Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 7272 φορές)

Αποσυνδεδεμένος serifis1980

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1η αγωνιστική
« Απάντηση #100 στις: Κυρ 12 Σεπ 2021 23:21 »
Πολύ καλή άμυνα, πολύ καλή κάλυψη, αλλά επιθετικά με γιόμα πάλι πάμε...σαν τον παλιό καλό καιρό. Ας ελπίσουμε ότι ήταν η ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού σήμερα και τίποτα παραπάνω. Γενικά όμως από δημιουργία πάσχουμε.

Μπράβο στα παιδιά!!!πολύ καλό για την ψυχολογία αυτή η νίκη αλλά το ματς με τα βαζέλια θέλει την ίδια αντιμετώπιση.

Αβίαστα λάθη σήμερα παραλίγο να στοιχίσουν, τυχεροί σε αυτό αλλά αν τα συνεχίσουμε θα το πληρώσουμε ακόμα και με αντιπάλους light.

Κάθε αγωνιστική ένα βαθμό τουλάχιστον για τους 30 σύνολο. Από κει και πέρα ότι πάρουμε κέρδος θα είναι!!!!

ΥΓ1 Να στείλουμε κανα σπόρο πατάτας στα μπαοκια για φύτεμα στην τουμπα. Αν είχαμε εμείς τέτοι γήπεδο ακόμα θα γαβγιζαν στα κανάλια.

ΥΓ2 Πέδρο μας εκανες και δακρύσαμε πάλι. Τα λέμε το Σάββατο στους Ζωσιμάδες

Αποσυνδεδεμένος Evangelost

• Newbie
  • *
  • United we stand….Divided we fall
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 00:00 »
 :pashat:

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ για άπειρους λόγους!!!!

Να αναφέρω λίγα πραγματάκια από την πρώτη επίσημη εμφάνιση κι εγώ..

1. Με εντυπωσίασε το γεγονός που ο Μεταξάς επέμεινε στο 4-4-2 σε όλο το ματς. Στο κέντρο ήμαστε 2 εναντίον 3ων σε όλο το ματς, όμως υπήρχαν όσο μπορούσαν οι ακραίοι με σωστές αλληλοκαλύψεις. Η τακτική προσέγγιση έδειξε πως παρόλο που δεν έχουμε μεγάλη ποιότητα παικτών στο κέντρο, με μια έξυπνη συνεργασία των δύο προωθημένων θα τους κάναμε κάποια στιγμή την ζημιά όπως και έγινε!

2. Η ομάδα χρειαζόταν μια ένεση αυτοπεποίθησης ώστε σιγα σιγά να απελευθερωθούν οι παίκτες και να αρχίσουν να παίρνουν πρωτοβουλίες από εδώ και πέρα καθώς ακόμη δείχνουν συγκρατημένοι και μουδιασμένοι

3. Μου αρέσει ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς του Γκαρντάφσκι και του Περέα ( παρόλο που γκρινιάζει συχνά), η τακτική προσήλωση του Σνάιντερ ο οποίος χρειάζεται παιχνίδια και ο Μορέιρα που έχει ποδοσφαιρικές αρετές όμως πρέπει να χάσει λίγη από την μπυροκοιλιά του! Όσο για τους υπόλοιπους λίγο πολύ τους γνωρίζαμε και έδειξαν πως δίνουν ότι μπορούν με βάση τις δυνατότητες τους για την ομάδα όπου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα και επιμένω σε αυτό!

4. Ο βασικός κορμός μας έχει 6-7 παίκτες που μπορούν να σταθούν πολύ ικανοποιητικά όπου με κάποιες προσθήκες από λαβράκια (καθώς το μπάτζετ είναι αρκετά χαμηλό) μπορούν να ανεβάσουν ακόμα πιο πολύ το επίπεδο. Αυτό ο Μεταξάς το γνωρίζει και είμαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον του στην ομάδα μας

5. Ο ΠΑΣ θα παίξει πολύ πιο επιθετικό ποδόσφαιρο στην πορεία! Είμαι σίγουρος για αυτό με βάση τον τρόπο προσέγγισης του κόουτς.
Πρέπει πρώτα να αποκτήσουν ανάσες οι παίκτες, ομοιογένεια, ατομική βελτίωση και δουλειά στην τακτική. Αυτά προσπαθεί να φτιάξει όλο αυτό το διάστημα και κάνει ότι καλύτερο μπορεί με βάση το υλικό που έχει.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

