Αποστολέας Θέμα: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2021-22 (άνδρες γυναίκες)  (Αναγνώστηκε 26543 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
Από τον μπασκετικό Ζαβέρδα εχθές το πρωί στον Σκούμπο μερικά μεταγραφικά νέα για την ομάδα μας:

Στόχος για την νέα χρονιά θα είναι το πρωτάθλημα.

Μάλλον ριζική αλλαγή του ρόστερ εκτός από την αρχηγό μας και τις μικρές.

Επιστροφή της Καναδέζας μας.  :pashat:   :pas:

Κλεισμένη Αμερικανίδα guard πρώην του βάζελου που δεν έπαιζε την χρονιά που μας πέρασε. ( μάλλον συνονόματη της Καναδέζας μας, που έπαιζε στην Λευκάδα φέτος υποθέτω) δεν είπε όνομα.

Κλεισμένη μια Γιαννιώτισσα που σπούδαζε στην Αθήνα και έπαιζε εκεί και επιστρέφει στην πόλη με το τέλος των σπουδών της. (δεν είπε όνομα)

Και μιλάνε με Ελληνίδα παίκτρια των Χανίων Θεοδ... (δεν λέμε ονόματα) ή την Καλα... του βάζελου που αποχώρησε από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η Αγγ. Βιντσιλαίου έκλεισε στον βάζελο.

Λογικά τις επόμενες μέρες θα βλέπουμε ανακοινώσεις σιγά σιγά.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: Μπάσκετ ΠΑΣ Γιάννινα 2021-22 (άνδρες γυναίκες)
« Απάντηση #1 στις: Παρ 11 Ιούν 2021 00:55 »
Αν κρίνω από την απογοήτευση που θα έφερε η εικόνα της φετινής ομάδας ( δεδομένου ότι στην αρχή της χρονιάς ήμασταν για μεγάλα πράγματα) καθώς και από την γενικότερη ικανότητα της διοίκησης να δημιουργεί δυνατά ρόστερ δεν μου κάνει έκπληξη ότι του χρόνου θα πάμε για πολύ ψηλά. Έχουμε τον σωστό άνθρωπο και στον πάγκο οπότε πιστεύω ότι η ομάδα του χρόνου θα μπορεί να χτυπήσει τον καθένα.
Σχετικά με το ρόστερ συμφωνώ απόλυτα στο ότι η ομάδα χρειάζεται ριζικές αλλαγές. Από το ρόστερ της ομάδας στο τέλος της χρονιάς θα κράταγα μόνο τις νέες, την αρχηγό και πριν και πρώτα απολες την Πανούση. Η κοπέλα είναι πάρα πολύ ποιοτικό guard και σίγουρα πρέπει να επενδύσουμε σε αυτήν. Έχει και καλή χημεία με τον κοουτς και σίγουρα καλύτερη guard με ελληνική υπηκοότητα δεν θα βρούμε.
Σχετικά με τα υπόλοιπα:
- Αν ισχύει η επιστροφή της Κούπερ, είναι το καλύτερο νέο που θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Πραγματική κιλερ. Εύκολα πρώτη σκόρερ του χρόνου.
- Την Αμερικανίδα guard που αναφέρουν δεν την ξέρω αλλά όπως και να χει πιστεύω απτή στιγμή που έχει παίξει ξανά Ελλάδα σίγουρα η διοίκηση και ο κοουτς θα ξέρουν αν όντως αξίζει.
- Δεν άκουσα κάτι για πενταρι και αγχώθηκα λίγο . Η ομάδα χρειάζεται ψηλή που να μην χάνει ριμπάουντ και κατά προτίμηση ξένη ( την 3η μας ξένη υποθέτω) . Δυσκολεύτηκε πολύ η ομάδα χωρίς ψηλή μετά την επανέναρξη.
- Αν μιλάμε για την Θεωδοσουλακη και την Καλαμπακου τις θεωρώ πολύ καλές επιλογές και τις δύο. Αν είναι να πάρουμε μια απτις δύο θα προτιμούσα την δεύτερη. Έχει εμπειρία από το φετινό τίτλο του βαζελου και σίγουρα θες και τέτοιες παίκτριες αν πας για πρωτάθλημα. Είναι γενικά πολύ ταλαντούχα εκτός αυτού.
Αυτά.
Του χρόνου πρωτάθλημα στο γυναικείο μπάσκετ. Άνοδος στο γυναικείο βόλεϋ. Ευρώπη στο ποδόσφαιρο και να πάρουν και όλα τα χρυσά τα πιτσιρίκια στην κολύμβηση. :P

:mono: :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 11 Ιούν 2021 04:08 »
5ρι σίγουρα θα έχει η ομάδα και λογικά θα είναι πολύ δυνατό. Όταν έχεις υψηλούς στόχους είναι αυτονόητο.
Χωρίς καλό 5ρι και άσσο δεν ΠΑΣ πουθενά. Και πέρυσι η ομάδα πήγε για πολύ μεγάλη μεταγραφή σε αυτή την θέση αλλά χάλασε στο οικονομικό και πήραμε την Butler εξίσου δυνατή η οποία δυστυχώς αν δεν έφευγε λίγο πριν την επανέναρξη θα είχαμε καλύτερη αποτελεσματικότητα παρόλες τις απουσίες των άλλων βασικών που είχαμε χάσει λόγο lock down. Αυτό μας στοίχισε πιο πολύ απ' όλα στην επανέναρξη anyway. Τέλος καλό χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα φτου φτου όλα τα άλλα...

