Αποστολέας Θέμα: Απ: Βόλεϊ ΠΑΣ Γιάννινα (γυναίκες) 2021-22  (Αναγνώστηκε 10386 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Βόλεϊ ΠΑΣ Γιάννινα (γυναίκες) 2021-22
« στις: Τρι 03 Αύγ 2021 19:26 »
Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα Women's Volleyball Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Αλεξάνδρας Χαμπηλομάτη για το ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2021-22.

Η Αλεξάνδρα, η οποία αγωνίζεται στη θέση της Κεντρικού, είναι γεννημένη στις 29 Απριλίου του 1996 και έχει ύψος 1,82.

Ξεκίνησε από τη ΦΕ Ιωαννίνων (2008-2011) ενώ από το 2011 έως το 2015 αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ιωαννίνων. Το 2015 μετακόμισε στην Αθήνα και τον ΑΟ Ηλυσιακού (2015-2019), ομάδα μα την οποία πέτυχε την άνοδο από την Α2 στην Pre-League και στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών, ενώ είχε και συμμετοχή σε Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε με την ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων, πριν επιστρέψει στα Ιωάννινα, έχοντας πάρει και το πτυχίο της Φαρμακευτικής.

Το αθλητικό βιογραφικό της Αλεξάνδρας περιλαμβάνει συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων (2012-2014) με σημαντικές επιτυχίες, όπως η 5η θέση σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, 12η σε Παγκόσμιο, 2η σε Βαλκανικό και συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες Νεανίδων.

Η νέα κεντρικός του ΠΑΣ που εργάζεται και ως Φαρμακοποιός στην πόλη μας, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Είμαι πολύ χαρουμενη αφού μετά από 6 χρόνια επέστρεψα στην πόλη μου και πλέον θα αγωνίζομαι στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλιμα στην ομάδα με έμπειρες αλλά και πιο νέες παίκτριες που δημιουργούν ένα αρμονικό σύνολο και είμαι σίγουρη ότι με πολύ δουλειά και πίστη η ομάδα θα φτάσει ψηλά. Εύχομαι λοιπόν υγεία πάνω απ όλα στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να καταφέρνουμε να είμαστε στα γήπεδα, να αγωνιζόμαστε, για να πετύχουμε τους στόχους μας!

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Αλεξάνδρα!! 🏐🏐👋👋
#ΠΑΣ #SIGNED Αλεξάνδρα Χαμπηλομάτη

ΠΑΣ Γιάννινα Women's Volleyball Club
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:36 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Σαβ 07 Αύγ 2021 11:23 »
Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την 24χρονη αθλήτρια Εβίτα Καρακατσιάνη στην ομάδα μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ύψους 1,80 Θεσσαλονικιά κεντρικός σπουδάζει στο παιδαγωγικό τμήμα νηπιαγωγών Ιωαννίνων, ενώ την περασμένη σεζόν στάθηκε άτυχη καθώς τραυματίστηκε σε αγώνα προετοιμασίας της ομάδας μας, και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο. Έπειτα από περίοδο αποκατάστασης αναμένεται φέτος να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΠΑΣ.

Η Εβίτα προέρχεται από την Ελπίδα Αμπελοκήπων, και έχει κατακτήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα κορασίδων, έχει 2 συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων (1η και 3η θέση), ενώ έχει επίσης 2 κατακτήσεις Σχολικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και μία συμμετοχή σε Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Διαβάστε παρακάτω τις δηλώσεις της:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή την χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και τα μέλη της για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν μετά την επιτυχημένη επέμβαση ρήξη χιαστού που έκανα. Ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα της αποθεραπείας και με βοηθάνε να επιστρέψω στο γήπεδο. Εύχομαι η καινούργια σεζόν να είναι γεμάτη υγεία για όλους μας για να μπορέσουμε να μπούμε ξανά στους ρυθμούς μας και να αγωνιστούμε έχοντας τον κόσμο του ΠΑΣ δίπλα μας."

Εβίτα με το καλό και πάλι στο γήπεδο!

#ΠΑΣ #RENEWED

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:35 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Παρ 13 Αύγ 2021 20:05 »
Η Βαλεντίνη Σιορέντα στην Εθνική Κορασίδων!  👏👏👏

Μεγάλη επιτυχία και τιμή για τον Σύλλογό μας η κλήση της αθλήτριάς μας Βαλεντίνης Σιορέντα στην τελική επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου για την συγκεντρωτική προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο Μουζάκι από τις 17 έως τις 27 Αυγούστου 2021! 

