Αποστολέας Θέμα: Ιωνικός  (Αναγνώστηκε 7176 φορές)

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Ιωνικός
« στις: Σαβ 25 Σεπ 2010 01:19 »
Ο πρωην πρόεδρας-αντιπρόεδρας της Ηλιούπολης
δεν έχει να πληρώσει...??? Μπά!!!

Παράθεση
Αποχή από τις προπονήσεις στον Ιωνικό

Την απόφαση να μην κατέβουν στις προπονήσεις μέχρι νεοτέρας αποφάσισαν οι παίκτες του Ιωνικού.
Οι "κυανόλευκοι" παραμένουν απλήρωτοι (μισθούς, δόσεις συμβολαίων) από το ξεκίνημα της σεζόν, με αποτέλεσμα να κινηθούν δραστικά προκειμένου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα τους.
Η απόφαση των παικτών πάρθηκε στις 23/9 το πρωί στο γήπεδο και αν δεν αλλάξει κάτι, η αποχή θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο (25/9).

Παρόλα αυτά, την Κυριακή (26/9) οι παίκτες θα αγωνιστούν κανονικά στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
contra.gr
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #1 στις: Παρ 01 Οκτ 2010 23:31 »

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του Ιωνικού ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος, καθώς η διοίκηση των Νικαιωτών θεώρησε τον έμπειρο γκολκίπερ ως υποκινητή της απεργίας που έκαναν οι παίκτες ζητώντας την καταβολή των οφειλομένων.

Περίπου δέκα ημέρες έχουν περάσει από τότε που ο Ρουμάνος μέσος Νικολάε Μιτέα κατήγγειλε στα ΜΜΕ της πατρίδας του ότι δέχτηκε επίθεση από «φουσκωτούς» στα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός, όταν κλήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο με αποδοχές μικρότερες αυτών που του είχαν προταθεί αρχικά. Η διοίκηση των Κυανολεύκων διέψευσε κατηγορηματικά τις καταγγελίες του, αλλά λίγα 24ωρα αργότερα είχε να αντιμετωπίσει απεργία των ποδοσφαιριστών για οφειλές. Ωστόσο, θεώρησε υποκινητή της ενέργειας αυτής τον Αντώνη Παναγιωτόπουλο , για αυτό ο έμπειρος γκολκίπερ κλήθηκε την Τετάρτη (29/09) να λύσει το συμβόλαιό του.

Στο «διαζύγιο» που θα οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα δίνουν άλλη διάσταση οι πληροφορίες που διέρρευσαν χθες και οι οποίες διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ. Σύμφωνα με αυτές, ο Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του, αφού δεν έχει πληρωθεί από το καλοκαίρι. Τότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δύο εύσωμοι κύριοι που ήταν στα γραφεία απείλησαν τον τερματοφύλακα των Νικαιωτών να συναινέσει στη λύση της συνεργασίας, με τους τόνους να ανεβαίνουν επικίνδυνα. Για καλή τύχη του ποδοσφαιριστή εκείνη την ώρα αποχωρούσε από τα γραφεία της εταιρείας του ο πρώην μεγαλομέτοχος Χρήστος Κανελλάκης, ο οποίος φρόντισε να εκτονωθεί το κλίμα και να αποχωρήσει σώος ο 35χρονος γκολκίπερ.

«Τα διαψεύδω όλα κατηγορηματικά», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, και πρόσθεσε: «Είμαι νέος στο ποδόσφαιρο και δέχομαι από παντού πόλεμο. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει». Επιβεβαίωσε, πάντως, ότι η συνεργασία με τον Παναγιωτόπουλο θα λυθεί χωρίς να κάνει γνωστούς τους λόγους.Η «Εξέδρα» προσπάθησε να επικοινωνήσει και με τον τερματοφύλακα των Νικαιωτών, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
exedrasports.gr

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #2 στις: Παρ 07 Ιαν 2011 20:33 »
Παράθεση
Παραίτηση Χαραλαμπίδη!

Την παραίτησή του από την προεδρία του Ιωνικού ανακοίνωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, το μεσήμερι της Παρασκευής (7/1).

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αποφάσισε να αποχωρήσει από την προεδρία των «κυανόλευκων» για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Αναμφισβήτητα, οι αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του που είχαν γίνει εντονότερες το τελευταίο διάστημα «άνοιξαν» συντομότερα την πόρτα της εξόδου...



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ αλλά και ως μέτοχος της ομάδος που αγοράσαμε τον Αύγουστο από την Οικογένεια Κανελλάκη ανακοινώνω σήμερα την παραίτησή μου από τις παραπάνω θέσεις που κατέχω.

Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι προσωπικοί και επαγγελματικοί ενώ υπήρχε και η διαφωνία μου με κάποιους συνεργάτες-μέτοχους που με ανάγκασε να οδηγώ μόνος μου «το καράβι».

Ο κόσμος του Ιωνικού να μην ανησυχεί γιατί έχουμε δρομολογήσει την επόμενη μέρα και θα ενημερωθούν άμεσα. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν στο έργο μου μέχρι σήμερα».

Για την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
gazzetta.gr


Τον ξετρυπωσαν απο την κρυψωνα του στα δημοσιογραφικα οι κοκοι προχτες με τα Τρικαλα και τον πηραν στο κατοπι με ψιλες και φτυσιες ως μαριονετα του Κανελακη και κομπιναδορικο περιφερομενο μπροστινο λαμογιο του στοιχηματικου  κυκλωματος...

Ο αριστερος στην φωτογραφια ειναι το.. τρελλο αγορι  ::)
 
Βαγγελας κι υποτακτικοι απ την αλλη, τον υποδεχονταν στο ματς το δικο μας ως σημαινον κι αξιολογο προσωπο...

Και καναν λεει συζητησεις επιπεδου... και καμαρωναν και σαν γυφτικο σκεπαρνι μετα για την υψηλη γνωριμια..

Οχι οτι δεν ξεραν τι και πως βεβαια, ξεραν κι αυτοι οπως ξερουν κι αλλοι...