Λογικά η Πανούση δεν θα παίξει Ελλάδα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Το είχε αφήσει να εννοηθεί και στην συνέντευξη που έδωσε στο τέλος της σεζόν στην μπασκετική ραδ. εκπομπή της πόλης. Μισή ομάδα από μόνη της αρχή και τέλος. Μακάρι να έμενε.
  Αν ισχύει η μεταγραφή για την πρώην του βάζελου μιλάμε για μια πολύ έμπειρη παίκτρια που παίζει τις 4 τελευταίες σεζόν στην Ελλάδα, ξέρει τι και πως και δεν θα έχει θέμα προσαρμογής, οπότε και φέτος αυτή η θέση θα είναι εξίσου δυνατή.

Από τα Χανιά είναι η Θεοδώρου που ακούστηκε.

Αυτά ακούστηκαν μέχρι στιγμής και λογικά δεν είναι ούτε τα μισά, συν τω χρόνω θα έχουμε ανακοινώσεις.

Μακάρι να έχουμε πάλι Κόνιτσα και φέτος και να καθιερωθεί κάθε χρόνο. Μεγάλο κλειδί η Κόνιτσα πέρσι.

Το μεγάλο μειονέκτημα δυστυχώς για όλο το Ελληνικό μπάσκετ είναι ότι την σεζόν που τελείωσε δεν γίνανε εκλογές στην ΕΟΚ να έρθει η όποια διάδοχη κατάσταση να ξεκινήσει μια νέα εποχή (ας πούμε) θα περάσει και το καλοκαίρι και ξανά μανά με τον Μάμρα προς την λόξα τραβά. 

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Κυρ 13 Ιούν 2021 13:00 »
Ο βάζελος ανακοίνωσε τη Βιντσιλαίου.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Κυρ 13 Ιούν 2021 13:04 »
Κατά τα άλλα ήταν που η Βιντσιλαιου ανήκε σε εμάς και θα συνέχιζε και του χρόνου. Τέλος πάντων δεν πειράζει. Είμαι σίγουρος η διοίκηση θα βρει εξίσου καλή guard.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Κυρ 13 Ιούν 2021 15:17 »
Κατά τα άλλα ήταν που η Βιντσιλαιου ανήκε σε εμάς και θα συνέχιζε και του χρόνου. Τέλος πάντων δεν πειράζει. Είμαι σίγουρος η διοίκηση θα βρει εξίσου καλή guard.

Δεν νομίζω αν όντως ανήκε σε εμάς στα χαρτιά ή είχαν δώσει λόγο ότι θα είναι ξανά πίσω στην ομάδα την νέα χρονιά. Συνήθως μόνο για ένα χρόνο είναι τα συμβόλαια εκτός από τις μικρές.

Όταν σήμερα ένας παίκτης φεύγει έξω με μεταγραφή πάντα στο μυαλό του είναι να συνεχίζει να παίζει εκεί. Εκεί δεν θα "έβγαλε μάτια" και με την 1η προσέγγιση που της έγινε από εγχώρια ομάδα έκλεισε αμέσως φοβούμενη ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από καμιά άλλη ξένη ομάδα.

Ίσως και να περίμενε να παίξει (αν είχε δικαίωμα) με την επανέναρξη όταν γύρισε από την Σουηδία και προπονούνταν στα Γιάννενα και η ομάδα δεν "έριξε" για χάρη της την Brown που είχε έρθει με μεταγραφή. Υπόθεση κάνω, δεν ξέρω τι και πως αλλά αν έγινε έτσι πολύ σωστά έγινε.

Μου είχε κάνει εντύπωση ότι όταν παίξαμε με τον βάζελο στον "τάφο" η συγκεκριμένη ήταν στο γήπεδο στην εξέδρα παρόλο το lock down που επιτρεπόταν αυστηρά η είσοδος μόνο σε 2-3 άτομα εκτός δημοσιογράφων και χειροκροτούσε σε κάθε ενέργεια την αδερφής της. Άρα υπήρχε από τότε η προσέγγιση και οι σχέσεις για να μπορεί να μπαίνει κάτω από αυτές τις συνθήκες στο γήπεδο.

Καλά να είναι το κορίτσι με υγεία και καλές επιδώσεις. Στην θέση της βρίσκεις ένα σωρό παίκτριες και πολύ καλύτερες, από Αμερικανίδες βρωμάει ο τόπος. Στο Βάζελο στο κάτω κάτω στοιχίζει και πολύ λιγότερο. Δεν κοστίζει σε σπίτι, διατροφή κλπ. αφού Αθήνα μένει ούτως ή άλλως.

Βιντσιλαίου βρίσκεις εύκολα, Κούπερ βρίσκεις δύσκολα. Εκεί είναι το ζουμί. 

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Κυρ 13 Ιούν 2021 15:30 »
O ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει τη μεταγραφή της αγαπημένης μας Αγγελικής Βιντσιλαίου στην υποψήφια για πρωτάθλημα Σουηδίας, A3 UMEA.