Με υπομονή και σκληρή δουλειά καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας, οι κόποι της 15χρονης αθλήτριάς μας ανταμείφθηκαν! Μπροστά της έχει ακόμη μια πρόκληση που ευχόμαστε όλοι να ανταπεξέλθει.

Οι συμπαίχτριές της, το προπονητικό team και η διοίκηση της ομάδας μας της εύχονται Καλή Επιτυχία!

#GOVALENTINI #PAS

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:34 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 18 Αύγ 2021 17:21 »
Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με την 23χρονη λίμπερο Φανή Αδάμου, η οποία θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην ομάδα μας!

Η Φανή, η οποία είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ξεκίνησε το βόλεϊ στην ομάδα του Ηρακλή σε ηλικία 12 ετών και τη σεζόν 2016-17 κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με τον ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ πριν αποφασίσει να αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πριν απο δύο χρόνια.
Η Φανή έκανε τις παρακάτω δηλώσεις για την ανανέωση της συνεργασίας της:

''Είμαι πολύ χαρούμενη που για μια ακόμα χρονιά θα ειμαι μέλος της οικογένειας του του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό team που με εμπιστεύονται και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Εύχομαι να καταφέρουμε να μπούμε πάλι στα γήπεδα, να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να πετύχουμε τους στόχους του συλλόγου!"

#PAS #RENEWED

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:34 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Σαβ 21 Αύγ 2021 19:57 »
Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα Women's Volleyball Club είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την Στεφανία Στεφάνου για τη σεζόν 2021-22.

Η Στεφανία είναι 24 ετών με ύψος 1,76 και αγωνίζεται στη θέση της λίμπερο. Έχει τελειώσει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, που ασχολείται με τις μεταφορές, ενώ έχει ως χόμπι τους παραδοσιακούς χορούς, το cross training και το kangoo.

Η Στεφανία ξεκίνησε το βόλεϊ από την τετάρτη δημοτικού στον Ηρακλή Ιωαννίνων στις ακαδημίες (παγκορασίδες - κορασίδες- νεάνιδες και έφτασε μέχρι και την κατηγορία γυναικών με συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα). Στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΑΓΣ Ιωαννίνων όπου αγωνίστηκε σε τοπικό επίπεδο για 2 χρόνια, ενώ από το 2014 ως το 2019 αγωνίστηκε στον ΓΑΣ, με τον οποίο ξεκίνησε από το τοπικό το 2014 και την επόμενη χρόνια προβιβάστικε στην Α2, κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε για 3 χρόνια.

Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ στις πρώτες της δηλώσεις ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από 2 χρόνια αποχής επιστρέφω στον χώρο του βόλεϊ και συγκεκριμένα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μια ομαδα πολλά υποσχόμενη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τη διοίκηση, όσο και το προπονητικό team που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας.”

Στεφανία καλωσόρισες στην ομάδα! 🏐🏐👋👋 #ΠΑΣ #SIGNED Stefania Stefanou

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:33 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 26 Αύγ 2021 20:06 »
Ακόμη μια νέα προσθήκη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα είναι γεγονός!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Δασκάλου, τη γιαννιώτισσα Ακραία-Διαγώνια που θα ενισχύσει την ομάδα μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Κωνσταντίνα είναι γεννημένη στις 3 Ιουνίου του 1998 και έχει ύψος 1,81.

Η νέα αθλήτρια του ΠΑΣ ξεκίνησε το βόλεϊ στη Φ.Ε. Ιωαννίνων (2005-2011) συνεχίζοντας από το 2012 έως το 2017 στον Ηρακλή Ιωαννίνων, έχοντας σημαντικές στιγμές τη συμμετοχή της στην Εθνική Παγκορασίδων στο KIDS Festival στην Άγκυρα και στην Εθνική Κορασίδων στο Μαυροβούνιο το 2015.

Την περίοδο 2018-19 αγωνίστηκε στον Γ.Σ. Δράμας βοηθώντας την ομάδα της Μακεδονίας να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Α.Ο. Καβάλας στην Α2 Εθνική.

