Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναικός 2η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 10503 φορές)

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναικός 2η αγωνιστική
« Απάντηση #125 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 23:06 »
Δεν έχω να πω πολλά πάρα μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας... Γαμησαν την πιο γαμιολα ομάδα μαζί με τον διαιτητή τους.

Αύριο θα γκρινιάξω λίγο όμως...
Σήμερα μόνο...

ΠΟΥ ΤΣΑ ΠΟΥ ΤΣΑ ΠΟΥ ΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥΤΣΑ
....

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 23:10 »
Στα HL στο τέλος δείχνει σε αργή κίνηση τον Κόντε να εξηγεί στους γιατρούς τι ένιωσε περιγράφοντας με τις γροθιές ενωμένες κάνοντας την κίνηση σαν κουνήθηκε κάτι. Σαν να ένιωσε ένα κρακ.    :( 
 ΌΛΑ να πάνε καλά και γρήγορα πίσω. Νταμάρι είσαι ρε Πέδρο όλα θα πάνε καλά.

Εκνευριστικά σε παθητικό ρόλο η ομάδα αλλά τα αποτελέσματα μιλάνε και παραμιλάνε.

Όλα τα λεφτά ο Κάργας junior στο τέλος. Τρελοπαγουράκι φορώντας την φανέλα του πατέρα του.

Δεν έφταιγε το χόρτο σήμερα. Έφταιγε η γέφυρα στο Ρίο. Από εκεί ήταν χαμένο το ματς για την ζέλα και έτσι θα είναι για πολύ καιρό ακόμα. ΠΟΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Καλά για διαιτησία τι να λέμε. Τι είχες ΠΑΣ τι είχα πάντα.

Αν ισχύει το κρακ παίζει να είναι και χιαστός
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 23:13 »
Κορυφή λοιπόν, με 2 στα 2 απέναντι σε γάβρους του βορρά και βαζέλα! Ποιός να το έλεγε... Απίστευτη εκκίνηση!

προσοχή Τρίτη 27 Ιουλίου !
Φοβάμαι μήπως υποτιμήσουμε τον Ιωνικό και μείνουμε με έξι βαθμούς μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 23:21 »

Διακοπή πρωταθλήματος ΣΗΜΕΡΑ!!!

λόγω κοβιντ,όχι διακοπή αλλά λήξη κ απονομή με συνοπτικές διαδικασίες
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 23:31 »
Τί Περέα ήσουν σήμερα, μωρή παικτούρα!
 :dab:

Κορυφή λοιπόν, με 2 στα 2 απέναντι σε γάβρους του βορρά και βαζέλα! Ποιός να το έλεγε... Απίστευτη εκκίνηση!

Αποσυνδεδεμένος ltz

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σαβ 18 Σεπ 2021 23:48 »
Σαν να γίναμε πιο κυνικοί από πέρσι στο παιχνίδι μας. Ελπίζω ο Κόντε να μην έπαθε μεγάλη ζημιά.
ΠΑΣ από το 1966. Παγουράς από πάντα.

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 00:13 »

Τι να ευλογήσω τώρα τα γένια μου, τόσο ευλογημένα που είναι;

Φοβάμαι μήπως υποτιμήσουμε τον Ιωνικό και μείνουμε με έξι βαθμούς μετά τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Αποσυνδεδεμένος dekios

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 00:27 »
Μεταξάς συνέντευξη...

Για το τακτικό κομμάτι του ΠΑΣ και το γρήγορο γκολ που σημείωσε: «Εκεί είχαμε κάτι να χάσουμε και αρχίσαμε να φοβόμαστε, αλλά προς το τέλος του πρώτου μέρους είχαμε ξανά κατοχή μπάλας. Υπήρχε πίεση, οι σφυγμοί ήταν στο 180, αλλά μπράβο στα παιδιά».

Για τον βαθμό που βάζει στη διαχείριση του ματς: «Δεν βάζω βαθμούς. Χάσαμε τον έλεγχο και το πλάνο μετά το γκολ που βάλαμε. Φοβηθήκαμε, δεν κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, αλλά είναι ανθρώπινο αυτό».

