Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22  (Αναγνώστηκε 27675 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22
« Απάντηση #75 στις: Κυρ 25 Ιούλ 2021 21:23 »
Και που πήγε τι έγινε? Δεν πήγαιναν στο Μέτσοβο που έχει και κοντοσουβλι....
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Κυρ 25 Ιούλ 2021 22:02 »
Να μαζευτούμε να πάμε να βρούμε τον Μεταξά να πούμε όλοι μαζί τον πόνο μας.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τρι 27 Ιούλ 2021 17:16 »
Το άρθρο του sportime από την περσινή προετοιμασία της ομάδας που είχε ξεκινήσει 20/7. Πρώτο φιλικό της ομάδας 20/8. Έναρξη περσινού πρωταθλήματος 11/9 Ν Κι εμείς πήραμε 2 βδομάδες αβάντζο.

Τα κουκιά λειψά, ούτε καν μετρημένα!

Μια και… καμία για να ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι.
Παγκόσμια ποδοσφαιρική πρωτοτυπία, επαγγελματική ομάδα πρώτης κατηγορίας να βγάζει το πρόγραμμα στο… βουνό χωρίς φιλικό προετοιμασίας!

Τα φιλικά είναι για να μοντάρονται οι ομάδες και στα Γιάννινα δεν έχουν λόγο να δώσουν κάποιο. Η ομάδα είναι «γυμνή», αφού από τους 22-23 ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή, αρκετοί δεν μπορούν να σταθούν σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, κάποιοι είναι υπό δοκιμή και ελάχιστοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Οριστικό: Έρχεται ο Κάργας

Το ερώτημα: ποια ομάδα να μοντάρει ο κόουτς Γιαννίκης, ρητορικό. Και πιθανότατα μένει και αναπάντητο.

Έφυγαν πέντε (Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σεργκελασβίλι, Περιστερίδης, Σκόνδρας), φεύγει ο Ζιούλης, πιθανότατα θα φύγει και ο Νικολιάς και διόλου απίθανο να αποχωρήσουν κι άλλοι, όπως ο Γιαννίκογλου που έχει ενημερωθεί οτι δεν υπολογίζεται. Κούμπουλας και Μπότσαρης είναι υπό δοκιμή.

Τα κουκιά, ούτε καν μετρημένα. Λειψά! Μεταγραφές; Σάλιακας (με φύλλο πορείας) και Πίρσμαν. Ξετυλίγοντας το κουβάρι του κυανόλευκου παζλ, τα κομμάτια που λείπουν για να γίνει… ομάδα Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα, πολλά.

Το τεχνικό τιμ έχει ζητήσει τερματοφύλακα, δύο στόπερ (συμφώνησε ο Κάργας), θέλει αμυντικό χαφ, εξτρέμ και επιθετικό. Όλοι για 11άδα. Συνοψίζοντας, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται χωρίς τα 6/11!

«Ορφανή» παραμένει και η θέση που άφησε φεύγοντας ο Γιώργος Ντάσιος! Ετσι δουλειά δεν γίνεται. Και το πρωτάθλημα ξεκινάει σε ένα μήνα. Τριάντα μέρες!
Υ.Γ. Ούτε… τηλέφωνο στον Σωτήρη Πίσπα!

Ο νεαρός επιθετικός υπέστη κάταγμα στη δεύτερη προπόνηση στο Καρπενήσι, υποβλήθηκε σε επέμβαση, πριν πέντε μέρες και από την ΠΑΕ ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Ούτε για να ρωτήσουν αν πήγαν όλα καλά με την επέμβαση!

https://www.sportime.gr/pas-giannina/pas-giannina-ta-koukia-lipsa-oute-kan-metrimena/
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 27 Ιούλ 2021 17:20 από Tsimendos »

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τρι 27 Ιούλ 2021 17:33 »
ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΠΟΣΤ. ΕΥΓΕ ΣΥΝΤΑΥΡΕ.

Μακάρι ίδιο και μεγαλύτερο γλέντι στην ομαδούλα του βρωμοσαϊτ και πλήρης διάψευση για προπονητή και ρόστερ όπως πέρυσι.

