Αποστολέας Θέμα: Ηρακλής Μεταξάς  (Αναγνώστηκε 42987 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ηρακλής Μεταξάς
« Απάντηση #125 στις: Δευ 15 Νοέ 2021 09:30 »
Και προς επιβεβαίωση αυτών που λέμε παραθέτω και ένα σχετικό άρθρο που βρήκα τώρα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Μεταξάς με τη διαχείριση του ρόστερ σηκώνει συζήτηση
Αντώνης Τσιράκης
Ενημερώθηκε 13 Νοεμβρίου 2021 - 23:58

Τι λένε οι αριθμοί για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το πώς αξιοποιεί ο Ηρακλής Μεταξάς το ρόστερ

Ένα από τα θέματα των ημερών είναι το κατά πόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει από το ρόστερ του όσα θα μπορούσε. Ο Ηρακλής Μεταξάς δείχνει ένας προπονητής που θα μπορούσε να πηγαίνει με την ίδια ενδεκάδα σε κάθε παιχνίδι. Φυσικά λόγω των τραυματισμών που έχουν προκύψει κατά καιρούς, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Κόντρα στο Καναλάκι ήταν ο Μορέιρα εκείνος που φώναξε παρών. Παρεμπιπτόντως, ο ίδιος παίκτης είχε ξεχωρίσει και με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά μία βδομάδα μετά πάλι δεν ξεκίνησε! Προτιμήθηκε ο Σνάιντερ που δεν έχει έως τώρα ούτε γκολ, ούτε ασίστ.

Νωρίτερα είχε διαρρεύσει πως ο Σιόντης ζήτησε να φύγει. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του Sportime για τον Παντελάκη και τις τάσεις φυγής του. Κοινός παρονομαστής αυτών; Ότι δεν είναι ευχαριστημένοι με τον χρόνο συμμετοχής τους.

Υπάρχουν και άλλοι που έως τώρα δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελαν. Επιπλέον, αρκετά συζητιέται και όχι άδικα η διαχείριση των Λιάσου και Λώλη, των δύο μεγάλων projects του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ένας έχει τρεις συμμετοχές, αλλά συνολικά 7 αγωνιστικά λεπτά και ο δεύτερος τέσσερις με 104′. Ούτε ο Μπρένερ, που τώρα είναι τραυματίας, έπαιρνε χρόνο συμμετοχής. Στα πρώτα τέσσερα ματς δεν είχε παίξει λεπτό, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά αθροιστικά κάτι παραπάνω από ένα 90λεπτο!

Η συνολική διαχείριση που κάνει στο ρόστερ του ο Μεταξάς προκαλεί προβληματισμό και γκρίνιες. Εν τω μεταξύ, η έλλειψη επιθυμίας του να ανοίξει το rotation φαίνεται και από τους αριθμούς. Κανένας άλλος προπονητής στη Super League 1 δεν έχει προχωρήσει σε τόσο λίγες αλλαγές έως τώρα μέσα στη σεζόν. Στους εννιά αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει 32 αλλαγές. Κάποια στιγμή μετά τις πρώτες αγωνιστικές, έγινε και σχετική ερώτηση στον 54χρονο τεχνικό και έκτοτε φαίνεται ότι άλλαξε κάπως. Στα πρώτα τέσσερα ματς του είχε κάνει αθροιστικά 11 αλλαγές από τις 20 που θα μπορούσε.

Από εκεί και πέρα, το Sportime έψαξε και βρήκε πόσες έχει κάνει ο κάθε κόουτς έως τώρα. Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός) και Ραζβάν Λουτσέσκου (ΠΑΟΚ) έχουν από 42, όπως και ο Μιχάλης Γρηγορίου (Λαμία). Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός) ακολουθεί με 40, όσες και ο Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης). Νίκος Νιόπλιας (ΟΦΗ) και Δημήτρης Σπανός (Ιωνικός) είναι στις 38, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης που άλλαξε προπονητή έχει 39 (τις 14 ο Γιάννης Πετράκης και τις 25 ο Τζανλούκα Φέστα). Στις 36 είναι ο Άκης Μάντζιος (Άρης), στις 35 ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ στις 34 ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ και ο Ατρόμητος των Άνχελ Λόπεθ (10) και Γιώργου Παράσχου (24). Τέλος, η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει κάνει τις περισσότερες όλων, 43. Οι 24 επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς και οι 19 με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ουδείς, λοιπόν, έχει λιγότερες από τον Μεταξά.

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina/pas-giannina-o-metaxas-me-ti-diachirisi-tou-roster-sikoni-sizitisi/

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Δευ 15 Νοέ 2021 20:50 »
Αμφιβαλλει κανενας οτι ο μεταξας μαθαινει οσο περναει ο καιρος?
Αχαρτογραφητα νερα ειναι ολα οσα βλεπει στην Ελλαδα
Ισως να μην ειναι Γιαννικης ,αλλα στο κατω κατω απο την Β ξεκινησε ο Γιαννικης και οχι απο την Α
Δεν ξερω κατα ποσο θα βελτιωθει σαν προπονητης στη διαρκεια της χρονιας,αλλα δεν τον κοβω και για μυρωδια οπως νομιζετε μερικοι

Τωρα μετα το 3-0 με παναιτωλικο τι θελετε να κανουμε?
Να χτυπησουμε τετραδα ή επιμενετε οτι θα υποβιβαστουμε?
Τιποτα απο τα δυο δεν θα γινει
Θα τερματισει η χρονια ηρεμα μιας και υπαρχουν αλλοι χειροτεροι ,αλλα χωρις κυπελλο(λογω διαιτητη και κουγια)
Αν ερθει κανενας παιχτης το γεναρη ηρθε και απο το καλοκαιρι βλεπουμε

