Αποστολέας Θέμα: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22  (Αναγνώστηκε 27713 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - ΦΙΛΙΚΑ 2021-22
« Απάντηση #325 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 19:23 »
Καλά πάμε.Καλά θα πάει και αυτή η εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 19:24 »
0-2 Ημίχρονο. Χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο ο Παναιτωλικός φάγαμε 2 γκολ. Πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμα. Επιθετικά προσπαθούμε αλλά δεν έχουμε δημιουργήσει καμία μεγάλη φάση.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 19:29 »
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόουτς δεν δοκιμάζει κι άλλα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και γιατί επιμένει σταθερά στο ίδιο σχήμα. Γνώμη μου είναι πως ο Παντελακης πρέπει να είναι σταθερά μέσα στην άμυνα. Για να δούμε αν θα μας παρουσιάσει ο Μεταξάς κάτι διαφορετικό στο δεύτερο ημίχρονο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 19:31 »
Να αναμένουμε νέα σπορταιμάδα και την ανάλογη γκρίνια φυσικά.Θα περάσουμε καλά αυτήν την εβδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #329 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:03 »
Τουλάχιστον βάλαμε γκολ!!!!
Παντελάκης!!!!

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #330 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:06 »
1 - 3 τα στημένα εξελίσσονται σε μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:06 »
τρία παιδιά τρία παιδιά αγρινιώτικα
Καλά πάει και αυτό

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:11 »
Γελάνε και τα τσιμέντα του γηπέδου.  >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:12 »
2-3 μετά από ωραία φάση από τον Λωλη. Μπράβο ρε παλικαρε

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:15 »
Αυτή τη στιγμή παίζουμε με δεξί μπακ τον Καραγιάννη κι αριστερό τον Οικονομοπουλο. Δεν μας έκανε ο Πηλιος. Τι να πεις...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:30 »
Πάλι καλά υπάρχει και η Άρσεναλ.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #336 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:34 »
3€ το γκολ.Μια χαρα η τιμολογηση του εισιτηριου

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:34 »
Εικόνα παραγωγής ποδοσφαίρου: Άλλο άθλημα θα βλέπουμε φέτος. Χωριατλικια.αου,σου. Δεν υπάρχει παραγωγή,δεν δημιουργούμε σε σετ παιχνίδι υποψία ευκαιρίας. Καταθλιπτικό ποδόσφαιρο. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα,ας χάναμε και 0-4.

Μορέιρα και γκαρνταφσι πρέπει να πληρωσαν για να έρθουν. Οικονομόπουλος και Λωλης δεν είναι επ ουδενί κατώτεροι τους.

Κάθετο παιχνίδι δεν υπάρχει.Καθολου συμπαγής η ομάδα,τρώει επιθέσεις για γκολ για πλάκα.