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Τετ 28 Ιούλ 2021 00:30 »
Ο Ατρόμητος παίζει φιλικό με Λεβάντε και εμείς παίζουμε μεταξύ μας.
Μετά απορούμε που πάνε παίχτες μας στον Ατρόμητο και πιστεύουμε ότι είμαστε της ίδιας δυναμικής

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Τετ 28 Ιούλ 2021 00:51 »
Έλα μωρέ. Σιγά ξέρει ο χβ.. Ποια λεβαντε τώρα.. Εμείς θα παίξουμε με αγρινιο..
Οσον αφορά για τον ατρομητο αυτός δεν βάζει κάθε χρόνο στόχο να μην πέσει.. Βάζει λίγο παραπάνω..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 29 Ιούλ 2021 19:00 »
Ψάχνει αντίπαλο για φιλικό ο ΠΑΣ
Με την επιστροφή του ΠΑΣ από τα Τρία Πέντε Πηγάδια και μετά το διήμερο ρεπό θα ξεκινήσει το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτό περιλαμβάνονται και ορισμένοι φιλικοί αγώνες.

Μέχρι στιγμής πρώτο προγραμματισμένο φιλικό είναι με τη Λαμία την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο ΔΑΚ Λαμίας. Ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν προσπάθειες να κλειστεί φιλικός αγώνας το προσεχές Σαββατοκύριακο με αντίπαλο ομάδα της Super League είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει όλους τους φιλικούς αγώνες εκτός έδρας καθώς δεν θέλει να χρησιμοποιηθεί ο νέος αγωνιστικός χώρος στο Ζωσιμάδες σε κάποιο φιλικό, αλλά στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 31 Ιούλ 2021 04:07 »
Χθες η ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο του πεακι που βρίσκεται επί της περιφερειακής οδού και όχι σε αυτό με την κερκίδα όπως έκανε σε όλες τις άλλες τις προπονήσεις.

Τι συμπεραίνουμε από αυτό;
Συμπεραίνουμε ότι ο ΧΒ κρίνεται για ακόμη μια φορά επικίνδυνος και ακατάλληλος.
Για όσους δεν το θυμούνται αξίζει να αναφέρω ότι το γήπεδο αυτό ήταν εκείνο που τάχα μου θα χαλούσε ο πρόεδρος μας ώστε να δημιουργήσει δύο νέα μικρά γηπεδακια στη θέση του με καλό χλοοτάπητα και νέο προσανατολισμό ώστε να χει η ομάδα να προπονείται.

Μάλιστα όπως είχε υποσχεθεί στον προπονητή μας αυτό το έργο θα ήταν έτοιμο με τον ερχομό του στα Γιάννενα ή στη χειρότερη με την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία ( χαχαχα).

Αντί αυτού λοιπόν αποφασίστηκε από ότι βλέπουμε να ξαναρχίσει το πότισμα στο μέχρι τώρα ξεραμένο χόρτο , να τραβηχτούν δύο γραμμές και να βάλουμε και πάλι τους παίκτες να προπονούνται σε αυτό το άθλιο γήπεδο για άλλη μια φορά.

Και σας ρωτάω εγώ τώρα. Αν αύριο το πρωί ο Μεταξάς με ανακοίνωση του αποχωρούσε από το πάγκο της ομάδας θα είχε κάποιο άδικο;;;

Του ανθρώπου του υποσχέθηκε ο χοντρος φιλικά , προετοιμασία στο εξωτερικό, νέα γήπεδα και έργα στο Πανηπειρωτικο και το μόνο που του δώσε πραγματικά είναι ένα αυτόματο πωλητή με πορτοκαλάδες στην είσοδο του πεακι.

Δεν γνωρίζω αν υπαρχει σκοπός να γίνουν αργότερα τα έργα για τα νέα γήπεδα στο Πανηπειρωτικο αλλά και να γίνουν το θεωρώ δώρο αδωρο μιας και ξεκινάει σε 20 μέρες το πρωτάθλημα. Ποιος φτιάχνει νέο χλοοτάπητα χειμωνιάτικα ; Πάμε καλά;

Επομένως εγώ προσωπικά βγαίνω στο συμπέρασμα ότι ο ΧΒ φέτος έχει ξεπεράσει κάθε όριο ακαταλληλότητας.
Όλοι οι χειρισμοί του είναι άστοχοι στο θέμα προετοιμασία και έχει αφήσει την ομάδα ξεκρεμαστη.

Την ίδια ώρα άλλες ομάδες παίζουν φιλικά με την Σαραγόσα , την Άντερλεχτ κλπ και με την επιστροφή τους τους περιμένουν νορμαλ γήπεδα για προπονήσεις.