Αλλα ειναι ψιλα γραμματα αυτα για μερικους... οπως και σε τι ατραπους εχει μπει η ομαδα με αυτα και με κατι αλλα τετοια παρομοια κονε, καθοτι για το καλο, γιναμε σοφοτεροι... και καναμε την βουτια στα βαθεια

Κατα τα λοιπα εχουν και αξιες οι μερικοι

Δε λεν καλυτερα οτι αποθημενο το ειχαν, σε αυτο πιστευουν για την ομαδα και τωρα που βρηκαν με ποιον, το δικαιολογουν και το προωθουν;

Και τα δημοσιοφραφα... ποκ ποκ ποοοοκ :stop:


50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #3 στις: Παρ 07 Ιαν 2011 23:09 »
-Kαλά,
το κόκκινο φωτάκι όξω απο την πόρτα
το είχε ανάψει απο τον Σεπτέμβριο, η κωλογειτονιά...

-Προχτές οι πάουερ ρεηντζερς
δεν είδαν μάτς επειδή δεν σφραγισαν εισιτήρια...

-Το παλεύουν ακόμα
γιατί υπάρχουν μεγαλύτερα καφενεία
ας είναι καλά ο Σαλευράκιας και ο θίασός του...

-Αι στο σιγά σιγά...

-Αντε να αδειάζουμε
κορυδαλλοι και μπουρδέλα
εκει στα τοπικά, ντέρμπι με τα Πράσινα Πουλιά
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #4 στις: Παρ 07 Ιαν 2011 23:15 »
rangers.gr

Μηνύσεις Χαραλαμπίδη σε φιλάθλους!
07.01.2011

Οσο ο ΟΠΑΠ είχε τα παιχνίδια του Ιωνικού στο κουπόνι του, δούλευε το σύστημα. Μόλις ο Ιωνικός βγήκε έξω από τα κουπόνια, κάτι χάλασε. Ο τέως πλέον πρόεδρος του Ιωνικού Κώστας Χαραλαμπίδης, μήνυσε φιλάθλους του Ιωνικού ζητώντας... 300.000 ευρώ απ' τον καθένα για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα! Τόσα σου λείπουν ρε θηρίο;

Φυσικά η ιστορία των μηνύσεων είναι αστεία. Ο καθένας μπορεί να μηνύσει κάποιον και να ζητάει δισεκατομμύρια ευρώ. Ομως ο κ. Χαραλαμπίδης άθελά του, μας έκανε μια καλή πάσα.

Ο Σύνδεσμος ενημερώνει τον κακήν κακώς εκδιωγμένο πρόεδρο ότι θα πάρει απάντηση με τον ίδιο τρόπο. Ολοι ανεξαιρέτως οι κάτοχοι διαρκείας θα τον μηνύσουν για εξαπάτηση, καθώς τους πούλησε χαρτόνια αντί για διαρκείας. Χαρτόνια, που δεν έχουν καν τη σφραγίδα της ΕΠΑΕ και δεν αναγνωρίζονταν την Τετάρτη από τον εκπρόσωπο της διοργανώτριας αρχής που βρισκόταν στο γήπεδο. Φίλαθλοι που πλήρωσαν εισιτήριο διαρκείας και τους απαγορεύτηκε η είσοδος από την ΕΠΑΕ με την αιτιολογία ότι το εισιτήριο χωρίς τη σφραγίδα ήταν πλαστό. Από αύριο ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε τα ασφράγιστα διαρκείας για να κατατεθούν μηνύσεις κατά του κ. Χαραλαμπίδη. Οποιος μη οργανωμένος φίλαθλος του Ιωνικού κατέχει τέτοιο χαρτόνι, καλείται να περάσει από τα γραφεία του Συνδέσμου.

Φυσικά δεν θα μείνουμε εκεί. Οι φίλαθλοι που δέχθηκαν φραστική επίθεση την Τετάρτη από τον κ. Χαραλαμπίδη και τους συνοδούς του, θα καταθέσουν μηνύσεις κατά του τέως προέδρου. Υπάρχουν πολλές δεκάδες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν την φραστική επίθεση που έγινε τόσο στο χώρο του γηπέδου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο κατά την αποχώρησή του.

Θα γίνει επίσης ενυπόγραφη καταγγελία στο υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ από τους φιλάθλους που αγόρασαν διαρκείας και δεν τους δόθηκε απόδειξη. Υποθέτουμε ότι ο κ. Χαραλαμπίδης θα πρέπει να προσκομίσει στο ΣΔΟΕ αποδείξεις από τα 250 διαρκείας που επικαλέστηκε πολλές φορές στις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ. Ο Σύνδεσμος θα προσκομίσει πολύ περισσότερα διαρκείας. Ευχόμαστε πάντως, να έχει έστω κι αυτές τις 250 αποδείξεις ώστε να μην κατηγορηθεί για φοροδιαφυγή, αδίκημα το οποίο είναι πολύ βαρύ στις μέρες μας.

Ο κ. Χαραλαμπίδης είχε την ευκαιρία να φύγει και να ξεχαστεί γρήγορα. Επέλεξε έναν δρόμο όμως, τον οποίο με ευχαρίστηση θα ακολουθήσουμε.

RANGERS CLUB

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #5 στις: Παρ 07 Ιαν 2011 23:28 »
PAS-o-media: Από τους οργανωμένους του Ιωνικού και πριν τις σημερινές εκατέρωθεν ανακοινώσεις, είχε προηγηθεί και σχετική με τα διαδραματισθέντα στο παιχνίδι Ιωνικός - Τρίκαλα  ανακοίνωση. Η εξής


rangers.gr

Πάρτε δρόμο τώρα

Το προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα του αγώνα με τα Τρίκαλα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην είχε "προβλέψει" το διπλό. Σημασία έχουν όσα έγιναν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι. Ο "πρόεδρος" της ΠΑΕ Ιωνικός Κώστας Χαραλαμπίδης με πρόσχημα τη μη σφράγιση των εισιτηρίων, θέλησε να κρατήσει έξω από το γήπεδο τους οπαδούς του Ιωνικού.

Φυσικά οι συμβουλάτορές του δεν τον ενημέρωσαν ότι κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τον οικοδεσπότη έξω από το σπίτι του. Το γήπεδο της Νεάπολης είναι το σπίτι των οπαδών του Ιωνικού και στο σπίτι κουμάντο κάνει ο νοικοκύρης, όχι ο ξένος εισβολέας. Στην περίπτωση που κάποια ΠΑΕ δεν σφραγίσει τα εισιτήρια, τότε η είσοδος είναι ελεύθερη για όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προπλήρωσει όλους τους εντός έδρας αγώνες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιωνικός είχε άλλη γνώμη και χρειάστηκε να διαπιστώσει ιδίοις όμασι ότι στη Νεάπολη το μόνο που έχει σημασία, είναι η γνώμη των Rangers. Κάποια σάιτ έγραψαν ότι επιτράπηκε η είσοδος στους κατόχους διαρκείας, όμως αυτό είναι ψέμα. Οι πόρτες παρανόμως ήταν κλειστές για όλους.