Η Κωνσταντίνα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω πάλι στη πόλη μου και θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ΠΑΣ. Έρχομαι με πάρα πολύ όρεξη. Ενθουσιάστηκα με τον τρόπο προσέγγισης των ανθρώπων της ομάδας και εμπιστεύομαι απόλυτα το προπονητικό team. Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να ζήσω την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της ομάδας. Εύχομαι υγεία και μόνο επιτυχίες στην ομάδα μας.

Καλωσήρθες στην ομάδα μας Κωνσταντίνα! #WELCOME

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:32 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Παρ 27 Αύγ 2021 20:44 »
Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ στα τμήματα υποδομών Βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν!

🏐 Δευτέρα 30/8, 18:00
Έναρξη αναπτυξιακών αγωνιστικών τμημάτων

🏐 Δευτέρα 30/8, 19:30
Έναρξη Ακαδημιών

☎️ 6943808092 (Μαρία Μπράγια, υπεύθυνη τμήματος)

😃😃😃🏐🏐🏐

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Τετ 01 Σεπ 2021 18:48 »
Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την 22χρονη πασσαδόρο, Αφροδίτη Σαρλή για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η Θεσσαλονικιά αθλήτρια του ΠΑΣ ξεκίνησε το βόλεϊ από την δευτέρα δημοτικού κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον Ναύαρχο Βότση. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε 3 συμμετοχές σε final4 με τα αναπτυξιακά (4η θέση) και συμμετοχή στην Α2. Στη συνέχεια αγωνίστηκε μία χρονιά στο Ανατόλια (Β’ Εθνική) πριν έρθει στα Γιάννενα για να αγωνιστέι στον ΓΑΣ για δύο χρονιές, πριν ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας.

Η Αφροδίτη που είναι και φοιτήτρια στο Χημικό Ιωαννίνων, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και ανυπομονώ να επιστρέψουμε στο γήπεδο μετά από τόσο καιρό για να εκπληρώσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και όλη την προπονητική ομάδα για την εμπιστοσύνη. Ελπίζω η χρόνια αυτή να ολοκληρωθεί με πλήρη επιτυχία και το κυριότερο χωρίς τραυματισμούς."

#PAS #RENEWED

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Οκτ 2021 17:32 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Τετ 08 Σεπ 2021 18:32 »
Παράθεση
Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Κωνσταντίνα Τζαλαλή για το ρόστερ της ομάδας τη σεζόν 2021-22.

Η 26χρονη, ύψους 1,83 αθλήτριά μας, αγωνίζεται στη θέση της διαγώνιας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας για την εκπλήρωση των στόχων της.

Η Κωνσταντίνα προέρχεται από το πρωτάθλημα της Preleague, εκεί όπου αγωνίζονταν τα τελευταία δύο χρόνια (2018-19 και 2019-20) με την ομάδα του Αιγάλεω. Έχει ακόμη αγωνιστεί με τον Ηλυσιακό, επίσης στην Preleague, με τον ΓΑΣ Ιωαννίνων (β’εθνική και Α2), καθώς και με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου (β’ εθνική και A2).

Στα highlights της καριέρας της είναι σίγουρα η άνοδος στην Α1 με την ομάδα του Ηλυσιακού το 2018, καθώς και η συμμετοχή της στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος την ίδια χρονιά στη Σαντορίνη!

Η νέα αθλήτρια του ΠΑΣ, η οποία είναι κάτοχος πτυχίου νηπιαγωγού, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσει η φετινή αγωνιστική σεζόν! Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και όλοι μαζί με δουλειά και προπόνηση θα πετύχουμε τους στόχους μας και θα τους πανηγυρίζουμε! Υγεία σε όλη την ομάδα!"

#PAS #RENEWED

Παράθεση
🏐 Οι εγγραφές των τμημάτων υποδομών βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ, για ΚΟΡΙΤΣΙΑ από 6 ετών και άνω!

🏐 Εγγραφές στο ☎️ 6943808092 (Μαρία Μπράγια, υπεύθυνη τμήματος)

#girlsvolley

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 16 Σεπ 2021 20:50 »
Σε μία ακόμη ουσιαστική ανανέωση προχώρησε η διοίκηση του PAS Giannina Women's Volleyball. Πρόκειται για την 23χρονη Άννα Τάσση η οποία θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Η Άννα, η οποία είναι απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 10 ετών στη ΦΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με την οποία κατέκτησε επί σειρά ετών τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της περιφέρειας και συμμετείχε στην Α2 εθνική κατηγορία σε ηλικία 14 ετών.

Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας μας, η οποία την αγωνιστική σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με την ομάδα του ΓΑΣ στην Α2 Εθνική κατηγορία έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση αλλά και την προπονήτρια για την ευκαιρία που μου δίνουν και υπόσχομαι απο την μεριά μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό! Ευχόμαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη αγωνιστική δράση ώστε να μπορέσουμε μαζί με τις συναθλήτριες μου να επιτύχουμε τους στόχους της ομάδας!"

#ΠΑΣ #RENEWED

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 23:37 »
Η διοίκηση του PAS Giannina Women's Volleyball ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και με την 19χρονη Λαμπρινή Μητσοπούλου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας και τη φετινή αγωνιστική περίοδο!

Η Λαμπρινή είναι γεννημένη στις 16/10/2002 και ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 8 ετών στην ομάδα του Α. Γ. Σ. Ιωαννίνων. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε για την ομάδα της ΕΛΠΙΔΑΣ Ιωαννίνων ενώ σαν αξιοσημείωτα γεγονότα στην καριέρα της έχει:

👉2 χάλκινα μετάλλια κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ
👉1 χρυσο μετάλλιο ΓΥΝΑΙΚΏΝ Β ΕΘΝΙΚΗΣ

H Λαμπρινή έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Είμαι πολυ χαρουμενη που θα είμαι και φέτος μέλος του συλλόγου του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστώ πολυ την διοίκηση και την προπονήτρια μου. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμους με υγεία".

#ΠΑΣ #RENEWED 🏐🏐👋👋

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σαβ 25 Σεπ 2021 00:29 »
Ακόμη μία ανανέωση για την ομάδα μας! Πρόκειται για τη Ράνια Ντούση, η οποία θα φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ και την επόμενη χρονιά!

Η γεννημένη στις 5 Ιουνίου του 1996 με ύψος 1.75 έχει αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο Ν. Μηχανιώνα από το 2009 έως το 2014, στον Ηρακλή Ιωαννίνων από το 2014 έως το 2015 και στην Ελπίδα Ιωαννίνων τα επόμενα 3 χρόνια, πριν φορέσει πέρσι για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΣ.

Η Ράνια έχει σημαντικές διακρίσεις στην μέχρι σήμερα καριέρα της

👉 2018-19 Χρυσό μετάλλιο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών Πρόκριση Μπαράζ Ανόδου Α2 Εθνική Κατηγορία Διοργάνωση ΕΣΠΕΔΕ

👉 2017-18 Χρυσό μετάλλιο Τουρνουά Βόλεϊ, Γυναικών Άνοδος Β Εθνική κατηγορία Διοργάνωση ΕΣΠΕΔΕ

👉 2010-11 Χρυσό μετάλλιο Τουρνουά Βόλεϊ, Παγκορασιδων. Διοργάνωση ΕΠΕΣΘ

Η 25χρονη απόφοιτη του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένω την επιστροφή στα γήπεδα μετά από 1 χρόνο αποχής λόγο των συνθηκών! Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και την προπονήτρια μας για την ευκαιρία που μου δίνουν και φέτος να συμμετέχω στην ομάδα! Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς🏐🏐!.”

#ΠΑΣ #RENEWED  🏐🏐👋👋

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 25 Σεπ 2021 16:02 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Τετ 29 Σεπ 2021 20:12 »
Η διοικούσα επιτροπή του PAS Giannina Women's Volleyball βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της 23χρονης κεντρικού-διαγώνιου Βασιλικής Ζιώγου, η οποία θα αποτελεί μέρος της ομάδας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η Βασιλική έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις ως αθλήτρια του Ηρακλή Ιωαννίνων, εκεί όπου αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2019. Συγκεκριμένα οι διακρίσεις της περιμαμβάνουν:

🏐 2 χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα παγκορασίδων ΕΣΠΕΔΕ
🏐 5 χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα κορασίδων ΕΣΠΕΔΕ
🏐 6 χρυσά μετάλλια σε πρωτάθλημα νεανίδων ΕΣΠΕΔΕ
🏐 Συμμετοχή σε κλιμάκια προεθνικής ΕΣΠΕΔΕ
🏐 2 χρυσά μετάλλια σε Β εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΕ
🏐 5 χρόνια ενεργή συμμετοχή σε πρωτάθλημα Α2 κατηγορίας
🏐 Συμμετοχή σε 4 πανελλήνια κορασίδων και σε 5 πανελλήνια νεανίδων
🏐 Συμμετοχή σε final 4 πανελληνίου πρωταθλήματος

Η Βασιλική έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Χαίρομαι που θα συνεχίσω στο ΠΑΣ και φέτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση όπως και το προπονητικό team που μου δείχνουν εμπιστοσύνη και αυτή τη χρονιά. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμους και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει ολους τους στόχους τής."

