Κοίτα παλικαρε δεν ξέρω εσένα πως ήταν η πρώτη σου επαφή με το γήπεδο και τι γουστάρες τότε αλλά εγώ πιτσιρικάς γούσταρα να πάω γήπεδο εκεί με αυτούς που λες ότι φοβάσαι να φωνάξω τα συνθήματα μου να δω την ομάδα μου με την αδρεναλίνη της ηλικίας που είχα τότε. Και όχι με τον πατέρα μου που νόμιζε ότι ήταν ο νέος Γκμοχ μπαγεβιτς και κάθε πατέρας γιατί έβαλες αυτον τον άλλον και δεν συμμαζεύεται. Εγώ αν και έχω δύο κόρες εκεί τα πήγα πρώτη φορά κοντά στους οργανωμένους και πίστεψε με δεν νιώσαμε κανένα φόβο. Αυτές είναι απόψεις που δεν πρέπει να λέγονται για την δική μας την έδρα εμείς είμαστε Παναγία απλά βολεύει ορισμένους να δικαιολογουν την απουσία τους. Αν έχεις αμφιβολία για το τι γίνεται στις προηγμένες χώρες αυτό το μαραφέτι που κρατάμε και γράφουμε τα post μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις εγώ το ήξερα και στο είπα
Κοίτα φίλε δεν ξέρω αν ο δικός σου πατέρας το έπαιζε προπονητής και ούτε υποβαθμίζω την πρώτη σου επαφή με το γήπεδο. Απλά λέω ότι εντελώς τυχαία από όλα τα μεγάλα πρωτάθλημα λείπουν τέτοιου είδους "οργανωμένοι". Τόσο πιστοί οπαδοί που σήμερα ήταν έξω από το γήπεδο χαχαχα.
Όσο για την ομάδα, φαίνεται σε αποσύνθεση πριν αρχίσει καν το πρωτάθλημα. Όσο και αν το κράζουμε το sportime κλπ μέσα, όσοι ήμασταν μέσα σήμερα καταλάβαμε ότι έχουν χαθεί τα αποδυτήρια 100%.
Φιλαράκο με ξαφνιασες αρνητικά με το σχόλιο σου απέναντι στους οργανωμένους και νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις άμεσα πίσω. Όσο εσύ και πολλοί άλλοι η μόνη σου ενασχόληση είναι να βλέπεις την ομάδα δύο ώρες την βδομάδα και να γράφεις στο φόρουμ , αυτά τα παιδιά πχ αυτήν την βδομάδα πήγαιναν καθημερινά μετα τις δουλειές τους και έβαφαν το Ζωσιμάδες με ωραία γκράφιτι και έκαναν ακόμα και δουλειές άσχετες με το κλασικό κομμάτι όπως το να βάφουν τα κάγκελα του γηπέδου.
Ακόμα τα παιδιά αυτά κάνουν τα εξής:
- στηρίζουν όλα τα τμήματα του ΠΑΣ ενεργά και γεμίζουν όλα τα κλειστά της πόλης ή ακόμα και άλλων πόλεων
( Όπως στο μπαράζ της Πάτρας με το γυναικείο)
- διοργανώνουν δράσεις και φεστιβάλ για την ομάδα (υποδοχές της ομάδας , 55 χρόνια κλπ)
- κάνουν πραγματικό αγώνα να μεγαλωσουν την οπαδικη βάση με μια νέα γενιά οπαδών και δίνουν μάχη ( ακόμα και στους δρόμους....) για να παραμείνει η πόλη μπλε.
- βγαίνουν τα βράδια και βάφουν την πόλη μπλε.
- δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό της ομάδας. ( Αν είχες αυτιά θα τους άκουγες που τραγούδαγαν σήμερα απέξω. Οι λόγοι που δεν μπήκαν οργανωμένα μέσα σήμερα είναι πολλοί .. άστο για άλλη συζήτηση.)
Γενικά αυτά τα παιδιά είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον της κερκίδας μας.
Δίνουν αγώνα να κρατήσουν τον σύνδεσμο ζωντανό με λεφτά από την τσέπη τους και με σημαντικές δυσκολίες (όπως η αναγκαστική μετατροπή του συνδέσμου σε λέσχη που μας χτυπά την πόρτα....).
Γενικά αν δεν ξέρει κανείς τι κάνουν και τι αξίζουν αυτά τα παιδιά καλό θα ήταν να μην λέει πολλά.
Στηρίξτε τον σύνδεσμο γιατί οι ομάδες της επαρχίας αργοπεθαίνουν και οι οργανωμένοι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να τις σώσουν....
ΥΓ δεν υποτιμώ την τακτική του απλά να παρακολουθεις την ομάδα μια φορά την βδομάδα. Η σχέση του καθενός με τον ΠΑΣ είναι ιερή και δεν υποτιμαω κανέναν.
ΥΓ2 ναι σε άλλες ομάδες υπάρχουν μειωμένες τιμές για τους οργανωμένους και πολλά άλλα προνόμια
ΥΓ3 θα επανέλθω για τη γνώμη μου γύρω από το ματς.