Αποστολέας Θέμα: Ahmad Mendes Moreira  (Αναγνώστηκε 9032 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
Απ: Ahmad Mendes Moreira
« Απάντηση #25 στις: Τρι 07 Σεπ 2021 15:00 »
Οι καμαραδες επιστρέφουν γιατί ο Ολυμπιακός μαζί με την Λίβερπουλ και την Τουλούζ θα στείλουν ιδιωτικό αεροπλάνο να τους πάρει....

ΧΒ εσύ στείλε ένα γάιδαρο , κάνα skateboard ή στην καλύτερη κάνα 50αρακι Piaggio..
 :P

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Τρι 07 Σεπ 2021 16:28 »
Οι καμαραδες επιστρέφουν γιατί ο Ολυμπιακός μαζί με την Λίβερπουλ και την Τουλούζ θα στείλουν ιδιωτικό αεροπλάνο να τους πάρει....

ΧΒ εσύ στείλε ένα γάιδαρο , κάνα skateboard ή στην καλύτερη κάνα 50αρακι Piaggio..
 :P

Νομίζω - τι νομίζω δηλαδή. εξακριβωμένο 100% - ότι οι Καμαράδες επιστρέφουν γιατί ο δικός μας, ο Μπειζάνης ντε, έστειλε ήδη ή θα στείλει άμεσα, ιδιωτικό αεροπλάνο να πάρει τον Μορέιρα οπότε θα πάρει και αυτούς μαζί - είναι γνωστό ότι δεν φείδεται χρημάτων και εξόδων, ο αρχοντάνθρωπος.
Λίβερπουλ, Τουλούζ και λοιποί φτωχοδιάβολοι, εσείς στείλτε ένα ή περισσότερους γαιδάρους, κάνα skateboard ή στην καλύτερη κάνα 50αρακι Piaggio για τα λιμά σας...
Έτσι, γιατί μπορεί... B-) B-) B-)
Α στο διάλο, πάλι ξεσκέπαστος είμαι...

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Τετ 08 Σεπ 2021 19:52 »
Καλά, δεν θα επιστρέψει ο άνθρωπος μαζί με τους παίκτες του γαύρου???
Ημαρτον!
....

Αποσυνδεδεμένος Krizmanakis

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Τετ 08 Σεπ 2021 23:02 »
Βρίσκεται  στην Αθήνα σύνταυροι. Το ανέβασε στο Instagram του. Όλα καλά τελικά.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Τρι 05 Οκτ 2021 14:28 »
Παράθεση
In November 2019 Mendes Moreira was subjected to racism from opposition FC Den Bosch fans. FC Den Bosch initially tried to claim the sounds were their fans imitating crows, but later apologized for the claim.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ahmad_Mendes_Moreira

Ο παίχτης βίωσε τον ρατσισμό στο γήπεδο.

Παράθεση
Ahmad Mendes Moreira: Den Bosch apologise for 'crow sounds' statement

Ahmad Mendes Moreira (right) walks off the pitch after allegedly being subjected to racist abuse from the start of the game

Den Bosch have apologised to Excelsior Rotterdam's Ahmad Mendes Moreira for declaring the striker mistook "crow sounds" for racist abuse during Sunday's Dutch second division match.

The referee brought the players off after half an hour as a result of the abuse from a section of the home fans.

"Den Bosch were completely wrong yesterday with its initial reaction," the club said in a statement.

"It appears there was racist abuse from the stands."

On Sunday the club stated that opposition players near the De Viert stand inside their De Vliert stadium were regularly treated to a "crow concert" by the home support.

But on Monday, they said: "That reaction was a blunder for which the club apologises to everyone, in particular to Excelsior player Ahmad Mendes Moreira.

"The club is further investigating what actually happened and will make every effort to find and punish those who are guilty of this."

Dutch football authorities have also opened an investigation into the incident.

Winger Moreira, 24, who was born in the Netherlands, said he was called a "negro and cotton-picker".

"I'm just very angry and very sad that these things still happen," he added.

Prosecutors will study camera footage and work with police to establish what happened during the match in the North Brabant region.

The game, which ended 3-3 with Moreira scoring in the 44th minute, restarted after a 10-minute delay.

