Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2021-22 (άνδρες γυναίκες)  (Αναγνώστηκε 26549 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2021-22 (άνδρες γυναίκες)
« Απάντηση #175 στις: Πεμ 16 Δεκ 2021 22:54 »
Ανακοίνωση για αναβολή παιχνιδιών

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την πόρτα και του ΠΑΣ Γιάννινα WBC καθώς από την περασμένη βδομάδα στη διάρκεια των  τακτικών ελέγχων που πραγματοποιούνται διαγνώστηκαν θετικά κρούσματα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί την περασμένη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 απέναντι στη Νίκη Λευκάδας και εν συνεχεία ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ο.Α. Χανίων, που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανέβαλε τις ομαδικές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται από τους ειδικούς.

Η ομάδα θα επιστρέψει στα παρκέ για επίσημο αγώνα με το νέο έτος και συγκεκριμένα την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022, όταν θα υποδεχθεί σε εξ’ αναβολής αγώνα τη Νίκη Λευκάδας. Ο ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ο.Α. Χανίων ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

https://pasgianninawbc.gr/nea-ekdiloseis/500-pas-covid-19?fbclid=IwAR1Kdgju-wgKsp8twmYhrojLGWl8LANti22O5hPDD0D0UXFGQQPKMM2ZjVc

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Τετ 22 Δεκ 2021 12:08 »
Χρ. Θεοδώρου: «Η δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας είναι απερίγραπτη»

Συνέντευξη της 24χρονης παίκτριας της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΣ, στην εφημερίδα «Ανεξάρτητος» και στον δημοσιογράφο, Βασίλη Λούπα

Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοίνωσε την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας, Χριστίνας Θεοδώρου.

Η Χριστίνα ήρθε στα Γιάννενα, από την ομάδα των Χανίων, την οποία πριν λίγες εβδομάδες αντιμετώπισε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ως αντίπαλος πλέον, με την εμφάνισή της να είναι κομβική στην αλλαγή της ροής του αγώνα, που έφερε τελικά την πρώτη νίκη του ΠΑΣ, στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Από την αρχή της σεζόν η Χριστίνα Θεοδώρου, έδειξε τις ικανότητές της. Προσαρμόστηκε γρήγορα στη νέα της ομάδα και σε όσα θέλει από αυτήν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής της, έχοντας έναν καθοριστικό ρόλο στον ΠΑΣ.

Με ύψος 1,82 αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3, προσφέροντας σημαντικές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση και, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε μια από τις αγαπημένες κοπέλες της εξέδρας.

Η Χριστίνα, μιλά στην εφημερίδα «Ανεξάρτητος» για τη φετινή χρονιά, για τους προσωπικούς στόχους και για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για την πόλη των Ιωαννίνων και τους φιλάθλους της.

Ερ: Χριστίνα, ας ξεκινήσουμε με κάποιες βασικές πληροφορίες για σένα. Από πότε ασχολείσαι με το μπάσκετ και πως πήρες φέτος την απόφαση να έρθεις στον ΠΑΣ;

Ξεκίνησα το μπάσκετ όταν ήμουν επτά ετών. Από την πρώτη στιγμή το αγάπησα και ήθελα μονίμως να προπονούμαι. Όσο περνούσαν τα χρόνια άρχισα να βάζω στόχους και να κάνω ένα βήμα μπροστά κάθε χρόνο. Και να που φέτος είμαι στην ομάδα του ΠΑΣ!

Η απόφαση μου να έρθω στον ΠΑΣ δεν ήταν και τόσο δύσκολη. Είναι ένα από τα πιο επαγγελματικά και οργανωμένα σωματεία στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, με έναν έμπειρο και καλό προπονητή.

Σέβομαι ιδιαίτερα την ομάδα και ήξερα πως θα είμαι καλυμμένη στο μπασκετικό αλλά και στο «έξω μπασκετικό» κομμάτι, όσο αναφορά την υγεία μου, τη διαμονή και την διατροφή μου.

Ερ: Πως είδες τις πρώτες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα; Πόσο ανταγωνιστικό θεωρείς πως είναι το πρωτάθλημα λόγω και της παρουσίας τεσσάρων ξένων αθλητριών;

Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, έχοντας να αντιμετωπίσουμε στις πρώτες αγωνιστικές, τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό, δεν υπάρχει μόνο μια ομάδα που κυνηγάει την πρωτιά φέτος. Δεν ισχύει πλέον το «φαβορί» που λέγαμε τα προηγούμενα χρόνια καθώς οι διαφορές στα τελικά σκορ είναι μικρές και θεωρώ πως φέτος όλα είναι εφικτά.

Το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από κάθε άλλη χρόνια, και ένας από τους λόγους είναι η προσθήκη 4ης ξένης, αλλά δεν είναι μόνον αυτός. Πέρα από τις καλές ξένες, πλέον υπάρχουν και πολλές αξιόλογες Ελληνίδες στον βασικό κορμό κάθε ομάδας, που κατά την άποψη μου, είναι ένα γεγονός που κάνει τη διαφορά στην ποιότητα της.

