Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22  (Αναγνώστηκε 27679 φορές)

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22
« Απάντηση #50 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:08 »
Α καλά ρε παιδιά κάποιοι το πάτε σε άλλο επίπεδο. Ευκαιρία για το οτιδήποτε ψάχνετε. Τι φταίει η ομάδα που κόλλησαν όλοι στο Κιελτσε; Η τι μπορεί να κάνει για τους εμβολιασμούς αν δε θέλει κάποιος παίχτης να εμβολιαστεί; Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Δεν μπορεί να αναγκάσει κάποιον να εμβολιαστεί και δεν είναι και σωστό κιόλας

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:09 »
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΟ Ο ΤΖΕΣ   
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:14 »
Δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεση και το Σαββατοκύριακο κανενός σας.
Εχει όμως φωλιάσει μέσα μου το σαράκι της καχυποψίας και με τρώει... Και γιατί να τρώει μόνο εμένα;;; Ας φάει και κάποιους άλλους - κατά την περιβόητη κατσίκα του γείτονα B-)
Ας αφήσουμε τα θέματα των γηπέδων που δεν πολυπροχωράνε - όπως παλιά άλλωστε (συνηθισμένοι είμαστε)...
Μέχρι τώρα, ο Μπειζάνης, δεν έχει ανανεώσει και έχει "ξεφορτωθεί" όλα τα "βαριά" συμβόλαια (που είχαν λήξει), που κανένας από αυτούς δεν θα έπαιζε σε μικρότερη κατηγορία...
Επίσης έχει βγάλει στο "σφυρί", κάποια άλλα, προκειμένου επίσης, να τα "ξεφορτωθεί" και να βγάλει και όσα μπορεί από την πώληση παικτών (ιδέ Σάλιακας, Πέερσμαν, κατά τις φήμες, και δεν ξέρω γω ποιον άλλο). Κρατάει μόνο όσους έχουν συμβόλαιο, επειδή το έχουν, και, αν έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις bye bye...
Μετά τη μεγαλοστομία των εξαγγελιών για προετοιμασία στα εξωτερικά, κατά πως φαίνεται, θα καταλήξουμε back home. Αν υπάρχει ακόμη ελεύθερο το Καρπενήσι για εμάς, θα είμαστε πολύ, μα πολύ "τυχεροί" - ένα πράγμα σαν να μας περίμεναν ;)
Ακούμε για Κόντε, αλλά όλες, μα όλες, οι μεταγραφές που έχουμε ήδη κάνει, αλλά και η φημολογούμενη του γερμανού και του τερματοφύλακα με 7 εμφανίσεις στη Β΄ Εθνική, είναι παικτών που θα έπαιρνε μια ομάδα που θα αγωνιζόταν στην επόμενη κατηγορία ή θα είχε το φόβο πιθανής αφαίρεσης βαθμών...
Να φοβάται ή ξέρει κάτι που εμείς, ακόμη, δεν ξέρουμε;;;
Ελπίζω να είναι η μεγαλύτερη των μαλακιών που μου τριβελίζουν το μυαλό...
ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΜΕ, σε παρακαλώ :'(

