Αποστολέας Θέμα: Ζήσης Καραχάλιος  (Αναγνώστηκε 7406 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ζήσης Καραχάλιος
« Απάντηση #25 στις: Τρι 27 Σεπ 2022 18:36 »
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ζήση Καραχάλιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Ο Καραχάλιος εντάχθηκε στην ομάδα το 2021 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος συμβάλλοντας τα μέγιστα για την εκπληκτική περσινή πορεία του Π.Α.Σ. Έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 και συνολικά μετράει 33 συμμετοχές.
Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Π.Α.Σ.!
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Ζήσης μιλώντας στο pasgiannina.gr ανέφερε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω την φανέλα του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και η ανανέωση αυτή με γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες ώστε όλοι μαζί να δώσουμε περισσότερες χαρές στον κόσμο της ομάδας».
Link: http://pasgiannina.gr/anakoinwseis/karaxalios-25/
#pas #pasgiannina #pasgianninafc #karaxalios

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Πεμ 05 Ιαν 2023 12:39 »
Ο Ζήσης Καραχάλιος στο SPORT24: "Δεν φοβήθηκα ποτέ για τον ΠΑΣ, έτσι νικήσαμε την ΑΕΚ"

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζήσης Καραχάλιος μίλησε στο SPORT24 για την τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ, την πορεία των Ηπειρωτών, εκθείασε τον Θανάση Στάικο, αναφέρθηκε στους προσωπικούς στόχους του, ενώ στάθηκε και στην ομάδα που του έχει κάνει καλύτερη εντύπωση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε μία τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ, επικρατώντας 2-1 στους Ζωσιμάδες στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έβαλε τέλος σε ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 14 αγώνων της Ένωσης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τους "κιτρινόμαυρους" να βρίσκονται πλέον στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και στο +3 από τον τρίτο Ολυμπιακό.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών του ΠΑΣ στο σπουδαίο τρίποντο ήταν κι ο Ζήσης Καραχάλιος. Ο 26χρονος χαφ των Ηπειρωτών πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις για δεύτερη σερί χρονιά, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας του το τελευταίο διάστημα.

- Μία τεράστια νίκη επί της ΑΕΚ, επιβράβευση της βελτιωμένης εικόνας που παρουσιάζετε το τελευταίο διάστημα. Πού κρίθηκε το παιχνίδι για εσένα;

"Ήταν σίγουρα μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δώσαμε τα πάντα όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Μπήκαμε στον δεύτερο γύρο και είπαμε ότι θα παλέψουμε σε κάθε ματς για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Θεωρώ πως ο αγώνας με την ΑΕΚ κρίθηκε στην αποφασιστικότητα και στο πάθος που βγάλαμε ως ομάδα".

- Ο προπονητής σας χαρακτήρισε την ΑΕΚ την καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στο πρωτάθλημα. Συμφωνείς με αυτή την άποψη;

"Συμφωνώ απόλυτα. Η ΑΕΚ μάς είχε δείξει ότι είναι μία ομάδα που ασκεί πρέσινγκ, δεν αφήνει τον αντίπαλο να πάρει ανάσα και σκοράρει πολλά γκολ. Οπότε, ναι, θεωρώ πως όντως ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα".

- Εσείς, βέβαια, καταφέρατε να "αποκρούσετε" το ασφυκτικό πρέσινγκ της ΑΕΚ.

"Αυτό οφείλεται και στον προπονητή μας που δούλεψε πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Μας είπε πώς να αποφύγουμε το πρέσινγκ, να έχουμε σίγουρη την πρώτη πάσα και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις. Θεωρώ πως τηρήσαμε το πλάνο μας σε μεγάλο βαθμό και καταφέραμε να φτάσουμε σε μία τεράστια νίκη".

- Πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστείτε ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς τη βοήθεια του κόσμου;

"Για εμάς ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός σε όλα τα παιχνίδια, ειδικά στα εντός έδρας. Αλλά, όπως είπα, είμαστε αποφασισμένοι στον δεύτερο γύρο να κυνηγήσουμε όλα τα ματς και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Κι αν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάσουμε".

- Το πρώτο διάστημα που δεν έρχονταν τα αποτελέσματα, παρότι η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, φοβήθηκες ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη;

"Δεν φοβήθηκα ποτέ. Ο προπονητής μάς έλεγε απ' την αρχή να πιστέψουμε στο πλάνο της ομάδας, να πιστέψουμε σε αυτό που κάνουμε και νομίζω πως σιγά-σιγά το βγάζουμε και στο γήπεδο και έρχονται και οι βαθμοί".

- Βλέπουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα, παρά τις σημαντικές αποχωρήσεις και το περασμένο καλοκαίρι, παρουσιάζεται ιδιαίτερα συμπαγής και ανταγωνιστικός. Ποιο είναι το μυστικό;

"Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι έφυγαν πολλοί και σημαντικοί παίκτες τόσο για την ομάδα όσο και για τα αποδυτήρια. Νομίζω πως το οικογενειακό κλίμα που έχει αυτή η ομάδα είναι εκείνο που κάνει τη διαφορά. Όποιος έρχεται δένεται με την ομάδα από την πρώτη ημέρα. Όσον αφορά στις αποχωρήσεις, εγώ προσωπικά χάρηκα για την εξέλιξη των παιδιών.

Με τον Μανώλη (σ.σ. Σάλιακα) ήμασταν πολλά χρόνια μαζί. Τόσο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού όσο και στις μικρές εθνικές ομάδες. Αλλά και με τους Λοντίγκιν, Σιόντη και Κάργα ήμασταν κοντά. Στεναχωρήθηκα που έφυγαν, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τώρα έχουμε δημιουργήσει ξανά μία καλή παρέα".

- Τι διαφορετικό έχει προσφέρει ο προπονητής, Θανάσης Στάικος στην ομάδα τη φετινή σεζόν;

"Καταρχάς, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή μας γιατί πιστεύει πάρα πολύ αυτό που κάνει. Εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όπως θεωρώ και τα υπόλοιπα παιδιά. Έχει μία διαφορετική φιλοσοφία που δεν μπορεί να την εξηγήσω. Είναι πιο επιθετικογενής προπονητής, έχει μία άλλη φιλοσοφία σε όλα τα θέματα και εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ".

- Ποιος είναι ο στόχος της φετινής σεζόν;

"Ο στόχος μας, έτσι όπως εξελίχθηκε η χρονιά, είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και στη συνέχεια να παλέψουμε για κάτι καλύτερο".

- Γενικότερα, πώς έχεις δει το φετινό πρωτάθλημα. Θεωρείς πως θα κριθεί ο τίτλος στα playoffs;

"Ναι, φαίνεται πως θα κριθεί στα playoffs, αν κι ο Παναθηναϊκός έχει ξεφύγει πάλι. Φέτος όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και οι μικρομεσαίες και οι μεγάλες".

- Ποια είναι η ομάδα που έχεις ξεχωρίσει;

"Να σου πω την αλήθεια και η ΑΕΚ μου άρεσε και ο Παναθηναϊκός. Και βλέπουμε ότι κι ο Ολυμπιακός έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα. Η ΑΕΚ μου έχει κάνει εντύπωση επειδή παίζει αυτό το στυλ παιχνιδιού, με το υψηλό πρέσινγκ.

Νομίζω πως κι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός γιατί είναι μία ομάδα που χτίζεται από πέρυσι. Αλλά κι ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιοτικούς παίκτες".

- Θέλω να πάμε και λίγο σε σένα. Πραγματοποιείς μία δεύτερη εξαιρετική σεζόν. Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι σου;

"Πρώτα απ' όλα θέλω να βοηθάω την ομάδα μου σε κάθε αγώνα προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα, για εμένα ό,τι καλύτερο είναι να έρθει, θα έρθει. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή".

- Σε ενοχλεί που οι μεγάλες ομάδες δεν κοιτάζουν και δεν παίρνουν εύκολα παίκτες από τις θεωρητικά μικρότερες;

"Σίγουρα με ενοχλεί. Πιστεύω πως αρκετές ομάδες θα μπορούσαν να έχουν περισσότερους Έλληνες στη σύνθεσή τους, αλλά από την άλλη πλευρά το έχω αποδεχθεί ύστερα από τόσα χρόνια. Κάποιοι Έλληνες παίκτες είναι σίγουρα αδικημένοι, αλλά εγώ θεωρώ πως στο τέλος ο καθένας παίρνει ό,τι αξίζει".

- Κλείνοντας, ποιο στοιχείο στο παιχνίδι σου θεωρείς πως σε ξεχωρίζει και ποιο θα ήθελες να βελτιώσεις.

"Πρώτα απ' όλα θεωρώ πως είμαι πολύ καλός σε τακτικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να βελτιώσω αρκετά πράγματα στο παιχνίδι μου. Θα ήθελα να πάω πιο κοντά στο γκολ, επειδή το στυλ που παίζω δεν μου επιτρέπει να έχω τελικές. Το θέμα, όπως και να έχει, είναι να κάνω τη δουλειά μου και να κερδίζει η ομάδα".

- Ποιος ποδοσφαιριστής ήταν το πρότυπό σου;

"Είχα πολλούς, ποιον να σου πρωτοπώ. Ο Πίρλο, ο Γκατούζο, ο Τσάβι".