Ερ: Η πανδημία έφερε αλλαγές και στο άθλημα του μπάσκετ με την εφαρμογή αυστηρών πρωτοκόλλων. Πέρυσι ζήσατε μια εντελώς παράξενη χρονιά, με τις αθλήτριες του Γυναικείου μπάσκετ, να είναι κατά την άποψή μου, πολύ αδικημένες σε σχέση με τους άντρες της αντίστοιχης κατηγορίας. Πως βίωσες όλα αυτά και πως βλέπεις να εξελίσσεται η φετινή χρονιά;

Η περσινή χρόνια ήταν ψυχοφθόρα για όλες μας! Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν οι αρμόδιοι το γυναικείο πρωτάθλημα ήταν όντως άδικος σε σύγκριση με την Basket League. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω το επίπεδο, απλά θεωρώ πως κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε ξεκινήσει και εμείς, εάν και εφόσον μπορούσαν να καλυφθούν τα έξοδα, έτσι ώστε να παρθούν τα σωστά μέτρα για την προστασία μας.

Η αναμονή για το εάν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επηρέασε πολύ αρνητικά την ψυχολογία μας διότι πέρα από την ατομική μας βελτίωση, δεν είχαμε ομαδικούς στόχους. Οι προπονήσεις που κάναμε ήταν ιδιαίτερα περιορισμένες λόγο των αυστηρών μέτρων και έτσι μπορώ να πω πως δεν καταφέραμε να έχουμε μια εποικοδομητική χρονιά.

Φέτος είμαι αισιόδοξη διότι η κατάσταση με την πανδημία είναι πλέον διαχειρίσιμη.

Οι περισσότερες αθλήτριες, αν όχι όλες, είναι εμβολιασμένες και η μετάδοση του ιού είναι δυσκολότερη.

Κάθε ομάδα έχει πάρει τα μέτρα ασφαλείας όσο αναφορά την μετάδοση του κορωνοΐου και την υγεία των αθλητριών της. Δεν πιστεύω πως πρόκειται να διακοπεί το πρωτάθλημα, στην χειρότερη περίπτωση ίσως να καθυστερήσει να τελειώσει.

Ερ: Ο ΠΑΣ στηρίζεται και σε έναν σημαντικό βαθμό στους φιλάθλους του! Το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο είναι και πάλι μια εξαιρετικά δυνατή έδρα. Πόσο σας βοηθάει να αγωνίζεστε εντός έδρας και ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φίλους της ομάδας;

Είναι η πρώτη χρόνια που αγωνίζομαι σε ομάδα με τόσους οπαδούς και υποστηρικτές, στην αρχή η σκέψη αυτή με άγχωνε πολύ. Μέχρι το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας, που μπήκα στο Νέο Κλειστό! Από εκείνη τη στιγμή… μηδέν άγχος, 100% δύναμη, 1000% θέληση!

Η δύναμη που μας δίνουν οι φίλαθλοί μας είναι απερίγραπτη και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βρίσκεστε στα εντός έδρας φωνάζοντας και στηρίζοντας την ομάδα με τόση αγάπη. Μέσα από τις φωνές σας παίρνουμε ενέργεια και μαζί καταφέρνουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική για μας και θα ήθελα να συνεχίσουμε έτσι. Όλοι μαζί μέχρι το τέλος!

Eρ: Περνώντας και σε κάποια άλλα ζητήματα, θα ήθελα να σε ρωτήσω για το πώς είναι η ζωή της αθλήτριας, έξω από τα γήπεδα. Πώς είναι για μια νέα γυναίκα να είναι επαγγελματίας αθλήτρια; Πολλοί θεωρούν πως ο πρωταθλητισμός απαιτεί και πολλές θυσίες. Συμφωνείς;

Για να καταφέρω να φτάσω σε επαγγελματικό επίπεδο έπρεπε να στερηθώ πολλά πράγματα από μικρή ηλικία. Όπως διακοπές, εκδρομές με το σχολείο, οικογενειακές στιγμές, βόλτες με φίλους.. λέγοντας πάντα «δεν μπορώ, έχω προπόνηση».

Παρ’ όλα αυτά δεν έχω κοιτάξει λεπτό πίσω μετανιώνοντας για τις θυσίες που έχω κάνει γιατί οι στιγμές που έχω ζήσει μέσα σε αυτόν τον χώρο είναι πολύτιμες για την βελτίωση μου, κυρίως σαν άνθρωπος. Χαρές, λύπες, επιτυχίες και αποτυχίες ήταν τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής μου. Ωρίμασα μέσα από το μπάσκετ. Έμαθα να έχω αυτογνωσία και να κυνηγάω τα όνειρα μου μέσα και έξω από το γήπεδο.

Eρ: Πώς είναι η ζωή σου στα Γιάννενα; Ποια η άποψή σου για την πόλη;

Τα Γιάννενα είναι μια πανέμορφη πόλη και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ φέτος!

Κατάφερα να εγκλιματιστώ γρήγορα και η ζωή μου εδώ είναι πιο ευχάριστη από ότι περίμενα. Είναι, και δεν είναι, επαρχία. Έχεις την δυνατότατα να κανείς ότι θες ανάλογα με τι διάθεση έχεις, να χαλαρώσεις, να βγεις, να δεις κόσμο, να δεις την φύση.

Είναι σημαντικό όταν φεύγεις από τον τόπο σου, να βρίσκεσαι κάπου που θα νιώθεις άνετα και όχι απομονωμένα ή μοναχικά. Σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι συμπαίκτριες μου και η διοίκηση του ΠΑΣ, καθώς με δέχθηκαν πολύ θερμά στην ομάδα και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Ερ: Τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό, κάνουν όλο και πιο συχνά την εμφάνισή τους φαινόμενα σεξισμού και παρενοχλήσεων. Ποια η άποψή σου;

Δυστυχώς ο σεξισμός και οι παρενοχλήσεις υπάρχουν σε όλους του χώρους εργασίας, όπως και στον πρωταθλητισμό. Εγώ προσωπικά δεν έχω βιώσει κάποια παρενόχληση, παρά μόνον ίσως κάποια βίαιη συμπεριφορά κάποιου πιο αυστηρού προπονητή. Βέβαια μάτια έχω και βλέπω και αυτιά που έχουν ακούσει πολλά και με λυπεί πολύ αυτό.