Φυσικά η ΠΑΕ Ιωνικός βρέθηκε προς στιγμήν αντιμέτωπη και με ποινικές ευθύνες, αφού πολλοί ήταν οι κάτοχοι των διαρκείας που ήθελαν να κάνουν μηνύσεις όταν βρήκαν κλειστές τις πόρτες. Το υποχρεωτικό άνοιγμα της θύρας από τον κόσμο έσωσε την ΠΑΕ Ιωνικός από πολλά δικαστικά έξοδα που θα επιβάρυναν ακόμη περισσότερο το φετινό... μπάτζετ.

Οι οπαδοί του Ιωνικού όχι μόνο μπήκαν στο γήπεδο, αλλά πέταξαν έξω και τον Κώστα Χαραλαμπίδη, που γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στην παρέμβαση των Rangers που συγκράτησαν τον μαινόμενο κόσμο. Το γιατί η ΠΑΕ Ιωνικός ήθελε τον κόσμο έξω από το γήπεδο είναι κάτι που χρήζει ανάλυσης. Κάποιοι, βλέποντας τους παίκτες του Ιωνικού να αλλάζουν πασούλες στο δεύτερο ημίχρονο ενώ τα Τρίκαλα έπαιζαν με 10 παίκτες, γελούσαν. Κάποιοι άλλοι έλεγαν ότι η ΠΑΕ Ιωνικός ήθελε να περάσει μηνύματα. Σημασία έχει ότι όποια κι αν ήταν η αφορμή γι' αυτή την απόφαση, οι εμπνευστές της είδαν ότι δεν είναι εφαρμόσιμη.

Το μήνυμα του κόσμου είναι ένα: Κοροϊδία τέλος, δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό το παραμικρό. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Από εδώ και μπρος ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς σε όποιον κοπρίτη τολμήσει να παίξει με το όνομα του Ιωνικού. Το επόμενο εντός δεν θα γίνει Τετάρτη μεσημέρι, ας το έχουν οι ενδιαφερόμενοι στο μυαλό τους.

Οι Rangers δεν θα αφήσουν κανέναν να παίξει με την ιστορία της ομάδας. Το όνομα του Ιωνικού είναι ιερό και κάθε προσπάθεια βεβήλωσής του θα συντριβεί. Οσο παίξατε, παίξατε. Μαζέψτε τα πράγματά σας και δρόμο τώρα.

RANGERS CLUB
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #6 στις: Παρ 07 Ιαν 2011 23:35 »
Την ιστορία των ... πώς τους λένε
δεν την ξέρω.
Ρωτήστε HarmPaς  Νικαιω ... μπερμπατοτραφή.

Η ιστορία του Ιωνικού είναι ... ιστορία.

Κανέλα και Γαρύφαλο.

Η οικογένεια παίζει από χρόνια ρέστα.

Κάποτε μοίραζε δωράκια στις επαρχίες.

Ακου, έπαιξε Ευρώπη ...

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #7 στις: Δευ 10 Ιαν 2011 05:17 »
dikisports.blogspot.com
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Τι θα απογίνουμε χωρίς τον μπουφετζή;

Παραιτήθηκε ο μπουφετζής-πρόεδρος της ομάδας της Football League.

Δεν άντεξε άλλο τη διαπόμπευση.

Ή μήπως το επερχόμενο ξύλο;
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #8 στις: Δευ 10 Ιαν 2011 09:27 »
Άλλη μια ομάδα-σίχαμα που θα πάρει ότι της αξίζει...  βρέ ούστ πουθενάδες θρασύδειλοι...
Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #9 στις: Τρι 08 Μάρ 2011 23:59 »
sport-fm.gr
Παράθεση
Κίνδυνος υποβιβασμού για Ιωνικό, Κόρινθο

Σε μπελάδες μπαίνουν τόσο ο Ιωνικός, που αγωνίζεται στη Football League, όσο και η Κόρινθος, η οποία πρωταγωνιστεί στη Football League 2. Σύμφωνα με απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, εάν οι δύο ομάδες δεν τακτοποιήσουν οικονομικές οφειλές προς ποδοσφαιριστές που είχαν παλιότερα στις τάξεις τους, πέραν του προστίμου, θα μηδενίζονται και θα τους αφαιρούνται τρεις βαθμοί σε κάθε ματς.

Αναλυτικά:

«Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΤΡΕΪ ΝΙΚΟΛΟΦ ΑΝΤΡΕΕΦ κατά του Τ.Α.Π. με την επωνυμία «Τ.Α.Π. Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ». Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την ανταίτηση του Τ.Α.Π. κατά του ποδοσφαιριστή. Υποχρεώνει το καθού – ανταιτόν να καταβάλλει στον αιτούντα – καθού η ανταίτηση, το τελεσιδίκως επιδικασθέν ποσό των 830,00 ευρώ (καθαρά) και των 12.000,00 ευρώ (άνευ φόρων), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την εξόφληση, πλέον ποσού 6.640,00 ευρώ (καθαρά) και ποσού 3.000,00 ευρώ (άνευ φόρων), καθώς και το ποσό των 300,00 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 350/2010 αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., σε έξι ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης καταβλητέας την 11.03.11 και των υπολοίπων την αντίστοιχη ημέρα των επόμενων μηνών.

Επιβάλλει στο καθού – ανταιτόν, για την περίπτωση της μη εμπρόθεσμης καταβολής, έστω και μιας εκ των ανωτέρω δόσεων, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή ως άνω εξόφληση του συνολικού ποσού των 22.770,00 ευρώ στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης τριών βαθμών.

2. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την με αρ. πρωτ. της Ε.Π.Ο. 31290/2010 αίτηση του ποδοσφαιριστή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ».

Υποχρεώνει την καθής Π.Α.Ε. στην άμεση εξόφληση - καταβολή προς τον αιτούντα του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των 22.280,00 ευρώ, και δη νομιμοτόκως για το ποσό των 9.304,00 ευρώ από την επίδοση της προσφυγής, ήτοι από 05.07.2010, καθώς και του ποσού των 300 ευρώ για τη δικαστική του δαπάνη, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθμ. 538/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο.