Ο Τζες είπε την αλήθεια και προσγείωσε την ομάδα χωρίς να μειώσει το τρομερό 2/2 που έχουν κάνει!

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 00:30 »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕΟ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣΣΣΣΣ

4 Σερί νίκες γενικά και 6 σερί νίκες στην έδρα μας.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΔΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:11 »
Εγώ πάλι δεν μπορώ να γράψω πολλά σήμερα...Θα βγω εκτός ελέγχου...Οπότε θα πω μόνο τα παρακάτω κ τα υπόλοιπα αύριο με καθαρό μυαλό
Και με βροχή
Και με πάγο
Και με λιακάδα
Και με ψιλόβροχο
Και με ξένους διαιτητές
Και με Έλληνες
Και με γκολάρες
Και με αυτογκόλ
Και στο Αγρίνιο
Και στα Γιάννενα
Και στην λεωφόρο
Και με Πετράκη
Και με Γιαννικη
Και με Μεταξά
Και με Δώνη
Και με Ουζουνίδη
Και με Μπολονι
Και με Γιοβάνοβιτς
Και με κοβιντ
Και χωρίς κόβιντ
Και με κόσμο
Και με κεκλεισμένων των θυρών
Και με εμβολιασμενους μόνο
Και με Ισπανό σκόρερ
Και με Έλληνες σκόρερ
Και με Πολωνό σκόρερ
Από κακός δαίμονας...Καλύτερος πελάτης...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:12 »
Περαστικά στον Πέδρο.Επίσης είχαμε θεματάκι στην κερκίδα μιας και ήρθε ασθενοφόρο.Φαίνεται ότι έληξε χωρίς κάτι παραπάνω.Υγεία να υπάρχει γενικά.

Νομίζω έληξε το θέμα προπονητή για φέτος.Βέβαια δεν ξέρω αν η σαβουροφυλλάδα πρέπει να γράφει γιατί καλά μας πάει.Κάπως κοίταξε ο Μεταξάς τους παίχτες.

Σκληρή άμυνα,δύσκολοι στην επίθεση.Τάμα και προσευχές για Κόντε.Με Κόντε θα βλέπαμε άλλο ματς.

Χωρίς Κόντε και διαιτησία 100-0 και χάσανε.Δεν μπορούν τα παλικάρια που θα έλεγε μια ψυχή.Αλήθεια τώρα θέλουν πρωτάθλημα;;;Απόλαυση να διαβάζεις βαζελοαναλύσεις.Τι να τους φταίει άραγε σήμερα;;;

Μπορούσαμε να τους παίξουμε και μπάσκετ.Οι κοριτσάρες παρών.Να έρθουν και τα υπόλοιπα τμήματα και να υπάρχουν επισκέψεις εκατέρωθεν.

Άντε να μαζέψουμε το μυαλό μας τώρα μετά από τέτοια αρχή.

Αποσυνδεδεμένος panodirlas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:13 »
Καλή χρονιά λοιπόν, την αρχή την κάναμε ήδη
Σιγά σιγά να βλέπουμε την ομάδα καλύτερη

Το μυαλό όλων στον Πέδρο μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό κα να επανέλθει γρήγορα

:mono: :mono: :pas: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:26 »
Κορυφαίος του αγώνα ο Περέα Περέα Περέα (μουσικός ρυθμός).
Μηχανάκι ο Γκαρντάφσκι.
Εξαιρετική όλη η άμυνα.
Πολλή ηρεμία ο Ντομίνγκεζ.

Ερώτηση (ρητορική): Πόσες ομάδες έχουν στο δυναμικό τους Σάλιακα και Πίρσμαν?

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:29 »
Δύο στα δύο κ' 6 βαθμοί αποτελούν το καλύτερο ξεκίνημα για την Ομάδα.
Συγχαρητήρια σε παίκτες κ' προπονητή για την δυναμική εκκίνηση. Ευχή όλων να ακολουθήσει ανάλογη συνέχεια.

Ο ΠΑΣ σήμερα έκανε το φυσιολογικό.
Η βαζέλα δεν νομίζω να έτρεφε την παραμικρή ελπίδα...
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε άλλο με τους πελάτες, παρά μόνο με την συνέχεια του πρωταθλήματος κ' τους σοβαρούς στόχους που έπονται.

