Catwoman. Γατούλα μου. Τι γλυκιά που ήσουν σήμερα με τα ναζιάρικα νιαουρίσματα. Πως κουνούσες την ουρίτσα σου; Δεν έβγαλες νυχάκια σήμερα όπως την άλλη φορά. Δεν είπες τα sexy Γαλλικά όπως την άλλη φορά. Όταν έχει κόσμο στους Ζωσιμάδες δεν κάνεις τέτοια; Όλο γλύκες ήσουνα. Πόσο το γούσταρες και σήμερα; Τι αεροπλανική κίνηση στην Πολωνική οβίδα, πως πέταξες ψηλά νεράιδα μου, τι προσγείωση και μετά πως κλείνεις τα ματάκια σου τόσο γλυκά όταν την βλέπεις να αναπαύεται στα δίχτυα. Αχχχχχ!
Τι θες; Κι άλλο; Άσε μας να πάρουμε μια ανάσα. 4 στα μεταξύ μας, 2 οι μικροί σύνολο 6 νίκες φέτος. Κάνε τσιγάρο κουκλίτσα μου. Το 2021 δεν τελείωσε ακόμα. Είναι και το wbc στον δρόμο να γίνουν 7. Θα έρθουμε και στο μπουρδ… ε σπιτάκι σας το νέο έτος. Την προσευχή σου για μια καλή κλήρωση στο κύπελλο για την επόμενη φάση να μας ξανάρθεις γλυκιά μου. Εδώ θα ‘μαστε.
Σιγοψιθύριζες στα αγαπημένα σου Γαλλικά και ένα παλιό τραγούδι φεύγοντας δακρυσμένη και σε έπιασε η κάμερα προς το τέλος. Ματάκια μου. Έτρεχε ένα δάκρυ στο τρυφερό σου μαγουλάκι. Αφού σου αρέσει τόσο…
Την επόμενη φορά που θα ξανάρθεις θα το βάλουμε στα μεγάφωνα όταν κάνεις είσοδο.
Lyrics Google translate (για μας που δεν σιαπέρουμε τα Γαλλικά) για ΠΟΛΥ νόημα:
…σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
σαν το αναποφάσιστο κύμα
Πάω, πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Και συγκρατώ
σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
Είσαι το κύμα, εγώ το γυμνό νησί
Φεύγεις,
ΠΑΣ και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Έρχεσαι και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Και γίνομαι μαζί σου
σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
σαν το αναποφάσιστο κύμα
Πάω, πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σας
Και συγκρατώ
Φεύγεις,
ΠΑΣ και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Έρχεσαι και έρχεσαι
Ανάμεσα στα νεφρά μου
Και γίνομαι μαζί σου
σε αγαπώ σε αγαπώ
Ω ναι σε αγαπώ
Ούτε κι εγώ
ω αγάπη μου
Η σωματική αγάπη είναι απελπιστική
Πάω, πάω και έρχομαι
Μεταξύ των οσφύων σου
Πάω και έρχομαι
Συγκρατώ τον εαυτό μου
Οχι τώρα
Ελα…
Αχχχχχχχ θα ξεχειλίσει η λίμνη και πάλι απόψε.
Όταν έρθουμε στου Γκυζ να βάλετε στην είσοδό μας το «μου μαθες έρωτα, έρωτα, έρωτα» να πατσίσουμε.