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:21 »
Εχει όμως φωλιάσει μέσα μου το σαράκι της καχυποψίας και με τρώει... Και γιατί να τρώει μόνο εμένα;;; Ας φάει και κάποιους άλλους - κατά την περιβόητη κατσίκα του γείτονα B-)
Ας αφήσουμε τα θέματα των γηπέδων που δεν πολυπροχωράνε - όπως παλιά άλλωστε (συνηθισμένοι είμαστε)...
Μέχρι τώρα, ο Μπειζάνης, δεν έχει ανανεώσει και έχει "ξεφορτωθεί" όλα τα "βαριά" συμβόλαια (που είχαν λήξει), που κανένας από αυτούς δεν θα έπαιζε σε μικρότερη κατηγορία...
Επίσης έχει βγάλει στο "σφυρί", κάποια άλλα, προκειμένου επίσης, να τα "ξεφορτωθεί" και να βγάλει και όσα μπορεί από την πώληση παικτών (ιδέ Σάλιακας, Πέερσμαν, κατά τις φήμες, και δεν ξέρω γω ποιον άλλο). Κρατάει μόνο όσους έχουν συμβόλαιο, επειδή το έχουν, και, αν έρθουν ικανοποιητικές προτάσεις bye bye...
Μετά τη μεγαλοστομία των εξαγγελιών για προετοιμασία στα εξωτερικά, κατά πως φαίνεται, θα καταλήξουμε back home. Αν υπάρχει ακόμη ελεύθερο το Καρπενήσι για εμάς, θα είμαστε πολύ, μα πολύ "τυχεροί" - ένα πράγμα σαν να μας περίμεναν ;)
Ακούμε για Κόντε, αλλά όλες, μα όλες, οι μεταγραφές που έχουμε ήδη κάνει, αλλά και η φημολογούμενη του γερμανού και του τερματοφύλακα με 7 εμφανίσεις στη Β΄ Εθνική, είναι παικτών που θα έπαιρνε μια ομάδα που θα αγωνιζόταν στην επόμενη κατηγορία ή θα είχε το φόβο πιθανής αφαίρεσης βαθμών...
Γιατι μας αγχωνεις ρε συνταυρε τώρα. Άσε μας πρώτα να πάμε αύριο στο γήπεδο να κάνουμε το φεστιβάλ μας να πιούμε και τις μπύρες μας και μετά βάλε μας αυτές τις σκέψεις.
Ελπίζω να έχεις άδικο ..

Συνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:36 »
Ελπίζω να έχεις άδικο ..
Eγώ να δεις πόσο το ελπίζω...

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:55 »

Με γριφους μιλας Γεροντα ...

Υ.Γ. Καταγγελιες Κουγια

Αποσυνδεδεμένος vourbiani

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 16:58 »

Mα στο μυαλό μου μέσα είσαι όμως...
Έχω κάνει την ίδια σκέψη όταν άκουσα για τα κρούσματα ή "κρούσματα" στην Πολωνία.
Όλως τυχαίως δεν είχαν δει προηγουμένως τα κρούσματα και όλως τυχαίως όλα τώρα βγήκαν.
Που και να είναι έτσι, με την φετινή του στάση του Μπειζανη γίνεσαι καχύποπτος θέλοντας και μη.
Η φετινή καλοκαιρινή περίοδος μέχρι στιγμής είναι η χειρότερη των τελευταίων 15 χρόνων.
Στο μυαλό μου έρχονται τα τελευταία χρονιά του Χρηστιδη που κάθε καλοκαίρι χάναμε τον έναν μετά τον άλλον από παίκτες και παίκτες έφτανε Σεπτέμβρης για να έρθει ένα καράβι στην Ηγουμενίτσα και να ξεφορτώσει καμιά 10αρια διάφορων εθνικοτήτων.
Πίστευα ότι με Μεταξά θα σωζόταν η κατάσταση και θα βλέπαμε ένα upgrade στην ομάδα, αλλά τα πράγματα πάνε χάλια.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση πλέον να δούμε και ένα ΠΡΟΩΡΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ με Μεταξά λόγω ασυμφωνία φιλοσοφίας.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 17:26 »
Το θέμα είναι το προπονητικό τιμ και η ομάδα να μπορούν να δουλέψουν όπως ακριβώς θέλουν για να μπορέσουν να αποδώσουν στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.Τώρα αν είναι στο εξωτερικό,στο εσωτερικό ή στον διαστημικό σταθμό μικρή σημασία έχει.
Όσο για τους εμβολιασμούς είναι προσωπικό θέμα όπως ισχύει με όλους μας.Δεν ξέρω και νομίζω οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν ξέρουμε αν οι παίχτες μας έκαναν εμβόλιο.Πάντως από αυτά που διαβάζω οι αθλητές θα είναι από τις κατηγορίες των υποχρεωτικών εμβολιασμών.Βέβαια αυτό άλλοι θα το αποφασίσουν και θα το ανακοινώσουν από την άλλη εβδομάδα.

Οι φοβίες όπως οι παραπάνω είναι υπαρκτές.Οπότε υπομονή και θα μας λυθούν οι απορίες.Δεν νομίζω πάντως να έχουμε θέμα με τον ψηλό.Στα υπόλοιπα μπορεί.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 18:11 »
Εμείς αυτά τα πρόωρα διαζύγια τα λέμε μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλά σκεφτείτε λιγο στα αλήθεια τι ξενερα παίζει να έχει φάει ο κοουτς.
Έφυγε από ομάδα της Μπουντεσλίγκα και ήρθε στα Γιάννενα για να αντικρίσει μια ομάδα που δεν έχει ούτε τα βασικα.