Η Αγγελική μας θέλησε να συνεχίσει την καριέρα της στο Σουηδικό πρωτάθλημα και είναι η πρώτη επίσημη μεταγραφή Ελληνίδας παίχτριας από ελληνική ομάδα. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία, την αγαπάμε και έχουμε την όψιον ανανέωσης για την επόμενη χρονιά μαζί της. Keep in touch λοιπόν Αγγελικη και σε αγαπάμε!
#PAS #FAMILY βιντσιλαιου αγγελικη #THANKYOU

Οντως μια οικογένεια με την ΠΑΕ.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 16 Ιούν 2021 18:12 »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την Samantha MacKay, η οποία θα καλύψει τη θέση της βασικής play maker της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η Sam είναι γεννημένη στις 24-05-1991 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Νίκη Λευκάδας (23.3π, 2.7ρ., 3.3ασ., 1.3κλ. σε 3 αγώνες) ενώ τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό όπου σε 20 αγώνες είχε 14,3 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 5,6 ασσίστ.

To νέο απόκτημα του ΠΑΣ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα! Τα τελευταία χρόνια είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας και ανυπομονώ για τη συνεργασία μας τη χρονιά που έρχεται! Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν και αναμένω να ξεκινήσουμε με τις συναθλήτριές μου! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ για την πίστη τους σε μένα και για την ευκαρία αυτή που μου δίνουν!”

Welcome to our family Sam!
#signed #mackay

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Παρ 18 Ιούν 2021 00:01 »
Η Σταυριανη η Βιντσιλαιου από ότι άκουσα έκλεισε στις Εσπερίδες. Ήταν καλή μετα την επανεκκίνηση και είχε κάνει ένα αγωνιστικό μπαμ αλλά σίγουρα βρίσκεις και καλύτερες στην θέση της.
Από ότι φαίνεται όντως θα γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.
Νέα ομάδα απτήν αρχή του χρόνου.

Συνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Παρ 18 Ιούν 2021 07:11 »
Από ότι φαίνεται όντως θα γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.
Νέα ομάδα απτήν αρχή του χρόνου.
Αν και γενικά είμαι υποστηρικτής των ενεργειών της διοίκησής μας... κυρίως επειδή έδειξε πέρσι να μαθαίνει από τα λάθη της πρώτης χρονιάς. Οφείλω όμως για να είμαι δίκαιος να εκφράσω την απορία μου;
Οι ομάδες κτίζονται και με κριτήρια σχετικά με ομοιογένεια, δέσιμο με φιλάθλους (στην περίπτωση ομάδων με τα δικά μας χαρακτηριστικά) και κυρίως γύρω από ένα βασικό κορμό Ελληνίδων που θα είναι εδώ και επόμενες χρονιές... Αυτά δεν κολλάνε στη σκέψη μου με ξεκαθάρισμα μιας πετυχημένης ομάδας και τις αποχωρήσεις αδελφών Βιντζηλαίου και Πανούση...
Ας μην ξεχνάμε ότι την 1η χρονιά η λογική των συμβολαίων με Αμερικανίδες οι οποίες πχ σκόραραν το 90% των πόντων της ομάδας μας υποβίβασε (άλλο αν ο κορωνοϊός μας έσωσε) και αφαίρεσε και το δικαίωμα να δοκιμαστούν οι υπόλοιπες συμπαίκτριες (κυρίως νέες)...  Πέρυσι ακολουθήθηκε άλλη λογική η οποία παρά τις δυσκολίες μας έφερε στην 4δα...
Πραγματικά με ενοχλεί η λογική ξεκαθαρίσματος καθώς δείχνει ενδεχομένως ότι δεν υπάρχει μακρόπνοη προοπτική...