Επιβάλλει στην καθής Π.Α.Ε., για την περίπτωση της μη αμέσου ως άνω εξοφλήσεως του συνολικού ποσού των 22.580,00 ευρώ, τις εξής ποινές: α) της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ανωτέρω ποσού στον αιτούντα ποδοσφαιριστή και β) της αφαίρεσης δυο βαθμών».

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Συνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #10 στις: Πεμ 10 Μάρ 2011 04:36 »
το "αστείο"  σε αυτές τις υποθέσεις έχει να κάνει με τον τρόπο που διαφοροποιούν τις αποφάσεις , Αν μπορεί κάποιος ας εξηγήσει πως για την ίδια οφειλή έχει στην μία περίπτωση ποινή -3 και στην άλλη -2 ανά αγώνα!!!!!
Το πραγματικά αστείο όμως είναι ότι το παραπάνω δεν έχει καμμία σημασία καθώς οι αποφάσεις εφαρμόζονται σπάνια και ... επιλεκτικά !

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #11 στις: Δευ 21 Μάρ 2011 22:59 »
Τα έργα κι οι ημέραι των «επενδυτών»

Ενημερωθείτε για τις επενδύσεις τους και βοηθήστε να απαλλαγούμε από αυτούς

Το καλοκαίρι του 2010 η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε τη μεταβίβαση των μετοχών σε ομάδα 10 «επενδυτών» με επικεφαλής τον Κώστα Χαραλαμπίδη. Η ταυτότητα των «επενδυτών» για λόγους που γνωρίζει μόνο ο Χαραλαμπίδης παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, οπότε δόθηκε στη δημοσιότητα το μετοχολόγιο. Μέχρι στιγμής, 8 μήνες μετά την «πώληση» αγνοείται το ΦΕΚ της μεταβίβασης της εταιρείας. Αντί αυτού, η ΠΑΕ Ιωνικός εμφανίζει ΦΕΚ στο οποίο δημοσιεύθηκε απλά η αλλαγή της σύνθεσης του Δ.Σ. το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύει ότι όντως πουλήθηκε η εταιρεία.

Την εποχή που γινόταν γνωστή η πώληση της ΠΑΕ στον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο τελευταίος εμφανιζόταν ως… αρτοβιομήχανος. Μια απλή αναζήτηση όμως στο Εθνικό Τυπογραφείο αποδεικνύει ότι ο «επενδυτής» ουδεμία σχέση έχει με την αρτοβιομηχανία, η οποία ανήκει στον θείο του και δύο ακόμη συνέταιρούς του. Ποιο ακριβώς είναι το επάγγελμα του Κώστα Χαραλαμπίδη;

Σύμφωνα με το μετοχολόγιο που εμφάνισαν στα μέσα Ιανουαρίου, ο καθένας από τους 10 μετόχους κατέχει μετοχές αξίας 220.000 ευρώ. Εχει ελεγχθεί το πόθεν έσχες τους;

Οι νέοι «επενδυτές» μπήκαν δυναμικά.

-   Ανακοίνωσαν μεταγραφές ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Μόνο που ξέχασαν να τους πληρώσουν και οι περισσότεροι έφυγαν καταγγέλλοντας δημόσια την οικονομική αφερεγγυότητα της διοίκησης. Κάποιοι από αυτούς, όπως ο Μιτέα κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση μπράβων!!!

-  Προχώρησαν σε ανακατασκευή του χλοοτάπητα της Νεάπολης. Μόνο που ξέχασαν να πληρώσουν τον εργολάβο, ο οποίος παράτησε το γήπεδο και σήμερα μετατρέπεται ξανά σε χωράφι.

-  Ξεκίνησαν την πώληση των διαρκείας, εισπράττοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μόνο που εκτός από το ότι δεν έκοψαν αποδείξεις για την είσπραξη των χρημάτων, περισσότερα από τα μισά διαρκείας ήταν ασφράγιστα από τη διοργανώτρια αρχή. Τα διαρκείας μπορεί να μην τα σφράγισαν, σφράγισαν όμως τις θύρες απαγορεύοντας την είσοδο των κατόχων των διαρκείας στο γήπεδο. Και γιατί να μην το κάνουν αφού ήδη έχουν προεισπράξει το αντίτιμο των αγώνων;

Τα προβλήματα φάνηκαν από νωρίς, όταν οι παίκτες του Ιωνικού για πρώτη φορά στην 46χρονη ιστορία της ομάδας, κατέβηκαν σε απεργία. Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Χαραλαμπίδης διαβεβαίωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Χρήστο Κανελλάκη, ο τελευταίος εμφανιζόταν σαν εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ιωνικός σε συνεδρίαση της ΕΠΑΕ δημιουργώντας μάλιστα επεισόδιο με τον Χριστοβασίλη.

Ο κόσμος έκανε υπομονή κι έδινε πίστωση χρόνου στον Χαραλαμπίδη. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όμως ξεχείλισε το ποτήρι. Ο κόσμος που είχε πάει στο γήπεδο για τον αγώνα, είδε έκπληκτος τον Χρήστο Κανελλάκη να εισβάλλει στα αποδυτήρια της ομάδας! Λίγο αργότερα, οι ξένοι παίκτες βγήκαν έξω (!!!) και ο Ιωνικός για πρώτη φορά μετά από 21 ολόκληρα χρόνια κατέβηκε στο γήπεδο χωρίς να έχει ούτε έναν (1) ξένο στη σύνθεσή του!!! Σε εκείνο μάλιστα το παιχνίδι παρουσιάστηκε εξωφρενική στοιχηματική δραστηριότητα, με περισσότερα από 300.000 ευρώ να έχουν παιχτεί μόνο σε μία ξένη εταιρεία, κάνοντας την απόδοση του διπλού να κατρακυλήσει στο 1.20 λίγο πριν κλειδωθεί το παιχνίδι. Από τότε ο ΟΠΑΠ δεν συμπεριέλαβε ξανά αγώνα του Ιωνικού στα κουπόνια του. Τα 300.000 ευρώ που παίχτηκαν αντιστοιχούν στο σύνολο των χρημάτων που πονταρίστηκαν σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Β’ Εθνικής!!! Το δυσάρεστο όμως είναι ότι καμία εφημερίδα δεν ασχολήθηκε, όχι μόνο με τη στοιχηματική προέκταση – βασικό στοιχείο που χρησιμοποιεί η ΟΥΕΦΑ – αλλά ούτε καν από το γεγονός ότι σε έναν αγώνα ντέρμπι ο Ιωνικός δεν είχε ούτε ένα ξένο στη σύνθεσή του.

