Αποστολέας Θέμα: Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 3η αγωνιστική  (Αναγνώστηκε 5254 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 3η αγωνιστική
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:23 »
Δεν θα μιλήσω πολύ για την κακή επιθετική λειτουργία καθώς όλοι όσοι αναφέρθηκαν ήδη νομίζω το κάλυψαν αρκετά καλά. Αυτό που μου την σπάει είναι ότι ο μπρενερ ο Λιάσος και ο μιλι φαίνεται να μην παίρνουν ευκαιρίες. Σναιντερ σταθερά κακός, λωλης δεν έδειξε τίποτα. Αυτό που αποτελεί ίσως unpopular opinion και θέλω να πω είναι ότι δεν μαρεσει καθόλου ο περεα. Ειδικά σήμερα όλα λάθος. Πολλά επιθετικά φαουλ, δεν βλέπει γήπεδο, όταν παίρνει μπάλα κλείνεται σε μια γωνιά με αποτέλεσμα να χάνουμε την μπάλα... Πραγματικά εκτός του ότι είναι παίχτης που θεωρητικά ποντάρει η ομάδα δεν τον θέλω μέσα. Πιστεύω ότι ο μιλι παρά την ευκαιρία που έχασε (που δεν ήταν εύκολη με αντίθετο πόδι μονοκοματα) κρατούσε σωστά την μπάλα και δημιουργούσε και ευκαιρίες με σωστές πάσες. Το ίδιο και ο μορειρα στην επίθεση μια χαρά ήταν σήμερα που έπαιξε αριστερά και όχι επίθεση.

Soooooo γνώμη μου αλλά θα ήθελα να δω ένα 4-2-3-1 με την γνωστή άμυνα, στο κέντρο δύο εξαρια, τον ντομίνγκεζ πιο μπροστά, δύο καθαρά εξτρεμ μορειρα και μπρενερ και μιλι μπροστά. Ξέρω πως μάλλον δεν θα γίνει αλλά θα ήθελα να το δω. Να πέφτουν λιγότερες αμυντικές ευθύνες στα ακραία χαφ/εξτρεμ δλδ και περισσότερες στο κέντρο εξου και ένα παραπάνω 6ρι.
Και εγώ σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο ή ένα 4-3-3
Λοντίγκιν και οι 4 της άμυνας ως έχουν, μπροστα τους Λιάσος και Καραχάλιος και πιο μπροστά ο Ντομίγκεζ μπας και δούμε λίγο καλύτερες μεταβιβάσεις στην επίθεση.
Δεξιά Μπρένερ, αριστερά Γκαρνταφσκι και κορυφή Μίλι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:27 »
Να κάνω μια ερώτηση; Γιατί τέτοια σχόλια; Περίμενε κανείς εύκολη νίκη η σίγουρη νίκη σήμερα; Δεν την είχατε δει την ομάδα; Και το κράξιμο για μένα ακατανόητο εντελώς είναι. Δηλαδή επειδή παίζαμε με Ιωνικό (που είναι και καλή ομάδα) έπρεπε ξαφνικά να γίνουμε Μπαρτσελόνα (στις καλές της;). Έτσι θα πορευτούμε φέτος. Εύκολες νίκες με τέτοιες ομάδες να περιμένετε όταν θα δούμε τα πρώτα δείγματα ποιοτικού ποδοσφαίρου. Τότε σημαίνει ότι θα έχουν αρχίσει να βρίσκονται. Και κράξιμο γιατί; Από τους μπροστινούς 6 οι 5 είναι καινούριοι. Προπερσι στη Β βλέπαμε μπαλαρα; Θα σας πω εγώ. ΟΧΙ. Μας ποναγαν τα μάτια στη Β. Θέλει χρόνο για να στρώσει η ομάδα. Μην αρχίζετε την γκρίνια. Που να είχαμε και 0 βαθμούς... Δε στέκει η γκρίνια. Λες και ο Γιαννικης είχε κάνει την ομάδα κατευθείαν Μπάρτσα. Να δώσουμε χρόνο
Εγώ σε αντίθεση με πολλούς δεν θεωρώ καμιά καλή ομάδα τον Ιωνικό.Μέτρια προς κακή είναι.Μπορεί να έχει κάποιες καλές μονάδες που ίσως να κάνουν την διαφορά αλλά μέχρι εκεί.Απλά και ο ΠΑΣ ήταν γενικά κακός.Οπότε κουλούρια.