Οτι συμβαινει δηλαδη εδω και χρονια, μια μετριοτητα χωρις υπαρκτο στοχο
Δυστυχως δεν μπορουμε να βαλουμε στοχο την 6αδα ποτε
Θλιβερο αλλα ειναι η πραγματικοτητα
Μεχρι να φτασει η χρονια που θα ειμαστε ανυπαρκτοι και θα πεσουμε ξανα
Εκτος και αν υπαρξει αναδιαρθρωση και γινουν οι ομαδες 16 κατι που μας βολευει

:pas: :pashat: :joker:

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Δευ 22 Νοέ 2021 17:10 »
Αγύριστο, γερμανικό κεφάλι, ΣΕ (χιλιο) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... για την ΠΕΝΤανόστιμη και ΠΕΝΤάμορφη εμπειρία που μας χαρίσατε εσύ και τα παιδιά...
Μας γυρίσατε και λίγο στην παιδική μας ηλικία, όταν κούτσκα παίζαμε ΠΕΝΤόβολα.
Να είσαι καλά και πάντα τέτοια.
ΥΓ. Μετά από δύο ημέρες και ακόμη δεν μπορώ να το διαχειριστώ... Και γιατί να μην πιστεύω στα καλύτερα που θα έρθουν;;;;
ΥΓ. Μεγάλες νίκες και την περυσινή πορεία στο κύπελλο, μόνο με ξένους διαιτητές... Τυχαίο;;; :flag:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 07 Δεκ 2021 15:54 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Συγνώμη που δεν έγινε όμορφο παιχνίδι»
Βρε άνθρωπε του Θεού, μας έχεις τρίτους και με βλέψεις για Ευρώπη, έχεις στήσει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη, μας έχεις πείσει ότι μπορούμε να κάνουμε όνειρα τρελά και με τρέλα, έχεις φτιάξει έναν Π.Α.Σ. πιό compact από ποτέ, έχεις κάνει την καλύτερη πορεία όλων των εποχών της Ομάδας μας στον πρώτο γύρο, είσαι ήδη πετυχημένος και στα μάτια μου καλύτερος από τον προκάτοχό σου...
... Όλα τα παραπάνω με πολλή δουλειά, πίστη στο όραμά σου και βεβαίως με... σκληρά "κολλήματα"...  :P ...
... Και ζητάς "Συγνώμη"?
Είχε πει ο midnight τις προάλλες:
Ο Ηρακλής πραγματοποιεί τους άθλους του έναν-έναν
Και αναρωτιέμαι πόσο πιό δύσκολοι να ήταν εκείνοι του μυθικού Ηρακλή...

Πάρε ρε πασιά μου κι άλλους βαθμούς, εκτίναξέ μας στα ουράνια και πρώτος εγώ θα πάρω πίσω (ήδη το έχω κάνει εδώ και αρκετές αγωνιστικές) όλα όσα έχω πει για το "αγύριστο κεφάλι" σου! Είναι τιμή σου που ανήκεις στις τάξεις του Π.Α.Σ. Γιάννινα και τιμή δική μας που ανήκεις στη μεγάλη μας οικογένεια!

Σου βγάζω το καπέλο κόουτς, τα σέβη μου!  (y)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 14 Δεκ 2021 13:33 »
Κάποιοι διαβάζουν PAS.GR και εμπνέονται.  ;)

Παράθεση
Ο Μεταξάς κάνει ανάμνηση τον Γιαννίκη στον ΠΑΣ

Ο Μεταξάς κάνει τον ΠΑΣ Γιάννινα να ξεχάσει τον Γιαννίκη.

Ο Ηρακλής (Μεταξάς) του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα γύρο έκοψε τον ομφάλιο λώρο με τον Γιαννίκη.

Οι αρχαίοι Ελληνες είχαν μία ρήση: «Δεν υπάρχει τίποτα το αδύνατον γι’ αυτόν που θα προσπαθήσει». Η απόλυτη ενσάρκωσή της στην ελληνική μυθολογία ήταν ο Ηρακλής με τους 12 Αθλους του. Πάμε στο σήμερα και στο…reality!
Ενας άλλος Ηρακλής έρχεται να κάνει τη δική του επανάσταση και να αποδειχθεί άτρωτος στη Super League με μία ομάδα που ΄χει 130 χιλιάρικα μεγαλύτερο συμβόλαιο (σ.σ.: Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε). Εκείνη που ολοκλήρωσε τον πιο επιτυχημένο γύρο στην ιστορία της (13 ματς/3 μόλις ήττες, 22 βαθμούς, δεύτερη καλύτερη άμυνα και 3η θέση).

Ο λεγάμενος είναι απόφοιτος της καθωσπρέπει προπονητικής σχολής της Κολωνίας. Όπως ο προκάτοχός του. Δεν μιλάει, όμως, με το αντίστοιχο τακτ απέναντι στον Τύπο όπως πράττει ο Γιαννίκης. Πόσο μάλλον να υιοθετήσει τα αντίστοιχα προπονητικά «θέλω». «Πάνω από τα συστήματα είναι η θέληση για νίκη», ατάκα που στιγμάτισε την ημέρα της παρουσίας του Ηρακλή Μεταξά από τον ΠΑΣ.

Ιδια σχολή, ίδιος ατζέντης (Κων/νος Φάρρας) διαφορετική προσέγγιση στο γήπεδο. To 4-4-1-1 είναι δομημένο στη φιλοσοφία Γιαννίκη, αλλά με πιο aggressive και compactέκφανση. Δίχως τα μπακ να ανεβαίνουν απεριόριστα όπως πέρυσι. Χωρίς οι γραμμές να παρεκκλίνουν.

