Αποστολέας Θέμα: Superleague 2 2021-2022  (Αναγνώστηκε 2516 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Superleague 2 2021-2022
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 15 Ιαν 2022 20:49 »
Λουτριώτης: «Είμαι 20 χρόνια στα γήπεδα, χαρούμενος που πήρα αυτή την ευκαιρία»
Ο Τίμος Λουτριώτης μίλησε στην εκπομπή «Δυο λέρες μόνο» με αφορμή το ντεμπούτο του στον Ηρόδοτο στα 40 του χρόνια.
Τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο σε ηλικία… 40 χρονών!

Σε ηλικία 40 ετών ο Τίμος Λουτριώτης έκανε το ντεμπούτο στον Ηρόδοτο στο ματς με την Καλαμάτα. Ο τερματοφύλακας της κρητικής ομάδας μίλησε στην εκπομπή «Δυο λέρες μόνο» και αναφέρθηκε στην ομάδα, καθώς επίσης και στο αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να κρεμάσει σύντομα τα γάντια του.
«Είμαι 20 χρόνια στα γήπεδα, κυρίως στη γ’ εθνική. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα αυτή την ευκαιρία».
Πως έπαιξε βασικός: «Ήμουν έτοιμος αλλά τώρα με τον covid πήρα την φανέλα του βασικού».
Όσο για την ατμόσφαιρα που υπάρχει στην έδρα του Ηροδότου:
«Μου αρέσει η αγάπη του κόσμου και οι φίλοι για αυτό έμεινα στην ομάδα. Ανυπομονούμε να παίξουμε το πρώτο εντός έδρας, η δύναμη του κόσμου και η αγάπη που μας δίνουν είναι τεράστια», ενώ συνέχισε: «Είναι μια δύσκολη έδρα, γιατί είναι κολλητά οι φυλακές και το αεροδρόμιο. Δύσκολα φεύγεις από εκεί».
Όσο για το πότε θα σταματήσει: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά νομίζω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».
Τέλος, αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του: «Με βλέπουν συνομήλικο τους οι συμπαίκτες μου, είμαστε όλοι ισάξιοι. Η ομάδα είναι σαν οικογένεια».

sport-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 23 Απρ 2022 11:17 »
Καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας η ΑΕ Καραϊσκάκης!
“Βόμβα” στη Super League 2. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας από ΠΑΕ με τους ίδιους στόχους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά λύπης είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε ότι περιήλθαν στη γνώση και κατοχή της Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία για απόπειρα δωροδοκίας από Π.Α.Ε. που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι.

Η Π.Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας θα προβεί αμέσως μετά τις γιορτές σε καταγγελία ενώπιον των αρμόδιων αθλητικών οργάνων και αρχών και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης για άμεση παραδειγματική τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς η επαίσχυντη αυτή αθέμιτη πράξη και προσέγγιση δε συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη και το ευ αγωνίζεσθαι».
sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Κυρ 01 Μάι 2022 21:57 »
Με 5 ανατροπές, πολλά όβερ και 8 γκολ στα τελευταία λεπτά γιόρτασαν οι ομάδες της Β' εθνικής τη σημερινή Κυριακή του άπιστου Θωμά.

Σε άλλα νέα, η Καβάλα υποδέχθηκε με pasillo τη Βέροια, που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο βόρειο όμιλο.

El Sombrero

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Δευ 16 Μάι 2022 00:57 »
Παράθεση
Οπαδός του Λεβαδειακού χτύπησε τον Πεταυράκη στο γκολ των γηπεδούχων. Χαμός στις καθυστερήσεις του μπαράζ ανόδου, αποχώρησε με φορείο και κολάρο ο μπακ της Βέροιας.
Στο 90'+4' ο Μπαρμπόσα έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό, στο μπαράζ ανόδου με τη Βέροια. Κατά τους πανηγυρισμούς, οπαδός των γηπεδούχων εισέβαλε στο γήπεδο και χτύπησε τον Πεταυράκη των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χαμός. Ο πάγκος της ομάδας της Ημαθίας μπήκε στο γήπεδο για να κυνηγήσει τον οπαδό.

Επικράτησαν διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων και τελικά πάρθηκε η απόφαση να συνεχιστεί το ματς, ενώ το χρονόμετρο έδειχνε το 104'. Ο Πεταυράκης αποχώρησε με φορείο, ενώ του είχαν τοποθετήσει κολάρο.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!