(πηγή: https://www.sport24.gr/football/o-zisis-karachalios-sto-sport24-den-fovithika-pote-gia-ton-pas-etsi-nikisame-tin-aek.9892561.html)

Αποσυνδεδεμένος dio

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Δευ 23 Ιαν 2023 19:44 »
Ζήσης Καραχάλιος. Και φέτος η ενέργεια, ο «πνεύμονας» στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννενα. Δεν έχουν περάσει τρεις μήνες αφότου προχώρησε σε επέκταση της συνεργασίας του με το club. Δεν είναι αυτό το θέμα, όσο οι αξιώσεις των Χριστοβασίληδων μια και στην πρόταση που εστάλη προ 10ημέρου απάντησαν πως αξιώνουν 500 χιλιάρικα. Και ο Ζήσης έχει ήδη κλείσει τα 27. Και δεν έχει καν 6ψηφιο συμβόλαιο.
https://www.sportime.gr/podosfairo/super-league-paraskinia-gi-afto-ton-pekti-aperripse-protasi-o-pas-giannina-pion-perni-o-atromitos-ke-ti-trechi-me-tin-polisi-tou-panetolikou/

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Κυρ 12 Φεβ 2023 15:30 »
Τί θυμάμαι ώρες ώρες...
Θυμάμαι, λοιπόν, τον Γιώργο Κάκο. Ένα θωρηκτό που είχαμε σαν αμυντικό χαφ εκείνες τις... "χρυσές εποχές".
Το παλικάρι τα έδινε όλα, σκύλος σκέτος, έδινε και την ψυχή του για την Ομάδα μας. Εάν θυμάμαι καλά, είχε διατελέσει και αρχηγός. Ψυχάρα μεγάλη ο Γιώργος, ήταν για μεγάλο μέρος των φιλάθλων μας σημείο αναφοράς για τον Π.Α.Σ., κάτι σαν τοτέμ της εποχής. Τον θυμάμαι να παίζει με μπανταρισμένο το κεφάλι και να μας πορώνει. Αλλά δεν θα τον έλεγες και βιρτουόζο της μπάλας. Με όλο το σεβασμό.
Πού κολλάει ο Κάκος εδώ?

Βλέπω τον Ζήση Καραχάλιο. Παίζει σε ανάλογη θέση με αυτή του Κάκου. Εάν ψάξεις στο λεξικό, στη λέξη "βιονικός" θα δεις τη φωτό του. Και ξέρει καντάρια μπάλα.
Σε ταλέντο, ίσως αυτή τη στιγμή είναι ο πιό προικισμένος παίκτης μας. Μπορεί να παίξει αμυντικό χαφ, μπορεί να παίξει σαν 10άρι, μπορεί σαν κρυφός φορ, έχει παίξει κεντρικός αμυντικός. Μόνο τέρμα δεν τον έχουμε δει. Και έχει 11 πλεμόνια. Παιδιά, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με το παιδί! Και οι ομοσπονδιακοί προπονητές κλείνουν τα μάτια τους...
Εάν υπάρχει σήμερα ένας ποδοσφαιριστής που να διεκδικεί τον "τίτλο" της σημαίας του Π.Α.Σ., είναι ο Ζήσης!
Και ακολουθούν ο Νώντας και ο Ροντρίγκο.

Υ.Γ. Κάθε φορά που βλέπω το παλικάρι τον Νώντα να παίζει με δεμένο το κεφάλι, μου ξυπνάει... το γυναικείο μέσα μου και θέλω να του σκάσω σβουρηχτά φιλιά!  :facepalm:

ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ!

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Δευ 13 Φεβ 2023 10:40 »
Ο Ζήσης προχτές "φυλαγότανε" πάρα πολύ, και καλά έκανε. Φαινόταν έντονα και στις επιστροφές του, και στο ότι απέφευγε να συμμετέχει στις μεταβάσεις γιαυτό και οι άλλοι δώσανε το κάτι παραπάνω, με πρώτο τον Τζίνο που κάποια στιγμή έσκασε και έγινε αλλαγή (κι αυτός από τραυματισμό ερχότανε). Πάντως, παρότι ο Ζήσης πρόσεχε τον εαυτό του, ήταν από τους διακριθέντες. Είναι πολύ έξυπνος παίχτης και ξέρει πότε και με πόση δύναμη θα πάει στη μπάλα. Κι εγώ πραγματικά απορώ γιατί δεν έχει κληθεί στην Εθνική. Είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός χαφ αυτή τη στιγμή.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 23 Φεβ 2023 11:37 »
Ζήσης Καραχάλιος: Το λάθος και η δεύτερη ευκαιρία
Γιώργος Μανταίος
23 Φεβρουαρίου 2023 - 10:20
Οι «σειρήνες» από το εξωτερικό δρομολογούν το επόμενο βήμα για τον «Terminator» του ΠΑΣ Γιάννινα
Δύσκολο να βρει κανείς πολλές περιπτώσεις αντίστοιχες με τον Ζήση Καραχάλιο, όσον αφορά την αγωνιστική συνέπεια. Τέσσερα χρόνια στο Λεβαδειακό και δύο στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο δυναμικός χαφ έχει καταθέσει ψυχή. Αξίζει να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα και με χαρά διαβάσαμε πρόσφατα ότι ο ΠΑΣ απέρριψε πρόταση από τη ρωσική λίγκα και τη Χίμκι, γιατί αυτό σημαίνει ότι τον έχουν δει στο εξωτερικό. Απ΄ό,τι φαίνεται είναι θέμα χρόνου να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί για να περάσει η καριέρα του στο Next Level. Μια ευκαιρία που δεν εκμεταλλεύτηκε πριν από εννέα χρόνια και με αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε σήμερα.