Με συνεχείς καλύψεις και μία 11άδα που ΔΕΝ αλλάζει ούτε στο… οικογενειακό δίτερμα. Ο κύριος που ένα φεγγάρι ήρθε στα μέρη μας ως συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε στην Εθνική και είχε την έγκριση του συγχωριανού του Χριστοβασίλη, Δημήτρη Γραμμόζη διαγράφει τον 13ο άθλο στην ιστορία του ΠΑΣ.

https://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/o-metaxas-kani-anamnisi-ton-gianniki-ston-pas/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Πεμ 06 Ιαν 2022 20:38 »
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: «Αν ήμουν ξανθός και με έλεγαν Μίλερ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς μιλάει αποκλειστικά στο sportday.gr και τον Γιώργο Μπιτσικώκο

Η συνάντησή μας ορίστηκε για το βοηθητικό γήπεδο του Πανηπειρωτικού σταδίου. Ο ίδιος είχε φτάσει αργά το προηγούμενο βράδυ στην πόλη της Ηπείρου αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζήτησε να το αναβάλλουμε. Παρά την αγωνία του για τα αποτελέσματα των τεστ των παικτών του, η συζήτηση μας δεν διακόπηκε πάρα μόνο για να ξεκινήσει την προπόνηση.

Ο Ηρακλής Μεταξάς μας μίλησε για όλα. Για την δική του σφραγίδα στον ΠΑΣ, για την νοοτροπία του, για τον προκάτοχό του Αργύρη Γιαννικη, αλλά και για τις επιρροές από μεγάλες μορφές του ποδοσφαίρου. Μια συζήτηση στην οποία βάλαμε μόνο άνω τελεία και σίγουρα θα συνεχιστεί στο μέλλον.

-Κύριε Μεταξά, μετά από ένα και πλέον εξάμηνο στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννενα και μετά από έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος, θα ήθελα να μου κάνετε τον απολογισμό σας.

-Αυτό που καταφέραμε, ήταν και αυτό που θέλαμε. Να έχουμε ομαδικότητα και αυτό το δείξαμε και έτσι ήρθαν και κάποια καλά αποτελέσματα. Αυτό φάνηκε όμως και σε παιχνίδια που δεν πήραμε καλά αποτελέσματα. Δείξαμε όμως ότι ήμασταν 11 παίκτες στο γήπεδο και προσπαθήσαμε με τα δικά μας δεδομένα να επιβληθούμε.

«Το καλοκαίρι όλοι μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά είμαστε εδώ και θέλουμε πάντοτε το κάτι παραπάνω»
-Άρα λοιπόν μπορούμε να πούμε πως ο ΠΑΣ Γιάννενα αγωνίζεται πλέον σύμφωνα με την δική σας φιλοσοφία και τα δικά σας "θέλω" ή δεν έχετε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που εσείς επιθυμείτε;

-Πάντα ο προπονητής θέλει το κάτι παραπάνω. Θα ήθελα το κάτι παραπάνω, αλλά μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε και από που ήρθαμε. Ειδικά το καλοκαίρι, όπως ξεκινήσαμε, όλοι μας είχαν ξεγράψει. Γι αυτό πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, αλλά φυσικά θέλουμε πάντοτε και το κάτι παραπάνω.

-Κρατάω αυτό το τελευταίο και σας ρωτώ ευθέως. Νιώθετε δικαιωμένος, ακριβώς επειδή όπως λέτε κάποιοι σας είχαν ξεγράψει, αλλά η ομάδα σας φρόντισε με την πορεία της να κάνει όλο τον κόσμο να την θαυμάσει;

-Ελπίζω να μην νιώθω έτσι. Ελπίζω να μην είμαι δικαιωμένος και προσπαθώ να μην νιώθω έτσι. Γιατί το θέμα δεν είναι προσωπικό και δεν έχουν σημασία οι "μικρές νίκες". Το θέμα είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και μέσα από τη δουλειά μας, να ανεβάσουμε αυτό που θέλουμε σε ένα επίπεδο πιο ψηλά. Εάν το καταφέρνουμε αυτό είμαι ευχαριστημένος. Όταν δεν το καταφέρνουμε, δεν είμαι φυσικά.

-Λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και το δικό σας "πρωί" φέτος, ήταν η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί τι νιώσατε; Τι σκεφτήκατε όταν ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης και ξεκινήσατε έτσι το πρωτάθλημα;

-Ειλικρινά δεν σκέφτηκα τίποτε παραπάνω. Ένιωθα μόνο την χαρά της στιγμής. Άλλωστε αυτό είναι και ένα μύνημα που προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες, ότι πρέπει να ζούμε τις στιγμές. Δεν έχει νόημα να κάνεις σχέδια για το αύριο και το μεθαύριο, γιατί μπορεί να έρθουν χειρότερα τα πράγματα, αλλά και για να μειώνουμε τους εαυτούς μας, μπορεί να έρθουν και καλύτερα. Έτσι και τότε, όπως είπα και μετά τον αγώνα, χάρηκα για τη νίκη, αλλά κατευθείαν άρχισα να σκέφτομαι το επόμενο ματς.

-Σίγουρα όμως πήρατε και δύναμη. Μεγάλωσε η αισιοδοξία μέσα σας.

-Πάντα μια νίκη σου δίνει δύναμη. Σου δίνει χαρά. Αλλά μετά σκέφτεσαι πως επειδή κέρδισες κάτι, πρέπει και να μην το χάσεις. Γι αυτό εμείς οι προπονητές δεν ηρεμούμε ποτέ. Το δύσκολο δεν είναι να κατακτήσεις κάτι. Το δύσκολο είναι να διατηρήσεις αυτό που κατέκτησες. Άλλωστε εάν δεν έχεις κάτι, τότε μπαίνεις στη μάχη χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα.

«Δύσκολα θα πω πως η ομάδα έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο που την έχω ονειρευτεί»
-Έτσι όπως μου τα λέτε φαίνεται σαν μην έχετε κατά νου να πείτε κάποια στιγμή: "τώρα η ομάδα είναι όπως την έχω φανταστεί.

-Πολύ δύσκολα θα το πω αυτό. Θυμάμαι ότι μια χρονιά με την Κ21 της Φράιμπουργκ είχα ένα σερί αρκετών αγώνων που παίρναμε τη νίκη και με καλό τρόπο και καλό ποδόσφαιρο και πάλι δεν ήμουν ικανοποιημένος. Πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω. Αλλά αν φτάσουμε κοντά θα είμαι ευχαριστημένος. Από την μια πλευρά υπάρχει το τι θέλεις και από την άλλη ο ρεαλισμός για το τι πραγματικά μπορείς να κάνεις. Αν πάρω για παράδειγμα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα ήθελα παραπάνω πράγματα. Είχαμε το δοκάρι, αλλά νομίζω ότι εκείνη την ημέρα φτάσαμε πολύ ψηλά την απόδοσή μας.