It is the latest incident of racism in European football in recent months, which includes the abuse of England players in a Euro 2020 qualifier in Bulgaria, while Brescia striker Mario Balotelli threatened to walk off after being targeted by monkey chants during his side's away loss to Hellas Verona in Serie A.

twitter
https://www.bbc.com/sport/football/50457235

NO TO RACISM

"Σας γαμώ όλους πατόκορφα, σας ξεσκίζω τα κωλομέρια,
βρωμερά ρατσιστικά αποβράσματα! Γιατί δεν χωράτε στον κόσμο μου, άθλια σκουλήκια!".
Αυτά θα μπορούσε να λέει ο παικταράς που τα έβαλε με μία ολόκληρη κερκίδα που τον έβριζαν για το χρώμα του.
Προτείνω ισόβιο συμβόλαιο στον Μορέιρα, για πάντα στον ΠΑΣ ρε γίγαντα! Ακόμη κι αν δεν ήξερες τα καντάρια μπάλα που ξέρεις, εγώ θα σε κρατούσα για πάντα στα Γιάννενα, αρχιδάτε Μορέιρα! Είμαι πολύ περήφανος που ανήκεις στην οικογένειά μας!
Μπράβο σου!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Πεμ 07 Οκτ 2021 17:58 »
Έπαιξε αλλαγή στη θέση του Αγκιμπού Καμαρά ο Μορέιρα
Χρόνο συμμετοχής στον αγώνα των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου Σουδάν-Γουινέα 1-1 πήρε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αχμάντ Μέντες Μορέιρα. Ο αγώνας διεξήχθη στο Μαρακές του Μαρόκου, με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα του Σουδάν, με τον Μορέιρα να γίνεται αλλαγή στο 86’ και να παίρνει τη θέση του Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού.

Η Εθνική Γουινέας θα δώσει και δύο ακόμα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα ξαναπαίξει με το Σουδάν στην πόλη Αγκαντίρ του Μαρόκου, ενώ στις 12 Οκτωβρίου στο Ραμπάτ θα αντιμετωπίσει το Μαρόκο.
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Πεμ 11 Νοέ 2021 15:01 »
Αγαπητέ κόουτς, μιας και έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και στο γκολ, μήπως να έβρισκες ένα τρόπο να "χωρέσεις" στην ενδεκάδα τον Μορέιρα;
Ξέρω είναι "τσαπατσούλης" στα αμυντικά του καθήκοντα, αλλά έχει δείξει - και δεν αναφέρομαι μόνο στο χθεσινό φιλικό - ότι και στη δημιουργία βοηθάει, και την κάθετη την έχει και το γκολ ψάχνει - και ενίοτε, το βρίσκει.
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό και τη λίγη φαντασία μου, θα έβλεπα ένα ανάποδο τρίγωνο στα χαφ, με τον Καραχάλιο μπροστά από τα σέντερ μπακ, και, αμέσως μπροστά του, δεξιά του τον Σιόντη ή τον Γκαρντάφσκι και αριστερά του τον Ντομίγκεθ, έτσι ώστε να βοηθούν αμυνόμενοι τα ακραία μπακ, και να καλύπτουν - "κρύβουν" τις αμυντικές αδυναμίες των Περέα και Μορέιρα, τους οποίους θα ήθελα να δω σε τριάδα μπροστά, από δεξιά τον Περέα - ούτως ή άλλως τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, από δεξιά τα κάνει - αριστερά τον Μορέιρα, και ανάμεσά τους και λίγο πιο μπροστά ίσως, τον Μίλι.
Έτσι δεν χάνεις ούτε την πίεση μπροστά, αλλά γίνεσαι και πιο απειλητικός, κρατώντας πίσω και όλη την αμυντική τετράδα των αντιπάλων και το αμυντικό χαφ τους, δυσκολεύοντας τη δική τους δημιουργία.
Κάτι ας πούμε, σε 4-3-3 ή 4-3-2-1.
Τώρα που δεν υπάρχουν αγώνες, μήπως να το δοκιμάσεις σαν σχήμα;;; Τουλάχιστον να δεις αν και πως δουλεύει...
Αλλά πάλι, ποιος είμαι εγώ που θα σου κάνει υποδείξεις...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Πεμ 11 Νοέ 2021 16:24 »
Δεν υπαρχει ο Σναιντερ σε αυτο το σχημα