Αποσυνδεδεμένος LOYZETSNOS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:27 »
Εγώ λέω να φωνάξουμε το Γιαννικη να φτιάξει την ομάδα επιθετικά και να παίζουμε την άμυνα του Μεταξά...  B-)
Πέρα από την πλάκα θεωρώ πως ο Κόντε είναι μεγάλο πλήγμα... Αν τον είχαμε σήμερα πιστεύω θα κερδιζαμε κουτσά στραβά... Αλλά τι να κάνουμε... Συμβαίνουν αυτά...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:28 »
Σπανός: «Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν»
Μοιρασμένο και ισορροπημένο χαρακτήρισε το παιχνίδι στη Νίκαια ο Δημήτρης Σπανός. Ο προπονητής του Ιωνικού χαρακτήρισε θετικό για την ομάδα του τον βαθμό, αλλά εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την έλλειψη πίεσης προς την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού:

«Νομίζω ότι οι δύο ομάδες ίσως να αλληλοεξουδετερώθηκαν. Είχαμε εμείς την κατοχή αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Θα έπρεπε να ήμασταν λίγο πιο πιεστικοί , να βάλουμε μέσα στα καρέ του ΠΑΣ τη μπάλα και να δημιουργήσουμε μέσα στην εστία, δεν το κάναμε. Το βασικό ήταν όταν αντιμετωπίζεις τον ΠΑΣ Γιάννινα που είναι εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις έτσι όπως ήρθε 0-0 ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις να μη το χάσεις»

Για το ότι τόσο αυτός όσο και ο προπονητή του ΠΑΣ φοβόταν τις αντεπιθέσεις: «Έτσι ακριβώς είναι, για αυτό λέω ότι οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Οι δύο ομάδες έχουν το ίδιο σκεπτικό, βέβαια είμαστε δύο ομάδες που θα παλέψουμε για συγκεκριμένα πράγματα και θα έπρεπε να ήμασταν λίγο καλύτεροι και εμείς και ο αντίπαλος χωρίς να θέλω να τον κρίνω. Παρόλα αυτά είναι καλός ο βαθμός αλλά εγώ είμαι δυσαρεστημένος θα ήθελα τη νίκη αλλά δεν μπορώ να αδικήσω την προσπάθεια των παιδιών».

Για το αν περίμενε ότι ο Ιωνικός θα έφτανε μόλις την 3η αγωνιστική στο σημείο που ήθελε ο ίδιος όταν ξεκινούσε την προετοιμασία: «Είναι μια ομάδα που η διοίκηση έχει επενδύσει αρκετά. Έχουμε πάρει πολλούς παίκτες, έχουμε έμπειρα παιδιά που ξέρουν την κατηγορία αλλά γιατί να μην ανέβουν ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια όλα τα δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Βέβαια θα ήθελα να έχουμε έξι βαθμού αφού κερδίσαμε τον Άρη έπρεπε να κερδίσουμε και σήμερα»

Για το αν έγινε καθυστερημένα η αλλαγή του Μάναλη: «Έτσι είναι. Τον πιστεύουμε τον Γιώργο έχει δείξει και πέρυσι τα διαπιστευτήρια του μέσα στο γήπεδο θα τα δείξει και φέτος. Ίσως έπρεπε να τον βάλω νωρίτερα».

Για το ότι ξεκίνησε τα παιχνίδι χωρίς τα δύο βασικά του εξτρέμ λόγω τραυματισμών: «Αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος στο παιχνίδι όμως έχουμε συνηθίσει να ζούμε με τη δυσκολία και αν ο Ιωνικός μείνει σε αυτές και λέμε έχουμε καταστραφεί θα καταστραφούμε σίγουρα. Κάνουμε την προσπάθεια μας με το 100% των δυνάμεων μας όπως έγινε σήμερα και επιβραβεύτηκαν οι παίκτες μου και δεν μπορώ να έχω παράπονο».
passports.gr