-Ο κ. Χριστοβασίλης είχε πει ότι η επιλογή σας έγινε με κριτήριο τον προκάτοχό σας τον κ. Γιαννίκη. Ήθελα δηλαδή να συνεχίσει ο ΠΑΣ με την ίδια ουσιαστικά φιλοσοφία. Πλέον είστε δύο προπονητές που τα φώτα έχουν πέσει πάνω σας, καθώς προσπαθείτε να φέρετε το κάτι διαφορετικό. Πώς το βιώνετε όλο αυτό;

«Μέσα στο γήπεδο έχουμε αρκετές διαφορές στην φιλοσοφία μας με τον Αργύρη Γιαννίκη, αλλά συμφωνούμε στον τομέα της πειθαρχίας, λόγω... Γερμανίας»
-Να πω πρώτα απ' όλα πως το κοινό στοιχείο είναι πως προερχόμαστε από την Γερμανία. Μέσα στο γήπεδο όμως υπάρχουν αρκετές διαφορές. Δεν θέλω να πω αν κάποιος κάνει καλύτερα ή χειρότερα κάποια πράγματα, γιατί ο καθένας μας έχει τις ιδέες του. Σίγουρα αυτό που έχουμε κοινό και είναι εξαιτίας του γερμανικού παρελθόντος μας, είναι η πειθαρχία. Αυτό το άκουσα και από τον Αργύρη, τον οποίο δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά το ακούω και από άλλους ότι είναι κοινό στοιχείο μας η πειθαρχία.

-Είναι καθαρά στοιχείο της γερμανικής σχολής η πειθαρχία.

-Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πιστεύω πως οι Γερμανοί τα κάνουν καλά και το ποδόσφαιρο είναι ένας από τους τομείς που τα πάνε καλά. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι είναι και 80 εκατομμύρια και είναι πιο εύκολο να βρεις καλούς παίκτες από μια τέτοια "δεξαμενή". Δεν σκέφτομαι τι θα πει ο κόσμος και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με αυτά που πιστεύω και αυτά που μπορώ να προσφέρω. Μετά ο κόσμος θα κρίνει τη δουλειά μας.

-Σίγουρα προσπαθήσατε και αλλάξατε πράγματα στην ομάδα.

-Φυσικά.

-Ποιά είναι αυτά τα διαφορετικά στοιχεία;

-Διαφορετικά σε σχέση με αυτά που είδα στην προετοιμασία. Η ομαδικότητα ήταν το πρώτο. Εάν καταφέρεις να δουλεύουν οι 11 παίκτες σαν να είναι ένας ουσιαστικά θα αποκτήσεις πλεονέκτημα κόντρα σε μια ομάδα που μπορεί να έχει 5 παικταράδες, αλλά οι άλλοι 5 να μην "τραβάνε". Εάν καταφέρεις να πάρεις το καλύτερο από τον κάθε παίκτη, τότε έχεις κάνει ένα πρώτο βήμα. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε και μας βγήκε. Ευτυχώς μας βγήκε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί νωρίτερα στα φιλικά δεν μας είχε βγει (γέλια). Ευτυχώς τα λάθη που κάναμε εκεί, τα μειώσαμε και βελτιωθήκαμε ακριβώς πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά χρειάζεται και η τύχη. Για παράδειγμα στο δεύτερο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ μας κέρδισε 4-0, αλλά νομίζω ότι είχε λιγότερες ευκαιρίες από το πρώτο παιχνίδι που κερδίσαμε εμείς. Κάθε σουτ που έκαναν μέτρησε. Στην Τούμπα ο Κανγκάβα από 7-8 μέτρα δεν σκόραρε σε κενή εστία και έτσι είχαμε εμείς την ευκαιρία να κερδίσουμε στο τέλος.

-Τι άλλο στοιχείο βάλατε στην ομάδα;

-Ένα άλλο κομμάτι που βάλαμε είναι το λεγώμενο "build up" από πίσω με κάποιες ιδέες, που θα μου επιτρέψετε να τις κρατήσω μυστικές, που μας βγήκαν σε πολλά ματς, αλλά και σε κάποια που ναι μεν λειτούργησαν οι ιδέες αυτές, αλλά δεν μας έφεραν και τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα το καλύτερο παιχνίδι μας ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό που δεχτήκαμε πίεση, αλλά καταφέραμε να αντέξουμε, δεν πήραμε όμως το αποτέλεσμα, ενώ και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κάναμε το ίδιο, αλλά δεν μπορέσαμε τις ευκαιρίες μας να τις κάνουμε γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ το κατάφερε. Έτσι καμιά φορά διαμορφώνεται και το αποτέλεσμα, αλλά εμείς πρέπει να βλέπουμε και τι γίνεται μέσα στο γήπεδο.

-Λένε όμως ότι οι προπονητές, ναι μεν θέλουν η ομάδα τους να παίζει καλά, αλλά ορισμένες φορές θέλουν και να γίνεται πιο κυνική και να ψάχνει το αποτέλεσμα.

-Εννοείται. Δεν θα μας δώσει κανείς έναν πόντο παραπάνω επειδή παίξαμε καλά. Για παράδειγμα όταν λέμε "build up" από πίσω, δεν είναι μόνο για να παίζουμε όμορφα, αλλά και για να αδειάσουμε κάποιους χώρους. Να φέρουμε τον αντίπαλο μπροστά και να βρούμε χώρους. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν για ποιο λόγο το κάνουμε αυτό. Και ο λόγος είναι να κερδίσουμε.