Αποσυνδεδεμένος μπαμΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Πεμ 11 Νοέ 2021 17:00 »
Δεν υπαρχει ο Σναιντερ σε αυτο το σχημα
:)) :)) :)) B-) B-) B-)

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Τρι 23 Νοέ 2021 12:00 »
https://youtu.be/DAw7pLjErPk?t=459

Το πέμπτο πόνεσε πολύ  :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 01:54 »
Παράθεση
In November 2019 Mendes Moreira was subjected to racism from opposition FC Den Bosch fans. FC Den Bosch initially tried to claim the sounds were their fans imitating crows, but later apologized for the claim.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ahmad_Mendes_Moreira

Ο παίχτης βίωσε τον ρατσισμό στο γήπεδο.

Παράθεση
Ahmad Mendes Moreira: Den Bosch apologise for 'crow sounds' statement

Ahmad Mendes Moreira (right) walks off the pitch after allegedly being subjected to racist abuse from the start of the game

Den Bosch have apologised to Excelsior Rotterdam's Ahmad Mendes Moreira for declaring the striker mistook "crow sounds" for racist abuse during Sunday's Dutch second division match.

The referee brought the players off after half an hour as a result of the abuse from a section of the home fans.

"Den Bosch were completely wrong yesterday with its initial reaction," the club said in a statement.

"It appears there was racist abuse from the stands."

On Sunday the club stated that opposition players near the De Viert stand inside their De Vliert stadium were regularly treated to a "crow concert" by the home support.

But on Monday, they said: "That reaction was a blunder for which the club apologises to everyone, in particular to Excelsior player Ahmad Mendes Moreira.

"The club is further investigating what actually happened and will make every effort to find and punish those who are guilty of this."

Dutch football authorities have also opened an investigation into the incident.

Winger Moreira, 24, who was born in the Netherlands, said he was called a "negro and cotton-picker".

"I'm just very angry and very sad that these things still happen," he added.

Prosecutors will study camera footage and work with police to establish what happened during the match in the North Brabant region.

The game, which ended 3-3 with Moreira scoring in the 44th minute, restarted after a 10-minute delay.

It is the latest incident of racism in European football in recent months, which includes the abuse of England players in a Euro 2020 qualifier in Bulgaria, while Brescia striker Mario Balotelli threatened to walk off after being targeted by monkey chants during his side's away loss to Hellas Verona in Serie A.

twitter
https://www.bbc.com/sport/football/50457235

NO TO RACISM

"Σας γαμώ όλους πατόκορφα, σας ξεσκίζω τα κωλομέρια,
βρωμερά ρατσιστικά αποβράσματα! Γιατί δεν χωράτε στον κόσμο μου, άθλια σκουλήκια!".
Αυτά θα μπορούσε να λέει ο παικταράς που τα έβαλε με μία ολόκληρη κερκίδα που τον έβριζαν για το χρώμα του.
Προτείνω ισόβιο συμβόλαιο στον Μορέιρα, για πάντα στον ΠΑΣ ρε γίγαντα! Ακόμη κι αν δεν ήξερες τα καντάρια μπάλα που ξέρεις, εγώ θα σε κρατούσα για πάντα στα Γιάννενα, αρχιδάτε Μορέιρα! Είμαι πολύ περήφανος που ανήκεις στην οικογένειά μας!
Μπράβο σου!

Η νύχτα με την μέρα.

Το σκοτάδι με το φως.

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Κυρ 12 Δεκ 2021 02:23 »
Σήμερα τα έδωσε όλα ο Μορέιρα με την κερκίδα και κυρίως τα πιτσιρίκια. Μπράβο σε όλους. Ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Τρι 14 Δεκ 2021 11:34 »
Αυτός ξέρει μπάλα αλλά μοιάζει σαν κάτι να τον "κρατάει" από το ξεπέταγμα. Αόρατες τιράντες Γουινέας ξερωγω...

Αύριο σκοράρει, μας δίνει το τρίποντο και μετά ας πάει σε όλα τα νηπιαγωγεία του λεκανοπεδίου για αναμνηστικές φωτογραφίες.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Τετ 27 Απρ 2022 21:51 »
Ρήξη μηνίσκου και τέλος η σεζόν για τον Μορέιρα
Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι κάθε προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα επιφυλάσσει και από μία έκπληξη. Συνήθως τα νέα δεν είναι καλά, αλλά κι αν είναι κρατάνε μόνο λίγες μέρες.

