Αριστερά ο Ζήσης Καραχάλιος στη συνέντευξη που έδωσε στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο
Ζήσης Καραχάλιος: Έπραξα σωστά που ήρθα στον ΠΑΣ
Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΣ, αποκάλυψη των μεταγραφών του περυσινού καλοκαιριού μιλά για την καριέρα του και πως βλέπει την ομάδα στη νέα σεζόν
Βαγγέλης Γυφτόπουλος06/08/2022 17:08
Ο Ζήσης Καραχάλιος, είναι από τα πιο σεμνά παιδιά που υπάρχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που διαθέτει η τοπική ομάδα. Έφτασε με το σπαθί του ψηλά, ξεκινώντας από μικρές κατηγορίες, με πέρασμα και από τις ομάδες νέων του Ολυμπιακού. Είναι σε μια καλή ηλικία για ποδόσφαιρο. Μέσα από τη συνέντευξη αυτή και τη συζήτηση που είχαμε γύρω από διάφορα άλλα θέματα, διαπιστώσαμε ότι ο Καραχάλιος είναι σοβαρό παιδί, με τις ηθικές αξίες της επαρχίας, που ξέρει να τιμά το ψωμί που του δίνει η κάθε ομάδα. Έκανε πολύ καλή επιλογή ο Γιώργος Χριστοβασίλης που τον έφερε πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες, μεταγραφή αποκάλυψη για τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Φέτος πιστεύει ότι μέσα από την δουλειά και την κοινή προσπάθεια όλων, μπορεί η ομάδα των Ιωαννίνων να κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ανέφερε ότι έχει ένα πολύ δύσκολο ματς στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, αλλά προσέθεσε ότι ξεκινώντας κόντρα με μια μεγάλη ομάδα, ο ΠΑΣ θα πέσει νωρίς στα βαθιά νερά και θα γίνει περισσότερο δυνατός στη συνέχεια. Μέσα από τη σημερινή συνέντευξη ο Ζήσης Καραχάλιος αναφέρεται σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν την ομάδα του, αλλά παράλληλα ξεδιπλώνει και πτυχές της καριέρας του. Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1996 στην Καρδίτσα. Ξεκίνησε το 2013 το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και σε ηλικία 17 ετών με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων Κ19 ως επαγγελματίας, το 2015 δόθηκε δανεικός πάλι στην Αναγέννηση και το 2016 μεταγράφηκε στον Λεβαδειακό. Πέρυσι εντάχθηκε στο δυναμικό του ΠΑΣ. Έχει αρκετές συμμετοχές στις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων.
Ζήση, πως πήγε μέχρι τώρα η προετοιμασία της ομάδας σας;
Ξεκινήσαμε καλά, αν και προσωπικά έμεινα λίγο πίσω στην αρχή, λόγω της ταλαιπωρίας που πέρασα για έξι μέρες με τον κορονοϊό. Όμως πήγα στην Πολωνία και συνέχισα την προετοιμασία καλύπτοντας το κενό κάποιων ημερών που ήμουν σε καραντίνα. Γίνεται απ’ όλους μας μια μεγάλη προσπάθεια και προσπαθούμε όλοι να αφομοιώσουμε αυτά που ζητά ο προπονητής.
Επειδή είδαμε τα δύο τελευταία φιλικά με Ομόνοια και Παναιτωλικό, διαπιστώσαμε μια συνεχόμενη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας.
Αυτό είναι το φυσιολογικό, έτσι πρέπει να πορευόμαστε. Με τον χρόνο να γινόμαστε και καλύτεροι. Στο τελευταίο φιλικό με τον Παναιτωλικό, ειδικά στο β’ ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση. Το θέμα είναι να βρεθούμε σε ένα καλό επίπεδο που να έχουμε καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όσο αυτό είναι εφικτό και να μη έχουμε μόνο κάποια καλά διαστήματα.
Γενικά στα φιλικά πως τα πήγατε;
Στην Πολωνία τόσο η Μπάνικ Οστράβα όσο και η Ομόνοια Λευκωσίας, ήταν περισσότερο έτοιμες από εμάς. Όμως σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και η ομάδα δεν μπορεί ακόμα να φορτσάρει. Και στα φιλικά προσπαθούμε να βγάλουμε ότι μαθαίνουμε στις προπονήσεις. Με τον Παναιτωλικό, σας είπα και πριν ότι είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα στο β’ ημίχρονο που μας απέφερε και τη νίκη.