«Καμιά φορά λέω πως αν ήμουν ξανθός και με έλεγαν Μίλερ, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα»
-Ήρθατε από τη Γερμανία, όμως είστε Έλληνας. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Έλληνες προπονητές δεν έχουν την ίδια "ασυλία" και ο κόσμος δεν κάνει την ίδια υπομονή, όπως κάνει με τους ξένους. Το έχετε νιώσει αυτό;

-Ναι. Καμία φορά λέω πως επειδή γεννήθηκα στη Γερμανία και μεγάλωσε εκεί και δεν πήγα σε ελληνικό σχολείο, πως αν ήμουν ξανθός και με έλεγαν Μίλερ, θα υπήρχε μεγαλύτερη κατανόηση σε αυτό το κομμάτι. Κι εγώ το βλέπω ότι πιο γρήγορα σε σχέση με τους ξένους δεχόμαστε την κριτική, ενώ στους ξένους πάντα υπάρχει η πίστωση χρόνου. Αυτό είναι όμως και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αλλά το έχω παρατηρήσει κι εγώ, πως αλλιώς θα φερθούμε σε κάποιον που είναι ξένος κι αλλιώς στον Ηρακλή Μεταξά. Δεν με πειράζει όμως.

-Ως προπονητής από τη μέρα που ξεκινήσατε, είχατε κάποιον τον οποίο παρακολουθούσατε και λέγετε πως "θέλω να γίνω σαν κι αυτόν;".

-Βέβαια από πολλούς. Και απ όλους ήθελα να πάρω πράγματα. Ακόμα και από τα λάθη μπορείς να μάθεις και να πεις για παράδειγμα ότι αυτό δεν πρέπει να το κάνω. Θα γυρίσω πίσω το χρόνο και θα θυμηθώ την πρώτη ανάλυση που έκανα. Ήταν ένα παιχνίδι του Άγιαξ το 1993 με προπονητή τον Φαν Χάαλ στη Μαδρίτη, όπου έβαλαν 5 γκολ, αλλά μέτρησαν τα 3 και αυτό έγινε με 18 και 19 χρονών παιδάκια. Άμα το δείτε σήμερα, θα πείτε τι μοντέρνο παιχνίδι. Με τριάδα πίσω, με αλλαγές από τη μία πλευρά στην άλλη, με κάθετες πάσες, με ένα "δεκάρι" τον Λιτμάνεν.

-Άλλοι προπονητές που σας έκαναν να τους παρακολουθήσετε;

-Ο Αρίκο Σάκι, ο Γιόχαν Κρόιφ φυσικά, ο Ρίνους Μίχελς. Βέβαια και αυτοί κοιτούσαν τους προηγούμενους. Για παράδειγμα όταν ήρθε ο Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν, όλοι έλεγαν ότι κάνει νέα προπόνηση. Την ίδια προπόνηση όμως είχα δει και από τον Φαν Χάαλ. Ίδιες είναι οι προπονήσεις. Αυτό που αλλάζει είναι και πως την "γεμίζεις" αυτή την προπόνηση. Εκεί είναι οι ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ο Γκουαρντιόλα.

«Ο Κλοπ ξεχωρίζει για τον τρόπο που διαχειρίζεται όλη αυτή την τεράστια ομάδα. Ο Γκουαρντιόλα όμως μας έμαθε πράγματα»
-Προλάβατε την επόμενη ερώτησή μου. Γκουαρντιόλα, Κλοπ ή Τούχελ;

-Και οι τρεις είναι εξαιρετικοί. Και από τους τρεις μπορείς να δεις, αλλά και να μάθεις πράγματα. Ο Κλοπ ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται όλη αυτή την τεράστια ομάδα. Την Λίβερπουλ. Μοιάζει με θηριοδαμαστή. Είναι καλός με όλο τον κόσμο και δημιουργεί ευχάριστο κλίμα. Επειδή ξέρω και τον Τόμας Τούχελ έστω και λίγο, ξέρω ότι κι αυτός πήρε πολλά από τον Γκουαρντιόλα και έφτιαξε τον δικό του δρόμο με πειθαρχία. Καμιά φορά του βγαίνει σε κακό βέβαια η τόση πειθαρχία, ακόμα και για το φαγητό των παικτών, αλλά τα αποτελέσματα των δικαιώνουν. Όσο για τον Γκουαρντιόλα, αυτό που έχω να πω είναι πως μας έμαθε διάφορα πράγματα. Γιατί άλλο είναι να δεις κάτι και να το κάνεις και άλλο είναι να το σκεφτείς πρώτος. Για παράδειγμα όταν έκανε τον Άλαμπα από αριστερό μπακ να μπαίνει κεντρικά και να παίζει ως δεκάρι, λέγαμε τι κάνει, αλλά τελικά φτάσαμε να το κάνουμε όλοι. Σίγουρα όμως όλοι από κάπου έχουμε πάρει μια ιδέα.

-Εσείς προσπαθείτε να μεταφέρετε τέτοια πράγματα στην ομάδα σας;

-Ναι και λέω και στους παίκτες να παρατηρούν τους αντιπάλους. Γιατί μπορεί να δουν κάποια κίνηση που δεν ξέρουν και να την αντιγράψουν.

«Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει τέτοιο ρόστερ που οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια να τον φτάσουν»
-Η συζήτηση μαζί σας είναι απολαυστική και φτάνοντας στο τέλος, θα ήθελα να μου κάνετε ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα. Η βαθμολογία πως σας φαίνεται;

-Η βαθμολογία είναι πάντα σωστή. Μπορεί ένα δύο παιχνίδια να έχουν κριθεί λόγω τύχης, όμως μετά από 14-15 αγωνιστικές η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια. Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και οι ομάδες είναι κοντά. Βέβαια αυτές που περιμέναμε να ξεχωρίσουν έχουν ξεχωρίσει. Αλλά παράδειγμα τώρα που βλέπω τα παιχνίδια του Ιωνικού, που είναι ο επόμενος αντίπαλός μας, βλέπω ότι με την ΑΕΚ έχασε στο γκολ και δεν ήθελε και πολύ να πάρει τον πόντο. Αυτό για τους θεατές είναι το ωραίο γιατί πας στο γήπεδο και δεν ξέρεις πόσο θα λήξει το παιχνίδι.

-Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει 11 πόντους. Πιστεύετε ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα;

-Αυτή τη στιγμή εγώ ασχολούμαι με τον ΠΑΣ και δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Όμως έχει ένα τόσο δυνατό ρόστερ, που πραγματικά οι άλλοι θα πρέπει να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να τον φτάσουν.
sportday.gr
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 06 Ιαν 2022 20:47 από fon7 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 09:45 »
Παράθεση
Και το όνομα του Μεταξά έπεσε στο τραπέζι για την Εθνική ομάδα!

Τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Στέργιο Αντωνίου, φιλοξένησε η ΕΡΑ ΣΠΟΡ στην εκπομπή του Δημήτρη Μαλισσόβα, στην οποίο ο παράγοντας της ΕΠΟ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ζήτημα του εθνικού προπονητή. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι ένα ζήτημα που θα προκύψει από τις επαφές των αρμοδίων στελεχών και ο στόχος είναι να βρεθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

«Εάν είναι να έρθει ένας άλλος Φαν’τ Σχιπ, καλύτερα να έρθει Έλληνας», είπε χαρακτηριστικά σε ερώτηση εάν θα ήθελε Έλληνα τεχνικό, εννοώντας ότι θα ήθελε έναν ξένο προπονητή με σοβαρό βιογραφικό, αλλιώς η επιλογή να είναι με Έλληνα τεχνικό, ενώ επισήμανε πως στην ΕΠΟ προσανατολίζονται σε συμβόλαιο συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας και εάν πάει καλά στο επόμενο Nations League ο νέος προπονητής τότε να του δοθεί νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αθήνα, τα ονόματα Ελλήνων προπονητών που έπεσαν στο τραπέζι είναι των Μεταξά, Νιόπλια και Ουζουνίδη. Μάλιστα συζητείται στους κόλπους της ΕΠΟ και το ενδεχόμενο, αν επιλεγούν περιπτώσεις όπως των Μεταξά ή Νιόπλια, να είναι παράλληλα και στις ομάδες τους προπονητές στα φιλικά του Μαρτίου, κατά τα μπασκετικά πρότυπα.

https://super-fm.gr/80021/kai-to-onoma-toy-metaxa-epese-sto-trapezi-gia-tin-ethniki-omada/

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 22:59 »
Η Εθνική, από χρόνια έπρεπε να "κοιτάζει" τους Δώνη και Ουζουνίδη.

Καταλαβαίνω οτι όλοι θέλουν να ψωνίζουν απ' τον ΠΑΣ. Από εκεί κι ύστερα, έπρεπε ήδη στην Εθνική να έχουμε προπονητή έναν εκ των 2 (και ναι, ο Δώνης μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής - άλλο η δουλειά).
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 11:25 »
Ο άνθρωπος ανέλαβε για πρώτη φορά ως head coach σε ομάδα και θα κάτσει να ασχοληθεί με την Εθνική της κλίκας ΕΠΟ, ΠΟΚ και ΠΟΘ?!?! Δεν το νομίζω, το ξεκαθαρίζει άλλωστε στις δηλώσεις του. Και είναι η αλήθεια ότι από όταν έχει έρθει στην ΑΜΟ οι δηλώσεις που έχει προσωπικά μου βγάζουν μια αλήθεια, μια σιγουριά ότι δεν είναι fake.

Συμπαθούσα όσο δε πήγαινε τον coach Γιαννίκη, αλλά βλέπω ότι ο coach Μεταξάς σε έξι μήνες έχει ανεβάσει τον πήχη της σύμπαθειας μου προς το πρόσωπο του. Και σε κάθε ματς, και σε κάθε δήλωση του τον ανεβάζει ακόμα περισσότερο. Συγχαρητήρια για τις δηλώσεις σου coach.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 15:19 »
Νομίζω θα μπορούσαν να δοθούν ευκαιρίες τόσο σε Γιαννίκη όσο και σε Μεταξά.Όμως ο ΠΑΣ είναι αντιτουριστικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο.Το ίδιο γίνεται και με παίχτες.
Σίγουρα αν γινόταν το θαύμα και πήγαινε και στην εθνική θα ήταν κάτι καινούριο για προπονητή του ΠΑΣ.Να είναι προπονητής στον ΠΑΣ και στην εθνική.Υπήρξε ο Αρχοντίδης στο παρελθόν αλλά δεν ήταν παράλληλα.Δύσκολο να γίνει.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 13:35 »
Το έχετε κάψει το μυαλό εκεί στο sportime. Ενίσχυση ζήτησε ο προπονητής, επειδή έχει μείνει με 11-12 παίκτες. Τραγικό το άρθρο πραγματικά.

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ατάκες του Μεταξά που τρέλαναν κόσμο

Ο Ηρακλής Μεταξάς με τις τοποθετήσεις του μόνο καλό δεν κάνει συνολικά στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ηρακλής Μεταξάς έχει προχωρήσει σε άστοχες δηλώσεις που έχουν συζητηθεί εντός και εκτός ΠΑΣ Γιάννινα. Φαίνεται πως δεν το έχει στο λέγειν και οι media day εξελίσσονται η μία σε μεγαλύτερη γκέλα από την άλλη.

Με τον τρόπο που μιλάει εκτίθεται. Αυτό είναι δικαίωμά του. Ωστόσο, ακούσια ή εκούσια εκθέτει και το κλαμπ. Δεν γίνεται να βγαίνει και να ζητάει διαρκώς για μεταγραφές λες και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μία ομάδα που κατά κύριο λόγο βγάζει παίκτες. Δεν κάνει τη μία προσθήκη μετά την άλλη. Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Ο Μεταξάς μάλλον δεν το έχει αντιληφθεί. Το να αδειάζει έτσι τον Ποζνάνσκι, έναν παίκτη που μόλις αποκτήθηκε, είναι οξύμωρο. Δεν έδωσε την έγκρισή του;

Ουσιαστικά αυτό που προσπάθησε να ξεκαθαρίσει ήταν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν αποτέλεσε δική του επιλογή. Το να λέει, όμως, ότι εφόσον φύγει ο Πίρσμαν, πρέπει να αποκτηθεί και άλλο αριστερό μπακ, υποτιμά αφενός τον Ποζνάνσκι και αφετέρου δείχνει πως ο ίδιος είναι εκτός πραγματικότητας.