Θεωρώ πως αυτά θα υπάρχουν, το θέμα είναι πως τα διαχειρίζεσαι και βασικά, αν σου συμβεί κάτι το πως αντιδράς. Ειδικά στον δικό μας άθλημα που αποτελείται από ένα μεγάλο σύνολο γυναικών, δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε. Το να μιλήσεις δεν είναι ντροπή, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον εαυτό σου, αλλά και για να το αποτρέψεις να συμβεί σε κάποια άλλη μετά από σένα.

Ερ: Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθείς στους προσωπικούς σου στόχους για τη νέα σεζόν με τον ΠΑΣ. Είσαι μια αθλήτρια που μετράς, αν δεν κάνω λάθος, 31 εμφανίσεις με τις Εθνικές ομάδες στις κατηγορίες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών. Μια καλή χρονιά θα μπορούσε να σου δώσει το εισιτήριο ώστε να ξαναφορέσεις τη φανέλα της Εθνικής;

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα και περισσότερο, και να καταφέρω να δίνω το 100% για την ομάδα μου. Θα κάνω το βέλτιστο που μπορώ αυτήν την χρόνια για τον ΠΑΣ και για εμένα!

Από εκεί και πέρα εάν καταφέρω να κληθώ στην Εθνική μας ομάδα, θα είναι μεγάλη μου τιμή να φορέσω ξανά την φανέλα και να εκπροσωπήσω την χώρα μου, μαζί με άλλες κοπέλες.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Εγώ ευχαριστώ για την συνέντευξη!

https://epirusonline.gr/eidiseis/athlitismos/pas-giannina-wbc-chr-theodoroy-i-dynami-poy-mas-dinoyn-oi-filathloi-mas-einai-aperigrapti/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Παρ 31 Δεκ 2021 21:59 »
Παράθεση
«1ο Τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park», το οποίο διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ με τη συμμετοχή και της ομάδας Κορασίδων του ΠΑΣ Γιάννινα WBC!
https://www.youtube.com/channel/UCagYcUtFoJynEh4ZCnM7bow

Παράθεση
Στιγμές από το 1ο Toυρνουά Κορασίδων Promitheas Park στο οποίο συμμετέχουν οι Κορασίδες του Συλλόγου μας αυτές τις ημέρες.
Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ μετά το τέλος του 4ήμερου τουρνουά.
ΠΑΣ Γιάννινα Ακαδημίες Μπάσκετ (φωτογραφίες)

Παράθεση
Σε ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν τα κορίτσια του Τμήματος Παγκορασίδων Β' των Ακαδημιών μας στην Παραμυθιά!

ΠΑΣ Γιάννινα Ακαδημίες Μπάσκετ (φωτογραφίες)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δευ 03 Ιαν 2022 16:57 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ύπαρξη 6 νέων κρουσμάτων Covid-19 που προέκυψαν από τους διαδοχικούς καθημερινούς ελέγχους στις τάξεις της ομάδας.

Από την ομάδα ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα με την απομόνωση των κρουσμάτων και τη διεξαγωγή καθημερινών νέων τεστ για όλα τα μέλη του ΠΑΣ, ενώ ατομικές προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τις υπόλοιπες αθλήτριες.
Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Τρι 04 Ιαν 2022 21:55 »
H ΕΟΚ, μετά από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε αθλήτριες των σωματείων του ΠΑΣ Γιάννινα και της Νίκης Λευκάδας ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών,της 05/01/2022, ανάμεσα στα 2 σωματεία.
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Τρι 04 Ιαν 2022 21:58 »
Αναβολή του Τουρνουά Παίδων που θα διεξαγόταν στην Πάτρα με τη συμμετοχή 16 Συλλόγων από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και του δικού μας Συλλόγου.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ "PROMITHEAS PARK"
Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας και των αποφάσεων της ΕΟΚ, μετά την υφιστάμενη έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού σε όλη την ελληνική επικράτεια, ανακοινώνουμε ότι το 1ο Τουρνουά Παίδων στο «Promitheas Park», που ήταν προγραμματισμένο για τις 3-6 Ιανουαρίου, αναβάλλεται. Αυτό που σαφώς προέχει αυτήν την στιγμή είναι να διασφαλίσουμε όσο μπορούμε την υγεία όλων και να περιορίσουμε την περαιτέρω διασπορά του ιού. Όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν θα είμαστε χαρούμενοι να φιλοξενήσουμε την συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και πολλές άλλες ακόμα, στις εγκαταστάσεις του «Promitheas Park».
promitheasbc.gr
ΠΑΣ Γιάννινα Ακαδημίες Μπάσκετ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 17:15 »
Στις 26/1 (Τετάρτη) το ΠΑΣ - Νίκη Λευκάδας.

Και το ΟΑ Χανίων - ΠΑΣ στις 2 Φεβρουαρίου (Τετάρτη) για το ματς κυπέλλου.

https://www.sdna.gr/mpasket/920742_a1-gynaikon-stis-26/1-paok-panathinaikos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Τρι 11 Ιαν 2022 20:01 »
Χριστούγεννα στο «Promitheas Park» για τις κορασίδες του ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει με μεγάλη χαρά ότι το τετραήμερο 27-30 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχει στο «1ο Τουρνουά Κορασίδων Promitheas Park» που διοργανώνει ο Προμηθέας Πατρών στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, το «Πάρκο» και τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Είδα στα πεταχτά στις γιορτές τις μικρές μας ταυρίνες στο συγκεκριμένο τουρνουά από το yt.