Η οργή ξεχείλισε και η ΠΑΕ Ιωνικός ανακάλυψε ένα καινούργιο κόλπο για να αποφύγει την αποδοκιμασία των φιλάθλων. Σταμάτησε να σφραγίζει εισιτήρια, κρατώντας τον κόσμο έξω από το γήπεδο. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι δόσεις προς την εφορία. Φυσικά η έλλειψη χρημάτων που επικαλείται η ΠΑΕ Ιωνικός δεν την εμπόδισε να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφές. Πώς γίνεται να υπάρχουν οφειλές και την ίδια στιγμή να γίνονται μεταγραφές;

Τα ερωτήματα, αμείλικτα:

-  Εφόσον έχει πουληθεί η ομάδα, που είναι το ΦΕΚ; Της πώλησης, όχι της… αλλαγής σύνθεσης Δ.Σ.

-  Εχει ελεγχθεί το πόθεν έσχες των «επενδυτών»; Τι επάγγελμα κάνουν; Η οικονομική τους κατάσταση δικαιολογεί την κατοχή μετοχών αξίας 220.000 ευρώ έκαστος; Εχουν ελεγχθεί τα ποινικά τους μητρώα;

-  Πώς κατάφερε η ΠΑΕ Ιωνικός να κάνει μεταγραφές από τη στιγμή που δεν σφραγίζει εισιτήρια λόγω οφειλών στην εφορία; Πώς πήρε ενημερότητα για τις μεταγραφές και όχι για τα εισιτήρια;

- Με ποιο δικαίωμα η ΠΑΕ Ιωνικός και η ΕΠΑΕ κλείνουν τις θύρες σε φιλάθλους που έχουν προπληρώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες και τους τελευταίους μήνες τους απαγορεύεται η είσοδος λόγω οικονομικής αφερεγγυότητας της εταιρείας προς το Δημόσιο; Ποιος θα αποζημιώσει τους φιλάθλους που πλήρωσαν αλλά μένουν έξω από το γήπεδο με αποκλειστική ευθύνη της ΠΑΕ Ιωνικός;

- Από τη στιγμή που όλοι είναι απλήρωτοι, εκκρεμούν οι πληρωμές προς το ΙΚΑ και την εφορία, που πήγαν τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εισέπραξε η ΠΑΕ Ιωνικός από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις επιχορηγήσεις;

Φαίνονται φυσιολογικά όλα αυτά;

Ψάξτε, αναζητήστε, ασχοληθείτε, δεν μπορεί να εμφανίζονται κομήτες και να παίζουν με την ιστορία ιστορικών συλλόγων. Δεν μπορεί να παίζουν με την υπομονή των φιλάθλων. Δεν είναι οι φίλαθλοι αλήτες, η πραγματική αλητεία φοράει γραβάτες.

Βοηθήστε να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τους «επενδυτές» που έχουν γεμίσει τις ομάδες μας και οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο στον πάτο. Ηρθαν και δεν έχουν σκοπό να φύγουν. Ολοι μαζί θα τους κάνουμε να γυρίσουν από εκεί που ήρθαν.

RANGERS CLUB - Π. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 289, ΝΙΚΑΙΑ - www.rangers.gr

http://rangers.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=326%3Ao-laos-toy-ionikoy-milise&catid=34%3Asoccer-news&Itemid=88
 
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 135
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #12 στις: Παρ 08 Απρ 2011 16:21 »
http://www.gazzetta.gr/football/greece/item/1054708443-Διαλύονται-Ιωνικός-και-Εθνικός

Η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών του Ιωνικού και 10 του Εθνικού, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, μετά από καταγγελία της Καλλιθέας και της Αναγέννησης Καρδίτσας για πλαστά δικαιολογητικά!





«Βόμβα» στη Football League, καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία 24 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Ιωνικός και 10 της ΠΑΕ Εθνικός Μάνης, που εκδόθηκαν τη μετεγγραφική περίοδο Ιανουαρίου 2011, λόγω δολίας έκδοσής τους σύμφωνα με το άρθρο 34 παράγραφος 1γ του ΚΑΠ Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων! Η ΠΑΕ Καλλιθέα αρχικά και στη συνέχεια η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είχαν καταθέσει ενστάσεις σχετικά με τα δικαιολογητικά που είχε προσκομήσει στην αρμόδια εφορία και στο αρμόδιο παράρτημα του ΙΚΑ η Νικαιώτικη και η Πειραιώτικη ΠΑΕ, με τα οποία εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Η ΠΑΕ Καλλιθέα, μάλιστα, πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς προσέφυγε και στην αρμόδια Επιτροπή Ιδιότυτας και Μεττεγγραφών της ΕΠΟ και δικαιώθηκε.


Τα έγγραφα εστάλησαν από την ΕΠΟ στις αρμόδιες υπηρεσίες, προκειμένου νε εξεταστεί η νομιμότητά τους και αποδείχτηκε ότι η ΠΑΕ Ιωνικός δεν είχε δικαίωμα να προβεί σε μετεγγραφές τον περασμένο Ιανουάριο, όπου απέκτησε 24 ποδοσφαιριστές, επειδή ουσιαστικά δεν είχε ενημερότητα! Έτσι, με την απόφαση 663/11 της Επιτροπής ανακαλούνται τα δελτία αυτών των ποδοσφαιριστών, ενώ αποστέλλει τον φάκελο της υπόθεσης στα αρμόδια όργανα και τιμωρεί την ΠΑΕ με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ. Με τις ίδιες ποινές τιμωρήθηκε και η ΠΑΕ Εθνικός Μάνης! Η Επιτροπή αθώωσε την ΠΑΕ Θρασύβουλος, για την οποία είχε προσφύγει η ΠΑΕ Καλλιθέα με τις ίδιες κατηγορίες.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού των οποίων τα δελτία ανεκλήθησαν είναι οι εξής:

