Αποστολέας Θέμα: Jan-Marc Schneider  (Αναγνώστηκε 4973 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Jan-Marc Schneider
« στις: Παρ 09 Ιούλ 2021 23:50 »
Schneider, der es zuvor bei 13 Einsätzen auf zwei Treffer brachte, sieht sich inzwischen aber schon wieder auf einem guten Weg und hat die kommende Spielzeit fest im Blick. „Die Operation ist jetzt vier Wochen her und bislang ist alles gut verheilt. Das Ziel ist es, zur neuen Saison wieder voll einsetzbar zu sein, und das sieht nach jetzigem Stand gut aus“, erklärte der 26-Jährige im Interview mit „Regionalsport“.
https://www.liga-zwei.de/jahn-regensburg-jan-marc-schneider-will-zur-neuen-saison-wieder-angreifen/

Με τα υπέροχα γουγλογερμανικά μου είχε 13 εμφανίσεις και 2 γκολ.Είχε και τραυματισμό στον αστράγαλο.Έκανε εγχείρηση και επανήλθε.Πέρυσι το καλοκαίρι όλα αυτά.

https://www.transfermarkt.com/jan-marc-schneider/leistungsdatendetails/spieler/149354
Μισές δουλειές και κακορίζικες.Έχει και συμμετοχή στην Γερμανία Κ-15.

Ελπίζω ότι δεν θα ρίξουμε άκυρο όπως κάποτε με Νέμεθ ή τον Εντελίνο Ιε
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 10 Ιούλ 2021 00:01 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Jan-Marc Schneider
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 00:01 »
Τελικά υπέγραψε?
Αν ναι.. Καλά και πολλά γκολ..
....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 14:26 »
WELCOME JAN
H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γερμανό επιθετικό Jan-Marc Schneider.

O 27χρονος επιθετικός πέρασε τα δοκιμαστικά και ιατρικά της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις SSV Jahn Regensburg, St.Pauli, SV Blankenese, SV Halstenbek-Rellingen, Eintracht Norderstedt και SV Hamburger.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά εκπληρώνοντας όλους μας τους στόχους και υγεία για όλο τον κόσμο.”
pasgiannina.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 14:30 »
Καλώς μας ήρθε.
Γενικά οι παίκτες από αυτές τις χώρες με προβληματιζουν στο πώς θα προσαρμοστούν καθώς σαν άνθρωποι διαφέρουν πολύ στο θέμα νοοτροπία και από τους Έλληνες και από τους Λατίνους που έχουμε αλλά για τον συγκεκριμένο έχω καλο προαίσθημα.
Κάτι μου λέει ότι θα βοηθήσει αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 15:21 »
Καλώσήρθε. Είμαι σίγουρος ότι θα φύγει για εμιράτα σε 2 σεζόν.

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 16:37 »
Καλώς ήρθες με υγεία.Γερμανος επιθετικός τής τσβαιτελιγκα έστω και με μηδέν γκολ, είναι πολύ καλύτερος από Έλληνα επιθετικό των 10-15 γκολ της β Εθνικής,το επίπεδο τούς απέχει παρασάγγας από την ψωροκωσταινα!

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 19:45 »
Σιδεροκέφαλος.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος notis

• Full Member
  • Ο κίνδυνος έρχεται ταχύτερα όταν περιφρονείται
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 21:15 »
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΘΗΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Σαβ 10 Ιούλ 2021 22:47 »
Παιδιά και ο Καρταλης γ εθνική έπαιζε..
Ας τον δούμε στο γήπεδο..
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Κυρ 11 Ιούλ 2021 01:09 »
Μαζί με Κόντε ΝΑΙ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Κυρ 22 Αύγ 2021 13:22 »
Θλάση στον λαγονοψοΐτη ο Σνάιντερ
Καθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα από την πρώτη εκτίμηση του γιατρού του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρου Ριστάνη, για τον τραυματισμό που είχε ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός υπέστη θλάση στον λαγονοψοΐτη και θα χρειαστεί περίπου 2 ίσως και 3 εβδομάδες για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το παιχνίδι της πρεμιέρας και παίζεται αν θα προλάβει τη 2η αγωνιστική μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Σνάιντερ θα υποβληθεί και σε μαγνητική για να διαπιστωθεί πόσο μεγάλη είναι η θλάση και θα ξεκινήσει άμεσα την προβλεπόμενη αποθεραπεία.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Δευ 23 Αύγ 2021 00:06 »
Καλά ξεκινήσαμε....

Συνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Δευ 23 Αύγ 2021 08:44 »
ξενικάμε πρώτη αγωνιστική με δύο απώλειες ... Σναίντερ και Κάργα ... μας μάτιασαν με τα ροζ που φοράμε

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σαβ 28 Αύγ 2021 11:20 »
Σνάιντερ για την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχουμε σπουδαίο γκρουπ»
28/08/2021

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, Γιαν Μαρκ Σνάιντερ μίλησε για την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σνάιντερ με αφορμή την αναμέτρηση της Ζανκτ Πάουλι με τη Ρέγκενσμπουργκ την Κυριακή (29/08) των οποίων τις φανέλες έχει φορέσει, φιλοξενήθηκε στη γερμανική ιστοσελίδα «tag24.de» και είπε:

«Θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να τα καταφέρω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε ένα σπουδαίο γκρουπ. Είναι ωραίο να δουλεύεις μ' αυτά τα παιδιά. Περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει τώρα να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από filathlos.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 29 Οκτ 2021 20:38 »
ΠΑΣ Γιάννινα: Προβληματισμός με Σνάιντερ!

Μεγάλο προβληματισμός στον ΠΑΣ Γιάννινα με τις εμφανίσεις του Σνάιντερ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κάτι απίθανα έλεγε ο Ηρακλής Μεταξάς στην τελευταία media day του. Πως τη μία εμπιστεύεται τον έναν παίκτη, την άλλη τον άλλον.

Όλα αυτά για να δείξει πως κλειδωμένη θέση στην ενδεκάδα δεν έχει κανείς και πως όλοι θα πρέπει να παλεύουν στην προπόνηση.

Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek» με τον Σνάιντερ όμως τι γίνεται; Δική του επιλογή ο Γερμανός που δεν βγαίνει και το κοντέρ γράφει μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ στη Super League 1.

https://www.sportime.gr/parafootball/pas-giannina-provlimatismos-me-snainter/

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Παρ 29 Οκτ 2021 22:58 »
Τόσο μεγάλος προβληματισμός που παίζει βασικός κάθε ματς. Προβληματισμός πάντως θα έπρεπε να υπάρχει για τον συγκεκριμένο.

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 21 Νοέ 2021 00:33 »
Εσύ κι ο Λεβαντόφσκι οι μεγαλύτεροι φορ αυτή τη στιγμή!
 :dj:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 22 Νοέ 2021 09:14 »
Ας ελπίσουμε ότι δε θα κάνουμε άλλες 10 αγωνιστικές να τον ξαναδούμε.....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Δευ 02 Μάι 2022 00:43 »
Μπράβο αγόρι μου Χουάν. Αυτή πρέπει να είναι η αντίδραση όταν σε πνίγει το άδικο. Τέτοιους παίκτες θέλω στον ΠΑΣ.
Να μη μασανε απο Καραπαπαδες και άλλους "αξιότιμους" παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έχω καταλάβει τί κάνεις εσύ, "μωρή μουσίτσα" pextempalla! Δήθεν γράφεις για τον Περέα και με αυτόν τον έξυπνο τρόπο αποφεύγεις να πεις το οτιδήποτε για τον Σνάινταααα που σου έβγαλε τα μάτια σήμερα!  :joker:
Δεν πειράζει όμως, θα τα πω εγώ για σένα:
ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΣΝΑΙΝΤΑΑΑΑ, ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Τρι 03 Μάι 2022 09:02 »
Μπράβο αγόρι μου Χουάν. Αυτή πρέπει να είναι η αντίδραση όταν σε πνίγει το άδικο. Τέτοιους παίκτες θέλω στον ΠΑΣ.
Να μη μασανε απο Καραπαπαδες και άλλους "αξιότιμους" παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έχω καταλάβει τί κάνεις εσύ, "μωρή μουσίτσα" pextempalla! Δήθεν γράφεις για τον Περέα και με αυτόν τον έξυπνο τρόπο αποφεύγεις να πεις το οτιδήποτε για τον Σνάινταααα που σου έβγαλε τα μάτια σήμερα!  :joker:
Δεν πειράζει όμως, θα τα πω εγώ για σένα:
ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΣΝΑΙΝΤΑΑΑΑ, ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!
:joker: :joker: :joker:
Δεν έγραψα τίποτε αγωνιστικό για την ομάδα αν παρατήρησες. Μόνο για την αντίδραση του Περέα μετά το ματς έγραψα.
Για να απαντήσω και στο θέμα Σνάιντερ, όντως ήταν από τα καλύτερά ματς που έκανε με τη φανέλα της ομάδας. Δε μπορώ να πω ότι έβγαλε και μάτια, αλλά ήταν στους κορυφαίους του ματς. Για να έχει θέση στην ομάδα πρέπει η απόδοσή του να κυμαίνεται κοντά σε αυτά τα στάνταρντς. Απαιτώ συνεχόμενες τέτοιες εμφανίσεις, για να γράψω θετικά για κάποιον παίκτη και όχι 1 στις 10. Οταν το καταφέρει αυτό το ξανασυζητάμε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Δευ 09 Μάι 2022 01:38 »
Για όσους φίλους δεν το πρόσεξαν καλά, παρακάτω η γκολάρα του Σνάινταααα. Έτσι ακριβώς το έβαλε η παικτούρα!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Δευ 09 Μάι 2022 11:48 »
Με πέθανες χθες!