Λένε πολλοί ότι τα φιλικά είναι για τους προπονητές και τους παίκτες για να διορθώνουν τα λάθη τους. Είναι έτσι ή δείχνουν και τα φιλικά κάποια πράγματα;
Ναι, θα συμφωνήσω μαζί σας σε αυτό που λέτε. Τα φιλικά γίνονται περισσότερο αυτή την εποχή για να μονταριστούν οι ομάδες, να δουν οι παίκτες τι πάει καλά και τι όχι, να διορθωθούν τα λάθη και να γίνει καλύτερα η προετοιμασία. Όσο πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος, οι προπονητές θέλουν να μοντάρουν ενδεκάδες, να δοκιμάσουν κάποια σχήματα και πάει λέγοντας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος προετοιμασίας και έτσι πρέπει να βλέπουμε τα φιλικά. Είναι χρήσιμα και επιβάλλεται να γίνονται φιλικά παιχνίδια.
Να ξέρεις ότι εμένα προσωπικά μου άρεσε η ομάδα στο Αγρίνιο. Δεν ξέρω πως το είδατε εσείς που έχετε μια άλλη οπτική εικόνα.
Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στην επανάληψη είχαμε αρχικά ένα πολύ καλό διάστημα και η ομάδα έβγαλε πολλά πράγματα απ’ αυτά που ζητάει στις προπονήσεις ο κύριος Στάικος, να έχουμε καλή υποδοχή της μπάλας, να βγαίνουμε στην επίθεση με γρήγορες μεταβιβάσεις, να πιέζουμε ψηλά. Σίγουρα θέλουμε ακόμα δουλειά, έχουμε και άλλα πράγματα να βγάλουμε στο γήπεδο. Γι’ αυτό γίνετε αυτή η προσπάθεια.
Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο Ζήσης Καραχάλιος
Έχεις δει το πρόγραμμα των αγώνων του πρωταθλήματος; Το θεωρείς ευνοϊκό, δύσκολο ή είσαι της θεωρίας με όλους θα παίξουμε εντός και εκτός έδρας, συνεπώς δεν μας απασχολεί η σειρά των αγώνων.
Έχουμε πολύ δύσκολο ματς στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μετά θα υποδεχτούμε τη Λαμία, θα πάμε στον Παναθηναϊκό και πάει λέγοντας. Εμείς ως ομάδα δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και μεγάλες ομάδες. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι; Κερδίσαμε μέσα στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ και μετά κερδίσαμε στα Γιάννινα τον Παναθηναϊκό. Το θέμα για εμάς, πιστεύω και για όλες τις ομάδες, είναι να κάνουμε καλή προετοιμασία, να έχουμε βάσεις, δυνάμεις, ηθικό και όχι με ποια σειρά θα παίξουμε τα παιχνίδια. Θα χαρακτήριζα βατό το πρόγραμμα.
Θα ήθελες να γινόταν η πρεμιέρα με κάποια άλλη ομάδα και όχι με τον Ολυμπιακό;
Αφού ήρθε έτσι, ας είναι έτσι. Καλύτερα που θα ξεκινήσουμε με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά και στα δύσκολα. Το γεγονός αυτό θα μας κάνει γίνουμε από την αρχή μαχητικοί, δυνατοί και να έχουμε αποφασιστικότητα.
Σας απασχολεί από τώρα το παιχνίδι αυτό ή είναι νωρίς;
Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι να αφομοιώσουμε τα συστήματα και την τακτική που θέλει ο προπονητής. Όμως σιγά-σιγά θα αρχίσουμε να μπαίνουμε και στο κλίμα του πρωταθλήματος. Είναι κάτι το φυσιολογικό. Το συγκεκριμένο ματς θα μας απασχολήσει την τελευταία εβδομάδα, όταν θα είναι επικεντρωμένη η προετοιμασία σε αυτό το παιχνίδι.