Δεν έτυχε να δω ολόκληρους αγώνες τους παλιότερα. Είχα ακούσει πάρα πολύ καλά σχόλια για την μικρή play maker (δεν γράφω ονόματα) και θυμάμαι και κάτι χριστουγεννιάτικα events στα Γιάννενα με τις μικρές (λίγο πριν να έρθουν οι covid καταστάσεις) που όλοι μιλάγανε για την συγκεκριμένη πιο μικρή ακόμα και έβγαζε φώτο δίπλα στην τότε playmaker μας Τζήμου ως η μελλοντική playmaker του ΠΑΣ + κάποια promo video της ομάδας μικρές - μεγάλες.

Έπαθα πλάκα. Τι σβούρα είναι αυτή; Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ταλέντο. Παραμιλάγανε οι σπίκερ σε κάθε αγώνα. Έκλεβε τις εντυπώσεις σε κάθε ματς, λες και ήρθε γέννημα θρέμμα Αμερικής.
Τρομερή κίνηση με την μπάλα - έκρηξη- ντρίμπλα - μπάσιμο περνώντας όλες τις αντίπαλες, την μπασκέτα, τους φροντιστές και τον σαλεπιτζή που λέει και ο Γεωργίου. Σε ένα ματς κοντά στο τέλος την μάρκαραν και οι 5 της άλλης ομάδας για να μην τους ξεφύγει. Τρομερό. Απίστευτη αντίληψη.
Προσοχή σε αυτό το κορίτσι, να συνεχίσει έτσι με την ίδια αγάπη και πάθος για το άθλημα και να κάνει τους πάντες να παραμιλάνε. Είναι σίγουρα στα τοπ ταλέντα της χώρας, να μπει σιγά σιγά και στην μεγάλη ομάδα σε λίγο και όλα τα καλά να έρθουν για το μέλλον της.

Γίνεται καλή δουλειά στις μικρές και όσο μεγαλώνει η ομάδα και με το καλό γρήγορα και οι νέες εγκαταστάσεις (νέο προπονητήριο, νέο μεγάλο κλειστό θα μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ αυτή η ομάδα και οι μικρότερες θα προπονούνται σε υψηλότερο level. Coach στις κορασίδες η αρχηγός μας η Σαρηγιαννίδου και η Βάσω Στάθη στις πιο μικρές που και από εκεί έρχονται πολλά ταλέντα. Το μέλλον θα έχει πολλές ομορφιές.

Πολύ καλή και η άλλη γκαρντ και καλή σουτέρ ξεχώρισε και αυτή ταλέντο και καλά στοιχεία δείξανε και κάποιες από τις ψηλές μας.
Είναι σε ηλικία που αναπτύσσονται σωματικά και τεχνικά και τα σουτ θα βελτιώνονται και οι κινήσεις και πχ μια παίκτρια που ήδη είναι ψηλή και έχει την "προδιάθεση" το σώμα της ότι θα ρήξη αρκετό μπόι (μπορεί σε ένα καλοκαίρι να ψηλώσει αρκετά) και εκεί που σήμερα δεν κάνει την μεγάλη διαφορά να γίνει ένα θεριό + την δουλειά να βγάζει μάτια σε ένα χρόνο.

Άσχετο - σχετικό.

Έχω ακούσει και έχω ακούσει του κόσμου τις βλακείες από τους εκάστοτε σπίκερ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ τόσα χρόνια (και ποιος δεν έχει ακούσει) και εντάξει να λένε λάθος όνομα παίκτριας επί 15 λεπτά και ας έχουν τις καταστάσεις με τους αρ. φανέλας σε μια κόλλα στα χέρια τους πάει σταδιάλα (και στην Α1 τα ακούει κανείς και στο ποδόσφαιρο) αλλά 1η φορά άκουσα σπίκερ (και νέος σε ηλικία) σε αγώνα του ΠΑΣ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ να λέει "πολύ καλή αντίδραση από τα ΠΑΣ Γιάννινα" λέω νταξ πάνω στην βιασύνη έκανε λάθος, μετά από λίγο "δείχνουν πολύ δυνατά τα ΠΑΣ Γιάννινα" "καλή άμυνα από τα ΠΑΣ Γιάννινα" και πιο μετά "παίρνουν προβάδισμα στο σκορ τα ΠΑΣ Γιάννινα" κλπ.  :-?     :)

Πως φωνάζαμε παλιά στον Λάκη όταν έκανε συστάσεις στους οπαδούς για μην έχουμε τιμωρία "Παρακαλούνται οι φίλαθλοι...εκ της ΠΑΕ" και όλο το γήπεδο με μια φωνή "βάλε το μικρόφωνο σ..." και γελάγαμε.
Το φώναξα πάλι στην οθόνη του laptop.