Υ.Γ. Το μυαλό μου απόψε είναι στον Κόντε...
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Συνδεδεμένος Black_Freighter

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:40 »
Αύριο θα γκρινιάξω λίγο όμως...

Και εγώ παρά το πολύ καλό αποτέλεσμα έχω μερικούς προβληματισμούς οι οποίοι θα αναλυθούν αύριο.

Όσο για κοντε πραγματικά έδινα πίσω τους 3 βαθμούς αρκεί να είναι καλά.

Όπως και να ΄χει 2/2 και 6 βαθμοί σε δύο παιχνίδια που θα ήμουν ευχαριστημένος και με 2. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι γιατί και η εμβόλιμη αγωνιστική με ταξίδι μέχρι την Αθήνα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:42 »
Στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα έδειξε ότι διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο και βρίσκει τρόπο να τον αντιμετωπίσει.

Και στα δύο παιχνίδια παρότι δεν είχαμε κατοχή μπάλας, δε δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες.

Ο βάζελος σήμερα έκανε 2-3 φάσεις μόνο και η μία από κεφαλιά προς τα πίσω του Κάργα.

Η ομάδα δείχνει ότι δέχεται δύσκολα γκολ και αν καταφέρει να βάλει γκολ, τότε παίρνει τα παιχνίδια.

Περιμένουμε να δούμε την ομάδα και σε παιχνίδια με ισάξιους αντιπάλους, για να δούμε τι μπορεί να κάνει.

ΥΓ: Περαστικά στον Κόντε, ας ελπίσουμε να μην είναι μεγάλη η ζημιά.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 01:54 »
Εντάξει, απλά νίκησε το φαβορί.  :mono:
Πάμε παρακάτω.
Γρήγορα περαστικά στον Πέδρο.
Περέα MVP. Ελπίζω να παίζει έτσι παθιασμένα σε όλα τα ματς και όχι μόνο κόντρα στην παλιά του ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 02:14 »

Catwoman. Γατούλα μου. Τι γλυκιά που ήσουν σήμερα με τα ναζιάρικα νιαουρίσματα. Πως κουνούσες την ουρίτσα σου; Δεν έβγαλες νυχάκια σήμερα όπως την άλλη φορά. Δεν είπες τα sexy Γαλλικά όπως την άλλη φορά. Όταν έχει κόσμο στους Ζωσιμάδες δεν κάνεις τέτοια; Όλο γλύκες ήσουνα. Πόσο το γούσταρες και σήμερα; Τι αεροπλανική κίνηση στην Πολωνική οβίδα, πως πέταξες ψηλά νεράιδα μου, τι προσγείωση και μετά πως κλείνεις τα ματάκια σου τόσο γλυκά όταν την βλέπεις να αναπαύεται στα δίχτυα. Αχχχχχ! 

Τι θες; Κι άλλο; Άσε μας να πάρουμε μια ανάσα. 4 στα μεταξύ μας, 2 οι μικροί σύνολο 6 νίκες φέτος. Κάνε τσιγάρο κουκλίτσα μου. Το 2021 δεν τελείωσε ακόμα. Είναι και το wbc στον δρόμο να γίνουν 7. Θα έρθουμε και στο μπουρδ… ε σπιτάκι σας το νέο έτος. Την προσευχή σου για μια καλή κλήρωση στο κύπελλο για την επόμενη φάση να μας ξανάρθεις γλυκιά μου. Εδώ θα ‘μαστε. 

Σιγοψιθύριζες στα αγαπημένα σου Γαλλικά και ένα παλιό τραγούδι φεύγοντας δακρυσμένη και σε έπιασε η κάμερα προς το τέλος. Ματάκια μου. Έτρεχε ένα δάκρυ στο τρυφερό σου μαγουλάκι. Αφού σου αρέσει τόσο… 
Την επόμενη φορά που θα ξανάρθεις θα το βάλουμε στα μεγάφωνα όταν κάνεις είσοδο.