Στο θέμα των μεταγραφών δεν ξέρω τι έχουν συμφωνήσει αλλά το ότι θα φτάσουμε μέσα Ιουλίου σχεδόν για να έχουμε αποκτήσει μόνο τους Καραγιάννη ( χωρίς παιχνίδια στα πόδια του) , Τριαδη ( εκτός δράσης για πολύ καιρό) και Καραχάλιο ( β Εθνική) δεν νομίζω να ήταν στα συμφωνηθέντα. Αν σκεφτούμε και το πόσοι αποχώρησαν μιλάμε για ένα ρόστερ με το οποίο είναι πολύ δύσκολο ένας κοουτς να δουλέψει.

Στο θέμα των γηπέδων αποσο ξέρω ο ΧΒ είχε υποσχεθεί ότι ο Μεταξάς τα γήπεδα τα καινούργια στο πεακι θα τα έβρισκε έτοιμα με τον ερχομό του στην πόλη. Αντί αυτού τα έργα μετατίθενται ώστε να προλάβουν στην καλύτερη την έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα προπονείται σε ένα γήπεδο που είναι επιεικως σε κακή κατάσταση.

Και σαν να μην έφθαναν αυτά ο κοουτς βλέπει ότι μαλλον θα χάσει και την προετοιμασία στο εξωτερικό που του είχαν υποσχεθεί μαζί με τα δυνατά φιλικά που θα τον βοηθούσαν να χτίσει την ομάδα.

Ε δεν θέλει και πολύ μετά από αυτά ο άνθρωπος να φτάσει στο αμήν του. Οι συνθήκες είναι πολύ κακές και φανταστείτε δεν έχω αναφέρει καν την λειψανδρία στα γραφεία της ομάδας, το ότι ακόμα ο κοουτς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από τον ΧΒ σε συνέντευξη τύπου και πολλά άλλα.

Καλά κουράγια και στον κοουτς και σε εμας

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 19:35 »
Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα
Η ραγδαία αύξηση του ιικού φορτίου στα Γιάννινα δυστυχώς δεν άφησε ανεπηρέαστο τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας.

Τα Γιάννινα μετρούν 179 κρούσματα σε μόλις 3 ημέρες και δυστυχώς είναι μεγάλη η διασπορά, ιδίως σε άτομα νεαρής ηλικίας. Έτσι ο κορωνοϊός ξαναχτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ Γιάννινα και τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν δύο κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη μπει σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κορωνοϊός είχε χτυπήσεi τον ΠΑΣ Γιάννινα και στα τέλη της περασμένης περιόδου όταν στα play out είχαν εντοπιστεί σε διαδοχικούς ελέγχους (σ.σ. όχι σε μία φορά, αλλά διαδοχικά) συνολικά 10 ποδοσφαιριστές θετικοί στην Covid-19. Το ευχάριστο μέχρι στιγμής είναι ότι παρά τα αλλεπάλληλα τεστ δεν έχουν εντοπιστεί άλλοι ποδοσφαιριστές θετικοί, κάτι που δείχνει πιθανότατα ότι η διασπορά αυτή τη φορά ήταν περιορισμένη.