Έχουμε και ένα άλλο θέμα φέτος, που πιστεύω ότι πονοκεφαλιάζει όλες τις ομάδες. Εννοώ την διακοπή των σαράντα ημερών λόγω του Μουντιάλ προς το τέλος του πρώτου γύρου. Αυτό δεν είναι πρόβλημα;
Όλους μας προβληματίζει αυτό. Σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε όταν γίνει η διακοπή και πως θα βρεθούμε όταν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα της διακοπής. Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουμε πάλι προετοιμασία, υπό άλλες ασφαλώς προδιαγραφές και με άλλο πρόγραμμα σε σχέση με την προετοιμασία του καλοκαιριού. Πιστεύω ότι θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια για να μην χάσουν οι ομάδες την επαφή με το γήπεδο. Χρειάζεται και σε αυτό μια καλή διαχείριση, είναι κάτι που απασχολεί περισσότερο το τεχνικό τιμ και μετά τους παίκτες.
Ζήση, μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πήχης των φιλοδοξιών του ΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα;
Οι φιλοδοξίες πάντα πρέπει να υπάρχουν όπως και η θετική σκέψη. Αν δεν είσαι αισιόδοξος και δεν έχεις ενέργεια, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Απλώς θα πρέπει να υπάρχει και ένας ρεαλισμός. Να ξέρεις ποιος είσαι, τι ζητάς και μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Πέρυσι κάναμε μια φανταστική χρονιά. Φιλοδοξία μας είναι να την επαναλάβουμε. Όπως είπε και ο κόουτς, αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο. Αν πετύχουμε αυτό, θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και όπου βγει. Υπήρξαν αλλαγές στην ομάδα, άλλαξε σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ, ήρθαν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν. Δεν το κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι να υπάρξει και φέτος η ανάλογη καλή συνέχεια, αλλά να μην λέμε μεγάλες κουβέντες, αυτό θα το δούμε στην πορεία. Τώρα προέχει η δουλειά και η αφοσίωση στο πρόγραμμα προετοιμασίας.
Πρεμιέρα με Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα
Αλήθεια, Ζήση, πέρυσι το καλοκαίρι που η ομάδα δεν πήγαινε και τόσο καλά στα φιλικά, πίστευες ότι θα είχε αυτή την πορεία που έκανε τελικά στο πρωτάθλημα;
Στόχος μας ήταν αυτό που λέμε και τώρα. Να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Στα τελευταία φιλικά πέρυσι η ομάδα μπορεί να μην έπαιρνε αποτελέσματα, αλλά έδειχνε καλά στοιχεία. Για να είμαι ειλικρινής και να μην κάνω τον μετά Χριστόν Προφήτη, το καλοκαίρι πίστευα του 2021 πίστευα απλώς σε μια καλή πορεία. Όμως από ένα σημείο και μετά, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, πίστεψα ότι μπορεί να πάμε στα πλέι οφ.
Επειδή άλλαξε ο προπονητής, άλλαξαν και η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας;
Ο κάθε προπονητής θέλει να περάσει τα δικά του πράγματα, το δικό του πρόγραμμα. Τώρα ο κύριος Στάικος θέλει να έχουμε κατοχή μπάλας, να έχουμε καλή κυκλοφορία, να πιέζουμε ψηλά, να βγάζουμε πάσες. Και πέρυσι είχαμε καλή ανασταλτική λειτουργία και είχαμε καλή μετάβαση της μπάλας μπροστά.
Από τις δηλώσεις που έκανε ο συμπαίκτης σου Γιάννης Κιάκος, που ήρθε τώρα στην ομάδα, κράτησα κάτι που είπε, ότι τον υποδέχτηκαν με αγάπη όλοι οι παίκτες, σαν να γνωρίζοντας πολλά χρόνια. Αυτό δείχνει κάτι σημαντικό, το καλό κλίμα της ομάδας.
Το έχω ζήσει και εγώ, όταν ήρθα πέρυσι στον ΠΑΣ από τον Λεβαδειακό. Την πρώτη ημέρα με πήραν οι συμπαίκτες μου για καφέ, για φαγητό, με έβαλαν κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας. Αυτό γίνεται τώρα και για τα παιδιά που ήρθαν από άλλες ομάδες στα Γιάννινα. Έτσι λειτουργεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, σαν μια καλή οικογένεια. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες και αυτό είναι ανθρώπινο, αλλά υπάρχει καλό πνεύμα και κλίμα μεταξύ μας. Αυτό δημιουργεί και τα καλά αποδυτήρια. Είναι συγκλονιστικός και ο κόσμος που βοηθά την ομάδα και στηρίζει όλους μας.