Συμπέρασμα φιλικού έτσι,όχι χρονιάς ,να εξηγουμαστε. Η ομάδα από πλευράς οργάνωσης και παραγωγής ποδοσφαίρου( θέμα κοουτς) πήγε πάρα πολλά επίπεδα πίσω.
Οι περισσότεροι παίχτες από πολύ μέτριοι μέχρι ανύπαρκτοι. Αυτά για τους καινούργιους.Αλλα και οι παλιοί πάρα πολύ μέτριοι.Κατι παίζει πιστεύω με τον προπονητή.Τον έχουν ετμο.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:41 »
Άλλο τα φιλικά, αλλά δύο τρία πραγματάκια φαίνονται. Το έγραψα πριν από κάποιες μέρες θα το ξαναπώ... Ο Μεταξάς δεν έχει την ποδοσφαιρική προσωπικότητα που είχε ο Γιαννικης.. Όπως έχουν πει άλλοι συνταυροι πιο πάνω, οι καινούργιοι δεν δείχνουν κάτι. Σίγουρα υπάρχει η δικαιολογία του χρόνου προσαρμογής που απαιτείται, αλλά ρε παιδί μου δείξε κάτι ότι το κατέχεις το τόπι... Ας κάνουμε λίγο υπομονή μήπως και δούμε κάτι καλύτερο στην πορεία. Έχουμε και δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:49 »
Κοίτα παλικαρε δεν ξέρω εσένα πως ήταν η πρώτη σου επαφή με το γήπεδο και τι γουστάρες τότε αλλά εγώ πιτσιρικάς γούσταρα να πάω γήπεδο εκεί με αυτούς που λες ότι φοβάσαι να φωνάξω τα συνθήματα μου να δω την ομάδα μου με την αδρεναλίνη της ηλικίας που είχα τότε. Και όχι με τον πατέρα μου που νόμιζε ότι ήταν ο νέος Γκμοχ μπαγεβιτς και κάθε πατέρας γιατί έβαλες αυτον τον άλλον και δεν συμμαζεύεται. Εγώ αν και έχω δύο κόρες εκεί τα πήγα πρώτη φορά κοντά στους οργανωμένους και πίστεψε με δεν νιώσαμε κανένα φόβο. Αυτές είναι απόψεις που δεν πρέπει να λέγονται για την δική μας την έδρα εμείς είμαστε Παναγία απλά βολεύει ορισμένους να δικαιολογουν την απουσία τους. Αν έχεις αμφιβολία για το τι γίνεται στις προηγμένες χώρες αυτό το μαραφέτι που κρατάμε και γράφουμε τα post μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις εγώ το ήξερα και στο είπα

Κοίτα φίλε δεν ξέρω αν ο δικός σου πατέρας το έπαιζε προπονητής και ούτε υποβαθμίζω την πρώτη σου επαφή με το γήπεδο. Απλά λέω ότι εντελώς τυχαία από όλα τα μεγάλα πρωτάθλημα λείπουν τέτοιου είδους "οργανωμένοι". Τόσο πιστοί οπαδοί που σήμερα ήταν έξω από το γήπεδο χαχαχα.

Όσο για την ομάδα, φαίνεται σε αποσύνθεση πριν αρχίσει καν το πρωτάθλημα. Όσο και αν το κράζουμε το sportime κλπ μέσα, όσοι ήμασταν μέσα σήμερα καταλάβαμε ότι έχουν χαθεί τα αποδυτήρια 100%.

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:57 »
Εγώ βλέπω πως ο Λοντιγκιν έκοψε το μαλλί κι έβγαλε την κορδέλα. Τυχαίο... Δε νομίζω. Μπορεί το Sportime να έχει μια αρνητική διάθεση για μας, αλλά δεν νομίζω να γράφει στο βρόντο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 20:57 »
Κοίτα φίλε δεν ξέρω αν ο δικός σου πατέρας το έπαιζε προπονητής και ούτε υποβαθμίζω την πρώτη σου επαφή με το γήπεδο. Απλά λέω ότι εντελώς τυχαία από όλα τα μεγάλα πρωτάθλημα λείπουν τέτοιου είδους "οργανωμένοι". Τόσο πιστοί οπαδοί που σήμερα ήταν έξω από το γήπεδο χαχαχα.
Εσύ πηγαίνεις στο μπάσκετ,στο βόλλευ,στην κολύμβηση,στην ξιφασκία,στις Κ-19,17;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:00 »

Εγώ δεν δηλώνω οργανωμένος αδερφέ εκεί είναι η διαφορά. Πάω τουλάχιστον ποδόσφαιρο που δεν πάνε αυτοί, οπότε υπάρχει αλληλοκάλυψη μην ανησυχείς.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:08 »