#ΠΑΣ #RENEWED

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 01 Οκτ 2021 17:30 »
Συγχαρητήρια στην υπεύθυνη ακαδημιών και προπονήτρια του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα, Μαρία Μπράγια η οποία ορίστηκε από την Ομοσπονδία, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022, ως Περιφερειακή Ομοσπονδιακός Προπονητής (ΠΟΠ) και θα αναλάβει την επίβλεψη και τις προπονήσεις των κλιμακίων και επιλεγμένων αθλητών/αθλητριών σε συνεργασία με τους αποσπασμένους ομοσπονδιακούς στην ΕΣΠΕΔΕ. 👏👏👏👏🏐🏐🏐🏐

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Σαβ 02 Οκτ 2021 19:16 »
Η Βαλεντίνη Σιορέντα και η Κατερίνα Αποστόλου, δύο παιδιά από τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας μας προωθούνται από τη φετινή χρονιά και θα αγωνίζονται και στο γυναικείο τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα! Πάντα κύριο μέλημα και σκοπός της ομάδας μας είπα ο να αναδεικνύουμε και να απαρτίζουμε τη μεγάλη μας ομάδα με νέα ταλέντα των ακαδημιών μας!

Συγχαρητήρια στα δύο μικρά της ομάδας μας! 👏👏👏👏👏

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Κυρ 03 Οκτ 2021 14:15 »
Πότε ξεκινάνε;
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Κυρ 03 Οκτ 2021 17:43 »
Δεν αργεί φαντάζομαι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Δευ 29 Νοέ 2021 22:32 »
Παράθεση
Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη νέα αγωνιστική χρονιά οι Νεάνιδες του ΠΑΣ Γιάννινα νικώντας τη Φιλία Άρτας με 3-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο (27/11) το μεσημέρι στο Κλειστό της Λιμνοπούλας.

Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την δυνατότητα να αγωνιστούν όλα τα κορίτσια και να πάρουν ευκαιρίες νέα παιδιά χωρίς προηγούμενη εμπειρία αγώνων.

Επόμενος αγώνας με τον Φιλαθλητικο Πρεβέζης στην Πρέβεζα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 02 Δεκ 2021 17:34 »
Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η Αγωνιστική       
 4/12/2021 ΠΕΑΚ ΙΩΑΝ 18:00 ΑΓΣΙ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 
 4/12/2021 ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑΣ 14:00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ-ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ 
 4/12/2021 ΑΚΔ ΑΡΤΑΣ 15:30 ΓΣ ΑΡΤΑΣ-ΑΣ ΒΟΛΙΣ 

Κ20 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
3η Αγωνιστική
5/12/2021 ΔΑΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 17:00 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 
5/12/2021 ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 13:00 ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 6
2 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 3
3 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3
4 ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 0
5 ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ 0
Ενωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Βόρειο Δυτικής Ελλάδος.

Επιτέλους ξεκινάνε και οι κοριτσάρες του βόλεϊ

Αποσυνδεδεμένος Τραγανιωτης

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Παρ 03 Δεκ 2021 14:45 »
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει εισιτήριο στο ματς του Σαββάτου στην Λιμνοπούλα;

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Παρ 03 Δεκ 2021 17:25 »
Άγνωστο

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σαβ 04 Δεκ 2021 11:33 »
Παράθεση
#ΝΕΧΤMATCH

🏐 ΑΓΣΙ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
🏐 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, 18.00
🏐 Κλειστό Γυμναστήριο Λιμνοπούλας

🏐 1η αγωνιστική Β' Εθνικής / Περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΕ

#ΠΑΣ

Παράθεση
Αυτό το Σάββατο το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με μοναδικό στόχο την άνοδο, που τόσο άδικα μας στέρησαν την προηγούμενη σεζόν.