Πολλοί περυσινοί συμπαίκτες σου πήγαν σε μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό είναι ένα κίνητρο και για τους υπόλοιπους παίκτες;
Χάρηκα πάρα πολύ για τα παιδιά αυτά, το αξίζανε και με την αξία τους πήγαν ψηλότερα. Η ομάδα αναδεικνύει παίκτες και τους ανοίγει τους ορίζοντες. Συμφωνώ ότι είναι ένα κίνητρο για όλους μας.
Πως βρέθηκες πέρυσι στον ΠΑΣ Γιάννινα; Γιατί ο ΠΑΣ και όχι κάποια άλλη ομάδα;
Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισε ο πρόεδρος κύριος Χριστοβασίλης και έκρινα ότι ο ΠΑΣ είναι μια καλή περίπτωση για μένα. Ρώτησα και τον Σάλιακα, που τον ήξερα παλιά από τον Ολυμπιακό και τις εθνικές ομάδες και μου είπε τα καλύτερα. Έτσι αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΣ και δεν το μετάνιωσα. Το λέω με όλη μου την καρδιά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ως ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας. Ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, με κόσμο, Ιστορία, βαριά φανέλα. Είναι και τα Γιάννινα πολύ όμορφη πόλη, μου αρέσουν ιδιαίτερα.
Με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε διεθνή αγώνα της ομάδας Νέων Κ19
Θα μου επιτρέψεις να πω, με την εμπειρία του ρεπορτάζ, ότι ήσουν μια πολύ καλή μεταγραφή, παίκτης αποκάλυψη. Ήρθες από ομάδα Β’ Εθνικής και έγινες βασικός σε έναν ανταγωνιστικό ΠΑΣ Γιάννινα.
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο επ’ αυτού. Οι ποδοσφαιριστές κρίνονται από τον κόσμο. Εγώ πιστεύω στον εαυτό μου και πίστεψα ότι μπορώ να παίξω στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είχα παίξει πριν στη Σούπερ Λίγκα και με τον Λεβαδειακό. Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, πάνω σε μια ρεαλιστική βάση, δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα στη ζωή. Με βοήθησε σε αυτό η ομάδα, η τεχνική ηγεσία και οι συμπαίκτες μου. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες, γίνεσαι και εσύ καλός.
Έπαιζες πάντα αμυντικό χαφ, κόφτης που λέγαμε παλιότερα;
Ναι από την αρχή μου άρεσε αυτή η θέση. Ακόμα και πιτσιρικάς στην Καρδίτσα, αμυντικό χαφ ήμουν.
Δύσκολη θέση, με πολύ τρέξιμο και σκληρά μαρκαρίσματα, χωρίς να το καταλαβαίνει και ο κόσμος. Νομίζω ότι την προσφορά των παικτών σε τέτοιες θέσεις την αντιλαμβάνονται περισσότερο οι προπονητές παρά οι φίλαθλοι.
(Γελά). Εμένα αυτό μου αρέσει να κάνω. Να βοηθώ την ομάδα μου και ας μη φαίνομαι πολύ, όπως άλλοι συμπαίκτες σε άλλες θέσεις. Ας κερδίζει η ομάδα και ας μην είμαι ποτέ εγώ διακριθέντας.
Υπάρχει κάποιος αντίπαλος παίκτης πέρυσι που σε έκανε να τον προσέξεις περισσότερο ή να σε δυσκόλεψε;
Εγώ όταν μπαίνω στο γήπεδο και ξεκινά το ματς δεν βλέπω πρόσωπα αλλά φανέλες. Προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου όποιον και αν είχα να αντιμετωπίσω.
Ξεκίνημα της καριέρας του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας
Ζήση, να γυρίσουμε λίγο πίσω. Πως ξεκίνησες το ποδόσφαιρο; Πως μπήκες σε αυτόν τον χώρο;
Κατάγομαι από το χωριό Κρύα Βρύση Καρδίτσας. Εκεί παίζαμε από μικρά παιδιά ποδόσφαιρο στην πλατεία, όπου βρίσκαμε χώρο. Όπως κάνουν όλα τα παιδιά στα χωριά. Φτιάξαμε μια ομάδα, την Ασπίδα Κρύας Βρύσης και έπαιξα εκεί. Στη συνέχεια πήγα σε μια ακαδημία ποδοσφαίρου, ακολούθησε η μεταγραφή μου στον Ήφαιστο Καρδίτσας και στη συνέχεια υπέγραψα δελτίο στην Αναγέννηση Καρδίτσας, μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο. Στον Ήφαιστο είχα προπονητή έναν πρώτο μου ξάδελφο, τον Σάκη Τζιώλο. Στην Αναγέννηση με πήγε ο Σωκράτης Μπουντούρης. Αυτός με είδε σε κάποια παιχνίδια, μίλησε στον πρόεδρο της Αναγέννησης και έγινε η μεταγραφή. Ήμουν τότε 16 χρονών. Προπονητής ήταν ο Σάκης Θεοδοσιάδης που με βοήθησε πολύ. Την πρώτη χρονιά είχα επτά συμμετοχές και την άλλη χρονιά έγινα βασικός. Μάλιστα ανεβήκαμε και στην Β’ Εθνική.