Αποσυνδεδεμένος tzesIOA

• Hero Member
  • SING LOUD-STAND PROUD
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:31 »
Εγώ λέω να φωνάξουμε το Γιαννικη να φτιάξει την ομάδα επιθετικά και να παίζουμε την άμυνα του Μεταξά...  B-)
Πέρα από την πλάκα θεωρώ πως ο Κόντε είναι μεγάλο πλήγμα... Αν τον είχαμε σήμερα πιστεύω θα κερδιζαμε κουτσά στραβά... Αλλά τι να κάνουμε... Συμβαίνουν αυτά...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τι ιδεαρα έχεις δώσει . Να το κάνουμε όπως οι ομάδες του αμερικανικού ποδοσφαίρου που έχουν έναν προπονητή άμυνας και έναν επίθεσης. Με Γιαννικη να επιτίθεται και Μεταξά να αμύνεται αλήθεια θα παιρναμε το πρωτάθλημα σβηστά.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:33 »
Να κάνω μια ερώτηση; Γιατί τέτοια σχόλια; Περίμενε κανείς εύκολη νίκη η σίγουρη νίκη σήμερα; Δεν την είχατε δει την ομάδα; Και το κράξιμο για μένα ακατανόητο εντελώς είναι. Δηλαδή επειδή παίζαμε με Ιωνικό (που είναι και καλή ομάδα) έπρεπε ξαφνικά να γίνουμε Μπαρτσελόνα (στις καλές της;). Έτσι θα πορευτούμε φέτος. Εύκολες νίκες με τέτοιες ομάδες να περιμένετε όταν θα δούμε τα πρώτα δείγματα ποιοτικού ποδοσφαίρου. Τότε σημαίνει ότι θα έχουν αρχίσει να βρίσκονται. Και κράξιμο γιατί; Από τους μπροστινούς 6 οι 5 είναι καινούριοι. Προπερσι στη Β βλέπαμε μπαλαρα; Θα σας πω εγώ. ΟΧΙ. Μας ποναγαν τα μάτια στη Β. Θέλει χρόνο για να στρώσει η ομάδα. Μην αρχίζετε την γκρίνια. Που να είχαμε και 0 βαθμούς... Δε στέκει η γκρίνια. Λες και ο Γιαννικης είχε κάνει την ομάδα κατευθείαν Μπάρτσα. Να δώσουμε χρόνο
Εγώ σε αντίθεση με πολλούς δεν θεωρώ καμιά καλή ομάδα τον Ιωνικό.Μέτρια προς κακή είναι.Μπορεί να έχει κάποιες καλές μονάδες που ίσως να κάνουν την διαφορά αλλά μέχρι εκεί.Απλά και ο ΠΑΣ ήταν γενικά κακός.Οπότε κουλούρια.
Συμφωνώ απόλυτα με Φον.
Σήμερα χάσαμε ιστορική ευκαιρία για 2 πράγματα:
1. Την πρώτη μας νίκη στη Νίκαια και
2. Την πρώτη θέση. Μας έπιασε ο γαύρος και η Κούλα και αν νικησει ο Βόλος θα είναι πρωτοπόρος.
Γι΄ αυτό και μου την έχει δώσει στο κρανίο.....γιατί δείχνουμε νοοτροπία μικρής ομάδας.
Αυτόν τον Ιωνικό που είχαμε αντίπαλο σήμερα, έπρεπε να τον έχουμε για πλάκα....
Αν δεν πάρεις τέτοια ματς δε μπορείς να κάνεις καμιά υπέρβαση....

Αποσυνδεδεμένος echo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:35 »
Παιδιά να κάνουμε λίγο υπομονή. Όλοι συμφωνούμε ότι με βάση το ροστερ που έχουμε είμαστε ευχαριστημένοι με τη βαθμολογική συγκομιδή. Κι επί Γιαννίκη παίκτες όπως ο Καρτάλης κι ο Ντομίνγκεζ έδειξαν πράγματα μετά από πολλές αγωνιστικές. Ειδικά ο Καρτάλης μας έδειξε πράγματα τη δεύτερη χρονιά. Μπορεί ο Γιαννίκης να είχε άλλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα, αλλά κι ο Μεταξάς φαίνεται να είναι εξαιρετικός γνωστής του ποδοσφαίρου αλλά με πιο συντηρητική προσέγγιση των αγώνων. Με αντιπάλους σαν τον Ιωνικο, δύσκολα θα χάσει παιχνίδι. Είναι σημαντικό τι θέλουμε. Προσωπικά πιστεύω πως μέχρι το Νοέμβριο η ομάδα θα παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πολύ από αυτά που έχω δει, τον Γκαρνταφσκι και τον Μορειρα. Είναι θέμα χρόνου πιστεύω η προσαρμογή τους. Το τόπι το κατέχουν. Ήταν απίστευτη ατυχία ο τραυματισμός του Κόντε, κι εκεί πιστεύω πως πρέπει να κινηθούμε μεταγραφικά το Γενάρη. Ο Μίλι καλός και φιλότιμος αλλά δεν έχει το χάρισμα του κιλερ.

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:45 »
Μιζέρια πολύ μιζέρια βγάζετε κάποιοι.
Ποτέ θυμάστε ξανά την ομάδα να παίρνει βαθμούς και να παίζει και ωραία μπάλα.
Είμαστε πρώτοι χωρίς να έχουμε φάει γκολ.
Χαλαρώστε και αφήστε την αφ' υψηλού κριτική.
Ο στόχος μας είναι η άνετη παραμονή.Τιποτα άλλο.Αυτο έχει ειπωθεί από τους υπεύθυνους.
Οπότε ότι άλλο καταφέρουμε με το τσουκου τσουκου μπολ ευπρόσδεκτο.
Με κοντε σήμερα ίσως να κάναμε το διπλό ή ίσως μια δύο κλασσικές ευκαιρίες.
Μας έσκασε γκαντεμια με Κοντε ενώ είμαστε ομάδα περιορισμένου μπάτζετ.