Μου θύμισε την μακαρίτισσα την γιαγιά μου που με ρώταγε πάντα όταν γύρναγα από το γήπεδο μικρός "κέρδισαν τα ΠΑΣ Γιάννινα; αλυχτάγαταν με τα κασκόλια στα χέρια πάλι;"  ή απ' το τηλέφωνο "Τα ΠΑΣ Γιάννινα νίκησαν βγήκαν πρώτα, βγήκε στπλατεία ο κόσμος να δεις τι γινόταν στιςειδήσεις σε όλα τα κανάλια" (2007 κύπελλο)  :pashat:   :mono: ΤΑ  :pas: ψηλά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Παρ 14 Ιαν 2022 17:20 »
Αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1

Ξεκινούν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών μετά τη διακοπή των 2 εβδομάδων όλων των διοργανώσεων της ΕΟΚ, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα οι αθλήτριες του ΠΑΣ, που είναι όλες και πάλι πίσω στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας των προηγούμενων εβδομάδων, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στις 23/1/22 στην Αθήνα τις Εσπερίδες Καλλιθέας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στη συνέχεια, στις 26/1/22 θα διεξαχθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων το δύο φορές αναβληθέν παιχνίδι με τη Νίκη Λευκάδας στις 15.30, ενώ αναμένεται να οριστεί και ο αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας με τα Χανιά, με πιθανή ημερομηνία στις 2/2.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας:

9η Αγωνιστική - 23/1/2022 - 12:30
ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ vs ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

7η Αγωνιστική (εξ’ αναβολής) - 26/1/2022 - 15:30
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ vs ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

10η Αγωνιστική - 29/1/2022 - 17:00
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ vs ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

11η Αγωνιστική - 6/2/2022 - 14:00
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ vs ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ολόκληρο το ανανεωμένο πρόγραμμα της ομάδας μας εδω: https://pasgianninawbc.gr/schedule

https://pasgianninawbc.gr/nea-ekdiloseis/502-epanenarksi-a1?fbclid=IwAR2lZVCDwbxiElVioYxhaObLFVYO5fV04cNoZ49pQ29T5TaqyJ1Tu202yQE 

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 22:29 »
🏀  #NEXTGAME
🗓  Κυριακή, 23 Ιανουαρίου
⏰  12:30
🆚  Εσπερίδες Καλλιθέας
📍 Γήπεδο Εσπέρου
Επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών με την ομάδα μας να ταξιδεύει στην Αθήνα εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Γυναικών! 💪💪💪🏀🏀🏀

Μετά από σχεδόν 2 μήνες (5 Δεκ παίξαμε τελευταία φορά) ένα τεστ πρώτης τάξεως πριν το ματς κυπέλλου που μας καίει πιο πολύ απ' όλα τα άλλα (2/1) απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που μέχρι πριν τις γιορτές μαζί με την Δάφνη δείχνανε οι 2 καλύτερες των γειτονιών των Αθηνών.

Πέρασαν ταλαιπωρία με τον covid οι δικές μας, νόσησαν κάποιες μετά το ματς του Μοσχάτου και το επόμενο διάστημα κοντά στις γιορτές νόσησαν και κάποιες άλλες. Τέλος καλό ελπίζω αυτήν την στιγμή να μην έχουμε κάποιο θέμα και όλες να είναι γερές και δυνατές για την συνέχεια.

Οι Εσπερίδες έχουν μακράν την καλύτερη center της κατηγορίας, την Καναδέζα Potter (1,96) που είναι φωτιά σε άμυνα και επίθεση (μοιράζει πολύ πόνο), μια εκπληκτική playmaker την Mπάραμαν (με την κορδέλα στο μαλλί αλά Κανίγια), την παλιά μας Στ. Βιντσιλαίου που συνεχίζει τις πολύ καλές παρουσίες που έκανε και σε εμάς στον 2ο γύρο και ήταν κομβική σε πολλούς αγώνες φέτος στην ομάδα της Καλλιθέας όταν έκαιγε η μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα. Αυτές οι τρεις είναι τα ατού της ομάδας + τις παλιές Πατεράκη και ΣΙΑ και έχει και έναν από τους καλύτερους προπονητές τον coach Νανάκο ο οποίος ήταν προπονητής στα Χανιά πριν 2 χρόνια στην πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α1 μαζί με την δικιά μας που έφτασε στην 4η θέση χτυπώντας όλα τα ματς.

Από τις άλλες ομάδες στην επανεκκίνηση την πιο μεγάλη πληγή την έχει ο παοκ με την φυγή της καλύτερης του παίκτριας και της μεγαλύτερης μεταγραφής του καλοκαιριού την Παυλοπούλου που πήγε στην Πολωνία μιας και ο παοκ έχασε στον πόντο την πρόκριση στο κύπελλο από τον γαύρο και για διεκδίκηση πρωταθλήματος ούτε λόγος, με μόνο στόχο πλέον μια καλή συνέχεια λογικό να αποχωρήσει.

Ο γαύρος που έχει το πιο γεμάτο ρόστερ στην κατηγορία κατάφερε για πρώτη φορά στην εξάχρονη ιστορία του να περάσει στους 8 στην Ευρώπη. Πέρσι φαγώθηκε και η τελευταία παχιά αγελάδα, δεν έσκαγε το χρήμα σαν άλλοτε, δεν έκανε τον κόπο να παίξει στας Ευρώπας, απλήρωτες παλιές Αμερικανίδες κλπ και στην 1η του χρονιά που ένοιωσε τι θα πει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα έχασε την 1η θέση μέσα από τα χέρια του.
Του βγήκε όμως σε καλό φέτος. Πιο σωστό προγραμματισμό, πιο καλή οργάνωση κάνοντας καλό rotation σε Ελλάδα και Ευρώπη έκανε και ένα βήμα στας Ευρώπας.