Ο Καραχάλιος μας δίνει την ευκαιρία να γράψουμε για την πιο επιτυχημένη ελληνική ομάδα που εμφανίστηκε ποτέ στο Youth League, το Champions League των «μικρών» όπου οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης εκπροσωπούνται από τις ομάδες Νέων (Κ19). Το 2014/15 είναι η χρονιά ορόσημο, όπου εμφανίζεται η Κ19 του Ολυμπιακού και δημιουργεί «κρότο» στη διοργάνωση. Με εκτός έδρας νίκες 2-0 επί της Γιουβέντους και 3-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στον όμιλο, οι Ευρωπαίοι «παραμιλούν» και η πρόκριση στους «16», έρχεται εύκολα. Εκεί αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαχτάρ η οποία είχε πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της με 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ο Ολυμπιακός προηγείται, δέχεται την ισοφάριση (1-1), χάνει ευκαιρίες και το ματς οδηγείται στη «ρουλέτα» των πέναλτι, όπου θα χάσει με 5-4. Η Σαχτάρ έφτασε έως τον τελικό (!) όπου ηττήθηκε 3-2 από την Τσέλσι των Κρίστενσεν, Λόφτους-Τσικ, Έιμπραχαμ, Σολάνκε και Τομόρι. Κι ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, όμως, είχε τη δική του dream team αφού σε εκείνη τη φουρνιά συνυπήρξαν ο Τσιμίκας, ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Νικολάου, ο Ανδρούτσος και ο Βέργος.

Με αυτούς τους συμπαίκτες, σε αυτή την ομάδα, ο Καραχάλιος ήταν ο βασικός αμυντικός χαφ, σε όλη τη διαδρομή προς τους «16». Την ίδια περίοδο, το καλοκαίρι του 2015, είναι σημαντικό στέλεχος και στην εθνική U19 η οποία έφτασε έως τους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που φιλοξενήθηκε στη Λάρισα. Είχε σκοράρει, μάλιστα, στο 2-0 επί της Ουκρανίας χάρη στο οποίο η εθνική μας πέρασε στην τετράδα.

Όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο ειδυλλιακά όσο φαίνονταν. Μόλις 12 μήνες νωρίτερα αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου στα 17 του (2013/14) έπαιζε βασικός στο πρωτάθλημα Β΄ εθνικής. Δυο χρονιές νωρίτερα έπαιζε στα τοπικά με την ομάδα του χωριού του, τον Ήφαιστο Κρύας Βρύσης. Ναι μεν έζησε μαγικές στιγμές στο Youth League και στην εθνική Νέων, αλλά σε επίπεδο καθημερινότητας οι αγωνιστικές του εμπειρίες περιορίστηκαν στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League (τότε Κ20). Ετσι, την επόμενη χρονιά (2015/16) επέστρεψε στην Καρδίτσα για να κάνει ακόμα μία πλήρη σεζόν, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο οποίος του είχε προσφέρει το πρώτο του επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αυτό το «πηγαινέλα» από τη Β΄ εθνική στο Ρέντη και την ομάδα Νέων, δεν του έκανε καλό. Ο Ολυμπιακός τον άφησε ελεύθερο και στα 20 του ο Καραχάλιος έμοιαζε να έχει χάσει τον προορισμό του. Ο Λεβαδειακός του έτεινε το χέρι και ο νεαρός μέσος άρχισε ξανά την αναρρίχηση προς την κορυφή των ονείρων του. Τις δύο πρώτες σεζόν δυσκολεύτηκε αρκετά (συνολικά 22 ματς στο πρωτάθλημα), ενώ την τρίτη ήπιε το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού (2018/19). Στην Football League, όμως, άρχισε να αναδεικνύει ξανά τα ηγετικά χαρακτηριστικά του και το 2020/21 ήλθε η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, με τον Καραχάλιο πρωταγωνιστή με 24 συμμετοχές.

