Αποστολέας Θέμα: Ιδέες-προτάσεις για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2021  (Αναγνώστηκε 2833 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Έχω τσεκάρει αρκετά ελεύθερα σεντερφόρια
(Σημειώνω ότι όποιον ανεβάζω είναι ελευθερος, κάτω των 30, και κάτω από 300 χιλιάρικα αξία)

Ξεκινάω με τον ποιο κοντινό στο ύφος μας.

Mauricio Asenjo

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Ιούν 2021 19:04 από fadomas »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Oτιδήποτε είναι από Αργεντινή είναι ευπρόσδεκτο... :P

:mono:

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
Επειδή η ονοματολογία είναι στάσιμη εδώ και αρκετές μέρες έχουμε και λέμε για να περάσει η ώρα.

Όσοι έφυγαν και σε παρένθεση προτάσεις για αντικατάσταση:

χουτεσιωτης (Κατσιμήτρος), Οικονομόπουλος (Λυρατζης), Πανουργιάς (Καραγιάννης), κάστρο (κάτσε), Καρτάλης (Καραχαλιος), παμλιδης (Αλμπάνης), ναουμετς (Τσέλιος), Ελευθεριάδης (Τριαδης), κριζμαν (Βέλλιος), Λέο (Κόνραντ) και αν φύγει ο δουμτσης (Σέχου)

Έτσι στο 4-4-2 θα είναι:

GK: Λοντίγκιν, Κατσιμήτρος, Αθανασίου
RB: Σαλιακας, Λυρατζης
CB: Παντελάκης, Καραγιάννης
CB: Κάργας, Εραμουσπε
LB: Πιρσμαν, Πηλιος
RM: Μπρενερ, Τσέλιος
CM: Κάτσε, Καραχάλιος, Λιασος
CM: Ντομινίκεζ, Σιόντης, Γροσδανης
LM: Αλμπάνης, Τριαδης, Λωλης
CF: Μιλιτσιανου, Κονραντ
CF: Βέλλιος, Σεχου

Τα συμβόλαια είναι τα ίδια πάνω κάτω με όσων έχουν φύγει μετά από λίγο ψάξιμο που εκανα, λίγο μεγαλύτερα είναι αυτό του Αλμπάνη (σχεδόν τα δίπλα από αυτά που έπαιρνε ο παμλιδης αλλά ως δανεικός ακούγεται οπότε θα βγει ελάχιστα αν δεν τον πάρεις ελεύθερο), του Λυρατζης σε σχέση με αυτό του Οικονομόπουλου και ενδεχόμενος κάνα 30αρι παραπάνω ο Βέλλιος απ' τον κριζμαν σύνολο να βγαίνει κάνα 100αρι το χρόνο παραπάνω σε χρόνια που υποτίθεται θέλει να επενδύσει για να φτιάξει τις βάσεις για επόμενη 3ετια και χωρίς να υπολογίζουμε το 100αρι που ήρθε απ' τον Λέο. Άρα το να φτιάξεις ομάδα με τέτοια δυναμική δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Γενικά συμφωνώ πολύ σε αυτό που λες ότι ίσως να μην είναι απίθανο να φτιάξεις μια ομάδα με τέτοια δυναμική αλλά για κάποιους από τους παίκτες που πρότεινες έχω κάποιες αντιρρήσεις με την πρώτη ματιά.
- ο Κατσιμήτρος μου αρέσει και είχε και γεμάτες χρονιές. Πιστεύω ότι και εμείς θα τον θέλαμε και αυτός θα ήθελε να έρθει σε εμάς. Καλή επιλογή.
- ο Λυρατζης θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης με ταλέντο και δύσκολα θα ερχόταν στον ΠΑΣ για να παίξει δεύτερος. Πιο πιθανό μου κάνει να κινούμασταν για αυτόν στην περίπτωση μόνο που αποχωρήσει ο Σαλιακας και να τον προοριζαμε για βασικό. Μακάρι να έρθει πάντως και να συμβιβαστεί ως δεύτερος. Τότε θα χει πολύ ανταγωνισμό η θέση.
- ο Καραγιάννης φαίνεται σίγουρα κλεισμένος και όπως και να το κάνουμε είναι καλή κίνηση για τέταρτο στόπερ... Χειρότερος από τον Πανουργιά δεν θα ναι.
- Ο κάτσε αν και έχει κάνει κάποια καριέρα δεν τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και δεν με πείθει ότι αν έρθει στον ΠΑΣ θα έρθει για να παίξει το τρελό ποδοσφαιρο. Συνήθως τέτοιοι παίκτες δεν κολλάνε στην ομάδα μας και απλά κάνουν μέτριες εμφανίσεις. Επίσης έχει υψηλό κασέ και δεν νομίζω να πέσει τόσο πολύ ώστε να ναι χαρούμενος ο ΧΒ.
- Ο Καραχάλιος είναι κλεισμένος αλλά σίγουρα δεν γίνεται να τον θεωρήσουμε αντικατάσταση του Καρτάλη. Ο Καραχάλιος όπως και οι Σιόντης Ντομίνγκεζ και ο αντικαταστάτης του Κάστρο είναι αμυντικοί χαφ. Κανείς από αυτούς δεν θα ναι δημιουργικό χαφ και σίγουρα στη λίστα με τις προτάσεις θα έβαζα και την απόκτηση ενός τέτοιου.
- Ο Αλμπάνης όσο και αν μαρεσει γενικά διαφωνώ πολύ με την ιδέα των δανεικών οπότε απλά θα διαφωνήσω. Παικτικα είναι σίγουρα καλός πάντως .
- ο Τσέλιος μπροστά στον Ναουμετς είναι τεράστια αναβάθμιση. Μακάρι!
- ο Τριαδης είναι ερωτηματικο το αν θα φθάσει το παλιό του επίπεδο ώστε να θεωρηθεί άξιος αντικαταστάτης του Ελευθεριάδη.
- ο Βέλλιος μου αρέσει αρκετά και μένει και ελεύθερος από αύριο. Θεωρώ θα ήταν καλή κίνηση.
- τον Κόνραντ δεν τον έχω δει να παίζει αλλά για αντικατάσταση του Λέο θέλουμε ένα παίκτη γρήγορο και με τελειώματα που να φεύγει μονίμως στην πλάτη της άμυνας. Αν είναι τέτοιος τότε τον θεωρώ καλή προσθήκη αν γινόταν.
- Ο Σέχου θα ήταν αναβάθμιση πιστεύω αντί για δουμτση. Έχει περισσότερη ποιότητα πιστεύω.