Στην τελευταία media day υπήρξε, όμως, και κάτι ακόμα. Ο Μεταξάς υποστήριξε ότι «ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ένα σκάουτινγκ στη Γερμανία. Κάθε όνομα που έρχεται από εκεί, συνδέεται με εμένα. Το καταλαβαίνω. Και ο Μεταξάς από εκεί ήρθε, αλλά δεν τον έφερε ο Μεταξάς. Και ο Γιαννίκης από τη Γερμανία ήρθε και ο Καρτάλης».

Ερώτηση: Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Τους εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Φάρρας. Ως σκάουτινγκ, λοιπόν, ο Μεταξάς χαρακτήρισε τον δικό του μάνατζερ, τον μάνατζερ που έφερε και τον Ποζνάνσκι. Το σίγουρο είναι πως όσο περισσότερο μιλάει ο κόουτς, τόσο περισσότερο χάνει και πόντους. Μήπως να αναθεωρήσει;

https://www.sportime.gr/podosfairo/pas-giannina/pas-giannina-i-atakes-tou-metaxa-pou-trelanan-kosmo/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 13:53 »
Άλλοι το έκαψαν μάλλον εδώ και καιρό.

Sportime ξέρεις...

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 14:07 »
Από ποιόν ακριβώς χάνει πόντους ο μεταξάς; Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ οπαδός της ομάδας που να μην έχει καλή γνώμη για τον coach και για τον χαρακτήρα και για την δουλειά και το έργο του. Συγνώμη κιόλας αλλά στα αρ%1δια μας αν δεν αρέσει στον χ, y δημοσιογράφο ή μάνατζερ τι λέει. Μην τυχόν και αρχίσει επαρχιακή ομάδα να χτυπάει όλα τα ματς και ο προπονητής να έχει απαιτήσεις. Χίλιες φορές να βγαίνει και να μιλάει με ειλικρίνεια παρά να είναι μετριοπαθής όπως ήταν ο πετράκης.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 14:13 »
Ακόμα ασχολείστε με το συγκεκριμένο σάιτ;
Όλα του τα άρθρα είναι για να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Κουτσομπολίστικο σάιτ τελευταίου επιπέδου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 22:18 »
Το συγκεκριμένο άρθρο μάλλον το έγραψε ο ΧΒ ή κάποιος δικός του....
Είναι δυνατό να γράφει κάποιος άλλος σε άρθρο: "Δεν γίνεται να βγαίνει και να ζητάει διαρκώς για μεταγραφές λες και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται"; Τόσο πολύ νοιαζεται για την τσέπη του ΧΒ;

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 23:44 »
Το συγκεκριμένο άρθρο μάλλον το έγραψε ο ΧΒ ή κάποιος δικός του....
Μπα υπάρχουν ΑΡΔ  τα οποία για ένα ξεροκόμματο γράφουν ότι τους πουν οι "χορηγοί" τους...

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Δευ 24 Ιαν 2022 08:43 »
Ήθελα να ήξερα τι τους λέει ο χβ όταν υπογράφουν τα συμβόλαια οι προπονητές.

Υπάρχει περίπτωση να τους λέει δηλαδή ότι όποιος παίχτης πάει καλά θα τον πουλήσω και θα σου φέρνω για αντικαταστάτες ερασιτέχνες από τη γερμανία και το κολεγιακό της αμερικής και εσυ βγάλτα πέρα ?

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Δευ 24 Ιαν 2022 23:08 »
Όσο συνεχίζει να εκθέτει ο Μεταξάς τον χβ τόσο να ξέρει ότι ο κόσμος θα είναι μαζί του και θα τον στηρίζει. Με τον Παντελάκη και τον Σιόντη φορ θα κατέβαινα και με τον Απόλλωνα στο επόμενο ματς. Θέλω φορ λέει ο άνθρωπος πριν φτάσει ακόμα Γενάρης και οταν φτάνει ο χβ όχι μόνο δεν του φέρνει αλλά του πουλάει και τον βασικό. Ταυτόχρονα διαπραγματεύεται για να ξηλώσει τη μισή ομάδα δημιουργώντας κλίμα αποσταθεροποίησης στα αποδυτήρια και γενικότερα κάνοντας ότι μπορεί για να δυσκολέψει τη δουλειά του κοουτς και να βάλει φρένο στην πορεία της ομάδας. Όσο τον ξεφτηλιζει με τέτοιες κινήσεις ο προπονητής τόσο να ξέρει ότι ο κοσμος θα είναι δίπλα του