Ωστόσο, η εκτόξευση έγινε στις δύο χρονιές του με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Βασικός και αναντικατάστατος από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι σήμερα, ο 27χρονος άσος επιδεικνύει αξιοθαύμαστη συνέπεια καθώς πέρσι έπαιξε 31 ματς (τα 20 ήταν 90λεπτα) και εφέτος είναι ακόμα πιο καταλυτικός με 20 συμμετοχές εκ των οποίων οι 19 είναι 90λεπτες. Όμως αυτό που τον κάνει ξεχωριστό αποτυπώνεται σε απόλυτο βαθμό σε μία συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία: στα κλεψίματα, δηλαδή στην ανάκτηση της μπάλας από αντίπαλο. Εκεί, ο Καραχάλιος είναι μακράν ο καλύτερος στη Super League έχοντας κλέψει 75 φορές τη μπάλα, δηλαδή σχεδόν τέσσερις σε κάθε αγώνα. Η συνέπειά του αποδεικνύεται και από την περσινή του στατιστική, όπου με 86 κλεψίματα ήταν ξανά ο κορυφαίος. Δεν έπαιξε στα δύο τελευταία ματς της σεζόν κι έτσι στερήθηκε την πρώτη θέση από τον Σάσα του Άρη (89) όπως και πάλι σε μέσο όρο ήταν ο καλύτερος. Δίκαιο το παρατσούκλι του «εξολοθρευτή» που τον ακολουθεί στα Γιάννινα.

Όλα συνηγορούν στο ότι σύντομα ο Καραχάλιος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία για να «αλλάξει πίστα». Ο ΠΑΣ το γνωρίζει καλά, γι΄αυτό και τον περασμένο Σεπτέμβριο έσπευσε να τον «δέσει» με συμβόλαιο έως το 2025. Όμως οι «σειρήνες» από το εξωτερικό ηχούν ολοένα και πιο έντονα για τον «terminator» της ελληνικής Super League, που θα κληθεί να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλότερο επίπεδο.

https://www.gazzetta.gr/football/stoiximan-superleague/2199859/zisis-karahalios-lathos-kai-i-deyteri-eykairia

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 23 Φεβ 2023 14:00 »
Με τις εμφανίσες του φέτος ο Ζήσης θα έπρεπε ήδη να έχει κληθεί στην Εθνική.

Έχει αλλάξει επίπεδο από καιρό, αλλά ως συνήθως οι αρμόδιοι κοιμούνται και δε βλεπουν πέρα από τη μύτη τους.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 23 Φεβ 2023 19:50 »
Με τις εμφανίσες του φέτος ο Ζήσης θα έπρεπε ήδη να έχει κληθεί στην Εθνική.

Έχει αλλάξει επίπεδο από καιρό, αλλά ως συνήθως οι αρμόδιοι κοιμούνται και δε βλεπουν πέρα από τη μύτη τους.

Μωρέ δεν κοιμούνται, αυτό είναι το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Δευ 27 Φεβ 2023 15:34 »
Ο Καραχάλιος έχει θλάση και θα επιστρέψει περίπου σε έναν μήνα. Θα έχουν ξεκινήσει τα πλέι άουτ από τα οποία θα χάσει 1 ή 2 παιχνίδια. Ίσως η τεράστια καταπόνηση του Ζήση που έπαιζε όλα τα παιχνίδια ασταμάτητα να συνέβαλαν στη θλάση αυτή. Αν σκεφτεί κανείς και τις κακές προπονητικές εγκαταστάσεις πόσο να αντέξει ο άνθρωπος ? Ας ελπίσουμε ο Ζήσης να επιστρέψει δυνατός γιατί η ομάδα τον χρειάζεται πολύ.

Αποσυνδεδεμένος PASteli

• Sr. Member
  • "You don't wanna know"
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τετ 01 Μάρ 2023 00:19 »
Ο Καραχάλιος έχει θλάση και θα επιστρέψει περίπου σε έναν μήνα. Θα έχουν ξεκινήσει τα πλέι άουτ από τα οποία θα χάσει 1 ή 2 παιχνίδια. Ίσως η τεράστια καταπόνηση του Ζήση που έπαιζε όλα τα παιχνίδια ασταμάτητα να συνέβαλαν στη θλάση αυτή. Αν σκεφτεί κανείς και τις κακές προπονητικές εγκαταστάσεις πόσο να αντέξει ο άνθρωπος ? Ας ελπίσουμε ο Ζήσης να επιστρέψει δυνατός γιατί η ομάδα τον χρειάζεται πολύ.