Εγώ δεν δηλώνω οργανωμένος αδερφέ εκεί είναι η διαφορά. Πάω τουλάχιστον ποδόσφαιρο που δεν πάνε αυτοί, οπότε υπάρχει αλληλοκάλυψη μην ανησυχείς.
Οπότε αφού σε όλα τα υπόλοιπα δεν πατάς,τότε δεν είσαι πιστός ΠΑΣολές.Είναι πολύ εύκολο να λέμε ο ένας για τον άλλον για το πόσο πιστός είναι ή δεν είναι.Οπότε θα γίνουμε ένα κακό μπάχαλο.Ας το αφήσουμε επιτέλους λίγο πίσω μας αυτό.Ας αφήσουμε τον καθένα να είναι όσο πιστός θέλει να είναι.Θέλει λίγο,θέλει πολύ.Το ότι κάποιος είναι οργανωμένος δεν σημαίνει ότι είναι κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους.Για να μην πιάσουμε άλλες ενέργειες των ίδιων παιδιών στο πρόσφατο παρελθόν.ίσως έχουν τους λόγους τους και μπορούν αν θέλουν να τους εξηγήσουν οι ίδιοι με ανακοίνωση.Γίνονται και διαμαρτυρίες και πολλά πράγματα.
Ας αφήσουμε λοιπόν το πόσο πιστός ή πόσο ΠΑΣολές είναι ο καθένας.Ας κοιτάει ο καθένας την προσωπική του καμπούρα και ας κάνει για τον ΠΑΣ ότι καλύτερο μπορεί.Γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να είμαστε και άνεργοι και να μην έχουμε λεφτά και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει.

Ας μείνουμε στα του αγώνα και το τι έκανε η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:21 »
Κοίτα παλικαρε δεν ξέρω εσένα πως ήταν η πρώτη σου επαφή με το γήπεδο και τι γουστάρες τότε αλλά εγώ πιτσιρικάς γούσταρα να πάω γήπεδο εκεί με αυτούς που λες ότι φοβάσαι να φωνάξω τα συνθήματα μου να δω την ομάδα μου με την αδρεναλίνη της ηλικίας που είχα τότε. Και όχι με τον πατέρα μου που νόμιζε ότι ήταν ο νέος Γκμοχ μπαγεβιτς και κάθε πατέρας γιατί έβαλες αυτον τον άλλον και δεν συμμαζεύεται. Εγώ αν και έχω δύο κόρες εκεί τα πήγα πρώτη φορά κοντά στους οργανωμένους και πίστεψε με δεν νιώσαμε κανένα φόβο. Αυτές είναι απόψεις που δεν πρέπει να λέγονται για την δική μας την έδρα εμείς είμαστε Παναγία απλά βολεύει ορισμένους να δικαιολογουν την απουσία τους. Αν έχεις αμφιβολία για το τι γίνεται στις προηγμένες χώρες αυτό το μαραφέτι που κρατάμε και γράφουμε τα post μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις εγώ το ήξερα και στο είπα

Όσο για την ομάδα, φαίνεται σε αποσύνθεση πριν αρχίσει καν το πρωτάθλημα. Όσο και αν το κράζουμε το sportime κλπ μέσα, όσοι ήμασταν μέσα σήμερα καταλάβαμε ότι έχουν χαθεί τα αποδυτήρια 100%.
Φιλαράκο με ξαφνιασες αρνητικά με το σχόλιο σου απέναντι στους οργανωμένους και νομίζω ότι πρέπει να το πάρεις άμεσα πίσω. Όσο εσύ και πολλοί άλλοι η μόνη σου ενασχόληση είναι να βλέπεις την ομάδα δύο ώρες την βδομάδα και να γράφεις στο φόρουμ , αυτά τα παιδιά πχ αυτήν την βδομάδα πήγαιναν καθημερινά μετα τις δουλειές τους και έβαφαν το Ζωσιμάδες με ωραία γκράφιτι και έκαναν ακόμα και δουλειές άσχετες με το κλασικό κομμάτι όπως το να βάφουν τα κάγκελα του γηπέδου.

Ακόμα τα παιδιά αυτά κάνουν τα εξής:

- στηρίζουν όλα τα τμήματα του ΠΑΣ ενεργά και γεμίζουν όλα τα κλειστά της πόλης ή ακόμα και άλλων πόλεων
( Όπως στο μπαράζ της Πάτρας με το γυναικείο)

- διοργανώνουν δράσεις και φεστιβάλ για την ομάδα (υποδοχές της ομάδας , 55 χρόνια κλπ)

- κάνουν πραγματικό αγώνα να μεγαλωσουν την οπαδικη βάση με μια νέα γενιά οπαδών και δίνουν μάχη ( ακόμα και στους δρόμους....)  για να παραμείνει η πόλη μπλε.

