Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22  (Αναγνώστηκε 27681 φορές)

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22
« στις: Τετ 09 Ιούν 2021 11:57 »
Στην Πολωνία η προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (pics)
2 λεπτά

Εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Κιέλτσε της Πολωνίας, θα διεξαχθεί η φετινή προετοιμασία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια κι έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας, Ηρακλής Μεταξάς, βρίσκεται στην Ελλάδα όπου είχε και τις πρώτες επαφές για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το προπονητικό τιμ, ενώ την ίδια ώρα εντείνονται και οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Παράλληλα, ένα άλλο θέμα εξίσου σημαντικό είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά από χρόνια, στον ΠΑΣ αποφάσισαν πως οι βάσεις για τη νέα ομάδα που θα χτιστεί θα μπούνε στο εξωτερικό.

Έτσι, το φετινό καλοκαίρι οι Ηπειρώτες θα ταξιδέψουν στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο γνωστό στο ελληνικό κοινό προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ αποφάσισαν και κατέληξαν στην γνώριμη και δοκιμασμένη λύση του Κιέλτσε, εκεί όπου για πολλά χρόνια έκανε το βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΚ. Στον ΠΑΣ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι για τις συνθήκες δουλειάς, εκγύμνασης και εγκαταστάσεων κι έτσι αποφασίστηκε η ομάδα να βρεθεί στην Πολωνία από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της αποστολής θα δοθούν και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με ομάδες από την Πολωνία, το Ισραήλ αλλά και την Κύπρο που θα βρίσκονται το ίδιο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή.
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2006401/stin-polonia-i-proetoimasia-toy-cargr-pas-giannina-pics

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22
« Απάντηση #1 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 17:45 »
Καλό νέο αυτό, να σπάσει λίγο η μονοτονία τον προηγούμενων χρόνων και να αποκτήσει λίγο κύρος η φετινή προετοιμασία. Θεωρώ απαραίτητο ωστόσο να κλειστούν και τα ανάλογα φιλικά με τις τοπικές ομάδες αλλά και με άλλους συλλόγους που θα κάνουν εκεί την προετοιμασία τους. Καλύτερα Κορόνα Κιελτσε παρά Λάρισα και Λαμία για μια ακόμη χρονιά...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 09 Ιούν 2021 20:53 »
Σαν συμπλήρωμα σε αυτό που είπα παραπάνω αξίζει να αναφέρω ότι και ο οφη που θα πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία και συγκεκριμένα στην Ολλανδία έχει κλείσει πολύ σπουδαία φιλικά με Άντερλεχτ Άλκμααρ Φίτεσε και άλλες. Στο ίδιο πνεύμα πρέπει να κινηθούμε και εμείς. Δυνατά φιλικά σημαίνει πάντα καλύτερη προετοιμασία. Στην Πολωνία δεν ξέρω αν θα βρούμε εξίσου ποιοτικές ομάδες για να αντιμετωπίσουμε αλλά όπως και να χει πρέπει να κυνηγήσουμε σαν ιδέα το κλείσιμο φιλικών με ομάδες της χώρας που θεωρούνται αξιόλογες. Πιθανώς κάποιες από αυτές που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη του χρόνου.
Είναι ευκαιρία η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω και να το καθιερώσει και για τις επόμενες χρονιές.
Η προετοιμασία είναι αυτή που θα κρίνει το πόσο ψηλά πας..

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 00:44 »
Κράζουμε κράζουμε τη διοίκηση αλλά να λέμε και μπράβο όταν κάνει και κάτι καλό. Και φαίνεται να έχει ανέβει τα δύο τελευταία χρόνια, και με την προετοιμασια και με τους προπονητές και με τις ανακοινώσεις υπεράσπισης και με παίχτες οπως ο Ντομίνγκεζ. Και μην μου πείτε ότι είναι αυτονόητα αυτά λες και είχαμε καλομαθει τα προηγούμενα χρόνια...