Το ματς με Φοφη  είναι κομβικό για τη συνέχεια.Γιατι:
1. Θα φανεί αν μπορούμε να παίξουμε και μπάλα αλλιώς δεν κερδίζουμε.
2. Με νίκη πάμε για άλλα.Δεν ξέρω για τι είδους άλλα θα πάμε,αλλά τολμώ να πω ότι ίσως τολμήσουμε να σκεφτούμε ότι πάμε για τα πάντα.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:49 »
Επίσης είχαμε αναγκαστική αλλαγή.Τουλάχιστον αυτό ειπώθηκε.Ελπίζω να μην έχουμε κάθε ματς και τραυματισμό γιατί καήκαμε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 21:50 »
Σάλιακας: «Θέλαμε να κερδίσουμε για τον Κόντε»
Για δίκαιο αποτέλεσμα μίλησε στις δηλώσεις του ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα Μανώλης Σάλιακας ωστόσο τόνισε ότι όλοι ήθελαν τη νίκη σήμερα για τον Κόντε ο οποίος έκανε επέμβαση στους χιαστούς.

«Ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου γιατί για ακόμα ένα παιχνίδι δεν δεχτήκαμε γκολ. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για τον Πέδρο Κόντε που χειρουργήθηκε σήμερα και έκανε την επέμβαση στο γόνατο του. Να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας».

Σε ερώτηση για το αήττητο και το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών: «Σίγουρα ξεκινήσαμε με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια αλλά κερδίσαμε. Είχαμε πει με τα παιδιά να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και πιστεύω ότι ήταν δίκαια τα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα ισχύει ότι το δυνατό μας σημείο είναι η άμυνα αφού από την επίθεση μέχρι και τον τερματοφύλακα αμυνόμαστε πάρα πολύ καλά και το σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ».

Για το ότι είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει δεχθεί γκολ: «Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό γιατί γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί, η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση».

Για το επιθετικό σύστημα (4-4-2) που οι ίδιοι το έχουν κάνει έτσι ώστε να αμύνονται καλά: «Ο φίλαθλος νομίζει ότι το 4-4-2 είναι ένα επιθετικό σχήμα αλλά εμείς ανταποκρινόμαστε πολύ καλά και το έχουμε δουλέψει πολύ στην προπόνηση και για αυτό δεν δεχόμαστε εύκολα φάσεις και δεν ανοίγουμε χώρο στον αντίπαλο. Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι στην επίθεση γιατί όπως ξέρουμε από τη μεσαία γραμμή και μπροστά υπάρχουν στην ομάδα πολλοί νέοι παίκτες και δεν έχουν βρεθεί ακόμη και αυτό θα γίνεται με την πάροδο του χρόνου».

Για τη φιλοσοφία που προσπαθεί να τους περάσει ο Μεταξάς: «Σίγουρα είναι ένας νέος προπονητής που θέλει να κάνει και αυτός την καριέρα του. Έχουμε δουλέψει πολύ στο αμυντικό κομμάτι αλλά και στην επίθεση. Στην αρχή υπήρχε γκρίνια γιατί στα φιλικά δεν πηγαίναμε καλά αλλά αφομοιώσαμε γρήγορα το σύστημα που ήθελε ο προπονητής στα επίσημα παιχνίδια και όπως βλέπετε δύσκολα θα δεχθούμε φάσεις».
passports.gr

Συνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 22:06 »
Σχολής Ρεχάγκελ λοιπόν ο Μεταξάς, μέτριο παιχνίδι σήμερα και απ'τούς δυο, εμένα μου άφησε μια γλυκιά γεύση η ομάδα, καλύτεροι στο δεύτερο ανέβηκε ο Ντομίνγκεζ, καλός και ο Μίλι, μοναδική παραφωνία ο Σνάιντερ, χάλασε δύο τρείς υποσχόμενες επιθέσεις δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα επιθετικά το μόνο θετικό η πρωσηλωση του στο τακτικό κομμάτι, Μπρενερ χίλιες φορές.Πολυ ξύλο οι τρουμπιωτες έπρεπε να είχαν τουλάχιστον τρείς κίτρινες! Συνεχίζουμε γερά για την δύσκολη συνέχεια!!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 22:16 »
Ο δικός μου ΠΑΣ κάθε Αύγουστο πάει για πρωτάθλημα.
Φέτος θα πηγαίνει και τον Οκτώβριο. Τουλάχιστον.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 22:25 »
Λέτε να κάνουμε κανένα ρεκόρ ισοπαλιών φέτος;;;