Μεταξά δεν ήξερες...δεν ρωταγες;

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 31 Ιούλ 2021 07:35 »
Μην άγχεσαι.. Ξέρει ο Χβ... Και να φύγει, είναι θα ελαφρύνει το budget.. Αλλά, όπως όλα καλά..
....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Κυρ 01 Αύγ 2021 00:02 »
Σε αλλα νεα , σε τρεις εβδομαδες ξεκινα μαλλον το πρωταθλημα .
Και για το τι γινεται μεσα στην Ομαδα αγωνιστικα και αμιγως ποδοσφαιρικα , δεν εχουμε ιδεα !
Ουτε για το ποιοι παικτες ξεχωριζουν , ουτε ποιοι δεν φαινονται ετοιμοι , ουτε σκεψεις Μεταξα για την βασικη 11αδα ,ουτε για συστηματα που εχουν δοκιμαστει , ουτε τιποτα .

Κανεις δημοσιογραφος δεν ασχολειται με το να γραψει πεντε ποδοσφαιρικες αραδες , περαν απο το οτι << ο ΠΑΣ περιμενει Κοντε >>.  << δεν εχει γινει κανενα φιλικο >> και λοιπα ανουσια πραγματα .

Δεν ξερω αν αισθανομαι μονο εγω ετσι , αλλα μου φαινεται οτι φετος ειναι σαν να μην γινονται καν …προπονησεις ενα πραμα .
 Σαν να μην συμμετεχουμε σε καποιο πρωταθλημα , η σαν να ξεκινουν οι αγωνες τον Νοεμβριο … :))

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Κυρ 01 Αύγ 2021 01:17 »
Όλα έτοιμα τα θες φιλαράκι. Να πας να δεις, να γράψεις, για να έχουν ενημέρωση και αυτοί οι ταλαιπωροι δημοσιογράφοι να γράψουν στις φυλλάδες τους. Αν δε πας εσύ και όποιος άλλος έχει τη διάθεση πως να γράψουν; να πληρώσουν υπάλληλο;

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 00:02 »
Πολλά λάθη, ανύπαρκτοι αυτοματισμοί, ελάχιστα τρεξίματα...ας ελπίσω ότι φταίει ο καύσωνας...

υγ: Το 9 στην πλάτη του Γροσδάνη φαντάζομαι ότι είναι κάποιου είδους φάρσα έτσι;

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 00:45 »
Ειδα κανενα 10λεπτο με τεραστια προσπαθεια . Τρια πραγματα εχω να πω :

1. Το γηπεδο ηταν χαλια , με την μπαλα να αναπηδα συνεχως . ΝΤΡΟΠΗ !
2. Για πολλα γελια ( η κλαμματα )  η ευκαιρια του Γροσδανη στο 3.40’ .
3. Για ακομη πιο πολλα γελια ( η κλαμματα ) η φαση με τον Σουλη ( ; ) και τον αμυντικο με τον αριθμο 4 , γυρω στο 10’ και κατι . Μου θυμισε μια ακριβως ιδια πριν περιπου 30
χρονια σε ματς Ξηροβουνι - Αβγο . Εγινε μπροστα μου γιατι επαιζα στον Αετο , σεντερ φορ σε εκεινο το ματς  :))

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 10:31 »
Πολλά λάθη, ανύπαρκτοι αυτοματισμοί, ελάχιστα τρεξίματα...ας ελπίσω ότι φταίει ο καύσωνας...

υγ: Το 9 στην πλάτη του Γροσδάνη φαντάζομαι ότι είναι κάποιου είδους φάρσα έτσι;
H ομάδα έκανε εσωτερικό διπλό γτ δεν έχει κάνει ούτε ένα φιλικό.
Έρχεται απο διπλές προπονήσεις.
Τι αυτοματισμούς και τι τρεξίματα περιμένεις φίλε μου;

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 10:43 »
Φιλικά προετοιμασίας τελευταίου Σαββατοκύριακου:

ΛΑΜΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-3

ΑΠΟΛΛΩΝ- ΙΩΝΙΚΟΣ 1-3

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΙΩΝΙΚΟΣ 4-0

ΦΕΝΛΟ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2-2

ΝΑΙΜΕΧΕΝ-ΟΦΗ  2-0

AND THE WINNER IS:

ΑΣΠΡΟΙ-ΜΠΛΕ 0-1

Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι ρε γαμώτο??? Πόσο ακόμη πιο κάτω μπορεί να πάει αυτή η ιστορία?