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 01:00 »
Σαν συμπλήρωμα σε αυτό που είπα παραπάνω αξίζει να αναφέρω ότι και ο οφη που θα πάει στο εξωτερικό για προετοιμασία και συγκεκριμένα στην Ολλανδία έχει κλείσει πολύ σπουδαία φιλικά με Άντερλεχτ Άλκμααρ Φίτεσε και άλλες. Στο ίδιο πνεύμα πρέπει να κινηθούμε και εμείς. Δυνατά φιλικά σημαίνει πάντα καλύτερη προετοιμασία. Στην Πολωνία δεν ξέρω αν θα βρούμε εξίσου ποιοτικές ομάδες για να αντιμετωπίσουμε αλλά όπως και να χει πρέπει να κυνηγήσουμε σαν ιδέα το κλείσιμο φιλικών με ομάδες της χώρας που θεωρούνται αξιόλογες. Πιθανώς κάποιες από αυτές που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη του χρόνου.
Είναι ευκαιρία η ομάδα να πάει ένα βήμα παραπάνω και να το καθιερώσει και για τις επόμενες χρονιές.
Μάλλον μία από αυτές θα είναι και η Ομόνοια Λευκωσίας που θα ξεκινήσει σαν πρωταθλήτρια Κύπρου τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικο γύρο του τσαμπιονς λινγκ. Θα κάνει και αυτή στο Κιελτσε της Πολωνίας, αλλά δεν ξέρω σίγουρα τις ημερομηνίες.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 16:23 »
Μάλλον μία από αυτές θα είναι και η Ομόνοια Λευκωσίας που θα ξεκινήσει σαν πρωταθλήτρια Κύπρου τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της από τον 2ο προκριματικο γύρο του τσαμπιονς λινγκ. Θα κάνει και αυτή στο Κιελτσε της Πολωνίας, αλλά δεν ξέρω σίγουρα τις ημερομηνίες.

Η Ομόνοια θα πάει νωρίτερα από εμάς (28 Ιουνίου – 9 Ιουλίου)

Δείχνει και φώτο από το ξενοδοχείο (δεν ξέρω αν θα πάνε στο ίδιο και οι δικοί μας) και το αθλητικό κέντρο.

https://protathlima.cyprustimes.com/podosfairo/kypros/a-katigoria/omonoia/plirofories-gia-tin-proetoimasia-tis-omonoias-tis-sezon-2021-22/

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 19:44 »
Οι δικοί μας μπορεί να την πέσουν στο παρακείμενο κάμπινγκ.

Ας είναι! Ωραία η Πολωνία και δεν έχουμε ξαναπάει  B-)
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 21:31 »

Δείχνει και φώτο από το ξενοδοχείο (δεν ξέρω αν θα πάνε στο ίδιο και οι δικοί μας) και το αθλητικό κέντρο.

https://protathlima.cyprustimes.com/podosfairo/kypros/a-katigoria/omonoia/plirofories-gia-tin-proetoimasia-tis-omonoias-tis-sezon-2021-22/
Ναι ναι, απλώς επειδή γράφει για Κυπριακές ομάδες και δεν βρήκα κάποια άλλη που να κάνει φέτος εκεί, εκτός της Ομόνοιας, λέω μήπως γίνει εκεί κανένας φιλικός αγώνας, γιατί δεν απέχουν και πολύ οι ημερομηνίες ή μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος. Τεσπα θα ήταν καλή ευκαιρία να παίξουμε με μια ομάδα σαν την Ομόνοια φιλικό, αλλά θα τα δούμε αυτά τότε

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 21:53 »