Η ύπαρξη των δύο θετικών κρουσμάτων σε συνδυασμό με τα κρούσματα που υπάρχουν ήδη στην Ομόνοια και σε άλλες ομάδες στο Κίελτσε, βάζουν σε σκέψεις τον ΠΑΣ Γιάννινα για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Πολωνία. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιλεχθεί τελικά ελληνικός προορισμός, κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το μεσημέρι.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 22:02 »
Ο Χριστοβασίλης ανακοίνωσε την ακύρωση στους παίκτες
Την απόφαση να ακυρωθεί το ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία πήρε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, μαζί με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά και την ανακοίνωσε στους παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι οριστικές αποφάσεις για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας πάρθηκαν σήμερα το απόγευμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων και βρέθηκε άμεσα στο ΠΕΑΚΙ. Ο μεγαλομέτοχος των Γιαννιωτών είχε σύσκεψη όπου σταθμίστηκαν όλα τα ιατρικά και επιδημιολογικά δεδομένα και τελικά πάρθηκε η απόφαση να μην ταξιδέψει ο ΠΑΣ στην Πολωνία και να παραμείνει στην Ελλάδα. Ένα στοιχείο που μέτρησε για να παρθεί η αρνητική απόφαση ήταν το αρκετά υψηλό ιικό φορτίο στη συγκεκριμένη περιοχή της Πολωνίας καθώς αν εντοπίζονταν θετικός εκεί κάποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών, όπως θα συμβεί με τους παίκτες της Ομόνοιας.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Μάλιστα, την απόφαση να μην γίνει το ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία την ανακοίνωσε αυτοπροσώπως ο Χριστοβασίλης στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας σημείωσε στους παίκτες ότι θα διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Προς το παρόν πάντως η ομάδα θα παραμείνει τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα στα Γιάννινα και στη συνέχεια θα μεταβεί σε ελληνικό προορισμό για να γίνει εκεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πιθανότερες επιλογές είναι το Πήλιο ή τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όχι όμως και το Καρπενήσι που ήταν ο προορισμός του ΠΑΣ Γιάννινα τα προηγούμενα 8 χρόνια.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 22:13 »
Χαχαχαχχα εδώ είχε κλείσει τα φιλικά στη Ελλάδα.. Που να τρέχουμε στα εξωτερικά... Γιατί μόνο στην Πολωνία έχει κέντρα για προπόνηση πουθενά αλλού..
Αλλά λογικά θα κλείσουμε και φιλικό με την Κέρκυρα εκτός απο τα καπνά.. Μια χαρά.. Τι θέλετε δηλαδή?
....

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 22:24 »
Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω περαιτέρω γκρίνια γιατί καταλαβαίνω ότι το θέμα covid είναι κάπως λεπτό, απλα θα παραθέσω μια απορία μου.

Απτή στιγμή που υπάρχουν πολλές χώρες που στο θέμα κοβιντ είναι καλά προφυλαγμένες και έχουν σωστές υποδομές, πόσο δύσκολο θα ήταν να οργανώσει μια εκ νέου προετοιμασία στο εξωτερικό ;
Πιστεύω ότι αν υπήρχε διάθεση, η ομάδα θα μπορούσε να κάνει ακόμα μια βδομάδα με δέκα μέρες προπόνηση εδώ και στην συνέχεια να βρει έναν νέο προορισμό όπου να μπορεί να ταξιδέψει με ασφάλεια. Μέσα σε δέκα μέρες βρίσκεις και προορισμό και ξενοδοχείο και αντιπάλους για φιλικά αν υπάρχει θέληση και φράγκα.
Ειδικά απτή στιγμή που λένε ότι στην ομάδα είχαμε μόνο δύο κρουσματα και όχι μεγαλύτερη εξάπλωση.

Δεν υπονοω σε καμία περίπτωση ότι όλο αυτό ήταν στημένο ή κάτι τέτοιο αλλά νιώθω ότι δεν τον χάλασε κιόλας τον ΧΒ αυτή η εξέλιξη...

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 23:16 »

&ab_channel=PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 23:20 »
Εδώ πηγαίναμε αυθημερόν να παίξουμε φιλικό σαν τους κλαζιαδες στο Ανήλιο,
Το εξωτερικό μας μάρανε...

Πως είπε ένας;
Αν είναι να κάνει την υπέρβαση για τον Κόντε,ας μη πάμε στο εξωτερικό και τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν ,να τα πάρει ο Πέδρο....

Να τον συμπληρώσω: ας πάρουμε και 2 χαφ ακόμη από την κ17 και έναν,δύο από β,γ εθνική και είμαστε κομπλέ.

Με όλα αυτά που έχει κάνει ο ηπιος και στη φανταστική περίπτωση που άλλαξε μυαλά στα γεράματα και συμπεριφέρεται σαν πρόεδρος που επενδύει για να βγάλει κι αυτός,ο,τι κι αν κάνει,δεν θα τον πιστεύει κανείς.Κατι σαν το ανέκδοτο με το βοσκό και το λύκο.....