Να αναφέρουμε επίσης ότι σερί πηγαίνει από πέρσι έτσι. Είναι αρκετά δύσκολο να είσαι συνέχεια σε μεγάλα επίπεδα έντασης και να είσαι και απ τους καλύτερους παίχτες της ομάδα σου. Περαστικά στον Ζήση, να επιστρέψει δυνατότερος

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Σαβ 29 Ιούλ 2023 19:29 »
Καραχάλιος: «Δεν μπορεί να μας φοβίσει κάτι – Να πάμε φέτος όσο πιο ψηλά γίνεται» (video)
Στη δεύτερη συνέντευξή μας στην Βάρκα της Πολωνίας, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μ’ έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, τον Ζήση Καραχάλιο, ο οποίος είναι από τους στυλοβάτες αυτής της ομάδας στη μεσαία γραμμή και η απουσία του πέρυσι τους τελευταίους 3 μήνες του πρωταθλήματος έγινε ιδιαίτερα αισθητή.

Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΣ μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM 104,3 και τη web tv του super-fm.gr για το βάρος που έχει το περιβραχιόνιο του ΠΑΣ Γιάννινα, για τις προτάσεις που είχε τον περασμένο χειμώνα, αλλά και για το που θα στηριχτεί η ομάδα τη νέα σεζόν προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιάννη Γιαννάκη (πιο κάτω υπάρχει και το βίντεο της συνέντευξης)

Για τον εκλιπόντα πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη και τι κρατάει ως ανάμνηση της συνεργασίας τους: «Ήταν μια μεγάλη απώλεια για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα και για μας, γιατί μας επηρέασε. Όλη η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη και στο τέλος έγινε κι αυτό που ήταν ένα μεγάλο πλήγμα.

Θα τον θυμάμαι ως έναν πρόεδρο που θα τον ήθελε ο κάθε παίκτης. Δεν έμπαινε στα αποδυτήρια, δεν έλεγε κουβέντα για το αγωνιστικό, μόνο όταν δυσκόλευαν πολύ τα πράγματα, αλλά και πάλι μ’ έναν δικό του τρόπο».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία της νέας διοίκησης: «Η φιλοσοφία φαίνεται η ίδια. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινάμε μ’ έναν βασικό κορμό και δεν πάμε όπως πέρυσι που φύγανε όλοι σχεδόν οι παίκτες. Θα ‘χτίσουμε’ πάνω σ’ αυτό και ελπίζουμε η χρονιά μας να είναι πολύ καλύτερη».

Για το αν θα παίξει ρόλο και αν θα δώσει ώθηση από την αρχή η ομοιογένεια αυτή: «Είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Αν η ομάδα κάνει και 2-3 μεταγραφές και κάνουμε ένα πολύ καλό σύνολο θα έχουμε πολύ δυνατή ομάδα».

Για το πώς είδαν το πρόγραμμα και αν πρέπει να προσέξει κάποια χρονικά σημεία: «Με όποιον και να παίζαμε είτε στην αρχή είτε στο τέλος, γι’ αυτό δουλεύουμε από την προετοιμασία, αλλά και όλο τον χρόνο για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι ο ίδιος έδειξε πολύ μεγάλο πάθος από τη μία και ηρεμία ως προσωπικότητα από την άλλη ως αρχηγός του ΠΑΣ και πόσο βαρύ είναι το περιβραχιόνιο: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να παίζω για την ομάδα μου, να δίνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα μου και μετά έρχεται το προσωπικό. Δεν είναι βάρος να έχεις το περιβραχιόνιο. Ίσα-ίσα σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι τιμή να είσαι ανάμεσα στους αρχηγούς. Μου δίνει προσωπικά κι ένα έξτρα κίνητρο».

Για το αν μπορεί να ανέβει ο πήχης του ΠΑΣ μετά τη δύσκολη χρονιά της προηγούμενης περιόδου: «Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τον πήχη, αλλά ελπίζουμε όλοι μας η επόμενη να είναι μια καλύτερη χρονιά και να πλησιάσουμε όσο γίνεται τις πρώτες 6 θέσεις».

Για το αν υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να φοβίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι μας φοβίζει κάτι. Και πέρυσι το δείξαμε που με τόσες ατυχίες και αναποδιές ήμασταν όλοι μαζί μία οικογένεια, όπως την έχει δημιουργήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι καταφέραμε και σηκώσαμε κεφάλι».

Για το πως εξηγεί το γρήγορο δέσιμο παλιών και νέων παικτών, αλλά και το ότι γρήγορα κάποιοι παίκτες εκτοξεύουν τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο: «Θα πάρω ως παράδειγμα εμένα που έφυγα μετά από 5 χρόνια από τη Λιβαδειά και ήρθα στον ΠΑΣ. Από την πρώτη μέρα και την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκα ότι η ομάδα έχει κάτι το ξεχωριστό, τα αποδυτήρια δένουν τον κάθε παίκτη, μπαίνει από την πρώτη μέρα μέσα στο κλίμα της ομάδας, είναι μία οικογένεια και το σημαντικότερο είναι ότι ο ένας παίζει για τον άλλον».

