριθμο αλλα κανεις δεν μου γεμιζει το ματι , ουτε ξεχωριζει . Μικρο προβαδισμα ο Μορειρα ? Ο Τριαδης ? Δεν ξερω . Παικτες με καποια καλα χαρακτηριστικα σιγουρα , αλλα κανεις απο τους δυο δεν μου κανει ακριβως για τον ρολο . Εκτοε και εαν παιξουμε διαφορετικα φετος .
Στην θεση του δεξιου χαφ /εξτρεμ / με συμμετοχη στην δημιουργια / παικτη που καλυπτει αμυντικα τον Σαλιακα στο 4-4-2
υπαρχουν παικτες αλλα μαλλον εδω τα πραγματα ειναι χειροτερα απο τα αριστερα . Μπρενερ αγνοειται , Γκανταρφσκι δεν εχει δημιουργια . Λωλης ? Θολο τοπιο και κανεις δεν ξεχωριζει . Εκτος - και παλι - αν ο Μεταξας ζηταει αλλα απο την θεση.
Για παρτενερ του Κοντε στην επιθεση , παικτης δηλαδη που να αλλαζει θεσεις δεξια και αριστερα , να εχει ντριπλα για να κανει μπουκες , να βγαινει στα πλαγια για να δημιουργει ρηγματα και να τραβαει παικτες , να αλλαζει γρηγορα την μπαλα στο 1-2 με τα χαφ και τον Κοντε , και να βαζει και καποια γκολ ( ρολος Παμλιδη δηλαδη ) υπαρχουν πολλοι τον αριθμο αλλα κανεις δεν με πειθει επισης . Σαφες προβαδισμα απο τον Μεταξα στον Περεα ( ελλειψει αλλου ισως ? ) αλλα για εμενα αυτο το παιδι δεν μου εχει δειξει κατι ιδιατερο .
Τελος , πισω απο τον Κοντε η μαζι οταν πιεζουμε και θελουμε δυο φορ , υπαρχει ο Μιλι και ο μικρος ο Μινα . Σε σχεση με αλλες θεσεις θα ελεγα ΟΚ με βαρια καρδια ...
Κοντολογις , και επειδη δεν νομιζω να γινει αλλη μεταγραφη , πιστευω οτι ο Μεταξας εχει παααρα πολυ δουλεια να κανει , και θα χρειαστει στηριξη απο ολους και τυχη . Το ιδιο και τα παιδια που φορουν τον Ταυρο στο στηθος . Και φυσικα περιμενω πιο πολλα απο τους παλιους ( δεν τα εχω δει μεχρι τωρα ) για να τραβηξουν μπροστα και τους καινουργιους.
Μακαρι κατα τον Νοεμβριο να ειμαστε καλα και με εχουν διαψευσει ολοι και ολα ...