Αποσυνδεδεμένος PAS and stale bread

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 22:29 »
Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί φαίνεται η δουλειά που υπάρχει στην ομάδα έστω από την μέση και πίσω. Με σωστές τοποθετήσεις με αλληλοκαλύψεις και το καλό είναι ότι είναι οι ίδιοι παίχτες με πέρυσι. Αν ήμασταν πίσω ότι ναναι και έχοντας παθητικό ρόλο σε 3 ματς θα είχαμε 3 ήττες και θα είχαμε δεχτεί πιο πολλά γκολ και από τον τυροπιτά. Δεν θα μπορούσε κανείς να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Είμαστε η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα με 0 πίσω. Από εκεί ξεκινάνε όλα. Έχουμε παίχτες, θα γίνουν τα ζυμώματα και θα ρολάρει η ομάδα και μπροστά.

Καμία σχέση με πέρυσι που στην αρχή τουλάχιστον η ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει το σκορ παρόλο το ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιζε. Τώρα είμαστε στο άλλο άκρο, ακριβώς το αντίθετο, τουλάχιστον μέχρι στγμής. Ευτυχώς στον πάγκο δεν έχουμε καπετάνιο κάποιον Σπανοτεννέ ή ΓρηγοριουΜάτζιο. 

Η ομάδα δεν είναι στο 100% ακόμη. Θα υπάρξει βελτίωση. Θα μάθει να παίζει και χωρίς τον Πέδρο. Δεν γίνεται αλλιώς. Και ο Μπρένερ θα πάρει χρόνο όπως ο Μίλι, θα δουλευτούν και άλλα πράγματα στις προπονήσεις. Μέχρι πριν λίγο είχες ένα Ισπανικό βέλος στο τόξο που ήταν τέλος και αρχή της ομάδας και έλεγες γμτ δεν φτάνει η μπάλα στα πόδια του ακόμα χρειάζεται χρόνος κλπ. Μόλις πήγε να ρολάρει το πράγμα είχαμε το σοκ. Αλλά ΠΑΣ είσαι.

Και 1ος στη βαθμολογία μέχρι τώρα ήσουν και πάλι χαλιέσαι. Αλλά ΠΑΣ είσαι.

Έχουμε όμως ένα Κολομβιανό ζιζάνιο μπροστά που πρέπει γύρω του να μάθει να δουλεύει η ομάδα και να έχουμε εναλλαγές ρόλων. Δεν είναι βέλος ούτε κανόνι αλλά είναι χειροβομβίδα που μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά, να γκρεμίσει, να ανοίξει διαδρόμους, να ξεκληρίσει τριάδες αντιπάλων, αρκεί μονάχα να μάθει να την πετάει έγκυρα και να μην σκάει στα χέρια του. Και Συν το χρόνο θα δούμε ωραία πράγματα. Το πιστεύω. Ηρεμία.

Εδώ τον Άρη τον κάνανε πρωταθλητή Ευρώπης από τον Αύγουστο με 2 φιλικά και τον τυροπιτά ότι πάει για Ευρώπες.

Πέρυσι τέτοιο καιρό εδώ δεν λέγαμε όλοι τι παλτό είναι αυτός ο Ντομίνγκες;   

Και λίγα λόγια για την γειτονιά που μας έλειψε.

Δήμαρχος Νίκαιας το καλοκαίρι.
«…αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε στο γήπεδο της Νεάπολης τον πιο σύγχρονο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, με προϋπολογισμό €670.000,00 και αποκλειστική χρηματοδότηση από το ταμείο του Δήμου…
…Ο νέος χλοοτάπητας λοιπόν θα είναι υβριδικός με 70% φυσικό χορτάρι και 30% συνθετικό, προδιαγραφών FIFA, που μόνο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», συναντάμε στην Ελλάδα. Μόνο τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ διαθέτουν σήμερα τέτοιους αγωνιστικούς χώρους…»

Με 2 επίσημους αγώνες και έγινε χωράφι χωρίς να ρίξει κανα ψιλόβροχο ακόμα. Με μια Γιαννιώτικη βροχή θα είναι ακριβώς όπως ήταν τον καιρό του σκαψίματος. Καλοφάγωτα τα φράγκα κύριοι.

Καλά το μάτριξ πςςςςςςςςςς γαμάτο. Να 'χαμε και εμείς τέτοιο. Καλτίλα σκέτη είστε. 
 Μια νέα έκδοση από εκείνο που είχαμε επί Κολέμπα που είχε μόνο αντίστροφη μέτρηση 45 λεπτών για κάθε ημίχρονο.