Αυτήν τη φορά η ατυχία χτύπησε την «πόρτα» του Αχμάντ Μέντες Μορέιρα, που υπέστη ρήξη μηνίσκου στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας με τον Θεσπρωτό και η χρονιά γι’ αυτόν κλείνει πρόωρα. Ο διεθνής με τη Γουινέα μεσοεπιθετικός είτε χρειαστεί χειρουργείο είτε όχι, θα απαιτηθούν 3 με 4 εβδομάδες για να επανέλθει, οπότε δεν θα προλάβει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού το πρωτάθλημα τελειώνει στις 17 Μαΐου.

Ο Μορέιρα θα κάνει μαγνητική την Πέμπτη (28/4) και από εκεί θα κριθεί αν θα χρειαστεί χειρουργείο στο γόνατό του ή όχι.
super-fm.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Πεμ 28 Απρ 2022 08:44 »
Τελικά, μεγάλη απογοήτευση αυτός ο παίκτης. Έδειξε κάποια πράγματα σε ενα-δυο ματς, που μας έκαναν να πιστεύουμε ότι το κατέχει το τόπι και μετά άφαντος.
Κρίμα για τον τραυματισμό του, αλλά θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα. Μαζί με τον Σνάιντερ ήταν οι μεγαλύτερες τρύπες στο ρόστερ. Οπότε για να υπάρξει αναβάθμιση της ομάδας, θα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλους παίκτες για τη νέα σεζόν.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Πεμ 28 Απρ 2022 14:27 »
Νομίζω ότι ο Μορέιρα έχει κάποια καλά στοιχεία όπως σουτ και πάσα. Το σώμα του όμως δε τον βοηθάει καθόλου στο παιχνίδι. Ο Π.Α.Σ θέλει πλάγιους που να γυρίζουν να βοηθάνε στην άμυνα και να μπορούν να βγουν γρήγορα στην κόντρα επίθεση. Ο Μορέιρα δε μπορεί να το κάνει αυτό λόγω ταχύτητας και σωματοδομής. Φοβάμαι ότι μετά το τραυματισμό ίσως χειροτερέψει κιόλας η φυσική και σωματική του κατάσταση. Ίσως θα ήθελα να τον δω μετά από ολόκληρη προετοιμασία με την ομάδα σε τι κατάσταση θα είναι και τι μπορεί να προσφέρει. Δεν είμαι και σίγουρος για τη βελτίωση του όμως.

Αποσυνδεδεμένος paslim

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Πεμ 28 Απρ 2022 19:00 »
Τέλος αυτός, ψάχνουμε ταχυδυναμικούς παίκτες στυλ Περέα, αυτοί ταιριάζουν στην ομάδα και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα στη θέση του τον ΚΟΝΡΑΑΝΤ του εργοτέλη.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Πεμ 28 Απρ 2022 22:10 »
Δεν ξερω ρε συνταυροι ,μπορει να εχετε και δικιο και να ειμαι εγω λαθος. Εμενα παντως αυτος ο παιχτης μου αρεσει πολυ. Το εχει. Παιχτης παλαιας κοπης του ρομαντικου ποδοσφαιρου. Αντε ρε μπουλη και του χρονου θα παραμιλανε ολοι.Περαστικα ρε γιγαντα. Αν και θα φανει σαν ιεροσυλια, μου θυμιζει πολυ τον Λοκο στην πρωτη του χρονια που ηταν σαν χαμενος. Δεν ειμαι εγω ο ειδικος, ο κοουτς ξερει καλυτερα ,εγω ομως τον γουσταρω πολυ. Νομιζω φετος δεν ειχε ξεκαθαρο ρολο .Τον πιστευω πολυ.