Για τις προτάσεις που είχε για μεταγραφή: «Είχα κάτι προτάσεις, αλλά μου αρέσει που είμαι στα Γιάννενα. Στις μεταγραφές το πάνω χέρι έχει ο πρόεδρος, αλλά κι εγώ ποτέ δεν ήθελα να φύγω τη συγκεκριμένη περίοδο, τον Φεβρουάριο».

Για τον τραυματισμό, αλλά και το πνεύμα αυτοθυσίας που επεδείκνυε ως τότε: «Είχα την ατυχία αυτή που με κράτησε 3 μήνες έξω, αλλά δεν σκέφτηκα να φύγω, ήθελα να καθίσω να παίξω για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα μας και για να σώσουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την προετοιμασία στην Βάρκα και τα πρώτα φιλικά: «Είναι η 2η χρονιά που ερχόμαστε, είναι πολύ ωραία, είναι το κλίμα που πρέπει να βρίσκεις σε μία προετοιμασία. Η ομάδα δουλεύει αυτά που προετοιμάζει ο προπονητής, μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε και όσο περνάει ο καιρός και παίζουμε κι άλλα φιλικά θα γινόμαστε καλύτεροι.

Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα από τα φιλικά, αλλά κάθε παιχνίδι που παίζεις παίρνεις κι ένα συμπέρασμα. Σ’ εμάς έμεινε ο κορμός, γύρισαν και κάποιοι παίκτες, όπως ο Κόντε, ο Λέο κτλ και είναι σημαντικό αυτό».

Για την υπόσχεση που θα ήθελε να δώσει στον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε πολύ. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο, για τη φανέλα που φοράμε και σίγουρα να έχουμε μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι, να στοχεύσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Δευ 25 Σεπ 2023 20:34 »
Καταρχήν συμφωνία με Καραχάλιο για επέκταση ως το 2027!
Σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του Ζήση Καραχάλιου βρίσκονταν το προηγούμενο διάστημα οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 27χρονος μέσος του ΠΑΣ και εκ των αρχηγών των «κυανόλευκων», αγωνίζεται φέτος για 3η σεζόν στην ομάδα. Πέρυσι είχε ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του ως το 2025, αλλά με την ανάλογη αναπροσαρμογή των αποδοχών του η επέκταση θα πάει ως το 2027, με σκοπό να αποτελέσει έναν παίκτη που γύρω του θα «χτιστεί» ο ΠΑΣ των επόμενων 4 ετών.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Δευ 25 Σεπ 2023 20:55 »
με σκοπό να αποτελέσει έναν παίκτη που γύρω του θα «χτιστεί» ο ΠΑΣ των επόμενων 4 ετών.

Ή αλλιώς για να πάρει κάτι παραπάνω σε περίπτωση πώλησης απ' ότι θα έπαιρνε αυτήν την στιγμή.

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τρι 26 Σεπ 2023 12:08 »
Τι πράγματα είναι αυτά? Ένα σωρό παίκτες έχει ο παοκ να μας δώσει δανεικούς. Θα βασιζόμαστε σε δικούς μας παίκτες και όχι σε ό,τι έχει ο παοκ για παρκάρισμα?

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 20 Ιούν 2024 23:12 »
Προς πώληση από τον ΠΑΣ και ο Καραχάλιος
Μετά τους Ροσέρο και Παντελάκη που αποτελούν ήδη παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ένας ακόμα βασικός παίκτης της περσινής ομάδας ετοιμάζεται για…άλλες πολιτείες και δεν θα συνεχίσει στα Γιάννενα. Ο λόγος για τον Ζήση Καραχάλιο, για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον τόσο από τον ΟΦΗ όσο και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ζήσης Καραχάλιος βρίσκεται στα Γιάννενα από το καλοκαίρι του 2021 και έχει συμπληρώσει 85 συμμετοχές με τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου», δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ, ενώ έχει μοιράσει μια ασίστ.

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ για ακόμα ένα χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Super League 2.
Την περσινή σεζόν ο Καραχάλιος ξεκίνησε ως βασικός στα αμυντικά χαφ, όμως στην πορεία έχασε τη θέση του εξαιτίας των κακών του εμφανίσεων.

Επίσης, διαταράχθηκαν και οι σχέσεις του με τη διοίκηση Χριστοβασίλη, στην οποία απέδωσε κάποια δημοσιεύματα που τον στοχοποίησαν.
Τα προηγούμενα χρόνια ο Καραχάλιος ήταν ο «βράχος» της ομάδας στη μεσαία γραμμή και ένας από τους παίκτες του ΠΑΣ που είχαν ξεχωρίσει.