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 18 Ιούν 2021 10:28 »
Γενικά συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες περί ομοιογένειας αλλά στην δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και γι'αυτό δεν είναι τόσο εφικτό να διατηρήσεις ομοιογένεια τα τελευταία χρόνια που η ομάδα πέρασε από φάσεις όπως άνοδος, οριακή σωτηρία κλπ.
Από την συζήτηση θα αφήσω έξω την Αρχηγό και τις μικρές ( καθώς αυτές από ότι φαίνεται θα διατηρηθούν ) καθώς και τις ξένες ( οι οποίες είναι συχνό φαινόμενο να αλλάζουν κάθε χρόνο σε μια ομάδα).
- η Ντάλα είναι μια απτις παίκτριες που μαζί με την Ξανθοπούλου ακολούθησαν την ομάδα κατά την άνοδο της και προσωπικά θεωρώ ότι το επίπεδο τους είναι ακόμα επιπέδου Α2. Η Ντάλα παρόλο τη μαχητικότητα της και την φιλοτιμία παικτικα δυσκολεύεται πολύ στην Α1 και αυτό φαίνεται τόσο στα νούμερα της όσο και στην εμπιστοσύνη που της έδινε ο κοουτς. Η αποχώρηση της βγάζει νόημα αν θες να φτιάξεις ένα σύνολο για πρωτάθλημα.
- Η Κατσαμουρη ανήκει στο γκρουπ παικτριών που είχαν αποκτηθεί για να ανεβάσουν την ομάδα στην Α1 πριν δύο χρόνια αλλά λόγω της ξαφνικής ανόδου αποφασίστηκε να μείνει και στην Α1. Όπως και για την Ντάλα θεωρώ ότι και αυτή δυσκολεύεται πολύ στη μεγάλη κατηγορία και σίγουρα στη θέση της ψηλής χρειάζεσαι μια καλύτερη επιλογή να δίνει ανάσες στην βασική από τον πάγκο.
- Η Αγγελική η Βιντσιλαιου είναι παίκτρια επιπέδου εθνικής και μακάρι να μπορούσε να δημιουργηθεί ομοιογένεια με παίκτριες του επιπεδου. Ωστόσο αν δεν είσαι κάθε χρόνο μεταξύ Eurocup και πρωταθλήματος δύσκολα κρατάς μια τέτοια παίκτρια. Συμφωνα με τα όσα άκουσα από άνθρωπο της διοίκησης, ο λόγος που η Αγγελική δεν έμεινε είναι εξαιτίας κάποιων υπερβολικών απαιτήσεων που εξέφρασε στη διοίκηση η οποία δεν μπορούσε να τις ικανοποιήσει. Προσωπικά θεωρώ ότι απλά ήθελε να πιέσει τις καταστάσεις ώστε να μείνει ελεύθερη και να κλείσει στον βαζελο αλλά όπως και να χει δεν θα ναι μαζί μας...
- Η Πανούση είναι ίδιου επιπέδου και ακόμα ψηλότερου κατά τη γνώμη μου και η επιθυμία της διοίκησης είναι να την κρατήσει από ότι καταλαβαμε από κάποιες συνεντεύξεις. Το αν αυτό θα επιτευχθεί δεν το ξέρω και δεν διατηρώ πολλές ελπίδες μετά την μεταγραφή της Mckay. Προσωπικά θεωρώ ότι η Πανούση θα κυνηγήσει μεταγραφή στο εξωτερικό. Αν φύγει πάντως τότε θα ναι επιθυμία της παίκτριας και όχι της διοίκησης.
- Η Σταυριανή είναι ίσως η μοναδική παίκτρια που θα μπορούσε να σταθεί παικτικα στο ρόστερ και θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία κορμού αλλά η πιθανή επιστροφή της Κούπερ μαζί με μεταγραφές τύπου Καλαμπακου ( όπως ακούγεται) δεν της δένονται και πολλές πιθανότητες για βασική 5αδα οπότε πιθανώς και γι'αυτό να διαλέγει μια άλλη ομάδα με μικρότερες βλέψεις από εμάς.

Πάνω κάτω αυτά ισχύουν, τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει πολλές Ελληνίδες από την ομάδα όμως λιγοστές είναι αυτές που θα μπορούσαν να μείνουν ώστε να θεωρηθούν κορμός επιπέδου Α1. Επίσης η απότομη άνοδος και όλα αυτά δεν βοηθάνε ιδιαίτερα.
Πιστεύω ότι αυτή τη φορά πάντως οι Ελληνίδες που θα φέρει η διοίκηση να είναι αυτές που θα έχουν επιθυμία να μείνουν. Να είναι παίκτριες που να ανήκουν παικτικα στην Α1 και να χουν διάθεση να μείνουν χρόνια. Αν κρατήσεις ένα τέτοιο κορμό τότε κάθε χρονο θα κοιτάς ψηλά με λίγες προσθήκες.
Θα δούμε ....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Τρι 22 Ιούν 2021 19:03 »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Κατερίνας Μαρίνη, η οποία τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η Κατερίνα είναι γεννημένη στις 6/1/1999 και αγωνίζεται στη θέση Guard.

Η ύψους 1,74 Μαρίνη ξεκίνησε την καριέρα της από τα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια στον Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α1 και Α2, ενώ τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον Σπόρτινγκ στην Α1 έχοντας 4,4 πόντους σε 18 λεπτά συμμετοχής μ.ο. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης με πολύ καλή παρουσία στο σκοράρισμα της ομάδας.

Η Κατερίνα στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρει:
«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η άριστη επικοινωνία μου με τα στελέχη του συλλόγου, καθώς και με τον προπονητή κ. Δουβίτσα αποτελούν έναν ακόμη λόγο που ανυπομονώ να έρθω σε επαφή και να γνωρίσω το περιβάλλον της ομάδας. Από πλευράς μου θα καταβάλλω τα μέγιστα, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν οι φετινοί στόχοι, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο».

#welcome Κατερίνα!

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 23 Ιούν 2021 22:17 »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ντίνα Σαρηγιαννίδου, η οποία θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με τον ταύρο για 8η συνεχή χρονιά.

Ευχόμαστε στην αρχηγό να ζήσει με την ομάδα μας ακόμη μεγαλύτερες χαρές!

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

η ημέρα των αρχηγών σήμερα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 24 Ιούν 2021 20:47 »
Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας Χριστίνας Θεοδώρου, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΑ Χανίων στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Χριστίνα έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Με τα Χανιά την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και είχε 6,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 22 λεπτά ανά αγώνα. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 η Θεοδώρου αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας. Με τον Πρωτέα κέρδισε το 2015 και το πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ είναι και διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες.

Η Χριστίνα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα! Είμαι αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ! Θα παλέψω για την ομάδα έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει κάθε της στόχο! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες”.

