Τις αναλύσεις του PASas ( ο οποίος αποσο ξέρω συνεχίζει να πηγαίνει ανελλιπώς στην προπόνηση της ομάδας) που αναφέρθηκε και σε άλλη κουβέντα σίγουρα δεν μπορώ να την κάνω αλλά θα προσπαθήσω να πω δυο πράγματα από αυτά που είδα στο οικογενειακό διπλό χθες.
- πρώτα απολα θεωρώ αστείο το ότι με 39 βαθμούς κελσίου ζητήθηκε από τους παίκτες να παίξουν μπάλα στις 7 το απόγευμα. Ο τόπος έβραζε και οι παίκτες από ένα σημείο και μετά φαινόταν ότι δεν άντεχαν άλλο. Ρε χοντρέ απατεώνα άνοιξε τους προβολείς και βάλε τα παιδιά να παίξουν αφού πέσει ο ήλιος. Θα πάθει κανας παίκτης τίποτα από τη ζέστη και θα το χεις βάρος ( και δεν σε παίρνει για επιπλέον βάρη).
- το γήπεδο ήταν σε τραγική κατάσταση και η ιδέα που είχαν να το βρέξουν λίγο πριν τον αγώνα το έκανε ακατάλληλο. Χάλασαν πάρα πολλές φάσεις λόγω γλιστρηματος και πτώσεων. Πάλι καλά που δεν χτύπησε και κανείς να λέμε με τόσες σαβουρες.
- όπως θα διαβάσατε οι παίκτες χωρίστηκαν σε άσπρους και μπλε ενώ η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε για ένα ματς μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών αφού οι παίκτες που προορίζονται για βασικοί ήταν μοιρασμένοι στις δύο ομάδες. Μπορεί να τις έβγαλαν και με αριθμακια ή με πέτρα ψαλίδι χαρτί δεν ξερω
- ο Γκαρνταφσκι που ακούσαμε ότι παίζει στο κέντρο αλλά και στα άκρα της άμυνας χθες από τον Μεταξά χρησιμοποιήθηκε ως δεξί χαφ(!!!). Μου φάνηκε καλός αλλά προφανώς από φυσική κατάσταση δεν πήγαινε καλά και βγήκε και πρώτος πρώτος . Ειναι και η ζέστη αδιανόητη για έναν Γερμανοπολωνο και τα είδε όλα το παληκάρι.
- οι μόνοι που δεν συμμετείχαν ήταν ο Σνάιντερ ( που αποσο καταλαβα ένιωσε ενοχλήσεις στο ζεσταμα) και οι αδερφοί Τριαδη ( που όλως περιέργως ή θα είναι και οι δύο διαθέσιμοι ή θα λείπουν και οι δύο ..πάνε πακέτο χαχα)
- για να καταλάβετε πόση είναι η διαφορά ποιότητας μεταξύ του Γιούρι και των άλλων δύο τφ αρκεί απλά να σας πω ότι ο Λοντίγκιν καπαρωσε τη μια θέση στην άσπρη ομάδα ενώ για τον τερματοφύλακα της άλλης ομάδας έγινε κλήρωση . Μετα τον Γιούρι το χάος σε αυτή τη θέση φέτος. Στα μάτια μου πρακτικά έχουμε έναν σπουδαίο τέρμα και δύο απλά ελπιδοφόρους νέους. Αναπληρωματικός της ποιότητας χουτεσιωτη δεν υπάρχει.
- ο κοουτς χρησιμοποίησε σχεδόν αποκλειστικά το 4-4-2 ενώ πολύ συχνά άλλαζε πράγματα και έτσι είδαμε πχ τα σέντερ φορ όπως ο Περέα να δοκιμάζονται στα πλάγια και γενικά είδαμε αρκετά πράγματα για το που προορίζεται ο καθένας.
- για τις θέσεις του κέντρου θα μου κάνει έκπληξη αν γίνει κάποια μεταγραφή. Ο Καραχάλιος που για μένα ξεχώρισε χθες , δείχνει καλό πρόσωπο και πιστεύω ότι οι δύο θέσεις του άξονα θα καλυφθούν από αυτόν όπως επίσης και από τους Ντομίνγκεζ, Σιόντη και Λιασο ( ο οποίος είναι ένα σκαλί πάνω από τους άλλους νεαρούς)
- παίκτης Γροσδανης δεν υπάρχει. Επειδή το μόνο που διαθέτει είναι δύναμη προτείνω να τον έχουμε στα υπόψη σε περίπτωση που δημιουργηθεί τμήμα πυγμαχίας στην ομάδα. Για ποδόσφαιρο δεν τον βλέπω...
- Ο Περέα αν και έβγαλε πολύ ενέργεια και γενικά ήταν παρών πνευματικά στο παιχνίδι , ήταν μακράν ο παίκτης που δυσκολεύτηκε πιο πολύ απολους τακτικά. Χανόταν αρκετά μέσα στο γήπεδο και άκουσε πολλές φωνές και από τον Μεταξά που τον καθοδηγούσε συχνά αλλά και από τους συμπαίκτες του επειδή αργούσε να γυρίσει στην άμυνα. Φαίνεται να έχει όρεξη αλλά ακόμα τακτικά είναι σαν είναι σε άλλη ομάδα.
- αποχώρησε κάποια στιγμή με τραυματισμό ο Σαλιακας. Ελπίζω να μην έχει τίποτα το σοβαρό.
- αυτό που παρατήρησα και νομίζω ήταν εμφανές σε όλους είναι οτι η ομάδα το μεγάλο πρόβλημα της το έχει στο θέμα επίθεση και δημιουργία ευκαιριών. Αμυντικά μπορώ να πω ότι ήταν πολλές στιβαρές οι δύο ενδεκάδες αλλά στο δημιουργικό κομμάτι υπήρχε μια δυσκολία. Ήταν αρκετά ξεκάθαρο το τι ζητούσε ο κοουτς στο γήπεδο αλλά σαν να μην έβγαινε στην πράξη. Ίσως έχει να κάνει και με την έλλειψη παικτών στην επίθεση.
- η ομάδα στα μάτια μου χρειάζεται σίγουρα σέντερ φορ και σίγουρα ένα εξτρέμ. Ειδικά έναν γκολτζη όμως καθώς ο Μιλιντσεανου παρά την τιμιότητα του έχει έναν μοναδικό τρόπο να εξαφανίζεται μεσα στο γήπεδο και να μην κάνει τίποτα από όσα κάνει ένας κλασικός φορ.
- οι διαιτητές που είχαμε πάρει χθες για να σφυρίξουν ήταν κωμωδία αλήθεια. Χαχαχα έχασαν όλες τις φάσεις και σφύριζαν κατά κύριο λόγο μόνο τα μαρκαρισματα που ήταν για κάρτα.
Αυτά πάνω κάτω. Συνολικά η ομάδα δείχνει να πηγαίνει προς μια κατεύθυνση αλλά έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα μου φαίνεται. Με βάση το ποσό πίσω έχει πάει η προετοιμασία φέτος το θεωρώ δύσκολο να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα. Επίσης θέλουμε τουλάχιστον δύο καλούς παίκτες στην επίθεση όπως είπα και παραπάνω. Η άμυνα και το κέντρο μας μου φάνηκαν πολύ στιβαρά αλλά η επίθεση παιδική...