Lyrics Google translate (για μας που δεν σιαπέρουμε τα Γαλλικά) για ΠΟΛΥ νόημα:

…σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
σαν το αναποφάσιστο κύμα
Πάω, πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Και συγκρατώ
σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
Είσαι το κύμα, εγώ το γυμνό νησί
Φεύγεις, ΠΑΣ και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Έρχεσαι και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Και γίνομαι μαζί σου
σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
σαν το αναποφάσιστο κύμα
Πάω, πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σας
Και συγκρατώ
Φεύγεις, ΠΑΣ και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Έρχεσαι και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Και γίνομαι μαζί σου
σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
Η σωματική αγάπη είναι απελπιστική
Πάω, πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Πάω και έρχομαι
Συγκρατώ τον εαυτό μου
Οχι τώρα
Ελα…

Αχχχχχχχ θα ξεχειλίσει η λίμνη και πάλι απόψε.

Όταν έρθουμε στου Γκυζ να βάλετε στην είσοδό μας το «μου μαθες έρωτα, έρωτα, έρωτα» να πατσίσουμε.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 04:00 »
Έμαθα έγινε σκηνικό με ξύλο στην Καλλάρη κατά τη 1-2 η ώρα. Βομβαρδισμενο τοπίο και παντού σπασμένα ποτήρια κανάτες και καρέκλες όταν πέρασα εγώ. Τέσσερα μαγαζιά σπασμένα.
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 19 Σεπ 2021 04:03 από arispas »

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 04:13 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΕΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ. ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΟΝΟ.

Συνήθως μετά από τόσο μεγάλες νίκες δεν έχω όρεξη να γράψω πολλά αλλά αυτή τη φορά είναι πολλά αυτά που μου κάναν εντύπωση και θέλω να τα εκφράσω.

- πρώτα απολα το πόσο σπουδαίο είναι να παίζεις τις δύο πρώτες αγωνιστικές με παοκ και βαζελο και να τελειώνεις με 6 βαθμούς, δεν χρειάζεται να το τονίσω εγώ. Η ομάδα έχει κάνει ανέλπιστα καλό ξεκίνημα και μακάρι να συνεχίσει έτσι. Δεν χορταινεται η εικόνα με το ταύρο στην κορυφή της βαθμολογίας....

- το ποσό χάρηκε η ψυχή μου την επιστροφή στα γήπεδα δεν περιγράφεται. Ειλικρινά για κάποιους από εμάς το γήπεδο είναι η πιο ιερή ώρα της εβδομάδας και μας είχε λείψει πολύ όλο αυτό. Η εικόνα του να φεύγεις από το γήπεδο και οι δρόμοι να ναι γεμάτοι με χαμογελαστο κόσμο ήταν βάλσαμο για την ψυχή. Όπως διάβασα κάπου μακάρι την επόμενη φορά που θα μας χωρίσουν από την ομάδας μας να ναι στο θάνατο....

- ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και κατά τη γνώμη μου υπερέβησε τις προσδοκίες .. ειδικά πολλά μπράβο στην θύρα 10 που είχε εξαιρετικό παλμό. Το πλάνο με τη κλειστή θύρα φαίνεται να αποδίδει πλήρως.

- ειλικρινά από το όσα έχω δει στις προπονήσεις δεν περίμενα με τίποτα ότι ο Γκαρνταφσκι θα μπορούσε ποτέ να πιάσει τέτοιο σουτ. Το παληκάρι δεν δοκιμαζει συχνά τέτοιες ενέργειες και δεν πήγαινε το μυαλό μου τι βρωμοσουτο έχει...

- ΚΟΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ... ΜΑΣ ΡΑΓΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ. Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να γυρίσει πίσω άμεσα. Αισιοδοξω λίγο γιατί τον είδα εν τέλει να περπατάει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και γιατί ξέρουμε όλοι ότι είναι δουλευταρας και καλογυμνασμένος .. λογικά θα το ξεπεράσει άμεσα.

- ο Περέα φαινόταν ότι έψαχνε εκδίκηση και γι'αυτό έκανε και τέτοιο ματς. Κυριολεκτικά τους ξετιναξε στα τρεξίματα. Δεν σταμάτησε να τρέχει.