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 10:55 »
Ολα τα λεφτα η φαση στο 22.10΄ασχετα αν δοθηκε οφσαιτ

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 11:29 »
Δεν έχουμε ανάγκη εμείς.. Έχουμε 2 ενδεκάδες που μπορούν να σταθούν μόνες τους.. Αν είχαμε λεφτά θα κατεβάζαμε και Β ομάδα
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 11:46 »
η φαση με τον Σουλη ( ; )

Ο Λοντιγκιν ήταν

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 11:50 »
Ολα τα λεφτα η φαση στο 22.10΄ασχετα αν δοθηκε οφσαιτ

Τελείωμα μεγάλου παίκτου :P

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 11:53 »
Σοβαρά η ομάδα θέλει βασικό αριστερό χαφ, σεντερ φορ, και ένα 8ρι μόνο και μόνο για να σταθεί. Καλά θα πάει αυτό και το λέω όντας γενικά αισιόδοξος. Που να μην γίνει και η μεταγραφή Κοντε θα πάμε σε άλλα επίπεδα fail. Καλό θα ήταν η ομάδα να ψάξει και πιο δύσκολες ομάδες για έστω άλλο ένα φιλικό. Πέρυσι τα ματς με ατρόμητο και ολυμπιακό το καλοκαίρι έδειξαν πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 13:06 »
Ενταξει , για ενα εσωτερικο διπλο μια; ομαδας που δεν εχει παιξει καν ενα φιλικο και στερειται ξεκαθαρα ποιοτητας σε πολλες θεσεις οντας απολυτως παρατημενη απο τον ιδιοκτητη της , δεν αξιζει να πει κανεις πολλα .
Ομως οι φασεις του Γροσδανη στο 3.40' , του Καραγιαννη στο 10' και του Περεα στο 22.10' ειναι για να μπουν σε σημα χιουμοριστικης εκπομπης η σε αυτα τα αστεια βιντεακια που δειχνουν στις επισκοπησεις της χρονιας τον Γεναρη .

Καταντια το να γελαμε με την Ομαδα μας . Και φυσικα ειναι απο εκεινα τα γελια που γελας για να μην ...κλαψεις  .
Μεσα σου κλαις δηλαδη ...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 13:40 »
Τις αναλύσεις του PASas ( ο οποίος αποσο ξέρω συνεχίζει να πηγαίνει ανελλιπώς στην προπόνηση της ομάδας)  που αναφέρθηκε και σε άλλη κουβέντα σίγουρα δεν μπορώ να την κάνω αλλά θα προσπαθήσω να πω δυο πράγματα από αυτά που είδα στο οικογενειακό διπλό χθες.

- πρώτα απολα θεωρώ αστείο το ότι με 39 βαθμούς κελσίου ζητήθηκε από τους παίκτες να παίξουν μπάλα στις 7 το απόγευμα. Ο τόπος έβραζε και οι παίκτες από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι δεν άντεχαν άλλο. Ρε χοντρέ απατεώνα άνοιξε τους προβολείς και βάλε τα παιδιά να παίξουν αφού πέσει ο ήλιος. Θα πάθει κανας παίκτης τίποτα από τη ζέστη και θα το χεις βάρος ( και δεν σε παίρνει για επιπλέον βάρη).

- το γήπεδο ήταν σε τραγική κατάσταση και η ιδέα που είχαν να το βρέξουν λίγο πριν τον αγώνα το έκανε ακατάλληλο. Χάλασαν πάρα πολλές φάσεις λόγω γλιστρηματος και πτώσεων. Πάλι καλά που δεν χτύπησε και κανείς να λέμε με τόσες σαβουρες.

- όπως θα διαβάσατε οι παίκτες χωρίστηκαν σε άσπρους και μπλε ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε για ένα ματς μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών αφού οι παίκτες που προορίζονται για βασικοί ήταν μοιρασμένοι στις δύο ομάδες. Μπορεί να τις έβγαλαν και με αριθμακια ή με πέτρα ψαλίδι χαρτί δεν ξερω :P

- ο Γκαρνταφσκι που ακούσαμε ότι παίζει στο κέντρο αλλά και στα άκρα της άμυνας χθες από τον Μεταξά χρησιμοποιήθηκε ως δεξί χαφ(!!!). Μου φάνηκε καλός αλλά προφανώς από φυσική κατάσταση δεν πήγαινε καλά και βγήκε και πρώτος πρώτος . Ειναι και η ζέστη αδιανόητη για έναν Γερμανοπολωνο και τα είδε όλα το παληκάρι.