#WELCOME ΧΡΙΣΤΙΝΑΟ ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αθλήτριας Χριστίνας Θεοδώρου, η οποία την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΟΑ Χανίων στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Η Χριστίνα έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Με τα Χανιά την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και είχε 6,1 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,1 κλέψιμο σε 22 λεπτά ανά αγώνα. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 η Θεοδώρου αγωνίστηκε στον Πρωτέα Βούλας. Με τον Πρωτέα κέρδισε το 2015 και το πρωτάθλημα Νεανίδων, ενώ είναι και διεθνής με τις "μικρές" εθνικές ομάδες.

Η Χριστίνα έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα μέλος του ΠΑΣ Γιάννινα! Είμαι αισιόδοξη για τη νέα χρονιά και ανυπομονώ! Θα παλέψω για την ομάδα έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει κάθε της στόχο! Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες”.

#WELCOME ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Τρι 29 Ιούν 2021 18:27 »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας της γιαννιώτισσας power forward Ευγενίας Παπαδοπούλου για την αγωνιστική σεζόν 2021-22!

Η Ευγενία η οποία είναι γεννημένη το 1998 και έχει ύψος 1,82, θα ενισχύσει την ομάδα στη θέση 4.

Η Παπαδοπούλου έκανε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, πρωτού μετακομίσει για την Νίκη Λευκάδας, όπου αγωνίστηκε στην Α1. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, όπου τερμάτισε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην 3η θέση μετά από μιά καλή σεζόν για την ίδια. Επόμενος σταθμός της για 2 έτη ο ΓΣ Ηλιούπολης, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν μέλος του Π.Α.Ο Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης.

Η 23χρονη αθλήτρια στις πρώτες της δηλώσεις αναφέρει:
Eίμαι ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω στην ομάδα της πόλης μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, να γνωρίσω τις νέες μου συμπαίκτριες και με τον κόσμο του ΠΑΣ δίπλα μας, να ζήσω την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα. Θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει τους στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστώ τον προπονητή και τη διοίκηση που με εμπιστεύθηκαν!

Welcome back Ευγενία!

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 11:50 »
Τέσσερις ξένες παίκτριες στην Α1 Γυναικών για την σεζόν 2021/22

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΟΚ τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, ενόψει της νέας σεζόν και όπως έγινε γνωστό, οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να έχουν στο ρόστερ τους μέχρι τέσσερις ξένες παίκτριες, εκ των οποίων η μία από αυτές να είναι κοινοτική, δηλαδή να προέρχεται από την Ευρωπαϊκή ζώνη.

Να θυμίσουμε πως την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάθε ομάδα θα μπορούσε να έχει μέχρι τρεις ξένες αθλήτριες στο ρόστερ της, χωρίς να υπάρχει περιορισμός αναφορικά με τον αριθμό των κοινοτικών.

Αναλυτικά το κομμάτι της προκήρυξης της σεζόν 2021/22, που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα:

https://www.superbasket.gr/greece/a1-women/71251-1-2021-22.html

Δεν τις κάνετε 12 τις ξένες;  Άντε να βγουν ταλέντα μετά.   :stop:

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 12:19 »
4 ξένες πρακτικά σημαίνει μόνο μια βασική Ελληνίδα σε κάθε πεντάδα. Εντάξει ντροπή! Έτσι δουλειά δεν γίνεται .
Ελπίζω ο πρόεδρος αν κρατήσει το μοντέλο με τις 3 ξένες ώστε να δωθεί και λίγο χώρος στις Ελληνίδες που προσπαθούν να καθιερωθούν και να κάνουν μια αξιοπρεπή καριέρα στη χώρα τους!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 12:25 »
Η διοίκηση της ομάδας μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή της Καναδής Samantha Cooper στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα WBC για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η Cooper η οποία αγωνίστηκε στον ΠΑΣ στο ξεκίνημα της σεζόν 2020-21, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομάδα, η οποία κινήθηκε μεθοδικά για να την εντάξει ξανά στο δυναμικό της.

Η Sam στους 4 αγώνες που πήρε μέρος σε πρωτάθλημα και κύπελλο είχε 24.3 πόντους, 10,3 ριμπάουντ με 60% στα δίποντα και 58% στα τρίποντα, ενώ αναδείχτηκε και 2 φορές MVP της αγωνιστικής.

Η 26χρονη αθλήτρια, η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, θυμίζουμε πως τη σεζόν 2019-20 αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ και πρώτη ριμπάουντερ στο σουηδικό πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη γαλλική LFB Tarbes Gespe Bigorre έχοντας 3,8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ σε 9 αγώνες.

Η ύψους 1,88 forward, γεννημένη στο Ontario του Καναδά, δήλωσε ενθουσιασμένη που επιστρέφει σπίτι, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στο “σπίτι” στον ΠΑΣ την επόμενη σεζόν! Είχαμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα την περασμένη σεζόν πριν τη διακοπή λόγω της πανδημίας, και ευελπιστώ να το χτίσουμε αυτό ξανά φέτος. Ανυπομονώ να ξαναδώ τις συμπάιχτριές μου, τους προπονητές και τους φιλάθλους της ομάδας σύντομα! ΠΑΜΕ ΠΑΣ!”

