Υπαρχει καπου η ξερει καποιος ποιοι παικτες θα ειναι αυριο στην πρωτη μαζωξη ;
Φιλαράκι ειλικρινά πάνω στο θέμα αυτό έχω αγανακτήσει σήμερα στην προσπάθεια μου να μάθω κάτι παραπάνω.
Ο Πεδιατιδακης διαβάζει το μήνυμα που του έστειλα ζητώντας κάποιες διευκρινίσεις κλπ και με αφήνει αναπάντητο.
Σε μια κουβέντα που είχα με ένα δημοσιογράφο που τυχαίνει να επικοινωνήσουμε μέσω ινσταγκραμ, μου είπε ότι η ενημέρωση που έχουν είναι μηδαμινή και ότι υπάρχει περίπτωση αύριο τελικά να μην είναι η πρώτη προπόνηση αλλά να περάσουν απλά κάποιοι παίκτες εργομετρικα.
Ειλικρινά η κατάσταση είναι χάος στην ομάδα!
Έχουν γυρίσει την πλάτη τους στον κόσμο, στους δημοσιογράφους και ακόμα και στους παίκτες από ότι μαθαίνω. Ακόμα και η ενημέρωση που έχουν οι παίκτες είναι λιγοστή (!). Έχουν κλειστεί στο καβούκι τους και ενεργούν μόνοι τους λες και η ομάδα μας είναι το μαγαζί του ΧΒ και τίποτα παραπάνω από αυτό.
Σας λέω χθες πέτυχα τον Καραχάλιο μέσα στο κέντρο και ο άνθρωπος ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.
Άλλες ομάδες ενημερώνουν ακόμα και για τα έργα στα αποδυτήρια τους ( Λαμία) και εμείς ακόμα δεν ξερουμε ποιοι παίκτες συνεχίζουν στην ομάδα και ποιοι όχι.
Η απόλυτη εσωστρέφεια!
Ο Μπρενερ συνεχίζει και είναι στα Γιάννενα και ακόμα ανακοίνωση πουθενά. Αύριο εγώ όπως κάνω κάθε χρόνο θα πάω στο Πανηπειρωτικο αλλά μπορεί να φάω και τα μούτρα μου και να μην είναι εκεί κάνεις. Το απόλυτο χάος. Από τα δέκα γεγονότα που γίνονται στην ομάδα μας ενημερώνουν για τα δύο και κατά τα άλλα ζητάνε τα λεφτά μας για διαρκείας χωρίς ίχνος ντροπής.
Γενικά σήμερα ήταν μια μέρα που έφθασαν πολλές αποκαλύψεις στα αυτιά μου που με κουφαναν αλλά δυστυχώς τα περισσότερα δεν μπορώ να τα μοιραστώ για λόγους ανωτέρας βίας. Και τι να μοιραστώ άλλωστε ...ότι υπάρχουν παίκτες που ενημερώνονται ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μέσω της διαγραφής τους από την ομαδική συνομιλία που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα στο viber?!
Σήμερα αλήθεια βράζω στο ζουμί μου απτήν αντιμετώπιση που έχει η διοίκηση απέναντι στην πόλη αλλά και απέναντι στους εργαζόμενους της! Τα επικοινωνιακά λάθη είναι ατελείωτα. Ντροπή!