- ο μόνος προβληματισμός που έχω είναι σχετικά με το πώς θα σταθεί η ομάδα σε καταστάσεις που θα πρέπει να επιτεθεί και να κρατήσει μπάλα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να γκρινιαξω αλλά θα ήθελα η ομάδα να κρατάει λίγο παραπάνω μπάλα στα πόδια της.

- η νίκη απέναντι σε αυτό το αντιπαθεστατο σωματείο διπλασιάζεται αν διαβασει κανείς την κλαψα τους στο ίντερνετ. Εύχομαι να πονάνε μόνιμα και χαίρομαι που συνεισφέρουμε και εμείς όσο μπορούμε για να μικρυνουμε όσο γίνεται αυτο το πράσινο μπουρδέλο.

- στο γήπεδο ήταν και τα κορίτσια του wbc.

- το ασθενοφόρο και οι γιατροί ήρθαν στην θύρα 10 καθώς ένας συνοπαδος ένιωσε έντονη αδιαθεσία αλλά συνήλθε οπότε τέλος καλό όλα καλά..

- το χέρι στο πέναλτι που δεν έδωσε σε καμία περίπτωση δεν είναι εκεί για στήριξη.. παρατεταμένο είναι ....

- σχετικά με την ταλαιπωρία που είχαν μερικοί συνταυροι μέχρι να μπουν μέσα έχω να πω ότι πραγματικά είναι κρίμα να χάνεις λεπτά απτήν αναμέτρηση στην αναμονή. Πλέον αφού γνωρίσαμε πως έχει η κατάσταση με τα μέτρα για τον κοβιντ καλό θα είναι όλοι να πηγαίνουμε από νωρίς στο γήπεδο για να μην μπλέκουμε σε ουρές...

- το ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ στο τέλος παρουσία του υιού Κάργα πραγματικά μίλησε στην καρδιά μου...

- η ασφάλεια που προσφέρει ο Γιούρι στο τέρμα ειναι ένα απτά μεγαλύτερα προτερήματα της ομάδας.

- η φανέλα έρωτας....

- το γήπεδο σε άριστη κατάσταση.

- κάτι άκουσα ότι υπήρχαν κάτι νταβαντουρια το βράδυ στην πόλη με κάτι μικροτραυματισμούς . Ελπίζω να ναι όλοι οι πασολεδες καλά. Αν ξέρει κάποιος τι έγινε ας μοιραστεί μαζί μας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

Αποσυνδεδεμένος arispas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 04:37 »
Απαράδεκτο αυτό το πράγμα με τα πιστοποιητικά έξω από το γήπεδο. Είχαμε 2 άτομα στην 10 και 2 στην 9 για 150 άτομα. Παραλίγο να μας πιάσει και η βροχή. Καθόταν άνθρωποι 70 χρόνων όρθιοι για 45 λεπτά. Ντροπή στην ΠΑΕ και σε όλους. Βάλτε 10 άτομα ρε βλάκες να ελέγχουν πιστοποιητικά. Κάντε δύο σειρές και ανοίξτε και τις δύο πόρτες στις θύρες. Με όλους τους βλάκες που έχουμε μπλεξει. Άκουσα πολλούς που είπαν σιγά μην ξαναπάω γήπεδο αν είναι να πρπεπευ να έρχομαι 1:30 ώρα πριν. Το πολύ απλό ήταν να έχουν ανοίξει και την άλλη πόρτα και να έχουν 1 ακόμα στην ήδη ανοιχτή πόρτα ώστε να είναι 3 και άλλους 3 στην άλλη πόρτα. Καλά το άλλο το τραγικό... ο άλλος δεν ήξερε πού να κόψει το εισιτήριο ενώ είχαν περάσει άλλοι τόσοι πριν από μένα