Welcome Home Sam! Samantha Cooper
PAS Giannina WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 03 Ιούλ 2021 12:26 »
4 ξένες πρακτικά σημαίνει μόνο μια βασική Ελληνίδα σε κάθε πεντάδα. Εντάξει ντροπή! Έτσι δουλειά δεν γίνεται .
Ελπίζω ο πρόεδρος αν κρατήσει το μοντέλο με τις 3 ξένες ώστε να δωθεί και λίγο χώρος στις Ελληνίδες που προσπαθούν να καθιερωθούν και να κάνουν μια αξιοπρεπή καριέρα στη χώρα τους!
Είναι και οικονομικό το θέμα.Για όλες τις ομάδες.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Κυρ 04 Ιούλ 2021 16:20 »
Μία διαφορετική Α1 γυναικών στο μπάσκετ

Τί ειδήσεις φτάνουν στα αυτιά μου για ην Α1 γυναικών!!!
Αναβάθμιση του πρωταθλήματος!
Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο και τα λεφτά που υποσχέθηκε ο Αυγενάκης στην μεγάλη κατηγορία την οποία θεωρεί αξιολογεί σαν επαγγελματική.
Όμως οι κινήσεις πού γίνονται στις μεταγραφές, η συμμετοχή μετά από πολλά χρόνια περισσότερων της μιάς ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της FIBA, μάλιστα ακούγεται για ίσως και πέντε!!!
Αν αφήσω στην άκρη ότι φεύγοντας οι Μποσγανά με την Πολυμένη στις ΗΠΑ με υποτροφία, δεν υπάρχει περίπτωση τουλάχιστον για φέτος να δούμε κάποια νεαρή Ελληνίδα να της εμπιστευτούν θέση με ικανό χρόνο συμμετοχής, τότε θα γίνει σπουδαίο πρωτάθλημα.
Οι τρεις ξένες γίνονται τέσσερις με την προσθήκη μίας κοινοτικής.

Χωρίς να θέλω να σχολιάσω το γεγονός καθώς έχω περιέργεια να μάθω το σκεπτικό, να υπενθυμίσω ότι το τρεις αμερικανιδες ισχύει μόνο για την Ελλάδα.
Οι ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη έχουν δικαίωμα να έχουν μόνο δύο οι οποίες δεν έχουν ευρωπαϊκό κοινοτικό διαβατήριο.

Άρα είναι πολύ εκλαϊκευμένο το...τρεις αμερικανιδες και μία κοινοτική.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν που είδε ότι ο αιωνιος του αντίπαλος Παναθηναϊκός επέστρεψε πολύ δυνατός, ανέβασε το μπάτζετ και φτιάχνει ομάδα μαθαίνω να σταθεί με αξιώσεις και στο Eurocup, με στόχο γιατί όχι κάτι παραπάνω από τις 16 της διοργάνωσης που έχει φτάσει δυο φορές.
Διερευσε ότι είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η απόκτηση της πλυπειρης διεθνούς Λετονής σέντερ Κριστίν Βιτολα με πολλά χιλιόμετρα σε Ευρωπαϊκές ομάδες.
Ομως αυτό το όνομα που θα κάνει μπαμ εφόσον φυσικά γίνει είναι αυτό της εν ενέργεια παίκτριας του WNBA με πολύ χρόνο συμμετοχής στις Ουάσιγκτον Μιστικς της ύψους 1.96 Τερέζας Πλεζανς !!!

Μεγάλο όνομα από το πάνω ράφι.
Την θυμάμαι σαν βασική επιλογή του Δικαιουλάκου οταν πρωτοπηγε στην Πολωνία και την Πολκοβιτσε. Ομως η αθλήτρια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστου στις πρώτες αγωνιστικές και έμεινε απέξω.
Επέστρεψε δριμύτερη και πέρυσι αγωνίστηκε στις Κονέκτικατ Σαν.
Ο Ολυμπιακός κράτησε μετά την Σταμολάμπρου όλες τις διεθνείς και θα ενισχυθεί και άλλο και δυναμώνει πολύ.
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται και αυτός για την επιστροφή του στην Ευρώπη και να επαναλάβει την εκπληκτική φετινή πορεία.
Κράτησε την Ριντ, πήρε Βιτζηλαιου Αγγελική, Μυλωνάκη, Σταμάτη και ανανέωσε το ελληνικό υλικό ανανεώνοντας ουσιαστικά μόνο Λύμουρα και Χατζηνικολάου.
Εν αναμονή των ξένων παικτριών που θα αποκτήσει προφανώς ανάλογα με τα χρήματα τα οποία θα διαθέσει.
Το σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Ο τρίτος μεγάλος της παρέας ο ΠΑΟΚ ο μοναδικός δυστυχως εκπρόσωπος της Βορείου Ελλάδας στην  μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ γυναικών μπήκε κι αυτός στον χορό θέλοντας  να χορέψει όσο καλύτερα γίνεται.
Πρόσληψη του Κώστα Κεραμιδά που κουβαλάει ένα βαρύ βιογραφικό, συμμετοχή στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος και ενίσχυση του ελληνικού κορμού με δυο πραγματικά μπαμ μαζί με τις τέσσερις ξένες αθλήτριες,  δείχνουν ότι κοιτάει ψηλά.
Η Πηνελόπη Παυλοπουλου όπως μαθαίνουμε θα έχει το κουμάντο της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες ακολουθεί δεύτερο πολύ μεγάλο όνομα.
Όμως και οι υπόλοιπες ομάδες κινούνται αν και οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο.