- οι μόνοι που δεν συμμετείχαν ήταν ο Σνάιντερ ( που αποσο καταλαβα ένιωσε ενοχλήσεις στο ζεσταμα) και οι αδερφοί Τριαδη ( που όλως περιέργως ή θα είναι και οι δύο διαθέσιμοι ή θα λείπουν και οι δύο ..πάνε πακέτο χαχα)

- για να καταλάβετε πόση είναι η διαφορά ποιότητας μεταξύ του Γιούρι και των άλλων δύο τφ αρκεί απλά να σας πω ότι ο Λοντίγκιν καπαρωσε τη μια θέση στην άσπρη ομάδα ενώ για τον τερματοφύλακα της άλλης ομάδας έγινε κλήρωση . Μετα τον Γιούρι το χάος σε αυτή τη θέση φέτος. Στα μάτια μου πρακτικά έχουμε έναν σπουδαίο τέρμα και δύο απλά ελπιδοφόρους νέους. Αναπληρωματικός της ποιότητας χουτεσιωτη δεν υπάρχει.

- ο κοουτς χρησιμοποίησε σχεδόν αποκλειστικά το 4-4-2 ενώ πολύ συχνά άλλαζε πράγματα και έτσι είδαμε πχ τα σέντερ φορ όπως ο Περέα να δοκιμάζονται στα πλάγια και γενικά είδαμε αρκετά πράγματα για το που προορίζεται ο καθένας.

- για τις θέσεις του κέντρου θα μου κάνει έκπληξη αν γίνει κάποια μεταγραφή. Ο Καραχάλιος που για μένα ξεχώρισε χθες , δείχνει καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι οι δύο θέσεις του άξονα θα καλυφθούν από αυτόν όπως επίσης και από τους Ντομίνγκεζ, Σιόντη και Λιασο ( ο οποίος είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους νεαρούς)

- παίκτης Γροσδανης δεν υπάρχει. Επειδή το μόνο που διαθέτει είναι δύναμη προτείνω να τον έχουμε στα υπόψη σε περίπτωση που δημιουργηθεί τμήμα πυγμαχίας στην ομάδα. Για ποδόσφαιρο δεν τον βλέπω...

- Ο Περέα αν και έβγαλε πολύ ενέργεια και γενικά ήταν παρών πνευματικά στο παιχνίδι , ήταν μακράν ο παίκτης που δυσκολεύτηκε πιο πολύ απολους τακτικά. Χανόταν αρκετά μέσα στο γήπεδο και άκουσε πολλές φωνές και από τον Μεταξά που τον καθοδηγούσε συχνά αλλά και από τους συμπαίκτες του επειδή αργούσε να γυρίσει στην άμυνα. Φαίνεται να έχει όρεξη αλλά ακόμα τακτικά είναι σαν είναι σε άλλη ομάδα.

- αποχώρησε κάποια στιγμή με τραυματισμό ο Σαλιακας. Ελπίζω να μην έχει τίποτα το σοβαρό.

- αυτό που παρατήρησα και νομίζω ήταν εμφανές σε όλους είναι οτι η ομάδα το μεγάλο πρόβλημα της το έχει στο θέμα επίθεση και δημιουργία ευκαιριών. Αμυντικά μπορώ να πω ότι ήταν πολλές στιβαρές οι δύο ενδεκάδες αλλά στο δημιουργικό κομμάτι υπήρχε μια δυσκολία. Ήταν αρκετά ξεκάθαρο το τι ζητούσε ο κοουτς στο γήπεδο αλλά σαν να μην έβγαινε στην πράξη. Ίσως έχει να κάνει και με την έλλειψη παικτών στην επίθεση.

- η ομάδα στα μάτια μου χρειάζεται σίγουρα σέντερ φορ και σίγουρα ένα εξτρέμ. Ειδικά έναν γκολτζη όμως καθώς ο Μιλιντσεανου παρά την τιμιότητα του έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξαφανίζεται μεσα στο γήπεδο και να μην κάνει τίποτα από όσα κάνει ένας κλασικός φορ.