- βγαίνουν τα βράδια και βάφουν την πόλη μπλε.

- δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό της ομάδας. ( Αν είχες αυτιά θα τους άκουγες που τραγούδαγαν σήμερα απέξω. Οι λόγοι που δεν μπήκαν οργανωμένα μέσα σήμερα είναι πολλοί .. άστο για άλλη συζήτηση.)

Γενικά αυτά τα παιδιά είναι το μοναδικό πράγμα που μου δίνει αισιοδοξία σχετικά με το μέλλον της κερκίδας μας.
Δίνουν αγώνα να κρατήσουν τον σύνδεσμο ζωντανό με λεφτά από την τσέπη τους και με σημαντικές δυσκολίες (όπως η αναγκαστική μετατροπή του συνδέσμου σε λέσχη που μας χτυπά την πόρτα....).

Γενικά αν δεν ξέρει κανείς τι κάνουν και τι αξίζουν αυτά τα παιδιά καλό θα ήταν να μην λέει πολλά.

Στηρίξτε τον σύνδεσμο γιατί οι ομάδες της επαρχίας αργοπεθαίνουν και οι οργανωμένοι είναι οι μοναδικοί που μπορούν να τις σώσουν....

ΥΓ δεν υποτιμώ την τακτική του απλά να παρακολουθεις την ομάδα μια φορά την βδομάδα. Η σχέση του καθενός με τον ΠΑΣ είναι ιερή και δεν υποτιμαω κανέναν.

ΥΓ2 ναι σε άλλες ομάδες υπάρχουν μειωμένες τιμές για τους οργανωμένους και πολλά άλλα προνόμια

ΥΓ3 θα επανέλθω για τη γνώμη μου γύρω από το ματς.

Αποσυνδεδεμένος BOMBER

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:22 »
Κόουτς 61 μέρες μέχρι 28 Οκτωβρίου.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:29 »
Δεν υποτιμώ κάποιες δράσεις που έχουν οργανωθεί από τον σύνδεσμο αλλά

Παράθεση
Οι λόγοι που δεν μπήκαν οργανωμένα μέσα σήμερα είναι πολλοί .. άστο για άλλη συζήτηση

αυτά όλα μόνο δικαιολογίες είναι. Ο πιο άμεσος τρόπος να στηρίξεις την ομάδα σου είναι μέσα στο γήπεδο. Εξήγησε αυτούς τους "πολλούς λόγους" στους περσινούς παίκτες και στον κοντε που περίμεναν κόσμο σήμερα.

Και δεν μπορώ να καταλάβω από που έβγαλες συμπέρασμα για την ενασχόληση μου με την ομάδα και κατά πόσο αυτή είναι αρκετή ή όχι.

Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι ακούω παράπονα για τα εισιτήρια και την ομάδα από κόσμο που ούτε πρόπερσι στην β ήταν στο γήπεδο και ούτε σήμερα μετά από ενάμιση χρόνο εκτός γηπέδου.

ΥΓ: το λήγω εδώ γιατί και δεν είναι το κατάλληλο νήμα και προτιμώ να μιλάω για την ομάδα
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:34 από Black_Freighter »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:35 »
Παράθεση
Μεταξάς: «Τρώμε πολλά γκολ από στατικές φάσεις»
Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς στάθηκε ξανά στο γεγονός πώς η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ από στατικές φάσεις.