:pashat:

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 00:57 »
Τεράστια νίκη
Πέδρο Κόντε .....σημαία
Τρέλανε μας

Δύο πράγματα θα γράψω....και αυτά γιατί θα τα έγραφα κι αν χάναμε

1.καμμια σχέση επιθετικά φέτος με περισυ
Φέτος οι επιθετικοί μας είναι πολύ ποιοτικοί

2.καμμια σχέση όμως κ η ανάπτυξη μας....δεν είδα αυτοματισμούς κ η μπάλα έφευγε μπροστά με τρόπο που ο περσινός προπονητής δεν ήθελε με τιποτα να βγαινει

Περιμένω ακόμα 3-4 αγώνες για να διαμορφώσω άποψη
Χαμηλά το κεφάλι οι παίχτες....δεν θέλει πολύ να πετάξεις τους κόπους της Τούμπας

Πολύ πάθος οι παίχτες

Α ρε Γιάννεναρα

Συνδεδεμένος Kun

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 01:51 »
Τόσους μήνες είχαμε ηρεμήσει από τις ταχυκαρδίες, τις κραυγές και είχαμε βρει τον ύπνο μας. Τώρα πάλι τα ίδια ρε ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ άντε να κοιμηθούμε σήμερα και άντε να δουλέψουμε αύριο και όλη τη βδομάδα μέχρι να έρθει το επόμενο ματς.  B-) B-) B-)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ομάδα μας για την εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη. Όσο πρόλαβα να δω μου άρεσε, η ομάδα έστω και αν το αγωνιστικό πλάνο είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι.  Περιμένω να δω και άλλα ματς έτσι ώστε να αποκτήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Μπράβο στην ομάδα που στον πανηγυρισμό αφιερώσανε το γκολ στον καλύτερο Έλληνα δεξί μπακ Μανώλη Σάλιακα και μετά αρχίσανε τα happy birthday και ντάμπα ντούμπα για τη συνουσία μές την Τούμπα.

Γκολ στο ντεμπούτο στην επιστροφή του ο Assassino της καρδιάς μας. Αυτά μόνο οι θρύλοι σαν τον Πέδρο και τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα κάνουν!

Ευχαριστούμε θερμά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και βοήθησε με τον "τρόπο" του για τη σημερινή νίκη. Μακάρι όταν ξαναπαίξουμε με τα σκουλήκια στο Χαριλάου να κάνει μια επίσκεψη.

Αναμαίνω με μεγάλο ενδιαφέρον "έγκυρο ρεπορτάζ" για το κλίμα στην ομάδα από το sportime.

Υ.γ: Λουτσέσκου πονάς?!?!

:pas: ΚΑΙ  :mono:
"Πατρίδα σαν τον ήλιο σου, ήλιος αλλού δε λάμπει"
PAS Giannina 1966 Toros Locos
ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 06:51 »
Μεγάλη Νίκη!

Τους γλεντήσαμε!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 09:07 »
Η περυσινή ομάδα που έπαιζε αυτό που έπαιζε και άρεσε σε όλους μας τελείωσε.
Έφυγαν παίκτες και προπονητής, ότι είδαμε και το χαρήκαμε, είδαμε
ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

Η φετινή είναι μια νέα ομάδα, που κατέβηκε χτες στο πρώτο παιχνίδι με άσχημα απολέσματα στα φιλικά, με γκρίνια από όλους μας.
Δεν έχουμε υπομονή και δυστυχώς η γκρίνια φτάνει στην ομάδα

Υπό αυτό το πρίσμα, τεράστια νίκη ψυχολογίας χτες, νίκη τόνωσης ηθικού, νίκη διωξίματος του άγχους, νίκη που δίνει και 3 βαθμούς, μην τον ξεχνάμε τον στόχο του προέδρου.