Η Ελευθερία Μοσχάτου που ολα δείχνουν θα έχει την παρθενική της Ευρωπαϊκη εμφάνιση...μετά τις ελληνίδες που απέκτησε ανακοίνωσε διεθνή Αργεντινή παίκτρια που πέρυσι έπαιζε στην Α1 Ιταλίας ενώ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τις υπόλοιπες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επανέφερε την πολύ καλή Καναδεζα Σαμανθα Κούπερ μετά από ένα γρήγορο πέρασμα από το Γαλλικό πρωτάθλημα ενώ μαθαίνω ότι ετοιμάζει και το δικό του ελληνικό μπαμ με την απόκτηση της Ασπασία Καλαμπάκου!

Η Δάφνη Αγ.Δημητριου που σπάνια ανακοινώνει τις κινήσεις της...έχει αποκτήσει μια σπουδαία σκόρερ όπως είναι η  Ντι Γκιβενς όπως και ένα σπουδαίο ταλέντο από την Αμερική.
Αυτά έτσι στα γρήγορα.
Οπως έχει γίνει  γνωστό,,αποχωρούν από την Α1 οι  ΕΦΑΟΖ, Κρόνος, Σπόρτιγκ και αναμένουμε τις ομάδες που θα τις αντικαταστήσει.

https://www.superbasket.gr/greece/a1-women/71335-1-213.html

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 07 Ιούλ 2021 11:12 »
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Αμερικανίδα ψηλή, Leah Somerfield για τη σεζόν 2021-2022.

Η Leah, είναι γεννημένη στις 27/12/1995 στο Greenville του Michigan. Έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως Power Forward/Center. Είναι απόφοιτη του Oakland University, με το οποίο σε 116 παιχνίδια είχε 7.8 πόντους και 5.5 ριμπάουντ.

Στην επαγγελματική της καριέρα έχει αγωνιστεί για λογαριασμό τριών ομάδων. Αρχικά, τη σεζόν 2018-2019 φόρεσε τη φανέλα της πορτογαλικής Vitoria SC – Guimaraes όπου εντυπωσίασε με τους αριθμούς της καθώς μέτρησε 17.7 π., 10.1 ριμπ., 1.6 ασ. και 1.4 κλ. σε 35΄ συμμετοχής.

Το 2019-2020 έπαιξε στο ελβετικό πρωτάθλημα με την BBC Les Portes du Soleil Troistorrents. Σε 17 συμμετοχές είχε 12.3 π., 6.4 ριμπ., 1.4 ασ. και 1.2 κλ. σε 29΄.

Κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου με την AB Contern έχοντας ξανά εξαιρετική εικόνα καθώς έγραψε 18.3 π., 13.0 ριμπ., 2.3 ασ., 1.8 κλ. και 1.4 κοψ. σε 36΄.

Η ίδια δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που υπέγραψε στον ΠΑΣ και ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τη νέα της ομάδα!

Welcome to our family Leah!

ΠΑΣ Γιάννινα WBC

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 08 Ιούλ 2021 19:57 »
🎉🐃  ΠΑΣ Γιάννινα ετών… 55!
Χρόνια πολλά στην ομάδα της καρδιάς μας, όλοι μαζί μια γροθιά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!
Μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ και μια μεγάλη έκπληξη στο βίντεο που ακολουθεί!
💣 Stay tuned...

Στο τέλος η έκπληξη

https://www.facebook.com/PASGIANNINAWBC/videos/720252725362819

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 13:17 »
Leah Somerfield: Γνωρίστε καλύτερα τη νέα αθλήτρια του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρόσθεσε στη «μηχανή» του τη δυναμική Power Forward/Center Leah Somerfield και το παζλ ενόψει της νέας σεζόν αρχίζει σιγά σιγά να ολοκληρώνεται. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα παίκτρια της ομάδας που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον coach Νίκο Δουβίτσα.

Η Leah Somerfield υπήρξε μία εξαιρετική αθλήτρια στο Greenville High School, όπου διακρίθηκε εκτός από το μπάσκετ, στο βόλεϊ, αλλά και στο στίβο και συγκεκριμένα σε σφαιροβολία, δίσκο και ύψος.

Στο καθαρά μπασκετικό κομμάτι θα μπορούσε κανείς να πει ότι ήταν μία σταρ στο Greenville High School. Διατέλεσε αρχηγός για 3 σεζόν, ενώ έχει πετύχει ένα σπουδαίο milestone καταφέρνοντας να ξεπεράσει το φράγμα των 1000 πόντων. Στην τελευταία της χρονιά, το 2014, αναδείχθηκε αθλήτρια της χρονιάς και οδήγησε την ομάδα της στην κατάκτηση το πρώτου τοπικού τίτλου μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

Oakland University (2014-2018)

Το 2014 η Somerfield αποφοίτησε από το High School για να συνεχίσει τις σπουδές της στο Oakland University. Συνολικά φόρεσε τη φανέλα των Golden Grizzles του Oakland σε 116 παιχνίδια με τα 60 να είναι στη βασική πεντάδα και να μετρά 7.8 πόντους και 5.5 ριμπάουντ. Αναμφίβολα η καλύτερη χρονιά της υπήρξε η senior (2017-2018) όταν πάτησε παρκέ σε 31 παιχνίδια έχοντας 11.2 πόντους, 8.2 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 1.1 κλέψιμο. Είναι η 6η παίκτρια στην ιστορία του Oakland σε double-doubles με 11.