Αποσυνδεδεμένος ahpas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 23:51 »
Μπειζανη θα φτιαξεις και ομαδα ΠΑΣ Β για να παιζει στην ΣΛ2 ετσι εμαθα οτι θα παρεις φετος τριαντα παικτες για να φτιαξεις δυο ομαδες αρα οι μεταγραφες που εχεις κανει προοριζονται για τον ΠΑΣ Β θα τους τρελανεις ολους μιλαμε, γατακια τα βαλατε με τον ηπιο :)τριαντα μεταγραφες εχει στα σκαρια. :pas:

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 23:56 »
Ελπίζω μια ψυχή εδώ μέσα να ζητάει πιο συχνά διάψευση μπας και μιλάει πιο συχνά ο πρόεδρας για τα θέματα της ομάδας.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 14:08 »
Παράθεση
καθώς αν εντοπίζονταν θετικός εκεί κάποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών

Όυι μαναμ έξοδα μετά...
Καλύτερα εδώ προετοιμασία και αυθημερόν φιλικά με το Νησί, την Λαψίστα και το Μέτσοβο.
Και για λόγους ασφαλειας με ατομική μετακίνηση ο καθένας.

Όλοι στο γήπεδο απόψε!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τρι 13 Ιούλ 2021 21:50 »
Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία
Στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας θα διεξαχθεί τελικά το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς άλλαξε άρδην το πρόγραμμα μετά την ακύρωση του ταξιδιού στην Πολωνία.

Ήταν δεδομένο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επέλεγε έναν ελληνικό προορισμό και οι επιλογές ήταν περιορισμένες. Υπήρχε η σίγουρη λύση του Καρπενησίου, το Πήλιο, αλλά και τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Τελικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης μαζί με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά επέλεξαν τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ είχε βρεθεί και το 2012 στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο με προπονητή τότε τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Η αναχώρηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τα Τρία Πέντε Πηγάδια θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή και η αποστολή της γιαννιώτικης ομάδας θα μείνει εκεί περίπου 10 ημέρες.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Παρ 16 Ιούλ 2021 18:58 »
Για τα 3-5 πηγάδια και το Naoussa Mountain Resort, οπού και θα πραγματοποιηθεί μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αναχώρησε πριν από λίγο η ομάδα μας.
Στην αποστολή της προετοιμασίας, ο προπονητής της ομάδας κ.Μεταξάς επέλεξε τους:
LODYGIN, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΟΥΛΗ, ΚΑΡΓΑ, ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΣΑΛΙΑΚΑ, PEERSMAN, ERRAMUSPE, ΣΙΟΝΤΗ, ΤΡΙΑΔΗ ΑΛ, ΠΗΛΙΟ, ΛΩΛΗ, ΛΙΑΣΟ, DOMINGUEZ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ, BRENER, ΤΡΙΑΔΗ Π., ΔΟΥΜΤΣΗ, MILINCEANU, SCHNEIDER, ΓΡΟΣΔΑΝΗ, ΜΙΝΑ, ΚΥΡΚΟ, ΡΙΖΟ, OSAWE, ενώ σήμερα το πρωί, μετά τις ιατρικές του εξετάσεις, ενσωματώθηκε και ο PEREA.
Η ομάδα θα παραμείνει στη Νάουσα μέχρι την Κυριακή 25 Ιουλίου, όπου και θα επιστρέψει στα Ιωάννινα για τη συνέχιση της προετοιμασίας.
Link: http://pasgiannina.gr/training/preseason21-22/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #preseason

PAS Giannina FC

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Κυρ 18 Ιούλ 2021 15:38 »
Πολυ δυσκολο το εργο του συμπαθους Μεταξα , και νθα χρειαστει πολυ δουλεια και τυχη για να μπορεσει να φτιαξει μια αρκουντως ανταγωνιστικη Ομαδα που θα μπορεσει να δωσει εναν καλο αγωνα για την σωτηρια .

Πηγαινει με ενα πολυ μεγαλο ροστερ 28 παικτων και θα κληθει να φτιαξει κατι απο το μηδεν ουσιαστικα ( δεν εχει σημασια οτι οι παικτες της αμυνας μενουν οι ιδιοι, καθως στην Ομαδα Γιαννικη ολοι αμυνονταν και ολοι επιτιθονταν )  χωρις ουτε ενα φιλικο μεσα στον Ιουλιο , εναντι 4-5 περσι νομιζω .

Περαν τουτου θα κληθει να ...