Στα του ματς.
Σφιχτή άμυνα με αντεπιθέσεις, νομίζω από το τρίτο ματς (Ιωνικό) και μετά θα δούμε πως θα παίζουμε.
Καλοί οι μπροστινοί δυο, αλλά πρέπει να αρχίσουν να βρίσκονται και να συνεργάζονται.
Η άμυνα πολύ καλή, όλες οι επιθέσεις όμως από τα δεξιά.
Ο Πιρσμαν μου φαίνεται ότι είναι πίσω σε σχέση με πέρυσι.
Ας ελπίσουμε να ανέβει το παλικάρι.

Έχουμε τον βαζελο το Σάββατο, πρώτη φορά σε χαλί τα τελευταία 10-15 χρόνια (Για να μην παραπονιούνται για κάτι, μετά την ήττα τους το λέω)
Πάμε γερά
 :mono:

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 09:52 »
Οι αλλοι περιμεναν να μας κερδισουν με τον Μητσοτακη στην πολη τους.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που βρέθηκε στη συμπρωτεύουσα και βοήθησε με τον "τρόπο" του για τη σημερινή νίκη. Μακάρι όταν ξαναπαίξουμε με τα σκουλήκια στο Χαριλάου να κάνει μια επίσκεψη.

Ο Κυριάκος φέρνει γούρι μόνο σε όσους φοράνε τα χρώματα του κόμματος  :joker:

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 10:19 »
Τεράστια νίκη ψυχολογίας η χθεσινή για μια ομάδα που ακόμα διαμορφώνεται.
Σίγουρα ο ομάδα είναι διαφορετική φέτος, μπορεί να μην δούμε την περσινή μπαλάρα αλλά στο πρώτο επίσημο ματς φάνηκε να είναι κυνική, κι αυτό είναι προσόν. Και είναι κυνική γιατί φέτος έχουμε φορ φονιά κι αυτό φάνηκε ήδη. Δεν άφησε καμία φάση στην τύχη της, έτρεχε σαν σκυλί μέχρι τέλους και δικαιώθηκε. Γενικά η ομάδα είχε τρεξίματα μέχρι το τέλος και φάνηκε καλά γυμνασμένη. Εξαίρεση ο Μορέιρα που θέλει δουλειά από σωματικής άποψης για να φανούν οι δυνατότητές του (πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης).
Ο Πίρσμαν δεν φάνηκε, αλλά πιστεύω ότι ήταν έτσι το παιχνίδι που δεν μπορούσε να φανεί, χωρίς προωθήσεις.
Ο Ντομίνγκες επίσης δεν φάνηκε, αλλά πιστεύω ότι θέλει χρόνο για να δέσει με τους υπόλοιπους (μην ξεχνάμε ότι όλοι τριγύρω του είναι καινούριοι στην ομάδα).
Αμυντικά είμασταν καλοί. Ο Κάργας βέβαια, παρότι βγάζει παθος, είναι λίγο επιρρεπής στο λάθος.
Ο Λοντίγκιν είναι η μεγάλη προσωπικότητα της ομάδας για μένα. Φάνηκε αυτό αμέσως με το που ήρθε τον Γενάρη. Θεωρώ ότι κάθε ομάδα πρέπει να χτίζεται από αυτή τη θέση, κατά τη γνώμη μου είναι η πιο σημαντική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ο Μεταξάς είπε αυτά που έπρεπε, χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς φοβίες, μια χαρά.
Συνεχίζουμε, με πίστη.
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 11:11 »
Η περυσινή ομάδα που έπαιζε αυτό που έπαιζε και άρεσε σε όλους μας τελείωσε.
Έφυγαν παίκτες και προπονητής, ότι είδαμε και το χαρήκαμε, είδαμε
ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ

Η φετινή είναι μια νέα ομάδα, που κατέβηκε χτες στο πρώτο παιχνίδι με άσχημα απολέσματα στα φιλικά, με γκρίνια από όλους μας.
Δεν έχουμε υπομονή και δυστυχώς η γκρίνια φτάνει στην ομάδα

Υπό αυτό το πρίσμα, τεράστια νίκη ψυχολογίας χτες, νίκη τόνωσης ηθικού, νίκη διωξίματος του άγχους, νίκη που δίνει και 3 βαθμούς, μην τον ξεχνάμε τον στόχο του προέδρου.