Τα στατιστικά της σε 4 σεζόν στο Πανεπιστήμιο:

2014-2015 (Freshman): 4.6 πόντοι, 3.2 ριμπ. σε 30 αγώνες

2015-2016 (Sophomore): 3.5 πόντοι, 3.7 ριμπ. σε 25 αγώνες

2016-2017 (Junior): 11.1 πόντοι, 6.6 ριμπ. σε 30 αγώνες

2017-2018 (Senior): 11.2 πόντοι, 8.2 ριμπ., 1.1 ασίστ, 1.1 κλέψιμο σε 31 αγώνες

Συνολικά στατιστικά (2014-2018): 7.8 πόντοι, 5.5 ριμπ. σε 116 αγώνες

Vitoria SC – Guimaraes (2018-2019)

Καλοκαίρι του 2018 και η Somerfield έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο εξετάζοντας τις επιλογές της. Τελικά αποφασίζει ότι ο πρώτος επαγγελματικός σταθμός της καριέρας της θα είναι στην Πορτογαλία η Vitoria SC-Guimaraes. Πραγματοποιεί μία εξαιρετική rookie σεζόν μακριά από την πατρίδα της καθώς μετρά 17.7 πόντους (7η στο πρωτάθλημα) με 51.1% field goal, 10.1 ριμπάουντ (4η στο πρωτάθλημα), 1.6 ασίστ και 1.4 κλεψίματα. Η ομάδα της τερματίζει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-12 καθώς αποκλείστηκε στα προημιτελικά των playoffs, ενώ ήταν και φιναλίστ του πορτογαλικού κυπέλλου. Αξιοσημείωτες οι επιδόσεις της στις 7/10/2018, όταν φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 31 πόντους, στην καλύτερη επιθετική της επίδοση εκείνη τη σεζόν, όπως και το μεγαλειώδες double-double με 25 πόντους και 20 ριμπάουντ στις 22/12/2018.

BBC Les Portes du Soleil Troistorrents (2019-2020)

Οι φοβερές της εμφανίσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα δεν πέρασαν απαρατήρητες με τον επόμενο σταθμό της να είναι στο ελβετικό πρωτάθλημα και την BBC Les Portes du Soleil Troistorrents. Η ομάδα της τερματίζει στην 3η θέση με ρεκόρ 13-3, σε μία χρονιά που δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η Somerfield πραγματοποίησε καλό πρωτάθλημα έχοντας 12.3 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 17 παιχνίδια. Καλύτερη επιθετική συγκομιδή οι 24 πόντοι στις 4/3/2020, ενώ κατέγραψε ένα ακόμα εντυπωσιακό double-double με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ στις 22/12/2019.

AB Contern (2020-2021)

Η τελευταία ομάδα της οποίας φόρεσε τη φανέλα πριν φτάσει στην πόλη των Ιωαννίνων για λογαριασμό του ΠΑΣ ήταν η AB Contern του Λουξεμβούργου. Μπορεί η ομάδα της να μην τα πήγε ιδιαίτερα καλά στο πρωτάθλημα όντας 8η με ρεκόρ 3-13, όμως η ίδια σε 10 αγώνες είχε φανταστικούς αριθμούς: 18.3 πόντοι, 13.0 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1.8 κλεψίματα και 1.4 τάπες. Πραγματοποίησε 9 double-double σε 10 παιχνίδια, ενώ το highlight της σεζόν ήταν αναμφίβολα στις 4/10/2020 όταν «έκλεψε την παράσταση» έχοντας 32 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 τάπες και 44 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Στις 27/2/2021 σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της στα ριμπάουντ κατεβάζοντας 19.

Bio

Πλήρες Όνομα: Leah Marie Somerfield
Ημερομηνία Γέννησης: 27/12/1995
Θέση: Power Forward/Center
Ύψος: 1.85
Εθνικότητα: Αμερικανίδα

pasgianninawbc.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 14:28 »
Στον ΠΑΣ Γιάννινα η Καλαμπάκου

Με ένα εορταστικό βίντεο γιόρτασε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τα 55α γενέθλια του συλλόγου και στο τέλος έκανε και την έκπληξη καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση της Άσπας Καλαμπάκου από τον Παναθηναϊκό.Η 27χρονη Άσπα Καλαμπάκου έχει ύψος 1,78 μέτρα και ξεκίνησε το μπάσκετ από τα Άνω Λιόσια, περιοχή όπου γεννήθηκε. Έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Αστέρα Εξαρχείων, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, ΠΑΟΚ, Δάφνη Αγίου Δημητρίου και Παναθηναϊκό, ενώ το 2016 αγωνίστηκε στο εξωτερικό με τη φανέλα της σουηδικής Ακροπόλ Στοκχόλμης.

https://basket247.gr/ellada/gynaikeio/item/73202-ston-pas-giannina-i-kalampakou