- οι διαιτητές που είχαμε πάρει χθες για να σφυρίξουν ήταν κωμωδία αλήθεια. Χαχαχα έχασαν όλες τις φάσεις και σφύριζαν κατά κύριο λόγο μόνο τα μαρκαρισματα που ήταν για κάρτα.

Αυτά πάνω κάτω. Συνολικά η ομάδα δείχνει να πηγαίνει προς μια κατεύθυνση αλλά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται. Με βάση το ποσό πίσω έχει πάει η προετοιμασία φέτος το θεωρώ δύσκολο να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Επίσης θέλουμε τουλάχιστον δύο καλούς παίκτες στην επίθεση όπως είπα και παραπάνω. Η άμυνα και το κέντρο μας μου φάνηκαν πολύ στιβαρά αλλά η επίθεση παιδική...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 13:53 »
Αν και δεν είδα την προπόνηση παρά μόνο τα highlights από το superfm μπορώ να πω ότι προσωπικά συμφωνώ με όλα. Ο καραχάλιος φάνηκε πάρα πολύ καλός, γύρναγε πίσω μέχρι τα μπακ έπαιρνε την μπάλα και την πήγαινε στην επίθεση. Ελπίζω να είναι έτσι και στους αγώνες. Και ο περεα όπως λες φάνηκε πολύ δραστήριος αλλά φάνηκε επίσης να ξεχνιέται και να μην πιέζει μπροστά όσο θέλει ο coach. Μου μένει παράπονο που δεν είδαμε καθόλου σναϊντερ αλλά θα τον δούμε στα φιλικά. Όσον αφορά τους "μικρούς" ο λιάσος έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο αλλά από τους άλλους δεν είδα τίποτα. Αριστερά πρακτικά δεν έχουμε παίκτη. Χτες νομίζω έπαιζε από την μια ομάδα ο λώλης από την άλλη ένας κύρκος; και δεν φάνηκαν καν. Πάλι ο πιρσμαν έβγαζε τις επιθέσεις από εκείνη την πλευρά. Μαζί με σεντερ φορ πρέπει να έρθει αριστερό χαφ ΕΠΙΓΟΝΤΩΣ και επίσης άλλο ένα ευέλικτο χαφ δεν θα ήταν κακό.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Δευ 02 Αύγ 2021 14:26 »
Όλα τα νέα παιδιά τα ξέρω παιχτικα. Για τον Γτοσδανη είχα πει δε ξέρω αν θα μπορέσει να σταθεί. Κάποτε έπαιζε αμυντικό χαφ αλλά δεν πήγαινε καλά, μετά τον πήγαν σέντερ φορ και λόγω σωματοδομης σε σχέση με τους αντιπάλους του στην κ17 και κ19 έβαλε κάποια γκολ. Ο κισσός προφανώς και είναι όχι ένα αλλά δύο σκαλιά πάνω και αυτό γιατί εχ ο δουλέψει πολύ παραπάνω απ' όλους. Ο παλιός έπαιξε εξτρέμ και γύρισε Μπακ. Έχει τρομερή ταχύτητα αλλά ήταν λίγο επιπόλαιος στην τριπλά. Τώρα αμυντικά δε ξέρω αλλά φαίνεται να έχει βελτιωθεί. Ο Ρίζος αριστερό Μπακ, έφτιαξε πολύ το σώμα του στον Ατρόμητο αλλά επειδή έλειπε από Γιάννενα δεν τον είχα δει καθόλου. Ο Λωλης όπως έχετε δει και οι περισσότεροι έχει πολύ καλή τεχνική, πάρα πολύ καλά στημένα και δείχνει να το θέλει αλλά ακόμα σίγουρα δεν είναι σε επίπεδο βασικού. Επίσης είχε πολλούς τραυματισμούς. Ο Κύρκος τεχνητής αλλά λόγω σωματοδομης και ύψους δε ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει. Δεν τον έχω δει πολυ. Είναι και ακόμα πιο μικρός από τους άλλους αλλά η σωματοδομή του δε ξέρω αν θα βοηθήσει. Θέλει γυμναστήριο. Τον Μίνα δεν τον ξέρω

Ο μόνος τελοσπαντων που μπορεί να σταθεί μεταξύ βασικής ενδεκάδας και πρώτων αλλαγών είναι ο Λιασος