Αυτά πάνω κάτω.
Πιστεύω πάντως ότι σε πολλές θέσεις οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα ναι άγνωστοι σε εμάς. Πιθανότατα γνωστοί του κοουτς από Γερμανία. Και φυσικά εύχομαι κάπου εκεί μέσα να χει και μια θέση ο Πέδρο Κοντε.

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
Καλά όλα αυτά που λέτε παιδιά.
Ένα βασικό θέμα όμως είναι το σύστημα που θέλει να παίζει ο μεταξας.
Οι παίχτες και οι θέσεις είναι βασισμένοι στο σύστημα του γιαννίκη.

Πιστεύω ότι μπορεί να βρει καλούς παίχτες γτ δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση απο ομάδες.
Ο παμλίδης δεν βρίσκει ομάδα στα λεφτά που θέλει, ο γιαννίκης φαίνεται να έμεινε έτσι, ο ελευθεριάδης πήγε σε χειρότερη ομάδα (τουλάχιστον σαν όνομα).
Θέλω να πω με αυτό ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.
Ειδικά αν ψάξουν γερμανία, ισπανία και αργεντινή που ακούγεται μπορούν να βρούν πολύ ανώτερους απο αυτούς που λέτε.

Μακάρι να έρθει ο κόντε για πολλούς λόγους.
Θες οπωσδήποτε δημιουργικό χαφ.

Αποσυνδεδεμένος pasoles07

• Sr. Member
    • Προφίλ
- Ο Καραχάλιος είναι κλεισμένος αλλά σίγουρα δεν γίνεται να τον θεωρήσουμε αντικατάσταση του Καρτάλη. Ο Καραχάλιος όπως και οι Σιόντης Ντομίνγκεζ και ο αντικαταστάτης του Κάστρο είναι αμυντικοί χαφ. Κανείς από αυτούς δεν θα ναι δημιουργικό χαφ και σίγουρα στη λίστα με τις προτάσεις θα έβαζα και την απόκτηση ενός τέτοιου.
πιστεύω.

Συμφωνώ 100% απλώς έχουν ήδη γίνει οι κινήσεις αυτές και μιλούσα περισσότερο για οποία κίνηση από δω και πέρα μπορεί να γινει. Η αντιστοιχία Καρτάλη Καραχάλιου ήταν περισσότερο για το οικονομικό και οχι για τα χαρακτηριστικά τους στο γήπεδο

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Ιούν 2021 23:49 από notis »
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 30 Ιούν 2021 23:56 από notis »

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Ψάξτε κάποιον με μηδενικό συμβόλαιο!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Ψάξτε κάποιον με μηδενικό συμβόλαιο!
παρότι αρχικά συμφώνησα νομίζω πως αδικείς τον πρόεδρο σίγουρα υπάρχουν και περιπτώσεις που θα πληρώναν για να έρθουν στο ρόστερ της ομάδας...
Άλλωστε σε αυτό κατά καιρούς έχουν συμπεριληφθεί περιπτώσεις μη ποδοσφαιριστών όπως ο περυσινός Τριάδης ή παλαιότερα ο γιός του

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
Και μιας και το 8αρι αναζητείτε να μια καλή ιδέα.
Ελεύθερος,Αργεντίνος,Μπαλαδόφατσα,Καλή ηλικία,κάθετες,νορμάλ χρηματιστηριακή αξία(293.000)

Facundo Barboza

&ab_channel=ArchivoF%C3%BAtbol