Καπρανάς Νικόλαος
Κίτος Βασίλειος
Σεντεμέντες Ιωάννης
Μαντζανάς Βησσαρίων
Κλειτσάκης Γεώργιος
Κυπριανού Ανδρέας
Thomas Joel
Μανιάτης Χρήστος
Λαμπρόπουλος Ιωσήφ
Παλαγγίνης Χρήστος
Vulka Andi
Χατζής Μιχαήλ
Τριανταφύλλου Αθανάσιος
Κοξαράκης Στυλιανός
Παναγόπουλος Ιωάννης
Μπενετάτος Δημήτριος
Θέμελης Αστέριος
Ρες Βασίλειος
Καλολήρου Απόστολος
Χατζηγιαννάκος Ευγένιος
Αβραμίδης Ματθαίος
Κατσικάρης Δημοσθένης
Μιχαήλ Σπυρίδων
Ανυφαντάκης Βενιζέλος

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού των οποίων τα δελτία ανεκλήθησαν είναι οι εξής:

Ρούσσος Όθωνας
Καρλόπουλος Κύδων
Mendy Vincent
Olondo Utcmumbe
Fafana Adama
Παναγόπουλος Παναγιώτης
Ντούλιας Γεώργιος
Rimkevicius Arturas
Σωτηρίου Δημήτριος
Damiano Marcelo

στο καλο κ να μην ξαναρθετε power rangers...
και ειναι κ η μοναδικη ομαδα που δεν κερδισαμε στους 2 αγωνες...κωλογειτονια
για εθνικο...καλα ξεμπερδεματα..
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 08 Απρ 2011 16:33 από Siciliano »
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #13 στις: Κυρ 19 Ιούν 2011 22:42 »
-Βαράτε βιολιτζήδες....

Παράθεση
Ιωνικός κατά ΕΠΟ

Κυριακή 19/06/11

Καυστική ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί για αγωγές κατά της ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας ζητά την παραίτηση του προέδρου της Ομοσπονδίας και προειδοποιεί για ότι θα αντιδράσει έντονα σχετικά με το ζήτημα των ομάδων που έχουν παρουσιάσει παραποιημένα έγγραφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι ποινικές διώξεις ακούγεται ότι δεν συμφωνούν με τις αθλητικές διώξεις. Οι ομάδες είναι διαφορετικές και υπάρχουν όπως λέγεται και τέσσερις ομάδας από τη Σούπερ Λιγκ των οποίων το φάκελο τους τον πήρε στα χέρια του ο γνωστός αρεοπαγίτης δικαστής που τυχαία συνδέεται με το ποδόσφαιρο σε πρώτο βαθμό συγγένειας, αφού ο αδερφός του έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος σε ομάδες της Σούπερ Λίγκας, ενώ πρόσφατα προτάθηκε και για πρόεδρος της Λίγκας. Βλέπουμε εντέχνως να αποκρύπτεται η εικόνα της Α' Εθνικής, ενώ διοχετεύετε στον Τύπο όλες τις ομάδες Football League και Football League 2. Καλό είναι να μας πει η ΕΠΟ ποιες είναι και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και να διώξει τα σύννεφα!

Αν συνεχιστεί αυτό μέσα στην εβδομάδα θα αναγκαστούμε να κάνουμε αγωγές για παράβαση καθήκοντος της Ομοσπονδίας και των υπαλλήλων της, έχοντας σύσταση συμμορίας με σκοπό το κέρδος! Δόλια συμπεριφορά είναι όταν έχει εκδώσει κάτι κάποιος μόνος του όπως μία αστυνομική ταυτότητα και όχι δελτία που εσείς εκδόσατε και αποστείλατε πάντα με βάση τις επιβλέψεις του κ. Κουρίδη που ήταν προϊστάμενος του κ. Καραγκιόζη. Ο κ. Κουρίδης δεν ήξερε τίποτα και έχουμε φτάσει αισίως στις 21 ομάδες και αποκρύπτονται εντέχνως οι ομάδες Α' Εθνικής για τους δικούς σας λόγους και φωτογραφίζεται μόνο τον Ηρακλή. Η ΕΠΟ για τους κ.κ Κουρίδη και Καραγκιόζη άσκησε ποινικές διώξεις μιας και ήτανε οι υπεύθυνοι; Ταλαιπωρείτε τις ομάδες γι' αυτά που δημιουργήσατε.

Δυσφήμιση είναι η λειτουργία της ΕΠΟ βάσει αυτών των πρακτικών και αποφάσεων. Οι λέξεις εχεμύθεια, αξιοκρατία, ισονομία δεν υπάρχει στο λεξικό σας! Γιατί δεν έχει γίνει ανάκληση των δελτίων στις άλλες ομάδες; Γιατί δεν επιβάλατε τα πρόστιμα;

Το άρθρο 20 μήπως είναι σε άλλον αθλητικό νόμο άλλης χώρας; Πως είναι δυνατόν να μην έχετε ζητήσει εξαίρεση του συγκεκριμένου αρεοπαγίτη αφού  υπάρχει το ασυμβίβαστο; Ποιές είναι οι άλλες τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λιγκ που αποκρύπτετε; Αν όχι γιατί υπάρχει φάκελος όπως λένε στην Εισαγγελία; Κύριε Πρόεδρε σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και κοιτάξτε γύρω σας και όχι προς τις ομάδες. Θέλετε το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά; Δεν ξέρατε; Δεν θέλατε να ξέρετε; Ευθύνεται ο Καραγκιόζης και δεν ευθύνεται ο προϊστάμενος του Κουρίδη;

Με την στάση σας είσαστε η δυσφήμιση του αθλήματος και μας έχετε προβάλει σε όλη την υφήλιο για το θέμα αυτό. Δεν σας είδαμε να διαψεύδετε όσα βγαίνουν από την Ομοσπονδίας σας και αφορούν ομάδες Β' και Γ' Εθνικής.

Για την Α' Εθνική μας λέτε τι έδειξε ο έλεγχος και ποιος πήρε τον φάκελο που σας επεστράφει ξανά; Μας λέτε γιατί ενώ επί 30 μέρες δεν σας απαντούσαν οι φορείς γιατί δεν επιβάλατε ποινές; Ελπίζουμε να μην έχουμε δικαστικές διαμάχες στα πολιτικά δικαστήρια αλλά αν αυτός είναι ο δρόμος να είσαστε σίγουροι ότι θα είναι μακρύς!