Για την 10 θα διαφωνήσω. Πεσμένη αρκετά. Έλειπαν αρκετοι από τον πυρήνα, με εμβολιασμούς κλπ. Πολλοί νέοι που πρέπει να δώσουν λίγο παραπάνω φωνή. Έχω δει πολύ καλύτερες κερκίδες. Με φοφη άκουσα για καλύτερα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 05:00 »
Απαράδεκτο αυτό το πράγμα με τα πιστοποιητικά έξω από το γήπεδο. Είχαμε 2 άτομα στην 10 και 2 στην 9 για 150 άτομα. Παραλίγο να μας πιάσει και η βροχή. Καθόταν άνθρωποι 70 χρόνων όρθιοι για 45 λεπτά. Ντροπή στην ΠΑΕ και σε όλους. Βάλτε 10 άτομα ρε βλάκες να ελέγχουν πιστοποιητικά. Κάντε δύο σειρές και ανοίξτε και τις δύο πόρτες στις θύρες. Με όλους τους βλάκες που έχουμε μπλεξει. Άκουσα πολλούς που είπαν σιγά μην ξαναπάω γήπεδο αν είναι να πρπεπευ να έρχομαι 1:30 ώρα πριν. Το πολύ απλό ήταν να έχουν ανοίξει και την άλλη πόρτα και να έχουν 1 ακόμα στην ήδη ανοιχτή πόρτα ώστε να είναι 3 και άλλους 3 στην άλλη πόρτα. Καλά το άλλο το τραγικό... ο άλλος δεν ήξερε πού να κόψει το εισιτήριο ενώ είχαν περάσει άλλοι τόσοι πριν από μένα

Για την 10 θα διαφωνήσω. Πεσμένη αρκετά. Έλειπαν αρκετοι από τον πυρήνα, με εμβολιασμούς κλπ. Πολλοί νέοι που πρέπει να δώσουν λίγο παραπάνω φωνή. Έχω δει πολύ καλύτερες κερκίδες. Με φοφη άκουσα για καλύτερα πράγματα.

Εννοείται ότι έχουν υπάρξει και καλύτερες κερκίδες αλλά εγώ μίλησα πάντα τηρουμένων των αναλογιών ότι η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή..
Προφανώς και έμειναν πολλοι απέξω καθώς ήταν ανεμβολιαστοι και προφανώς παίζει και πολύ πιτσιρικαρια.
Είδα όμως και πολλές φάτσες που είχα καιρό να δω καθώς ακόμα και παιδιά που κανονικά μένουν στο εξωτερικό ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Δεν λέω ότι η κερκιδα έφτασε το καλύτερο που μπορεί να δώσει αλλά τηρουμένων των αναλογιών ήταν μια καλή αρχή.

Αποσυνδεδεμένος rusis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 08:31 »
Να ρίξει θεέ μου μια βροχή μια καταιγίδαα , να λαιω φταίει η βροχή που δε σε είδα ! Α ρε ΠΑΟ , να μην είναι τουλάχιστον Γενάρης να 'χει λίγο πάγο να λες εγώ σε χωράφι δε μπορώ να ξεδιπλώσω τις αρετές μου ! Καθιερώθηκε ως η καλύτερη πουτάνα μας , έρχεται τ' ανοίγει και φεύγει .

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 09:46 »
Ετσι ειναι η μπαλλα . Οποιος αναλυει πολυ τα φιλικα ,χανει τα επισημα .Α ρε γιγαντα Crimson , ειχες προβλεψει πρωταθλητες. Δεν το παιζες κι ολας ρε λεβεντη μου;;; Πολυκατοικια θα χες βγαλει με 2500 αποδοση. Τελος παντων . Ποτε δεν ειναι αργα. Παμε τωρα στον Ιωνικο παλι με χαμηλα το κεφαλι για το 3Χ3.

Συνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Κυρ 19 Σεπ 2021 10:00 »
Θα πω ότι δυστυχώς δεν προλάβαμε να δούμε την άλλη ομάδα και το άλλο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με πίεση ψηλά για να βάλουμε γκολ, δυστυχώς οι ζελες δεν κατάφεραν να αμυνθούν για πάνω από 5 λεπτά για να δούμε κάτι παραπάνω. Μετά κάναμε συντήρηση δυνάμεων για την Τετάρτη. Έχουμε πιο δύσκολο ματς και σε γήπεδο χωραφι(κάποιοι το διαφήμιζαν το καλοκαίρι).
Αυτό που δεν κατάλαβα από τον κόουτς, ήταν η εμμονή του στον  Σνάιντερ που στο 2ο τα είχε φτύσει.