Στα του ματς.
Σφιχτή άμυνα με αντεπιθέσεις, νομίζω από το τρίτο ματς (Ιωνικό) και μετά θα δούμε πως θα παίζουμε.
Καλοί οι μπροστινοί δυο, αλλά πρέπει να αρχίσουν να βρίσκονται και να συνεργάζονται.
Η άμυνα πολύ καλή, όλες οι επιθέσεις όμως από τα δεξιά.
Ο Πιρσμαν μου φαίνεται ότι είναι πίσω σε σχέση με πέρυσι.
Ας ελπίσουμε να ανέβει το παλικάρι.

Έχουμε τον βαζελο το Σάββατο, πρώτη φορά σε χαλί τα τελευταία 10-15 χρόνια (Για να μην παραπονιούνται για κάτι, μετά την ήττα τους το λέω)
Πάμε γερά

Τα ειπες ολα . Το μονο που θα προσθεσω ειναι οτι - κατα την γνωμη μου - και ο Ντομινγκεζ δειχνει πισω απο περυσι .
Εχθες μου φανηκε και παλι να μπερδευεται με τον Καραχαλιο ,ισως λογω του γεγονοτος οτι τελικα επαιξαν σε ευθεια διπλα-διπλα και δεν ηταν ξεκαθαρο ποιος θα επαιζε πιο μπροστα και πιο πισω .
Οποτε τις περισσοτερες επαφες με την μπαλα τις ειχε ειτε ο πιο ορεξατος ( Καραχαλιος εχθες ) ειτε οποιος ...τυχαινε να βρισκεται πιο κοντα στην μπαλα .
Νομιζω οτι σιγουρα το εχει δει ο Μεταξας και θα πρεπει να βρει μια λυση αμεσα , διοτι αν δεν λειτουργησουν δημιουργικα οι δυο κεντρικοι , δεν μπορουμε να περιμενουμε ιδιαιτερη αναπτυξη απο τους πλαγιους μεσους ( Σναιντερ και Γκανταρφσι ).
Τουλαχιστον απο αυτα που ειδαμε εως τωρα .
Εκτος και εαν δοκιμαστει κατι με Πιρσμαν και Σαλιακα ?

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 11:57 »
Ένα πράγμα ξεχώρισα χθες, το ότι ήμασταν Ομάδα με τρεξίματα και κυρίως ψυχή!
Από τον Γιούρι -με λένε εγγύηση- Λοντίγκιν μέχρι τον Πέδρο -με λένε killer και είμαι ο ορισμός του σέντερ φορ- Κόντε, όλοι κατέθεσαν θέληση, καρδιά και ψυχή!
Και σιγά σιγά, αγώνα με αγώνα, θα γίνονται ορατές όλο και περισσότερες αρετές της φετινής Ομάδας.
Αν είμαι αισιόδοξος? Καλά εντάξει τώρα, 6άδα και βλέπουμε για παραπάνω!

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 12:24 »
Όποιος έχει επαφή με τον Κρίζμαν στα ΜΚΔ, ας του στείλει τις φάσεις με τον Πέδρο να κυνηγάει όλες τις μπαλιές, για να δει πως παίζουν οι επαγγελματίες.  :)) :)) :))
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 12:52 »
Απ'οτι κατάλαβα από τις δηλώσεις του κόουτς μετά το τέλος του ματς, η δλειά στην άμυνα τελείωσε και πλέον θα αρχίσει η δλειά από το κέντρο και μπροστά. Δείχνει πως δουλεύει τα πράγματα με τη σειρά, αν δεν διαψευστώ. Με τον Γιαννίκη είχαμε ξεκινήσει με ισοπαλία στην Πάτρα, με τον Μεταξά με διπλό στην Τούμπα. Η διαφορά είναι αισθητή νομίζω.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #112 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 13:36 »
Μία ερώτηση: Μόνο σε εμένα άρεσε ο *Σιιινάϊνταααρ ψες?