:dab:

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Δευ 09 Μάι 2022 12:54 »
Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι από τους πιο φιλότιμους παίκτες που έχουμε. Φέτος στα 29 του ο προπονητής του αποφάσισε να του αλλάξει θέση. Καλός δεν ήταν επιθετικά τουλάχιστον στην καινούργια του θέση αλλά προσπαθούσε πολύ. Πλέον έχει αρχίσει και συνηθίζει στην καινούργια του θέση και βοηθάει περισσότερο. Σημαντική παρατήρηση: όταν βρίσκεται μέσα στο κουτί, είναι πολύ καλύτερος. Εχει 4 γκολ όλα μέσα από το κουτί. Προτιμώ να τον κρατήσουμε και ας μας πρόσφερε άπειρη γκρίνια μέχρι να συνηθίσει.

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τρι 10 Μάι 2022 11:31 »
Αν ειναι να μεινει ως επιλογη απο τον παγκο σαν 2ο φορ, κανενα προβλημα.
Αλλα ως δεξι χαφ διαφωνω. Θελω να παρουμε παιχτη που θα ειναι η θεση του εκει και να κανει εστω τα βασικα.
Δεν θυμαμαι ολη την χρονια να εχει κανει μια μπουκα απο την πλευρα του ή μια σωστη σεντρα.
Δεν διαφωνω οτι προκειται για ενα φιλοτιμο παιδι που επαιζε στα κοκκινα συμφωνα με τα προσοντα του, αλλα για να παιζει στην γραμμη δεν κανει

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τρι 10 Μάι 2022 13:30 »
Αν ειναι να μεινει ως επιλογη απο τον παγκο σαν 2ο φορ, κανενα προβλημα.
Αλλα ως δεξι χαφ διαφωνω. Θελω να παρουμε παιχτη που θα ειναι η θεση του εκει και να κανει εστω τα βασικα.
Δεν θυμαμαι ολη την χρονια να εχει κανει μια μπουκα απο την πλευρα του ή μια σωστη σεντρα.
Δεν διαφωνω οτι προκειται για ενα φιλοτιμο παιδι που επαιζε στα κοκκινα συμφωνα με τα προσοντα του, αλλα για να παιζει στην γραμμη δεν κανει

Νομίζω ότι δεν πρέπει να μείνει ούτε αυτός, ούτε ο Μορέιρα, ούτε για βασικός, ούτε για 2η επιλογή σε καμιά θέση.
Αν βέβαια θέλουμε να βελτιωθούμε σαν ομάδα, γιατί δεν προσφέρουν κάτι στον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού.
Ζήτημα να έκαναν ένα καλό ματς σε κάθε δέκα που έπαιζαν.
Κάθε ξένο παίκτη που θα φέρνει η ομάδα πρέπει να είναι επιπέδου Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ντομίνγκεζ ή έστω Στάνκο.
Αν όχι, προτιμώ να παίζουν οι πιτσιρικάδες μας, που είναι και εξελίξιμοι, αντί για αυτούς.
Θέλω να δω Μίνα, Κύρκο, Λώλη και άλλα παιδιά να παίρνουν λεπτά συμμετοχής και να καθιερώνονται στην 11αδα αν αξίζουν.