Μάλιστα, είχε υπάρξει ενδιαφέρον από τη ρωσική Κίμκι για αγορά του Καραχάλιου από τον ΠΑΣ με ένα ποσό της τάξης των 400.000 ευρώ, ωστόσο τότε η διοίκηση Χριστοβασίλη είχε απαντήσει αρνητικά καθώς η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό, ενώ υπήρχε κι η πίστη ότι θα ανεβεί η «χρηματιστηριακή» αξία του ποδοσφαιριστή.
Στην παρούσα φάση η πρώτη ομάδα που έχει ενδιαφερθεί και μάλιστα με επίσημη πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο ΟΦΗ. Ο προπονητής των Κρητικών Τραϊανός Δέλλας, αλλά και οι διοικούντες της ομάδας έχουν ιδιαίτερα θετική γνώμη για τον Καραχάλιο.

Έχει υπάρξει ήδη μια πρόταση, η οποία θεωρήθηκε χαμηλή από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.
Να σημειωθεί ότι για τον Καραχάλιο τις τελευταίες ημέρες έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες προσπαθούν να μπουν «σφήνα» στον ΟΦΗ και να πάρουν αυτοί τον παίκτη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Όλα πάντως δείχνουν ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις και ο Καραχάλιος θα πουληθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Επίσης, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Βασίλης Ρόβας εξετάζει και κάποιες περιπτώσεις ομάδων από το εξωτερικό και δεν αποκλείεται ο Καραχάλιος να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας, σε μια χώρα που έχουν αγωνιστεί αρκετοί Έλληνες παίκτες τα τελευταία χρόνια.
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τρι 25 Ιούν 2024 13:41 »
Τέλος και ο Ζήσης από τον Π.Α.Σ.
Τα αδέρφια και τσίμπησαν 100 από την πώληση αλλά και γλύτωσαν και τα χρωστούμενα στον ποδοσφαιριστή, καθώς ο Καραχάλιος τους χάρισε πολλά.
Ο Ζήσης πέρασε 3 χρόνια στην Ομάδα μας και ήταν ένας εκ των αρχηγών, όπως και ο Νώντας.
Εάν εξαιρέσω την χρόνια που πέρασε, στην οποία τα αδέρφια παράτησαν εντελώς την Ομάδα, ο Ζήσης ήταν απίστευτος για 2 χρόνια. Θα σε θυμάμαι ρε παικταρά για τα 6 πλεμόνια που είχες. Αντίο...

Αναμένω να διαβάσω και γι' αυτόν για θέματα που δημιουργούσε στα αποδυτήρια και όλα αυτά τα υπέροχα.

ΟΞΩ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Σ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!  >:(

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 27 Ιούν 2024 17:43 »
Καλός χρυσός παιχτικά τα δύο πρώτα χρόνια, απαράδεκτος την περσινή χρονιά, στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ανάρτησε για την αποχώρησή του από τον ΠΑΣ, ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ, εκτός από τους φιλάθλους του ΠΑΣ, είτε από βλακεία θες, είτε από μνησικακία, γιατί έφαγε αρκετό κράξιμο φέτος. Έτσι δεν σου εύχομαι τίποτε αγόρι μου και δεν θα μας λείψεις καθόλου.
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Κυρ 30 Ιούν 2024 12:44 »
Στα ασπρόμαυρα ως το 2027 ο Καραχάλιος

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Ζήση Καραχάλιου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με την ομάδα μας.

O 28χρονος μέσος, διεθνής με τις Κ19 και Κ21, γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 10 Ιανουαρίου 1996, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ήφαιστο Καρδίτσας, ενώ στην συνέχεια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, με τον οποίο αγωνίστηκε στο UEFA Youth League.

Έχει αγωνιστεί στην Αναγέννηση Καρδίτσας (49 συμμετοχές) και στον Λεβαδειακό (89 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ από το καλοκαίρι του 2021 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε (2023-24) ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα (85 συμμετοχές).

Ζήση, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!
oficretefc.com

Αποσυνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Κυρ 30 Ιούν 2024 15:28 »
Ζήση σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, καλή συνέχεια να χεις στην καριέρα σου, αλλα μαγκα μου είσαι φάουλ στην ανακοίνωση σου. Μια αναφορά στον κόσμο του ΠΑΣ ρε Ζήση δε στοίχιζε τίποτα. Ήσουν και αρχηγός ρε μπαγασα. Κρίμα, προσωπικά με απογοήτευσες.
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #44 στις: Κυρ 30 Ιούν 2024 16:31 »
Δεν θα λείψει.

Παίχτης ταβανιού.

Το έπιασε τα προηγούμενα χρόνια και έως εκεί.

Ότι φοφης και Παναιτωλικός ψωνίζουν παίχτες με κάκιστη απόδοση πέρυσι από μια ομάδα που έπεσε εύκολα, νομίζω λέει πάρα πολλά...
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!