Ο Ηρακλής Μεταξάς υπογράμμισε πώς ενώ υπάρχει πάθος, διάθεση και θέληση από τους παίκτες θα πρέπει να σταματήσει η ομάδα τα λάθη που κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ευκαιρίες είχε και ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο, άνοιξε πολύ το παιχνίδι. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και έτσι άνοιξε το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να βάλουμε το γκολ. Ξεκινήσαμε καλά αλλά φάγαμε πάλι γκολ από στατική φάση το πρώτο γκολ από το τίποτα».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΣ: «Φάγαμε γκολ  πολλά από τις στατικές φάσεις στα φιλικά παιχνίδια  και πρέπει να βελτιωθούμε, αλλιώς είναι δύσκολα».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Το ακούω πολλές εβδομάδες πώς θα αρχίσει το πρωτάθλημα αλλά δεν έχει συμβεί ακόμη. Έχουμε δυο εβδομάδες, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Νομίζω υπάρχει το πάθος, η διάθεση και η θέληση υπάρχει, πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη που κάνουμε».

Για το τι λείπει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Λείπει το γκολ και σήμερα αν έμπαινε ένα γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και από θέμα ψυχολογίας. Ξαναλέω να μην τρώμε γκολ εύκολα από στατικές φάσεις. Βλέπουμε που είναι ο αντίπαλος, τι πάνε να κάνουν και εκεί θέλει μία καλύτερη άμυνα».
passports.gr

Παράθεση
Αναστασίου: «Δεν λέει τίποτα που κερδίζουμε στα φιλικά»
Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ευχαριστημένος που η ομάδα του πέτυχε τρία γκολ, αλλά όπως είπε οι νίκες στα φιλικά δεν σημαίνουν τίποτα και θα πρέπει να εξαλείψουν τα «νεκρά» διαστήματα που έχει η ομάδα

Αναλυτικά:

«Δουλεύουμε για να είμαστε καλύτεροι και να γίνουμε καλύτεροι. Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο παρότι προηγηθήκαμε 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερα τα πράγματα από πλευράς οργάνωσης αλλά δεχθήκαμε δύο γκολ. Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι σκοράρει, ότι συνεχίζει να έχει ψυχολογία και να κερδίζει αλλά στα φιλικά αυτό δε λέει τίποτα. Εμείς έχουμε πολλή δουλειά και το σημαντικό είναι ότι δουλεύουμε σωστά και προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Για το τι του άρεσε, τι λείπει και το χρειάζεται η ομάδα του: «Νομίζω ότι από τις μεταγραφές είμαστε εντάξει αλλά να δούμε τι έγινε με τον Περέιρα και τον τραυματισμό του που φάνηκε να είναι σοβαρός και δεν ξέρουμε πόσο διάστημα θα λείψει. Μου άρεσε το γεγονός ότι πετύχαμε τρία γκολ, κάνανε ευκαιρίες. Σαν παιχνίδι δεν μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο αλλά σαν σκορ ήταν το ιδανικό. Μπορούμε πολλά περισσότερα έχουμε τις δυνατότητες αλλά χρειαζόμαστε διάρκεια και θα πρέπει αυτά τα «νεκρά» διαστήματα να τα εξαλείψουμε».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος tr7

• Hero Member
    • Προφίλ
    • BLUE BULL
« Απάντηση #348 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:39 »
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν βλέπουμε κάποια βελτίωση. Λάθη από στημένα. Οκ. Τα είδαμε, τα ακούσαμε. Βελτίωση?? Μπροστά έχουμε και εκεί θέματα. Τα είδαμε, τα ακούσαμε. Προσωπικά πιστεύω ότι ναι χρειάζεται χρόνος για να δέσει μια νέα ομάδα, αλλά κάποια πράγματα έπρεπε να τα δείχνανε σαν ομάδα. Βλέπω Αρης Λαμία 0-1. Τελικά μήπως δεν έγινε Μπαρτσελονα ο Αρης  όπως και ο Παναιτωλικός και φάνηκαν με εμάς???  Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη να δούμε και τα επίσημα...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 21:49 »
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν βλέπουμε κάποια βελτίωση. Λάθη από στημένα.

Αυτό ακριβώς. Κάθε φιλικό πλέον λες και βλέπουμε τα ίδια γκολ.