Ναι ναι, απλώς επειδή γράφει για Κυπριακές ομάδες και δεν βρήκα κάποια άλλη που να κάνει φέτος εκεί, εκτός της Ομόνοιας, λέω μήπως γίνει εκεί κανένας φιλικός αγώνας, γιατί δεν απέχουν και πολύ οι ημερομηνίες ή μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος. Τεσπα θα ήταν καλή ευκαιρία να παίξουμε με μια ομάδα σαν την Ομόνοια φιλικό, αλλά θα τα δούμε αυτά τότε
Βρηκα μόλις αυτό:  https://app.alphanews.live/sports/oi-kiniseis-toy-roka-kai-i-proetoimasia-tis-aek. Μάλλον με ΑΕΚ Λάρνακας θα παίξουμε φιλικό με την ομάδα του Τσαβι Ρόκα.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 10 Ιούν 2021 22:02 »
Από ενημέρωση στους φίλους της ομάδας η διοίκηση μας σκίζει. Καθόμαστε εδώ και προσπαθούμε να πάρουμε μυρωδιά τι γίνετε με συνδιστικες προσεγγίσεις δημοσιευματων. Γραμμένους μας έχουν όλους, και θα μας θυμηθούν όταν ξανανοίξουν τα γήπεδα για τους φιλάθλους.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 18:51 »
Παράθεση
Φιλικό με τη Λαμία τον Αύγουστο

Γνωστοποιήθηκε ένα από τα φιλικά προετοιμασίας τα οποία θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Λαμία ανακοίνωσε ότι  έχει προγραμματίσει φιλικό με την ομάδα της Ηπείρου την Τετάρτη 4 Αυγούστου στο “Αθανάσιος Διάκος”.

Θυμίζουμε ότι το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΣ θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία όπου και εκεί η ομάδα θα δώσει φιλικά.
sportsioannina.gr

Παράθεση
Τεστ και με Παναιτωλικό

Ακόμη ένα φιλικό “φιξαρίστηκε” για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο Αθλητικό Κέντρο Emileon την Κυριακή 8 Αυγούστου.
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 25 Ιούν 2021 19:50 »
Χωρίς καπνά το καλοκαίρι δεν περνάει... Πολωνία και αηδιες.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σαβ 26 Ιούν 2021 17:37 »
Παράθεση
Στις 1 Ιουλίου η «πρώτη» του ΠΑΣ
Σε τροχιά προετοιμασίας έχουν μπει ήδη στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο νέος προπονητής Ηρακλής Μεταξάς βρίσκεται ήδη στα Γιάννινα και καταστρώνει μαζί με τους βοηθούς του το πλάνο της προετοιμασίας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό αφού η γιαννιώτικη ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό της στάδιο στο Κιέλτσε της Πολωνίας.

Στο μεταξύ στα Γιάννινα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό πριν το τέλος του περσινού πρωταθλήματος και ήδη έχουν περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις μιας και για αυτούς προβλέπεται έκδοση κάρτας υγείας από την αρχή, ενώ κάνουν πρωινές προπονήσεις με τον γυμναστή της ομάδας Γιάννη Ντουρουντό.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες θα αρχίσουν να επιστρέφουν σιγά-σιγά στα Γιάννινα ώστε να περάσουν από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η «πρώτη» του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για τις 1 Ιουλίου όπου θα γίνει απογευματινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 27 Ιούν 2021 09:45 »
Πλησιάζουν οι ημέρες!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Κυρ 27 Ιούν 2021 11:07 »
Οι ημέρες πλησίασαν,οι παίχτες απομακρύνθηκαν. :))

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Τετ 30 Ιούν 2021 11:14 »
Αυριο ξεκινά η καινούργια χρονιά.
Οπως πάντα θα ξεκινήσουμε χωρίς να έχουμε 2 ενδεκάδες...και χωρίς βασικούς παίκτες στις θέσεις που πονάει η ομάδα!

Αντε καλή αρχή.
....