Στον βάζελο ολικό λίφτινγκ. Πήραν 2 νέες Αμερικανίδες μια guard Φίντζεραλντ και την Κάιζερ center (πρώην του γαύρου). Παρελθόν η Αμερικανίδα Σμιθ που έκανε ντεμπούτο στα Γιάννενα (πότε πρόλαβε), τέλος η Σταχ, τέλος και η Αγ. Βιντσιλαίου από αρχές Δεκεμβρίου που δεν έπεισε την Καπογιάννη που την έβαζε να παίζει κάτι τρίλεπτα σε κάθε ματς κάνοντας μόνο ένα καλό παιχνίδι στον 1ο Ευρωπαϊκό με Πολωνική ομάδα με 20 πόντους δείχνοντας ότι θα είναι το Next Big Thing αλλά δεν. Στον αγώνα με τις εσπερίδες στον τάφο στα λίγα λεπτά που έπαιξε η αδερφή της που την μάρκαρε την έκανε γιογιο 2 φορές και γέλαγαν τα βαζέλια. Μετά την Τακ που δεν ακούμπησε καν τέλος και αυτή από την πράσινη ομάδα (εκεί δεν είναι Γιάννενα) που μετακόμισε στα βάθη της Τουρκίας σε μια ομάδα που δίνει μάχη για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Tα Χανιά που μας ενδιαφέρουν αποκτήσανε πρόσφατα την Morgan Pullins (F) που έπαιζε στον βάζελο πριν 2 χρόνια. Μετά τον αγώνα στα Γιάννενα έγινε ένα εκπληκτικό παιχνίδι Χανιά-Εσπερίδες που πήγε στην παράταση και οι γηπεδούχες κατάφεραν να κερδίσουν με 1 πόντο διαφορά πράγμα που δείχνει ότι ο μεθαυριανός μας αντίπαλος είναι το καλύτερο τεστ γιατί είναι στα ίδια μέτρα και κυβικά με την ομάδα των Χανίων που μας καίει πιο πολύ απ' όλα.

Η διακοπή μόνο καλό θα μπορούσε να μας κάνει με την κακή εικόνα που δείχναμε αλλά δυστυχώς αντί για μέρες δουλειάς και προπόνησης είχαμε καραντίνα, ανάρρωση κλπ και εμείς και οι άλλες ομάδες. Πολλές ομάδες θα ξεφουσκώσουν κι άλλο (αποχωρήσεις ξένων) σε αυτή την παρωδία, αφού δεν υπάρχει το άγχος του υποβιβασμού ή το κύπελλο στην άκρη του μυαλού και λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν.

Πάμε για το 1ο τεστ πριν την εξεταστική.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Παρ 21 Ιαν 2022 22:33 »
Λατρεύω τέτοιες αναλύσεις  :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σαβ 22 Ιαν 2022 21:09 »
Το όμορφο αφιέρωμα του web-magazine της ΕΟΚ "Μητέρες στο παρκέ!", με την Θάλεια Κασάπογλου και τη δική μας Ντίνα Σαρηγιαννίδου, δυο μαμάδες της Α1 Γυναικών που αποκαλύπτονται!

Μητέρες στο παρκέ!
Θάλεια Κασάπογλου και Ντίνα Σαρηγιαννίδου, δυο μαμάδες της Α1 Γυναικών αποκαλύπτονται!

Μπορεί το μπάσκετ και ειδικά σε υψηλό επίπεδο να συνδυαστεί με την μητρότητα; Η απάντηση είναι «ναι» και έρχεται δια στόματος δύο αθλητριών που έχουν σημαντικό ρόλο στις ομάδες τους στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Την Ντίνα Σαρηγιαννίδου του ΠΑΣ Γιάννινα και την Θάλεια Κασάπογλου των Εσπερίδων που είναι και οι μοναδικές μαμάδες φέτος του πρωταθλήματος.

Επέλεξαν να γίνουν μητέρες συνεχίζοντας παράλληλα την καριέρα τους στα παρκέ. Ένα εγχείρημα δύσκολο, αλλά και συνάμα γλυκό. Η Θάλεια Κασάπογλου είναι μητέρα του τρίχρονου Γιώργου και η Ντίνα Σαρηγιαννίδου του Κωνσταντίνου που είναι πέντε ετών.

Καμιά δεν ήθελε να αποχωριστεί το μπάσκετ επειδή ήρθε η μητρότητα στη ζωή της. Τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι μπορούν να κάνουν και να δύο,  να είναι μητέρες και ταυτόχρονα αθλήτριες σε υψηλό επίπεδο. Οι δυσκολίες πολλές όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει διανυκτέρευση για εκτός έδρας αγώνα κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είναι με το παιδί τους το βράδυ. Η θέληση όμως ξεπερνά όλα τα εμπόδια… Τι ωραιότερο άλλωστε από να σε βλέπει το παιδί σου να αγωνίζεσαι και να παλεύεις μέσα στο γήπεδο.

Πώς μπορεί να συνδυαστεί το μπάσκετ με την μητρότητα; Πώς είναι πια η καθημερινότητά σας;