* Το τί γέλιο έριξα όταν άκουσα τον Μεταξά να τον λέει με Γερμανική προφορά!  :P

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 13:37 »
Όποιος έχει επαφή με τον Κρίζμαν στα ΜΚΔ, ας του στείλει τις φάσεις με τον Πέδρο να κυνηγάει όλες τις μπαλιές, για να δει πως παίζουν οι επαγγελματίες.  :)) :)) :))

Θα βαρεθεί και μόνο που θα δει το βίντεο

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 14:25 »
Μεγάλο διπλό, συγχαρητήρια στην ομάδα που μας γέμισε χαρά.

Πολύ καλή η αμυντική λειτουργία. Ο μεταξάς όπως είπε και κάποιος παραπάνω παίρνει τα πράγματα με τη σειρά έχοντας να χτίσει μια καινούρια ομάδα και ξεκίνησε με την άμυνα η οποία χθές πηρε άριστα.

Αν έβλεπε κανείς τον Απόλλωνα θα καταλάβαινε αυτή τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη δική μας ομάδα.
Η ομάδα του Πετράκη έμπαζε από παντού και κάθε φορά που κατέβαινε ο βάζελος ήταν μισό γκολ. Αντίθετα εμάς ο παοκ δεν μας τρόμαξε σχεδόν καθόλου.

Και εμένα μου άρεσε ο Σναιντερ επιθετικά, ο οποίος έπαιρνε πολύ σωστές θέσεις και αρκετές φορές όπως και στη μεγάλη ευκαιρία που έχασε, ξετρύπωνε ως κρυφός φορ και ήταν πάντα αφύλακτος. Μόνο που ο Περέα δεν τον έβλεπε.

Πίρσμαν και Ντομίγκεζ δυστυχώς ήταν πολύ μέτριοι και από αυτούς περιμένουμε πολύ περισσότερα. Πάντως και πέρυσι και οι δυο τους στα πρώτα παιχνίδια δεν είχαν δείξει τίποτα ιδιαίτερο.

Για τον Κόντε τι να πει κανείς, μόνο και μόνο που τον βλέπεις να παίζει είναι απόλαυση. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίχτης.

Σιγά σιγά να φτιάξουμε και τον τρόπο ανάπτυξης και θα δούμε ωραία πράγματα.
Δεν υπάρχει κάποιος από τους καινούργιους που να μη μου αρέσει. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να παίξουν καλά και θα βελτιώνονται με τον καιρό όλο και περισσότερο.

Πάμε να κερδίσουμε τον παο τώρα για να μείνουμε στην κορυφή.  :mono:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 14:37 »
Ρε παιδιά αμάν πια!

Όχι άλλα δίπλα στην Τούμπα!

Σας έχουμε βαρεθεί πλέον!

Έλεος!

Έτσι να μαθαίνουνε οι πελάτες του Βορρά.
Είναι τρομερό!
5 (πέντε) διπλά μέσα στην Τούμπα!
Τα 4 (τέσσερα) την τελευταία 10ετία.
Μεγάλο επίτευγμα, αμφιβάλλω εάν έχει τέτοια επίδοση άλλη ομάδα εκεί μέσα.

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 14:45 »

Σε εμένα απ την άλλη φάνηκε ως η μοναδική παραφωνία. Μαρκάρισμα με τα μάτια, πάσες κακές, συνεχής απειλή για γκολ από την πτέρυγα του και λίγες προσδοκίες για το μελλον. Μακάρι να κάνω λάθος.. Αντίθετα ο σβαροφσκι πατάει πιο καλά κ δείχνει ικανός για περισσοτερα

Καλό το πρώτο επίσημο δείγμα αν και διαφορετικό από αυτό που συνηθίσαμε τελευταία, έχει πολύ δρόμο όμως ακόμη κ δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε περισσότερα από την επίθεση γιατί σίγουρα μπορεί καλύτερα από τους περσινούς ποιοτικά αλλά και ποσοτικά  :mono:

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 14:49 »
Παράθεση
Αν έβλεπε κανείς τον Απόλλωνα θα καταλάβαινε αυτή τη μεγάλη διαφορά σε σχέση με τη δική μας ομάδα.
Η ομάδα του Πετράκη έμπαζε από παντού και κάθε φορά που κατέβαινε ο βάζελος ήταν μισό γκολ. Αντίθετα εμάς ο παοκ δεν μας τρόμαξε σχεδόν καθόλου.