Και οι 8 πυλώνες σταθερά στην θέση τους (αλλά 8 στο ίδιο μέγεθος μόνο εμείς γατάκια) και τα γυφτσούλια πάουερ ρέιντσερς βλέπω λιγόστεψαν στο πέταλο και δεν φοράνε φλάι. Που είσαι μωρή προοδευτικούλα, που είσαι ρε αιγαλεάκι αχχχχ.

Ένοιωσα σήμερα σαν να παίζει στην τβ βιντεοκασέτα με τον ταμτάκο που έβλεπα μικρός.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Σεπ 2021 22:32 από PAS and stale bread »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 22:31 »
Ο Σνάιντερ που κράζετε πολλοί....έχει ρίξει το τρέξιμο του αιώνα....που να του μείνει ψυχή για μπροστά....άμα έτρεχε έτσι κ ήταν κ καλός μπροστά δεν θα έπαιζε Ελλάδα

Δεν θεωρώ ότι η ποιότητα των παιχτών μας μας αποτρέπει να βγάζουμε αυτοματισμούς....το απέδειξε ο Γιαννικης...δυστυχώς η απώλεια του Κόντε βαραίνει ακόμα πιο πολύ το....αν-αυτοματο επιθετικό παιχνίδι μας....αυτό είναι αναμφισβήτητο

Θα διαφωνήσω με πολλούς...η άμυνα που παίζει ο Μεταξάς δεν την παίζουν μικρές ομάδες....η μέχρι τώρα αμυντική μας λειτουργία είναι -κατά το αναλογούν της περιστάσεως -για σεμινάριο.....

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 23:13 »

Αυτή η κοσμοτέ είναι για τα μπάζα.Παίζει η μπάλα και μου βγάζουν παράθυρα να δούμε τους ρεπόρτερ.Λες και κάποιον που βλέπει το ματς,αυτό τον ενδιαφέρει.Να πούμε ότι είναι καμιά Λίλα ή καμιά Ντιλέτα πάει και έρχεται.Έστω κάποιος όμορφος για όσες γυναίκες βλέπουν.Όμως ούτε τον λήγοντα.Τους βγάζουν και στο παράθυρο.Μόνο ο Ευαγγελάτος λείπει.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 23 Σεπ 2021 23:49 »
Πρώτα δεν είναι κράξιμο αλλά αυτό που πιστεύω θέλουμε να βλέπουμε να παίζει ο ΠΑΣ.
Πιστεύω ότι δουλεύει ο Μεταξάς το επιθετικό κομμάτι.
Απλά θα πρέπει οι παίκτες να το δείχνουν.
Ο Σνάιντερ και Μορειρα νομίζω ότι είναι καλύτεροι από Παμλιδη και Ελευθεριάδη. Απλά πρέπει να δέσουν.
Εγω θέλω να δω τον Ντομιγκεθ που είχαμε περισυ. Που είχε ηρεμία και που δεν έκανε λάθη... Φέτος έχει κάνει πολλά μέχρι στιγμής.
....

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 00:56 »
Πολύ θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία σήμερα. Σίγουρα κανείς δε περίμενε 7 βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Η ομάδα δεν παίζει ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά παίρνει βαθμούς τουλάχιστον. Θετικό αυτό.

Με τον Ιωνικό πάλι δεν παίξαμε τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ούτε και αυτοί είχαν καμία φοβερή ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο έκαναν 2 μεγάλες ευκαιρίες και εμείς μία τεράστια ευκαιρία που αν έμπαινε θα είχαμε νικήσει.

Στο δεύτερο εκτός από την ευκαιρία του Ιωνικού, φαινόταν σαν να είμασταν μόνο εμείς στο γήπεδο.

Παρότι καλύτεροι στο δεύτερο, πάλι δεν κάναμε καμία μεγάλη ευκαιρία. Τεράστιο θέμα στη δημιουργία.

Λώλης δε μπορεί ακόμα για βασικός όπως φαίνεται. Σνάιντερ επίσης κακός σήμερα στο επιθετικό κομμάτι κυρίως.

Ο Μορέιρα ξέρει μπάλα και βοήθησε όταν μπήκε. Το θέμα είναι λόγω σωματικής κατάστασης πόσο μπορεί να παίζει.

Ο ΟΦΗ πιστεύω έχει καλύτερη ομάδα από τον Ιωνικό και θα είναι πιο δύσκολο ακόμα το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι θα δούμε παρόμοια εικόνα από την ομάδα μας όμως. Με νίκη βάζουμε βάσεις για γρήγορη παραμονή.

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 08:59 »
Λέτε να κάνουμε κανένα ρεκόρ ισοπαλιών φέτος;;;

νομίζω κάποια χρονιά με τον Πετράκη είχαμε τις περισσοτερες ισοπαλίες εμεις και η ξάνθη 13-14 σε όλο το πρωτάθλημα?