Δίνουμε όλοι το παρών στην πρώτη αναμέτρηση της ομάδας και στηρίζουμε με την φωνή μας από την κερκίδα.

Υ.γ. Στα γραφεία του συνδέσμου μας διατίθενται κάρτες οικονομικής ενίσχυσης για το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Στηρίζουμε ΟΛΟΙ !

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ !

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ !
Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Κυρ 05 Δεκ 2021 14:59 »
Με νίκη ξεκίνησαν οι κοριτσάρες με 3-0.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Δευ 06 Δεκ 2021 23:13 »
Παράθεση
Την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (Περιφερειακό πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΕ) πέτυχαν τα κορίτσια του ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό της Λιμνοπούλας, σε ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν πολλοί φίλοι της ομάδας μας.

Η ομάδα της Μαρίας Μπράγια επικράτησε με 0-3 σετ (11-25, 6-25, 14-25) του συμπολίτη ΑΓΣΙ και μπήκε με το δεξί στην αγωνιστική σεζόν, της οποίας την έναρξη περίμεναν όλοι στην ομάδα.

Για τον ΠΑΣ αγωνίστηκαν οι αθλήτριες: Σαρλή, Δασκάλου, Χαμπηλομάτη, K. Tζαλαλή, Σιορέντα, Καρακατσιάνη, Αδάμου, Στεφάνου, Τσίπα, Μητσοπούλου, Αποστόλου, Λεράκη.

Οι Νεάνιδες του ΠΑΣ αντίθετα γνώρισαν την ήττα από την Πρέβεζα, σε ένα παιχνίδι που τα κορίτσια μας δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό, δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και δικαιολογημενα ήρθε η ήττα αυτή.

Επόμενο παιχνίδι για τις Νεάνιδες, την Κυριακή 12.30 στο Κλειστό της Λιμνοπούλας όπου θα υποδεχτούμε τον ΑΓΟ Φιλιππιάδας όπου θα διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Παράθεση
Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η Αγωνιστική       
ΑΓΣΙ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(0-3)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ-ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ(0-3α.α.)
ΓΣ ΑΡΤΑΣ-ΑΣ ΒΟΛΙΣ(1-3)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΟ ΦΙΛΙΑ                  3
2 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ        3
3 ΑΣ ΒΟΛΙΣ                  3
4 ΓΣ ΑΡΤΑΣ                  0
5 ΑΓΣΙ                           0
6 ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ                  0
7 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ -3
Το σωματείο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ έχει ένα μηδενισμό και (-3) βαθμούς.
Ενωση Σωματειων Πετοσφαιρισης Δυτικης Ελλαδος

Παράθεση
Κ20 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
3η Αγωνιστική
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(3-0)
ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 9
2 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 6
3 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3
4 ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 0
5 ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ 0

Παράθεση
Πρόγραμμα & Αποτελέσματα αγώνων (27-28/11/2021)
Κ20 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
2η Αγωνιστική
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ(3-0)
ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ(3-0)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 6
2 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 3
3 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3
4 ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 0
5 ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ 0

Παράθεση
Πρόγραμμα & Αποτελέσματα αγώνων (20-21/11/2021)
Κ20 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
1η Αγωνιστική
21/11/2021 
ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ-ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3)
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ-ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ(3-0)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σαβ 11 Δεκ 2021 14:53 »
Πρόγραμμα & Αποτελέσματα αγώνων (11-13/12/2021)
Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
2η Αγωνιστική         
 11/12/2021 ΑΚΔ ΑΡΤΑΣ 18:00  ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ ΓΣ ΑΡΤΑΣ 
 12/12/2021 ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 13:00  ΑΣ ΒΟΛΙΣ ΑΓΣΙ 
 12/12/2021 ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 15:15  ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΟ ΦΙΛΙΑ                  3
2 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ        3
3 ΑΣ ΒΟΛΙΣ                  3
4 ΓΣ ΑΡΤΑΣ                  0
5 ΑΓΣΙ                           0
6 ΑΣΚ ΘΙΝΑΛΙ                  0
7 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ -3
Το σωματείο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ έχει ένα μηδενισμό και (-3) βαθμούς.

Κ20 ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
4η Αγωνιστική
12/12/2021  ΠΕΑΚ ΙΩΑΝ 12:30 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
12/12/2021  ΑΚΔ ΑΡΤΑΣ 18:00 ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 9
2 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ 6
3 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3
4 ΑΓΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 0
5 ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ 0