Ιστορική ομάδα η Αναγέννηση Καρδίτσας και όσες φορές είδα παιχνίδια της, διαπίστωσα ότι έχει και πολύ κόσμο.
Ναι συμφωνώ, είναι ιστορική ομάδα που την αγαπάει όλος ο κόσμος του νομού. Όπως αγαπούν οι Γιαννιώτες τον ΠΑΣ, αυτό συμβαίνει και στην Καρδίτσα. Όλοι αγαπούν την Αναγέννηση.
Και μετά η μεταγραφή στον Ολυμπιακό;
Όταν παίξαμε με την Αναγέννηση στη Β’ Εθνική, είχα μεταγραφικές προτάσεις από ομάδες. Πήγα τελικά στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκα στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λίγκας. Στον Ολυμπιακό έμαθα πολλά πράγματα, οι μεγάλες ομάδες είναι πάντα σχολείο, αλλά νομίζω ότι με πήγε λίγο πίσω αυτή η Ιστορία. Θα ήταν καλύτερα να συνέχιζα είτε στην Αναγέννηση ή σε κάποια άλλη ομάδα και να αποκτούσα εμπειρίες από τη Β’ και Γ’ Εθνική, μέχρι να φτάσω στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, εγώ ωφελήθηκα. Στον Ολυμπιακό έμαθα πολλά πράγματα, με βοήθησαν οι προπονητές να μάθω το σωστό ποδόσφαιρο. Συνεπώς δεν μετανιώνω για αυτή την επιλογή.
Ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας σου είναι και ο Λεβαδειακός. Θα ήθελες να μας πεις κάτι γι’ αυτό;
Αγωνίστηκα πέντε χρόνια στον Λεβαδειακό σε Α’ και Β’ Εθνική, είχα κληθεί στην Εθνική Ελπίδων, πέρασα και καλά και δύσκολες καταστάσεις, ειδικά όταν υποβιβαστήκαμε. Σίγουρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας μου, έγινα και αρχηγός του Λεβαδειακού. Ο κύριος Κομπότης μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά. Χάρηκα που ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Σούπερ Λίγκα.
Ποια ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της μέχρι τώρα καριέρας σου;
Το ξεκίνημα της καριέρας μου στην Γ’ Εθνική με την Αναγέννηση Καρδίτσας, η μεταγραφή στον Ολυμπιακό, οι αγώνες που έδωσα με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων. Θυμάμαι το πρώτο γκολ που έβαλα στην Α’ Εθνική σε ματς του Λεβαδειακού στην Κρήτη με τον Πλατανιά. Τέλος η μεταγραφή μου στον ΠΑΣ και η συμμετοχή στα πλέι οφ για πρώτη φορά, αποτελεί σημαντικό σταθμό.
Θα μας πεις και τα πρόσωπα κλειδιά της καριέρας σου;
Θα ξεχωρίσω τον Σωκράτη Μπουντούρη που με πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη που με πίστεψε και με έβαλε στην ομάδα, τον προπονητή Βασίλη Βούζα που είχα στον Ολυμπιακό, τον Αντώνη Νικοπολίδη που με είχε βασικό στην Εθνική Ελπίδων. Επίσης με βοήθησε στα πρώτα χρόνια στον Λεβαδειακό ο Σωτήρης Αντωνίου. Τέλος θα αναφέρω και τον Ηρακλή Μεταξά που είχα πέρυσι προπονητή στον ΠΑΣ, με βοήθησε πολύ.
Από την έντυπη έκδοση του “Ηπειρωτικού Αγώνα”
agon.gr