Αγαπητέ κόουτς, μιας και έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και στο γκολ, μήπως να έβρισκες ένα τρόπο να "χωρέσεις" στην ενδεκάδα τον Μορέιρα;
Ξέρω είναι "τσαπατσούλης" στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά έχει δείξει - και δεν αναφέρομαι μόνο στο χθεσινό φιλικό - ότι και στη δημιουργία βοηθάει, και την κάθετη την έχει και το γκολ ψάχνει - και ενίοτε, το βρίσκει.
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό και τη λίγη φαντασία μου, θα έβλεπα ένα ανάποδο τρίγωνο στα χαφ, με τον Καραχάλιο μπροστά από τα σέντερ μπακ, και, αμέσως μπροστά του, δεξιά του τον Σιόντη ή τον Γκαρντάφσκι και αριστερά του τον Ντομίγκεθ, έτσι ώστε να βοηθούν αμυνόμενοι τα ακραία μπακ, και να καλύπτουν - "κρύβουν" τις αμυντικές αδυναμίες των Περέα και Μορέιρα, τους οποίους θα ήθελα να δω σε τριάδα μπροστά, από δεξιά τον Περέα - ούτως ή άλλως τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, από δεξιά τα κάνει - αριστερά τον Μορέιρα, και ανάμεσά τους και λίγο πιο μπροστά ίσως, τον Μίλι.
Έτσι δεν χάνεις ούτε την πίεση μπροστά, αλλά γίνεσαι και πιο απειλητικός, κρατώντας πίσω και όλη την αμυντική τετράδα των αντιπάλων και το αμυντικό χαφ τους, δυσκολεύοντας τη δική τους δημιουργία.
Κάτι ας πούμε, σε 4-3-3 ή 4-3-2-1.
Τώρα που δεν υπάρχουν αγώνες, μήπως να το δοκιμάσεις σαν σχήμα;;; Τουλάχιστον να δεις αν και πως δουλεύει...
Αλλά πάλι, ποιος είμαι εγώ που θα σου κάνει υποδείξεις...