Απλα εδω να αναφέρω ότι ο βάζελος φέτος έχει πολύ καλούς παίχτες και έναν κανονικό προπονητή. Το λέω και για το ματς που έρχετε να το έχουμε στο νου μας. Οπότε το ματς του απολλωνα δεν ειναι και τόσο σήμα κατατεθέν.

Τώρα για το χθεσινό.
Εγώ είδα το δεύτερο ημίχρονο.
Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε κάπως αρνητική εντύπωση το ότι έβλεπα στο μεγαλύτερο διάστημα να δεχόμαστε φούλ επιθέσεις και εμείς να μην κατεβάζουμε μπάλα ή να μην πιέζουμε ψηλά.
Νομίζω είχε να κάνει με το που παίζαμε (αν και πέρσι δε το υπολογίζαμε αυτό τόσο  ;) )
Οπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό και θα έρθει και η δημιουργία.
Πάμε με απόλυτη σοβαρότητα τώρα και όχι αλαζονεία από τα περσινά για να μην πετάξουμε ότι κάναμε στην Τούμπα.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 15:13 »
Για τον Πεερσμαν θα διαφωνήσω. Οι άλλοι έπαιζαν μόνο από αριστερά γι'αυτο το λόγο. Όσες φορές πήγαν στο ένας με έναν από εκεί έφαγαν τα μούτρα τους. Απλά δεν τον άφηνε λογικά ο κόουτς να ανέβει και δεν φάνηκε επιθετικά. Εκείνος ο μιτριτα που μπήκε δεν μπόρεσε ούτε μια φορά να τον περάσει. Μόνο όταν κατέβαιναν δύο και δεν είχε βοήθεια είχε πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 15:57 »

Σε εμένα απ την άλλη φάνηκε ως η μοναδική παραφωνία. Μαρκάρισμα με τα μάτια, πάσες κακές, συνεχής απειλή για γκολ από την πτέρυγα του και λίγες προσδοκίες για το μελλον. Μακάρι να κάνω λάθος.. Αντίθετα ο σβαροφσκι πατάει πιο καλά κ δείχνει ικανός για περισσοτερα

Καλό το πρώτο επίσημο δείγμα αν και διαφορετικό από αυτό που συνηθίσαμε τελευταία, έχει πολύ δρόμο όμως ακόμη κ δεν σημαίνει τίποτα. Ελπίζω στο μέλλον να δούμε περισσότερα από την επίθεση γιατί σίγουρα μπορεί καλύτερα από τους περσινούς ποιοτικά αλλά και ποσοτικά  :mono:

Ακριβώς. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν βοηθούσε καθόλου στην άμυνα καλύπτοντας τον σάλιακα. Όλες οι επιθέσεις του παοκ γίνονταν από αυτήν την πτέρυγα την ώρα που ο πιρσμαν με τον γκαρνταφσκι είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους από την δική τους πλευρά. Ίσως βέβαια να οφείλεται στο γεγονός ότι πχ ο γκαρνταφσκι είναι πιο αμυντικογενής (αν και στην επίθεση τα πήγαινε καλά) ενώ ο σναιντερ πιο επιθετικογενής και κανονικά σεντερ φορ αν δεν κάνω λάθος. Αλλά ακόμα και έτσι αν εξαιρέσεις την φάση του γκολ που είχε καλή τοποθέτηση και τελείωμα, πάλι έχει αρνητικό πρόσημο. Κακές πρώτες επαφές, πολλά λάθη, αμηχανία και βραδύτητα με την μπάλα στα πόδια, μου θύμισε ακριβώς τα χαρακτηριστικά του παμλίδη όταν έπαιζε και αυτός δεξί χαφ (ναι, συμπεριλαμβανομένης και της χαμένης ευκαιρίας).

Αποσυνδεδεμένος kyra frosyni

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 18:32 »
Παράθεση
μου θύμισε ακριβώς τα χαρακτηριστικά του παμλίδη όταν έπαιζε και αυτός δεξί χαφ (ναι, συμπεριλαμβανομένης και της χαμένης ευκαιρίας)
.

