Αντιπαραθέσεις επί αντιπαραθέσεων, για ένα "τελικό γιορτή" , μεταξύ δύο του top5 των σιχαμάτων, στον οποίο "τελικό γιορτή", το πλέον απεχθές, και σιχαμένο των σιχαμάτων "κέρδισε" το δευτερότριτο των "big5" σιχαμάτων...
Ακόμη ξερνάω... Ευτυχώς που δεν το είδα κιόλας...
ΥΓ. Αν αγωνιζόταν ο ΠΑΣ, και ο Σάλιακας, ας πούμε, έκανε ότι ο Βιερίνια, ασφαλώς και θα δινόταν πέναλτυ σε βάρος του. Αν όμως, ο οιοσδήποτε Βιερίνα του top5 των σιχαμάτων, το έκανε, ας πούμε στον Περέα, ασφαλώς και θα δινόταν επιθετικό φάουλ, μη σου πω και κίτρινη κάρτα στον Περέα. Τόσο απλό...
Αλί σ` αυτούς που δεν ξερνάνε με τα σιχάματα...
Μερικές παρατηρήσεις.
Ούτε εγώ είδα τον τελικό κυπέλλου. Δε χάνω την έξοδό μου για τσιπουράκι ούτε για τελικό ch.l. Μόνο για τον ΠΑΣ μπορεί να γίνει τέτοια θυσία.
Κάποια στιγμή άκουσα για επεισόδια, διακοπές και στο τέλος γκρίνια του ΠΑΟΚ και κάθισα να δω τα στιγμιότυπα.
Όσον αφορά την κατά σειρά κατάταξης των σιχαμάτων ανέκαθεν είχα το γαύρο πρώτο, τον οποίο τον έχω στη συνείδησή μου, σαν τον απόλυτο καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με το βάζελο να ακολουθεί. Τρίτη η Κούλα για να συμπληρωθούν οι αθηναϊκές συμμετοχές και μετά έπαιρνε σειρά η συμπρωτεύουσα με τέταρτο τον ΠΑΟΚ και τον Άρη πέμπτο.
Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα που μου γυρίζει τα άντερα και μου έρχεται να ξεράσω είναι ο ΠΑΟΚ. Τον έχω εξισώσει με τον γαύρο και πιστεύω ότι θέλει λίγο ακόμη να πορευτεί με αυτά τα μυαλά και τις συμπεριφορές για να τον εκθρονίσει και να πάρει τη θέση του πιο μισητού ποδοσφαιρικού σωματείου στην Ελλάδα.
Τέλος, όσον αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις που αναφέρεις, θα ήμουν απόλυτα βέβαιος για αυτά αν σφύριζε έλληνας διαιτητής. Από τη στιγμή που σφυρίζει ξένος, βασίζομαι πάνω του.....
YΓ: Ας διαγράψει ένας διαχειριστής το από πάνω ποστ. Δε μπορώ να το διορθώσω.