Φτάσαμε να ακούμε για δόλια και μη δόλια συμπεριφορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες δεν είχανε δόλια συμπεριφορά όπως εσείς την βαπτίσατε κ. Κουρίδη για να καλύψετε την απόφαση αίσχος υπερ της Τρίπολης με την οποία δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι! Παραιτηθείτε λοιπόν ώστε να ισχύσει ο νόμος διότι και το κλείσιμο της ΕΠΟ ανήκει σε παγκόσμια πρωτοτυπία και μοναδική! Ευχόμαστε για την έμπνευση σας να σας πάρει η FIFA για νομικό σύμβουλο, αλλά δυστυχώς γελάνε μαζί μας και μαζί σας!

Οι οικονομικές ζημιές που έχουν υποστεί οι ΠΑΕ από αυτή την κωμωδία θα κληθείτε να τις καλύψετε και τα πολιτικά δικαστήρια δεν είναι αθλητικά! Αφήστε τον δικαστή να κάνει τη δουλειά του, διότι το μόνο που λέει αριστέρα και δεξία είναι ότι: "Εγώ δέχομαι πιέσεις, ώστε να επικαλεστώ το δεδικασμένο και να τιμωρηθούν όλες οι ομάδες βάσει της απόφασης του Ηρακλή". Γιατί; Είναι σοβαρά αυτά; Διαψεύστε τα!

Έχουμε ενημερώσει σχετικά την ΕΠΑΕ και επειδή εκκρεμούν οι υποθέσεις που έχουν βαθμολογικό χαρακτήρα, θα ασκήσουμε αγωγή και στην Ομοσπονδία μας γιατί τη μη τήρηση του νόμου! Θυμίζουμε δε ότι αυτό που βρήκατε για μας σε τρεις μέρες το ψάχνετε ενάμιση μήνα για τους άλλους!

Σας θυμίζουμε δε ότι έχουμε εκφράσει επίσημα την ανησυχία μας για διαβατήρια παικτών που έχουνε βαπτιστεί Ευρωπαίοι! Έχουμε εκφράσει την απορία μας για το που πάνε τα λεφτά που εισπράξατε από τις ομάδες για όλες αυτές τις μεταγραφές που θεωρείτε άκυρες! Έχουμε εκφράσει τις απορίες μας, γιατί ο πρόεδρος της ΕΠΟ μιλάει με δημοσιογράφους και όχι με τους ιδιοκτήτες! Έχουμε εκφράσει τις απορίες μας γιατί ενώ υπάρχει νόμος δεν τηρείται! Τα λάθη κύριοι δεν καλύπτονται με λάθη και όλοι οι νόμοι δεν έχουν τα ίδια χρόνια ποινής! Η ΕΠΟ δεν έκανε τη δουλειά της και οι ομάδες βάσει των καιρών το εκμεταλλεύτηκαν. Υπάρχει συνεργασία; 21 ομάδες τύπωναν μόνες τους δελτία κ. Κουρίδη; Είναι 21 και πόσες της Σούπερ Λιγκ; Ο κ. Πιλάβιος ξέρει τι παρέδωσε στην εισαγγελία! Γιατί δεν έκανε τις αντίστοιχες αθλητικές διώξεις η ΕΠΟ;

Οι ομάδες που σας ήρθανε από την Εισαγγελία βάσει των πληροφοριών που εσείς αφήνετε να διαρρέουν είναι μόνο τέσσερις! Από τη Β' και τέσσερις από την Α'! Και από τη Γ' αυτές που είναι με 2 έκπληξη! Πιο γρήγορα μαθαίνουν οι δημοσιογράφοι παρά οι εμπλεκόμενοι-ενδιαφερόμενοι!

Ετοιμαστείτε γι' αυτό που έρχετε διότι ο μόνος δρόμος να καθαρίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αγαπητέ πρόεδρε είναι να παραιτηθούν οι υπεύθυνοι και να διωχθούν και αυτοί ποινικά! Δηλώσεις μελών που αποχωρούν από την Ομοσπονδία δείχνουν τι μέλλει γενέσθαι και μέλη με ιστορία που είμαστε σίγουροι ότι και αυτοί αλλά θα λέγανε αν ήταν σε καλή σχέση με την Ομοσπονδία!

Η ΠΑΕ Ιωνικός μέσω των μετόχων της θα αναγκαστεί να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη, ενώ πλέον θα πρέπει ανοιχτά να στείλουμε στην ποινική δικαιοσύνη τους υπεύθυνους του τμήματος μεταγραφών αφού δεν τους στείλατε εσείς και αφού δεν τους κάλεσε κάποιος εισαγγελέας αυτεπάγγελτα! Μάλλον θα βιαζόταν κάποιος κάπου κάποτε να "εξαφανίσει" κανένα φάκελο ομάδων Σούπερ Λιγκ, για να μην μεγαλώσει το σκάνδαλο! Καιρός να ανοιχτούν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων και τα τηλέφωνα αυτών!

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω ας διαψευστούν, αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια πλέον, διότι είναι μόνοδρομος!»
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 07 Ιούλ 2011 21:14 »
Παράθεση
Οριστικός υποβιβασμός για Εθνικό-Ιωνικό
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις του Εθνικού και του Ιωνικού και πλέον οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στην Football League 2.
   07 Ιουλ. 2011 14:50
Μετά την καταγγελία που είχαν κάνει η Καλλιθέα και η Αναγέννηση Καρδίτσας  για παράνομη συμμετοχή νεοαποκτηθέντων στις δύο ομάδες, η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, αποφάσισε την ποινή του υποβιβασμού τους Πειραιώτες και τους Νικαιώτες.
 
Η ποινή δεν άλλαξε και μετά την έφεση που κατέθεσαν οι δύο ομάδες και την Πέμπτη η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις.
 