😄😄😄
 Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ μόνο που αναπωλησα τον παμλιδη γιατί αυτός και μαρκάρε και είχε στο πλευρό του την Αγία Κόντρα. Τόσο πολυ που στο τέλος αναρωτιόσουν αν καθε βράδυ έβλεπε βίντεο με κόντρες και τις είχε μελετημενες ή έκανε δέησεις και τρισαγια στο όνομα της
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Σεπ 2021 18:35 από kyra frosyni »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 18:40 »

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 19:42 »
Ας γράψω και εγώ 2 λόγια.
1ο. Πρέπει να ξεχάσουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε. Αλλος προπονητής, άλλοι παίκτες αλλη νοοτροπία.
2ο. Η άμυνα τα πήγε άψογα. Τοσο οι 4 αμυντικοί όσο και οι μέσοι. Με εξαίρεση την πλευρά του Σναιντερ, ο οποίος και μου άρεσε και δεν μου άρεσε.
3ο. Ντομίγκεθ με Καραχάλιο πρέπει να βρούνε ρόλους.
4ο. Ο Πιρσμαν δεν φάνηκε επιθετικά τόσο πολύ, αλλά αμυντικά ήταν άψογος.
5ο. Πεδρο Κόντε οε οε οε οε οε οε οε οε..Επιτέλους ενας φορ.
6ο. Ο Περέα έχει δύναμη, τρέξιμο, αλλά πρέπει να βελτιώσει το κοντρόλ του στην 1η επαφή.

Γενικά η ομάδα φάνηκε δουλεμένη αμυντικά με κάποιες καλές προσπάθειες για μετάβαση στην επίθεση. Οπως είπανε και οι σύνταυροι, τώρα πρέπει να δουλευτεί το κέντρο επιθετικά πιο πολύ.

Εκανα το λάθος και με βάση τα φιλικά, ήμουν απαισιόδοξος. Τουλάχιστον με έκαναν και έπεσα έξω. Η άμυνα τουλάχιστον που παρουσιάστηκε όπως έπρεπε.

Προσοχή στους σκατοζελέδες, και πάμε για θετικό αποτέλεσμα. Αυτοί θα έρθουν όπως πάντα με τουπέ, και σκυλιασμένοι απο πέρισυ. Πάμε με προσοχή και να τους βάλει ο Πεδρο άλλα 2!!!!!
....

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Δευ 13 Σεπ 2021 23:12 »
https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2042100/pas-giannina-premiera-apantiseon

Βάζω αυτό από το gazzetta μόνο και μόνο για το απίθανο σχόλιο του (θέλω να πιστεύω συμφορουμίτη μας) mandrakoukos!

Γράφει λοιπόν ο συντάκτης του άρθρου σε ένα υστερόγραφο:
Παράθεση
ΥΓ. Πείτε μου πόσες ομάδες επιπέδου ΠΑΣ Γιάννινα έχουν φορ σαν τον Πέδρο Κόντε. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το πρώτο πέρασμά του και ο Ισπανός στράικερ έδειξε την κλάση του από την πρεμιέρα. Ο ίδιος δείχνει ζεστός και όπως φαίνεται θα είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας φέτος, σε μια θέση που οι «Ηπειρώτες» δεν είχαν έναν παίκτη killer.

Και σχολιάζει ο mandrakoukos:
Παράθεση
Διαφωνώ με το πρώτο υστερόγραφο. Αρκετές ομάδες επιπέδου ΠΑΣ έχουν φορ σαν τον Πέδρο Κόντε. Και η Παρί έχει, και η Μπάγερν και πολλές ακόμα.
Θεούλης!

Υ.Γ. Τί κάβλα να διαβάζεις για τον ΠΑΣ τέτοιες μέρες!
 :dab:

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Τρι 14 Σεπ 2021 09:16 »
Βλέπω ξανά τον πανηγυρισμό του Κόντε και αναρρωτιέμαι τι να έλεγε...

Λέει κάτι, μετά δείχνει το σήμα στη φανέλα του, δείχνει να γράφει κάτι και μετα ανεβάζει τα χέρια.

Θα μπορούσε να ήταν "για τον πόλη και τον ταύρο στη φανέλα ρε γαμώτο" και μετα να έγραφε το Νούμερο 1 για τον λογαριασμό που άνοιξε στη λίστα των σκόρερ.

ποιός ξέρει !!!