Κασάπογλου: «Η αλήθεια είναι αν δεν έχεις κάποια  δουλειά γίνεται πιο εύκολο. Αν δηλαδή εργαζόμουν δεν θα τα κατάφερνα ειδικά σε μια κατηγορία όπως η Α1 Γυναικών που έχει απαιτήσεις. Φέρνω τον γιο μου καμιά φορά στο γήπεδο στις προπονήσεις. Δεν πλησιάζει τις γραμμές γιατί τον έχω συμβουλεύσει και κάθεται είτε στην εξέδρα είτε στον πάγκο. Τα πειράγματα, πάντως, από τον προπονητή και τις συμπαίκτριες μου είναι πολλά. Η μέρα μου, βέβαια, περιστρέφεται γύρω από τον γιο μου. Όλο το πρωί το αφιερώνω στο παιδί. Θα πάω το απόγευμα για προπόνηση και μετά πάλι θα ασχοληθώ πάλι με τον Γιώργο. Ολη την ημέρα πλην τις ώρες που βρίσκομαι στο γήπεδο είμαι με το παιδί».
Σαρηγιαννίδου: «Είναι σίγουρα γλυκό, αλλά έχει και τις δυσκολίες του. Θέλει πρόγραμμα και οργάνωση, αλλά είναι κάτι που γίνεται εφικτό. Άμα θέλεις κάτι πολύ όλα μπορείς να τα κάνεις. Η καθημερινότητά μου είναι το μπάσκετ, οι προπονήσεις, καθώς έχω αναλάβει και προπονήτρια στην ομάδα Κορασίδων του ΠΑΣ Γιάννινα, το παιδί και γενικά η οικογένεια».

Eίχατε στο μυαλό σας ότι όταν θα κάνατε παιδί θα συνεχίζατε και το μπάσκετ;

Κασάπογλου: «Για να πω την αλήθεια εγώ έλεγα ότι όταν θα κάνω παιδί θα σταματήσω το μπάσκετ. Θα τελείωνα την καριέρα μου. Δεν ήμουν όμως έτοιμη ψυχολογικά να μείνω εκτός γηπέδων. Το θετικό είναι ότι δεν με άφησε πίσω αθλητικά η εγκυμοσύνη. Επανήλθα σχετικά γρήγορα στους ρυθμούς μου».

Σαρηγιαννίδου: «Όταν έμεινα έγκυος δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή ότι θα σταματήσω. Ήταν μια περίεργη κατάσταση για μένα διότι ήμουν έγκυος και έπαιζα γιατί απλά δεν το ήξερα. Το κατάλαβα όταν είχαν συμπληρωθεί δύο μήνες και κάποιες ημέρες. Φυσικά σταμάτησα, ήρθε στον κόσμο ο Κωνσταντίνος και μετά από τρεις μήνες μπήκα στο γήπεδο και ξεκίνησα προπονήσεις. Θα φανεί παράξενο αλλά παρακαλούσα να γεννήσω για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα στο γήπεδο.

Ο γιος μου, πλέον, που είναι και πέντε ετών έχει γίνει ένα με την ομάδα. Μου κάνει παρατήρηση όταν δεν βάλω κάποια βολή ή καλάθι, είναι και πολύ εμψυχωτικός.

Φωνάζει τις συμπαίκτριές μου από την εξέδρα με τα μικρά τους ονόματα. Κάθεται στην εξέδρα με τους οπαδούς και τραγουδά συνθήματα».

Πως σας αντιμετωπίζουν οι συμπαίκτριές σου;

Κασάπογλου: «Με φωνάζουν μαμά πολλές φορές. Όταν έπαιζα στον Κρόνο οι συμπαίκτριες μου με αποκαλούσαν ‘’μανούλα’’.  Με ρωτάνε συνεχώς πότε θα φέρω τον Γιώργο στο γήπεδο».

Σαρηγιαννίδου: «Ο Κωνσταντίνος δίχως υπερβολή θεωρεί σπίτι του το γήπεδο και τα πρώτα του βήματα τα έκανε μέσα στο παρκέ. Σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις ήταν στο ριλάξ μαζί μου όποτε έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση με τις αθλήτριες της ομάδας. Ενδεικτικό για τις ώρες που έμενα στο γήπεδο ήταν ότι υπήρχαν μέρες που έπρεπε να πάω στα αποδυτήρια για να τον θηλάσω. Όσον αφορά στις συμπαίκτριές μου με αντιμετωπίζουν με σεβασμό».

Η Θάλεια με τα χρώματα των Εσπερίδων.

Θα συμβουλεύατε και άλλες αθλήτριες να γίνουν μητέρες, ενώ είναι εν ενεργεία;

Κασάπογλου: «Θεωρώ ότι αν πραγματικά το θέλεις, το κάνεις. Αν είσαι για παράδειγμα 25 ή 26 ετών δεν είναι εμπόδιο να συνεχίσεις να παίζεις. Αν προσέξεις μπορείς να επανέλθεις πολύ άνετα. Αν είσαι σε μεγάλη ηλικία τα πράγματα είναι διαφορετικά».

Σαρηγιαννίδου: «Για μένα είναι  πολύ άμορφο που ο Κωνσταντίνος με βλέπει μέσα στο παρκέ να παίζω, να κουράζομαι και να προσπαθώ. Θεωρώ ότι του δίνω ερεθίσματα για τη ζωή του, δηλαδή να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει. Και όσο μεγαλώνει τα αντιλαμβάνεται όλο και περισσότερο. Θα συμβούλευα όλες τις αθλήτριες να το κάνουν. Είναι πραγματικά κάτι το υπέροχο».

Περιγράψτε την πρώτη φορά που επιστρέψατε  στο γήπεδο μετά τη γέννηση του παιδιού;

Κασάπογλου: «Αυτό μόνο που άλλαξε μετά την γέννηση του Γιώργου είναι ότι  μπήκα στο γήπεδο με μεγαλύτερη όρεξη. Επανήλθα με περισσότερη ενέργεια και διάθεση. Ένιωσα θα έλεγα μια νοσταλγία  που είχα τόσο καιρό να παίξω και να βγάλω ενέργεια και πάθος στο παρκέ. Μπήκα στο γήπεδο δυο μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού».