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Παρ 29 Απρ 2022 15:08 »
Τέλος αυτός, ψάχνουμε ταχυδυναμικούς παίκτες στυλ Περέα, αυτοί ταιριάζουν στην ομάδα και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα στη θέση του τον ΚΟΝΡΑΑΝΤ του εργοτέλη.
Kαλομελετα και ερχεται  :P
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 00:47 »
Αντε ρε παιχτουρα, τωρα που μπηκες στο κλιμα της ομαδας, θελω να με δικαιωσεις.Ολοι περσι ,ακομα και φετος τον υποτιμουσαν και τον υποτιμουν. Ευτυχως αυτοι λιγοστευουν. Ο μαγκας ειναι παιχτουρα παλιας κοπης ,αλλα θελει πολυ δουλεια σε θεματα τακτικης. Ακομα καλυτερα ευχομαι ρε παιχταρα . Για παντα εδω.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Πεμ 20 Οκτ 2022 11:56 »
Συμφωνώ και θεωρώ οτι ήταν πολύ άτυχος που και τις δύο χρονιές τραυματίστηκε ο Πεδρο. Η σέντρες του είναι μία και μια για φορ σαν τον Κοντε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Παρ 21 Οκτ 2022 09:21 »
Όντως φέτος αρχίζει να δείχνει θετικά στοιχεία. Καμία σχέση με την περυσινή ανυπαρξία του. Μακάρι να συνεχίσει και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Πεμ 22 Δεκ 2022 12:59 »
Θέλω να σταθώ για λίγο στον αγαπημένο μου Μορέιρα.
Το ματς που έκανε ψες δεν υπάρχει. Βγαλμένο από τα πιό υγρά όνειρα των φίλων της Ομάδας μας!
Ο τρόπος που κατέβαζε τη μπάλα, η ταχύτητα με την οποία "γλίστραγε" ανάμεσα στους αμυντικούς του κωλόγαβρου, οι σακούλες που μοίραζε στο "ένας με έναν" και τέλος η τρελή ντρίμπλα που έκανε, εάν θυμάμαι καλά, στον συμπαθή παικταρά Φορτούνη! Μιλάμε αυτή δεν ήταν "ποδιά", ήταν το απάυγασμα της ποδοσφαιρικής καλλιτεχνίας! Είμαι σίγουρος ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιονέλ Μέσι ζήλεψε λιγάκι την ενέργεια αυτή!
Δεν με πειράζει καθόλου το εάν έχει κοιλιά, εξάλλου νομίζω ότι τέτοια είναι η σωματοδομή του. Ας κάνει τέτοια ματς και ας του φτάσει και στον αστράγαλο! Για την κοιλιά του λέω, πονηρούληδες. Την άλλη... τη σέρνει!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Πεμ 22 Δεκ 2022 13:23 »
Κάποιοι τα λέγαμε από πέρυσι για αυτόν τον παίχτη. Δεν ήταν τυχαίος για να έπαιζε όπου έπαιζε. Και επίσης έχει κουράσει αυτό με τα παραπανισια κιλά. Τα βλέπετε κάπου; Εδώ κάποιος χθες έγραψε ότι ο Μορέιρα γύρισε χειρότερο απ' ότι πριν από τη διακοπή. Πόσο ωραία δικάζουμε στο ημίχρονο και μετά αποθεωνουμε. Λες και απαγορεύεται να κάνει εμένα κακό ματς (ή ημίχρονο) και αυτός. Φυσικός ηγέτης μπροστά, κουβαλάει την ομάδα, όλοι αυτόν ψάχνουν και παίρνει πάρα πολλές προσπάθειες. Είναι και παίχτης έδρας. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να λένε για τους κώλους οι μισοί

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Πεμ 22 Δεκ 2022 13:58 »
Για ένα ακόμα παιχνίδι ο MVP.

Τι κοιλιά ρε παιδιά και βλακείες, το σπριντ που έχει ο Μορειρα δεν το έχει κανείς άλλος στην ομάδα.
Εκτός του ότι είναι πρώτος σε ασίστ και έχει βγάλει και τουλάχιστο 5 ακόμα που με έναν καλό φορ θα μετρούσαν μέσα.

Μπορεί να κουράστηκε λίγο στο τέλος αλλά είχε πάρει όλο το παιχνίδι πάνω του.

Ο παίχτης είναι η μισή ομάδα φέτος, αν δεν ήταν αυτός θα μας κλαίγανε οι ρέγγες.

Μπράβο  AHMAD MENDES MOREIRA