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Τετ 30 Ιούν 2021 22:26 »
Υπαρχει καπου η ξερει καποιος ποιοι παικτες θα ειναι αυριο στην πρωτη μαζωξη ;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Τετ 30 Ιούν 2021 22:28 »
Όχι πολλοί.Πρέπει να τηρούμε τα πρωτόκολλά.2-3 θα τρέχουν.2-3 θα κάνουν ασκήσεις,2-3 θα κάνουν ασκήσεις με την μπάλα και κλείσαμε.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Τετ 30 Ιούν 2021 23:43 »
Φιλαράκι ειλικρινά πάνω στο θέμα αυτό έχω αγανακτήσει σήμερα στην προσπάθεια μου να μάθω κάτι παραπάνω.
Ο Πεδιατιδακης διαβάζει το μήνυμα που του έστειλα ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις κλπ και με αφήνει αναπάντητο.
Σε μια κουβέντα που είχα με ένα δημοσιογράφο που τυχαίνει να επικοινωνήσουμε μέσω ινσταγκραμ, μου είπε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι μηδαμινή και ότι υπάρχει περίπτωση αύριο τελικά να μην είναι η πρώτη προπόνηση αλλά να περάσουν απλά κάποιοι παίκτες εργομετρικα.
Ειλικρινά η κατάσταση είναι χάος στην ομάδα!
Έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον κόσμο, στους δημοσιογράφους και ακόμα και στους παίκτες από ότι μαθαίνω. Ακόμα και η ενημέρωση που έχουν οι παίκτες είναι λιγοστή (!). Έχουν κλειστεί στο καβούκι τους και ενεργούν μόνοι τους λες και η ομάδα μας είναι το μαγαζί του ΧΒ και τίποτα παραπάνω από αυτό.
Σας λέω χθες πέτυχα τον Καραχάλιο μέσα στο κέντρο και ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.
Άλλες ομάδες ενημερώνουν ακόμα και για τα έργα στα αποδυτήρια τους ( Λαμία)  και εμείς ακόμα δεν ξερουμε ποιοι παίκτες συνεχίζουν στην ομάδα και ποιοι όχι.
Η απόλυτη εσωστρέφεια!
Ο Μπρενερ συνεχίζει και είναι στα Γιάννενα και ακόμα ανακοίνωση πουθενά. Αύριο εγώ όπως κάνω κάθε χρόνο θα πάω στο Πανηπειρωτικο αλλά μπορεί να φάω και τα μούτρα μου και να μην είναι εκεί κάνεις. Το απόλυτο χάος. Από τα δέκα γεγονότα που γίνονται στην ομάδα μας ενημερώνουν για τα δύο και κατά τα άλλα ζητάνε τα λεφτά μας για διαρκείας χωρίς ίχνος ντροπής.

Γενικά σήμερα ήταν μια μέρα που έφθασαν πολλές αποκαλύψεις στα αυτιά μου που με κουφαναν αλλά δυστυχώς τα περισσότερα δεν μπορώ να τα μοιραστώ για λόγους ανωτέρας βίας. Και τι να μοιραστώ άλλωστε ...ότι υπάρχουν παίκτες που ενημερώνονται ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα  μέσω της διαγραφής τους από την ομαδική συνομιλία που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο viber?!

Σήμερα αλήθεια βράζω στο ζουμί μου απτήν αντιμετώπιση που έχει η διοίκηση απέναντι στην πόλη αλλά και απέναντι στους εργαζόμενους της! Τα επικοινωνιακά λάθη είναι ατελείωτα. Ντροπή!

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 01 Ιούλ 2021 09:52 »
Φιλαράκι ειλικρινά πάνω στο θέμα αυτό έχω αγανακτήσει σήμερα στην προσπάθεια μου να μάθω κάτι παραπάνω.
Ο Πεδιατιδακης διαβάζει το μήνυμα που του έστειλα ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις κλπ και με αφήνει αναπάντητο.
Σε μια κουβέντα που είχα με ένα δημοσιογράφο που τυχαίνει να επικοινωνήσουμε μέσω ινσταγκραμ, μου είπε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι μηδαμινή και ότι υπάρχει περίπτωση αύριο τελικά να μην είναι η πρώτη προπόνηση αλλά να περάσουν απλά κάποιοι παίκτες εργομετρικα.
Ειλικρινά η κατάσταση είναι χάος στην ομάδα!
Έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον κόσμο, στους δημοσιογράφους και ακόμα και στους παίκτες από ότι μαθαίνω. Ακόμα και η ενημέρωση που έχουν οι παίκτες είναι λιγοστή (!). Έχουν κλειστεί στο καβούκι τους και ενεργούν μόνοι τους λες και η ομάδα μας είναι το μαγαζί του ΧΒ και τίποτα παραπάνω από αυτό.
Σας λέω χθες πέτυχα τον Καραχάλιο μέσα στο κέντρο και ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.
Άλλες ομάδες ενημερώνουν ακόμα και για τα έργα στα αποδυτήρια τους ( Λαμία)  και εμείς ακόμα δεν ξερουμε ποιοι παίκτες συνεχίζουν στην ομάδα και ποιοι όχι.
Η απόλυτη εσωστρέφεια!
Ο Μπρενερ συνεχίζει και είναι στα Γιάννενα και ακόμα ανακοίνωση πουθενά. Αύριο εγώ όπως κάνω κάθε χρόνο θα πάω στο Πανηπειρωτικο αλλά μπορεί να φάω και τα μούτρα μου και να μην είναι εκεί κάνεις. Το απόλυτο χάος. Από τα δέκα γεγονότα που γίνονται στην ομάδα μας ενημερώνουν για τα δύο και κατά τα άλλα ζητάνε τα λεφτά μας για διαρκείας χωρίς ίχνος ντροπής.