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 09:27 »
Και εγω δυσαρεστημένος θα ημουν
Ομως το σοκ απο τον τραυματισμό του Κοντε ηταν μεγάλο και νομίζω οτι ξεπεραστηκε ανετα σήμερα απο την ομάδα.
Παμε για νικη την Δευτερα.

Παράθεση
αρχ@##$ μπάλα ή μπάλα αρχ@##$....συγγνώμη, αλλά αυτό που είδα σήμερα με αηδίασε. Μου θύμισε ομάδα Πετράκη....
Ναι μεν καλοί οι 7 πόντοι, αλλά για μένα αυτό που είδα είναι η λογική της μικρής ομάδας που παίζει μόνο για να μη χάσει.
Σήμερα ήταν τεράστια ευκαιρία να μείνεις μόνος σου στην κορυφή με 9 πόντους και θα το κατάφερνες αν έπαιζες στοιχειωδώς λίγο πιο σοβαρά......
Ο Ιωνικός δεν ήταν η ομάδα φόβητρο και μπορούσαμε εύκολα πιστεύω να κάναμε την τρίτη μας νίκη σήμερα.
Δυστυχώς φαίνεται να μην έχει δουλευτεί τίποτε στο επιθετικό κομμάτι.
Μέχρι στιγμής παίκτες Σνάιντερ και Μορέιρα απλά δεν υπάρχουν. Χώμα και ο Λώλης.....
Πίστευα ότι ο Μεταξάς θα ξεκινήσει με Μίλι, αλλά δεν.....και δεν κατάλαβα γιατι. Όπως και δεν κατάλαβα γιιατί η ομάδα επαιζε τόσο πίσω.
Πρέσινγκ σήμερα δε δέχτηκε καθόλου η άμυνα του Ιωνικού ωστε να δυσκολευτεί στις μεταβιβάσεις.
Τέλος ο κόρακας σφύριξε όπως παλιά. Δηλαδή έδρα.
Προσωπικά δηλώνω δυσαρεστημένος.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 09:29 »
Ούτε κράξιμο είναι τα σχόλια για την μπάλα που παίζει η ομάδα, ούτε μηδενισμός για την προσπάθεια των παιδιών.
Φυσικά, όπως ξαναείπαμε, η συνολική συγκομιδή των 7 βαθμών είναι απόλυτα ικανοποιητική και ξεπερνάει και τις αρχικές προσδοκίες μας.
Όμως, όταν κάνεις 2 νίκες με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, πηγαίνεις στη Νίκαια για να πατήσεις τον Ιωνικό και ιδιαίτερα όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα βλέπεις ότι μπορείς και έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να το κάνεις.
Η ομάδα δεν έχει κανένα επιθετικό πλάνο και κάποιοι από εσάς το δικαιολογούν λέγοντας ότι η ομάδα είναι καινούρια από τη μέση και μπροστά.
Τι να πει όμως και ο Βόλος που η ομάδα είναι καινούρια εξ' ολοκλήρου; Παίζει πάλι ελκυστική μπάλα όπως έπαιζε και πέρυσι και κυνηγάει να κερδίσει όλα τα ματς. Έτσι μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία.
Θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς μαζί του και να μην είναι μόνος του.
Αυτο που θέλω να πω είναι ότι μου βγαίνει παράπονο όταν δεν μπορώ να έχω μια ομάδα που να τη χαίρομαι κάθε χρονιά για την μπάλα που παίζει και να μου δείχνει ότι προσπαθεί για τη νίκη σε κάθε ματς. Να είναι παρενθέσεις οι χρονιές που δε θα δούμε καλή μπάλα και όχι το αντίθετο, όπως γίνεται συνήθως μέχρι τώρα.
Γιατί χτες μου έδειξε ότι βολεύεται και με την ισοπαλία....

Αποσυνδεδεμένος PASiopulo

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 09:37 »
Καλός ο βαθμός αλλά σε ρηχά νερά η ποιότητα του παιχνιδιού μας.

Πήραμε έναν προπονητή ίδιας φιλοσοφίας με αυτόν που είχαμε, ο οποίος παίζει εντελώς διαφορετικό ποδόσφαιρο.
Ο Γιαννίκης πέρυσι είχε ξεκινήσει με την άμυνα ψιλοχάλια και τις πίττες σωρό, αλλά παίζοντας ωραία και με την μπάλα κάτω και ο Μεταξάς φέτος μας έχει κάνει να ξεχάσουμε τις πίττες αλλα δυστυχώς και τους συνδιασμούς που κρατάνε για πάνω από δυο δευτερόλεπτα.

Και γίναμε η χαρά του under !!! Ας ελπίσουμε τουλάχιστο να μη φέρουμε περισσότερα 0-0 απ ότι ο παναιτωλικός πέρυσι.