1. Επιλεξει ( σε ενα 4-4-2 ) εναν βασικο σεντερ φορ μεταξυ τεσσαρων , με ολους να εχουν διαφορα θεματακια τις προηγουμενες χρονιες με τραυματισμους , κακη αποδοση κλπ.
2. ''Βαφτισει '' καποιους παικτες ως εσωτερικους χαφ/ 8αρια/ box to box στα δεξια και αριστερα καθως κατα την γνωμη μου αρκετοι μπορουν να παιξουν εκει εξ αναγκης ( Τριαδης , Μπρενερ , Λωλης ) αλλα δεν ειναι κανενος η ''κανονικη θεση '' .
3. Να συνεχισει την περσινη τακτικη ( επιθετικης αμυνας χωρων , πιεσης αντιπαλων σε ολο το γηπεδο ,  της αλλαγης θεσεων μεσα στο παιχνιδι , της γρηγορης εναλλαγης της μπαλας κλπ ) με αρκετα διαφορετικο ροστερ .
4. Να πορευτει χωρις αξιοπιστο αναπληρωματικο του Σαλιακα του Πιρσμαν και του Λοντιγκιν ( αυτο το τελευταιο θεωρητικα παντα )
5. Να διαμορφωσει εναλλακτικο πλανο σε περιπτωση που ο μοναδικος κεντρικος χαφ που εχουμε με καποιες οργανωτικες ικανοτητες ( τραυματιστει η δεν ειναι σε φορμα .

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Κυρ 18 Ιούλ 2021 16:01 »
Ο Ατρόμητος έχει στείλει την Κ-19 στο Ελατοχώρι (το θυμάστε;;; ) για προετοιμασία ξεχωριστά σαν ομάδα.Την ίδια ώρα εμείς παλεύουμε να δούμε τι θα γίνει με την πρώτη ομάδα.Ρόστερ,φιλικά.
Καλά για Κ-19 και υποδομές βλέπουμε από Σεπτέμβριο.Έχουμε καιρό.Χαλλλλαρά!!!

Ευκαιρία πάντως αν δεν βρίσκουμε κανέναν, να παίξουμε κανένα φιλικό με την Κ-19 του Ατρόμητου.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Κυρ 18 Ιούλ 2021 19:23 »

4. Να πορευτει χωρις αξιοπιστο αναπληρωματικο του Σαλιακα του Πιρσμαν

Και καλά να είναι μόνο οι αναπληρωματικοί τους που μας καίνε.
Πολύ δύσκολο το κόβω να μείνουν και οι 2 στην ομάδα ή ο ένας από τους 2, ειδικά τον Πίρσμαν θα βιαστεί να τον πουλήσει με την χρονιά που έκανε, μέχρι να έρθει η καλύτερη πρόταση και πολύ φοβάμαι μην έχουμε φαινόμενα Κόντε που έφυγε λίγες ώρες πριν την 1η αγωνιστική και ο αντι Πίρσμαν να έρθει τέλη Σεπτέμβρη. Αγαπημένες συνήθειες του ΧΒ. Ίδωμεν.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τρι 20 Ιούλ 2021 09:14 »
Θα ήθελα να ξέρω, πως είναι δυνατόν να γίνεται μοντάρισμα μιας ομάδας όταν λείπουν παίκτες.
Φιλικά κάνουν διπλό μεταξύ τους?

Τι να πώ...Μια χρονιά να ξεκινήσει σωστά δεν υπάρχει... >:(
....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Κυρ 25 Ιούλ 2021 21:21 »
Σημερα επεστρεψε η Ομαδα .
Δεν θυμαμαι ποτε ξανα τον ΠΑΣ να μην εχει κανει ουτε ενα φιλικο τελη Ιουλιου .

Πραγματικα απορω τι να σκεφτεται ο Μεταξας , ο οποιος καλειται να φτιαξει ομαδα χωρις να μπορει καν να αξιολογησει τους παικτες , εχοντας χτυπητες ελλειψεις σε βασικες θεσεις , και 3-4 νεοφερμενους με τραγικες τις δυο ( τουλαχιστον ) τελευταιες χρονιες , τραυματισμους και αγωνιστικη απραξια .
Οτιδηποτε αλλο και πει κανεις ειναι περιττο .

Ο ιδιοκτητης της ΠΑΕ νομιζω εχει ξεπερασει και τον εαυτο του μεχρι στιγμης …