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Δευ 24 Ιαν 2022 23:18 »
Το θέμα είναι ότι ο κόουτς θα την κάνει. Ο άλλος θα μείνει
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Δευ 24 Ιαν 2022 23:39 »
Όσο συνεχίζει να εκθέτει ο Μεταξάς τον χβ τόσο να ξέρει ότι ο κόσμος θα είναι μαζί του και θα τον στηρίζει. Με τον Παντελάκη και τον Σιόντη φορ θα κατέβαινα και με τον Απόλλωνα στο επόμενο ματς. Θέλω φορ λέει ο άνθρωπος πριν φτάσει ακόμα Γενάρης και οταν φτάνει ο χβ όχι μόνο δεν του φέρνει αλλά του πουλάει και τον βασικό. Ταυτόχρονα διαπραγματεύεται για να ξηλώσει τη μισή ομάδα δημιουργώντας κλίμα αποσταθεροποίησης στα αποδυτήρια και γενικότερα κάνοντας ότι μπορεί για να δυσκολέψει τη δουλειά του κοουτς και να βάλει φρένο στην πορεία της ομάδας. Όσο τον ξεφτηλιζει με τέτοιες κινήσεις ο προπονητής τόσο να ξέρει ότι ο κοσμος θα είναι δίπλα του
Διαφωνώ κάθετα με αυτό το σκεπτικό.
Ο Μεταξάς δεν ξεφτιλίζει τον χοντρό με αυτό τον τρόπο.
Ξεφτιλίζει τον εαυτό του, τους παίκτες και κυρίως την ομάδα.
Ξεφτιλίζει επίσης και όλους τους φίλους του ΠΑΣ και προφανώς εγώ προσωπικα δεν είμαι δίπλα του με τετοιες λογικές....
Αν δε γουστάρει παραιτείται.....αλλά όσο παραμένει προπονητής του ΠΑΣ, θα κατεβάζει σοβαρές εντεκάδες και όχι αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκης.
Τον Πετράκη τον σκυλόβριζα όταν κατέβαζε εντεκάδες με 0 επιθετικούς. Δε θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στο Μεταξά....

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 09:50 »
Ξεφτιλίζει επίσης και όλους τους φίλους του ΠΑΣ και προφανώς εγώ προσωπικα δεν είμαι δίπλα του με τετοιες λογικές....
Αν δε γουστάρει παραιτείται.....αλλά όσο παραμένει προπονητής του ΠΑΣ, θα κατεβάζει σοβαρές εντεκάδες και όχι αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκης.
Τον Πετράκη τον σκυλόβριζα όταν κατέβαζε εντεκάδες με 0 επιθετικούς. Δε θα συμπεριφερθώ διαφορετικά στο Μεταξά....

Δεν είναι ζήτημα να παραιτηθεί, η ουσία είναι να κάνει σαφές τι χρειάζεται η ομάδα σε όλους για να ταρακουνηθουν ή να ζοριστουν κάποιοι και να αναγκαστούν να κάνουν αυτό που πρέπει για το καλό της ομάδας. Δεν μπορούμε πια να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω απ' το χαλί. Άντε κατέβαινε με τον Μίνα και τον λωλη μπροστά και έβαζαν γκολ και έπαιρνες το Χ, το μόνο που θα κέρδιζες είναι να μην γίνει μεταγραφή και να παίζεις έτσι για τον επόμενο μήνα και να χάνεις βαθμούς απ' τον κάθε πικραμένο. Παλεύουμε για το καλό της ομάδας με πολλούς τρόπους και όχι μόνο με το να προσπαθούμε πάντα να βάψουμε αυγά με κλανιες (εννοώ το μικρό ρόστερ και όχι την ποιότητα συγκεκριμένων παιδιών) για να μας πούνε απλά μπράβο για την προσπάθεια

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 12:20 »
Θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό άνθρωπο και πολύ καλό επαγγελματία τον μεταξά για να έχει ως σκοπό όλα αυτά που λες.
Αν είδατε τις δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά ότι ο πάγκος είναι γεμάτος, αλλά με παιδιά που είναι άρρωστα.
Λογικά δεν μπορούσαν να βγάλουν 90λεπτο και επέλεξε να θυσιάσει για 45 λεπτά έναν παίχτη στην επίθεση, που απλά τον ήθελε να τρεχει να μαρκάρει και να κάνει τις αλλαγές στο ημίχρονο.
Του χάλασε τα σχέδια πολύ νωρίς το λάθος γύρισμα του σάλιακα.
Δεν είδα τον ολυμπιακό να μπορεί να κάνει τίποτα στο γήπεδο παρά του ότι έπαιζε επίθεση ο παντελάκης και λίγο πίσω ο σιόντης.
Η ομάδα με ότι παίχτες έχουν απομείνει ήταν στημμένη άψογα.
Τώρα αν ζητάμε να έχουμε την κατοχή να παίζουμε μπαλάρα εντός εκτός με αυτο το υλικό και με ότι έχει απομείνει μάλλον πετάμε στα σύννεφα

Κατηγορούμε εδώ και μέρες έναν προπονητή που μας έχει 5ους αντί να ντρεπόμαστε για τις συνθήκες που δουλεύει και αυτός και οι παίχτες.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 13:30 »
Ας μην έδιωχνε ο προπονητής τον Μίλι αλλιώς θα είχε περισσότερες επιλογές προχτές.  Δεν φταίει σε αυτό ο ΧΒ.
Επίσης τον Παντελάκη τον έχει γειώσει με τον χειρότερο τρόπο ενώ όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ καλός κεντρικός αμυντικός. Ένα ροτέισιον ρε φίλε... ή βάλε τον Κάργα στα χαφ που έχει αποδείξει ότι την έχει τη θέση κάπως καλύτερα και από τον Στάνκο.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 13:33 »
Ας μην έδιωχνε ο προπονητής τον Μίλι αλλιώς θα είχε περισσότερες επιλογές προχτές.  Δεν φταίει σε αυτό ο ΧΒ.
Σοβαρά το λες;
Ένας προπονητής ζήτησε να φύγει ο μοναδικός επιθετικός που έχει;
Γιατί για να βγάλει λεφτά;

Και το ζήτησε χωρίς να έχει κλείσει τον επόμενο;
Λογικά θα ζήτησε να φύγει και ο πίρσμαν

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 13:40 »
Σοβαρά το λες;
Ένας προπονητής ζήτησε να φύγει ο μοναδικός επιθετικός που έχει;
Γιατί για να βγάλει λεφτά;

Και το ζήτησε χωρίς να έχει κλείσει τον επόμενο;
Λογικά θα ζήτησε να φύγει και ο πίρσμαν

Θεωρώ δεν ήταν τυχαίο αφού εκνευρίστηκε (δικαίως) αφάνταστα με τον τρόπο που έπαιζε.

Πήρε λεφτά ο πρόεδρος για τον Μίλι και δεν μαθεύτηκε;