Γενικά σήμερα ήταν μια μέρα που έφθασαν πολλές αποκαλύψεις στα αυτιά μου που με κουφαναν αλλά δυστυχώς τα περισσότερα δεν μπορώ να τα μοιραστώ για λόγους ανωτέρας βίας. Και τι να μοιραστώ άλλωστε ...ότι υπάρχουν παίκτες που ενημερώνονται ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα  μέσω της διαγραφής τους από την ομαδική συνομιλία που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο viber?!

Σήμερα αλήθεια βράζω στο ζουμί μου απτήν αντιμετώπιση που έχει η διοίκηση απέναντι στην πόλη αλλά και απέναντι στους εργαζόμενους της! Τα επικοινωνιακά λάθη είναι ατελείωτα. Ντροπή!
Δεν μπορώ να καταλάβω μετά απο τόσα χρόνια γτ περιμένουμε κάποια διαφορετική συμπεριφορά απο τον χριστοβασίλη.
Περιμένουμε επενδύσεις,εγκαταστάσεις, παίχτες κλπ.
Θέλουμε να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, να κάνει ανακοινώσεις για την κατάσταση της ομάδας των παιχτών.
Εδώ όταν ανακοινώνει παίχτη δε σου λέει για πόσα χρόνια τον έκλεισε.
Η πιο γρήγορη ανακοίνωση πάντα ήταν η ανακοίνωση για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές αυτό που ενδιαφέρει τον χριστοβασίλη είναι τα λεφτά και μόνο.

Όπως έλεγα ότι δε βρίσκω λόγο να μείνει ο γιαννίκης σε ένα τέτοιο περιβάλλον, θα πω τώρα ότι δεν βρίσκω τον λόγο που ήρθε ο μεταξας.
Μακάρι να αλλάξουν όλα και να μας διαψεύσει.

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 01 Ιούλ 2021 16:55 »
Τελικα θα μαζευτει σημερα η Ομαδα στο ΠΕΑΚΙ ??? Στο site του ΠΑΣ δεν γραφει απολυτως τιποτε , εννοω η τελυταια ανημερωση ηταν η ανανεωση συνεργασιας με τον Σιοντη ...

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 01 Ιούλ 2021 17:14 »
Σήμερα και αύριο έχει ιατρικές εξετάσεις κι εργομετρικά.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 01 Ιούλ 2021 19:31 »
Αυτή τη στιγμή γίνεται κανονικά η πρώτη προπόνηση...

Συνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 01 Ιούλ 2021 19:31 »
Ξερει κανεις ποιοι κατεβηκαν τελικα ?

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 01 Ιούλ 2021 19:38 »
Πέραν των αναμενόμενων,
Βλέπω: Πανουργιά, Οικονομόπουλο( ακόμα νομιζω με γελάνε τα μάτια μου γιατί τους θεωρούσα φευγατους), Καραγιάννη και πολλά πολλά πιτσιρίκια
Δεν βλέπω: Εραμουσπε ( λογικά άδεια παραπάνω)