Σαρηγιαννίδου: «Θυμάμαι την στιγμή και είχε την δυσκολία της. Ήταν περίεργη περίοδος για μένα. Έπρεπε να τα συνδυάσω όλα και να βρω τις ισορροπίες και τον ρυθμό μου. Ένιωθα πάντως μεγάλη ανυπομονησία να ξαναμπώ στα παρκέ και να αγωνιστώ».

Η Ντίνα Σαρηγιαννίδου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Εχουν αλλάξει πια οι προτεραιότητές  στη ζωή σας;

Κασάπογλου: «Φυσικά πλέον προτεραιότητά μου είναι το παιδί και μετά το μπάσκετ. Είμαι 37 ετών και θα παίζω μέχρι όσο αντέχουν τα… ποδαράκια μου.

Ένας από τους λόγους που επέστρεψα μετά τη γέννα ήταν γιατί ήθελα να με δει το παιδί μου μέσα στο γήπεδο.

Όταν φεύγω από το σπίτι με ρωτάει αν πηγαίνω προπόνηση. Δυστυχώς λόγω του κορονοϊού δεν τον έχω φέρει φέτος σε κάποιον αγώνα».

Σαρηγιαννίδου: «Αναμφίβολα προτεραιότητα είναι το παιδί και θέλω να είναι καλά… Δεν με ενδιαφέρει αν θα πονάω, αν πρέπει να ξεκουραστώ μετά την προπόνηση. Για μένα προέχει ο Κωνσταντίνος».

Όταν αναγκάζεστε εξαιτίας των αγώνων να διανυκτερεύετε εκτός σπιτιού σας αναζητά;

Κασάπογλου: «Υπάρχει μια δυσκολία όταν είμαι αναγκασμένη να λείπω κάποιες φορές. Μιλάμε και κάνουμε βιντεοκλήση για να με βλέπει. Συνήθως λείπουμε ένα βράδυ και έτσι το χρονικό διάστημα της απουσίας μου από το σπίτι δεν είναι μεγάλο».

Σαρηγιαννίδου: «Πέρυσι ήταν λίγο καλύτερα, καθώς είχαμε και διακοπή. Φέτος που έχει μεγαλώσει και άλλο επιμένει να έρθει μαζί μας. Μου λέει ‘’θέλω να σε βλέπω να παίζεις’’. Πλέον αντιλαμβάνεται τα πάντα. Και μου κρατάει και μούτρα που δεν τον παίρνω μαζί μου!».

Σοφία Βαλσάμη
basket.gr
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σαβ 22 Ιαν 2022 21:11 »
Παρακολουθήστε το pregame του αγώνα Εσπερίδες Καλλιθέας - ΠΑΣ Γιάννινα WBC με τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Δουβίτσα, και των αθλητριών Samantha Cooper και Ασπασίας Καλαμπάκου.
#PREGAME #ΕΣΠΕΡΙΔΕΣΠΑΣ
presented by: SEP Markets Παπαδόπουλος
ΠΑΣ Γιάννινα WBC (βίντεο)

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 11:45 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 12:54 »
Το live σε αναμονή τους πήρε ο ύπνος τους καραγκιόζηδες

Και η στατιστική βγάζει μόνο τα βασικά:

https://eokbasket.sportstats.gr/2021-2022/a1-women/gamedetails/id/720D96E1-DBA7-4BA7-B23C-964711F5B71E

24-15 το σκορ ξεκίνησε το 2ο δεκ.    Βασική πάλι η Θεοδώρου αντί της Καλαμπάκου που έβαλε 10 πόντους στο 1ο δεκ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 13:15 »
Είπα και εγώ δεν παίζει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 13:19 »
41-29    Tέλος 2ου δεκ.

Να δούμε τι αντίδραση θα βγάλουμε στο 2ο ημ.  μέχρι στιγμής λίγα πράγματα η ομάδα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 13:56 »
62-43 άρχισε το 4ο.    Τραγική η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 14:01 »
Γιατί τόσο χάλια φέτος;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 14:27 »
68-57  Μία από τα ίδια πάλι.  Ομάδα 2 ξένων έναντι 4.

Κλασικά η Κούπερ διπλή πάλι με 21π και 10ρ, πολύ καλή η Θεοδώρου με εκπληκτικό 1ο δεκ έβαλε 12 πόντους σήμερα, η Πέρρυ 7π και 8ρ και οι υπόλοιπες από ελάχιστα πράγματα έως τίποτα.

Στον ασσόδυο κουλουράκια. Η Καλαμπάκου βασική σουτέρ της ομάδας, δεν ξεκινάει πλέον βασική 3 βολές σήμερα.
Και η Μακέι 1 τρίποντο και 4 ασίστ. 

Επόμενος αντίπαλος η Λευκάδα εντός την Τετάρτη για το ντέρμπι των ουραγών και να δούμε πια ομάδα θα πάρει το χρυσό βατόμουρο.

Τι να αλλάξεις αυτή την στιγμή μέχρι τον αγώνα στα Χανιά;   Ίλιγγος σε πιάνει.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Κυρ 23 Ιαν 2022 18:38 »
Χάλια μαύρα. Η διοίκηση νομίζω πρέπει να πάρει μέτρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Δευ 24 Ιαν 2022 12:56 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Δευ 24 Ιαν 2022 22:32 »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση του Π.Α.Σ. Γιάννινα WBC ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, πως ο εξ’ αναβολής αγώνας με τη Νίκη Λευκάδας που έχει οριστεί για την Τετάρτη 26/1/2022 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid. 
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube.
ΠΑΣ Γιάννινα WBC

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Τρι 25 Ιαν 2022 19:55 »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Τετ 26 Ιαν 2022 15:20 »