Δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεση και το Σαββατοκύριακο κανενός σας.
Εχει όμως φωλιάσει μέσα μου το σαράκι της καχυποψίας και με τρώει... Και γιατί να τρώει μόνο εμένα;;; Ας φάει και κάποιους άλλους - κατά την περιβόητη κατσίκα του γείτονα
Ας αφήσουμε τα θέματα των γηπέδων που δεν πολυπροχωράνε - όπως παλιά άλλωστε (συνηθισμένοι είμαστε)...
Μέχρι τώρα, ο Μπειζάνης, δεν έχει ανανεώσει και έχει "ξεφορτωθεί" όλα τα "βαριά" συμβόλαια (που είχαν λήξει), που κανένας από αυτούς δεν θα έπαιζε σε μικρότερη κατηγορία...
Επίσης έχει βγάλει στο "σφυρί", κάποια άλλα, προκειμένου επίσης, να τα "ξεφορτωθεί" και να βγάλει και όσα μπορεί από την πώληση παικτών (ιδέ Σάλιακας, Πέερσμαν, κατά τις φήμες, και δεν ξέρω γω ποιον άλλο). Κρατάει μόνο όσους έχουν συμβόλαιο, επειδή το έχουν, και, αν έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις bye bye...
Μετά τη μεγαλοστομία των εξαγγελιών για προετοιμασία στα εξωτερικά, κατά πως φαίνεται, θα καταλήξουμε back home. Αν υπάρχει ακόμη ελεύθερο το Καρπενήσι για εμάς, θα είμαστε πολύ, μα πολύ "τυχεροί" - ένα πράγμα σαν να μας περίμεναν
Ακούμε για Κόντε, αλλά όλες, μα όλες, οι μεταγραφές που έχουμε ήδη κάνει, αλλά και η φημολογούμενη του γερμανού και του τερματοφύλακα με 7 εμφανίσεις στη Β΄ Εθνική, είναι παικτών που θα έπαιρνε μια ομάδα που θα αγωνιζόταν στην επόμενη κατηγορία ή θα είχε το φόβο πιθανής αφαίρεσης βαθμών...
Να φοβάται ή ξέρει κάτι που εμείς, ακόμη, δεν ξέρουμε;;;
Ελπίζω να είναι η μεγαλύτερη των μαλακιών που μου τριβελίζουν το μυαλό...
ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΜΕ, σε παρακαλώ