Πιο αναλυτικά:
  Δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ και του Προέδρου ΚΩΝ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ κατά της υπ΄ αριθμ. 277/22-6-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE–LEAGUE 2 της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
 
Απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση κατά πλειοψηφία του μειοψηφούντος έχοντας την γνώμη ότι έπρεπε να γίνει δεκτή κατ΄ ουσία, να εξαφανισθεί η προσβαλλομένη απόφαση, να εξετασθεί κατ ουσία η υπόθεση και να επιβληθεί στην εκκαλούσα η πειθαρχική ποινή του υποβιβασμού στην αμέσως επόμενη κατώτερη κατηγορία.SPORT24

Επεσε ο ιωνικος ρε παιδια?
 επεσε ο 24>25
 κλαιω
...απ τα γελια :P

ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΛΟΜΑΔΑ >:(
 

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 07 Ιούλ 2011 21:28 »
Παράθεση
ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΛΟΜΑΔΑ

μηπως θες να πεις ''γειτονια''? ;)
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.091
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 07 Ιούλ 2011 21:46 »
Ο Ιωνικός καλά έκανε κ έπεσε γιατί μια ζωή ήταν στην λαμογία κ την γλίτωνε στο παρά.
Κρίμα όμως για τον Εθνικό.Ιστορική ομάδα-συμπαθής κ τελευταία με καλές σχέσεις με εμας.Κρίμα να πέφτει Γ΄ο Εθνικός κ να παίζουν Β' κάτι Επανωμές
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος mike71

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.943
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 07 Ιούλ 2011 22:35 »
Παράθεση
ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΟΛΟΜΑΔΑ

μηπως θες να πεις ''γειτονια''? ;)

Το 2003 μετα το 3-2 επι του ΜΠΑΟΚ (εστω κ αν στο τελος του αγωνα επικρατησε ο αγραφος κανονας κατα τον οποιο ο ενδιαφερομενος σκυλιαζει κ ο αδιαφορος δεν βαζει τα ποδια του στη φωτια)
ειπα υπαρχει κ θεος ομως λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο (της παραγκας)
μεσα σε 2 μερες ηρθαν τα πανω κατω
το 24 εγινε μεγαλυτερο του 25
η αδικια κ ο νομος της παραγκας επικρατησε
η απογοητευση ηταν μεγαλη γιατι γνωριζαμε οτι η ομαδα μπαινει σε μεγαλες περιπετειες
που θα απειλουσαν την ιδια την υπαρξη της (αληθεια φανταζεται κανεις πως θα ηταν ο κοσμος  μας χωρις τον ΠΑΣ?
ποσες συνηθειες θα επρεπε να κοψουμε απ την καθημερινοτητα μας?)
προσωπικα περασα στενοχωρια εκεινο το καλοκαιρι γιατι ειδα να πηγαινουν χαμενες πολλες θυσιες  (παντου με την ομαδα  τρεξιμο εξοδα κλπ)
Μπορει επι της ουσιας ο ιωνικος να ηταν ενας τροχος στην αμαξα της διαφθορας αλλα ωστοσο πικραθηκαμε  κ απογοητευτηκαμε κ πολλοι στοχοποιησαμε αυτη την ομαδα (εγω σιγουρα)
Δυστυχως περναμε  σαν χωρα μια κριση κ το ποδοσφαιρο μας δεν εξαιρειται οπως κ η ομαδα μας  κ ισως καποιοι να μας λοιδωρησουν
Σημερα ομως αποδοθηκε δικαιοσυνη κ αν καποια στιγμη βρεθει κ ο ΠΑΣ με αναλογες συμπεριφορες να τιμωρηθει
το σημερα ομως ειναι σημερα
κ το καρκινωμα μας αδειασε τη γωνια
 στα τσακιδια λοιπον κολο -ομαδα -γειτονια -οπαδοι -γηπεδο.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Ιούλ 2011 22:38 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #18 στις: Παρ 08 Ιούλ 2011 00:30 »
Υπάρχουν και πιο κάτω κατηγορίες.Η γ είναι πολύ για αυτούς.Στα τοπικά είναι καλύτερα.Στην δ παίζουν και οι γείτονες.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #19 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 19:19 »
Παράθεση
Επίσης στην Δ' Εθνική υποβιβάζονται και οι Εθνικός Πειραιώς, Ιωνικός που δεν κατέθεσαν καν φάκελο στην ΕΕΑ.
sports.in.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.817
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #20 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 21:29 »
εκει να σαπισετε βρωμιλοι.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.085
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #21 στις: Δευ 26 Σεπ 2011 22:37 »
έχει και πιο κάτω.....

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #22 στις: Τρι 27 Σεπ 2011 20:58 »
27/09/11    19:13        Επιμέλεια: Θωμάς Μίχος

Χθες τον υποβίβασαν, σήμερα του έδωσαν προθεσμία!!!         
Παράθεση
Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Η ΕΕΑ ενώ χθες (26/09) ανακοίνωσε τον υποβιβασμό του Ιωνικού στην Δ’ Εθνική, καθώς δεν του χορήγησε πιστοποιητικό, σήμερα (27/09) με νέα ανακοίνωση της επανήλθε και έδωσε προθεσμία μίας εβδομάδας στην ομάδα της Νίκαιας για να καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Football League.

Συγκεκριμένα μετά από συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους της ΕΕΑ άνθρωποι του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ιωνικός, πήραν παράταση μέχρι την Δευτέρα 3/10 και ώρα 12.00 το μεσημέρι για να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να διασφαλίσουν έτσι την άδεια συμμετοχής τους στην Football League 2. Απαιτείται μετοχολόγιο, στοιχεία του Δ.Σ., εγγυητική επιστολή και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ακολούθησαν επαφές των παραγόντων των Νικαιωτών για να διαπιστωθεί το ύψος της οφειλής στο ΙΚΑ. Εν συνεχεία, θα καταβληθούν τα χρήματα που οφείλει η ΠΑΕ στο ΙΚΑ για να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα. Πλέον, στον Ιωνικό αισιοδοξούν πως όλα θα πάνε καλά και ότι τελικώς η ομάδα θα μπορέσει να μετάσχει στην Football League 2.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται…
bluearena.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #23 στις: Τρι 08 Νοέ 2011 04:46 »
Απο μενα ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια των rangers που πηραν την ομαδα τους στις πλατες τους κ ουσιαστικα αυτοι την κατεβασαν στο περιφερειακο. Παραδειγμα προς μιμηση. Παλια ειχαμε ψιλο διαφορες για ενα φεγγαρι, τωρα παει εσβησε πιστευω κ το σωστο να λεγεται.

Αποσυνδεδεμένος zissis

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 305
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός
« Απάντηση #24 στις: Τρι 08 Νοέ 2011 11:53 »
Δεν σβήνουν οι διαφορές με τους κανίβαλους της Νίκαιας όσα χρόνια και αν περάσουν.
Όταν πηγαίνεις από 10 χρονών να βλέπεις τον ΠΑΣ εκεί μέσα έχεις περάσει πολλά.
Και όπως λέει ο φίλος πιο πάνω "έχει και πιο κάτω κατηγορίες"
Ουστ
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...