Στα του παιχνιδιού ...
Ο Ιωνικός ήταν ένα μαύρο χάλι και με την περσινή ομάδα το πίο πιθανό θα ήταν χθες να κάναμε πάρτυ με μονότερμα.
Εντάξει η άμυνα καλή, συμφωνούμε όλοι, αλλα μπροστά είμαστε εντελώς ακίνδυνοι ... μα εντελώς ακίνδυνοι.
Ακόμα κι όταν κλέβουμε στο κέντρο, που το κάνουμε συχνά, ακόμα και τότε αντί να βγούμε σε αντεπίθεση γυρίζουμε την μπάλα πίσω στην άμυνα και παγώνουμε το παιχνίδι ...

Μόνο με άμυνα δε νομίζω κανείς να κατάφερε τίποτα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρούμε τρόπους να επιτεθούμε.
Μόνο όταν μπήκε ο Μορείρα και η μπάλα περνούσε και λίγο από τα πόδια του Ντομίγκεζ κάναμε κάτι ψιλοεπιθέσεις. Ρίσκο από τον προπονητή μηδέν. Έχουμε τα καλύτερα μπάκ στην ελλάδα και δεν τους αφήνει να περάσουν το κέντρο. Εντάξει είπαμε.
Και αλλαγή στο 92' ρε Ηρακλή για καθυστέρηση??????

Τελοσπάντων κι εγώ πιστεύω ότι οι παίχτες που έχουμε είναι καλοί, απλά ίσως χρειάζονται χρόνο και ο κόουτς ίσως χρειάζεται να τους εμπιστευτεί περισσότερο και να ξεψαρώσει λίγο παραπάνω. Και να δοκιμάσει και τίποτα άλλο ...

Υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια
Οι επόμενες δυο βδομάδες θα είναι κρισιμές που λέγανε κάποτε...

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 10:02 »
Στο πρώτο ημίχρονο ο Πεερσμαν ανέβηκε 4-5 φορές για να πάρει μπάλα και να χτυπήσει η ομάδα από εκεί αλλά ότι πάσα προσπάθησαν οι υπόλοιποι να του κάνουν πήγαινε στην κερκίδα. Αυτό λογικά θα στρώσει σιγά σιγά, ελπίζω όχι πολύ σιγά. Όσο είχαν ανάσες τα μπακ και τα εξτρέμ του Ιωνικού οι θκοι μας δεν ανέβαιναν πολύ για να μην έχουν θέματα, στο δεύτερο που έσκασαν και δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους, εμείς δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε. Αν μειώσουν τα λάθη από τη μέση και μπροστά, νομίζω οτι θα δούμε ωραία πράγματα.
Φαίνεται πάντως οτι το βάρος στην προετοιμασία έπεσε στη συνεννόηση της άμυνας και οτι τωρα προσπαθεί να βάλει και την επίθεση να συνεννοηθεί. Το "κακό" είναι οτι έχουμε παίκτες ομάδας και όχι ατομικού ταλέντου και μαναχοί τους δεν μπορούν να βγάλουν φάση. Ισως ο Μορέιρα αν χάσει 5-6 κιλά να μπορεί, όπως μπορεί και ο Μπρένερ ο οποίος δεν χρησιμοποιείται. Για να δούμε...

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 10:24 »
Και για να τρολάρω λίγο τον σύνταυρο με το γνωστό κόλλημα, πώς να κερδίσεις με ροζ φανέλες...  :P
Με ροζ φανέλα, πάλι καλά ο βαθμός...  :P
Πάντως δεν είναι και το καλύτερο να κατεβαίνουμε με ροζ φανέλα. Άνετα χτες θα μπορούσαμε να φορέσουμε την άσπρη με τη μπλε ρίγα.
Και οι δύο ομάδες μου θυμισαν χτες τα κεράκια στις παιδικές τούρτες: η μία ροζ και η άλλη σιελ......

Αποσυνδεδεμένος Proctor

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Παρ 24 Σεπ 2021 11:34 »
Τα είπανε οι προλαλήσαντες, να μην σας πρήζω κι εγώ με τα ίδια.

Εγώ θα σταθώ σε κάτι που μου έκανε εντύπωση: η ομάδα φαίνεται να έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση. Εκείνος δε ο Περέα, μέχρι το 90 έκανε τρεξίματα λες και το ματς ήταν ακόμα στο 1ο ημίχρονο. Πιστεύω αν είχαμε κανά δεκάλεπτο ακόμα, θα το βάζαμε το γκολ. Οι άλλοι τα 'χαν φτύσει κι οι δικοί μας τρέχανε και ξανατρέχανε...
ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.